ΗΠΑ: Η οργάνωση «Αμερικανοί Άθεοι» του Εβραιοαμερικάνου Silverman, επιτίθεται στα Χριστούγεννα και στον Χριστό


Η είδηση από το RNN:
Σοκ  προκαλεί η νέα καμπάνια του ισχυρού λόμπι των «Αμερικανών Άθεων» που διακωμωδεί την Σταύρωση του Ιησού μέσω μιας γιγαντοαφίσας στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης.
Στην φωτογραφία υπάρχει η εικόνα του εμπορικού «Άγιου Βασίλη» ή Santa όπως είναι γνωστός στις Η.Π.Α και κάτω από αυτήν μια εικόνα της Σταύρωσης.
«Keep the merry... Dump the myth» προτρέπει τους περαστικούς η λεζάντα, το οποίο σημαίνει «Κράτα το εύθυμο και πέταξε τον μύθο». Μύθος φυσικά κατά τους διοργανωτές της καμπάνιας είναι ο Ιησούς και η Σταύρωσή Του.
Η συγκεκριμένη οργάνωση που είναι ουσιαστικά ένα ισχυρό λόμπι στις Η.Π.Α  έχει επιτεθεί και άλλες φορές κατά του Χριστιανισμού κυρίως, αλλά και άλλων θρησκειών με παρόμοιο τρόπο.
Ο David Silverman, πρόεδρος των «Αμερικανών Άθεων» δήλωσε πως «Ξέρουμε ότι ένας μεγάλος αριθμός Χριστιανών, στην πραγματικότητα είναι άθεοι που νιώθουν παγιδευμένοι στην θρησκεία της οικογένειας τους.
Αν ξέρεις ότι ο Θεός είναι ένας μύθος, δεν χρειάζεται να λες ψέματα αποκαλώντας τον εαυτό σου Χριστιανό, μόνο και μόνο για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα. Μπορείς να είσαι ευτυχισμένος και χωρίς τον μύθο και εν τέλει αυτό πρέπει να κάνεις».
Σχ. ΚΟ: Ο πρόεδρος της οργάνωσης των "Αμερικάνων Άθεων" είναι ο γεννημένος το 1966, Εβραίος επιχειρηματίας, David Silverman από την Μασαχουσέτη. Όπως λέει ο ίδιος, υπήρξε στα νιάτα του «ζηλωτής» της Ιουδαϊκής θρησκείας.
Διάβασε σχετικό άρθρο με χαρακτηριστικό δείγμα του νέου «ζήλου» του Silverman κατά του ατσάλινου σταυρού στο Σημείο Μηδέν στ Ν. Υόρκη - (άραγε να περιμένουμε ανάλογο ζήλο και για εβραϊκά θρησκευτικά σύμβολα;;;): ΗΠΑ: «Μας αρρωσταίνει ο σταυρός στο Σημείο Μηδέν και πρέπει να αφαιρεθεί», λένε με αγωγή τους οι άθεοι
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Μήπως τρως κοτόπουλο «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο;



Η παρακάτω εικόνα είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ, γνωστής για τα κοτόπουλα, που έχει έδρα το νομό Ιωαννίνων (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση). .

 
Αναφέρει:


Η Πίνδος εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.


Τα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, έχουν την πιστοποίηση ΧΑΛΛΑΛ (XALLAL), από τον Μουφτή Ξάνθης, για την τήρηση της διαδικασίας που προβλέπεται από την Μουσουλμανική Θρησκεία.


Το συμπέρασμα που βγάζω από το παραπάνω, είναι ότι ΟΛΑ τα κοτόπουλα - και όχι μόνο αυτά που απευθύνονται στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης – έχουν την πιστοποίηση Χαλλάλ. Δηλαδή, το κοτόπουλο που θα αγοράσεις για να φας είναι χαλλάλ;!


Η μοναδική σχετική ανάρτηση για το θέμα είναι από το: http://oxipsifo.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html


Διαβάζουμε:


Γνωρίζετε τί είναι το HALAL; Προφανός οι περισσότεροι από εσάς όχι. Και όμως το τρώτε καθημερινά


Η εταιρία Πίνδος που έχει κοτόπουλα, μας ενημερώνει ότι τα κοτόπουλα που βγάζει στην αγορά για να φάμε, είναι σφαγμένα τελετουργικά σύμφωνα με τους νόμους της Σαρία.


Με τον όρο «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ' αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό.


Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία αυτή, πριν θανατώσουν ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο Μουσουλμάνος υπάλληλος σφάχτης, μία Μουσουλμανική προσευχή και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο  λέγοντας τα λόγια "Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ".


Στην εταιρία Πίνδος λοιπόν, αποκλείεται να είναι ΜΗ Μουσουλμάνος υπάλληλος ο σφαγέας διότι θα πρέπει να τηρήσει ευλαβικά την διαδικασία HALAL και να πει την προσευχή. Έχουμε δηλαδή, θρησκευτικό ρατσισμό σε μία θέση υπαλλήλου μιας Ελληνικής Εταιρίας που οι περισσότεροι δυνητικά πελάτες της, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.. 


Εδώ μας ενημερώνει η εταιρία για την πιστοποίηση HALAL

και εδώ βλέπουμε ότι ο Μουφτής της Ξάνθης αφού έλεγξε έδωσε την έγκριση του για την πιστοποίηση HALAL.


Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.

Halal κοτόπουλο σημαίνει το κοτόπουλο που έχει τελετουργικά σφαχτεί και δεν έχει πρόσθετα σε αυτό που είναι ‘Χαράμ’.


Τα ζώα που σκοτώνονται χαλάλ (σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο) δεν μπορούν να αναισθητοποιούνται πριν τους κόψουν τους λαιμούς τους, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένων των αγελάδων που φαίνονται σε σκληρά βίντεο να παλεύουν, ενώ το αίμα τους τρέχει από το κομμένο λαιμό τους (σχετικό βίντεο στο παραπάνω άρθρο).


Google - ΠΕΤΑ Η σκληρότητα πίσω από τις μουσουλμανικές τελετουργικές σφαγές -πηγή


Για το θέμα διαβάζουμε στο Xanthi Press :


….. Το κρέας που καταναλώνουν οι μουσουλμάνοι γίνεται αντικείμενο θρησκευτικής και πολιτικής εκμετάλλευσης καθώς η γραμμή που ακολουθείται μέσα από τους θρησκευτικούς χώρους της μειονότητας υπαγορεύει την κατανάλωση κρέατος μόνο από εγκεκριμένους κρεοπώλες, οι οποίοι ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία σφαγής και «διαβάζουν» τα κρέατα κατά τη σφαγή τους! Για να αποδειχθεί αυτή η προϋπόθεση επιστρατεύεται ο Μουφτής Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου (ο νόμιμος μάλιστα και όχι ο ψευδομουφτής) ο οποίος εκδίδει βεβαιώσεις ότι συγκεκριμένοι παραγωγοί κρέατος έχουν τη σχετική πιστοποίηση που ονομάζεται Χαλάλ !

 
Όσο και αν αυτό φαίνεται απίστευτο, πραγματικά συμβαίνει. Στην εικόνα 2 εμφανίζεται βεβαίωση του 2003 στην οποία ο Μουφτής βεβαιώνει με περισσή ιλαρότητα ότι τα κοτόπουλα της εταιρίας Πίνδος διαθέτουν την αντίστοιχη πιστοποίηση  καθώς κατά τη διαδικασία σφαγής διαβάζεται μια συγκεκριμένη ευχή.  Έλεγχος φυσικά για την περιβόητη διαδικασία που πιστοποιείται προφανώς και δεν έχει γίνει ποτέ από θρησκευτικό λειτουργό, αποδεικνύοντας την προφανή σκοπιμότητα της έκδοσης. Αντίστοιχα πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί για μειονοτικούς κρεοπώλες στην Ξάνθη.


Υποχρέωση σήμανσης και κείμενη νομοθεσία.


Κρέατα τύπου Χαλάλ υπάρχουν πράγματι, όμως με βάση όσα ισχύουν η σχετική διαδικασία, δεν είναι αυτή που βεβαιώνεται στο επίμαχο πιστοποιητικό (για το οποίο η Μουφτεία αποφεύγει να τοποθετηθεί), και δεν διαβάζεται απλώς μια ευχή. Η εν λόγω πιστοποίηση  προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία σφαγής που διαφοροποιεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατος. Άρα, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία  τα συγκεκριμένα κρέατα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά ειδική σήμανση, γνωστή στον καταναλωτή ( Ε.Κ. 178/2002) και να ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία θρησκευτικής σφαγής(Ε.Κ. 1099/2009) που γίνεται σε αντίστοιχο σφαγείο.


Αντίδραση χριστιανών υπαλλήλων και καταγγελία !


Το γεγονός αυτό όμως έχει και δεύτερη όψη. Υπάλληλοι υπηρεσιών, κάποιοι από τους οποίους σχετίζονται με τον κτηνιατρικό κλάδο, υπέγραψαν καταγγελία που απέστειλαν στο Σωματείο Κρεοπωλών, στην οποία αναφέρουν ότι αν αληθεύουν όσα βεβαιώνονται από το Μουφτή, χριστιανοί καταναλωτές ψωνίζουν από κρεοπώλες, προϊόντα που έχουν «διαβαστεί» στο όνομα άλλης θρησκείας και κάνουν λόγο για παρεμβάσεις της δικαιοσύνης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση). Αν και πρακτικά δεν υπάρχουν πολλοί νοήμονες που δέχονται τη θεωρία περί «διαβασμένων» και «αδιάβαστων» κρεάτων, εντούτοις η καταγγελία εγείρει ένα βάσιμο λατρευτικό ζήτημα.


Πάντως τα κοτόπουλα της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ καταναλώνονται από όλη την Ελλάδα και μάλλον κανείς δεν ήξερε ότι έχουν σχετική πιστοποίηση, παρότι θα έπρεπε. Πρακτικά όλοι, λίγο ή πολύ, υποκρίνονται για διαφορετικούς λόγους.


Σοβαρό πολιτικό και θρησκευτικό ζήτημα. Τι γίνεται στην Ευρώπη


Το γεγονός έχει φέρει σε δυσχερή και αμήχανη θέση τις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες,  το Σωματείο Κρεοπωλών αλλά και τη Μητρόπολη Ξάνθης που επιχειρούν να χειριστούν ένα ζήτημα ευαίσθητο που αφορά και στις δύο θρησκείες, χωρίς να προκληθεί ένταση. Είναι όμως προφανές ότι η Μουφτεία έχει χειριστεί το θέμα χωρίς επίγνωση της βαρύτητας που έχει, έχει εξυπηρετήσει κύκλους που δεν θα ήθελε,  υποβαθμίζοντας την ίδια της την αποστολή ως θρησκευτικής ηγεσίας και αποδεικνύοντας  προφανή ανεπάρκεια.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του 2010 του ΒΗΜΑΤΟΣ για αντιχαλαλλικές αντιδράσεις στην αγρίως ισλαμοποιημένη Γαλλία, όπου σε αλυσίδα φαστ φουντ, τα χάμπουργκερ παρασκευάζονται πλέον σύμφωνα με τις επιταγές του Ισλάμ, τα μπιφτέκια από χοιρινό ή μοσχαρίσιο κιμά αντικαταστάθηκαν από κρέας κομμένο σύμφωνα με τη μουσουλμανική παράδοση («χαλάλ») και το μπέικον έδωσε τη θέση του σε κομμάτια καπνιστής γαλοπούλας, ένας πολιτικός του Εθνικού Μετώπου έκανε λόγο για την επιβολή "άτυπου ισλαμικού φόρου" στους πελάτες της Quick, επειδή μέρος της τιμής του κρέατος πηγαίνει σε μουσουλμάνους κληρικούς, οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι το ζώο σφαγιάστηκε με βάση τους ισλαμικούς κανόνες.Σχετική αναφορά στον ΚΟ εδώ (στο τέλος).


Το χαλλάλ καθεστώς στο Βρετανιστάν Βρετανία

Το κρέας ‘halal’ σερβίρεται πλέον, σε ορισμένες από τις πλέον δημοφιλείς αθλητικές εγκαταστάσεις της Βρετανίας, παμπς, σχολεία και νοσοκομεία, χωρίς το βρετανικό κοινό να το γνωρίζει. (Το κρέας χαλάλ, είναι κρέας από αγελάδες οι οποίες έχουν σφαγιαστεί σύμφωνα με την ισλαμική πρακτική. «Χαλάλ» σημαίνει στα αραβικά «επιτρεπόμενο, θεμιτό». Είναι το αντίθετο του «χαράμ». Φυσικά, το χοιρινό απαγορεύεται).


Όλο το βοδινό κρέας, το κοτόπουλο και το αρνί που πωλείται στους φιλάθλους στο Wembley Stadium, έχει παρασκευασθεί, κρυφά, σύμφωνα με τον αυστηρό ισλαμικό νόμο της Σαρία.


Και εκατοντάδες εστιατόρια και παμπς στη Βρετανία, καθώς και κορυφαίοι ιππόδρομοι, σχολεία και νοσοκομεία, τώρα χρησιμοποιούν μόνο κοτόπουλο που έχει σφαχτεί τελετουργικά, σύμφωνα με το νόμο της σαρία.


Διάβασε το υπόλοιπο άρθρο του ΚΟ στο : Η "χαλαλοποίηση" της Βρετανίας


ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ... ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΙΤΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ CHINATOWN...



Τι να πει κανείς για αυτούς του δήμου της Αθήνας. εκτός από το κακόγουστο "κατι σαν δέντρο" του Συνταγματος. Η Κακογουστιά δεν σταματά εκεί αλλα συνεχίζεται και με την μετατροπή της οδού Πιττάκη σε Chinatown. Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουν στον δήμο πως όποιες προσπάθειες γίνονται θα πρέπει να γίνονται για την στήριξη όλων των Ελ. επαγγελματιών του κέντρου της Αθήνας και όχι μόνον όσων έχουν γνωστούς αντιδημάρχους. Που και αυτό ακόμη το κάνουν με το λάθος τρόπο γιατί τελικά και κακόγουστες είναι οι παρεμβάσεις (βλέπε στολισμός οδού Πιττάκη) και σίγουρα θα επιβαρύνεται και ο δήμος με αρκετά έξοδα για φωτισμό και μάλιστα σε μία εποχή κρίσης. k.p.

ΠΗΓΗ

Οι δύο Ελλάδες




Η πρώτη Ελλάδα – Πολύ πολύ πολύ μακριά από εκείνη της δεύτερης Ελλάδας...



Σκηνή 1η :





Νέο εγκληματικό περιστατικό με θύμα έναν από τους τελευταίους Έλληνες παραδοσιακούς βιοπαλαιστές στην εσχατιά του Αγίου Παντελεήμονα, στην κάποτε ευημερούσα αγορά της παλιάς Αθήνας, αναστατώνει τους ήδη εξαγριωμένους κατοίκους του κέντρου. Στο ψιλικατζίδικο της οδού Πιπίνου 110 και Μιχαήλ Βόδα πάνω από 30 χρόνια η οικογένεια του 64χρονου σήμερα Κοσμά Τζοβάρα και της Δέσποινας Βορέα έφαγαν γλυκό ψωμί και ανάστησαν τα παιδιά τους.

Το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου δύο λαθρέποικοι από το Αφγανιστάν μπήκαν στο μαγαζί τάχα για να αγοράσουν μπίρες. Ο ένας κάθισε έξω από το μαγαζί κρατώντας τσίλιες και ο δεύτερος με μάτια που γυάλιζαν κατευθύνθηκε στο ψυγείο και πήρε ένα μπουκάλι. Πήγε στο ταμείο και στηρίχθηκε στο πάγκο. Μέσα σε δευτερόλεπτα το κατάστημα ψιλικών έγινε αρένα. Ο 64χρονος ιδιοκτήτης με περίσσιο θάρρος άρπαξε το χέρι του λαθρομετανάστη, την ώρα που εκείνος κατέβαζε πάνω του ένα μαχαίρι το οποίο είχε κρυμμένο στην μπλούζα του.

Εάν οι Αφγανοί δεν δείλιαζαν από τις φωνές και τη γενναιοψυχία του κ. Κοσμά, «τώρα στο σπίτι θα είχαμε κηδείες» μας είπε η σύζυγός του. Ο 64χρονος δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα. «Μπορεί η περιοχή να μην αστυνομεύεται και να είμαστε έρμαια στις διαθέσεις των θηρίων, όμως με το που ειδοποιήσαμε την Αμεσο Δράση μέσα σε έξι λεπτά είχαν φτάσει στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., περιπολικά και ασθενοφόρο.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τα παιδιά. Από τους πολιτικούς έχουμε, που μας εγκατέλειψαν» μας είπε η κυρία Βορέα.

«Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα εγκαταλείψουμε την περιοχή. Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες έλεγαν ή ταν ή επί τας. Δεν θα φύγουμε από τα σπίτια μας» ανέφερε ο κ. Τζοβάρας δακρυσμένος.

Να υπενθυμιστεί ότι στις αρχές Νοεμβρίου κοντά στο μαγαζί της οικογένειας μάλλον Πακιστανοί είχαν επιτεθεί και είχαν μαχαιρώσει 45χρονο κομμωτή, ο οποίος διατηρούσε ένα από τα τελευταία ελληνικά κουρεία στη Μιχαήλ Βόδα. Ο άτυχος ιδιοκτήτης τη γλίτωσε φτηνά με μαχαιριές δίπλα από την καρδιά. Ακολούθησαν θλιβερά έκτροπα στην ευρύτερη περιοχή, με τους κατοίκους να βγαίνουν νύχτα στους δρόμους και να σπάζουν καταστήματα αλλοδαπών. 

Σκηνή 2η

Το ξέσπασμα της μάνας του σφαγμένου από Αφγανούς Θανάση Λαζανά



Σκηνή 3η

"Με την επόμενη στο ποτάμι..."

Στο βασιλικό Αχαΐας, οι κάτοικοι ετοιμάζονται να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους μετά την κακοποίηση ενός 8χρονου αγοριού από 12χρονα αγόρια Αλβανικής καταγωγής. Κάποιοι κάτοικοι σχημάτισαν ομάδα και άρχισαν να κυνηγούν με μπιτόνια βενζίνης και κλαδευτήρια τους γονείς των ανήλικων παιδιών που πάνω στο παιχνίδι όπως είπαν αργότερα στην αστυνομία, προσπάθησαν... να ασελγήσουν επάνω στο κορμάκι του 8χρονου. Η μητέρα του 8χρονου ξεσπά μπροστά στην κάμερα και περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τα όσα συνέβησαν στο παιδί της! «Δεν πρόλαβαν να ασελγήσουν στο παιδί μου! Τις πρώτες μέρες φώναζε στον ύπνο του! Για λόγους ασφαλείας δεν τον στέλνω στο σχολείο! Φοβάμαι, δεν ξέρω αν το παιδί μου θα ξανά γυρίσει πίσω στο σπίτι εάν φύγει»!

Σκηνή 4η
  
 Η δεύτερη Ελλάδα – Πολύ πολύ πολύ μακριά από εκείνη της πρώτης Ελλάδας...


Σκηνή 1η

 Η πρώην υφυπουργόςΕργασίας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα είναι μια εκ των πρωταθλητριών στην κατοχή ακινήτων. Μάλιστα η ακίνητη περιουσία της είναι τόσο μεγάλη που χρειάστηκαν πέντε σελίδες του «πόθεν έσχες» για να καταγραφούν! Πρόκειται για συνολικά για 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και... δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία! Αναλυτικά, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας: 7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερισμάτα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις». Μαζί με το σύζυγο της (και την κόρη της): Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική! ΟΜΟΛΟΓΑ (ΔΙΚΑ ΤΗΣ): 432.000 ευρώ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΔΙΚΑ ΤΗΣ): 1,17 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ): 980.000 ΕΥΡΩ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 3779 Κ.Ε. ΥΨΟΥΣ 99.830 ΕΥΡΩ ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΠΟ 2008.

Σκηνή 2η

Πλουσιότερος πολιτικός είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ και 23 ακίνητα!

Αναλυτικά:

O Eυάγγελος Βενιζέλος δηλώνει εισόδημα (σύνολο) 161.925 ευρώ, καταθέσεις 2.155.811 ευρώ, 55.803 μετοχές, 23 ακίνητα σε Θεσ/νίκη, Αττική, Χαλκιδική, Καρδίτσα και 2 αυτοκίνητα.



Ο Πρωθυπουργός δηλώνει εισόδημα (σύνολο) 190.837 ευρώ, καταθέσεις 276.640 ευρώ, 25.119 λίρες Αγγλίας, 12.925 δολάρια ΗΠΑ, 3.800 μετοχές, 12 ακίνητα σε Αττική, Μεσσηνία, Αργολίδα, Εύβοια και 2 αυτοκίνητα.....



Το έργο διακόπτεται λόγω αηδίας….





ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

"Προβοκάτσια" χαρακτηρίζεται το πρωινό δημοσίευμα Ψάχνουν στο ΠΑΣΟΚ την επιτροπή «φάντασμα»

Αναστάτωση επικρατεί στην Ιπποκράτους από το πρωί όταν δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο μια ανακοίνωση Επιτροπής απλήρωτων εργαζομένων του κόμματος κατά ουσιαστικά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα αποκαλυπτικά πόθεν έσχες των βουλευτών και ιδίως του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου.
Στενοί συνεργάτες του προέδρου κάνουν λόγο για "προβοκάτσια" καθώς οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία παρά τα παράπονα που έχουν αναγνωρίζουν ότι το ταμείο είναι μείον στο κόμμα και συνεπώς δεν έχουν να λαμβάνουν προς το παρόν γεγονός το οποίο έχουν αποδεχτεί με κρύα καρδιά.
Άλλωστε για την δεινή οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ πρόσφατα τους έχει ενημερώσει με επιστολή του και ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης, παραπέμποντας ουσιαστικά στις πολυαναμενόμενες δόσεις των "δανειστών".
Οι υποψίες κομματικών αξιωματούχων για αυτή την Επιτροπή "φάντασμα" πέφτουν σε απλήρωτους εργαζόμενους από τις περιφερειακές και νομαρχιακές οργανώσεις οι περισσότεροι εκ των οποίων να σημειωθεί προσελήφθησαν επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Βρετανία: Μουσουλμάνος έσφαξε την χριστιανή πρώην φίλη του με 13 μαχαιριές, επειδή δεν δεχόταν το παιδί τους να ασπαστεί το Ισλάμ



Στις βρετανικές φυλακές οδηγήθηκε χθες ένας Νιγηριανός μουσουλμάνος που έσφαξε με 13 μαχαιριές την πρώην φίλη του που ήταν χριστιανή, η οποία τον είχε χωρίσει καθώς δεν δεχόταν η κόρη τους να ασπαστεί το Ισλάμ.
Η 32χρονη Esther Arogundade, δέχθηκε επίθεση με κουζινομάχαιρο από τον Shola Adebiyi (φώτο) ο οποίος είχε θυμώσει που είχε συνδεθεί με έναν άλλο άνδρα, αφότου χώρισαν.
Ο Adebiyi δήλωσε ότι πρώτα ήπιε ένα καθαριστικό φούρνου, σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει και τηλεφώνησε στο νέο φίλο της Εσθήρ για να του πει ότι δεν θα την ξαναδεί ποτέ, αλλά μετά φαίνεται, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να την σκοτώσει.
Η αστυνομία διέρρηξε το σπίτι της Arogundade, μητέρας δύο παιδιών, στο Salford του Greater Manchester και την βρήκε νεκρή στο πάτωμα της κουζίνας με πολλαπλές μαχαιριές στην πλάτη και στον θώρακα.
Ο Adebiyi φυλακίστηκε με απόφαση του Βασιλικού Δικαστηρίου του Manchester σε ποινή 20 χρόνων και μισό μετά την ομολογία του για την δολοφονία.
Το δικαστήριο άκουσε πώς η Εσθήρ γνωρίστηκε με τον Adebiyi το 2007 και ότι από την σχέση τους απέκτησαν μια κόρη τώρα ηλικίας δύο ετών, αλλά χώρισαν πέρυσι μετά από αρκετούς καβγάδες.
Ο Εισαγγελέας Rob Hall δήλωσε: «Οι διαφωνίες αυτές αναφλέγονταν από διαφορές απόψεων πάνω στην θρησκεία της κόρης τους - ο κατηγορούμενος ήθελε να το κορίτσι να εγκαταλείψει τον χριστιανισμό και να ασπαστεί το Ισλάμ, αλλά Εσθήρ ήταν τακτικό μέλος χριστιανικής εκκλησίας.
«Υπήρχαν επίσης διαφωνίες σχετικά με οικονομικά ζητήματα και την φροντίδα των παιδιών».
Τον περασμένο Μάρτιο η Εσθήρ, η οποία είχε επίσης μια κόρη εννέα ετών που ζει στη Νιγηρία από προηγούμενη σχέση, άρχισε μια φιλία με ένα άλλο άντρα, με το όνομα Alabi.
Κατά την επίσκεψή στην οικογένειά του στην Αφρική, ο Alabi έλαβε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Adebiyi, που του διεμήνυε ότι θα τον σκότωνε αν επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Εισαγγελέας πρόσθεσε: «Ο κ. Alabi επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και η σχέση με την Εσθήρ προχώρησε.
Στις 26 Ιουνίου, ο Adebiyi πήρε από το ντουλάπι της εργασίας του ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας και περίμενε την Εσθήρ και την κόρη τους να πάνε στο σπίτι τους.
Αφού σκότωσε την Εσθήρ πήρε έναν φίλο του τηλέφωνο και ομολόγησε την πράξη του.
Ο φίλος του πήγε στο σπίτι και είδε τον Adebiyi να βγαίνει από το σπίτι φορώντας ένα ματωμένο μπλουζάκι και κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι.
Μετά έριξε το μαχαίρι σε κοντινούς θάμνους.
Ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Manchester, Andrew Tattersall, δήλωσε: «Η μεγαλύτερη τραγωδία στην υπόθεση είναι ότι ένα νεαρό κορίτσι έχει πλέον στερηθεί και τους δύο γονείς του.
«Η μητέρα της σκοτώθηκε σε μια εκδικητική, βίαιη επίθεση και καμία καταδίκη δεν μπορεί να τη φέρει πίσω." 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΛΙΣΕ... ΣΚΑΛΩΣΙΑ Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!


Για αυτό το έκτρωμα της φωτογραφίας, που υποτίθεται ότι είναι... χριστουγεννιάτικο δέντρο, έστησε ολόκληρη φιέστα ο... εναλλακτικός δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, για να δώσει εορταστικό χρώμα στην πόλη! Δεν ξέρουμε εάν είναι χειρότερη ή καλύτερη η σκαλωσιά του Καμίνη από το περσυνό εξάμβλωμα του Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη (αυτό που δεν το άντεξε ούτε η θάλασσα και το βούλιαξε!)... Εκείνο πάντως που ξέρουμε είναι ότι από αυτούς τους... προοδευτικούς δημαρχαίους έχουμε να δούμε πολλά ακόμα... Δεν διαθέτουν οι δόλιοι ούτε αισθητική!

ΠΗΓΗ

Έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης έκανε ο Πάπας.



Ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπας Βενέδικτος XVI, έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σε μια ομιλία που έγινε στο Ποντιφικικό Συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, ο Πάπας ζήτησε την "κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με μια αντίστοιχη αρχή", για να υπηρετήσει το «κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας». 

Ως μέσο υπεράσπισης της «παγκόσμιας ειρήνης και δικαιοσύνης», το όραμα του Πάπα για την ίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιασ Νέας Παγκόσμιας Τάξης, υποτίθεται ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα υπερδύναμη, αλλά ένα νέο κυβερνόν σώμα που θα παρέχει σ 'αυτούς (τους πολιτικούς) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων, τα κριτήρια για την κρίση και πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές.

Ο Πάπας είπε:

«Το προτεινόμενο σώμα (Παγκόσμια Κυβέρνηση) δεν θα είναι μια υπερδύναμη, που θα συγκεντρώνεται στα χέρια μερικών, οι οποίοι θα εξουσιάζουν όλους τους λαούς, και που θα εκμεταλλεύονται τον πιό αδύνατο.

Ο Πάπας περιέγραψε επίσης το όραμά του ως μια «ηθική δύναμη» ή ηθική αρχή που θα έχει την "δύναμη να επηρεάσει σύμφωνα με τη λογική, δηλαδή, μια συμμετέχουσα αρχή, που θα περιορίζεται από το νόμο στη δικαιοδοσία της."

Αυτές οι τελευταίες παρατηρήσεις που έγιναν από τον Πάπα και της Καθολικής Εκκλησίας δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι το 2010 η Καθολική Εκκλησία ζήτησε τη δημιουργία μιας νέας Κεντρικής Παγκόσμιας Τράπεζας που θα είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κλάδου και της διεθνούς προσφοράς χρήματος.

Αναφέρθηκε ότι το Βατικανό ζήτησε «μια υπερεθνική αρχή», η οποία θα έχει παγκόσμια εμβέλεια και «οικουμενική δικαιοδοσία» για να καθοδηγεί και να ελέγχει τις παγκόσμιες οικονομικές πολιτικές και αποφάσεις.
Η νέα κίνηση της Κίνας για στενότερους δεσμούς με τη Ρωσία, οι αυξανόμενες παρεισφρήσεις από ταΗνωμένα Έθνη όσον αφορά τον έλεγχο του Διαδικτύου και οι τελευταίες παρατηρήσεις που έγιναν από την Καθολική Εκκλησία, όλα δείχνουν πως ο κόσμος βαδίζει προς μια νέα παγκόσμια τάξη. Σε ένα δρόμο από τον οποίο δεν θα υπάρχει επιστροφή.
Διάβασε:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

BINTEO AΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ... Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΠΗΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...!


ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

«Η έκνομη παρέμβαση Στουρνάρα για την είσπραξη του Ειδικού Τέλους Ακινήτων φανερώνει την πρόθεση της συγκυβέρνησης να καταλύσει το ελληνικό κράτος και να το μετατρέψει σε προτεκτοράτο των τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή, με αίσθημα εθνικής ευθύνης και πίστη στο θεσμό της Δικαιοσύνης, καταθέτει μήνυση κατά του υπουργού Οικονομικών για παρότρυνση σε διάπραξη αδικήματος (Άρθρο 186 Π.Κ.). Όσοι καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στην ανέχεια να δεχθούν επιτέλους και τις ποινικές ευθύνες των πράξεών τους».

ΗΠΑ: Σχολείο υποχρέωσε μαθητές να στέκονται προσοχή όταν ακούγεται ο «Εθνικός Ύμνος των Μαύρων»



Οι μαθητές στο Γυμνάσιο Capital (CHS) στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια τακτικά αναγκάζονται να στέκονται όρθιοι όταν ακούγεται ένα τραγούδι που είναι γνωστό ως "Ο Μαύρος Εθνικός Ύμνος" (“The Black National Anthem” ή BNA).

Το τραγούδι “Lift Every Voice and Sing” ("Ας υψωθεί κάθε φωνή και ας τραγουδά") παίζεται το πρωί αμέσως μετά τον αμερικανικό εθνικό ύμνο και την ‘Pledge of Allegiance’, (Υπόσχεση πίστης στη σημαία και στην χώρα) και οι μαθητές αναγκάζονται να στέκονται προσοχή και για τα τρία. 
Ενώ ο νόμος ορίζει σήμερα ότι κανένα παιδί δεν μπορεί να υποχρεωθεί να στέκεται προσοχή σε οποιοδήποτε άκουσμα, η διαμάχη προέκυψε στο CHS μόνο αφότου δύο μαθητές και ένας γονέας παραπονέθηκαν για την υποχρεωτική στάση προσοχής στο "Black National Anthem" (BNA).
Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, ο Clinton Giles, ο μαύρος διευθυντής του σχολείου (φώτο) που απαίτησε την στάση προσοχής από τους μαθητές, γελοιοποίησε ένα παιδί για την άρνησή του να σταθεί όρθιο κατά τη διάρκεια του BNA.

Η Kim Bailey είναι η μητέρα ενός μαθητή που επέλεξε να μην σταθεί όρθιος. Η Bailey λέει ότι το τραγούδι θεωρείται ο «Εθνικός Ύμνος των Αφρο-Αμερικανών» και ήταν ασέβεια το να υποχρεώσουν τους μαθητές να σταθούν όρθιοι για αυτό.

Ο γιος της επέλεξε να μην σταθεί και εστάλη στο γραφείο αρκετές φορές, λόγω της απόφασής του, είπε. Είπε επίσης ότι ο Giles έκανε δηλώσεις από το μεγάφωνο του σχολείου για την περιστατικό που «εξοστράκισε» το γιο της.
Ήταν ευτυχής όταν έμαθε αργά την Τετάρτη ότι η πολιτική αυτή θα αλλάξει, αλλά ήταν ακόμα αναστατωμένη σχετικά με το περιστατικό. 

«Με κάνει να νιώθω καλά, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι υπάρχει ένας μόνο εθνικός ύμνος», είπε. 

Ο Giles είπε ότι κανένας μαθητής δεν τιμωρήθηκε επειδή αρνήθηκε να σταθεί όρθιος. Μίλησε για το περιστατικό σε μια συνέλευση, αλλά είπε ότι το έκανε μόνο για να πει στους μαθητές πως έχουν τα γεγονότα. Είπε ότι είναι ψέμα ότι είχε υποτιμήσει το μαθητή και ότι αναγνωρίζει ως εθνικό ύμνο της Αμερικής μόνο το γνωστό "Star Spangled Banner".
Σχ. ΚΟ: Το "Lift Every Voice and Sing" είναι γνωστό ως "The Negro National Hymn" ή "The African-American National Anthem" γράφτηκε ως ποίημα από τον μαύρο δικηγόρο, πολιτικό και ακτιβιστή υπέρ των δικαιωμάτων των μαύρων James Weldon Johnson το 1899 και μελοποιήθηκε από τον αδελφό του John Rosamond Johnson το 1900. 
Δείτε τα βίντεο: Στο 1ο βίντεο το BNA το τραγουδάει ο Ομπάμα

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΤΗ ΚΑΜΙΝΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ - Του Δρ. Κωνσταντίνου Βαρδάκα


Κύριε Κώστα σε ευχαριστούμε για τον λόγο σου

Θρηνεί το όμορφο ΜΕΣΟΡΟΠΗ στις παρυφές του Παγγαίου όρους κάτω από την Σκέπη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, θρηνεί με βουβό κλάμα όλη η ΕΛΛΑΔΑ τα τρία παιδιά της σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία των ημερών μας.
Σε λίγες μέρες η Εκκλησία μας θα γιορτάσει τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΤΗ ΚΑΜΙΝΩ. Βαβυλώνια αιχμαλωσία τότε, Βαβυλώνια οικονομική σκλαβιά τώρα. Τυχαίο, συμπτωματικό ή ένα τρανταχτό σημάδι ότι ήδη με πόνο μπήκαμε σε ανθρωπιστική κρίση, με πρώτα θύματα αθώα παιδιά;
Ποιος φταίει; Στην Ελλάδα των μνημονίων κοιτάζει ο ένας τον άλλον και ανασηκώνει τους ώμους του περιμένοντας με προσμονή τις τοκογλυφικές δόσεις, πιστεύοντας ότι αυτές θα λύσουν «πάσαν νόσον και ...» του νεολληνικού μορφώματος.
Λοιπόν, όλοι εμείς οι μεγάλης ηλικίας φταίμε που με τις πράξεις και την αδιαφορία μας όχι μόνο καλλιεργήσαμε αλλά και ποτίσαμε ζιζάνια που αναρριχήθηκαν στο κήπο του δημοκρατικού πολιτεύματος και σήμερα απομυζούν κάθε ικμάδα των νέων βλασταριών, των αθώων παιδιών μας.
Γιατί σήμερα η πλούσια σε ενεργειακά κοιτάσματα φυσικού αερίου ΠΑΤΡΙΔΑ μας να κρυώνει αυτό τον χειμώνα; Και να διακινδυνεύουν οι ζωές των ανθρώπων από τις ξυλόσομπες. Γιατί οδηγούν το επίπεδο ζωής μας δραματικά και βίαια προς τα πίσω; Οι τοκογλύφοι δανειστές μας εδώ και χρόνια γνώριζαν ότι είμασθε πλούσιοι. Μικρό παιδί 17 ετών την Πασχάλια περίοδο του 1974, βρέθηκα συμπτωματικά λόγω συγγένειας με τον καπετάνιο του Motor ship στο πλοιάριο που μετέφερε δημοσιογράφους για να ιδούν ιδίοις όμμασι την δοκιμαστική καύση του αερίου που εξερχόταν από την θαλάσσια γεώτρηση του Πρίνου ανοικτά της Θάσου. Η πρώτη έξοδος και καύση του αερίου συνοδεύτηκε με επιφωνήματα χαράς από όλους τους παρευρισκόμενους. Το γεγονός αυτό ήταν μια ευτυχής συγκυρία λίγους μήνες μετά τα θλιβερά γεγονότα του Πολυτεχνείου που με γέμιζε με επιπλέον αισιοδοξία και για το μέλλον της ιδιαίτερης μου πατρίδας.
Δίπλα μου όμως στεκόταν ένας παππούς σιωπηλός, δεν έμοιαζε με δημοσιογράφο και ήταν σκεπτικός. Πιθανώς να ήταν μέλος του πληρώματος. Κατάλαβε ότι τον παρατηρούσα και τότε μου είπε τους εξής συγκλονιστικούς λόγους «μην χαίρεσαι, από σήμερα η πατρίδα μας μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες. Αυτά τα πετρέλαια τα γνώριζαν από την κατοχή και οι ξένοι τα θέλουν για δικά τους».Ο σοφόςπαππούς φαινόταν άνθρωπος Θρήσκος γιατί τελείωσε τους λόγους του με τα εξής «ό,τι και να κάνουν ο ΘΕΟΣ θα επιτρέψει να τα βγάλουν πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ». Τότε όλα αυτά με προβλημάτισαν.
Ο σοφός γέροντας στην συνείδηση μου επαληθεύτηκε πολλές φορές. Σε τρείς σχεδόν μήνες μετά την δοκιμαστική καύση στο κοίτασμα του Πρίνου είχαμε την Τουρκική εισβολή του Αττίλα και την Κυπριακή Τραγωδία. Σε λίγο ήρθε και η Μεταπολίτευση «μετά βαγιών και κλάδων». Τότε απονήρευτο παιδί σκέφτηκα «να έρχονται οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ του παππού να βγάλουν τα πετρέλαια ...». Απογοητεύθηκα σφόδρα, αντί για εξόρυξη πετρελαίων έβλεπα ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ προς την καθ' όλα πλούσια πατρίδα μας. Αντίκριζα ανθρώπους που δεν τους γνώριζε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους να κάνουν κουμάντο στις ζωές μας και από πάνω να είναι τακτικοί θαμώνες των γνωστών νυκτερινών κέντρων. Ήταν πασιφανές ότι τουλάχιστον αδιαφορούσαν για το ενεργειακό μέλλον της πατρίδας. Μέχρι που ήρθε η ώρα των μνημονίων και η μετατροπή των κρατικών χρεών μας σε ενυπόθηκα με βάσει το Βρετανικό δίκαιο. Τότε κατενόησα τα λόγια εκείνης της τυχαίας συνάντησης πριν 38 ολάκερα χρόνια .
Σήμερα ως ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ της Βαβυλώνιας αιχμαλωσίας βρεθήκαμε μέσα στο «καμίνι των τοκογλυφικών αγορών» υποφέροντας το δριμύ ψύχος και την καλπάζουσα ανεργία. Και ακούμε ειδικούς ξένους οικονομολόγους ότι «θα δούμε φως στο τούνελ μετά το 2020 ή το 2030 και βλέπουμε...». ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ οι ...;
Πιστεύω ότι θα επαληθευθούν και τα τελευταία λόγια του σοφού παππού σχετικά με τα πλούσια ενεργειακά αποθέματα μας «ό,τι και να κάνουν ο ΘΕΟΣ θα επιτρέψει να τα βγάλουν πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ». Οψόμεθα και ελπίζουμε γιατί πλέον η κοροιδία κτύπησε ταβάνι. Μπορεί να είμασθαν ευκολόπιστοι στις υποσχέσεις του πολιτικού δυναμικού της χώρας, αλλά κάποιοι τραβάνε το σχοινί στο επίπεδο της ανθρωπιστικής κρίσης και θα είναι υπεύθυνοι γι αυτό, καθότι επιβαρύνονται και με τα αμαρτήματα «των πολιτικών γονέων τους» κατά ΤΟ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ.
Επιθυμούσα να γράψω και άλλα, να ξεσπάσω, όμως ο πυρετός και η συγκίνηση με εμποδίζουν ...

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Υ.Γ Το παραπάνω κείμενο μου το αφιερώνω στην μνήμη των τριών αθώων παιδιών που έφυγαν απρόσμενα στο Μεσορόπη της Καβάλας και εύχομαι Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να δέχεται τις προσευχές τους, όπως των ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ για να βρεθούν Πραγματικοί Έλληνες να νοιασθούν για τον λαό τους. Το αφιερώνω και στους συντετριμμένους γονείς και στους συγγενείς τους με την σιγουριά ότι βρήκανε καλούς πρεσβευτές στην ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

Σημείωση "ΗΓΓΙΚΕΝ" :
Παρεπιμπτόντως να συμπληρώσουμε ότι οι Τρεις Παίδες εν Καμίνω είναι οι Προστάτες της Πυροσβεστικής (ΕΔΩ).
Ευχόμαστε οι Τρες Παίδες εν Καμίνω των Μνημονίων, της Μεσορόπης Καβάλας να είναι οι Προστάτες του Έθνους από την "φωτιά" των Μνημονίων.

ΠΗΓΗ