ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ Χ-37Β:ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΕΛ 13)


11/03/2010

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Τώρα που οι μάσκες των ανδρείκελων της κατοχικής κυβέρνησης έπεσαν μετά την υπερψήφισης επί της αρχής του ανθελληνικού νομοσχεδίου που "ελληνοποιεί" τους λαθρομετανάστες, ο αγώνας μπαίνει σε μια νέα πιο δυναμίκη μορφή!! Πλέον η δράση μας γίνεται ριζοσπαστική και αφυπνίζοντας μέρα με την μέρα τον ελληνικό λαο τον οδηγεί στην Απελευθέρωσή του.

Με βάση αυτές τις σκέψεις οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" καλούν να σταματήσει δυναμικά στο δρόμο την προσπάθεια να υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο νόμος που θα αφέλληνισει την πατρίδα μας. Αυτός ακριβώς ο αγώνας μόλις τώρα αρχίζει και έχει ως αφετηρία την Πλατεία Κολοκοτρώνη την Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 18.00 μμ. Αφού πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό αφού κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με συνενοχή στην αλλοίωση του Έθνους μας.

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

http://www.patriwtes.gr/2010/03/15-1800.html

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/3, ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ : ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://img.pathfinder.gr/clubs/images/24/232124/26.jpg

Από την μια βλέποντας την χώρα να οδηγείτε στο σφαγείο, τον λαό να είναι απελπισμένος, δίχως ελπίδα κι από την άλλη γνωρίζοντας την δύναμη της προσευχής και δη της συλλογικής, παίρνω το θάρρος να σας καλέσω έναν-έναν προσωπικά ώστε να ενώσουμε τις προσευχές μας προς την Κυρά Δέσποινα, να λυπηθεί την Πατρίδα μας και το Έθνος, τώρα που βρίσκεται στον λάκκο των λεόντων έτοιμη να την κατασπαράξουν οι εχθροί εκτός κι εντός των τειχών. Την επόμενη Παρασκευή 19 Μαρτίου είναι του Ακάθιστου Ύμνου, του Ύμνου που ψάλλανε οι πρόγονοί μας σε κάθε περίσταση εθνικού κινδύνου. Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία τώρα που οι εθνικοί κίνδυνοι γιγαντώνονται να πέσουμε κι εμείς στα γόνατά Της και να Της ζητήσουμε να σώσει το Έθνος και την Πατρίδα μας. Όσοι πιστοί προσέλθετε!


Ακάθιστος Ύμνος

ΠΗΓΗ

από αύριο ξεκινάει το πανηγύρι....

Έμείς ως ένα μικρό κομμάτι από τα φυντάνια και τους πράκτορες που είναι ακόμη "ζωντανοί" και μαζευτήκαμε έξω από την βουλή έχουμε να πούμε πολλά για πολλούς, και να ξεχέσουμε ακόμη περισσότερους...σήμερα όμως δεν θα γράψουμε τίποτα...
σήμερα είναι μέρα ανασύνταξης....γιατί όλα τώρα αρχίζουν....
από αύριο όμως ξεκινάει το πανηγύρι....

10/03/2010 ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ









Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..........

ΕΞΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.



ΠΗΓΗ

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΘΕΡΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣEΞΤΕ ΟΛΟΙ!


Ακούστε, σε τι συνέβει να είμαι μάρτυρας και διαδώστε το, γιατί το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε σας.

Πολλές φορές μου είχε συμβεί, να με πλησιάσουν διάφοροι, που πουλούν διάφορα «λαθραία» αντικείμενα, όπως ρολόγια, κοσμήματα και αρώματα. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε υπαίθριους χώρους παρκαρίσματος μεγάλων πολυκαταστημάτων. Δεν είμαι τύπος που πλησιάζω τέτοια άτομα, δεν εμπιστεύομαι, ούτε αυτά που έχουν προς πώληση, ούτε τους ίδιους.

Χτες το μεσημέρι, κάποιος με πλησίασε στο parking του Leroy Merlin και μου πρότεινε να μυρίσω ένα διάσημο (τάχα μου) άρωμα, το οποίο πουλούσε πολύ φθηνά. Απομακρύνθηκα, χωρίς να απαντήσω.

Όταν επέστρεφα στο αμάξι μου, κουβαλώντας με το κυλιόμενο καλάθι μου σακούλες με διάφορα φυτοχώματα, είδα στο τέλος του parking τον ίδιο τύπο, να δίνει το μπουκαλάκι να το μυρίσει μια κοπέλα γύρω στα σαράντα.

Η οποία ξεράθηκε. Το μύρισε και έπεσε στην αγκαλιά του. Αυτός, όπως κατάλαβα, περίμενε κάτι τέτοιο και την κράτησε. Ταυτόχρονα, βγήκε τρέχοντας κάποιος άλλος από ένα γειτονικό αμάξι, να «βοηθήσει». Κι εγώ, καταλαβαίνοντας από ένστικτο, πως κάτι δεν πάει καλά, έβαλα τις φωνές. Ούρλιαξα «Βοήθεια».

Όρμησαν οι άνθρωποι απ’ το καφέ να δουν γιατί φωνάζει η τρελή, έτρεξαν οι υπάλληλοι και όσοι βρίσκονταν στο parking σε κλάσματα δευτερολέπτου.

«Της επιτέθηκαν, την σκοτώνουν» συνέχισα να ουρλιάζω, τρέχοντας προς την κοπέλα εγώ και οι δυο-τρεις από πίσω μου. (το αστείο είναι, ότι χωρίς να σκεφτώ τίποτα, έσπρωχνα και το καλάθι μαζί μου)

Οι τύποι πέταξαν την κοπέλα στο τσιμέντο, μπήκαν στο αμάξι τους και έφυγαν, τρακάροντας τρία αυτοκίνητα.

Η ασφάλεια του καταστήματος τηλεφώνησε στην αστυνομία. Έδωσαν στην κοπέλα τις πρώτες βοήθειες, συνήλθε αμέσως, μας είπε, πως το «άρωμα» μύριζε περίεργα και φυσικά καταλάβαμε όλοι πως επρόκειτο για αιθέρα.

Μετά ήρθαν το νοσοκομειακό και το περιπολικό, έδωσα κατάθεση και κατέληξα να φθάσω σπίτι μου στις 7 το απόγευμα.

Τι να πω; Περάστε το με email στους φίλους σας, ιδιαίτερα σε γυναίκες, να προσέχουν. Ο κόσμος τρελάθηκε, δεν πάμε καλά."


Νίκος.Σ.
ΠΗΓΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...

ΣΗΜΑΝΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ: ΚΡΥΨΟΥ Ή ΠΟΛΕΜΑ!



Σήμανε η ώρα της Μάχης!
Οι Απροσκύνητοι Έλληνες από κάθε πολιτικό χώρο και κάθε πολιτικής καταβολής που αποφάσισαν να λάβουν τις τύχες του τόπου και του Έθνους στα χέρια τους θα δώσουν την απάντησή τους στα σχέδια της Κατοχικής Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 7:00 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Και τη Πέμπτη στις 09.00-10.30 το πρωί, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
να στείλουμε το μήνυμα στους προσκυνημένους!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!

Με ελληνική υπογραφή η διχοτόμηση του Αιγαίου στον 25ο μεσημβρινό;


Ελευθεροτυπία, 08/03/2010
strategy-geopolitics

Απειλή από παιδόφιλο(ούς) εβραίο(ούς)

Έλαβα το ακόλουθο μήνυμα απο έναν χρήστη του Youtube (http://www.youtube.com/user/ZionistZion)

במשך שנים אנחנו מזדיינים יוון. עכשיו זה הסוף. קנינו הכלכלה שלכם. אפסילון לא קיימים. הפסדת, התכונן לקראת הכחדה.


Μετάφραση:
Να πάει στο διάολο η Ελλάδα.Αγοράσαμε την οικονομία σας.Ομάδα έψιλον δεν υπάρχει.Ηττηθήκατε και θα εξαφανιστείτε


Φυσικά έλαβε και την κατάλληλη απάντηση στα Ελληνικά

ΑΙΣΧΟΣ!!!Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ - ΚΤΗΝΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ!

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ . . . ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ! ! !
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ,
ΠΡΙΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ! !

Ένα γκαλά έγινε στη Γάζα. Ο Ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών.

Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΑΠΌ 12 ΕΤΩΝ.
Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας.

Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται
με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου.

Αυτή η πληροφοριά αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία.

Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Zahar, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη.

" Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά " είπε ο Zahar στους γαμπρούς.

Κάθε γαμπρος πήρε από τη Χαμάς ως δώρο το ποσό των 500 δολαρίων.

Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.

" Προσφέρουμε αυτό το γάμο σα δώρο στο λαό μας που ατιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf.

Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετής εξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία".

Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες.

Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους.

Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς.

Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.

Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας:

Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά... πρωκτικά : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αυτό δυστυχώς δεν αναφέρεται συχνά, και ο ΚΟΣΜΟΣ σωπαίνει ή δε θέλει να το κοιτάει. Ακόμη χειρότερα, δε θέλει να το ΞΕΡΕΙ.

Τώρα ξέρετε! Θα σιωπήσετε? Θα σιωπήσετε?

Κανείς δε θα μπορέσει να σώσει αυτά τα μικρά θύματα της Χαμάς και άλλων περιοχών...

πηγή

VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Η συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα που ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, όπου οι κάτοικοι της περιοχής κάθε πέντε λεπτά βγάζουν ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια και τις ανεμίζουν στο πλήθος των συγκεντρωμένων πολιτών.

ΠΗΓΗ