Ο Άνουβις στο Λονδίνο...και τα "πρόβατα" που το θαυμάζουν...




Μάλιστα.Εδώ καταντίσανε...να θαυμάζουν τον "θεό" του Θανάτου...

Η Ευρωπαϊκή Ενωση ιδρύει την «Αστυνομία Σκέψης»

Φρίκη προκάλεσαν οι ανακοινώσεις που έκανε ο επίτροπος της Κομισιόν για τη Δικαιοσύνη, ο φιλοφασιστικών απόψεων Ιταλός Φράνκο Φρατίνι, παρουσιάζοντας μια ακόμη δέσμη μέτρων της ΕΕ με στόχο την περαιτέρω συρρίκνωση των πολιτικών και ατομικών ελευθεριών των πολιτών της Ευρώπης, με πρόσχημα τη δήθεν «καταπολέμηση της τρομοκρατίας».



Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών προτείνουν αφενός το απίστευτης έκτασης ευρω-φακέλωμα όλων των ταξιδιωτών αεροπορικών πτήσεων προς και από την ΕΕ και αφετέρου την ουσιαστική ίδρυση μιας πραγματικά οργουελικής «Αστυνομίας Σκέψης», συναποτελούμενης από τις αρχές ασφαλείας και τις μυστικές υπηρεσίες και των 27 χωρών - μελών της ΕΕ, η οποία θα παρακολουθεί τα... γραπτά (!) όλων των πολιτών ακόμη και στο Διαδίκτυο και θα συλλαμβάνει ως «εγκληματίες» όσους εκφράζουν ανεπιθύμητες πολιτικές απόψεις!



Θύελλα αντιδράσεων έχει ήδη ξεσπάσει στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες.



«Πρόκειται για ένα νέο μέτρο που θέτει όλο τον κόσμο υπό παρακολούθηση και καθιστά τον καθένα ύποπτο» δήλωσε ο Τόνι Μπάνιαν, εκπρόσωπος της βρετανικής οργάνωσης υπεράσπισης των πολιτικών ελευθεριών «Στέιτγουοτς» αναφερόμενος στο ευρω-φακέλωμα των επιβατών αεροπλάνων.



«Κίνδυνο να ποινικοποιηθεί η έκφραση πολιτικών απόψεων» διαπίστωσε επίσης σχετικά με τις προτάσεις της Κομισιόν για αστυνόμευση των γραφομένων στα έντυπα και στο Ιντερνετ.



«Η χρήση προσωπικών δεδομένων σε τόσο μεγάλη έκταση θα μετατρέψει την ΕΕ στην πιο επιτηρούμενη περιοχή του κόσμου!» υπογράμμισε.




«Βλέπουμε ήδη μπροστά μας τον μεγάλο κίνδυνο να καθορίζουν σε λίγα χρόνια οι βάσεις δεδομένων των υπηρεσιών ασφαλείας το επίπεδο ελευθερίας κάθε πολίτη να ταξιδεύει.



Στις ΗΠΑ ήδη από σήμερα πολιτικές δραστηριότητες, όπως είναι η αντίθεση στον πόλεμο του Ιράκ, οδηγούν στον αποκλεισμό ανθρώπων από πτήσεις» δήλωσε η Γερμανίδα βουλευτής των Πρασίνων Σίλκε Στόκαρ.



«Τα θεμελιώδη δικαιώματα στην ΕΕ απειλούνται με συνεχείς περιστολές, με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ελευθεριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ Στ. Λαμπρινίδης.



Χειροπέδες στην ελευθερία



Στραγγαλισμό της ελευθερίας του λόγου συνιστούν οι προτάσεις της Κομισιόν να ποινικοποιηθεί η «δημόσια πρόκληση για τέλεση τρομοκρατικών αδικημάτων», η «στρατολόγηση στην τρομοκρατία ακόμη και μέσω του Διαδικτύου», ο «εξοπλισμός σε όλη την ΕΕ των νομικών συστημάτων με τα κατάλληλα εργαλεία για την παραπομπή στη Δικαιοσύνη των εγκληματιών που προπαγανδίζουν τη βία», η «διάδοση προπαγάνδας μίσους» και διάφορα άλλα παρόμοια.



Προσπαθώντας να παραπλανήσει τους Ευρωπαίους πολίτες ως προς τους πολιτικούς στόχους της, η Κομισιόν φέρνει ως παράδειγμα τις οδηγίες κατασκευής βομβών που μπορεί να βρει κανείς στο Ιντερνετ για να κρύψει το τεράστιο πολιτικό ζήτημα που εγείρουν οι νόμοι που επιδιώκει να ψηφιστούν.




Το ΡΚΚ για τον κουρδικό λαό είναι η πρωτοπορία του εθνικοαπελευθερωτικού του αγώνα, όπως και η Χαμάς για την πλειονότητα των Παλαιστινίων και των Αράβων.



Αν κάποιος Ευρωπαίος γράψει ένα άρθρο υπέρ του ΡΚΚ ή της Χαμάς, τότε με βάση τους νόμους που εισηγείται η Κομισιόν θα... συλλαμβάνεται, θα καταδικάζεται και θα φυλακίζεται ως... «εγκληματίας», επειδή ο κάθε αστυνομικός και ο κάθε δικαστής θα έχει το δικαίωμα να κρίνει ότι η υποστήριξη του ένοπλου απελευθερωτικού αγώνα του ΡΚΚ συνιστά «δημόσια πρόκληση για τέλεση τρομοκρατικών αδικημάτων», αφού για να πετύχει την απελευθέρωση του Κουρδιστάν το ΡΚΚ φυσικά και θα πλήξει τουρκικούς στόχους, θα σκοτώσει Τούρκους στρατιώτες κ.λπ.



Σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος θα είχε π.χ. οδηγηθεί στις φυλακές τη δεκαετία του 80, όταν οι Ιρλανδοί αγωνιστές του IRA πέθαιναν από απεργίες πείνας στα βρετανικά κάτεργα και όλοι σχεδόν οι Ελληνες δημοσιογράφοι έγραφαν υπέρ τους, ενώ το Λονδίνο τους χαρακτήριζε «τρομοκράτες».



Ακόμη πιο ύπουλη πολιτικά είναι η δίωξη της «προπαγάνδας μίσους». Ακόμη και η απλή υποστήριξη της θεωρίας της ταξικής πάλης μπορεί να ερμηνευθεί ως «προπαγάνδα μίσους» από ευρωπαϊκά καθεστώτα τελείως άλλης πολιτικής κουλτούρας, όπως ήταν π.χ. το φασίζον πολωνικό καθεστώς των αδελφών Κατσίνσκι ή όπως είναι οι κυβερνήσεις κρατών με ζωντανό φιλοναζιστικό παρελθόν, όπως οι Βαλτικές Χώρες.



ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ - ΔΕΣΜΩΤΕΣ



19 προσωπικά δεδομένα θα αποθηκεύονται για 13 ολόκληρα χρόνια





Ολα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όλες τις εποχές, ήθελαν να ελέγχουν τις μετακινήσεις των πολιτών τους. Ακριβώς αυτό επιδιώκει να κάνει όμως και η ΕΕ σήμερα, με την εξωφρενική απαίτηση της Κομισιόν να καταγράφονται, να αποθηκεύονται για... 13 (!) ολόκληρα χρόνια και να διανέμονται σε όλες τις αρχές ασφαλείας και τις μυστικές υπηρεσίες όλων των χωρών - μελών της ΕΕ, δεκαεννιά (!) προσωπικά δεδομένα κάθε επιβάτη αεροπορικής πτήσης. Δεκαεννέα!



Σε τι συνεισφέρει στην καταπολέμηση της «τρομοκρατίας» το να ειδοποιείται αυτοστιγμεί η Ασφάλεια της Εσθονίας ότι ένας τυχαίος Ελληνας πολίτης πήγε για τουρισμό στη Νορβηγία; Σε τίποτα απολύτως. Ενδιαφέρει όμως την κυβέρνηση μιας χώρας, αν ένας πολιτικός της αντίπαλος βρέθηκε στο ίδιο αεροπλάνο με την ερωμένη του, αν με την πιστωτική του κάρτα έβγαλε εισιτήρια κάποιου ατόμου που δεν δικαιολογείται. Ενδιαφέρει τον Γάλλο μεγαλοεπιχειρηματία να έχει ανά πάσα στιγμή τη λίστα των μετακινήσεων ενός Γερμανού ή Αγγλου ανταγωνιστή του.



Επικίνδυνη εκτροπή



Αυτές είναι πρακτικές αστυνομικού κράτους. Ολος ο πληθυσμός είναι ύποπτος και παρακολουθείται. Οι κινήσεις του σε όλο και περισσότερους τομείς καταγράφονται.



Ολες οι τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες πλέον καταγράφονται έπειτα από απόφαση της ΕΕ - υποτίθεται ακόμη όχι ως προς το περιεχόμενο, αλλά ως προς το ποιος επικοινώνησε με ποιον και ποια ακριβώς ώρα και ημέρα. Στους δρόμους οι κάμερες μας καταγράφουν επειδή περπατάμε - στην Αγγλία καταγράφουν μέχρι και όλα τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο της χώρας. Παρακολουθούν όλες τις οικονομικές μας συναλλαγές...



Ολα αυτά και πολλά άλλα έχουν ως μοχλό εφαρμογής αποφάσεις της ΕΕ και των κυβερνήσεων των χωρών που τη συναπαρτίζουν. Το όραμα μιας «Ευρώπης των λαών» έχει μετατραπεί σε έναν εφιαλτικό «Ευρωπαϊκό Μεγάλο Αδελφό» που πνίγει τις ελευθερίες των λαών της ΕΕ...

Tα έλεγε ο Λιακόπουλος εδώ και χρόνια και τον κοροιδεύανε... Δείτε τα τώρα...

Πηγή: www.ethnos.gr