ΜΥΣΤΙΚEΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ-VIDEO

4857c58f4fe49Μυστικές συνομιλίες είχε ο περιβόητος Κίσσινγκερ στις 12 Δεκεμβρίου με τον Μεντβέντεφ, στην προεδρική κατοικία στο Γκόργκι. Το γεγονός αυτό δείχνει οτι κάποιοι στις ΗΠΑ μπορούν και ασκούν μέσω των οργάνων τους, εξωτερική πολιτική για τα σοβαρά θέματα, ακόμη και σε περιόδους που ο ένας πρόεδρος (Μπους) έχει αποχωρήσει και ο επόμενος (Ομπάμα) δεν έχει αναλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του liako.gr, o Kίσσινγκερ πήγε με σκοπό να ξανασυναντήσει τον Πούτιν, αλλά ο πρωθυπουργός της Ρωσίας δήλωσε οτι είχε "πολύ βαρύ πρόγραμμα" και τον παρέπεμψε στον Μεντβέντεφ. Ο Κίσσινγκερ πήγε μεταφέροντας μήνυμα, που σίγουρα δεν προερχότανε από τον απερχόμενο Μπους, ούτε από τον μη συμμετέχοντα Ομπάμα, αλλά από τα πραγματικά αφεντικά της Αμερικής, για τον πυρηνικό αφοπλισμό. Οι θέσεις που μετέφερε ο Κίσσινγκερ ήταν σκληρές έως απειλητικές, αφού οι ΗΠΑ επιδιώκουν τον πυρηνικό αφοπλισμό, έχοντας, κατά τη γνώμη τους εξασφαλίσει μαζί με το ΝΑΤΟ, την συμβατική υπεροπλία απέναντι στην Ρωσία, η οποία δεν "προλαβαίνει" παρά το μετρητό που διαθέτει, να εξοπλίσει τον εαυτό της και τους νέους πρώην Σοβιετικούς συμμάχους της.

Ο Μεντβέντεφ του είπε οτι δεν αποφασίζει αυτός και οτι δεν μπορεί να του απαντήσει για λογαριασμό του Πούτιν.

Τα ανταλάγματα που προσέφερε ο Κίσσινγκερ ήταν η "χαλάρωση" της πολιτικής των ΗΠΑ στο θέμα Ν. Οσετίας και Αμπχαζίας και η διαρκής συναίνεση της Ουκρανίας στην μεταφορά του ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, καθώς και η αποχώρηση των Αμερικανών από τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες της κεντρικής Ασίας.

Τα άδεια χέρια με τα οποία ο Κίσσινγκερ έφυγε από την Ρωσία, είχαν σαν αποτέλεσμα την διακοπή της ροής του φυσικού αερίου μέσω της Ουκρανίας προς την Ευρώπη, που την ζήσαμε όλοι. Η αντίδραση Πούτιν, ήταν τα πολιτικά ανταλάγματα που έδωσε στην πρωθυπουργό της Ουκρανίας Τιμονέσκο με αποτέλεσμα το άνοιγμα των αγωγών προς την Ευρώπη, καθώς και ο εξαναγκασμός, μέσω πολύ μεγάλων οικονομικών ανταλαγμάτων, του Κιρτζιστάν να ανακοινώσει το κλείσιμο της ΝΑΤΟικής βάσης που λειτουργεί στο έδαφός του.

Καταλαβαίνετε τώρα πως δένουν όλα τα γεγονότα καθώς και η προχθεσινή πρόταση Ομπάμα για μείωση κατά 80% των πυρηνικών οπλοστασίων ΗΠΑ και Ρωσίας.

GOOGLE EARTH






ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε



ΡΕ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ!ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ!

"Εμπορικό Κέντρο" στην Αλβανία με τα κλεμμένα της εξέγερσης

Ιδιοκτήτης του "εμπορικού κέντρου" πρώην τελώνης, προμηθευτές οι εξεγερμένοι των Αθηνών, προϊόντα από το πλιάτσικο σε εξευτελιστικές τιμές (Alter). Για τους ενδιαφερόμενους το εμπορικό κέντρο βρίσκεται σε χωριό της ευρύτερης περιοχής του Αργυροκάστρου στο περιβόητο Λαζαράτι. Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής ασχολούνται γενικότερα με το εμπόριο, με προτίμηση στα Καλάσνικωφ, στα Κινέζικα RPG, σε χειροβομβίδες αμυντικού τύπου "ανατολικής προέλευσης" κλπ. Συνδυάστε διασκέδαση και ψώνια. Ντυθείτε James Bond με ακριβά κουστούμια και cult εξοπλισμό. Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα με τιμές Αλβανίας.

www.olympia.gr

GOOD BYE INDYMEDIA - Ο επιθανάτιος ρόγχος της διαδικτυακής τρομοκρατικής γιάφκας;



ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,

Αθήνα, 26/01/2009.

Προς Αξιότιμο κ.Κ.Μουτζούρη,
Πρύτανη Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,

Κύριε Πρύτανη,

(αναφορά σταλθέντων εγγράφων σχετικά με την επερώτηση στη Βουλή γιά το Athens Indymedia)

Εν όψει των ανωτέρω, σας παρακαλώ πολύ όπως λάβετε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εντοπισθεί ο διακομιστής και να σταματήσει η εκπομπή των συγκεκριμένων sites η οποία γίνεται κατά παράβαση των αποφάσεων της Συγκλήτου και προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΜΑΤΩΝ,
Σπύρος Ταλιαδούρος.
Είναι φυσικό ο πανικός να έχει καταλάβει τα "αναρχικά" υπολλείματα της 17 Νοέμβρη, τα οποία βλέπουν το σάπιο, ανθελληνικό και αντικοινωνικό, "δίκτυο ενημέρωσης" τους να καταρρέει. Οι ύποπτα χρηματοδοτούμενοι εξωπανεπιστημιακοί κύκλοι της Άκρας Αριστεράς θα πάρουν σύντομα την απάντηση που τους αρμόζει, ώστε να πάψουν να νομίζουν πως μπορούν να δρούν σε καθεστώς ατιμωρησίας και ασυδοσίας. Οι "φίλοι" της εγχώριας τρομοκρατίας, των ξένων κέντρων και των διαφόρων "παρατηρητηρίων" βλέπουν το μίσος που ξέρασαν τον περασμένο Δεκέμβρη να τους γυρίζει μπούμερανγκ. Βλέπουν το δηλητήριο που έχυσαν να γυρίζει πίσω. Οι αριστοτέχνες της λογοκρισίας δε δικαιούνται να μιλάνε γιά "ελευθερία απόψεων", όταν οι ίδιοι λογοκρίνουν, απειλούν και φιμώνουν.

Τώρα θα γευτούν τους καρπούς των άρρωστων ιδεών τους. Τώρα θα θερίσουν ότι μεθοδευμένα έσπειραν επί τόσο καιρό.

Πηγές: stop-indymedia

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ

krhthΠριν αλέκτωρ λαλήσει και καθώς είχαμε αναδείξει πριν από λίγες μέρες για μιά ακόμη φορά το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλεύθηκαν την δίκαιη αγανάκτηση των αγροτών της Κρήτης και μοίρασαν αυτοκόλητα σημαιάκια με την σημαία της ανεξαρτησίας της Κρήτης που υποτίθεται θα έχει το δικαίωμα το 2012 να κάνει δημοψήφισμα για να αποσχιστεί από την Ελλάδα και να γίνει ανεξάρτητο κράτος.

Η υπόθεση έχει αρχίσει να καλλιεργείται εδώ και χρόνια και κάποιοι με πολύ μεθοδικό τρόπο προσπαθούν να φορτώσουν τους κρητικούς με αγανάκτηση και αίσθημα εγκατάλειψης απο την Αθήνα, πράγμα πολύ εύκολο δηλαδή, αν λάβει κανείς υπόψη οτι όλοι έχουν παράπονα από το κέντρο.

Αν κύριοι πολιτικοί δεν ασχοληθείτε με το θέμα άμεσα, τότε θα ψαχνόμαστε όλοι και για την Κρήτη εκτός από τη Θράκη και τη Μακεδονία..

Δείτε το ρεπορτάζ που κάναμε το 2001 στη Θεσσαλονίκη για να καταλάβετε οτι πράγματι κάποια λαμόγια κινούνται με τρόπο απόλυτα ανθελληνικό και θέλουν να διαμελίσουν την πατρίδα.

LIAKO

ΟΥΤΕ 13 ΟΥΤΕ 103 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ

.
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.
...
Δεν είναι απειλή... Είναι νομοτέλεια... Δεκατρία χρόνια, βράζει το καζάνι, το φόβο μας να έχετε προδότες και ρουφιάνοι". Το σύνθημα στο πανό του "Στόχου" που εισήλθε συνοδευόμενο από ομάδα δεκάδων Ελληνόψυχων νέων στο χώρο της συγκέντρωσης, περιγράφει την υπομονή και την διάθεση του δικαίου και της νομιμότηας να επιβληθούν απέναντι σε αυτούς που επί δεκαετίες, υποσκάπτουν την Εθνική μας ανεξαρτησία, συνωμοτούν ενάντια στην Εθνική μας κυριαρχία και συνεργάζονται με την Νέα Τάξη για την κοινωνική και εθνική υποδούλωση του λαού μας. Κι όλοι αυτοί κυκλοφορούν ελέυθερα παντού. Σε όλοκληρο το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό φάσμα... Τους γνωρίζουμε και οι ευθύνες που τους αναλογούν σύντομα θα τους αποδοθούν. Δεν εφησυχάζουμε, δεν πτοούμαστε αλλά κυρίως... δεν βιαζόμαστε!

ΣΤΟΧΟΣ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

...
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ
...
Περισότεροι από 2.000 Εθνικιστές και Πατριώτες έδωσαν βροντερό παρών αντίστασης σήμερα το βράδυ στο μνημείο των Ηρώων στην σμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης έξω από την ΛΑΕΔ. Εκατοντάδες Εθνικιστές της "Χρυσής Αυγής" είχαν εγκατασταθεί από νωρίς μπροστά στο μνημείο και υποδέχονταν τον κόσμο που λίγο μετά τις 7 γέμισε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ στην συμβολή των δύο οδών. Κι όταν μετά τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς οι συγκεντρωμένοι αναπτύχθηκαν επί της Βασ. Σοφίας, μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι σου και για ολόκληρο το πλάτος του δρόμου, έβλεπε κανείς μόνο ελληνικές σημαίες και τους μαυροκόκκινους μέανδρους της Χ.Α. Αυτή είναι και η μοναδική αλήθεια που πονάει και τσούζει εκτός από το πολιτικό κατεστημένο και τους κομπάρσους του (αυτούς που ενίοτε τους βγάζουν από την δύσκολη θέση της επικαιρότητας με την δημιουργία επεισοδίων) που είδαν μέχρι και... 150 συγκεντρωμένους! Θα τους αφήσουμε να εκτίθονται αν και θα μπορούσαν να βρούν καλύτερους τρόπους για να εκφράσουν τον πανικό τους. Έρχονται από αύριο και οι φωτογραφίες που θα αποτελέσουν ταφόπλακα στο ψεύδος και την υποκρισία των συνεργατών της παγκόσμιας εξουσίας. Οι παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις μπροστά από τον "Αγνωστο Στρατιώτη" όπου και κατευθύνθηκε η πορεία θα μπορούσε να πεί κανείς ότι ήταν το μοναδικό μελανό σημείο, αφού κανείς δεν μπόρεσε να κατανοήσει τι φύλαγαν και από ποιούς, με δεδομένη την ανυπαρξία -που οι ίδιες δυνάμεις κατόπιν εντολών- επέδειξαν κατά την βεβήλωση του μνημείου. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τους χιλιάδες συγκεντρωμένους που χάρη στην Χρυσή Αυγή, είχαν την ευκαιρία να τιμήσουν τους δολοφονημένους Αξιωματικούς μας. Αναλυτικότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες προσεχώς.
...
"ΣΤΟΧΟΣ"
ΠΑΡΑΘΕΣΗ: Στη φωτογαφία που μόλις αναρτήθηκε στο σαϊτ της Χρυσής Αυγής μερικοί από τους... 150 συγκεντρωμένους... (Ε ρε γέλια!)


ΣΤΟΧΟΣ