"ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ":ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!


"Καταρχάς θα ξεκινήσω λέγοντας ότι στην Θεσσαλονίκη που ήρθα,ήταν μόνο 3 Ελληνικές σημαίες.Δεν υπάρχει η ψυχή του ΈΛΛΗΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ!!!

Όλοι ήταν οι βρωμιάρηδες αναρχοκομμούνες και φωνάζαν μαύρο στο Μαυρογιαλλούρο!!!
Ήταν ένα πανηγύρι που κρύβονται όλοι πίσω απο την πατρίδα μας,την σημαία μας,την ιστορία μας!!!

Πήγα στις πληροφορίες και ρώτησα,οι καντίνες τα σπόρια,τα καλαμπόκια (Γεωργιανοί επιχειρηματίες παρακαλώ) κ.λ.π. τι γυρεύουν εδώ(τουλάχιστον 20 καντίνες) και μου απάντησαν ο κόσμος όταν πεινάει πρέπει να τρώει!!!
Επαναστάτες της φακής!

Επίσης ρώτησα τι γυρεύουν οι πακιστανοί,οι μαύροι,οι ινδιάνοι,οι γεωργιανοί κ.λ.π. στους αγανακτησμένους Έλληνες και πουλάνε απο cd μέχρι σκουλαρίκια,τσάντες,παπούτσια κ.λ.π;;;
Η απάντηση που πήρα ήταν "ας μην το κάνουμε ρατσιστικό θέμα εδώ,αυτοί είναι αγανακτισμένοι μετανάστες"!!!

ΠΗΓΗ.

Αν νομίζουν μερικοί πως ο φίλος λέει ψέματα,μπορεί να ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες,τόσο εκείνες που έβγαλε ο συγκεκριμένος,όσο και από το blog "Αντιπαρακμή".
ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ!!!

Θα προσπαθήσουμε να αναρωτηθούμε με σοβαρότητα πώς γίνεται ένας λαθρομετανάστης να είναι...αγανακτισμένος,ρωτώντας τα πολύ απλά:

-Είναι αγανακτισμένος επειδή μπήκε και ζει παράνομα στη χώρα και κανείς δεν τον ακουμπάει; -Μήπως επειδή όλες οι...επιχειρηματικές δραστηριότητες που περιγράφονται και διακρίνονται στις φωτογραφίες,υπόκεινται σε κάποιον έλεγχο;Δηλαδή,πληρώνει...ΦΠΑ,Εφορίες,Εισφορές,Περαίωση κλπ όπως τα κορόιδα οι Έλληνες;
-Ακόμα και για τις "νόμιμες επιχειρήσεις",έχει παράπονο όταν φορολογείται με τον χαμηλότερο συντελεστή και επιδοτείται από το Κράτος;

-Του λείπει η δωρεάν ιατρική περίθαλψη; -Δεν έχει αυτόκλητους υπερασπιστές "φιλανθρώπους",από δεκάδες ΜΚΟ μέχρι πολιτικούς και Μμε;
Γενικά,ας μας πουν για ποιο λόγο πρέπει να είναι αγανακτισμένοι,μπας και έχουν δίκιο τελικά!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ:Όσο αυτές οι συγκεντρώσεις θα έχουν τον χαρακτήρα υπαίθριας εμποροπανηγύρεως στην οποία κυκλοφορούν και διάφοροι "περίεργοι",τόσο θα απομακρύνεται ο κόσμος.
ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,τόσο θα κάνει κουμάντο η αναρχοαριστερή διεθνιστική "ιδεολογία".

Αν λοιπόν ορισμένοι επιμένουν πως θα "εθνικοποιήσουν" αυτές τις παρδαλές συγκεντρώσεις,τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

Θεωρούμε πως για να γίνει κάτι τέτοιο,πρέπει να αλλάξει άρδην η νοοτροπία,η παιδεία και η ενημέρωση του μέσου Έλληνα.

Κι αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας μας,χωρίς να αντιμετωπίζει ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ που βλέπουμε στην Θεσσαλονίκη,την Αθήνα και παντού.

ΠΗΓΗ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ,ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή του Χαρδαβέλα δύο εκ των διοργανωτών του "κινήματος",πολλοί έγραψαν πως επρόκειτο για προβοκάτσια,αφού κανείς δεν εκπροσωπεί τους "αγανακτισμένους".

Τι γίνεται όμως όταν ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ στην συγκεκριμένη εκπομπή ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ στο αντίστοιχο γκρουπ του Facebook,που καλεί σε "πανευρωπαικό ξεσηκωμό";
Οι ίδιοι το παραδέχονται πως μίλησαν στην εκπομπή!Διαβάστε τι λένε εδώ,οι "Angelo Veletzas" και "Persefoni Mari".

Αναζητώντας στοιχεία για τους άλλους διαχειριστές του εν λόγω γκρουπ,πέσαμε πάνω στον Ηλία Σεφέρογλου:Δημοσιογράφος,με δική του free press εφημερίδα στο Ηράκλειο και το σπουδαιότερο...

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!!!

Όχι,δεν κάνουμε πλάκα:Μάλιστα,το 2003 είχε εκλεγεί και αναπληρωματικό μέλος στο "Γραφείο Σπουδάζουσας ΤΕΙ Ηρακλείου",όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας,διαβάζοντας κάτω-κάτω.
ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ:Τι δουλειά έχει ένα μέλος της Νεολαίας Πασοκ να "ξεσηκώνει" τον λαό σε...εξέγερση,κρεμάλες και τάχα αγανάκτιση εναντίον ολόκληρου του πολιτικού συστήματος,ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ;;;

Μήπως η όλη υπόθεση είναι στημένη ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ,έτσι ώστε ο κόσμος να εκτονωθεί ανώνυμα και να φανεί πως ο "καλός Πρωθυπουργός" τον ακούει,προχωρώντας σε ανασχηματισμό ή δημοψήφισμα ή ακόμα και Εκλογές;

Όταν ξεκίνησε το "πανηγύρι",μας είχαν στείλει συγκεκριμένες πληροφορίες για κάποια Νεολαία,που τις τελευταίες ημέρες...βάραγε υπερωρίες στο Διαδίκτυο,κατασκευάζοντας ψεύτικα προφίλ και σχολιάζοντας παντού,σε μπλογκς κλπ,σχετικά με την "Αγανάκτιση":Δεν δώσαμε σημασία,για να μην μας πουν ότι κομματικοποιούμε το θέμα για άλλους σκοπούς.
Πλέον όμως,τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΧΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Και πολλοί πολίτες με αγνά κίνητρα,παρασύρθηκαν κι έπαιξαν το παιχνίδι του Γιωργάκη και των νεολαίων του!

Έτσι εξηγείται και η απίστευτη,σκανδαλώδης εύνοια και προβολή τους από τα Μμε της διαπλοκής,που μέχρι πρότινος κατασυκοφαντούσαν οποιονδήποτε άλλο λαικό αγώνα και ξεσηκωμό,απ'όπου κι αν προερχόταν!

Κάποιους,το γεγονός της κοροιδίας σχετικά με το "ισπανικό σύνθημα",δεν ενόχλησε.

Η στήριξη από κόμματα και ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ούτε.

Η ιδεολογική καθοδήγηση από τους οπαδούς της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης,ούτε.

ΑΡΑΓΕ,Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ;

Σκεφτείτε το,την επόμενη φορά που...θα βρίζετε τον Πάγκαλο και τα άλλα πασοκόσκυλα!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Για να μη νομίζουν μερικοί πως ο Σεφέρογλου εκπροσωπεί απλά τον εαυτό του,διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του σε ιστολόγιο ως "διοργανωτή της Πανευρωπαικής διαμαρτυρίας".

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙKΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ"!

Ανατριχιαστικό βίντεο,αφιερωμένο σε πολλούς και διάφορους,από εμάς τους...συνωμοσιολόγους:


«Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό, τι παλιά και αιχμάλωτα μιας παγκόσμιας εξουσίας», τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα εκδήλωσης της Τράπεζας της Ελλάδος για την κλιματική αλλαγή.

Τόνισε την ανάγκη μιας δημοκρατικής και ενημερωμένης παγκόσμιας διακυβέρνησης, καθώς και ριζικής αναμόρφωσης της δημοκρατίας, σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο».

«Απαιτείται μια πιο δημοκρατική και ενημερωμένη διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, που εγγυάται κανόνες, διαφάνεια όμως, και καταπολέμηση της αδικίας, αλλά και μια ανθρώπινη αξιοποίηση της τεράστιας οικονομικής και τεχνολογικής δύναμης που έχουμε στα χέρια μας, προστατεύοντας και το περιβάλλον.

Δε νομίζουμε πως χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι:Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ,ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (την αναφέρει συνεχώς στις ομιλίες του,ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ο τονισμός λέξεων όπως "Πέρα των συνόρων","Παγκόσμια συνεργασία" κλπ),επιβεβαιώνει απόλυτα τους φόβους μας!

Σε συνδυασμό μάλιστα με την αποκάλυψη πως πίσω από το "κίνημα" κρύβονται οργανωμένα στελέχη της Νεολαίας Πασοκ,καταλαβαίνει και ο πιο ανίδεος τι ακριβώς γίνεται!

Υ.Γ.Αλήθεια,ποιος είναι ο "μεγάλος παίκτης του χρηματοπιστωτικού συστήματος",Τζέφρυ;ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Και τι εννοεί πως "δεν υπάρχουν G8,G20,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ G0";;;

Πως έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν,επομένως θα έρθει ο...Παγκόσμιος Σωτήρας να μας σώσει;
http://www.blogger.com/img/blank.gif
Μην ανησυχείτε κι έχουν γνώση οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ φύλακες!


ΠΗΓΗ

Τι έγινε χτές το βράδυ στο σύνταγμα 30/5/2011


Κάτι που δεν μαθεύτηκε ηταν αυτό που εγινε εχτές το βραδυ στο σύνταγμα.
Aποκαλύφθηκαν ποιοι ειναι οι "αγανακτισμένοι" κατασκηνωτές της πλατείας, που μαζεύονται στο συντριβάνι και μένουν στις σκηνές.

Όλοι όσοι κάθονται κάτω, εκτός απο αυτούς που δεν γνωρίζουν, ειναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΛΠ αριστερών παρατάξεων... Θα μας πείτε οτι είμαστε υπερβολικοί;
Ακούστε λοιπον τι .....
εγινε.

Να σημειώσουμε πως ήταν ενα συνεργείο της Ζούγκλας εκει.
Κάποια στιγμή επάνω στην πλατεία μπροστά απο την βουλή απεναντι απο το μεγάλη βρετανία υπήρχε ενα μικρόφωνο και ενα μεγάφωνο και εβγαινε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ό ένας γ@μω την Ελλάδα, ο άλλος γ@μω τους Εβραίους και όλες αυτές οι απόψεις πανω κάτω, να λέγονται για πανω απο 1 ώρα χωρίς να συμβεί τίποτα.

Κάποια στιγμή κάποιος κατι είπε για τους λαθρομετανάστες και ακουγονται 2-3 σφυρίγματα και γινεται ενα απίστευτο ντου 1000-1500 ατόμων, εκεί που ηταν το μεγάφωνο. Αυτά τα 1500 άτομα ηταν όλα απο το κάτω μέρος της πλατείας.

Παρολίγον να πέσει το ξύλο της αρκούδας. Ευτυχώς καποιοι ψύχραιμοι κατάφεραν να ηρεμισουν την κατάσταση. Eυτυχώς δεν είχαμε έκτροπα.

Για του λόγου το αληθές ακούστε το βιντεο




ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
anti-ntp.blogspot.com
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/3052011.html

"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ!

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Εδώ και ενα μήνα περίπου, δεν μιλάω, δεν γράφω στο liako.gr, δεν κάνω ραδιοφωνικές εκπομπές και απλά παρατηρώ το τι συμβαίνει γύρω μου. Ίσως και να απολαμβάνω την ηλιθιότητα του αγελαίου πλήθους, που ανέκαθεν πήγαινε εκεί που του έλεγαν τα πραγματικά και παγκόσμια αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα.

Στα αφεντικά αυτά ανήκουν οι ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες που διορίστικαν μέσω εκλογών σε όλα τα κράτη και στα ίδια αφεντικά ανήκουν και οι προγραμματισμένοι "επαναστάτες" που κάνουν λέει ένα αυθόρμητο ξεσηκωμό σε όλη την Ευρώπη και σταδιακά σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να φύγουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να έλθουν εκείνοι που με μία παγκόσμια διακυβέρνηση θα μας δώσουν λύση πακέτο.

Καπελωμένο το "αδέσμευτο" κίνημα των αγανακτισμένων, που αντιλαμβάνονται πόσο καπελωμένοι είναι, όσο αντιλήφθηκαν στις τόσες φορές που πήγαν και ψήφισαν πόσο καπελωμένη ήταν η ψήφος τους. Αφού το κεντρικό καπέλωμα, είναι το ότι με την ψήφο, αλλά και με την αποχή, επικροτούσαν αναγκαστικά την μέθοδο διαχείρησης της εξουσίας μέσω του κοινοβουλευτισμού.

Κάθησα λοιπόν για ένα ολόκληρο μήνα και σιωπηλός παρατηρούσα γύρω μου, τις σπασμωδικές κινήσεις ενός κόσμου που πεθαίνει. Ενός κόσμου που καταρέει. Όχι επειδή πεθαίνει η οικονομία του, ούτε επειδή στέρεψε η δεξαμενή των αρχών και των αξιών στις οποίες κατά καιρούς πίστεψε, αλλά επειδή δεν έχει πλέον όρεξη για ζωή.

"Θα τους κουράσουμε τους λαούς" λένε τα Πρωτόκολλα. "Θα τους απελπίσουμε".

Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει θεραπεία που μπορεί να έρθει με τις μεθόδους του παγκόσμιου κατεστημένου. Εκλογές, δημοψηφίσματα, διαδηλώσεις, καταλήψεις διαμαρτυρίες, όλα πολιτισμένα και ειρηνικά και δημοκρατικά.

Σα να μας λένε, μαζευτείτε γκοίμ, κάντε μία διαμαρτυρία ακόμη, πιστεύοντας ότι θα εκτονωθείτε και φύγετε μετά ακόμη πιο απελπισμένοι, αφού τίποτε δεν πετύχατε. Πώς θα ήταν άλλωστε δυνατόν να επιτευχθεί οτιδήποτε, αφού και οι διαμαρτυρίες στημένες είναι.

Απλά ξέπεσε και η μόδα των συνδικαλιστάδων και ανακαλύφθηκε υπερσυνδικαλιστής που λέγεται facebook, στο οποίο παρεπιπτόντως, δεν έχω σελίδα και μην παραμυθιάζονται μερικοί μερικοί.

Ελπίζω ο Θεός να μας αξιώσει να ζήσουμε την ικανοποίηση της θείας κάθαρσης, που δεν θα έρθει ούτε με εκλογές, ούτε με τεχνοκράτες. Για αυτό έχουν πεισθεί πλέον οι πάντες. Δεν θα έρθει ούτε με τον παγκόσμιο βασιλιά.

Θα έρθει, όπως παλιά, το ρεύμα του ουρανού, που θα βουλώσει τα στόματά τους και θα σιγήσει την προπαγάνδα και τη βρώμα του μυαλού τους.

Ότι είχα να πω το είπα. Δεν με σταματήσατε λαμόγια.

Τώρα δεν με νοιάζει τίποτε, αφού τίποτε δεν εξαρτάται από κανέναν από εμάς.

Δεν με ενδιαφέρει και η γνώμη κανενός, αφού τίποτε δεν ζητώ από κανέναν.

Για εκείνους βέβαια που είναι πολύ δυναμικοί τύποι και θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, υπάρχουν πάντοτε οι ειρηνικές συγκεντρώσεις εκδήλωσης της αγανάκτησης του λαού, δήλωση της υποτιθέμενης ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ του, που την ονειρεύεται μέσα στον ύπνο του, που συνεχίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Καλά ξυπνητούρια!!!


Θα έρθει ώρα, που θα γίνει η συγκέντρωση των 144.000 και σας διαβεβαιώ, ότι δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου ειρηνική.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,που παρά την ανελέητη τρομοκρατία εναντίον όσων δυσπιστούν απέναντι στα πανηγυράκια,δεν διστάζει να μιλήσει με θάρρος,παρρησία ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!

Κι όσον αφορά το τελευταίο που λέει:ΝαΣύνδεσμος είστε σίγουροι πως όταν κατέβουν στους δρόμους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ,ούτε θα διαφημίζονται από τα Μμε του καθεστώτος,ούτε θα χτυπάνε...κατσαρόλες,ούτε θα πίνουν μπιρίτσες και θα παίζουν κιθαρούλες.

Όσοι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ και όχι πανηγυρτζήδες ζητωπατριώτες,γνωρίζουν καλά τι εννοούμε!

ΠΗΓΗ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ... ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!



ΠΗΓΗhttp://www.blogger.com/img/blank.gif

Σχετικά με την επικαιρότητα..

Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα . Η Ελλάδα για να σωθεί , πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται , να πάνε εξορία .Να φύγουν , γιατί παρόντες μολύνουν .
(Λόγοι χάριτος και σοφίας, π. Μάξιμος Αγιορείτης, 2001, Άγιον Όρος)
Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι’ αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε :
-Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά.
(Μαρτυρίες προσκυνητών , Ζουρνατζόγλου, 2006, σελ. 425-426)

Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ; Τους μωραίνει ο Θεός κι
αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και
με την Αλβανία , το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα
να ρεζιλευτούν.

( Σκεύος εκλογής, Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, 1998, Άγιον Όρος)

Για το κατάντημα της νεολαίας με τις καταλήψεις κλπ
Αλλά σκοπός τους τώρα είναι νά απομακρύνουν τά παιδιά από τήν ‘Εκκλησία.
Τά δηλητηριάζουν, τά μολύνουν μέ διάφορες θεωρίες, κλονίζουν τήν πίστη τους.
Τά έμποδίζουν άπό τό καλό, για νά τά αχρηστέψουν. Τά καταστρέφουν άπό μικρά. Καί τά παιδάκια, φυσικά, από άρνάκια γίνονται κατσικάκια. Άρχίζουν μετα νά χτυπούν άσχημα καί τούς γονείς τους καί τούς δασκάλους καί αύτούς πού τά κυβερνούν.
Τά κάνουν όλο άνω-κάτω: συλλα­λητήρια, καταλήψεις, άποχή από τά μαθήματα. Καί τελικά όταν θα φθάσουν νά ξεκοιλιάσουν αύτούς πού τά κυβερνούν, τότε θα βάλουν καί αυτοί μυαλό.

(Λόγοι Γ. Παϊσίου, τ. Α, Σουρωτή, 1999, 299-301)
- Γέροντα, τά μικρά παιδιά πού μεγαλώνουν τώρα χωρίς πει­θαρχία, τί θα γίνουν;- ‘Έχουν λίγα έλαφρυντικά. Οί γονείς πού δέν καταλάβαιναν τήν πειθαρχία άφηνουν τώρα τά παιδιά τους μέ μιά έλευθερία καί τά κάνουν τελείως άλητάκια. Μιά κουβέντα λές, πέντε σού λένε, καί μέ μιά άναίδεια! Αύτά μπορεί νά γίνουν έγκληματίες. Σήμερα τα ξεβιδώνουν τελείως τά παιδιά. ‘Ελευθερία! «Μήν τά έγγίζετε τά Παιδιά!» Καί τά παιδιά λένε: «Πού θά βρούμε άλλού τέτοιο καθεστώς;» Έπιδιώκουν, δηλαδή, νά τά κάνουν άνταρτά­κια, νά μή θέλουν τούς γονείς, νά μή θέλουν τούς δασκάλους, νά μή θέλουν τίποτε, νά μήν ακούν κανέναν. Αύτό τούς διευκο­λύνει στόν σκοπό τους.
“Αν δέν τά κάνουν άνταρτάκια, πως με­τά τά παιδιά θά τά κάνουν όλα κομμάτια;
Καί βλέπεις, τά καημέ­να είναι σχεδόν δαιμονισμένα.

(Λόγοι Γ. Παϊσίου, τ. Α, Σουρωτή, 1999, 247π.)


ΠΗΓΗ