Άλλος " θεος" , ο ιδιος Παραδεισος



Ισλαμικες και κομμουνιστικες Λαικες Δημοκρατιες

-ισμων , Βιοι Παραλληλοι..

Ιραν 20 Ιουνιου 2009

Η επωνυμη με στοιχεια καταγγελια εγινε στην Ενωσι Ευρωπαιων Δημοσιογραφων, δημοσιευθηκε στον διεθνη τυπο και κατειγγειλε τα εξης:

«..Στις 20 Ιουνιου 2009, ημουν στο μπαλκονι της κατοικιας μου και παρακολουθουσα μια μαζικη διαδηλωσι και την βιαιη καταστολη της..Μιση ωρα αργοτερα εξι μαυροντυμενοι αστυνομικοι εσπασαν την πορτα του σπιτιου μου, μου τασκισαν τα ποδια με τα γκλομπς τους και με οδηγησαν σενα τμημα με την κατηγορια ότι κατεγραφἀ φωτογραφιες με το κινητο μου από την διαδηλωσι.
Αφου με ξανακτυπησαν χωρις ν ακουσουν τι ελεγα με πεταξαν σε μια αυλη οπου ησαν στοιβαγμενοι αλλοι 200 περιπου συμπατριωτες Ιρανοι. Στην αυλη αυτην με καυτερο ηλιο μειναμε 36 ωρες χωρις νερο χωρις τροφη χωρις να μας επιτερπουν την δυνατοτητα να ικανοποιησουμε τις αναγκες μας. Μετα από 36 ωρες ηλθε ένας δικστης ωπλισμενος ο οποιος με την απειλη του περιστροφου του μας εβαλε να υπογραψουμε μια δηλωσι και να αναγνωρισουμε ότι με την συμμετοχη μας στις διαδηλωσεις θεταμε σ κινδυνο την εθνικη ασφαλεια.Υποκυψαμε στην απειλη και υπογραψαμε,

Ετσι βρεθηκαμε φυλακισμενοι μετα την ομολογια μας στις περιφημες φυλακες ΕΒΙΝ ΤΟΥ Σαχη, που τιποτα δεν εχει αλλαξει από εκεινη την εποχη, όταν ειχα ξαναπαει σε ηλικια 18 ετων.,, Ειμαστε στο αποκαλουμνεο σαλονι της φυλακης καπου 100 ατομα σε μια επιφανεια 40 τετραγωνικων μετρων. Οι περισσοτεροι από μας μεναμε ορθιοι για να μπορεσουν καποιοι να κοιμηθουν

..Με ανεκριναν επι 14 ωρες με τα απαραιτητα κτυπηματα στα νεφρα και τα γεννητικα οργανα…

Δημοσιευθηκε στη ΕΣΤΙΑ της 27ης Ιουλιου 2009

Βορειος Κορεα 28 Ιουλιου 2009

Η Βορειος Κορεα απεκτησε το πρωτο φαστ φουντ. Βεβαια δεν ονομαζεται ετσι.Τα αποκαλει «σαντουιτς με βοδινο Κιμα και ψωμι» ή «λαχανικα και ψωμι».Στοιχιζει περιου 1,2 ευρω δηλαδγ ποσο που αντιστοιχει στο παραπανω από μισο ημερομισθιο…Ενας ακομη Ερυθρος παραδεισος, απολιθωμα του υπαρκτου σοσιαλισμου

ΑΠΕ 27 Ιουλιου 2009

Κινα 1 Αυγουστου 2009

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τις συγκρούσεις στο Ουρούμτσι
Οι κινεζικές αρχές συνέλαβαν άλλα 319 άτομα για τις αιματηρές εθνικές εξεγέρσεις, που σημειώθηκαν στην Αυτόνομη Περιοχή των Ουϊγούρων, μετα τις αιματηρές εθνικές εξεγέρσεις, που σημειώθηκαν προ μηνός στην Αυτόνομη Περιοχή των Ουϊγούρων Ζινζιάνγκ, στη δυτική Κίνα..

Τουλάχιστον 197 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τις συγκρούσεις μεταξύ τουρκόφωνων Ουϊγούρων και κινέζων Χαν και πάνω από 1.000 άτομα τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές, αν και οι εξόριστες οργανώσεις των Ουϊγούρων ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 8.000.
Στην πλειονοτητα τους οι συλληφθεντες πυροβοληθησαν ή ξυλοκοπηθησαν μεχρι θανατου από την αστυνομια».

Κινα 4 Αυγουστου 2009


Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου Κινέζου εφήβου λόγω εξάρτησης στο Ίντερνετ
Ένας έφηβος στην Κίνα πέθανε στο ίδρυμα κοινωνικής αποκατάστασης στη νότια Κίνα, στο οποίο τον έστειλαν οι γονείς του για να αντιμετωπίσει την εξάρτηση του από το Ίντερνετ, όταν οι επιτηρητές του τον έδειραν μέχρι θανάτου.
Ο Ντενγκ Φέι ο πατερας του παιδιου, δήλωσε ότι πλήρωσε περίπου 1.000 δολάρια για να βάλει τον γιο του στο Στρατόπεδο Εκπαίδευσης της Γκουάνγκσι Τσιχουάνγκ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάρτηση του στο Ίντερνετ. Αντίθετα ωστόσο, το αγόρι τοποθετήθηκε σε απομόνωση λίγο μετά την άφιξη του και στη συνέχεια χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τους επιτηρητές του, επειδή δεν έτρεχε γρήγορα.
«Ο γιος μου ήταν υγιής και δεν ήταν εγκληματίας. Απλά είχε εξάρτηση από το Ίντερνετ όταν τον άφησα στις εγκαταστάσεις», αναφέρει ο Ντενγκ Φέι στην κατάθεση του. «Είναι απίστευτο ότι ο γιος μας χτυπήθηκε μέχρι θανάτου».

-ισμων , Βιοι Παραλληλοι..

Αυθαιρετες συλληψεις,φυλακισμοι, βασανιστηρια, ξυλοδαρμοι μεχρι θανατου, εν ψυχρω δολοφονιες

Είναι τα χαρακτηριστικα των "λαικων δημοκρατιων".

Η ιδια κτηνωδης θεωρησις για οποιον διαφωνει.Θεραπευτικη μεθοδος ο ξυλοδαρμος μεχρι θανατου..

Ειδοποιος διαφορα :Πεινα και εξαθλιωσι για τους "τυχερους", που δεν εκδηλωνουν την διαφωνια τους.. Με το μισο τους ημερομισθιο θα φανε ένα σαντουιτς…Στα κουμουνιστικα απολιθωματα.

Στον 21ο Αιωνα….

Ιασων

ΠΗΓΗ

Οι "φιλήσυχοι" μουσουλμάνοι ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ στο Πακιστάν!!!



"Εδώ και αρκετές ημέρες κρατούν οι συγκρούσεις ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους στο ανατολικό Πακιστάν. Ο πρόσφατος απολογισμός των Αρχών κάνει λόγο για έξι χριστιανούς νεκρούς, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Η ένταση ξεκίνησε την Πέμπτη, όταν μια απαγορευμένη μουσουλμανική οργάνωση ξεκίνησε να πυρπολεί σπίτια χριστιανών στην πόλη Γκόρα του Πουντζάμπι, κατηγορώντας τους ότι βεβήλωσαν σελιδες από το Κοράνι.

Συνέχεια εδώ.

Προκαλούν "ανοιχτά" οι Τούρκοι - Αμφισβητούν την ελληνικότητα νησιών στα Δωδεκάνησα


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Mε αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας" Πρώτο Θέμα" οτι η Ελλάδα στέλνει κομάντος για να φυλάνε τις βραχονησίδες στην περιοχή των Δωδεκανήσων το Τουρκικό Kanal D θέτει υπό αμφισβήτηση την Ελληνικότητα των νησιών της περιοχής και συγκεκριμένα αναφερόμενη στην νησίδα Ρω αναρωτιέται πως ένα κομμάτι γης σχεδόν που αγγίζει τα Τουρκικά σύνορα μπορεί να είναι Ελληνικό και ταυτόχρονα να εξοπλίζεται;
Το Τουρκικό κανάλι ευθέως αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία στα Δωδεκάνησα κάνοντας λόγο για στρατιωτική κινητικότητα των Ελλήνων με μεταφορά οπλισμού και ανδρών στα νησιά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Πηγή:ΤΡΟΚΤΙΚΟ