ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Τεράστια σημαία που βρισκόταν στον χώρο της παρέλασης...Είπατε τίποτα για κομμουνιστές, "εθνικοφιλελεύθεροι";
Εκπληκτικά στιγμιότυπα που δεν τολμάνε να δείξουν τα Μμε του καθεστώτος, διότι διαφέρουν πολύ από τις γελοίες αριστερίστικες διαμαρτυρίες και λοιπά "αγανακτισμένα" πανηγυράκια...Σήμερα στην Ρόδο είχαμε ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ, με καρεκλιές και ξύλο κατά πάντων (η Αστυνομία δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα, αφού...έλειπαν τα ΜΑΤ)!
ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!!
ΞΑΝΑ, ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ!

Κι έρχεται και 25η Μαρτίου...!



ΠΗΓΗ

Οι Κινέζοι κατηγορούν εμπλοκή της ΜΙΤ στο ζήτημα των Ουιγούρων Τούρκων

Image Όποιος νομίζει πως οι Τουρκική χείρα βοηθείας έχει μάκρος μόνο για τα Βαλκάνια είναι γελασμένος. Η Άγκυρα έχει απλώσει τα πλοκάμια της μέχρι την μακρινή δυτική Κίνα, και αυτό δεν είναι δικό μας μύθευμα, αλλά το λένε με οργή Κινέζοι διπλωμάτες και στελέχη της κινεζικής κυβέρνησης.

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν παύσει στιγμή να υποκινούν ταραχές στην επαρχία Ξινγιάνγκ, το κεντροασιατικό σύνορο προς δυσμάς της Κίνας, όπου κατοικούν οκτώ εκατομμύρια τουρκόφωνοι Ουιγούροι μουσουλμάνοι, αποτελώντας το 40% της συγκεκριμένης επαρχίας.

Το Πεκίνο κατηγορεί ανοιχτά ως εγκέφαλο των τουρκικών μεθοδεύσεων την Ουιγούρο επιχειρηματία Ρεμπίγια Καντίρ, η οποία ζει και δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ. Οι Κινέζοι, αναφέρονται ανοιχτά σε εκτεταμένη δράση της τουρκικής ΜΙΤ στην περιοχή, όπου στρατολογούνται και εκπαιδεύονται οι φανατικότεροι τουρκογενείς, σε μια διαδικασία που θυμίζει πολύ τους τουρκοκυπριακούς θύλακες πριν το 1974.

Η Άγκυρα δεν έχει απλώσει τυχαία μέχρις εκεί το χέρι της. Η Ξινγιάνγκ είναι επαρχία πλούσια σε πετρέλαιο και ορυκτά. Μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι την είχε επισκεφθεί τον Οκτώβριο του 2010 ο Τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Τουρκία μπαίνει με απροκάλυπτο τρόπο στα χωράφια μιας υπερδύναμης και μην ξεχνάμεότι και η έτερη υπερδύναμη της Ρωσίας τους κατηγορεί ότι είχαν σχέση οι υπηρεσίες τους με το σχέδιο δολοφονίας Πούτιν. Η Τουρκία παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με εξωφρενικά δυνατότερους από αυτήν αντιπάλους προφανώς με παραινέσεις κύκλων καλά κρυμμένων στις κουρτίνες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γαλλικό φιάσκο στη Συρία: Αιχμαλωτίστηκαν άνδρες της Λεγεώνας των Ξένων!

Γάλλοι στρατιωτικοί, μέλη της περίφημης «Λεγεώνας των Ξένων», της πλέον ειδικής μονάδας των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων, συνελήφθησαν στο συριακό έδαφος από άνδρες της συριακής 4ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας κατά την διάρκεια ανακατάληψης της πόλης Χομς!

Πρόκειται για εξέλιξη που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει το defencenet.gr ότι έχουν εισέλθει στο συριακό έδαφος και μάχονται στο πλευρό των αντικαθεστωτικών άνδρες των ειδικών δυνάμεων τρίτων χωρών, αλλά μέχρι στιγμής είχε επιβεβαιωθεί μόνο η ύπαρξη Τούρκων κομάντο, ορισμένοι από τους οποίους είχαν συλληφθεί.

Οι Γάλλοι κομάντο, σύμφωνα με πηγές του συριακού Στρατού, εκπαίδευαν τους αντικαθεστωτικούς στα αντιαρματικά συστήματα Milan που είχαν ρημάξει τις πρώτες εβδομάδες τα συριακά τεθωρακισμένα τα οποία εντελώς αφύλακτα επιχειρούσαν σε αναπεπταμένο πεδίο αγνοώντας ότι οι εξεγερμένοι είχαν στο οπλοστάσιό τους, Milan.

Επίσης οι Γάλλοι χειριζόντουσαν τις πρώτες ημέρες οι ίδιοι τα Milan, αφού οι εξεγερμένοι αγνοούσαν την χρήση τους και ήταν αυτοί που είχαν αναχαιτίσει προσωρινά την προέλαση του συριακού Στρατού.

Ακόμα εκτελούσαν αποστολές παρατήρησης και στοχοποίησης, αλλά και προετοιμασίας για προσβολή επίγειων στόχων σε περίπτωση που επαναλαμβανόταν το προηγούμενο της Λιβύης.

Την είδηση της σύλληψης επιβεβαίωσε ουσιαστικά το γαλλικό υπουργείο Άμυνας που ανέφερε ότι «ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει την είδηση», κάτι που γίνεται στις περιπτώσεις που η είδηση είναι αληθινή, αλλά για λόγους διπλωματίας δεν θέλει επίσημα ένα κράτος να επιβεβαιώσει την ανάμιξή του σε τέτοιο επίπεδο.

Η παρουσία ανδρών των γαλλικών δυνάμεων στο έδαφος της Συρίας επιβεβαιώνεται και από άρθρο στην λιβανέζικη εφημερίδα «Daily Star», η οποία δίνει μια διαφορετική εκδοχή, μιλώντας για διείσδυση με σκοπό τον απεγκλωβισμό συμπατριώτη τους φωτογράφου που είχε αποκλειστεί στη χώρα. Δεν αποκλείεται να είναι και ο φωτογράφος που τελικά σκοτώθηκε.

Αυτή την στιγμή διεξάγονται διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή τους.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δύο χρόνια ζωής απομένουν στον Ερντογάν

Δύο χρόνια ζωής φέρεται να εκτιμά ότι απομένουν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χειρουργός που συμμετείχε σε επέμβαση του Τούρκου πρωθυπουργού για καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με πηγή της Statfor.

Μία ημέρα πριν σταλεί το μήνυμα από τη διαχειρίστρια του εν λόγω πληροφοριοδότη, ο τουρκικός Τύπος τόνιζε ότι ο Ερντογάν δεν έχει καρκίνο και νιώθει μία χαρά μετά την χειρουργική στην οποία υπεβλήθη στις 26 Νοεμβρίου 2011 για την αφαίρεση πολυπόδων.

Στην εμπιστευτική ηλεκτρονική αλληλογραφία της «σκιώδους CIA», όπως έχει χαρακτηριστεί η Statfor και την οποία φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Τα Νέα, σε συνεργασία με τον ιστότοπο WikiLeaks, φαίνεται ότι οι πληροφορίες για καρκίνο του Ερντογάν προέρχεται από τον πληροφοριοδότη με κωδικό TR325 και τον συνεταίρο του.

Στην αλληλογραφία αναφέρεται πως ο Ερντογάν έχει καρκίνο παχέος εντέρου, αλλά οι γιατροί δεν έχουν δει τα αποτελέσματα της δεύτερης βιοψίας για να καταλάβουν αν υπάρχουν μεταστάσεις: «Στην τελευταία χειρουργική επέμβαση αφαίρεσαν από τον Ερντογάν 20 εκατοστά παχέος εντέρου - έψαξα και βρήκα ότι το μέσο μήκος του ανέρχεται σε 1,5 μέτρο. Αυτή είναι μία πολύ σοβαρή εγχείρηση».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΥΝΙΑ! ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ!

Η ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ anti-ntp.blogspot.com ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

xanthopoulos-patata

ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΡΣΑΡΕΙ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ
Η είδηση για τo «κίνημα της πατάτας», βρίσκει αντίθετο το ΚΚΕ! Ναι καλά ακούσατε. Το κόμμα της κολεκτίβας που εδώ και χρόνια καπηλεύεται το ελληνικό αγροτικό κίνημα( με τους αγρότες να είναι η μόνη παραγωγική τάξη της χώρας που ποδηγετημένη από τα Σοβιέτ του Περισσού δεν έχει δόσει εδώ και καιρό σημείο αντιμνημονιακής δράσης), επιτίθεται με λάβρο τρόπο κατά των πατατοπαραγωγών(σαν κι αυτόν που βγήκε στο ΜEGA νωρίτερα και τα'χωσε στους μεσάζοντες). Γιατί; Εδώ είναι το μεγάλο μυστήριο.

Μάλλον η κ.Παπαρήγα(εαν προχωρήσουν οι φθηνές τιμές και άλλων μεταφερόμενων προιόντων)προφανώς έχει συνομιλήσει και έχει δεχτεί πιέσεις από διάφορους νταβατζήδες των τιμών στην περιφέρεια. Κάτι που δείχνει ότι οι μεσάζοντες, οι τσιφλικάδες, οι μεγαλοπαραγωγοί και οι μεταπράτες μάλλον έχουν κατακόκκινο χρώμα, είναι εργατοπατέρες και πολύ λίγο ενδιαφέρονται για το πορτοφόλι του λαού. Όπως αυτοδιαφημίζεται ότι υποστηρίζει το γκουβέρνο του σφυροδρέπανου.
Ο λαός όμως έχει "τσιμπήσει" στην καλή και φθηνή αγροτική μονάδα και ποσώς ενδιαφέρεται για τον πατερναλιστικό τρόπο έκφρασης του ΚΚΕ που με πομφόλυγες για να μην του λακίσουν τα συνδικάτα, καταριέται και βλαστημάει τους πάντες και τα πάντα με την παλιά ξύλινη γλώσσα του Στάλιν και του Λένιν.
Σύντροφοι, ο κόσμος ξύπνησε. Πάρτε το χαμπάρι. Και πείτε στους συνδικαλιστές σας να ρίξουν τις τιμές για να μην τους πάρει ο διάολος και τους σηκώσει, όπως θα σηκώσει και άλλους. Εαν δεν το κάνετε, είστε εχθροί της αλήθειας άρα και εχθροί του λαού.

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

Η κοινωνία αντιδρώντας ανακαλύπτει και υλοποιεί νέες μορφές συναλλαγής μεταξύ των πολιτών ώστε να κτυπηθεί η αισχροκέρδεια, να τιθασευτούν οι τιμές των προϊόντων αλλά και να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο ρόλος των διαμεσολαβητών.
Ο καταναλωτής ανήμπορος, λόγω κρίσης, να ακολουθήσει την βάναυση λογική των καρτέλ ανακαλύπτει βήμα – βήμα την άμεση και την απευθείας συναλλαγή με τον παραγωγό. Έτσι η πατάτα, το λάδι, τα δημητριακά, το ρύζι και σιγά σιγά και άλλα μη ευπαθή προϊόντα σε πρώτη φάση αλλά εγνωσμένης ποιότητας, φθάνουν στον καταναλωτή σε απίστευτα χαμηλότερες τιμές.
Η αρχή έγινε με τις πρωτοβουλίες ομάδων πολιτών όπως στην Πιερία για να συνεχιστεί σε άλλες πόλεις και δήμους σε όλη την επικράτεια. Πρόκειται για την συνειδητοποίηση από τους πολίτες –καταναλωτές της δυνατότητας αυτό-οργάνωσης και αυτοεξυπηρέτησης.
Παράλληλα οι παραγωγοί που εδώ και δεκαετίες καταγγέλλουν σε όλους τους τόνους τον ρόλο των μεσαζόντων, ανακαλύπτουν και αυτοί μία διέξοδο από την αβάστακτη αισχροκέρδεια η οποία τους ταλαιπωρεί. Μία αισχροκέρδεια που τους καταδικάζει σε τιμές πείνας για τα προϊόντα τους που τα βλέπουν να φθάνουν στο ράφι του καταναλωτή με επαυξήσεις που ζαλίζουν.
Λίγα λόγια για το Νευροκόπι και την περίφημη καλλιέργεια της πατάτας
Το Νευροκόπι είναι μια ιδιαίτερα όμορφη ακριτική γωνιά της χώρας μας όπου οι κάτοικοι του καταφέρνουν στο πέρασμα του χρόνου να διατηρούν την ομορφιά του τοπίου, τις παραδόσεις και την ήσυχη καθημερινή ζωή της επαρχίας.
Γηγενείς Μακεδόνες, πρόσφυγες του Πόντου και της Μικρασίας δημιούργησαν ένα όμορφο κράμα και πάντρεψαν τον πολιτισμό αλλά και την καθημερινή τους κουλτούρα στην πάροδο των ετών.
Η κύρια οικονομική δραστηριότητα του Δήμου είναι ο πρωτογενής τομέας, μιας και η καλλιεργήσιμη έκταση καλύπτει περίπου το 18% της συνολικής επιφάνειας του Δήμου. Η γεωργία με τη μονοκαλλιέργεια της πατάτας και των φασολιών να ξεχωρίζουν, αφού απασχολείται το 80% του ενεργού πληθυσμού στον αγροτικό τομέα. Οι παραγόμενες πατάτες θεωρούνται οι καλύτερης ποιότητας για τον ελληνικό χώρο και διατίθενται κυρίως στην ελληνική αγορά ενώ αποτελούν προϊόν προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.).
Η καλλιέργεια πατάτας στο Νευροκόπι

Η καλλιέργεια πατάτας στο λεκανοπέδιο του Κάτω Νευροκοπίου έχει μεγάλη παράδοση και ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1920. Η ονομαστή γεύση της πατάτας που παράγεται στο Κ. Νευροκόπι οφείλεται στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, όπου λόγω του παρατεταμένου χειμώνα συντελείται μόνο μια καλλιεργητική περίοδος ανά έτος με αποτέλεσμα η ωρίμανση της πατάτας να είναι πλήρης.
Συσκευασία 10 κιλών = 0,33 ευρώ.
Συσκευασία 20 κιλών = 0,32 ευρώ
Συσκευασία 30 κιλών = 0,30 ευρώ.


ΠΗΓΗ

ΗΠΑ: Επίθεση των 'Anonymous' σε ιστοσελίδες εκκλησιών. Επιτίθενται σε κάθε θρησκεία που την ονομάζουν «ασθένεια» και ιδιαίτερα στον Χριστιανισμό.


Μέλη της ομάδας χάκερ " Anonymous" κατέβασαν τρεις εκκλησιαστικές ιστοσελίδες στις 2 Μαρτίου, αντικαθιστώντας τις κύριες σελίδες τους με ένα κλιπ από τον εξελικτικό βιολόγο και άθεο Richard Dawkins και μια δήλωση που έλεγε ότι κάθε θρησκεία είναι «ασθένεια».

"Ας είμαστε σαφείς από την αρχή: κάθε είδους θρησκεία είναι μια ασθένεια σε αυτόν τον κόσμο. Μια ασθένεια που δημιουργεί μίσος και μισαλλοδοξία, μία ασθένεια που φέρνει τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε πόλεμο με τους συνανθρώπους τους, μια ασθένεια που έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο από πολύ παλιά, όταν η ανθρωπότητα δεν ήταν εκπαιδευμένη, μια ασθένεια που έφερε ψεύτικη ελπίδα και καταστολή σε όσους πίστεψαν και συχνά ακόμα περισσότερο τρόμο και καταστολή σε όσους τόλμησαν να μην πιστεύουν", έλεγε το μήνυμα των Anonymous και συνέχισε να κατηγορεί τη θρησκεία και ιδιαίτερα τον Χριστιανισμό ως την αιτία για τους περισσότερους πολέμους που έχουν συμβεί στην ιστορία.

Επίσης χαρακτηρίζει την θρησκεία, μαζί με τις κυβερνήσεις του κόσμου, ως την κύρια πηγή της καταπίεσης και μια δύναμη που κρατά τους περισσότερους ανθρώπους κάτω, ενώ δίνει δύναμη στους λίγους.

Είναι δύσκολο να εξακριβωθεί εάν οι επιτιθέμενοι ήταν πραγματικά από την ομάδα Anonymous, οι οποίοι δεν έχουν μια αναγνωρισμένη μορφή ηγεσίας και δεν τηρούν έναν κώδικα συμπεριφοράς των μελών. Η ομάδα έχει ήδη κλείσει τις ιστοσελίδες του FBI και της δισκογραφικής βιομηχανίας Association of America, ως υποστήριξη δικτυακών τόπων όπως το The Pirate Bay, και ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από το κίνημα "Occupy".

Ένα διάρκειας 30 λεπτών βίντεο από το YouTube, με τίτλο : "Richard Dawkins: An Atheist's Call to Arms," στο οποίο ο Dawkins ενθαρρύνει τη μη-πιστούς να ενωθούν, δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες των εκκλησιών Bethel Outreach International Church, Charlotte International Church και Crossfire Ministries, όλες από τη Βόρεια Καρολίνα.

Σχ. ΚΟ: Δες σχετικό άρθρο όπου οι εν Ελλάδι ‘Anonymous’ θεωρούν «ρατσιστικό» να κουβαλάς την ελληνική σημαία.


Δείτε και την παρακάτω φωτογραφία τους από την Αθήνα με το χαρακτηριστικό αποκρυφιστικό σήμα των Illuminati.

«Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό…Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια.». - Adam Weishaupt, ιδρυτής του Τάγματος των Illuminati (Πεφωτισμένων), 1776.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Σε 11 συλλήψεις διαδηλωτών προχώρησε η τουρκική αστυνομία, στην Αλικαρνασσό. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για την παρουσία στην Αμερικανών ναυτών από το αντιτορπιλικό “USS Sullivans”, κλάσης Arleigh Burke, το οποίο είχε αγκυροβολήσει στο λιμάνι. Οι Τούρκοι διαδηλωτές επιτέθηκαν στους Αμερικανούς ναύτες, την ώρα που αυτοί ψώνιζαν στα τουριστικά καταστήματα τς πόλης. Οι περίπου 100 Αμερικανοί ναύτες, επέστρεψαν στο πλοίο, με την συνοδεία της τουρκική αστυνομίας!
defence-point.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ! Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΥΨΩΣΕ...ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

Τι είναι πάλι τούτο; Βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία της Κω ή κάπου...αλλού;



Μήπως αυτό το Δημαρχείο είναι στην...Κίνα ή την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ;;;



Όπως μας πληροφορεί το aegean24news, "Η νέα "επαναστατική" σημαία του Δήμου Κω (με το σήμα του Δήμου σε κόκκινο και κίτρινο φόντο, αλά "σοβιετική ένωση" σύμφωνα με σχόλια περαστικών), κυματίζει αγέρωχη από σήμερα το πρωί σε όλους τους ιστούς στον κόμβο της εισόδου της πόλης στις σημαίες και σε όλα τα δημοτικά κτήρια ενόψει Εθνικής Επετείου 7ης Μαρτίου...

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!

Καλά θα κάνεις, Δήμαρχε Καισερλή, να μην παίζεις με τέτοια θέματα: Η Κως δεν είναι...Μύκονος, ούτε "γκρίζα ζώνη", όπως κατέστησαν οι Τούρκοι τα Ίμια εκεί κοντά, αλλά ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Και πρέπει να δείχνει τέτοια, σε εχθρούς και φίλους!

Άσε λοιπόν τα...πολύχρωμα καραγκιοζιλίκια και ύψωσε ξανά τις ελληνικές σημαίες στο νησί!

hellas-orthodoxy.blogspot.com

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΟΥΤΙΝ! ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60%!!!

Συντριβή για τους αντιπάλους του, παρά τις "χορηγίες" των Η.Π.Α!

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα και τα exit polls, ο Βλαντίμιρ Πούτιν αναδεικνύεται για μια ακόμα φορά ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, αποσπώντας πάνω από το 60% των ψήφων!

Οι ανίπαλοί του εξαφανίζονται, με τον εκλεκτό των Σιωνιστών Πρόχοροφ να μην επιβεβιώνει τις προσδοκίες των...αφεντικών του! Ταυτόχρονα, οι κομμουνιστές έρχονται δεύτεροι, με τον υπερεθνικιστή Ζιρινόφσκι να καταγράφει αξιοσημείωτο ποσοστό!

Παρά τον βρώμικο πόλεμο λάσπης των αμερικανοεβραίων και άλλων "προοδευτικών", ο ρωσικός λαός έκανε την επιλογή του ψηφίζοντας ξανά τον άνθρωπο που αναμόρφωσε τη χώρα!

ΞΥΔΑΚΙ στους διεθνιστούληδες και καλή δύναμη στον πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό και Πατριώτη Βλαδίμηρο Πούτιν!