ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...






Θυμάστε τον Αλβανό Niko Ago που είναι να απελαθεί; Χθες βγήκε στην Τατιάνα του STAR και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου! που εκτέλεσε τον Αλβανό ! Χθες στην εκπομπή της Τατιάνας (την γνωστή βρε...δεν το έχει η γυναίκα ) ήταν καλεσμένος ο Niko Ago οπου πήγε να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου που οι Αλβανοί ληστές έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας του! Αυτό είναι κράτος: Ένας παράνομος που εκκρεμεί η απέλαση του, βγαίνει ανενόχλητος στα κανάλια και κάνει υποδείξεις στην δικαιοσύνη, απαιτώντας καταδίκες νόμιμων κατοίκων της χώρας που δέχτηκαν εισβολή μέσα στο σπίτι τους!!! Που γίνονται αυτά; στο Star και στην εκπομπή της Τατιάνας! αφού η γυναίκα δεν το έχει ,δεν το κατέχει, τι το θές βρε κορίτσι μου; αντε τράβα να δείς στην Χαλκίδα αν κουνιέται το νερό και να λές άνοιξε το φράγμα ! trikalagr.blogspot/ http://elnewsgr.blogspot.gr 

Όλη η αλήθεια για την Αριστερά, το Ισλαμ στην Ελλάδα σε βίντεο.



Το βίντεο είναι άκρως ακατάλληλο ..... Προστατέψτε τους ανήλικους και τις Εγκύους . 
http://www.greekalert.com/2012/06/blog-post_2903.html

ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΣΙΚΑ...



ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...!!! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:


Βηματοδότης._ Κινητοποιήσεις και πούλμαν και στο ΣΥΡΙΖΑ; Πράκτοράς μου στη Λακωνία με πληροφόρησε ότι στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κ. Αλ. Τσίπρα παρατήρησε ορισμένα πούλμαν που έφθασαν λίγο πριν από την εκδήλωση στη Σπάρτη. Είναι δυνατόν, σκέφτηκα, να χρησιμοποιεί και ο ΣΥΡΙΖΑ τις μεθόδους της ΝΔ και του ΠαΣοΚ που μετέφεραν οπαδούς από πόλη σε πόλη για να φαίνονται πολλοί στην τηλεόραση; Αμέσως όμως την αμφιβολία αυτή διέλυσε ο πράκτοράς μου λέγοντάς ότι πρώτον ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται μεγάλο κόμμα και δεύτερο τις κινητοποιήσεις οπαδών ανέλαβε ένας παλαιο_πασόκος εξπέρ στις κομματικές συγκεντρώσεις που προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ. tovima.gr

Έπεσε και η Ισπανία - Έκτακτο Eurogoup τώρα, με μέτρα για άμεσο δανεισμό της



Ξεκινά σε λίγη ώρα, στις 5 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) η έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup, με αντικείμενο υποτίθεται, την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού τομέα της Ισπανίας, αλλά επί της ουσίας τον δανεισμό της. Η Ισπανία έπεσε και ότι κι αν πουν η αιτία, η εξέλιξη αλλά και όλη η υπόθεση είναι ίδια με της Ελλάδας. Η Ισπανία δεν μπορεί να δανειστεί...
Αν και όλο το πρόβλημα του Ραχόϊ και της κυβέρνησης, είναι να δανεισθούν, χωρίς να ενταχθεί η χώρα σε μηχανισμό ανάλογο της Ελλάδας και της Πορτογαλίας που θα επιβάλλειε μέτρα και χωρίς να ακουστούν οι κακές λέξεις, "σωσίβιο" και "σωτηρία", όλο αυτό οδηγεί στην επανάληψη του ελληνικού σεναρίου. Επί του παρόντος, πάντως, η Μαδρίτη διαψεύδει τις πληροφορίες ότι θα προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης, ενώ και η Κομισιόν δηλώνει άγνοια. Πολλοί αναλυτές κάνουν λόγο για μία προσπάθεια «λάιτ» διάσωσης της Ισπανίας, χωρίς Μνημόνιο. «Ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα του Σαββάτου», δήλωσε αξιωματούχος της ΕΕ, ενώ το ΔΝΤ σε μελέτη του υποστήριξε ότι οι ισπανικές τράπεζες θα χρειαστούν το ποσό των 40 δισ. ευρώ - σε πρώτη φάση- για να σωθούν.


Στη μελέτη του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υπογράμμισε ότι οι «έλεγχοι αντοχής» που πραγματοποίησε δεν περιλαμβάνουν τα επιπλέον κεφάλαια που χρειάζεται η χώρα για την κάλυψη του κόστους ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και κάλυψης των απωλειών τους από μη εξυπηρετούμενα δάνεια.


Στέλεχος του ΔΝΤ είπε ότι αυτό το ποσό θα πρέπει είναι έως δύο φορές μεγαλύτερο, ώστε οι αγορές να πειστούν πως η Μαδρίτη μπορεί να αντεπεξέλθει.


Στην περίπτωση της Ισπανίας, τα πρόσθετα κεφάλαια αυτά θα αυξήσουν το μέγεθος του ποσού που θα απαιτηθεί για τη σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος στα περίπου 80 δισ. ευρώ, αν και το Ταμείο δεν έκανε εκτιμήσεις για το ακριβές ύψος του στην έκθεσή του.


Άλλες πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα The Guardian σημειώνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα καταρτιστεί το σχέδιο για τη σωτηρία του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ισπανίας, ένα σχέδιο που θα θυμίζει «μίνι Μνημόνιο», χωρίς τους επαχθείς όρους που συνοδεύουν τα αντίστοιχα πακέτα της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πραγματικό ρεπορτάζ για την απρόκλητη επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε βουλευτή του κκε λιανα κανελη απο τον δημοσιογράφο Χρήστο Π.


Στην ήρεμη συζήτηση που είχαν στο στούντιο του αντ1 αυτοπροσκλήθηκε ο ηλιας κασιδιάρης αλλά επειδή είναι πονόψυχος ο κουικ του έδωσε θέση στο πάνελ , ξαφνικά απο το πουθενά απαντώντας ευγενικά η κυρία δουρου σε ενα σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη ο δεύτερος άρχισε να ωρύεται στο στούντιο οπου και πέταξε ενα ποτήρι γεμάτο χοντρά παγάκια και νερό στα μούτρα της κυρίας δουρου με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να μεταφερθεί αργότερα στο πλησιέστερο νοσοκομείο .

Εν συνεχεία η κύρια λιανη παρατηρώντας τον Ηλία Κασιδιάρη πρόσεξε μια μελλισα να περιφέρεται κάτω απο το αριστερό μάγουλο του εξοργισμένου Ηλία εκπροσώπου εξωγήινου κόμματος που έχει σκοπό να κατακτήσει το σύμπαν και με ενα χαρτί Α4 προσπάθησε να την διώξει, ο Κύριος Κασιδιάρης ομως απάντησε στην κίνηση αυτή με δυο κροσέ και ενα απερκατ στο αθώο γυναικείο προσωπάκι της ταλαιπωρημένης λιανας φορώντας στα χέρια σιδερογροθιες .

Στο διαφημιστικό διάλυμα που ακολούθησε ο Ηλίας Κασιδιάρης προσπάθησε να ξεφύγει απο το κτήριο όπου πυροβόλησε και σκότωσε 7 άτομα με το εξάσφαιρο που είχε κρυμμένο στην κάλτσα του , ακολούθησε πανικός και σκηνές θρίλερ σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή νικου ευαγγελατου απο τον τοπο του εγκλήματος οπου και προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια αθώων δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο πέρασμα του σύγχρονου αντίχριστου!!! τέλος μην έχοντας τρόπο διαφυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπασε το παράθυρο και πήδηξε απο τον έκτο όροφο του στουντιου και προσγειώθηκε πάνω σε ενα καρότσι με δίδυμα που έτυχε να περνάει με τους γονείς τους απο κάτω , και τα δυο παιδιά νοσηλεύονται στο κατ σε κρίσιμη κατάσταση το ενα με aids που κόλλησε από την δολοφονική προσγείωση του Ηλία Κασιδιάρη.

Οι αρχές αναζητούν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ............. φήμες φωτογραφίζουν τον καταζητούμενο να κρύβετε στο σπίτι με τις λεύκες !!!!

ΠΗΓΗ

Έτσι τα βλέπουν τα ΜΜΕ και διάφοροι άλλοι προοδευτικούλιδες που δε γνωρίζουν τι εστί Δημοκρατία.Καλά για πολιτισμό δε το συζητάω...

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 6/6/12

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...

Πολεμική Αεροπορία προς Τουρκία:”Μαζέψτε τα αεροσκάφη σας ,θα καταρριφθούν…κατά λάθος”

Δυσάρεστη έκπληξη για μία τετράδα F 16 της τουρκικής ΠΑ, η οποία κάνοντας ένα από τους συνηθισμένους “ανατολίτικους τσαμπουκάδες” ,μπήκαν στο πεδίο βολής Άνδρου. Μόνο που εκείνη τη στιγμή πλοία του Ελληνικού Στόλου εκτελούσαν βολές με πραγματικά πυρά!Τα πληρώματα των πλοίων είχαν… εγκαίρως εντοπίσει τους “μουσαφίρηδες” και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ταυτόχρονα όμως η Λάρισα ,επιοινώνησε με τους Τούρκους στο Εσκί Σεχίρ τους οποίους και ενημέρωσαν ότι τα F 16 τους ,μπορεί και να καταρριφθούν έστω και χωρίς να το επιδιώκουμε από τις βολές του Ελληνικού ΠΝ.Οι Τούρκοι πιλότοι ενημερώθηκαν άμεσα,τα μάζεψαν κι έφυγαν…

Σκηνές Αποκάλυψης στην Ιαπωνία ! Τόνοι νεκρών ψαριών σε κόκκινη θάλασσα




 Η θάλασσα βάφτηκε με αίμα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος μια και στην Ιαπωνία η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη, τα ψάρια βγήκαν στη στεριά και σε όλη τη πόλη υπήρχε μια έντονη δυσοσμία, οι επιστήμονες ακόμη ψάχνουν να βρουν τι φταίει για αυτό το φαινόμενο. 

Οι κάτοικοι της επαρχιακής ιαπωνικής πόλης Οχάρα, στην περιφέρεια της Σίμπα έμειναν έκπληκτοι όταν το πρωί της 3ης Ιουνίου αντίκρισαν χιλιάδες
νεκρά ψάρια που είχαν μπει στο λιμάνι ενώ τα νερά της ακτογραμής είχαν αποκτήσει ένα τρομακτικό κόκκινο χρώμα. 

Οι επιστήμονες συνέλλεξαν δείγματα νερού και νεκρών ψαριών για τις εργαστηριακές τους αναλύσεις και αποφάσισαν να μαζέψουν τα ψάρια για να τα ρίξουν σε ειδικούς χώρους υγειονομικής ταφής προκειμένου να γλιτώσουν από τη δυσοσμία αλλά και από τη τυχόν μετάδοση ασθενειών.
Οι επιστήμονες αρχικά ήταν πολύ προβληματισμένοι. Δεν μπορούσαν να αποδώσουν το φαινόμενο σε μόλυνση του ωκεανού επειδή όλα τα ψάρια ήταν σαρδέλες! Πώς είναι δυνατόν η μόλυνση να εξόντωσε μόνο ένα είδος της θαλάσσιας ζωής; 

Πριν προλάβουν να απαντήσουν αυτό το ερώτημα, ήρθε και το δεύτερο ανησυχητικό κρούσμα. Μόλις μάζεψαν με τα φορτηγά τα νεκρά ψάρια από τις ακτές η θάλασσα άρχισε... να ξεβράζει κι άλλες νεκρές σαρδέλες!

Οι ειδικοί ανησυχούν γιατί το φαινόμενο δεν μοιάζει με την περσινή κατάσταση που αντιμετώπισε η Καλιφόρνια όταν τόνοι διάφορων ψαριών ξεβράστηκαν στις ακτές επειδή μάλλον είχαν παγιδευτεί σε μέρος χωρίς οξυγόνο.  Οι κάτοικοι της πόλης Οχάρα περιμένουν τις απαντήσεις των επιστημόνων. Τρομαγμένοι.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Το είδα εδώ (δες και εδώ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΟΥΝ


Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.

Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.

Ηλίας Κασιδιάρης

http://www.stoxos.gr/2012/06/blog-post_2869.html

ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ 2 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ 15ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ... ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΡΑΤΕ...!!!


ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ


Επίθεση από δυό αλλοδαπούς δέχθηκε δεκαπεντάχρονη μαθήτρια στην Ρόδο την ώρα που κατευθυνόταν στο κέντρο της πόλης για να συναντηθεί με συμμαθητές της και διερχόμενη  από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η επίθεση συνέβη στο Πάρκο απέναντι από το Πανεπιστήμιο και μόλις η μαθήτρια είχε ολοκληρώσει τις εξετάσεις της.

Ένας εκ των δύο αλλοδαπών προσέγγισε την νεαρή από πίσω αρπάζοντας την από το λαιμό και με προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με καφαλοκλείδωμα, ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε το ψαχούλεμα προφανώς για να κλέψει ότι πολύτιμο μπορεί να είχε πάνω της. Λογάριασαν όμως λάθος αφού η μαθήτρια γνώριζε καράτε και με μιά αποφασίστική κίνηση χτύπησε με τον αγκώνα της τον αλλοδαπό που είχε προσπαθήσει να την ακινητοποιήσει στα γεννητικά όργανα αφήνοντας τον ξερό κι άρχισε στις κλωτσιές τον δεύτερο, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα πανικόβλητοι και άσχημα χτυπημένοι οι δράστες να εξαφανιστούν.

Όπως αναφέρει η "ροδιακή" η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό, συνέλαβε δύο αλλοδαπούς που όμως δεν εναγνωρίστηκαν από την μαθήτρια και συνεχίζει τις έρευνες. Ο πατέρας της μικρής έχει ξεκινήσει την δική του έρευνα στην περιοχή κι έυχεται με δηλώσεις του να βρεί τους δράστες πριν την Αστυνομία... www.stoxos.gr 

ΠΑΡΤΑ ΣΥΡΙΖΑ

Παρέμβαση Μιχαλολιάκου στον Τράγκα για Κασιδιάρη


Πηγαίνετε το στο 26:00

Η εθνικιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή κηρύσσει ολοκληρωτικό πόλεμο στα σοβιετικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης και συγκρούεται με την 4η εξουσία και όλο το σύστημα - από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά - ενώνεται σε μια γραμμή, μια ανθελληνική γροθιά και τάσσεται ενάντια του μοναδικού κόμματος που μπορεί να φέρει την κάθαρση, του μοναδικού τους φόβου, του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος.

Μόλις ξεπεράσουμε το 10% το σύστημα έχει τελειώσει. Και όσοι δικαιολογημένα ακόμα εμμένετε στον συντηρητισμό και την μετριοπάθεια διαβάστε την σημασία του χθεσινού γεγονότος:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&a...

Θέλετε να ξεμπερδέψετε με το χρέος; Να έχετε μια οικονομία πρότυπο, όπως αυτή που ήρθε και κατέστρεψε η παρασιτική μεταπολίτευση; Θέλετε να πληρώσουν οι νταβατζήδες; Αν ναι, ΜΟΝΟ Χρυσή Αυγή!

Σύριζα-ΚΚΕ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ όλη η μούργα στην υπηρεσία και το payroll του Μπόμπολα, το σύστημα που σας εξουσιάζει. Οι μάσκες έπεσαν, οι δήθεν αγωνιστές του λαού εχθές φασώθηκαν παθιασμένα με την πλουτοκρατική μπουρζουαζία της ζοφερής μεταπλιτευτικής μας κατάντιας.

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Οι Δώδεκα συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ


1. Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚΟΑ) - ευρωκομμουνιστική / οικολογική συνιστώσα - 2004

2. Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα (ΔΗΚΚΙ) - σοσιαλιστές / σοσιαλδημοκράτες  2007

3. Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ) - τροτσκιστές κομμουνιστές - 2004

4. Ενεργοί Πολίτες - δημοκρατική πατριωτική αριστερά - 2004

5. Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (ΚΕΔΑ) - ενωτικοί κομμουνιστές / αριστεροί - 2004

6. Κόκκινο - τροτσκιστές κομμουνιστές - 2004

7. Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) - μαοϊκοί κομμουνιστές - 2007

8. Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας - Μέλη του Διεθνούς Οικοσοσιαλιστικού Δικτύου (ΕΙΝ) - πολιτική (αριστερή) οικολογία - 2008

9. Ρόζα - πολιτική ομάδα που βασίζεται στο ριζοσπαστικό αριστερό Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα - 2008

10. Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ) - πολυτασικό κόμμα που περιλαμβάνει από κλασικούς μαρξιστές έως σοσιαλδημοκράτες - 2004

11. Ανένταχτοι Αριστεροί του Χώρου Διαλόγου Αντικαπιταλιστική Πολιτική Ομάδα - ΑΠΟ - 2011

12. Ριζοσπάστες - 2011

Το «Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο» στην Κύπρο στηρίζει τον Ηλία Κασιδιάρη


Στήριξη στον Ηλία Κασιδιάρη έδωσε με  ανακοίνωση του,το «Εθνικό Λαϊκοό Μέτωπο» στην Κύπρο. 


«Το ολόκληρο βίντεο των γεγονότων, βρίσκεται στο διαδίκτυο και ο καθένας μπορεί να δει πως ακριβώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα. Η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου προκαλούσαν συνεχώς τον κ. Ηλία Κασιδιάρη, με την πρώτη μάλιστα να τον αποκαλεί γερμανοτσολιά και φασισταριό και ενώ ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής προσπαθούσε να αντικρούσει με επιχειρήματα τις ύβρεις τους, η Δούρου έκανε προσωπική επίθεση στον κ. Κασιδιάρη θέλοντας να τον εξευτελίσει σε προσωπικό επίπεδο. Τότε τα πράγματα εκτραχύνθηκαν με την Δούρου να βρέχεται και την Κανέλλη να επιτίθεται στον Ηλία Κασιδιάρη, πετώντας του στο πρόσωπο, μια εφημερίδα που κρατούσε, φωνάζοντάς του ''έξω από εδώ μέσα'', με προφανή σκοπό να τον εξευτελίσει ακόμη περισσότερο. Τότε ο κ. Κασιδιάρης για να περισώσει την αξιοπρέπειά του, αμύνθηκε και έφυγε από το πλατό», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ.


Η υποκρισία όμως των ΜΜΕ και των κομμάτων στην Κύπρο απύθμενη, καθώς για μικροπολιτικούς λόγους έσπευσαν να καταδικάσουν την ''επίθεση'' κατά των δύο υποψηφίων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, θέτοντας στο στόχαστρο το απόλυτο κακό στον πλανήτη, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή», καταλήγει πυροβολώντας στην ανακοίνωση, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

RS-12M: Ρωσικό βαλλιστικό υπερόπλο αποκλίνουσας τροχιάς

Ως την εκτόξευση προηγμένης έκδοσης του ρωσικού βαλλιστικού πυραύλου  Topol-M κατέδειξαν τελικά ότι ήταν το μυστηριώδες αντικείμενο που έγινε ορατό της νύχτα της 7ης Ιουνίου  πάνω από περιοχές όπως την ΝΑ. Τουρκία το Λίβανο, το Ισραήλ, το Ιράν.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμύνης «ο πύραυλος με ένα ομοίωμα της κεφαλής έφθασε στο στόχο σε πεδίο βολής στο Καζακστάν.
Αν και δεν διευκρινίστηκε από πού ο πύραυλος είχε εκτοξευθεί ένα βίντεο από το Αστραχάν της Ρωσίας –όπου υπάρχει και το ομώνυμο πυραυλικό πεδίο βολής-  που έκανε στην εμφάνισή του στο you tube δείχνει τον πύραυλο λίγο μετά την εκτόξευσή του  να διαγράφει τη βαλλιστική τροχιά στο νυκτερινό ουρανό. Αυτό σημαίνει πως ο πύραυλος κάλυψε απόσταση 1700 χλμ. περίπου, πολύ πιο κάτω από τις πραγματικές του δυνατότητες.
Η πυραυλική αυτή δοκιμή όμως δεν αφορούσε απλά ένα ακόμη ρωσικό βαλλιστικό πύραυλο αλλά τον πύραυλο ο οποίος αναπτύχθηκε για να υπερνικήσει την ΝατοΙκή αντι-πυραυλική ασπίδα την οποία αναπτύσσει το ΝΑΤΟ και έχει θέσει σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, σύμφωνα με ανακοίνωσή εκπροσώπων του, σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης όπως και στην Τουρκία με το ραντάρ TPY-2 εγκατεστημένο στη Μαλάτια.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο ο πύραυλος ήταν μια νέα έκδοση του Topol-M η οποία ονομάζεται RS-12M χαρακτηρίζεται ως όπλο 5ης γενιάς και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τη διάτρηση της ΝατοΙκης αντιπυραυλικής ασπίδας.
Βέβαια η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ. Μάλλον εδώ αρχίζει:
Στα τέλη Μαΐου η Ρωσία είχε πραγματοποιήσει ακόμη μια εκτόξευση –του όπως έγινε γνωστό σήμερα RS-12M- και τότε ο πύραυλος είχε φτάσει το στόχο του στη χερσόνησο της Καμτσάκα σχεδόν 6700 χλμ. πιο μακριά. Την εκτόξευση είχε επιβεβαιώσει ο Vadim Koval εκπρόσωπος της διοίκησης των ρωσικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων, ενώ ο Viktor Yesin πρώην διοικητής  των ρωσικών στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων είχε δηλώσει: 
 «Αυτό είναι ένα από τα μέτρα τα οποία έχουν αναπτυχθεί από τη Ρωσία από την πολιτική της και την στρατιωτική της ηγεσία σε απάντηση της ανάπτυξης μιας παγκόσμιας αντι-πυραυλικής ασπίδας των ΗΠΑ».
Η συγκεκριμένη εκτόξευση ήταν και όσα έχουν γίνει γνωστά η τρίτη κατά σειρά και η δεύτερη επιτυχημένη (;) καθώς είχε προηγηθεί η πρώτη στις 27 Σεπτεμβρίου χωρίς όμως τότε να έχει στεφθεί με επιτυχία.
Σε ότι αφορά όμως την εκτόξευση της 7ης Ιουνίου το ερώτημα  που τίθεται είναι:
Ήταν επιτυχημένη εκτόξευση ή αποτυχημένη.
Αυτό γιατί ο πύραυλος έγινε αντιληπτός σε μέρη τα οποία βρίσκονται πολύ μακριά και εκτός της  υποτιθέμενης τροχιάς του, από το Αστραχάν στο Καζακστάν όπως η Συρία το Ιράν ή το Ισραήλ.
Η απάντηση όμως στο σημείο αυτό είναι δύσκολο να δοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ρωσικά ΜΜΕ ο RS-12M διαθέτει ένα νέο τύπο καυσίμου ο οποίος επιτρέπει στους κινητήρες να λειτουργούν λιγότερο χρόνο μέχρι να βρεθεί στο απαιτούμενο ύψος, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν καύσιμα για την επαννεκίνβηση των κινητήρων και την πραγματοποίηση ελιγμών.
Εκεί ακριβώς, υποστηρίζουν πολλοί, βρίσκεται και το μυστικό των ικανοτήτων διάτρησης του συγκεκριμένου βλήματος δεδομένου ‘ότι με ελιγμούς μπορεί να αποφύγει την αναχαίτισή του από τα βλήματα  της αντι-πυραυλικής ασπίδας.
Ήταν η εμφάνισή του πάνω από χώρες οι οποίες βρίσκονται μέχρι και 1500 χλμ. πιο μακριά από την τροχιά του, μέρος των ελιγμών αυτών; Και εάν ναι, ήταν τυχαία η εμφάνισή του πάνω από τη Συρία ένα μήνυμα προς το ΝΑΤΟ να μείνει μακριά από τη χώρα αυτή;
Ή τελικά επρόκειτο για μια αποτυχημένη εκτόξευση με αποτέλεσμα ο πύραυλος να παρεκκλίνει της πορείας του και να γίνει θεατός πάνω από τη Μέση Ανατολή;
Αν και τα ερωτήματα αυτά δεν πρόκειται να απαντηθούν σύντομα το μόνο σίγουρο είναι πως η Ρωσία πραγματοποιεί επίδειξη δύναμης με την ανάπτυξη του νέου αυτού, προσθέτοντας ένα νέο πονοκέφαλο στους σχεδιαστές του ΝΑΤΟ, για την αντιμετώπισή του.


Image


Η πορεία του RS-12M της δοκιμής της 7ης Ιουνίου και οι περιοχές στις οποίες έγινε θεατός
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Aντεπίθεση Η.Κασιδιάρη: Εμφανίζεται και μηνύει Λ.Κανέλλη & Ρ.Δούρου


Μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, όχι μόνο ετοιμάζεται να διαβεί το κατώφλι του αρμόδιου Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, αλλά ταυτόχρονα να περάσει στην αντεπίθεση, μηνύοντας την Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται το να εμφανιστεί τις επόμενες  ώρες ενώπιον της δικαιοσύνης,  όπου θα δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο ΑΝΤ1 με το βίαιο επεισόδιο εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, οπότε και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράϊκου έδωσε εντολή συλκηψής του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Και την Παρασκευή, διακριτική ήταν η παρουσία της αστυνομίας, στο σπίτι του Ηλία Κασιδιάρη στο Πικέρμι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του, πριν την εκπνοή του αυτοφώρου. Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε καμία δίωξη κατά της Λ.Κανέλλη έστω για έργω εξύβριση, όταν του επιτέθηκε με την εφημερίδα μπροστά στα μάτια εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ...!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΛΕΕΙ Η ΝΤΟΡΑ...!!!



ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ... Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε για τη Χρυσή Αυγή η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.

"Εγώ δεν έχω την ψυχραιμία του Μητσοτάκη. Αν ήμουν εγώ θα τον είχα πλακώσει", είπε χαρακτηριστικά, η κυρία Μπακογιάνν


η μιλώντας στο news247.gr, "Όταν έβλεπα την εικόνα σήμερα το πρωί σκέφτηκα 'εσύ τι θα έκανες;' Φοβάμαι ότι θα τον είχα πλακώσει", τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι μπράβοι και φασιστοειδή. Η κυρία Μπακογιάννη, χαρακτήρισε το γεγονός "επιτομή της κατάντιας του πολιτικού συστήματος". 


Να δώ τι θα κάνετε τώρα που θα εμφανιστεί....Κουκούλες κουκούλες;Στοίχημα θα φάτε και άλλες

Επίθεση των Τούρκων κατά Ν.Μιχαλολιάκου


Επίθεση του τουρκικού Τύπου κατά του γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για την φράση του για τις χαμένες πατρίδες και την Κωνσταντινούπολη από τον τουρκικό Τύπο. Συγκεκριμένα τον χαρακτηρίζουν «Έλληνα φύρερ».
«Το προσωνύμιο του Μιχαλολιάκου είναι Φύρερ... και παραπέμπει στον Χίτλερ σχολιάζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Χουριέτ» που δεν μπορεί να χωνέψει πως μετά από τόσα χρόνια εμφανίστηκε κάποιος Έλληνας πολιτικός να μιλήσει πάλι για την Μεγάλη Ιδέα.

«Δεν λέω πως πρέπει να πολεμήσουμε με τους Τούρκους, αλλά μην ξεχνάμε πως το εβραϊκό έθνος ίδρυσε το κράτος του στα αρχαία του εδάφη το 1948, άρα κι εμείς μπορούμε με την βοήθεια του Θεού να έχουμε προσδοκίες» γράφει ο τουρκικός Τύπος για τα όσα είπε χθες στον Πϋργο (τεράστια συγκέντρωση).

Ο κ. Μιχαλολιάκος συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως «οι καρδιές μας είναι με την Βασσιλίδα Πόλη. Ζήτω ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΨΑΞΕ... ΨΑΞΕ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ... ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...


Στις 12 το βράδυ είναι το σημείο που τελειώνει ο χρόνος για αυτόφορη διαδικασία όσον αφορά το ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ του χαστουκιού στην Κανέλη που φαίνεται ότι έχει ευχαριστηθεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων κι αυτό τ' ομολογούν πλέον και οι ίδιοι οι αριστεράντζες ανοιχτά.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας η ευχαρίστηση δεν έχει να κάνει με ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και του Κασιδιάρη κι αυτό ως γεγονός του προσδίδει τεράστια σημασία...

Ο Κασιδιάρης ανακάτεψε την τράπουλα ολόκληρου του εκλογικού σκηνικού και ο τρόπος που το έχει επηρεάσει -γιατί το έχει επηρεάσει σίγουρα και όχι μόνον όσον αφορά το κόμμα του- θα φανεί την επόμενη Κυριακή...

Στο προκείμενο του θέματος και παρ΄όλο που μόνο αφίσες δεν τύπωσαν με το όνομα του και δεν σηκώθηκαν ελικόπτερα για να τον βρούν, ο Κασιδιάρης σαν κομάντο που είναι, ξέρει και από κάλυψη και από απόκρυψη και από παραλλαγή... Γουστάρουμε απίστευτα το πόσο έχουν σκυλιάσει όλοι αυτοί οι βρωμιαραίοι τις δυό τελευταίες μέρες... www.stoxos.gr

Ριζοσπάστης 12-7-1935

«Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θάτανε σήμερα πεθαμένη και μείς Μεγάλη Ελλάδα. Γι αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε»!! (Ριζοσπάστης 12-7- 1935)

Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ



ΚΑΝΝΕΛΗ ΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙΣ!!!!!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΝΕΛΗ;ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ; ΠΑΡΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ


ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ. ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ


Θάρσει˙ λέγων ταληθές  ου σφαλή ποτέ (έχε θάρρος˙ όταν λέγεις την αλήθεια, δεν θα σφάλεις ποτέ).(Σοφοκλής)
Ελευθέρου γαρ εστι ταληθή λέγειν (του ελευθέρου είναι βέβαια ίδιον την αλήθεια να λέγει).(Μένανδρος)

Όπως είναι γνωστο σήμερα (δείτε το ανωτέρω βίντεο) σε μία πρωινή εκπομπή ο νεανικής ηλικίας εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής χαστούκησε την εκπρόσωπο του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη και έρριξε ένα ποτήρι νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι νομίζω κ. Δούρου.

Ενώ είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με  το θέμα, μετά τις «συγκινητικές» δηλώσεις του Προέδρου κ. Παπούλια, τις δηλώσεις του δηλωσία περί πατρίδας και την εκρηκτική εκμετάλλευση του γεγονότος από τα «δημοκρατικά» μας κόμματα, τη Νέα ΝΔ του δηλωσία κ. Σαμαρά, του ΠΑΣΟΚ του δηλωσία και σφάκτη κ. Βενιζέλου και τη «δημοκρατική» Ρεπούσια ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί κανείς να σιωπά.

Παρατηρώ λοιπόν έχοντας υπόψην μου τα ανωτέρω σοφά των προγόνων μας, χωρίς βεβαίως να διεκδικώ το άλάθητο του Πάπα:

1.    Δεν υπάρχει χειρότερος φασισμός από τον παρόντα νεοταξικό φασισμό που υποδούλωσε τη χώρα και καταστρέφει τον Ελληνισμό, μετά από προετοιμασία από το 1996.
2.    Συνεπώς οι νεοταξικοί φασίστες, όργανα ξενοκίνητου φασισμού που απεμπόλησαν την εθνική κυριαρχία, δολοφονούν τους Έλληνες και εκποιούν τον Εθνικό πλούτο δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα να ομιλούν για δημοκρατία.
3.    Τα ανωτέρω δεν σημαίνουν ότι ο γράφων ασπάζεται τις ακραίες θέσεις της Χρυσής Αυγής που την ενίσχυσε η αντεθνική ανθελληνική λαθρομεταναστευτική πολιτική των νεοταξικών κομμάτων και των αρρωστημένων ψευτοδιεθνιστικών ιδεολογιών κομμάτων (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ , το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι άλλου νεοταξικού φασιστικού παπά ευαγγέλιο). 
4.    Που τις υποστηρίζει στη συζήτηση λίαν μαχητικά η μία εκ των δύο κυριών (δείτε το βίντεο).
5.    Το συμβάν όμως είναι φανερό ότι δεν είχε να κάνει με την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής όπως όλοι οι ψευτοδημοκράτες προσπαθούν να δείξουν για λόγους που θα αναφέρω. 
6.    Ένας ευέξαπτος νεαρός (δείτε το βίντερο)  προκλήθηκε από δύο γνωστότατες εριστικές κυρίες. 
7.    Η μία αφού τον διέκποπτε και δεν τον άφηνε να μιλήσει (δείτε το βίντεο)  αφού συζήτησε μαζί του επί μακρόν επεμβαίνοντας στην ομιλία του του είπε ότι δεν συνεργάζεται μα φασισταριά για να απαντήσει αυτός «παλλιοκουμούνι» για ναω ψπει η κυριά  επίσης ότι δεν θα αφήσει να την κάνουν σαπούνι. 
8.    Η ετέρα αφού τον προικάλεσε αν πήρε αναβολή από μ΄λια δίκη που αυτός ισχυρίστηκε ότι την υποθάλπει ο ΣΥΡΙΖΑ (δείτε το βντεο) του είπε ότι θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια χρόνια πισω οπότε εκνευρισμένος ο νεαρός της πέταξε ένα ποτήρι νερό. 
9.    Η άλλη επεμβαινοντας του πέταξε μία εφημερίδα  οπότε αυτός χειροδίκησε. 
10. Το συμβαν ενθυμίζει ποδοσφαιρικό αγώνα όπου εξυβριζόμενος ποδοσφαιριστής δεν συγκρατεί τα νεύρα του χειροδικεί και αποβάλλεται.

Το γεγονός προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ο δηλωσίας Σαμαράς,  ομιλών,  αυτός που την υποδουλώνει,  περί πατρίδας (ειλικρινά ανακατεύεται το στομάχι μου όταν ακούω τον Σαμαρά να ομιλεί περί πατρίδας) με στόχο, να τρομάξει τους Έλληνες με τη Χρυσή Αυγή για να τους συσπειρώσει όπως νομίζει στα προδοτικά του μνημόνια υποδούλωσης της Ελλάδας.
-      Το ίδιο και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, που προσπαθούν όλοι μαζί αυτοί οι ξενοκίνητοι νεοταξικοί φασίστες να εξαγνιστούν μέσω της Χρυσής Αυγής.

Ήδη όμως επιτυγχάνουν το αντίθετο.
-      Θα επλαγούν όταν με την πολιτική τους αυτή δουν να γιγαντώνεται η Χρυσή Αυγή. 
-      Για τον απλούστατολόγο ότι ο απλός λαός που επί χρόνια προσπαθούν να τον αποβλακώσουν αλλά ήδη τους ένοιωσε στο πετσί τους και τους κατάλαβε θα σκεφθεί,δυστυχώς,  ότι ισχύει και στην περίπτωση αυτή το αντίθετο από ότι λένε οι δοσίλογοι Σαμαράδες και Βενιζέλοι. 

Όσον αφορά τον κ. Παπούλια,
-      που ανέχθηκε την απεμπόληση της Εθνικής κυριαρχίας, 
-      που ανέχθηκε την εξαθλίωση των Ελλήνων μέσω της εσωτερικής υποτίμησης, 
-      που μας ζήτησε να μην «ένοχλούμε» τον Παπαδήμο, 
-      που μίλησε για «εθιμοτυπική επίσκεψη» των Θεοδωράκη, Γλέζου και Καθηγητή Κασιμάτη που πήγαν να του επισημάνουν τον ρόλο του ως εγγυτή της Εθνικής ανεξαρτησίας,
-      σεβόμενος το αξίωμα του δεν θα σχολιάσω τις σημερινές λίαν δημοκρατικές του «συγκινητικές»  δηλώσεις. 

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής

ΠΗΓΗ

ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ... ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ "ΜΟΙΡΑΖΑΝ" ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ...! ΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ...


Δύο υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους «δείχνει» ως ύποπτους η έρευνα που διεξάγει το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με την υπηρεσία Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για το πώς πληρώνονταν συντάξεις και αναδρομικά στο όνομα υπαλλήλων του δημοσίου, των οποίων η συνταξιοδότηση είχε διακοπεί επειδή... πέθαναν.


Μετά από εσωτερική έρευνα στην υπηρεσία συντάξεων του ΓΛΚ, στην οδό Κάνιγγος, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δύο υπάλληλοι, οι οποίοι φέρονται να είχαν ανάμειξη στην υπόθεση. Η μία μάλιστα υπάλληλος είχε και η ίδια συνταξιοδοτηθεί στα τέλη του 2011, αλλά συνέχιζε να πηγαίνει μέχρι τον Απρίλιο στην υπηρεσία, αφού ζήτησε και προσφέρθηκε αμισθί να διεκπεραιώσει η ίδια τις... εκκρεμότητες που παρέμεναν στο γραφείο της.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως όλα δείχνουν, η πρώην υπάλληλος, σε συνεργασία με το δεύτερο εμπλεκόμενο άτομο, έμπαινε στο ηλεκτρονικό σύστημα συντάξεων έδινε εντολή να δοθούν σαν αναδρομικά διάφορα ποσά, που ορισμένες φορές προκύπτουν νόμιμα μετά από εκκαθάριση. Σε πολλές περιπτώσεις, οι δικαιούχοι είχαν ήδη πεθάνει και ο θάνατός είχε δηλωθεί στο Μητρώο Συντάξεων.


Κατά περίεργη σύμπτωση όμως, τα ποσά των αναδρομικών δεν έμπαιναν στους λογαριασμούς των συγγενών του μακαρίτη, αλλά σε άλλους λογαριασμούς -πιθανότατα δικούς της ή συνεργών της. Το σύστημα «κτύπησε» όμως επειδή καταγράφει και στέλνει για επανέλεγχο τις μεγάλες επιστροφές αναδρομικών σε δημοσίους υπαλλήλους.


Τις ημέρες αυτές μάλιστα, οι πραγματικά δικαιούχοι ή οι συγγενείς τους έλαβαν και εκκαθαριστικό μισθοδοσίας για την εφορία, όπου είδαν με έκπληξη να τους «πιάνει» η έκτακτη εισφορά για ποσά που δεν είχαν εισπράξει! Υπολογίζεται πως η κομπίνα αυτή είχε στηθεί από το 2010 κιόλας, ενώ το ποσό της υπεξαίρεσης ξεπερνά ίσως και το 1 εκατομμύριο ευρώ.


ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ" ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ...

Οταν νομίζουν οτι είναι εκτός αέρα δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Πουσταριά είπε η Κανέλλη οχι μόνο τους χρυσαυγίτες αλλά και όλους τους Ελληνόψυχους νομίζοντας οτι είναι εκτός αέρα. 


Μόλις μαθαίνει οτι βγήκε on air προσπαθεί να τα μπαλώσει μιλάει για χυδαιότητα του σταθμού και λέει οτι ''ηταν εκφραση... καθημερινή και δεν έχει τίποτα με κανέναν'' Αποκαλυφθήκατε ποιοί είστε όμως...



 


ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 24χρονος



Πριν από λίγο, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα.

Νωρίτερα, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής» από τον εισαγγελέας σε βάρος του 24χρονου φοιτητή που πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα αλλοδαπό διαρρήκτη, τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Παιανία.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, καταδίωξε διαρρήκτες που είχαν εισβάλει στο σπίτι του και είχαν απειλήσει τη μητέρα του για να κλείσει τον συναγερμό και τράπηκαν σε φυγή όταν επενέβη ο ίδιος και ο αδελφός του, αλλά στη συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κοντινό σπίτι.
real http://www.efenpress.gr/2012/06/24.html

http://www.greekalert.com/2012/06/24.html

Αλβανοί και ... Κασιδιάρης ανατρέπουν το πολιτικό σκηνικό - Ενίσχυση Χρυσής Αυγής!


Κατά ένα τρόπο μη εξηγήσιμο από όσους επιμένουν να σκέπτονται με τρόπο "πολιτικά ορθό", αλλά απόλυτα εξηγήσιμο για όσους έχουν αντιληφθεί ότι η καταστροφή του Μνημονίου έχει προκαλέσει συστημική μετάλλαξη στο σώμα των ψηφοφόρων, το χθεσινό επεισόδιο στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον "θερμόαιμο" υπεύθυνο Τύπου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη και τις άκρως εριστικές, κυρίες της Αριστεράς Λιάννα Κανέλλη του ΚΚΕ και Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι ενισχύει το εθνικιστικό κόμμα, παρά το αποδυναμώνει!
Αν και ουδέποτε στην πολιτική ζωή του τόπου ένα κόμμα έχει υποστεί τέτοιας έκτασης επίθεση, όπως αυτή που υφίσταται απο τουλάχιστον ένα μήνα πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου μέχρι σήμερα (εν μερει δικαιολογημένες λόγω παλαιότερων πολιτικών θέσεων που ισορροπούσαν μεταξύ δημοκρατίας και αυταρχισμού), με χαρακτηριστικό το επεισόδια του "Εγέρθητι" και αποκορύφωμα το χθεσινό σκηνικό στον ΑΝΤ1, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εν τούτοις, όλες οι δημοσκοπήσεις, αλλά και κυρίως το διαδίκτυο, το οποίο είναι ο πιο αντικειμενικός καταγραφέας της διάθεσης της κοινής γνώμης, δείχνουν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, περισότερο ενισχύεται, παρά αποδυναμώνεται! 
Σήμερα επρόκειτο να βγούν οι δημοσκοπήσεις που πρακτικά θα έδειχναν και το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Αλλά από χθες έχει συμβεί το εξής εκπληκτικό όπως ενημέρωσε το defencenet.gr, κορυφαίο στέλεχος εταιρείας δημοσκοπήσεων: "Μερικές ώρες μετά το επεισόδιο οι ερευνητές κατέγραφαν στις συνεντεύξεις τους μια ιδιαίτερα ισχυρή τάση υπερψήφισης της Χρυσής Αυγής, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο. Δεν ρωτούσαμε ειδικά για το επεισόδιο, αλλά το έβλεπες στα ποσοστά ότι το επεισόδιο τους είχε επηρεάσει υπέρ της Χρυσής Αυγής και θεωρώ ότι θα αποτυπωθεί αυτό στις 17 Ιουνίου. Οι απαντήσεις ήταν συντριπτικά περισσότερες από την έρευνα της Τετάρτης υπέρ του εθνικιστικού κόμματος. Βέβαια επηρέασαν και τα συνεχή περιστατικά με τους αλλοδαπούς όπως αυτό στην Παιανία"! 
Την ίδια στιγμή χθες το διαδίκτυο, από τα μικρά blogs μέχρι τα μεγάλα sites κατακλυζόταν από μηνύματα συμπαράστασης στον ... Η.Κασιδιάρη, τον οποίο την ίδια στιγμή καταζητούσε η αστυνομία, μετά από εισαγγελική εντολή που προκλήθηκε από επέμβαση του δημοσιογράφου Α.Δελατόλα, όπως η ίδιος ισχυρίζεται λέγοντας ότι τηλεφώνησε αμέσως στην "Ελένη Ραϊκου ζητώντας να συλλάβει τον Κασιδιάρη".
Δεν μιιλάμε για κάποια μηνήματα συμπαράστασης από οπαδούς της Χρυσής Αυγής. Επτά στα δέκα μηνύματα, επί εκατοντάδων χιλιάδων, κυμαίνονταν μεταξύ της άποψης "Ν'αγιάσει το χέρι του" (!) (μάλιστα έγινε και τέτοια σελίδα στο facebook) μέχρι της επικριτικής διάθεσης κατά των ΜΜΕ για τον τρόπο που παρουσίαζαν το θέμα!
Ανεξήγητο; Ναι, αν επιχειρήσουμε να το ερνημεύσουμε με συμβατικους πολιτικούς όρους. Όχι αν αφουγκραστούμε το κύμα που έδωσε σε Ανεξάρτητους Έλληνες και Λαϊκό Σύνδεσμο το ίδιο ποσοστό που πήρε και η ΝΔ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αλλά και την πραγματική απήχηση που έχουν στο εκλογικό σώμα προσωπικότητες όπως οι δύο κυρίες τις Αριστεράς που πρωταγωνίστησαν στο χθεσινό επεισόδιο.
Κατ'αρχήν έχει αλλάξει ο χάρτης της ενημέρωσης δραματικά. Το πρώτο τυχαίο blog έχει μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στους αναγνώστες που το διαβάζουν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των μεγάλων καναλιών που έχουν παίξει το γνωστό ρόλο υπέρ του Μνημονίου. Το διαδίκτυο κυριαρχεί στην ενημέρωση των πολιτών λόγω του μεγάλου όπλου του που λέγεται "διαδραστικότητα" και πολλαπλή επιλογή πηγής ειδήσεων και σχολίων. 
Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι των μεγάλων ΜΜΕ απλά απορρίπτονται σχεδόν συλλήβδην από τους πολίτες γιατί όλοι ξέρουν πλέον ότι ελέγχονται από τους εργοδότες οι οποίοι εργοδότες είναι οι Ηρακλειδείς του Μνημονίου. Όποιον επικρίνουν και μάλιστα με τόσο πάθος, αυτόματα τον κάνουν συμπαθή σε μεγάλες μάζες πολιτών.
Οι οποίοι πολίτες-ψηφοφόροι, ειδικά μάλιστα της συντηρητικής πολιτικής κατεύθυνσης και ειδικά οι νέοι, βλέπουν την Χρυσή Αυγή "μόνη εναντίον όλων" να λέει τα απολύτως αυτονότητα σε θέματα όπως η εσωτερική ασφάλεια, η εξωτερική πολιτική, η καταγγελία του Μνημονίου όπου μάλιστα έχει ακριβώς την ίδια θεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να έχει αλλάξει από μόνη της την πολιτική αντζέντα. 
"Μην απορήσει κανείς με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις 17 Ιουνίου αν η τάση αυτή συνεχιστεί. Μια μερίδα πολιτών εκτιμά ιδιαίτερα αυτόν τον πολιτικό ερασιτεχνισμό, πρωτόγονο, θα έλεγα που επιδεικύουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος για κάποιους ψηφοφόρους ακούγεται ως αυθεντικός πολιτικός λόγος. Και οι πολίτες, πάντα γοητεύονταν από τον αυθεντικό πολιτικό λόγο.
Τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στο τρόπο σκέψης των ψηφοφόρων και έχουν απελευθερώσει πολιτικές τάσεις που σε άλλες εποχές θα ήταν αδιανόητο να υπάρχουν σε τέτοια έκταση. Μην ξεχνάμε ότι στις εκλογές του 2009 ο ΣΥΡΙΖΑ που τώρα κτυπάει την πρώτη θέση και την ίδια την κυβέρνηση, πήρε 4,5% και η Χρυσή Αυγή το 0,29%" καταλήγει το εν λόγω στέλεχος της εταιρείας δημοσκοπήσεων. 
Όσο για το ερώτημα που υποβάλλαμε "Πόσο μπορεί να αλλάξει την συνολική πολιτική αντζέντα το επεισόδιο" η απάντηση ήταν ότι "Πέρα απο την ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής μάλλον θα πιεστούν οι Ανεξάρτητοι που έχουν άμεση "συγκοινωνία" σε επίπεδο ψηφοφόρων μαζί τους και ίσως και η ΝΔ. Σίγουρα δεν ευνοήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ πάντως. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, ίσως πληρώσει γενικότερα την αυξανόμενη εγκληματικότητα από τις συμμορίες των Αλβανών"... 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Φράγκος Φραγκούλης, υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει σχέδιο για αντιμετώπιση συμμοριών σε ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας




Απίστευτο ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Pressing για κρυφό σχέδιο του υπουργείο Εθνικής Άμυνας για αντιμετώπιση συμμοριών και θερμού επεισοδίου με την Τουρκία.


«Ένας Φράγκος απέναντι στα καλάσνικοφ και τους Τούρκους».


Το περιοδικό Pressing που κυκλοφόρησε εχθές στα περίπτερα έχει ένα ρεπορτάζ για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που μας άφησε άφωνους! Η έκπληξη του απλού αναγνώστη είναι τεράστια καθώς διαπιστώνει ότι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν οργανωθεί ολόκληρα σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπιστούν 10.000 άτομα που ανήκουν σε ένοπλες συμμορίες και έχουν στην κατοχή τους καλάσνικοφ.


Το ρεπορτάζ μάλιστα του περιοδικού αναφέρεται σε έντονο παρασκήνιο για την τοποθέτηση του Φράγκου Φραγκούλη στο υπουργείο, διαλόγους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με αρχηγούς κομμάτων, όπως επίσης και για θερμό επεισόδιο του πραγματοποιήθηκε κοντά στην Ψέριμο.


Το Pressing υποστηρίζει ότι ο Φράγκος Φραγκούλης τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση για ακριβώς αυτό το λόγο, δηλαδή για την κρίσιμη ώρα της κρίσης. Πάντως όπως και να έχει, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα έχουμε να συζητάμε πολλά.

ΠΗΓΗ

MΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ: "ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..."


Θερμά υποστήριξε τον σύντροφό του της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στο περιστατικό με τη Λιάνα Κανέλλη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, γνωστός και ως ο… Καραϊσκάκης της Χρυσής Αυγής.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας όχι μόνο δικαιολόγησε τον Ηλία Κασιδιάρη για τη χειροδικία εις βάρος της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ αλλά υποστήριξε ότι κακώς δεν έδωσε και… κλωτσιές: «Όχι σφαλιάρες ..κλωτσιές θέλουν κανονικά όλοι αυτοί»!


Ο Καραϊσκάκης της Χρυσής Αυγής δήλωσε στη συνέχεια πως το χθεσινό γεγονός θα ανεβάσει -κατά την εκτίμησή του- τουλάχιστον κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό του κόμματος του στην κάλπη, ενώ γνωστοποίησε πως το τηλέφωνο του έχει σπάσει από συγχαρητήρια τηλεφωνήματα πολιτικών του φίλων και οπαδών του κόμματος!
Πηγή: Παρόν Αιτωλοακαρνανίας
http://www.stoxos.gr/2012/06/m_08.html

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ..." ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΚΟΜΑΝΤΟ...


Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, τόνισε ότι αν ήταν στο στούντιο του ΑΝΤ1 θα είχαν… άσχημα ξεμπερδέματα! «Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλώντας για το επεισόδιο που έγινε με τον Ηλία Κασιδιάρη, προσθέτοντας ότι δεν περιμένει τίποτα από τον Μιχαλολιάκο. Παράλληλα, προέτρεψε τις αρχές να πάρουν τον Κασιδιάρη και να τον βάλουν στο ψυχιατρείο! Όσον αφορά τον ξάδερφό του που είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής, (και εκλεγμένος βουλευτής του Νομού) είπε «δυστυχώς έχει το ίδιο όνομα με εμένα»! Newsit


ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ: ΑΣΕ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ....ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ 1 ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ, ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΠΗΣ ΜΕ ΕΡΠΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ... ΚΙ ΕΓΙΝΕΣ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕΤΑ... ΑΛΛΟΥ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ… ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝΕ… 

ΠΗΓΗ

Ν.Μιχαλολιάκος: "Αν θέλει ο Θεός κάποτε θα απελευθερώσουμε τις χαμένες πατρίδες"


Υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων τάχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια της ομιλία του στον Ασπρόπυργο, ενώ έκανε και αναφορά στις χαμένες πατρίδες για τις οποίες είπε ότι "Αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις απελευθερώσουμε".

Συγκεκριμένα εξάρωντας το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην εξέλιξη της χώρας τόνισε ότι "Προτιμώ να μιλώ με στρατιωτικούς όρους. Ο στρατός είναι η μοναδική ελπίδα του έθνους».

Μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής (το πρωινό επεισόδιο και ο τρόπος που τον μετέδωσαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχει ενισχύσει μεταξύ των πολιτών τον Λαϊκό Σύνδεσμο) οι οποίοι δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να ζητωκραυγάζουν υπέρ του κόμματος ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μικρά Ασία και στις χαμένες πατρίδες, σχολιάζοντας: «Αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις ελευθερώσουμε»...

Επίσης τόνισε ότι "Δεν μας ενδιαφέρει τις ταμπέλες βάζουν τα κόμματα της παρακμής. Ξέρω ότι
Ας με πούνε χουντικό ο τόπος είδε προκοπή μόνο επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και 21ης Απριλίου» ήταν τα ακριβή λόγια του γ.γ. της Χρυσής Αυγής ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να προβεί σε μείζονα αναθεώρηση της προσφατης ιστορικής πραγματικοτητας, η οποία βέβαια έτσι ή αλλιώς ενέχει ισχυρά στοιχεία πολιτικού υποκειμένισμού, από όλες τις πολιτικές παρατάξεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ...!!! ΟΡΚΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... "ΜΑΝΑ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΩ"...!!!

Όρκος εκδίκησης από τον γιο και την κόρη της 80χρονης που βρέθηκε νεκρή, μέσα στο σπίτι της - Την κατακρεούργησαν ληστές με 15 μαχαιριές


"Θα βρούμε τους δολοφόνους και θα τους σκοτώσουμε"

Σε κατάσταση σοκ ο γιος και η κόρη της άτυχης Ρεγγίνας Παπανδρέου δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί στην μητέρα τους. Με δάκρυα στα μάτια και ουρλιάζοντας από οργή έδιναν όρκο στην μάνα τους πως θα βρουν το δολοφόνο ή τους δολοφόνους και θα τους τιμωρήσουν με τον ίδιο τρόπο.



Είναι χαρακτηριστικές οι φράσεις (δείτε στο βίντεο) που έλεγαν ιδίως την ώρα που άνδρες του γραφείου τελετών έβγαζαν από το σπίτι τη σορό της άτυχης 80χρονης. Ο γιος της φώναζε μεταξύ άλλων «θα τον βρω και θα τον σκοτώσω», «εμένα θα μου τον δώσουν για να δει πως γίνεται» και «την μάνα μου βρήκε;».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!! ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΖΩΑ ΒΡΗΚΕ 80ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΔΑΣΚΑΛΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ...!!!

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον 24χρονο

 Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής άσκησε σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας στον 24χρονο φοιτητή που πυροβόλησε και σκότωσε χθες τα ξημερώματα αλλοδαπό διαρρήκτη, ο οποίος με άλλα άτομα είχε επιχειρήσει να ληστέψει τρία σπίτια στην περιοχή.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο κατηγορούμενος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο δράστης που έχασε τη ζωή του είχε απειλήσει με μαχαίρι, μαζί με τον συνεργό του, τη μητέρα του 24χρονου φοιτητή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Το να σπας την Αθήνα και να πετάς κοτρόνες και μολότοφ δεν είναι Βία...είναι δημοκρατία.
Το να καις την Ελληνική Σημαία και να κρύβεσαι μέσα σε Πανεπιστήμια δεν είναι Βία...είναι δημοκρατία.
Το να καις 4 ζωές μέσα στην Μαρφην δεν είναι βία...είναι δημοκρατία.
Το να συλλαμβάνουν παιδιά βουλευτών με τσεκούρια και μολότοφ αλλά να τα αφήνουν ελεύθερα δεν είναι βία...είναι δημοκρατία.
Το να πουλάς την Μακεδονία ,το Αιγαίο, την Ήπειρο και την Θράκη δεν είναι βία...είναι δημοκρατία.
Το να ρίχνεις νερό και 3 μπουνιές σε όλους αυτούς είναι βία και φασισμός.

ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΝ..


ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...

Συνελήφθησαν χθες (06-06-2012) το πρωί, μετά από αναζητήσεις, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ζωγράφου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Νιγηρίας, 22 και 20 ετών, για ληστείες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ηλικιωμένων.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Ζωγράφου προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες παρακολουθούσαν υπερήλικες που είχαν κάνει ανάληψη χρημάτων από τράπεζες μέχρι την είσοδο των σπιτιών τους στην περιοχή του Ζωγράφου. Εκεί, τους επιτίθονταν αφαιρώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας. Από τις 27-04-2012 μέχρι τη σύλληψή τους, οι δράστες είχαν διαπράξει πέντε (5) ληστείες με την ίδια μέθοδο δράσης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ

"Δολοφόνος" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!


Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος!


Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η ... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως του έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο φαινόμενο που οφείλεται στους παραπάνω λόγους, πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.


Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα!


Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;


Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουμε να εκδώσει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα) στην Marfin της Σταδίου; Ή προηγούνται στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλβανοί ληστές;


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΑΝ... ΤΗΝ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ, ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ


ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ...




Η Ελένη Παπαδάκη (4 Νοεμβρίου 1903 - 21 Δεκεμβρίου 1944) ήταν η κορυφαία ελληνίδα ηθοποιός του Μεσοπολέμου, την οποία ο Γρηγόρης Ξενόπουλος είχε χαρακτηρίσει 'αδιαμφισβήτητη διάδοχο της Κοτοπούλη'. Γνώρισε την δόξα πολύ νέα, αλλά έχασε την ζωή της μόλις στα 41 της, από την λαϊκή αστυνομία του Κουκουέ...


Όπως έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα, το πτώμα της άτυχης ηθοποιού έφερε μια μαχαιριά στον λαιμό και πλήγματα από τσεκούρι στο σώμα. Τα χέρια επίσης του θύματος ήταν γαντζωμένα στα μαλλιά της, σε μια προσπάθεια να προφυλάξει, ίσως, το κεφάλι της από τα κτυπήματα. Τέλος τα μάτια της - τα πιο όμορφα μάτια του ελληνικού θεάτρου - ήταν ορθάνοικτα από τρόμο και καθρέφτιζαν όλη τη φρίκη που είχε ζήσει από τους ΕΛΑΣίτες...

ΠΗΓΗ

Παυλόπουλος: «Θα τον… σκότωνα αν σηκωνόμουν!» χαχχαχχαχαχχαχχχαχχα :P Μας έπεισες!!!


«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον…σκότωνα»

Με αυτή την δήλωση ο Προκόπης Παυλόπουλος, απάντησε στους επικριτές του, που είπαν πως δεν σηκώθηκε να υπερασπιστεί τις δύο γυναίκες…

Υ.Γ. Ντροπή σου! Το παίζεις και άντρας…χεσμεντέ!

ΠΗΓΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Για ποίες γυναίκες μιλάτε; Ο μοναδικός άνθρωπος που είδα ήταν ο Κασιδιάρης...

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΚΝΑΤ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ...!





Η παραπάνω φωτογραφία , είναι τραβηγμένη, στις 16-11-1999. Στη κατάθεση στεφάνου του μέλους του πολιτικού γραφείου Σπύρου Χαλβαντζή στο τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου. Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης στις 17 Νοεμβρίου του 1999. Στην φωτογραφία αυτή διακρίνεται αυτός με το άσπρο κράνος , ο αρθογράφος του παρόντος άρθρου. Τα βλέπετε τα ΚΝΑΤ , κ. Κανέλη ,σε πλήρη παράταξη,, που είπατε στο κ. Κασιδιάρη, ότι δεν υπάρχουν; Να θυμίσω για την ιστορία,, ο,τι δυο μέρες μετέπειτα , το ΚΚΕ μαζί με τα ΚΝΑΤ , στην επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα, δημιούργησαν πρωτόγνωρα επεισόδια, στη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Επικεφαλής των ΚΝΑΤ, τότε ήταν: Δημήτρης Παπαδημητρίου, κάτοικος ΄Ανω Πετραλώνων και καταγωγή από τη Μητρόπολη Καρδίτσας., Μήτσος Παπαγιαννόπουλος, κι αυτός δάσκαλος στο επάγγελμα από τη Καρδίτσα, Γιώργος Μπίθας, υπάλληλος στη Τυποεκδοτική, εταιρία του ΚΚΕ, Παναγιώτης Αντωνόπουλος λογιστής στην αποθήκη της Τυποεκδοτικής, Δημήτρης Αδαμόπουλος από το ν. Ηλείας, καθοδηγητής των οργανώσεων της ΚΝΕ στο κέντρο της Αθήνας και υπάλληλος τότε της ΣΕΥΔΑΠ., Κώστας Παναγιωτόπουλος υπάλληλος ΣΕΥΔΑΠ, τότε, και καθοδηγητής των οργανώσεων της Αθήνας της ΚΝΕ.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου η Κουμπούρας ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβούλιου της ΚΝΕ. Ο σύνδεσμος των παραπάνω ατόμων με τις οργανώσεις βάσεις της ΚΝΕ στο κέντρο των Αθηνών, ήταν ο Γρηγόρης Σκουρτόπουλος, μέλος του συμβουλίου πόλης της ΚΝΕ και γραμματέας μια περίοδο της Ο.Β. της ΚΝΕ Πετραλώνων- Θησείου. Επίσης ο Σκουρτόπουλος Γρηγόρης ήταν βοηθός τυπογράφου στην Τυποεκδοτική Α.Ε. εταιρία του ΚΚΕ.

Κ. Κανέλη και κ.Παπαρήγα να χαίρεστε τους τραμπούκους σας. Ο αρθογράφος του παρόντος άρθρου ήταν ήδη μέλος της ΚΝΕ και γραμματέας της οργάνωσης βάσης Πετραλώνων-Θησείου, όταν η κ.Κανέλη παρακάλαγε να γίνει μέλος όχι του κόμματος,, αλλά της ΚΝΕ, από τη κεντρική εξέδρα της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο πεδίο του Αρεως. Σύντροφοι περαστικά σας. Οι μάσκες σας έπεσαν. Γιατί ο "στόχος" έχει αυτιά και μάτια παντού. Με συντροφικούς χαιρετισμούς...
Για τον "Στόχο" ο Η.Λ

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε ανθρώπους που παρευρίσκοντο σε… μνημόσυνο (βίντεο)



Αντιεξουσιαστές που φώναζαν συνθήματα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν με μαχαίρια και ξύλα σε άτομα τα οποία βρίσκονταν σε ένα καφενείο κοντά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για ένα μνημόσυνο.
Οι αντιεξουσιαστές νόμιζαν πως οι νεαροί με τα μαύρα είναι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και άρχισαν με μαχαίρια, λοστούς και καδρόνια να χτυπούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους μέχρι που από τις φωνές και τις κατάρες που ακούστηκαν από τους συγγενείς του νεκρού κατάλαβαν το λάθος  που έκαναν και έφυγαν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!! ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΖΩΑ ΒΡΗΚΕ 80ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΔΑΣΚΑΛΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ...!!!

Η Πάτρα πάλι στο πόδι... Ένα νέο φρικιαστικό έγκλημα που ξέρουμε όλοι καλά ότι έγινε από εισαγώμενο ζώο... Μεταφέρουμε την συγκλονιστική περιγραφή από το σημείο του τοπικού thebest.gr


Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της (περίπου στις 10 το βράδυ) στην διασταύρωση των οδών Καποδιστρίου 114 και Ζαλόγγου. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. και ο ιατροδικαστής.


Η γυναίκα που είναι άνω των 80 χρόνων, ήταν συνταξιούχος δασκάλα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε κατακρεουργημένη από την κόρη της μέσα στο σπίτι τους, όταν αυτή επέστρεψε σήμερα το βράδυ.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανόν έχει δολοφονηθεί το πρωί,αλλά δεν έχει γίνει αντιληπτή, ενώ ερευνάται το αν πρόκειται για ληστεία. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν στηθεί μπλόκα για τον εντοπισμό των δραστών.


00.27 Ληστεία δείχνουν τα ευρήματα της δολοφονίας της 80χρονης συνταξιούχου η οποία φέρεται να έχει δεχθεί πάνω από 15 μαχαιριές. Οι δράστες έχουν αναστατώσει το σπίτι ψάχνοντας να βρουν χρήματα, ενώ φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα άνοιξε μόνη την πόρτα στον δολοφόνο της καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας του σπιτιού της. Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο γνωστό της ή για εγκληματίες που είχαν βγάλει αντικλείδι και είχαν στήσει καρτέρι.


00.35 Στο πόδι βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε το φοβερό έγκλημα της δολοφονίας της άτυχης δασκάλας. Επικρατεί οργή για την δράση κακοποιών στοιχείων ενώ κάποιοι υποπτεύνται ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί γεγονός που πυροδοτεί ακόμη περισσότερο την κατάσταση.


Με δυκολία προσπαθούν να λειάνουν τα πράγματα οι συντάκτες του ρεπορτάζ που ξέρουν και οι ίδιοι τι έχει συμβεί και ποιά είναι προέλευση των δραστών... Η σφαγή συνεχίζεται και η "Πολιτεία" ψάχνει να βρεί τον Κασιδιάρη...


ΠΗΓΗ

Πλησιάζει η ώρα που θα βαφτεί η Βουλή με το αίμα των πραγματικών ενόχων...



Η είδηση : 
Διαβάζοντας αυτές τις κουβέντες δεν μπορεί παρά να αισθανθείς συντριβή για το αδιέξοδο που βιώνει ο απλός λαός από την αδιαφορία των πολιτικών να δώσουν λύσεις σε θέματα ασφάλειάς του, την ίδια ώρα που έχουν αποσύρει μεγάλο τμήμα της αστυνομίας για να φυλάει τους ίδιους... 
Όλα αυτά θα ξεσπάσουν σε οργή και πλησιάζει η ώρα που θα βαφτεί η Βουλή με το αίμα των πραγματικών ενόχων...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΤΟΧΟΥ": ΟΤΑΝ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ... ΣΦΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ...!!!!





Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα»)  και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ... πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα και θα βγάζανε ανακοίνωση καταδίκης του Ναζισμού μέχρι και οι Ιουδαίοι του Ιράν... 

Θυμίζω ότι η κ. Λιάνα Κανέλλη θεωρείται ιδιαιτέρως θρησκευόμενη κοπέλλα και την ψηφίζουν χιλιάδες άνθρωποι της Εκκλησίας, ενώ πολλοί Δεσποτάδες την μνημονεύουν ως παράδειγμα προς μίμησιν στα κηρύγματά τους… Παραμονές των Εκλογών της 6ης Μαΐου, πάλι στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον «Αντέννα», η συντρόφισσα Κανέλλη είχε ζητήσει από τους χριστιανούς ψηφοφόρους να μη ψηφίσουν «Χρυσή Αυγή», με το εξής εκπληκτικό επιχείρημα: «Σκεφθείτε τι θα έκανε ο Χριστός: Θα ψήφιζε ποτέ ο Χριστός Χρυσή Αυγή;», αναρωτήθηκε η Γαρουφαλιά…  Όταν ο οικοδεσπότης Παπαδάκης την ρώτησε τι θα ψήφιζε ο Χριστός, η Λιάνα απάντησε με απόλυτη βεβαιότητα: «Ο Χριστός θα ψήφιζε ΚΚΕ, αλήθεια στο λέω»!.. Να την χαίρεστε την Λιάνα σας, Δεσποτάδες μου, αλλά έχω μία απορία: Αν αύριο έβγαινε ο Μιχαλολιάκος και έλεγε από Τηλεοράσεως ότι ο Χριστός θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή, δεν θα επενέβαινε αμέσως η Ιερά Σύνοδος και θα το διέψευδε μετά βδελυγμίας; 

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" (Εφ. ΣΤΟΧΟΣ 31 ΜΑΪΟΥ)