Το «μεγαλείο» του Ισλάμ: Ο χορός απαγορεύεται… αλλά η κτηνοβασία και ο βιασμός παιδιών επιτρέπονται! (βίντεο)


σαριαO χορός είναι «χυδαίος» αλλά ο βιασμός ανηλίκων και η κτηνοβασία είναι επιτρεπτά, σύμφωνα με τη Σαρία…


Έξι έφηβες από το Ιράν καταδικάστηκαν την Τετάρτη επειδή εμφανίστηκαν να χορεύουν σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube. Η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν έξι μήνες φυλάκιση και 91 χτυπήματα με μαστίγιο.

Τα κορίτσια μαζί με τον «σκηνοθέτη» του βίντεο, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, είχαν συλληφθεί τον περασμένο Μάιο, επειδή χόρευαν σε ταράτσες και διαμερίσματα της Τεχεράνης την επιτυχία του Αμερικανού τραγουδιστή Φάρελ Ουίλιαμς, «Happy».

Ο δικηγόρος των κοριτσιών ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου, καθώς οι ποινές έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.


Βέβαια, ο ισλαμικός νόμος δεν είναι τόσο αυστηρός, όσον αφορά την παιδεραστία ή την κτηνοβασία. Οι σεξουαλικές διαστροφές επιτρέπονται και μάλιστα οι «σοφοί» του Ισλάμ έχουν φροντίσει να δώσουν συγκεκριμένες και αναλυτικές οδηγίες για την άσκησή τους!

Συγκεκριμένα, ο Αγιατολάχ Χομεϊνί, ο οποίος τιμάται ως Άγιος από τους σιίτες μουσουλμάνους, ενέκρινε την σεξουαλική επαφή με ζώα, το βιασμό των γυναικών, αλλά και παιδιών κάτω των 4 ετών.

Ενδεικτικά κάποια αποσπάσματα από τα ισλαμικά διατάγματα (φετφά) που είχε εκδώσει για τα συγκεκριμένα θέματα:

-Ένας άνδρας μπορεί να παντρευτεί μια κοπέλα κάτω των εννέα ετών, ακόμη και αν η κοπέλα αυτή είναι ακόμα ένα μωρό που θηλάζει. Όμως απαγορεύεται να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της πριν κλείσει τα εννέα χρόνια. Άλλες σεξουαλικές πράξεις, όπως τα ερωτικά παιχνίδια, τα φιλιά και ο σοδομισμός επιτρέπονται.

Αν ένας άνδρας προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή με ένα κορίτσι κάτω των εννέα χρόνων, δεν θεωρείται έγκλημα, αλλά μόνο παράβαση αν η κοπέλα δεν έχει υποστεί «μόνιμη βλάβη». Αν όμως το κορίτσι έχει υποστεί «μόνιμη βλάβη», τότε θα πρέπει να την έχει υπό την προστασία του για όλη της τη ζωή. Όμως το κορίτσι δεν θα υπολογίζεται ως μία από τις τέσσερις μόνιμες συζύγους ενός άνδρα. Ούτε ο άνδρας θα μπορεί να παντρευτεί την αδερφή της.

(Ayatollah Khomeini, Tahrir al-Vasyleh, Fourth Edition, Darol Elm, Qom, Iran, 1990)

-Ένας άνδρας μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις με ζώα, όπως τα πρόβατα, οι αγελάδες, οι καμήλες κ.λπ. Ωστόσο, θα πρέπει να σκοτώσει το ζώο αφού τελειώσει ο οργασμός του. Δεν επιτρέπεται να πουλήσει το κρέας του ζώου αυτού στους ανθρώπους του χωριού του, αλλά επιτρέπεται να το πουλήσει στο διπλανό χωριό.

(Ayatollah Khomeini, Tahrir al-Vasyleh, fourth volume, Darol Elm, Gom, Iran, 1990)

Hellasforce.com

«Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει»...

American Thinker / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι νόμοι για τα «εγκλήματα μίσους» ή αλλιώς οι «αντιρατσιστικοί νόμοι» έχουν τις ρίζες τους στην κομμουνιστικής έμπνευσης, λεγόμενη Σχολή της Φρανκφούρτης, (Frankfurter Schule) που ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920. Ο στόχος της ήταν να εφαρμόσει τον κομμουνισμό στη Δύση ήσυχα με τη σταδιακή υπονόμευση του λαϊκού πολιτισμού - ένα κίνημα που είναι γνωστό ως Πολιτιστικός Μαρξισμός ή αλλιώς Πολιτική Ορθότητα (βλέπε: Η Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’). Ένα από τα κορυφαία ονόματά της, ο Herbert Marcuse, αποφάνθηκε ότι η επικρατούσα δυτική κοινωνική τάξη είναι «καταπιεστική» εξ ορισμού και κάνει «διακρίσεις» εναντίον των μειονοτήτων, απλά και μόνο επειδή υπάρχει.

Αυτό δημιουργεί ένα φαινόμενο που ονόμασε "κατασταλτική ή καταπιεστική ανοχή" ("repressive tolerance"), κάτι το οποίο θεωρούσε ότι ήταν απαράδεκτο.

Αντ’ αυτού, πρότεινε αυτό που αποκάλεσε «κομματική ανοχή» ("partisan tolerance" - «των μικρών αδύνατων κομματιών - ομάδων» μιας κοινωνίας), δηλαδή την ανοχή μόνο των απόψεων αυτών των "καταπιεσμένων μειονοτήτων" - που ο Marcuse θεωρούσε ότι  μοιράζονται το κομματικό του μίσος για κάθε τι μη κομμουνιστικό - ενώ στην ουσία φιμώνουν τις απόψεις της πλειοψηφίας.
Έτσι τώρα έχουμε μια λέξη για την τεράστια υποκρισία των αριστερών όταν επικαλούνται την ελευθερία του λόγου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να καταστείλουν τις μη-Αριστερές ιδέες. Έχουμε μια λέξη για τα διπλά στάνταρ της Αριστεράς που υπερασπίζεται τις "καταπιεσμένες μειονότητες" μόνο όταν αυτές οι μειονότητες συμμερίζονται την πολιτική της, ενώ μαίνεται κατά εκφοβίζει κάθε άλλη «συντηρητική» άποψη.

Ο Marcuse, μεταξύ άλλων υποστηρικτών της Σχολής της Φρανκφούρτης, ήρθε στις ΗΠΑ στη δεκαετία του 1930 από τον Edward R. Murrow, ο οποίος τότε ήταν επικεφαλής ενός προγράμματος για την επανεγκατάσταση των διανοούμενων που καταπιέζονταν από το ναζιστικό καθεστώς. Σύμφωνα με τη Wikipedia, ο Μαρκούζε εργάστηκε στην OSS, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και δίδαξε στα πανεπιστήμια Κολούμπια, Χάρβαρντ και Brandeis. Έχει ονομαστεί «ο πατέρας της Νέας Αριστεράς» και ενέπνευσε πολλούς από τους νέους ριζοσπαστικούς αριστερούς της δεκαετίας του 1960, οι οποίοι έχουν τώρα θέσεις τακτικών καθηγητών στα κολέγια σε όλη την Αμερική και είναι εύκολο να δείτε την επιρροή της Σχολής της Φρανκφούρτης στους «κώδικες ομιλίας» στα αμερικάνικα πανεπιστήμια.

Η Σχολή της Φρανκφούρτης ήταν αφιερωμένη στην καταστροφή της Δύσης. Ένας από τους ιδρυτές της, ο Willi Munzenberg, δήλωσε ρητά ότι στόχος της ήταν να:

« ... οργανώσει τους διανοούμενους και να τους χρησιμοποιήσει για να κάνουν τον δυτικό πολιτισμό να βρώμα. Μόνο τότε, αφού έχουν καταστραφεί όλες οι αξίες του και έχει γίνει η ζωή του αδύνατη, μπορούμε να επιβάλουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου».

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Timothy Matthews στο Catholic Insight, βασικές στρατηγικές για την επίτευξη αυτού του στόχου ήταν:

     1 Δημιουργία αδικημάτων «ρατσισμού».
     2. Συνεχής αλλαγή για να δημιουργηθεί σύγχυση.
     3 Διδασκαλία του σεξ και της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά.
     4 Υπονόμευση των σχολείων και της εξουσίας του εκπαιδευτικού.
     5. Τεράστια μετανάστευση για να καταστραφεί η Ταυτότητα.
     6. Προώθηση της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνεύματος.
     7. Άδειασμα των εκκλησιών.
     8. Αναξιόπιστο νομικό σύστημα με προκατάληψη εις βάρος των θυμάτων της εγκληματικότητας.
     9 Εξάρτηση από τα επιδόματα του κράτους.
     10. Έλεγχος και αποχαύνωσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
     11 Ενθάρρυνση της διάλυσης της οικογένειας. 

Ο Munzenberg δήλωσε κατηγορηματικά «Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει».
Σήμερα, η αποστολή του φαίνεται να έχει σε μεγάλο βαθμό επιτευχθεί.

Έτσι, αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ. Φαίνεται προφανές ότι η νομοθεσία για τα "Εγκλήματα Μίσους" είναι το όχημα με το οποίο η ελευθερία του λόγου θα σιγήσει μόνιμα στην Δύση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ISIS ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΜ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

,vh;jvjhv v ,njv


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Χρυσές δουλειές για την Τουρκία χώρα της Ελευθερίας και της Ανοχής. Τα εμπορικά δουλεύον με τα αξεσουάρ, στολές και αναμνηστικά της τρομοκρατικής ISIS, τα ξενοδοχεία πολυτελείας γεμίζουν από τους μετριοπαθείς της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης που έχει μόνιμα την έδρα της στην Πόλη, τα υποδεέστερα ξενοδοχεία και ακίνητα έχουν φουλάρει από τις ταξιαρχίες των διεθνών Τζιχαντιστών που έχουν την Τουρκία ως διαμετακομεστικό κέντρο εδώ και χρόνια για την προώθησή τους σε Συρία και προσφάτως και σε Ιράκ.


Γνωρίζαμε ότι περίπου 22 000 τζιχαντιστές πέρασαν από το τουρκικό έδαφος, ότι οι τουρκικές υπηρεσίες τους παρέχουν όλες τις διευκολύνσεις, ότι όνειρο του Ερντογάν είναι η αναβίωση του χαλιφάτου, ότι έχει καλύψει και με στρατιωτικές επιχειρήσεις την εισβολή στη συροαρμένικη πόλη Κεσσάμπ,

αλλά ότι θα κυκλοφορούσε τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Μ.Συρίας (ISIS )  χωρίς κανέναν ενδοιασμό και προφύλαξη απολαμβάνοντας το καθεστώς της τέλειας ασυλείας , ομολογουμένως δεν το περιμέναμε.

Δείτε τον “παλληκαρά ” με πόσο θράσος και άνεση κινείται με το τράμ της Κωνσταντινούπολης ,όπου διαμένει μέχρι να συνοντινισθεί η προώθησή του . Το συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε με κινητό τηλέφωνο επιβάτης.
dimpenews:τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους σε τραμ της Κων/πολης
dimpenews:τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους σε τραμ της Κων/πολης

 dimpenews

Συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ: Θα χτυπήσουν από κοινού τους ισλαμιστές της ΙSIL στη Μ.Ανατολή.

Την από κοινού ανάληψη στρατιωτικής δράσης αποφάσισαν ΗΠΑ-Ρωσία εναντίον των εγκληματιών ισλαμιστών της ISIL στη διεθνή διάσκεψη στο Παρίσι. Oι ΗΠΑ θα επιχειρήσουν στο Ιράκ μαζί με τους Γάλλους, ενώ η Ρωσία θα επιχειρήσει από το έδαφος της Συρίας χρησιμοποιώντας την βάση της Ταρτούς.
 
Η πληροφορία διέρρευσε από αραβικά ΜΜΕ που παρακολούθησαν τη διεθνή διάσκεψη για το Ιράκ, στο Παρίσι.Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ουάσιγκτον θα χτυπήσει ISIS και Αλ Νούσρα στο Ιράκ, μέσω των αμερικανικών βάσεων στη Σαουδική Αραβία και Κατάρ ενώ η Μόσχα θα αναλάβει τις αντίστοιχες επιθέσεις στη Συρία.
 
Η Μόσχα θεωρεί ότι τα μαητικά της θα διατρέξουν λιγότερους κινδύνους στο συριακό εναέριο χώρο όπου και θα έχει την υποστήριξη και του συριακού Στρατού, ο οποίος κάθε άλλο παρά αδρανής είναι σε σύγκριση με τον αδύναμο όπως αποδείχτηκε ιρακινό Στρατό.
 
Η συμφωνία φυσικά γίνεται αποδεκτή από την Συρία καθώς ο πρόεδρος Άσαντ δεν θέλει επ'ουδενί λόγο να δει αμερικανικά μαχητικά να πετούν πάνω από την Δαμασκό για να χτυπήσουν αυτούς που η Ουάσιγκτον χρηματοδοτούσε και εξόπλιζε επί σειρά ετών για να αιματοκυλίσουν την χώρα.
 
Σύμφωνο είναι και το Ιράν το οποίο βλέπει την άλλοτε άρχουσα σιιτκή πλειοψηφία στο Ιράκ να χάνει την εξουσία και να μειοψηφεί στις αποφάσεις. Το Ιράν δεν επιθυμεί μια ανεξέλεγκτη στρατιωτική δράση των Αμερικανών και θέλει όσο κανείς άλλος να μπουν και οι Ρώσοι στο παιχνίδι τους οποίους και εμπιστεύεται. Άλλωστε όπως είπαν και Αμερικανοί αναλυτές "η ISIL αποτελεί απειλή και για την Ρωσία" καθώς εκατοντάδες Τσετσένοι μαχητές συμμετέχουν στην εγκληματική τρομοκρατική οργάνωση.
 
Ο Σ.Λαβροφ με δηλώσεις του δεν άφησε καμμια αμφιβολία για το τι θα ακολουθήσει:
 
"Οι αρχηγοί του “Ισλαμικού Κράτους” δεν θα πρέπει να θρέφουν καμία αυταπάτη ότι θα τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν δικό τους κράτος.Η αντίθεσή μας στην τρομοκρατία δεν πρέπει να θυσιαστεί για τις επιδιώξεις ανατροπής του καθεστώτους στη μια ή στην άλλη χώρα."
 
Αμέσως μετά περιέλαβε και τους Γάλλους τους οποίους κατέστησε υπέυθυνους καθώς αυτοί έριξαν μαζί με τις ΗΠΑ τον μακαρίτη συνταγματάρχη Μ.Καντάφι στην Λιβύη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κράτος παρίας, όπου πολέμαρχοι εξουσιάζουν διάφορα τμήματά του, και από τότε οι εξτρεμιστές σουνίτες ανά τον κόσμο πίστεψαν ότι μπορούν να καταλάβουν την εξουσία σε όλες τις αραβικές χώρες. Το δοκίμασαν στη Συρία, στο Ιράκ, αλλά και στην Αίγυπτο, όπου εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον πανίσχυρο αιγυπτιακό Στρατό από τον οποιο ηττήθηκαν με ευκολία.
 
"Αυτό ήταν η περίπτωση της Λιβύης όταν κάποιες χώρες εθελοτυφλούσαν στην άνοδο των εξτρεμιστών κατά την προσπάθειά τους να ανατρέψουν τον Καντάφι. Τους έδιναν όπλα και τους υποστήριζαν με κάθε μέσο. Είδαμε τις συνέποιες αυτής της πολιτικής και στη Λιβύη και στο Μαλί."
 
Στη συνέχεια άσκησε κριτική για την απουσία της Συρίας και του Ιράν από τη διεθνή διάσκεψη καθώς όπως είπε πρόκειται για τους “φυσικούς συμμάχους” στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.
 
Η Γαλλία συζητούσε το ενδεχόμενο πρόσκλησης στις δυο χώρες, αλλά οι ΗΠΑ ήταν αντίθετες. Ο Σ.Λαβρόφ απέκελισε κατηγορηματικά κάθε διαθεση των ΗΠΑ να βομβαρδίσουν εντός συριακού εδάφους, παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο της και μη ζητώντας καμιά άδεια, έστω και τυπική καθώς η Συρία έχει δηλώσει έτοιμη για κάθε συνεργασία.
 
Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος Μ.Ομπάμα προ ημερών έιχε απειλήσει τον πρόεδρο Μ.Άσαντ ότι "θα τον ρίξει εάν αντισταθεί στους βομβαρδισμούς της χώρας του"! Αμέσως μετά ο Τ.Κέρι δήλωσε "Δεν πρόκειται να συνεργασθούμε με τη Συρία… Θα κάνουμε ό,τι αυτοί δεν έκαναν ενώ είχαν την ευκαιρία να το κάνουν, δηλαδή να επιτεθούμε στην ΙSIS και να την εξουδετερώσουμε."
 
Η λογική καταρρέει. Χρόνια τους εξόπλιζαν για να πέσει ο "κακός" Μ.Άσαντ, και τώρα τον κατηγορούν γιατί δεν τους εξολοθρευσε, όταν πέρσι που τους είχε φέρει σε δύσκολο σημείο, διοργανώθηκε η απίστευτη προβοκάτσια με τα χημικα της Γκούτα, που στοίχισε στον συριακό Στρατό σε εδάφη, καθώς υποχώρησε υπό τον φόβο επικείμενων αμερικανικών βομβαρδισμών, αλλά και ανάγκασε την Συρία να παραδώσει το χημικό της οπλοστάσιο προς καταστροφή.
 
Εκ πρώτης όψεως η ISIL έχει παρεκτραπεί και πρέπει να καταστραφεί. Με μια προσεκτικότερη ματιά όμως έπαιξε τον ρόλο της αφού χάρις αυτήν ο αμερικανικός παράγοντας επιστρέφει στην Μέση Ανατολή, και μάλλιστα σαν "τιμωρός" των "κακών" ισλαμιστών.
 

Αμφίπολη: Για λαμπρό μακεδονικό τάφο μιλά η Κ. Περιστέρη.


Αμφίπολη: Για λαμπρό μακεδονικό τάφο μιλά η Κ. Περιστέρη
«Βάλαμε τα κλάματα όταν είδαμε τα κεφάλια από τις Καρυάτιδες» λέει η αρχαιολόγος. Όλα τα νέα λεπτό προς λεπτό από την απεσταλμένη Μαρία Γιαχνάκη
Για έναν τάφο που δεν μοιάζει με τους παραδοσιακούς μακεδονικούς αλλά είναι άλλου τύπου μακεδονικού, τον οποίο μάλιστα τον χαρακτηρίζει λαμπρό, κάνει λόγο η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη.

"Δεν ειναι ρωμαϊκός ο τάφος αλλά λαμπρός μακεδονικός ξεχωριστός μοναδικός. Αυτός ο τάφος μάς εκπλήσσει διαρκώς και ακόμη έχουμε να πούμε πολλά. Εχει πολύ δουλειά ακόμη" ανέφερε η αρχαιολόγος, επισημάνοντας πως πρόκειται για πολλά ευρήματα, τα οποία χρειάζονται πολύ μελέτη.


«Αυτό το μνημείο είναι ακράδαντα του τελευταίου τετάρτου του 4ο πΧ αιώνα και υπάρχουν αποδείξεις. Γι αυτό είναι μάταιο να βγαίνουν συνάδελφοι και να λένε για ρωμαϊκά χρόνια ή για οτιδήποτε άλλο» είπε, μεταξύ άλλων.

Η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε τη συγκίνησή της για τη στιγμή που αντίκρισαν τα κεφάλια των Καρυάτιδων, αποκαλύπτοντας όλοι οι αρχαιολόγοι έβαλαν τα κλάματα.
«Ηταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές που ζήσαμε και που ζούμε καθημερινά ακόμη και τώρα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως σταθήκαμε μπροστά σε αυτά τα ευρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η αρχαιολόγος τόνισε πως "η έρευνα των αρχαιολόγων δεν πρέπει να μένει στα συρτάρια πρέπει να δημοσιεύεται".

Την ίδια στιγμή, η κ. Περιστέρη υποστήριξε πως "αυτή η ανασκαφή γίνεται όχι μόνο για το καλό της αρχαιολογίας, αλλά και για το καλό αυτού του τόπου σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο και την παρακολουθεί όλος ο κόσμος".


Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα έγινε αυτοψία, με τους τεχνικούς να κρίνουν πως πρέπει να μελετηθεί νέο μοντέλο υποστύλωσης με ειδικά όργανα.
Και όλα αυτά, εν αναμονή νέων ανακοινώσεων που αναμένονται, ίσως και εντός της ημέρας.

ΓΑΛΛΙΑ: Αθώες όλες οι femen που βεβήλωσαν την Παναγία των Παρισίων. Ένοχοι οι… φύλακες που τις πέταξαν έξω «βίαια». (Μαντέψτε τι θα γινόταν εάν βεβήλωναν τζαμί ή συναγωγή)



Η γαλλική Le Parisien γράφει για το περιστατικό με τις - καλοπληρωμένες πολυδιαφημισμένες και φερόμενες από το σύστημα ως «ακτιβίστριες» - Femen που μπήκαν στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων, κρυμμένες αρχικά ανάμεσα στο πλήθος, και στη συνέχεια έβγαλαν τα ρούχα τους και φωνάζοντας «Όχι πια Πάπας», άρχισαν να χτυπάνε με ξύλα τρεις ιστορικές καμπάνες που ήταν εκτεθειμένες προσωρινά για την 850η επέτειο της Notre-Dame de Paris, στις οποίες δημιούργησαν μικρές φθορές, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι Femen αρνήθηκαν ότι προκάλεσαν ζημία, υποστηρίζοντας ότι είχαν κάνει τον κόπο να καλύψουν το ξύλο με τσόχα, κάτι που αρνήθηκε όμως, ο δικηγόρος του ιερέα του καθεδρικού ναού, υποστηρίζοντας ότι η τσόχα δεν είχε τοποθετηθεί καλά με αποτέλεσμα να υπάρχουν φθορές στις καμπάνες..
Και τώρα το αποτέλεσμα της δίκης:
Ελλείψει αποδείξεων και τα εννέα μέλη των femen αθωώθηκαν από το ποινικό δικαστήριο του Παρισιού. Ωστόσο, τρεις φύλακες του καθεδρικού ναού καταδικάστηκαν με αναστολή σε πρόστιμα ύψους τριών χιλιάδων ευρώ, πέντε χιλιάδων και χιλίων ευρώ αντίστοιχα, για διάπραξη βίας στις «ακτιβίστριες». Επειδή δεν τις συνόδεψαν με «ευγένεια», όταν τις έβγαζαν έξω από τον καθεδρικό ναό.
Κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση.
Η απόφαση του δικαστηρίου εξόργισε την καθολική πολιτικό Christine Boutin, ιδρύτρια του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, που έγραψε στο Twitter:
"Οι Femen αθωώθηκαν, οι φρουροί καταδικάστηκαν! Ιδού το δικαίωμα να βλασφημείς! Ντροπή και πρόκληση! Η Γαλλία γελοιοποιείται!"
Η ανιψιά της Marine Le Pen, Marion Maréchal Le Pen, αντιδρώντας στην απόφαση, κατήγγειλε την υπουργό Δικαιοσύνης (την γνωστή Christiane Taubira) η οποία έχει ορκιστεί να καταστρέψει τη Γαλλία στα θεμέλιά της και την ψυχή της, και της οποίας το σχέδιο υποστηρίζεται από μια ένωση δικαστών με την ίδια ιδεολογία, και για αυτό, όλα γίνονται ανεκτά όταν πρόκειται για προσβολή της Καθολικής θρησκείας, βεβηλώσεις ιερών χώρων λατρείας, και καταστροφή εθνικής περιουσίας…. Στην Γαλλία όλες οι θρησκείες προστατεύονται με εξαίρεση, όπως φαίνεται, την ιστορική θρησκεία του γαλλικού λαού. Σε αυτή την υπόθεση, δεν μιλούν καν για βεβήλωση, παρά μόνο για «ζημιές» ...
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ISIS ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ XΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ

Κάποιες φορές χρειάζεται ένας Δαβίδ να νικήσει τον Γολιάθ και στην προκειμένη περίπτωση τον ρόλο αυτό έχουν κάποιες μοναχές που σπάνε τη σιωπή των Media. Μιλώντας για τους διωκόμενους χριστιανούς στην Μέση Ανατολή, η ηγουμένη Olga Yaqob και η αδελφή Hatune Dogan κατήγγειλαν την σιωπηλή στάση των αμερικανικών ειδησεογραφικών δικτύων.

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Οι μοναχές μίλησαν με το δίκτυο ενημέρωσης MRC κατά τη διάρκεια της Εναρκτήριας Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον από τις 9-11 Σεπτέμβρη,με θέμα την
υπεράσπιση των χριστιανών.Και οι δυο γυναίκες διηγήθηκαν ιστορίες που οι δημοσιογράφοι αγνοούσαν κάνοντας λόγο και για κυνηγημένα χριστιανόπουλα κορίτσια ηλικίας μέχρι και 5 ετών που βιάστηκαν επανειλημμένως από τους ισλαμιστές.

Μια από τις χιλιάδες ιστορίες που είχε να πει η αδελφή Hatune ήταν η εξής:

“Γνώρισα ένα Ιρακινό κοριτσάκι ηλικίας 5 ετών περίπου και ύστερα οι τρομοκράτες την απήγαγαν και ξαναείδα το παιδάκι αυτό όταν ήταν πια 7 χρονών. Μέχρι και σήμερα αρνείται να πει τί της συνέβη όταν ήταν στα χέρια των απαγωγέων της και κανείς δεν γνωρίζει τί υπέστη. Οι δικοί της άνθρωποι πλήρωσαν $30,000 δολάρια στους ισλαμιστές για να την απελευθερώσουν.Τελικά οι απαγωγείς της την άφησαν ελεύθερη με τον όρο να μην μιλήσει ποτέ για το τί έγινε όταν ήταν μαζί τους. Όταν σκέφτομαι αυτό το αθώο πλασματάκι λυπάμαι. Ήταν το νεότερο κορίτσι που γνώρισα“

Η αδελφή Hatune μίλησε και για μια νεαρή χριστιανοπούλα  ηλικίας 21 ετών από την Ιορδανία. Οι ισλαμιστές την βίαζαν κάθε μέρα και κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας. Όταν τα λύτρα που μπορούσαν να δώσουν οι δικοί της άνθρωποι για να την απελευθερώσουν δεν τους ικανοποίησαν,τεμάχισαν το πρόσωπο της κοπέλας με διαφορετικούς τρόπους. Η αδελφή ανέφερε και την περίπτωση 280 κοριτσιών που έχει απαγάγει η τρομοκρατική ISIS.

“Τους έκοψαν τα στήθη και άλλες ευαίσθητες περιοχές.Το είδα με τα μάτια μου” τόνισε.”Αυτά είναι γεγονότα και αλήθειες που τα Media αποσιωπούν”.

Πηγή:shariaunveiled

dimpenews

IMG_3766.JPG

Βίντεο: Δεκάδες ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα κατευθύνονται σε σχηματισμό μάχης στην Κριμαία.


Eικόνες του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν ξεκίνησε η διαδικασία ένταξης της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία με μαζική αερομεταφορά δυνάμεων στην Κριμαία δείχνει βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα.
Στις σκηνές φαίνονται "αγέλες" επιθετικών και μεταφορικών ελικοπτέρων να κατευθύνονται από τις βάσεις του Ροστόφ στην Κριμαία σε μια επίδειξη δύναμης από τις ρωσικές ΕΔ που απποτελεί ισχυρό μύνημα προς την Δύση όπως άλλωστε δήλωσε πρόσφατα και ο Ρώσος ΥΠΑΜ Sergey Shoigu.
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει θωρακίζει την Κριμαία η Ρωσία με με χιλιάδες στρατιώτες και μέσα καθώς η κατάσταση στα σύνορα με την Ουκρανία έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Αυτά τα άκρως ανησυχητικά ανακοίνωσε ο υπουργός άμυνας της Ρωσίας Sergey Shoigu προαναγγέλλοντας την ενίσχυση των ρωσικών στρατευμάτων.
Όπως είπε ο Shoigu η παρουσία  «ξένων» στρατευμάτων σε εγγύτητα με τα ρωσικά σύνορα στην Κριμαία  έχει αυξηθεί σημαντικά για αυτό και η ενίσχυση των ρωσικών δυνάμεων κρίνεται απαραίτητη.
Ο Ρώσος υπουργός δεν διευκρίνισε τι εννοεί με τον όρο «ξένα» στρατεύματα πάντως. Ξένα στρατεύματα για τη Ρωσία είναι τα ουκρανικά ασφαλώς,  αλλά εκτός από αυτά είναι 
«Η ανάπτυξη μιας ικανής  και επαρκούς δύναμης στην Κριμαία είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας» δήλωσε πριν μερικές μερες ο Shoigu για να συμπληρώσει:
«Η στρατιωτικο-πολιτική κατάσταση στην νοτιοδυτική στρατηγική κατεύθυνση έχει αλλάξει σημαντικά από την αρχή του έτους. Αυτό οφείλεται κύρια στην επέκταση της Νότιας Στρατιωτικής Διοίκησης ύστερα από την ένταξη της Κριμαίας στην ρωσική Ομοσπονδία».
Της δήλωσης του Ρώσου υπουργού Άμυνας είχε προηγηθεί πριν λίγες μέρες η γνωστοποίηση της μετακίνησης μιας Μοίρας μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi Su-30SM  στην αεροπορική βάση Μπελμπέκ στην Κριμαία, κοντά στη Σεβαστούπολη.
Το παραπάνω γεγονός σημαίνει ότι η Μόσχα φοβάται μια απονενοημένη κίνηση των ουκρανικών και ξένων μισθοφορικών δυνάμεων στην Κριμαία με αποτέλεσμα να λάβει την απόφαση για την αμυντική της θωράκιση, δια παν ενδεχόμενο. Οι υποψίες έχουν βάση καθώς όπως ήδη από τα μέσα Αυγούστου σας είχαμε ενημερώσει οι ΗΠΑ ζητούν από την Ουκρανία, να προχωρήσει στο "απονενοημένο διάβημα" και να πραγματοποιήσει επίθεση στην Κριμαία και στα ρωσικά στρατεύματα που σταθμεύουν στη περιοχή αλλά και στον ρωσικό Στολο της Μαύρης Θάλασσας. 
H Φωνή της Σεβαστούπολης (voicesevas.ru) σε δημοσίευμα της, αποκαλύπτει σύσκεψη μεταξύ στρατιωτικών της Ουκρανίας και των ΗΠΑ. Οι σύμβουλοι του Πενταγώνου ενημέρωσαν την Ουκρανία να ξεκινήσει την προετοιμασία για  μια ολοκληρωτική εισβολή στην Κριμαία. Πρόκειται για τους σχεδιασμούς κάποιων νεοταξίτικων και "σκοτεινών" κέντρων εξουσίας που ελέγχουν τις ΗΠΑ και εδρεύουν στην Ανατολική Ακτή της.
Επειδή η αμερικανική ισχύς μειώνεται λογω και της οικονομικής συρρίκνωσης είναι αποφασισμένοι να "βουλιάξουν" τον πλανήτη ακόμα και στον πυρηνικό όλεθρο προκειμένου να παραμείνουν στην παγκόσμια κυριαρχία.
Στη συνάντηση οι αμερικανοί στρατιωτικοί , είχαν εστιάσει στις ελλείψεις του Ναυτικού της Ουκρανίας ιδιαίτερα σε σκάφη και άλλον τεχνικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για μια στρατιωτική επέμβαση στην Κριμαία. Το ουκρανικό Ναυτικό ήδη πριν την ανάκτησης της ρωσικής Κριμαίας ήταν εξαιρετικά αδύναμο μετά όμως την ένωσή της με την Ρωσία είναι πλέον ανύπαρκτο.
Οι Αμερικανοί από την πλευρά τους δήλωναν έτοιμοι για κάθε υποστήριξη:  Θα παράσχουν στρατιωτική και τεχνική βοήθεια στον εκσυγχρονισμό των ουκρανικών πολεμικών βιομηχανιών ενώ θα μεταφέρουν στην Ουκρανία παροπλισμένα πλοία από τις  Ένοπλες Δυνάμεις   Βουλγαρίας,  Ρουμανίας και  Πολωνίας και δεσμεύθηκαν να  παραγγείλουν  νέα σκάφη στη Γερμανία.
Υποσχέθηκαν να καλύψουν τα έξοδα για τις νέες παραγγελίες στην ουκρανική πολεμική βιομηχανία. Ωστόσο, ο στρατιωτικός προυπολογισμός της Ουκρανίας για το επόμενο έτος ήδη περιλαβάνει ποσά για την επαναλειτουργία της  ώστε μην καθυστερήσει η ναυπήγηση των νέων πλοίων ή σκαφών αλλά και του όποιου απαραίτητου εξοπλισμού.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκε μια νέα επιστράτευση με σκοπό τη συγκέντρωση ενός στρατεύματος της τάξης των 500.000 ή 600 000 ανδρών και μόνιμων αξιωματικών. Αυτοί θα τελούν υπό την οικονομική και τεχνική υποστήριξη αλλά και καθοδήγηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια τέτοια κινητοποίηση εκτιμάται ότι θα χρειασθεί τουλάχιστον 3 με 4  μήνες.
Φυσικά όλα αυτά οι Αμερικανοί τα ζητούσαν πριν την συντριπτική ήττα των ουκρανικών στρατευμάτων αλλά και των Αμερικανών μισθοφόρων και πρακτόρων που πολεμούσαν στο πλευρό τους. Μετά την ήττα και την ενίσχυση των θέσεων των ρωσόφωνων οι σχεδιασμοί αυτοί γίνονται ανεδαφικοί, αλλά ως γνωστόν, η Νεα Τάξη Πραγμάτων κυνηγά το ανεδαφικό μέχρι να το κατακτήσει, αδιαφορώντας για το κόστος.
Η Ρωσία ήδη επιμελείται της ασφάλειας της Κριμαίας καθιστώντας οποιαδήποτε δυτική σκέψη για κατάληψή της, πράξη αυτοκτονίας.

ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ "ΒΡΑΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ - Aντιμέτωπες χερσαίες δυνάμεις Ρώσων και Αμερικανών στην Συρία; - Δηλώσεις Martin Dempsey

Σε μετωπική αντιπαράθεση στην Συρία ενδέχεται να έρθουν αμερικανικά και ρωσικά στρατεύματα καθώς και οι δύο χώρες δηλώνουν έτοιμες να στείλουν δυνάμεις ο καθένας για δικό του σκοπό και στόχο.
Οι Ρώσοι για να υποστηρίξουν τη νόμιμη κυβέρνηση και οι Αμερικανοί για να την ανατρέψουν με πρόσχημα την την προσβολή των δυνάμεων του ISIL, το οποίο οι ίδιοι εξόπλισαν!
Στη Μόσχα αισθάνονται εξαπατημένοι από την πολιτική των ΗΠΑ. Πέρσι τέτοια εποχή συμφώνησαν με τις ΗΠΑ να παραδώσει η Συρία το χημικό οπλοστάσιό της σε αντάλλαγμα για τη νηεπίθεση Αμερικανών και Γάλλων. Παρέδωσαν το χημικό οπλοστάσιο, άρα η Τουρκία και το Ισραήλ δεν αντιμετωπίζουν πλέον κανένα πρόβλημ ασφαλεία ςπαό την Συρία και τώρα θέλουν να στείλουν πάλι χερσαία στρατεύματα και να βομβαρδίσουν την χώρα με αφορμή την ύπαρξη του ISIL που αριθμεί μερικές χιλιάδς μαχητές.
Ετοιμάζουν "παγκόσμια εκστρατεία" για να αντιμετωπίσουνε μερικές χιλιάδες λήσταρχους και δολοφόνους, που οι ιδιοι εξοπλισαν!
Πραγματικά, πιο στημένο δεν γίνεται...
Η Ρωσία ετοιμάζεται να στείλει δύο Τάγματα πεζοναυτών στην περιοχή, σε περίπτωση που οι ΗΠΑ αναπτύξουν χερσαίες δυνάμεις στην Συρία από τις ιορδανικές βάσεις. Βασικός τους στόχος να εξοντώσουν το ISIL, να ενισχίσουν τον FSA και να καταστρέψουν τον συριακό Στρατό.
Ηδη στην Συρία βρίσκεται ένα Τάγμα Ρώσων πεζοναυτών.
Με απλά λόγια να "ιρακινοποιήσουν" την Συρία.
Την πρόθεση αυτή των ΗΠΑ έκανε γνωστή ο αρχηγός του μικτού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Martin Dempsey ο οποίος σε δηλώσεις του είπε πως το αμερικανικό γενικό επιτελείο σκέφτεται να προτείνει «πιο άμεσους τρόπους εμπλοκής αμερικανικών στρατευμάτων στην προσπάθεια καταπολέμησης της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS»
Τις δηλώσεις αυτές ο Αμερικανός στρατηγός τις έκανε κατά τη διάρκεια κατάθεσης του στην επιτροπή ενόπλων δυνάμεων της Γερουσίας ανοίγοντας την «πόρτα» για εμπλοκή χερσαίων δυνάμεων στην Μέση Ανατολή και πιο συγκεκριμένα στο Ιράκ αλλά και τη Συρία.
Ο Dempsey είπε πως εάν η κατάσταση κλιμακωθεί επικίνδυνα σε σημείο που η ISIL καταστεί ευθεία απειλή για τις ΗΠΑ ακόμη και στο έδαφός της, τότε θα προτείνει την χρήση χερσαίων δυνάμεων εναντίον συγκεκριμένων στόχων της ISIL.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Καλημέρα ΕΛΛΑΔΑ, Καλημέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Απομένει να μας πουν ¨ώρα¨ σύγκρουσης στην Συρία για να περιμένουμε και τα άλλα;
10 Σεπτεμβρίου 2014
«Έχω καταστήσει σαφές ότι θα κυνηγήσουμε τους τρομοκράτες που απειλούν τη χώρα μας, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται», δήλωσε ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια της σχεδόν δεκαπεντάλεπτης ομιλίας του από το Λευκό Οίκο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διστάσω να αναλάβω δράση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, καθώς και στο Ιράκ».

13 Σεπτεβρίου 2014 – Παραμονή του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
Ο Ποντίφικας δήλωσε ότι “ ο πόλεμος είναι κάτι το παρανοϊκό “ και επεσήμανε ότι ίσως βρισκόμαστε μπροστά στον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

14 Σεπτεμβρίου 2014- Ανήμερα του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
«Όχι δεν θα συντονίσουμε (την αεροπορική εκστρατεία) με τη Συρία. Σίγουρα θα εξασφαλίσουμε ότι θα αποφευχθούν οι παρεμβάσεις και ότι θα μας διαβεβαιώσουν ότι Σύροι δεν θα κάνουν κάτι για το οποίο θα μετανιώσουν ακόμα περισσότερο» δήλωσε ο Κέρι σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Face The Nation του αμερικανικού τηλεοπτικού δίκτυου CBS, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε στο Κάιρο.

15 Σεπτεμβρίου 2014
«Η Ρωσία παρέχει στρατιωτική βοήθεια προς τη Συρία, το Ιράκ και σε άλλες χώρες της περιοχής για να τους βοηθήσει να πολεμήσουν εναντία στην τρομοκρατική απειλή»
«Μιλήσαμε για τη συμβολή μας στην υποστήριξη της ιρακινής κυβέρνησης, η οποία έχει ως στόχο να διαφοροποιήσει τις επιλογές της για την καταπολέμηση των τρομοκρατών και την ασφάλεια του κράτους. Παρέχουμε στρατιωτική βοήθεια προς το Ιράκ, προκειμένου να αυξήσουμε την ασφάλεια στη χώρα. Δρούμε με τον ίδιο τρόπο στην περίπτωση της Συρίας και σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα», δήλωσε ο Λαβρόφ στο περιθώριο της διεθνούς διάσκεψης για την κατάσταση στο Ιράκ, που πραγματοποιήθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα. http://www.hellasforce.com/

ΑΞΟΝΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
Αρκτική- Βαλτική- Ουκρανία- Μαύρη Θάλασσα- Στενά Βοσπόρου- Συρία- Ιράκ- Μ. Ανατολή- Διώρυγα του Σουέζ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Κασπία- Ιράν- Σ. Αραβία- Κατάρ – Περσικός Κόλπος- Στενά Ορμούζ

ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Μεσοποταμία ..¨εκεί που χύνονται τα νερά¨ …ΠΑΤΡΟ ΚΟΣΜΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ
Το κράτος του Λεβάντε ή η ISIS, ο βρικόλακας που πίνει αίμα χριστιανών και μουσουλμάνων, το τελειότερο επίτευγμα για την επίτευξη γεωπολιτικών απαλλοτριώσεων με το αζημίωτο μέσω μισθοφορικού συνονθυλεύματος διεστραμμένων.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ
Οι μεγάλοι ¨καθαρίζουν ¨σε πρώτη φάση όχι με δικό τους ανθρώπινο στρατιωτικό δυναμικό αλλά στηρίζουν τις επιχειρήσεις τους από αέρος με την βοήθεια τοπικών στρατών βλ. Κούρδοι για τους Νατοϊκούς και Σύριοι για τους Ρώσους.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ
¨ Ο γνωστός ιστορικός Daniel Pipes, ίσως η πλέον εμβληματική προσωπικότητα της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ, με ένα άρθρο – βόμβα καλεί την Δύση να στηρίξει την δημιουργία ενός μεγάλου Κουρδιστάν με κατακερματισμό της Τουρκίας.
Τώρα, για πρώτη φορά στην Αμερική δημοσιεύεται χάρτης του μεγάλου Κουρδιστάν, που συμπεριλαμβάνει ένα τεράστιο κομμάτι της Τουρκίας, βγαίνει στην Μεσόγειο, ακυρώνει τον Τουρκικό κίνδυνο για την Αρμενία δίνοντας της την δυνατότητα να διαλύσει τους τουρκόφρονες Αζέρους αλλά εξυπηρετεί και τους Ρωσικους σχεδιασμούς.¨ 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ¨ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ¨ τους Τούρκους;
Γιατί η Τουρκία αποτελεί στόχο κατασκοπίας των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, εξηγεί το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
Σύμφωνα με στέλεχος της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών το οποίο μίλησε στο περιοδικό η Τουρκία θεωρείται για τη Γερμανία στόχος όχι μόνο από την ίδια τη Γερμανία αλλά και από άλλες υπηρεσίες δυτικών χωρών γιατί θεωρούν ότι η Άγκυρα στηρίζει τους τζιχαντιστές που δρουν στη Συρία και το Ιράκ.

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
¨ότι η αλεπού θα πιαστεί στα τέσσερα ποδάρια της¨

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό IRNA , ο Mehmet Ali Ediboglu του κόμματος CHP (πρόκειται για το κόμμα της κεμαλικής αντιπολίτευσης) κάνοντας τις δηλώσεις από την Άγκυρα, πρόσθεσε ότι από την αρχή των συγκρούσεων η ISIS χρησιμοποιούσε την Τουρκία ως ένα «ξενοδοχείο που τους πρόσφερε κάθε λογιστική και εξοπλιστική υποστήριξη αλλά και όποιες απαιτήσεις είχαν σε ανθρώπινο δυναμικό και ότι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες».

ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ οι Τούρκοι για να αποφύγουν την παγίδα;
¨ Όταν θέλεις να σβήσεις μια φωτιά ανάβεις μια άλλη φωτιά¨
Το τι θα κάνουν οι Τούρκοι μας το υποδεικνύουν οι κινήσεις των Ρώσων τις τελευταίες ημέρες που δεν θέλουν να βρεθούν εξ απήνης στο Αιγαίο και στα Στενά του Βοσπόρου.

Όπως μετέδωσε στις 8 Σεπτεμβρίου το πρακτορείο «interfax» η ναυαρχίδα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας πέρασε τα Στενά και κατευθύνθηκε προς την ανατολική Μεσόγειο.
Γιατί οι Ρώσοι βγάζουν για δεύτερη φορά από τα Στενά την ναυαρχίδα της Μαύρης Θάλασσας ,το Καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων Moskva;

Πέρσι είχαμε πάλι τα ίδια δηλ «πριν από ένα χρόνο, και στην περίοδο της οξύτατης πολιτικο-στρατιωτικής κρίσης για το θέμα της Συρίας, το πλοίο είχε αναλάβει εποπτεία στη Μεσόγειο»
Όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί μεσολάβησαν τα Γεωπολιτικά της Ουκρανίας και ανέμεναν τα νέα δρώμενα στην Συρία-Ιράκ.

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες μέρες και ¨ Σε μία κίνηση που σηματοδοτεί πολλά για την εξέλιξη των πραγμάτων, η ρωσική Αεροπορία προχώρησε στην ανάπτυξη μία Μοίρας μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi Su-30 (μάλλον της έκδοσης πολλαπλού ρόλου «SM») στην αεροπορική βάση Μπελμπέκ στην Κριμαία, κοντά στη Σεβαστούπολη, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti.¨

Και η ζωή συνεχίζεται ¨εν μέσω θλίψεων πολλών ¨ για να φωνάξουμε μια μέρα …
Καλημέρα ΕΛΛΑΔΑ
Καλημέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
¨ η Πόλη θα γίνει Ελληνική¨ Γέροντας Παίσιος

Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ. Κανείς δεν θέλει πόλεμο αλλά τον¨ πόλεμο¨ τον ξεκίνησαν ήδη παίζοντας με τις ζωές μας ¨κορώνα- γράμμα¨ και αλλού παίζουν με τα κεφάλια των ανθρώπων μπάλα. Το κακό αυτό πρέπει να σταματήσει.


http://www.hellasforce.com/blog/kalimera-ellada-kalimera-konstantinoupoli/

Τουρκική σειρά βεβηλώνει και καταστρέφει ιστορική εκκλησία.

 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Ενώ εδώ στην χώρα μας τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της ηλιθιοποίησης των Νεοελλήνων πληρώνουν εκατομμύρια δολάρια στους Τούρκους για να προβάλουν τις τουρκικές τηλεοπτικές σειρές της αποβλάκωσης, στην Τουρκία μια καινούργια τουρκική τηλεοπτική σειρά βεβηλώνει με...
τον πιο αποτροπιαστικό τρόπο, (από ομολογία τουρκικής εφημερίδας), μια ιστορική ελληνορθόδοξη εκκλησία της Καππαδοκίας.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, σε αποκαλυπτικό άρθρο της με τον πολύ χαρακτηριστικό τίτλο, «Dizi setinde tarihi ayıp» ο οποίος ομολόγει μια «Ιστορική ντροπή» της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς, η εκκλησία της Παναγίας, στην πόλη της Νεάπολης της Καππαδοκίας, όπου υπήρχε μεγάλη και ανθούσα ελληνορθόδοξη κοινότητα πριν από την ανταλλαγή των πληθυσμών, έχει παραβιαστεί και βεβηλωθεί από σκηνές απάνθρωπης βίας.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρεται στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Παναγιάς στο Νεβσεχίρ, που λειτουργούσε μέχρι το 1924, όταν μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών εγκαταλείφθηκε από τους ελληνορθόδοξους κατοίκους που αποχώρησαν από την πατρογονική τους εστία. Την περίοδο του 1950 -1983 η εκκλησία είχε μετατραπεί σε φυλακές από τις τουρκικές αρχές και στην συνέχεια εγκαταλείφτηκε κυριολεκτικά στην τύχη της, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει σημεία ολικής κατάρρευσης. Από το 1986 και μετά, άρχισε να κινεί το ενδιαφέρον των τουρκικών αρχών για την ιστορική και τουριστική αξία της και άρχισαν κάποια έργα αναστύλωσης και ανακίνησης της αλλά στη συνέχεια, προφανώς λόγω έλλειψης ουσιαστικού ενδιαφέροντος, τα έργα σταμάτησαν.
 
Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν το τουρκικό κανάλι, Fox TV, άρχισε τελευταία τα γυρίσματα μιας καινούργιας τηλεοπτικής σειράς με τον τίτλο, «Emanet», δηλαδή, «Παρακαταθήκη». Όπως αναφέρεται οι δημιουργοί της σειράς, σκηνοθέτης, κάμεραμαν και ηθοποιοί, διάλεξαν το εσωτερικό της ιστορικής αυτής εκκλησίας για να γυρίσουν σκηνές χαρακτηριστικής τουρκικής βίας με αίμα και πολύ ξύλο που τις βλέπουμε και στα σήριαλ που προβάλλονται στις ελληνικές τηλεοπτικές οθόνες και με τα οποία εκστασιάζονται βλακωδώς οι Έλληνες τηλεθεατές. Οι υπεύθυνοι του καναλιού για να γυρίσουν τις σκηνές αυτές, κατέστρεψαν τις σιδερένιες μπάρες που είχαν τοποθετηθεί για να προστατευόσουν τον εξωτερικό περίγυρο της εκκλησίας και αφού παραβίασαν τις θύρες, εισέβαλαν μέσα και άρχισαν τα γυρίσματα. Οι σκηνές που τραβήχτηκανν αποτελούν αν μη τι άλλο μια αισχρή βεβήλωση για τον ιερό χώρο μιας ιστορικής εκκλησίας που κτίστηκε, όπως αναφέρουν οι ιστορικές πληροφορίες, το 1849 και μέχρι το 1924 λειτουργούσε ανελλιπώς για το ελληνορθόδοξο ποίμνιο της καπαδοκικής πόλης της Νεάπολης, (τουρκικά Νεβσεχίρ).
 
Το γεγονός αυτό προκάλεσε την προσοχή κάποιων τοπικών παραγόντων και ο διευθυντής του «Ιδρύματος Ερευνάς και Προστασίας Πολιτιστικών Κτισμάτων» της Καππαδοκίας, Mükremin Tokmak, προχώρησε σε καταγγελία στην τοπική εισαγγελία για την παράνομη, όπως ανέφερε, παραβίαση του ιστορικού ναού και κυρίως για τις σκηνές ανείπωτης βίας που γυριστήκαν στο εσωτερικό του βεβηλώνοντας τον χώρο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία, «Tahribat çok büyük», δηλαδή, «Η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη» και γι’ αυτό θα πρέπει να επέμβει αμέσως η τοπική εισαγγελία και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να σταματήσει η ιεροσυλία και η βεβήλωση του ιερού χώρου με την παράλληλη οικιστική καταστροφή του.
 
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην Τουρκία για χάριν των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών που προβάλουν και καλλιεργούν μια χαρακτηριστική βία, εδώ στο Ελλαδιστάν τα μεγάλα ελληνικά, (;;;), κανάλια προσχωρούν ακάθεκτα και συνεχίζουν να μας πλημμυρίζουν με τις τουρκικές τηλεοπτικές αθλιότητες δίνοντας εκατομμύρια στους Τούρκους παραγωγούς, προς δόξα του ελληνικού «πολιτισμού» της τουρκικής βλακείας και αθλιότητας. 
Γιασιασίν Γιουνανιστάν!

ΑΙΣΧΡΑ ΑΙΣΧΗ ΔΩΔΕΚ-ΑΘΕΪΣΜΟΥ 2o μέρος.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΥ

Ομοφυλοφιλικά αίσχη των ψευτοθεών στο δωδεκ-αθεϊσμό Μόνο εδώ εκθειάστηκε τόσο ο ομοφυλοφιλικός έρωτας, Κυριολεκτικά.
του Νίκου Μελά


Ομοφυλόφιλα ζευγάρια και γκέι "θεοί" στην μυθολογία.
(...)
Βουαλά το τοπ 11.
 
Δίας και Γανυμήδης
Ομοφυλοφιλική παιδεραστία και βιασμός
Ο Γανυμήδης ήταν ένα βοσκόπουλο από την Τρωάδα, τόσο όμορφο που ο Δίας έχασε τα μυαλά του. Τον ερωτεύτηκε παράφορα και, αντίθετα με τις διάφορες θνητές ερωμένες του (Ιώ, Δανάη, Λήδα) τις οποίες άφηνε στη Γη, τον Γανυμήδη τον μετέφερε στον Όλυμπο για να σερβίρει τους θεούς αμβροσία. Μεταμορφώθηκε σε αετό και τον απήγαγε[1]. Εννοείται ότι η Ήρα έβγαλε φλύκταινες: «Από τότε που μας κουβάλησες αυτό το μικρό από τη Φρυγία, εμένα δεν με προσέχεις καθόλου κτλ.»[2]. Και θεά και κατίνα. Από την άλλη ο Γανυμήδης εντελώς βλαχαδερό με IQ ραδικιού, ονειρευόταν κατσίκια και τυριά κι έφερνε τον Πατέρα των Θεών σε απόγνωση: «Ὡς ἀφελὴς ὁ παῖς ἐστι καὶ ἁπλοϊκὸς...»[3]. Αυτά παθαίνει κανείς όταν ψωνίζει τεκνά από στάνη, κύριε Δία.
 
Ποσειδών και Πέλοπας
 
Ο θεός της θάλασσας και ο μικρασιάτης Πέλοπας είχαν έναν παράφορο ερωτικό δεσμό[4]. Ο Ποσειδώνας τον μετέφερε με ένα χρυσό άρμα στον Όλυμπο για να τον έχει προσωπικό του οινοχόο και εραστή. Τον πότιζε αμβροσία και του έμαθε να οδηγεί το χρυσό άρμα. Αλλά οι υπόλοιποι θεοί, μέσα στη στριμάρα, διαφώνησαν με τις επιλογές του Ποσειδώνα (είχαν και προηγούμενα με τον πατέρα του Πέλοπα) και εξόρισαν τον πιτσιρικά στη Γη. Ο δεσμός τους εξελίχτηκε σε μια καλή φιλία. Όταν ο Πέλοπας θέλησε να παντρευτεί την Ιπποδάμεια, στράφηκε στον παλιό του εραστή. Ο Ποσειδώνας, εντελώς υπεράνω, τον βοήθησε να νικήσει στον ιππικό αγώνα που θα έκρινε το αν θα την παντρεύονταν ή όχι: του χάρισε ένα άρμα με φτερωτά άλογα. Με τέτοια μέσα, φυσικά νίκησε...
 
Απόλλων και Κυπάρισσος
 
Ο Κυπάρισσος ήταν ένας ωραίος νεαρός από την Κέα (Τζια), τον οποίο ερωτεύτηκε ο Απόλλωνας. Στα βουνά και τα λαγκάδια της Τζιας ζούσε ένα πανέμορφο ελάφι, ήμερο και φιλικό, που δεν φοβόταν τους ανθρώπους. Ο Κυπάρισσος το αγαπούσε υπερβολικά, όμως μια μέρα το σκότωσε κατά λάθος στο κυνήγι. Το πέρασε για πέρδικα ή άφησε το βέλος να φύγει σε λάθος στιγμή, κάτι τέτοιο. Απαρηγόρητος ζήτησε από τον Απόλλωνα να τον λυπηθεί και να τον αφήσει να θρηνεί για πάντα τον χαμό του ελαφιού. Ο θεός αντί να του χαρίσει ένα ζευγάρι γυαλιών μυωπίας που ακόμη δεν είχαν εφευρεθεί, τον μεταμόρφωσε σε κυπαρίσσι[5] που το ρετσίνι του στάζει από τότε σαν δάκρυα. Χιλιάδες χρόνια τώρα.
 
Απόλλων και Υάκινθος
 
Ο έρωτας του Απόλλωνα για τον όμορφο Υάκινθο έφερε αναταραχή στους Δελφούς γιατί ο Απόλλωνας εγκατέλειψε το Μαντείο και προτιμούσε να κατοικεί στη Σπάρτη, την πατρίδα του εραστή του. Οι δύο τους αθλούνταν μαζί, γυμνοί, στη σκοποβολή, το δόρυ και τον δίσκο. Συνέβη όμως το κακό: κατά λάθος ο δίσκος που έριξε ο Απόλλωνας βρήκε τον Υάκινθο στο πρόσωπο και τον σκότωσε. Ο θεός τον μεταμόρφωσε σε λουλούδι[6] και ο Μότσαρτ σε όπερα (βάζοντας σοπράνο να τραγουδάει τον ρόλο του Υάκινθου. Έλεος!).
 
Ζέφυρος και Υάκινθος
 
Εκτός από τον Απόλλωνα, με τον Υάκινθο ήταν ερωτευμένος και ο θεός Ζέφυρος. H σχέση έτεινε να εξελιχθεί κάπως σαν ερωτικό τρίγωνο, αλλά ο Υάκινθος προτιμούσε τον Απόλλωνα, που ήταν και κούκλος και πρωτοκλασάτος θεός . Η ζήλια του Ζέφυρου ήταν τόση ώστε όταν οι δύο εραστές αθλούνταν στον δίσκο της παραπάνω παραγράφου, φύσηξε από τη δύση και εξέτρεψε τον δίσκο από την πορεία του και τον οδήγησε κατακούτελα στο πρόσωπο του Υάκινθου για να εκδικηθεί τον Απόλλωνα[7]. Η εκδίκηση πέτυχε, ο Υάκινθος μας άφησε χρόνους.
 
Παν και Δάφνις
 
Ο Δάφνις ήταν γιος του Ερμή και μιας νύμφης από τη Σικελία. Όταν ήταν βρέφος, η μητέρα του, τελείως αναίσθητη, τον άφησε έκθετο σ' ένα χαντάκι με δάφνες (εξ ου και το όνομα). Ευτυχώς τον βρήκαν και τον ανάθρεψαν βοσκοί. Ο νεαρός ήταν τόσο όμορφος που τον ερωτεύτηκαν ο Απόλλωνας και ο Πάνας, ο θεός των κοπαδιών. Μάλιστα, ο τελευταίος του έμαθε έμαθε να παίζει τον αυλό[8]. Πιθανότατα και κλαρίνο.
 
Λάιος και Χρύσιππος
 
Όταν ο Πέλοπας (εραστής του Ποσειδώνα) απέκτησε έναν γιο, τον Χρύσιππο, τον εμπιστεύτηκε στον βασιλιά της Θήβας Λάιο (πατέρα του Οιδίποδα) για να του διδάξει την τέχνη της ιππασίας. Ο Λάιος ερωτεύτηκε παράφορα τον νεαρό Χρύσιππο. Στους αγώνες όπου θα έτρεχαν μαζί με το ίδιο άρμα, τον απήγαγε και τον πήγε στη Θήβα, όπου τον κράτησε δια της βίας ως εραστή του[9]. Η χαρά του δεν κράτησε γιατί ο Χρύσιππος δεν έζησε πολύ. Οι ίντριγκες του πατρικού παλατιού έκαναν τη μητριά του Χρυσίππου, την Ιπποδάμεια, να πάει μέχρι τη Θήβα και να τον σκοτώσει μέσα στην κρεβατοκάμαρα του Λάιου. Ο λόγος; Ο Χρύσιππος ήταν ο αγαπημένος γιος του πατέρα του και η κακούργα τον έβγαλε από τη μέση για να δοθεί το στέμμα στα δικά της παιδιά. Από τότε η καριέρα απαιτούσε θυσίες.
Παραπομπές - Αποδείξεις
________________________________________
[1] Όμηρος Ιλιάδα Ε'. .265, Πλάτων Φαίδρος 255, Παυσανίας V.24.5; V.26.2-3
[2] Λουκιανός Θεών Διάλογοι, Διός και Ήρας
[3] Λουκιανός Θεών Διάλογοι Διός και Γανυμήδους
[4] Πίνδαρος Ολυμπιόνικοι, Ωδή Α' 25-26
[5] Οβίδιος Μεταμορφώσεις 10.106
[6] Οβίδιος Μεταμορφώσεις 10.162, Παυσανίας ΙΙΙ.19.3-4
[7] Nonnus, Dionysiaca 10.253
[8] Θεόκριτος Ειδύλλια.Ι. 3; Anthol. Palat. IX. 237, x. 11; Vergilius Eclogues. I. 32, IV. 58
[9] Σοφοκλης Οιδίπους τύρρανος
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ! (ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ) !

Δεν το λέω εγώ αλλά ο αρχαίος ιστορικός και γεωγράφος του 5ου π.Χ. Ηρόδοτος μας πληροφορεί ότι η θρησκεία τών αρχαίων ελλήνων προήλθε απο άλλους λαούς " Οι αιγύπτιοι πρώτοι κατονόμασαν 12θεούς..." ΙΣΤΟΡΙΑΙ 2,4, καθώς επίσης κ.α.
Επίσης ο αρχαίος ιστορικός και γεωγράφος Ηρόδοτος τον 5ο π.Χ. αιώνα στο Ιστορίαι 2.55 λέει ότι ο "έλληνας" Δίας προέρχεται από την θηβαϊκη Αίγυπτο και είναι ο αιγυπτιακός "θεός" Άμμων !
Οι αποδείξεις ότι το δωδεκάθεο είναι Αφρικανικής προελέσεως είναι σε αυτό το βίντεο στο κανάλι : symposionGR (παρακαλώ δείτε και τα άλλα βιντεάκια που έχει ανεβάσει είναι κατά της πλάνης των δωδεκαθεϊστών!).
ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ Αυτοχθονες οντοτητες, ή , εισαγομενα προιοντα youtube.com/watch?v=78WjQtzLN5U
όταν επίσης ο ιστορικός και περιηγητής Παυσανίας λέει τα ίδια"της ουρανίας Αφροδίτης η λατρεία καθιερώθηκε εξαρχής στους Ασσυρίους,...στους αθηναίους την εισηγαγε ο Αιγέας" ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ 10,14,7. Τα ίδια λέγει και για την Άρτεμη που την φέραν απο την Ταυρική ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ,Λακωνικά11,7.
Κατανοώ την δυσανασχεσή σας 1700 χρόνια ανυπαρξίας όπως αποδείχτηκε αφρικανικού δωδεκαθεϊσμού, αν και νομιζόμενη "ελληνική" εγκαταλείφθηκε από τους έλληνες (αλήθεια γιατί ο δίας και η παρέα του δεν έκαναν τίποτα και εξαφανίστηκε αυτή η θρησκεία για 1700 χρόνια από προσώπου γής;) και τώρα εμφανιστήκατε λίγοι γιά να μας πείτε τί; ότι υπάρχετε;
«Η φόνευση των παιδιών της Νιόβης από την Αρτέμιδα και τον Απόλλωνα»,

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ "ΘΕΟΙ" ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΔΙΑΣ, ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ !!!

Η Νιόβη κόρη του βασιλιά της Φρυγίας Ταντάλου και της Διώνης, ήταν σύζυγος του Θηβαίου Αμφίονα και μητέρα εξ αυτού πολλών και ωραίων τέκνων που αποτελούσαν ζεύγη τους Νιοβίδες. Περί του αριθμού αυτών οι πληροφορίες των αρχαίων ποιητών και συγγραφέων κυμαίνονται από 12 μέχρι 20. Επικρατέστερη είναι αυτή των δεκατεσσάρων παιδιών (εφτά αγόρια και εφτά κορίτσια). Μάλιστα αναφέρεται πως οι εφτά πύλες της Θήβας είχαν τα ονόματα των κοριτσιών της.
Φαίνεται πως κάποτε η Νιόβη υπερηφανεύθηκε για την ευγονία και την ομορφιά των τέκνων της λέγοντας πως «ένα μόνο ζεύγος διδύμων έναντι των τόσων δικών της έχει να επιδείξει η Λητώ, η εκλεκτή του Δία» (εννοώντας την Άρτεμη και τον Απόλλωνα). Όταν το έμαθε στη συνέχεια η Λητώ αγανάκτησε και ζήτησε από τα παιδιά της να τιμωρήσουν την υπερήφανη αυτή θνητή. Έτσι κατά τις παραδόσεις οι δύο θεοί τόξευσαν με τα αλάθητα βέλη τους , η μεν Αρτεμη τις κόρες, ο δε Απόλλων τους γιους. Από τον όλεθρο αυτό κατά παραδόσεις σώθηκαν μόνο δύο από τα τέκνα ο Αμύκλας και η Μελίβοια, κατ΄ άλλους μόνο η Μελίβοια που όμως από την ταραχή της μετονομάσθηκε Χλώρις.
Τα νεκρά σώματα των Νιοβίδων έμειναν επί εννέα ημέρες άταφα, αφού ο Δίας μετέβαλλε σε λίθο όποιον επιχειρούσε να αποδώσει νεκρικές τιμές σ΄ αυτά. Μόνο δε την ένατη μέρα υπέκυψαν οι θεοί, μετά από τις ικεσίες της απέλπιδος μητέρας τους και τα ενταφίασαν οι ίδιοι σε δύο κοινούς τάφους (Παυσανίας ΙΧ 17,2).
Οι τραγικοί ποιητές της αρχαιότητας χρησιμοποίησαν το μύθο της Νιόβης και ο μεν Αισχύλος εμφανίζει την ηρωίδα του παραδομένη σε βωμό και άδακρυ πόνου επί του τάφου των τέκνων της, ο δε Σοφοκλής την παρουσιάζει φυγάδα από τη Βοιωτία στη Σίπυλο συνεχώς θρηνούσα ικετεύοντας τους θεούς να ευσπλαχνισθούν τον πόνο της, μέχρι που ο οικτίρμων Ζεύς την μεταμορφώνει σε βράχο από τον οποίο μέρα και νύκτα στάλαζαν σταγόνες δακρύων. Ο Οβίδιος στις «Μεταμορφώσεις» του (VI 146 -- 312) την παρουσιάζει να εκσφενδονίζεται από ανεμοστρόβιλο ήδη απολιθωμένη από τη Θήβα στη Σίπυλο και να σχηματίζει βράχο σε μορφή θρηνούσας γυναίκας. Πολλές επίσης εμπνεύσεις και έργα οφείλουν στο μύθο αυτό και οι εικαστικές τέχνες.
Εμείς απαντάμε με αποδείξεις και όχι με ψευτικες βρισιές. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο κανάλι ANTINEOTAKSITIS στο youtube.
1) Η ΤΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΑ....
https://www.youtube.com/watch?v=N1J1EwM-Y1I
2) Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ
https://www.youtube.com/watch?v=A8FSSnCpTjk
3) ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΡΑΔΑΜΑΝΘΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ
https://www.youtube.com/watch?v=tlilKxXgDXc
4) ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΡΑΣΙΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=0HPlVFlz1ec
5) ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΞΗΣ ΤΙΜΑΕΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ..
https://www.youtube.com/watch?v=hciwXi_c6bY
6) ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ-ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
https://www.youtube.com/watch?v=D2EX8NAd0zM
7)12ΘΕΙΣΤΕΣ= ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ
https://www.youtube.com/watch?v=gPjOKpgifS4
8) Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
https://www.youtube.com/watch?v=y3WenNRx-SM
ΣΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 12ΘΕΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
Οι αρχαίοι Έλληνες με το μυαλό τους κατάφεραν ότι κατάφεραν και όχι με τους ψευτοθεούς σας, ενώ γιά τα θαύματα αλλά και γιά μεταθανάτιες εμπειρίες υπαρχουν αποδείξεις με τους αμέτρητους αυτόπτες μάρτυρες και επίσης υπάρχουν και αμετρητα βίντεο στο youtube με θαύματα και μεταθανάτιες εμπειρίες, όσο γιά εσάς λέγατε στις μυθολογίες σας για τέρατα κύκλωπες, στυμφαλίδες όρνιθες, σκύλλα και χάρυβδη, μυθικά τέρατα που ουδέποτε επιστημονικώς υπήρξανε ποτέ, και ούτε υπάρχουν εκτος απο αυτες τις μαρτυριες άλλες εδω για χιλιάδες χρόνια. Ξεχνάτε οτι ο θεος σας ο Δίας και οι αλλοι θεοι τιμώρησαν τον Προμηθέα με απανθρωπο τροπο επειδη εδωσε την φωτια στους ανθρωπους ο οποίος έδεσε τον Προμηθέα σε βράχια, στο όρος Καύκασο, και έβαλε έναν αετό να του τρώει το συκώτι κάθε πρωί, που η φωτιά είναι ως ένα είδος πρώτης τεχνολογίας και ανάγκης και απαραίτητη για την επεξεργασία πρωτων υλών και στην ανάπτυξη διάφορων επιστημών, που εδώ σημαίνει οτι οι θεοί σας ηταν εναντια στις επιστήμες των Ελλήνων και ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνεβαλαν και ουδεποτε δεν φαινεται να "φώτισαν" κανένα ανθρωπο και περισσότερο Έλληνα στις επιστήμες και στην ανάπτυξη των τεχνολογιών. Ακόμα και σήμερα οι Έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό και είναι και λαμπροί επιστήμονες και καθηγητές, χωρίς κανένας τους να πιστέυει σε κανενα δωδεκάθεο,και χωρίς να ψευτοβοηθιούνται απο τους ψευτοθεους σας, καταφέρνουν και γίνονται κορυφαίοι επιστημονες σε όλο τον κόσμο.
Ξεχνάνε εσκεμμένα οι νεοπαγανιστές τις χιλιάδες καταστροφές, θανατηφόρες ασθένειες και σφαγές, πολέμους κτλ.που είχαν πάθει στην αρχαία Ελλάδα οι δωδεκ-αθεϊστές που πίστευαν στην αη-Δία! όπως π.χ. ο Περικλής και χιλιάδες αθηναίοι πεθάνανε από λοιμό, γιατί δεν τους προστάτεψε κανένας από τους θεούς του;, εδώ ο Περικλής έκανε τον παρθενώνα αφιερωμένο στην θεά Αθηνά, και το ευχαριστώ; το επόμενο χρόνο πέθανε απο θανατηφόρο ασθένεια μαζί και χιλιάδες αθηναίοι. Γιατί δεν τον έκανε καλά και τους αθηναίους η αθηνούλα και οι άλλοι θεοί; Δεν λέτε και το μίσος των «θεών» τους πρός εμάς τους Έλληνες.
ΜΙΣΟΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ 12-ΑΘΕΪΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ 12-ΑΘΕΪΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ !!!

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΑΡΧΗ !
Στους αρχαίους ναούς του δωδεκαθεϊσμού πολλές φορές γινόντουσαν ανθρωποθυσίες και ακρότητες.

Μιά μικρή απόδειξη :
Ο θάνατος του Ανδρόγεω γιού του Μίνωα
Μαύρη σελίδα στη βασιλεία του Μίνωα απετέλεσε ο θάνατος του γιου του Ανδρόγεω. Ο Ανδρόγεως είχε μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να λάβει μέρος στα Παναθήναια. Κατόρθωσε μάλιστα να νικήσει σε όλα τα αθλήματα, προκαλώντας έτσι το φθόνο των Αθηναίων. Προκειμένου να απαλλαγούν από αυτόν, τον έστειλαν να εξοντώσει τον γνωστό ταύρο της Κρήτης, ο οποίος είχε πλέον καταλήξει στο Μαραθώνα. Ο νεαρός απέτυχε και ο ταύρος τον θανάτωσε. Με βάση άλλη εκδοχή, οι Αθηναίοι έστειλαν το νέο σε θανάσιμη ενέδρα. Στη συνέχεια ο Μίνωας εκστράτευσε εναντίον της Αθήνας προκειμένου να εκδικηθεί τον άδικο θάνατό του γιου του.

Η τιμωρία των Αθηναίων
Ο στρατός του Μίνωα ξεκίνησε την πολιορκία των Αθηνών, χωρίς όμως να μπορεί να κατορθώσει να την καταλάβει. Αυτό κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μίνωας τότε ζήτησε βοήθεια από τον πατέρα του δία. Ο Δίας, ύστερα από κατάρα του Ανδρόγεω, προκάλεσε πείνα και θανατικό στους Αθηναίους (ναι αυτά έκανε, ο δίας, ο εχθρός...των αθηναίων και των Ελλήνων !). Αυτοί τότε, για να εξευμενίσουν τους θεούς, θυσίασαν τις κόρες του Υακίνθου, μάταια όμως. Οι Αθηναίοι απελπισμένοι από την κατάσταση στράφηκαν στο μαντείο των Δελφών. Η απάντηση του μαντείου ήταν να ικανοποιηθεί οποιοδήποτε αίτημα του Μίνωα. Εκείνος τότε επέβαλε στην Αθήνα ένα φόρο αίματος. Συγκεκριμένα οι Αθηναίοι έπρεπε να στέλνουν κάθε χρόνο εφτά νέους και εφτά νέες στην Κρήτη για τροφή του Μινώταυρου. (αυτές τις ανθρωποθυσίες έκανε το αρχαίο παγανιστικό μαντείο του δία, ο μίνωας, κ.α.  να στέλνουν κάθε χρόνο 14 παιδιά ως.. σκυλοτροφή στον Μινώταυρο, ωραία απ-ανθρωπιά και πολιτισμός!).
Αυτό είναι ένα μικρό ιστορικό σημείο από τα πολλά αίσχη του δωδεκαθεϊσμού, τον οποίο ξεχωρίζουμε από τους αληθινούς επιστήμονες και φιλοσόφους της αρχαίας Ελλάδας.
Δεν είναι τυχαίο πως οι οι συγκεκριμένοι στην ιστορία, ιμπεριαλιστές «δημοκράτες» Αθηναίοι, όταν διέπραξαν την πρωτοφανή στον αρχαίο κόσμο γενοκτονία των Μηλίων, δικαιολόγησαν την πράξη τους, ότι και οι «θεοί» τα ίδια κάνουν! (βλ. Θουκυδίδου Ιστ. Βιβλίο 5ο). Γι’ αυτό το λόγο οι αρχαίοι σοφοί πρόγονοί μας προσπάθησαν και πέτυχαν εν πολλοίς να αποδεσμευτούν από την επιρροή της αρχαιοελληνικής θρησκείας και του ιερατείου. Έχοντας πια τους πνευματικούς τους ορίζοντες ανοιχτούς, μπόρεσαν να γίνουν οι αέναοι αναζητητές της αλήθειας και καλλιέργησαν τον προαιώνιο ανθρώπινο πόθο για λύτρωση και σωτηρία. Αυτή υπήρξε μια από τις σπουδαιότερες προσφορές του Ελληνισμού στην ανθρωπότητα, συμβάλλοντας στην προετοιμασία της για την εν Χριστώ απολύτρωση. Όσο και αν προσπαθούν οι «αρχαιολάτρες» να υπερασπίσουν την αρχαία θρησκεία και να την παρουσιάσουν ως δήθεν «γενεσιουργό παράγοντα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού», σκοντάφτουν στο αυταπόδεικτο γεγονός, ότι αυτή συμπαρέσυρε τον Ελληνισμό στον τάφο της στους ύστερους της αρχαιότητας χρόνους! (βλέπετε και τα ιστορικά γεγονότα του 220 π.Χ. κ.α.) Δε μπορούν να δικαιολογήσουν τον φρικτό ρόλο των παγανιστών ιερέων, οι οποίοι κρατούσαν τους αρχαίους προγόνους μας σε απίστευτη κατάσταση δεισιδαιμονίας, σκοταδισμού και ανελευθερίας, με σκοπό να τους εκμεταλλεύονται ποικιλότροπα.
Φτάνει να αναφέρουμε τις φρικτές δίκες και καταδίκες «για αθεΐα» στην αρχαία Αθήνα, όπου ο διαβόητος αρχιερέας Διοπείθης, με το πολυπληθές αργόσχολο ιερατείο του, κατέδιδε τους επιστήμονες και σοφούς στις αρχές να δικαστούν με τους νόμους, που εκείνοι είχαν επιβάλλει στην Πολιτεία! Φτάνει επίσης να αναφέρουμε την πάντοτε ανθελληνική στάση του ιερατείου και ιδιαίτερα του δελφικού «ιερού», το οποίο είχε συνταχτεί με τους Πέρσες κατά τους περσικούς πολέμους και έδινε χαλκευμένους χρησμούς για την παράδοση της Ελλάδος στους ασιάτες βαρβάρους εισβολείς, ως δήθεν «θέλημα των θεών»! Αναφέρουμε τέλος την απίστευτη ανηθικότητα που καλλιεργούσαν τα ιερατεία στις μάζες, αφού είχαν αναγάγει την επαίσχυντη πορνεία σε «ιερή λατρεία» και θησαύριζαν εκπορνεύοντας τις γυναίκες και τις κόρες των Ελλήνων!