«Ξαναχτύπησαν» οι ταραξίες του Αιγαίου.

Χαμηλή πτήση σε ύψος 500 ποδών (περίπου 166 μέτρα) πάνω από το Φαρμακονήσι πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης τέσσερα τουρκικά μαχητικα. Στις 15.11 οκτώ τουρκικά μαχητικά τύπου F-16 εισέβαλαν στο FIR Αθηνών από την περιοχή νοτίως της Σάμου και κατευθύνθηκαν προς τα Δωδεκάνησα. Πάνω από το Φαρμακονήσι, διαχωρίστηκαν σε δύο τετράδες. Οι τέσσερις εισβολείς πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα σε χαμηλό ύψος πάνω από το νησί, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μαχητικά προσπάθησαν να δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας. Τέσσερα ελληνικά
F-16 απογειώθηκαν από την Κρήτη και προσέγγισαν την περιοχή του Φαρμακονησίου για να αναγνωρίσουν τα άγνωστα αεροσκάφη.
Ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών αποσπάστηκαν από το σχηματισμό τους και στράφηκαν προς τα ελληνικά F-16 με προφανή διάθεση να προκαλέσουν αερομαχία. Τα ελληνικά μαχητικά αναγνώρισαν και αναχαίτισαν τους εισβολείς, όμως οι Τούρκοι πιλότοι δεν άλλαξαν πορεία και ενεπλάκησαν σε dogfight (εμπλοκή) νοτιοδυτικά της Ικαρίας.
Οι σκληρές αερομαχίες διήρκεσαν μέχρι τις 15.42 όταν ο σχηματισμός των οκτώ τουρκικών μαχητικών κινήθηκε βόρεια και τελικώς βγήκε από τον ελληνικό εναέριο χώρο και ακολούθως από τα όρια του FIR Αθηνών από την περιοχή βόρεια της Χίου.



Πηγές: strategy-geopolitics

Συλλήψεις για τα επεισόδια



Στη σύλληψη οκτώ ατόμων προχώρησε η Αστυνομία για τα νέα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι τρεις συλλήψεις έγιναν για επιθέσεις κατά των αστυνομικών με ρίψη αντικειμένων, ενώ πέντε άτομα συνελήφθησαν την ώρα που έκαιγαν την ελληνική σημαία σε κεντρικό δρόμο της πόλης.
Πρόκειται για τρεις Έλληνες 30, 27 και 23 ετών, και δύο αλλοδαπούς 16 και 21 ετών.
Οι συλληφθέντες για ρίψη αντικειμένων και μολότοφ είναι ένας αλλοδαπός 17 ετών και δύο Έλληνες 23 και 29 ετών.
Το απόγευμα τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στην οδό Ακαδημίας, στο ύψος της Νομικής. Νεαροί πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.
Λίγο πριν τις 21:00 σημειώθηκαν και πάλι επεισόδια, μικρής όμως έκτασης, κοντά στη Νομική.

ΠΗΓΗ.Ναυτεμπορική.

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΆΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
ΚΑΛΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Η ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 80ΧΡΟΝΟΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ. ΘΕΛΩ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΟΥΣΤΟ. ΘΕΛΩ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

http://liakonews.blogspot.com/

C.I.A.

ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΩ S.M.S.
1)ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ S.M.S. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

2)ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ή ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ;;;;;;;

3)ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΗΓΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
ΤΩΝ S.M.S.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

4)ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ SMS ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΠΕΙΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ SMS ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ ΣΕ ΒΙΑ.

5)ΣΤΑΛΘΗΚΕ SMS ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

6)Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ SMS ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

7)ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ SMS.

8)EINAI TO IΔΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;;;;;;;;;;;KΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ C.I.A.

9)ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ "ΞΕΣΗΚΩΜΟ" ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ. Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

10)ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ SMS;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

http://liakonews.blogspot.com/