Συνέβη στο… Αιγάλεω! Ιμάμης καλούσε τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες σε τζιχάντ.



Συνέβη στο... Αιγάλεω! Ιμάμης καλούσε τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες σε τζιχάντ
Πολλοί αφελείς θεωρούν ότι ο εφιάλτης των τζιχαντιστών είναι κάτι που δεν αφορά την Ελλάδα. Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκουν και οι κυβερνώντες, οι οποίοι από δόλο και όχι από αφέλεια, σκοπεύουν να γεμίσουν την Ελλάδα με τζαμιά, μιναρέδες και λαθρομετανάστες.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην «Καθημερινή» ότι συνελήφθη ιμάμης, ο οποίος καλούσε τους μουσουλμάνους να «σηκώσουν σπαθί εναντίον των απίστων». Αυτό δεν συνέβη ούτε στη Ράκκα, ούτε στην Καμπούλ, ούτε πουθενά αλλού. Συνέβη στο Αιγάλεω, ενώ ο συγκεκριμένος τζιχαντιστής ιμάμης δραστηριοποιούταν και στα Μέγαρα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Καθημερινής».
Ο συγκεκριμένος είχε καταφέρει να στρατολογήσει άλλους 5, οι οποίοι δεν έχουν συλληφθεί καθώς προστατεύονται από τους υπόλοιπους πακιστανούς και τους προέδρους της «κοινότητάς» τους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει πάλι η «Καθημερινή»: “Οι άλλοι πέντε Πακιστανοί «συγχωρέθηκαν», αλλά οι ομοεθνείς τους που μίλησαν στην «Κ» υπό τον όρο της ανωνυμίας είπαν ότι εξακολουθούν να έχουν τα «μάτια τους επάνω τους»”.
Το περιστατικό αυτό, όμως, δεν είναι μεμονωμένο, αφού πακιστανοί οι οποίοι μίλησαν στην «Καθημερινή», λένε ότι «παρόμοια κηρύγματα δυστυχώς είχαν γίνει σε τζαμιά στο Μενίδι και στον Κολωνό».
Βεβαίως, όλα αυτά που «ανακάλυψε» τώρα η «Καθημερινή» είναι κοινός τόπος για όσους δεν θέλουν να εθελοτυφλούν εμπρός στον επερχόμενο κίνδυνο. Αναδημοσιεύουμε δύο παλαιότερα βίντεο από Ελλάδα: 

Tσιπ στα αυτοκινητα από το 2016


σχόλιο ID-ont: Δεν χρειάζεται κανένα τσιπάκι για να δούνε εάν έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας. Με το πάτημα ενός κουμπιού το taxis τους παρέχει αυτή την πληροφορία. Το τσιπάκι θα μπει γιατί -  σύμφωνα με αυτούς - ότι κυκλοφορεί πρέπει να ελέγχεται και να καταγράφεται, για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στη λογική της κοινωνίας big brother...

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ – μικροτσίπ και αποτύπωμα της ίριδας όπως διέταξαν οι ΗΠΑ!

Σε πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των αστυνομικών ταυτοτήτων με νέα δελτία, που είναι δύσκολο να παραχαραχτούν,
είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει η κυβέρνηση, υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Έλληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισαν πως έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, πέρα από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου, και μικροτσίπ. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες, το οποίο εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 80 εκ. ευρώ.

Στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τόνισε, όπως επισημαίνει η «Καθημερινή», ότι πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία αποτελούν συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας απέναντι σε ΕΕ και ΗΠΑ. Πρόσθεσε ακόμα ότι ο εκσυγχρονισμός των ταυτοτήτων προωθείται υπό την πίεση της επικείμενης αξιολόγησης του προγράμματος Visa Waiver, για τη μη θεώρηση διαβατηρίων των Ελλήνων που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για τουριστικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Η αξιολόγηση του προγράμματος πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο δεκαήμερο, ενώ η επιτροπή θα καταθέσει την πρότασή της στα τέλη Ιανουαρίου.

Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας, σύμφωνα με την εφημερίδα, φέρεται να έθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, οι πιέσεις προς την Ελλάδα για το συγκεκριμένο ζήτημα εντάθηκαν μετά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, καθώς υπάρχουν φόβοι ή και ενδείξεις ότι τα υφιστάμενα δελτία ταυτότητας πλαστογραφούνται και εν συνεχεία χρησιμοποιούνται για την έκδοση «γνήσιων» διαβατηρίων από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

http://www.freepen.gr/2015/12/blog-post_254.html

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;;;

Για να εξοντωθεί το ΙΚ θα πρέπει να γίνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις επί του εδάφους. Οι αεροπορικές επιδρομές δεν μπορούν να επιφέρουν σημαντικά πλήγματα σε ένα στρατό 30.000 περίπου φανατισμένων που είναι απλωμένος σε μία αχανή έκταση μεγαλύτερη από τη Μ. Βρετανία, με πολλές ερήμους και βουνά.


Οι αμερικανοί κ.λ.π. προς το παρόν δεν επιλέγουν αυτή τη λύση. Αντίθετα οι Ρώσοι έχουν
ήδη μεταφέρει χιλιάδες στρατιώτες έτοιμους να επέμβουν και ταυτόχρονα αφενός κτυπούν με την αεροπορία το ΙΚ και τους Τουρκμάνους, αφετέρου εξοπλίζουν με τόνους πολεμοφοδίων τους Κούρδους.

Στόχος πλέον της Ρωσίας είναι να δημιουργήσει ένα κουρδικό κράτος στα πλευρά της Τουρκίας που θα εκτείνεται από τη Συρία μέχρι το Ιράκ. Η Τουρκία βρίσκεται ήδη σε πολύ δύσκολη θέση, μετά και τον περιορισμό της τροφοδοσίας της από το λαθραίο πετρέλαιο του ΙΚ.

Από έγκυρους αναλυτές εκτιμάται ότι η Τουρκία αναμένεται να μεταφέρει την κρίση στο Αιγαίο, όπου θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι μια εύκολη υπόθεση γι’ αυτήν. Αυτό θα το κάνει, κατά τους αναλυτές, αφενός για να αποσπάσει την προσοχή του τουρκικού λαού από τις νότιες ήττες της, αφετέρου για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να αποκτήσει κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, με την πλήρη ανοχή του ΝΑΤΟ βεβαίως, την ώρα που η χώρα μας είναι πτωχευμένη, κάτω από τη διοίκηση των δανειστών. Και όλοι γνωρίζουμε καλά πως, όπου μπαίνουν οι Τούρκοι δεν φεύγουν ποτέ, παρά μόνο με τα όπλα. Καλό είναι να έχουμε το νου μας λοιπόν.

Τώρα φαίνεται ότι αρχίζει η πραγματική κρίση για μας. Για ένα κράτος ανελεύθερο και πτωχευμένο που βρίσκεται υπό την κατοχή της διεθνούς ολιγαρχίας της παγκοσμιοποίησης και με μια Βουλή που δεν μπορεί να αποφασίσει αν δεν συμφωνούν οι δανειστές.

hassapis-peter
πηγη

Κλείνει 160 τζαμιά η Γαλλία!



σχόλιο Γ.Θ : Πόσο δίκιο είχες Άγιε Γέροντα...

Εννοείται ότι επιτέλους η Γαλλία αποφάσισε να χτυπήσει την ρίζα του κακού που είναι τα σουνίτικα τζαμιά του μίσους. Αυτά που χρηματοδοτούνται από Τουρκία και Σαουδική Αραβία.
Σαν αυτό που θέλουν να ανοίξουν στην Αθήνα, σαν και αυτά που λειτουργεί ο ψευδομουφτής στην Θράκη.


http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2015/12/160.html

Ισλαμοφασίστας άρχισε να μαχαιρώνει κόσμο στο μετρό του Λονδίνου!!


Δυστυχώς η ισλαμική τρομοκρατία παίρνει διαστάσεις μάστιγας. Μουσουλμάνοι που ζούσαν νόμιμα τις ζωές τους σε πόλεις της δύσης μεταμορφώνονται σε ζόμπι τζιχαντισμού και σφάζουν αδιάκριτα. Παρίσι, Βρυξέλλες, Καλιφόρνια, Λονδίνο και δεν έχει τέλος η θηριωδία.






ΠΗΓΗ

ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ηχηρή παρέμβαση για την εισβολή



ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ!
Επίσημο διάβημα στην Τουρκία να αποσύρει τον στρατό της εισβολής που έμπασε σε συνεργασία με τον προδότη Μπαρζανί Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ιράκ κάλεσε χθες (5/12) τον Πρεσβευτή της Τουρκίας στη Βαγδάτη για να διαμαρτυρηθεί για την ανάπτυξη τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων κοντά στην ιρακινή πόλη της Μοσούλης και να ζητήσει την άμεση αποχώρησή τους.
Το Υπουργείο αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι οι τουρκικές δυνάμεις εισήλθαν στο ιρακινό έδαφος χωρίς η κεντρική ιρακινή κυβέρνηση να είναι εις γνώσιν και ότι το Ιράκ θεωρεί αυτήν την παρουσία «εχθρική ενέργεια».

ΠΗΓΗ