ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΙΔΟΥ ΟΙ "50 ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ" ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ!

Για μετρήστε τους, παπαγαλάκια:



Αρχικά είχαμε προσδιορίσει τον αριθμό τους στα 5οο άτομα περίπου, όμως βλέποντας το βίντεο μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε την εκτίμησή μας σε τετραψήφιο αριθμό!

Αυτά, για να μην κοροιδεύουν κάποιοι γκεμπελίσκοι λέγοντας ψέματα: Μία απολύτως πρόχειρα οργανωμένη συγκέντρωση, κατάφερε να κινητοποιήσει χιλιάδες κόσμο!

To μεγαλείο του Τουρκικού Ισλαμοφασισμού - ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΑΜΑΧΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ - ΦΩΤΟΣ - VIDEO

Τα αποτελέσματα της επιδρομής της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας στο χωριό Ορτασού όπως τα καταγράφει ο φωτογραφικός φακός και δημοσιεύονται στον Κουρδικό Ιστότοπο (fitatnews.com)..Ας μου επιτραπεί μια ερώτηση; Τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε. οι Ελληνικοί Ιστότοποι και τα Ελληνικά Ιστολόγια δεν γνωρίζουν το που να μπορούν να βρούν αυτές τις φωτογραφίες; Το ότι είναι δύσκολο είναι, αλλά οι Κούρδοι Αδερφοί μας το αξίζουν Νομίζω, όπως Νομίζω ότι το αξίζουν και οι Οθωμανολάγνοι, θιασώτες και μέντορες της ελληνοτουρκικής φιλίας (φιλίας μεταξύ γενοκτόνου, σφαγέα, λεηλάτη, κατακτητή και θυμάτων της διαχρονικής φασιστικής πολιτικής του)
"happy is one who is a Turk"








πηγή

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Σε τόπο εξομολόγησης μετατρέπονται οι φυλακές Κορυδαλλού!
Για ενδεχόμενο να αλλάξουν οι όροι περιορισμού του Εφραίμ έκανε λόγο ο στενός συνεργάτης του στην Κύπρο, Άθως Κοιρανίδης, ο οποίος τον επισκέφθηκε την Πέμπτη μαζί με τις αδελφές του ηγουμένου στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Κοιρανίδη σε κυπριακά ΜΜΕ, υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξουν οι όροι περιορισμού του Γέροντα, ώστε να τεθεί υπό περιορισμό στη μονή Βατοπεδίου στο Άγιον Όρος έως ότου γίνει η δίκη του.

Εκτίμησε πάντως ότι οι ελληνικές αρχές δεν θα ασχοληθούν με οποιοδήποτε αίτημα πριν τα Θεοφάνεια, οπότε προβλέπεται, σύμφωνα με τις ενδείξεις, να περάσει και την Πρωτοχρονιά στον Κορυδαλλό. Με πληροφόρησε, όμως, ότι οι αστυνομικοί του συμπεριφέρονται πολύ καλά, με ευλάβεια και μάλιστα εξομολογεί και κόσμο -τόσο αστυνομικούς όσο και κρατούμενους!».

«Ο γέροντας ήταν πολύ ήρεμος», ανέφερε ο κ. Κοιρανίδης για τη συνάντησή του με τον Εφραίμ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
"ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Πώς είναι δυνατόν να δέχονται να εξομολογηθούν σε έναν "απατεώνα" όχι μόνο οι συγκρατούμενοί του, αλλά και οι αστυνομικοί;

Θα μας πουν οι κάθε λογής ξερόλες και...παντογνώστες (με κυάλια) που "γνωρίζουν" τον Γέροντα;

Ουδέν κακόν αμιγές καλού, έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι: Έτσι λοιπόν, μπορεί να βρίσκεται φυλακή ο π. Εφραίμ, να συκοφαντείται και να υβρίζεται άδικα, ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ!

"Περίεργα" αυτά για όσους βιάζονται να κατακρίνουν. Φυσιολογικά για όσους γνωρίζουν όχι μόνο τον συγκεκριμένο Γέρονται, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!

ΠΗΓΗ

"Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ": ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ!

"Ξυνίδης και Πεταλωτής άρχισαν τα περί σκανδάλου, για να κάνουν ρουσφέτια στους ψηφοφόρους τους"!


Μάλιστα, ο πατέρας Μουλατσιώτης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι: «Ο κ. Σημίτης, επί πρωθυπουργίας του, είχε καλέσει στο γραφείο του τον ηγούμενο Εφραίμ, όπου τον εκβίασε να συνηγορήσει και κατά συνέπεια να υπογράψει την μεταβίβαση οικοπέδων που ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου».

Ξεκαθάρισε πως οι έντονες αντιδράσεις από πλευράς τόσο της Ελληνικής Eκκλησίας όσο και των ξένων Πατριαρχείων είναι δικαιολογημένες, καθώς η προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ «δεν αποτελεί ένα απλά προσωπικό ζήτημα, όπως στην περίπτωση του πατέρα Ιάκωβου Γιοσάκη» καθώς όπως υπογράμμισε: «απώτερος στόχος πολιτικών και δικαστικών κύκλων είναι η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία».

Παράλληλα, τόνισε πως η Ελληνική κυβέρνηση «βρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή πλέον, με αποτέλεσμα τον απόλυτο εξευτελισμό και την καταδυνάστευση του ελληνικού λαού» καθώς και ότι «υπακούει πιστά κάθε εντολή που λαμβάνει από την Αμερική και την Γερμανία».

Επισήμαινε ότι εκτός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και 50 μητροπολιτών, υπέρ του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, έχουν ταχθεί και «τα Πατριαρχεία της Ρουμανίας και της Γεωργίας, τα οποία τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποφεύγουν να αναφέρουν».

Σαφείς αιχμές κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης άφησε με δηλώσεις του στο newsbomb.gr, ο πατέρας Μουλατσιώτης.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως: «Δυστυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αξιόπιστοι δικαστικοί με κύρος και προσωπικότητα. Ωστόσο, δεν τους αφήνουν να τελέσουν ορθώς την δουλειά τους, όπως για παράδειγμα οι οικονομικοί Εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν».

Υπογράμμισε πως «δεν μπορεί να κρίνεται ένοχος ο Εφραίμ χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως πολιτική ευθύνη. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι φταίνε και οι δύο» και συμπλήρωσε: «Η ίδια η Βουλή αθώωσε όλους τους πολιτικούς που εμπλέκονταν στην εν λόγω υπόθεση. Είναι προφανές ότι παίζονται πολιτικά παιχνίδια».

O πατέρας Μουλατσιώτης χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό ως τον «μοναδικό ιθύνοντα νου της πολύκροτης υπόθεσης», ενώ αποκάλυψε πως: «Όλα ξεκίνησαν από ρουσφέτια που έταξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης και Γιώργος Πεταλωτής σε ιδιοκτήτες σπιτιών που είχαν χτίσει σε οικόπεδα που ανήκαν στη Μονή Βατοπεδίου».

«Οι περισσότεροι εκ των ιδιοκτητών ήταν ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ζήτησαν από βουλευτές και στελέχη του κόμματος να τους μεταβιβάσουν τους τίτλους ιδιοκτησίας που ανήκαν στη Μονή. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως η Μονή Βατοπεδίου δεν ισχύει η χρησικτησία».

Τέλος, υποστήριξε ότι είναι: «Τουλάχιστον αυστηρή η προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ» ενώ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι στο βούλευμα κατά του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος είναι πιθανόν στο μέλλον να διαπράξει και άλλα εγκλήματα.

«Πώς είναι δυνατόν να αναφέρεται ότι ο γέροντας είναι επικίνδυνος να προβεί και σε άλλα αδικήματα; Ουδέποτε απασχόλησε ξανά την δικαιοσύνη τα τελευταία τρεισήμισυ χρόνια, γιατί πολύ απλά πιέστηκε να υπογράψει από τον κ. Σημίτη», ολοκλήρωσε ο αρχιμανδρίτης.
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Σωπάτε καλέ! Είναι ποτέ δυνατόν αυτό το...αγλάισμα ηθικής, πατριωτισμού και νομιμότητας που ονομάζεται Σημίτης να εκβιάσει κάποιον για να του πάρει τα οικόπεδα; "Συνωμοσιολογίες" θα είναι, όπως άλλωστε και ο βρώμικος ρόλος των Πεταλωτή - Ξυνίδη!

Ειδικά για τα έργα και ημέρες του πρώτου, διαβάστε εδώ:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ > ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΒΙΝΤΕΟ



ΠΗΓΗ

ΠΑΡΙΣΙ: ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΟΥΡΚΑ!


Ένας 25χρονος μουσουλμάνος τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία παραδόθηκε μόνος του χθες σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού. Οι δικαστικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον διαπληκτισμό του με υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας την οποία απείλησε να σκοτώσει όταν εκείνη ζήτησε από την γυναίκα του που φορούσε μπούρκα, να...αποκαλύψει το πρόσωπό της.

Le Parisien (Fred Dufour).
Le Parisien (Fred Dufour).

Την περασμένη Δευτέρα, ο 25χρονος και η 23χρονη σύζυγός του, που φορούσε μπούρκα (η χρήση της οποίας έχει απαγορευθεί στους δημόσιους χώρους) προσήλθαν στο ταμείο οικογενειακών επιδομάτων (CAF) του 19ου διαμερίσματος του Παρισιού.

Οι δυο νέοι δεν δέχθηκαν να αφαιρεθεί η μπούρκα για να εισέλθουν στα γραφεία. Τότε παρενέβη η υπεύθυνη του υποκαταστήματος και «διαπραγματεύτηκε» με την 23χρονη, ώστε να δείξει μόνο το πρόσωπό της στο γκισέ και να διαπιστωθεί η ταυτότητά της.

Το ζευγάρι όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις, αλλά αντιθέτως ο σύζυγος προσέβαλε την υπάλληλο και απείλησε μάλιστα να την σκοτώσει, απαγγέλλοντας ταυτόχρονα στίχους από το Κοράνι.

Η υπάλληλος υπέβαλε μήνυση, ενώ μετά από έρευνα, προέκυψε ότι ο 25χρονος ήταν καταγεγραμμένος στις λίστες της DCRI (Κεντρική Εσωτερική Διεύθυνση Πληροφοριών) ως μέλος ριζοσπαστικού ισλαμικού κινήματος.

Ο ισλαμιστής παραδόθηκε στην αστυνομία. Η σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη.

ethnos

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!

Και καλούν να επέμβει ο ίδιος ο Πούτιν!

Ετοιμάζεται διαμαρτυρία στην ελληνική πρεσβεία στην Μόσχα για τον Εφραίμ

Διεθνής επιτροπή κοινωνικών οργανώσεων με την ονομασία "Θα υπερασπιστούμε τον 'Αθω!" ιδρύθηκε σήμερα ως αποτέλεσμα συνεδρίασης ομάδας πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση του συλληφθέντος αρχιμανδρίτη Εφραίμ.

Η συνεδρίαση έγινε στο Διεθνές Ίδρυμα Σλαβικών Γραμμάτων και Πολιτισμού και στην Επιτροπή εκτός από το εν λόγω Ίδρυμα συμμετέχουν το Συμβούλιο Ορθοδόξων Κοινωνικών Οργανώσεων, το Ίδρυμα βετεράνων ενόπλων συγκρούσεων "Πίστη και Τιμή", καθώς και άλλες πατριωτικές οργανώσεις βετεράνων, το κοινωνικό κίνημα "Πορεία κατά της διαφθοράς", η ρωσική Λέσχη μοτοσυκλετιστών"Νυχτερινοί Λύκοι", γνωστοί για τις συναντήσεις τους με το Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν και πολλοί άλλοι φορείς.

Η Επιτροπή αποφάσισε τις επόμενες ημέρες να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να προκαλέσει την προσοχή της κοινής γνώμης σχετικά με τις ενέργειες των ελληνικών Αρχών "για την καταπίεση Αθωνιτών μοναχών και τη δίωξη του πατέρα Εφραίμ".

Ειδικότερα, αποφασίστηκε να οριστεί διεθνής δημόσια διερεύνηση της "υπόθεσης του αρχιμανδρίτη Εφραίμ" και να συνταχθούν εκκλήσεις προς την πολιτική ηγεσία της Ρωσία να πάρει θέση. Όπως ανακοινώθηκε, η επιτροπή προετοιμάζει σειρά διαδηλώσεων διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα, για τις οποίες παραχωρήθηκε η σχετική άδεια από τις δημοτικές Αρχές της πόλης για την 30ή και 31η Δεκεμβρίου.

Σε δήλωσή του προς το κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Πατριάρχη Μόσχας, πρωθιερέας Βλαντίμιρ Βιγκιλιάνσκι διερμήνευσε το μήνυμα, που εστάλη νωρίτερα από τον πατριάρχη Κύριλλο προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και το αίτημά του για απελευθέρωση του αρχιμανδρίτη Εφραίμ.

Σύμφωνα με τον κ. Βιγκιλιάνσκι "δεν είναι απόπειρα να ασκηθεί πίεση στην ανάκριση, είναι προσπάθεια να προσελκυστεί η προσοχή της ευρύτερης κοινής γνώμης σε μια άδικη σύλληψη".
ΠΗΓΗ.

Συγχαρητήρια στους Ορθόδοξους Ρώσους αδελφούς που επιμένουν στο θέμα, αδιαφορώντας για τις ταμπέλες που τους κολλάνε οι εδώ αλιβάνιστοι και γενίτσαροι!

Όσο για κάποιους που, ενώ έχουν ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ξαφνικά...θυμήθηκαν τον πατριωτισμό τους, υπενθυμίζουμε πως εκείνοι που ενοχλούνται από το Άγιον Όρος δεν είναι ούτε οι Ρώσοι, ούτε οι Βούλγαροι: Αλλά τα ελληνόφωνα καθάρματα, που υβρίζουν το Περιβόλι της Παναγίας εδώ και δεκαετίες, πολύ πριν εμφανιστεί ο π. Εφραίμ!

Υ.Γ. Μας έχει...ξεκουφάνει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τη σιωπή του: Μήπως πρέπει να πάει πάλι σε κάνα συνέδριο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...για να λυθεί η γλώσσα του;

ΠΗΓΗ

ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ...

Στο στόχαστρο θρασύτατων ιερόσυλων έπεσε η εικόνα του Αγ. Νικολάου της εκκλησίας που φέρει το όνομά του στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr η εικόνα χρονολογείται 100 περίπου ετών και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκλάπη την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων ενώ μόλις εχθές έγινε αντιληπτή η απουσία της. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η εικόνα εκλάπη από τον προθάλαμο της εκκλησίας στον οποίο μεταφέρονταν, αυτές τις μέρες και παρέμενε εκεί έως τις 6 το απόγευμα, προκειμένου να μπορούν να την προσκυνήσουν οι πιστοί. Μετά τις 6 το απόγευμα κλείδωνε και ο προθάλαμος γεγονός που φανερώνει ότι η κλοπή έγινε στο διάστημα της ημέρας έως το απόγευμα.
Η πράξη αυτή πάντως φανερώνει ερασιτέχνη γιατί σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του pamepreveza.gr δίπλα της υπήρχε μια ακόμη εικόνα μεγαλύτερης αξίας από αυτή του Αγ. Νικολάου την οποία δεν πείραξε ο δράστης.

ΠΗΓΗ

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΔΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Καθώς συνεχίζονται οι τριγμοί στις σχέσεις Παρισιού-Άγκυρας μετά την ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των Αρμενίων από τη γαλλική Εθνοσυνέλευση, η κυβέρνηση Σαρκοζί προειδοποιεί ότι ενδεχόμενα τουρκικά αντίποινα εναντίον γαλλικών εταιρειών θα ήταν παράνομα, καθώς αντιβαίνουν στους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.
Εντωμεταξύ η βουλευτίνα του κυβερνώντος UMP Βαλερί Μπουαγιέ η οποία κατέθεσε το νομοσχέδιο που ψήφισε η γαλλική Εθνοσυνέλευση ανέφερε ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής της ενώ η ιστοσελίδα της παραβιάστηκε μάλλον από Τούρκους κράκερ.

Η Μπουαγιέ, που εκλέγεται στη Μασάλια, είχε καταθέσει το σχέδιο νόμου για την ποινικοποίηση της άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων η υπερψήφιση της οποία προκάλεσε την οργή της Τουρκίας.

Σε δηλώσεις της διευκρίνιζε ότι δέχτηκε στο Twitter και το Facebook απειλές κατά της ζωής της, απειλές για σωματική βία αλλά και λεκτική βία. Οι απειλές ήταν μερικές φορές «σε πολύ υψηλούς τόνους».

Οι Αρχές, αναφέρει η Figaro, επιβεβαίωσαν πάντως ότι η Μπουαγιέ και η οικογένεια της τέθηκαν σε διακριτική προστασία, περισσότερο προληπτικά παρά για ότι η αστυνομία εκτιμά ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των πιθανών εμπορικών αντιποίνων, ο Γάλλος υφυπουργός Εξωτερικού Εμπορίου Πιερ Λελούς μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο France 2 εκτίμησε ότι οι Τούρκοι δεν θα εφαρμόσουν μέτρα αντιποίνων σε βάρος των γαλλικών επιχειρήσεων.

«Δεν θα ήθελα οι Τούρκοι να ακολουθήσουν ένα τέτοιο δρόμο επειδή θα ήταν καθαρά κάτι παράνομο» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «είναι μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, έχουν μια συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών με την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι εκτός συζήτησης για τον οποιονδήποτε να κάνει διακρίσεις σε βάρος των γαλλικών εταιρειών».

Πάντως είπε ότι το ζήτημα της γενοκτονίας «δεν είναι αμελητέο».

«Αυτό που μου φαίνεται ουσιαστικό σ' αυτή την υπόθεση είναι η αποκλιμάκωση. [...] Υπήρξαν πολύ σκληρές δηλώσεις από την πλευρά των Τούρκων εταίρων μας», κατέληξε.

ΠΗΓΗ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: "ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ"!

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις υπέρ του φυλακισμένου Ηγούμενου η Ρωσία, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις των εγχώριων αμερικανοεβραιόδουλων λακέδων!

Μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, απέστειλε ο πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, ο οποίος εκφράζει τη βαθιά ανησυχία του σχετικά με τις ειδήσεις που καταφθάνουν από την Ελλάδα γύρω από την προφυλάκιση του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ.

«Δεν αμφισβητώ τη δικαιοδοσία των οργάνων της ελληνικής Δικαιοσύνης και εκφράζω την ελπίδα για μια δίκαιη και αντικειμενική απόφαση στην υπόθεση, σχετικά με την περιουσία της Μονής Βατοπεδίου» αναφέρει ο πατριάρχης Κύριλλος, προσθέτοντας ότι «την ίδια στιγμή, διατελώ εν απορία λόγω της εφαρμογής της προφυλάκισης προ της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης, επί της ουσίας, ενός μοναχού, ο οποίος δεν αποτελεί απειλή για την κοινωνία και επανειλημμένως έχει εκφράσει την ετοιμότητά του να συνεργαστεί με την ανάκριση».

«Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι ανακοινώσεις για τη μη ευνοϊκή κατάσταση της υγείας του αρχιμανδρίτου Εφραίμ, η οποία δεν ελήφθη υπόψη κατά τη σύλληψή του» συνεχίζει στο μήνυμά του, το οποίο δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρωσικής Εκκλησίας και αναμεταδίδεται από όλα τα μεγάλα ρωσικά ΜΜΕ, ο πατριάρχης Μόσχας,

Όπως αναφέρει ο πατριάρχης Κύριλλος, απευθυνόμενος προσωπικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, «στη Ρωσία, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία, τη Μολδαβία και άλλες χώρες, οι λαοί των οποίων ποιμαίνονται πνευματικά από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, εκατομμύρια πιστών αισθάνονται αγωνία για τα αστυνομικά μέτρα, τα οποία ελήφθησαν ως προς έναν γνωστό σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο ηγούμενο μιας δοξασμένης αγιορείτικης μονής εκείνες τις ίδιες ημέρες, κατά τις οποίες η ορθόδοξη Ελλάδα εορτάζει τα Χριστούγεννα».

«Θεωρώ καθήκον μου να διαβιβάσω αυτόν τον κοινό μας πόνο στον Αρχηγό του ελληνικού κράτους και να ζητήσω να απελευθερώσετε από τα δεσμά του τον αρχιμανδρίτη Εφραίμ, καθηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου» καταλήγει το μήνυμα, που υπογράφει ο πατριάρχης Κύριλλος.
Όπως βλέπουμε, οι Ρώσοι δεν πτοούνται από τα εγχώρια μίσθαρνα όργανα των πολιτικάντηδων και συνεχίζουν να ζητάνε ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ του π. Εφραίμ (κάτι που προφανώς οι "δημοκράταροι" που απελευθερώνουν Αφγανούς μαχαιροβγάλτες δεν θέλουν), εκφράζοντας παράλληλα την απορία για τον ΔΙΩΓΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στην κοιτίδα της, την Ελλάδα!

Σεβασμιώτατε Κύριλλε, κάνετε ένα λάθος: Η Ελλάς είναι Ορθόδοξη χώρα ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ. Είναι όμως ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ "ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ" ΤΗΣ!

Ειδικά ο Πρόεδρος - γλάστρα Παπούλιας, είναι...βέβαιο πως θα ικανοποήσει το αίτημά σας!

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η υπόθεση Βατοπαιδίου ξεφεύγει κατά πολύ από τα στενά ελλαδικά όρια και παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις: Βλέπετε, το "λάθος" του π. Εφραίμ ήταν που...τόλμησε να ζητήσει οικονομική βοήθεια από τον Πούτιν για την Ελλάδα!


Αυτό το "λάθος" πληρώνει τώρα, με τους καραγκιόζηδες υποτακτικούς του Ράιχενμπαχ και του Φούχτερ, να μιλάνε για...παρέμβαση ξένων στα εσωτερικά μας!


Ποιοι; Εκείνοι ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!


Αιδώς, Αργείοι!

ΠΗΓΗ

Έτσι γ*** η Τουρκία! Δείτε Εζέλ εσείς κουτόφραγκοι…

20111227-071839.jpgΗ Valerie Boyer, η βουλευτής του γαλλικού UMP,η οποία πρωταγωνίστησε στην υπόθεση της ποινικοποίησης της άρνησης της γενοκτονίας των Αρμενίων, δέχθηκε απειλές θανάτου και βιασμού!
Η ιστοσελίδα της έγινε στόχος φανατικών Τούρκων “χάκερς” και ήδη η γαλλική αστυνομία φρουρεί την κ.Boyer και τα μέλη της οικογένειάς της.

Newsit – onalert

ολυμπία

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΜΕΣΩ ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΛΟΥΚΑΣΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ


«Βαθιά ανησυχία» εκφράζει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για την απόφαση προφυλάκισης του ηγούμενου Εφραίμ, εκτιμώντας ότι δεν γίνονται σεβαστές από τις δικαστικές αρχές της Ελλάδας οι αποφάσεις και οι συστάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τη δήλωση αυτή έκανε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, ο οποίος σημειώνει ότι είναι γνωστή η διερεύνηση της υπόθεσης για τις ανταλλαγές ακίνητης περιουσίας μεταξύ Μονής Βατοπεδίου και ελληνικού κράτους, που έγιναν το 2007, «την ίδια στιγμή, λαμβάνοντας υπ' όψη τη δεδηλωμένη ετοιμότητα του αρχιμανδρίτη Εφραίμ να συνεργαστεί με τα ανακριτικά όργανα και την κατάσταση της υγείας του, μας προκαλεί βαθιά ανησυχία η απόφαση των δικαστικών αρχών της Ελλάδας για φυλάκισή του πριν τη δικαστική διερεύνηση, η οποία δεν συμβαδίζει με τις αποφάσεις και συστάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Στην ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ, που δημοσιοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου και αναμεταδίδεται από τα ρωσικά ΜΜΕ, σημειώνεται επίσης ότι «το τελευταίο διάστημα μεγάλος αριθμός ανθρώπων στη Ρωσία ανησυχεί για τις ανακοινώσεις, που φθάνουν από την Ελλάδα σχετικά με την τύχη του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου στο Άγιον Όρος Άθως αρχιμανδρίτου Εφραίμ».

Εν συνεχεία ο κ. Λουκασέβιτς υπενθυμίζει ότι ο κ. Εφραίμ βρέθηκε στη Ρωσία πρόσφατα ως μέλος αντιπροσωπείας μοναχών του Αγίου Όρους, οι οποίοι συνόδευσαν την Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου, τη μεταφορά της οποίας διοργάνωσε το Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.

«Ένα από τα μεγαλύτερα χριστιανικά λείψανα για πρώτη φορά βρέθηκε στα όρια της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και κατά την 40ήμερη παραμονή του σε πολλές ρωσικές πόλεις εκατομμύρια ορθοδόξων πιστών κατόρθωσαν να προσκυνήσουν το ιερό αυτό λείψανο, το οποίο μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις απομακρύνεται από το Άγιον Όρος Άθως», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ, στην οποία προστίθεται ότι «είναι κατανοητό ότι πολλοί Ρώσοι τρέφουν βαθιά ευγνωμοσύνη προς την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους Άθως, την αδελφότητα της Μονής Βατοπεδίου και τον καθηγούμενό της για τη δυνατότητα που τους δόθηκε να προσεγγίσουν αυτό το λείψανο».

ΠΗΓΗ

ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

Το τουρκικό φορτηγό πλοίο «Dogu Haslaman»βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σάμου, εντός του FIR Αθηνών. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί θαλάσσια ρύπανση.
Το πλοίο που μετέφερε λίπασμα και είχε αναχωρήσει από την Ουκρανία με προορισμό το Ισραήλ, εγκαταλείφθηκε από το πλήρωμά του το οποίο παραλήφθηκε από παραπλέον τουρκικό πλοίο.
Στην περιοχή έσπευσαν δύο σκάφη του λιμενικού σώματος και ένα ελικόπτερο super puma.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, κατά την άφιξη του ελικοπτέρου στο σημείο, το 12μελές πλήρωμα που είχε ήδη μεταφερθεί με σωστική λέμβο σε παραπλέον τουρκικό φορτηγό πλοίο, αρνήθηκε την παροχή βοήθειας από τους διασώστες του ελικοπτέρου.
Την όλη επιχείρηση παρακολουθούσε διακριτικά σκάφος του πολεμικού ναυτικού.

ΠΗΓΗ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΠ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ!

«Τρέχαμε και δεν φτάναμε στην Ικαρία και στα Δωδεκάνησα να σβήσουμε τις φωτιές, που έβαζαν οι Τούρκοι πράκτορες-εμπρηστές», ομολογεί ο Κρητικός ταξίαρχος τεθωρακισμένων Μηνάς Ρασούλης, που την κρίσιμη περίοδο 1994-1997 και για 2,5 χρόνια ήταν μάχιμος σε μονάδες του Νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Ο ίδιος, απόστρατος σήμερα, αποκαλύπτει ότι τότε «ο Στρατός και η ΕΥΠ γνώριζαν τη δράση των Τούρκων πρακτόρων-εμπρηστών, αλλά η πολιτική ηγεσία δεν ήθελε να αποκαλυφθεί το όλο ζήτημα».
«Ηταν απανωτοί οι εμπρησμοί και χωρίς έλεος. Πυροσβεστική και στρατός τρέχαμε με αυτοθυσία, με επίγεια και εναέρια μέσα, να σβήσουμε φωτιές. Οι εμπρηστές δρούσαν λες και ήταν ξέφραγο αμπέλι τα νησιά μας, η χώρα μας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος.
Ο Μ. Ρασούλης ήταν για δύο χρόνια σε ειδική αποστολή στα Βαλκάνια, ενώ το 1997, που έγιναν εξεγέρσεις στην Αλβανία κατά Μπερίσα για τα χρήματα στις τράπεζες, μετείχε στην επιχείρηση «ΑΛΒΑ», σε κατάληψη του αεροδρομίου των Τιράνων από αερομεταφερόμενη δύναμη, κατ' εντολήν της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Ωστόσο, στις αρχές ασφαλείας υπάρχουν βάσιμα στοιχεία ότι οι Τούρκοι πράκτορες-εμπρηστές δρούσαν και στην Κρήτη, από τους οποίους κάποιοι συνελήφθησαν. Συγκεκριμένα, την κρίσιμη περίοδο 1995-1997 συνελήφθη στη Χερσόνησο Ηρακλείου ένας Τούρκος ύποπτος για την πρόκληση εμπρησμών κοντά στην τουριστική ζώνη Χερσονήσου-Μαλίων. Στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες, που απεικόνιζαν την έναρξη πυρκαγιών, αλλά και φωτογραφικό υλικό με φόντο το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων. Ο ίδιος αρνήθηκε τότε να πει οτιδήποτε σε αστυνομία και ΕΥΠ.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ
"ΕΘΝΟΣ"

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ!

Ο Εφραίμ ζητά από τον Πούτιν βοήθεια για Ελλάδα VIDEO




Ο Εφραίμ παρακαλά τον Πούτιν να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα!


  • 28 Νοεμβρίου 2011, 16:59

Τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία της Τιμίας Ζώνης στη Ρωσία θα εδραιώσει την πνευματική εγγύτητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού και θα συμβάλει στις διμερείς σχέσεις, εξέφρασε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Μονής Βατοπαιδίου, με επικεφαλής τον ηγούμενό της Εφραίμ.

Υποδεχόμενος στην κατοικία του στο Νόβο-Αγκαριόβο τους μοναχούς από το Βατοπαίδι ο κ. Πούτιν τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας και δήλωσε ότι "αυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων".

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο ηγούμενος Εφραίμ στην αντιφώνησή του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού, "που είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του" και απευθυνόμενος στον Β.Πούτιν είπε ότι "η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι' αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε".

Ο ηγούμενος Εφραίμ αναφέρθηκε εκτενώς και στα θαύματα της Τιμίας Ζώνης, υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της περιφοράς της σε 14 ρωσικές πόλεις από τις 20 Οκτωβρίου θα εκδοθεί ειδικό βιβλίο με τα θαύματα αυτά.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε ως ανταπάντηση την ελπίδα ότι "το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος" της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Μόσχας και τον αρμόδιο επικεφαλής του συνοδικού Τμήματος Σχέσεων Εκκλησίας και Κοινωνίας, Βσέβολοντ Τσάπλιν, που επικαλείται το πρακτορείο Ιντερφάξ, το προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης από περισσότερα από 3 εκατομμύρια πιστούς αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της Μόσχας και της Ρωσίας και τη μεγαλύτερη προσέλευση ανθρώπων σε ένα σημείο, ξεπερνώντας κατά πολύ την κηδεία του Στάλιν, την Οκτωβριανή Επανάσταση στις αρχές του 20ού αιώνα και τις πολιτικές συγκεντρώσεις στο τέλος του.


hbnews

Η "ρωσική" επιταγή για τους άπορους στέλνει στην φυλακή τον Εφραίμ;


Μια επιταγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ την οποία παρέδωσε ο ηγούμενος Εφραίμ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προκειμένου να διατεθεί το ποσό στο συσσίτιο των απόρων και στην στέγασή τους στους κοιτώνες της Εκκλησίας, πιθανόν να βρίσκεται πίσω από το άνοιγμα της υπόθεσης του Βατοπεδίου κα την προφυλάκιση του ηγούμενου, πέρα βέβαια από τις συνήθεις πολιτικές σκοπιμότητες.

Το ποσό προήλθε από τις εθελοντικές οικονομικές προσφορές των 3.000.000 Ρώσων πιστών στον προσκύνημα της Αγίας Ζώνης, κατά την περιοδεία του ηγούμενου Εφραίμ στη Ρωσία, όπου είχε γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους.

Κύκλοι, λοιπόν του ηγούμενου, θεωρούν ότι η κίνηση αυτή εντοπίστηκε από κέντρα που θέλουν την διάρρηξη των σχέσεων της ελληνικής Εκκλησίας από το αδελφό Πατριαρχείο της Μόσχας, αλλά και την απομείωση της, ισχυρότατης πλέον, επιρροής της Μόσχας από το Άγιο Όρος και έβγαλαν την υπόθεση από το αρχείο.

Μια υπόθεση για την οποία έχουν απαλλαγεί ΟΛΟΙ οι πολιτικοί που υποτίθεται ότι εμπλέκονταν σε αυτή. Και το ερώτημα είναι αν έχουν απαλλαγεί οι πολιτικοί (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που έβαλαν την υπογραφή για την ανταλλαγή των ακινήτων, πως συνελήφθη ο ηγούμενος ο οποίος απλώς προσέφερε το ένα μέρος των ακινήτων για την ανταλλαγή (υπάρχουν τρεις γνωμοδοτήσεις ειδικών οίκων αποτίμησης που αποκαλύπτουν ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο από την ανταλλαγή);

Αλλά εν προκειμένω δεν αφορά η υπόθεση το αν είναι ένοχος ή όχι ο Εφραίμ. Αφορά το αν είναι ύποπτος φυγής ή τέλεσης νέων αδικημάτων. Ύποπτος φυγής από την χώρα ο ηγούμενος ενός μοναστηριού, είναι λιγάκι … δύσκολο να είναι, αφού όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούσε να είχε ταξιδέψει στον … πλανήτη Άρη, όχι απλώς εκτός Ελλάδος, αν ήθελε να φύγει.

Ύποπτος τέλεσης νέου αδικήματος, επίσης λιγάκι δύσκολο: Δέχθηκε δηλαδή το δικαστικό συμβούλιο, ότι θα μπορούσε να στήσει νέα υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων με τις υπογραφές των υπουργών της κυβέρνησης;

Εν πάση περιπτώσει το θέμα έχει δημιουργήσει διπλωματικό σάλο με την Ρωσία το Σάββατο να επιτίθεται κατά της «ελληνικής διοίκησης» του Αγίου Όρους (προσέξτε την ορολογία: Η Μόσχα για πρώτη φορά δημοσίως τονίζει το αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους…) και χθες το βράδυ επανήλθε με δηλώσεις στο ρωσικό πρακτορείο Interfax ο αρμόδιος για τις διορθόδοξες σχέσεις πρωθιερέας, Ιγκόρ Γιάκιμτσουκ λέγοντας :

«Πρόκειται για πρωτοφανές συμβάν και είναι φυσικό που ανησυχούμε. Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι ο γέροντας Εφραίμ είναι για κάτι ένοχος, η σύλληψη του καθηγουμένου ενός μοναστηριού, ενός μοναχού, αποτελεί υπερβολικό μέτρο.

Είναι δύσκολο να κρίνει κανείς εάν υπάρχει βασιμότητα στην απόφαση της σύλληψης, γιατί γι' αυτό χρειάζεται καλή γνώση τόσο της ελληνικής νομοθεσίας όσο και των στοιχείων της υπόθεσης, όμως και μόνο το γεγονός της σύλληψης του γέροντος Εφραίμ, πολύ περισσότερο, που σήμερα εορτάζονται στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα, προκαλεί μεγάλα ερωτήματα. Σε πολλούς πιστούς στην Ελλάδα αυτό θα χαλάσει τη γιορτή.

Προκαλεί απορία γιατί η νέα έξαρση αυτής της υπόθεσης άρχισε αμέσως μετά τη θριαμβευτική επιστροφή του πατέρα Εφραίμ με την Αγία Ζώνη από τη Ρωσία. Μπορεί», πρόσθεσε, να είναι μια τυχαία σύμπτωση, όμως πολλοί άνθρωποι βλέπουν εδώ κάποια σχέση, κάποιο πολιτικό παρασκήνιο».

Το Σάββατο, με ανακοίνωσή του, διαμαρτυρήθηκε έντονα για την κράτηση Εφραίμ το Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, το οποίο είχε την πρωτοβουλία της πρόσκλησης του ηγουμένου στη Ρωσία.

Με πρωτοβουλία, δε, του αντιπροέδρου του Ιδρύματος του Αγίου Ανδρέα, Μιχαήλ Γιάκουσεφ, δημιουργήθηκε στο Facebook σελίδα υποστήριξης του κ. Εφραίμ, στην οποία καλούνται να υπογράψουν και να αφήσουν τα σχόλιά τους οι Ρώσοι πιστοί.

Στις 4 το απόγευμα σήμερα, εκπνέει η προθεσμία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψής του, ενώ ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καρυών, Κ. Δακουσλής, ο οποίος τον εξέτασε, έχει αναφέρει ότι ο ηγούμενος πιθανόν να μπορεί να μετακινηθεί, εκτός απροόπτου.

defencenet.gr

Τρόμος στην Τουρκία από τις σφοδρές ελληνικές αντιδράσεις - Η ελληνική πλευρά θα κάνει τα πάντα για να χυθεί άπλετο σκοτάδι !

H σφοδρή αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ (εδώ), είναι πρώτο θέμα στα Τουρκικά ΜΜΕ. Οι γείτονες τρόμαξαν ιδιαίτερα από τις φράσεις:
«Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και που αποδίδονται από τον τουρκικό Τύπο στον πρώην Πρωθυπουργό της Τουρκίας Μ. Γιλμάζ είναι σοβαρές και πρέπει να διερευνηθούν. Η ελληνική πλευρά αναμένει να ενημερωθεί από τις αρμόδιες Αρχές της Τουρκίας».

Δεδομένου ότι οι "αρμόδιες αρχές" της Τουρκίας, έχουν κατατρομοκρατηθεί από αυτή την ανακοίνωση, μάλλον δεν θα μας ενημερώσουν, εξαιτίας του σοκ, που έπαθαν. Άρα, η υπόθεση θα ξεχαστεί γρήγορα, παρά το γεγονός ότι ο Ερντογκάν έχει κάθε συμφέρον να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια !
Η ελληνική πλευρά θα κάνει τα πάντα για να χυθεί άπλετο σκοτάδι !
Όλοι καταλαβαίνετε το γιατί. Για σκεφτείτε λίγο, να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι και να απαντώνται τα ερωτήματα: γιατί νομίζετε ότι οι Τούρκοι πράκτορες έβαζαν τις φωτιές; Πάντως, δεν νομίζω να υπάρχει κανείς από σας, που να πιστεύει ότι τις έβαζαν για να βλάψουν τον τουρισμό μας κι άλλες τέτοιες αηδίες. Όλοι καταλαβαίνετε το γιατί...
Και ξέρετε ότι δεν θα μάθουμε τίποτε για το θέμα και τα ελληνικά ΜΜΕ (αλλά και τα κόμματα!) θα πρωτοστατήσουν στην πλήρη συγκάλυψη.
Οι Τούρκοι θέλουν να μας πουν γιατί καίγανε τα δάση μας, αλλά εμείς τρέμουμε μη μαθευτεί η αλήθεια !
Απόλυτη υποταγή. Όχι βέβαια στους Τούρκους......

taxalia

Κρετίνοι έκαψαν τη φάτνη της Θεσσαλονίκης

Φέτος, μετά από 99 χρόνια, η Θεσσαλονίκη δεν είχε φάτνη στο κέντρο της πόλης. Η φάτνη που στηνόταν κάθε χρόνο στην πλατεία Αριστοτέλους, "εξορίστηκε" στην Αλάνα της Τούμπας, αλλά και εκεί δεν γλίτωσε από την μήνιν των φανατικών.
Άνθρωποι που πάσχουν από εκτυφλωτική εμπάθεια κατά της Ορθόδοξης (και μόνον) εκκλησίας, έκαψαν σήμερα τα ξημερώματα τη φάτνη.

Προφανώς είναι οι ίδιοι νεαροί, που πριν από μερικούς μήνες ξημεροβραδιάζονταν στα κοινωνικά δίκτυα, διαδίδοντας την είδηση για την πυρπόληση της Συναγωγής στα Χανιά και κατακεραύνωναν τους μισαλλόδοξους.
Ανεξηθρηκεία αλά καρτ, ανθρωπισμός αλά καρτ, δημοκρατία αλά καρτ, προοδευτισμός αλά καρτ από τα ερπετοειδή φασιστάκια.
Αν ήταν μνημείο άλλης θρησκείας, θα ούρλιαζαν οι τηλεοράσεις και το CNN θα έστελνε συνεργείο.
Σημεία των καιρών, με τον κόσμο να έχει σαλτάρει τελείως και να μην ξέρει τι του φταίει.
Το αντιχριστιανικό μένος είναι τόσο που θυμίζει Μεσαίωνα.
Και πυροδοτείται ανελλιπώς από τα ΜΜΕ, που για τριάκοντα αργύρια, διάλεξαν στον κολοσσιαίο πόλεμο Πούτιν-Χανταρκόβσκι, να υπερασπιστούν τον δεύτερο.
Γιατί, για όσους καταλαβαίνουν ή θέλουν να καταλάβουν, όλα αρχίζουν και τελειώνουν εκεί: στο ότι ο Πόυτιν έβαλε φυλακή το Χανταρκόφσκι. Επομένως, μέχρι να πάρουν εκδίκηση και να εξοντώσουν τον Βλαδίμηρο οι περιούσιοι, ο υπόλοιπος κόσμος θα υφίσταται τις συνέπειες.
Συνωμοσιολογίες ασφαλώς όλα τα παραπάνω, όπως χαρακτήριζαν οι γραφικές προοδευτικάντζες του ΙΟΥ τις πυρκαγιές του 2007...
Σημασία έχει όμως ότι όλοι αυτοί οι πονηροί που κονομάνε, την βγάζουν "μπέηκα" κάνοντας τις Φιλιππινέζες των χρηματοδοτών τους, ενώ ο Τουμπιώτης που ήθελε να πάει μια βόλτα το παιδάκι του στη φάτνη, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, ούτε τη δυνατότητα να κατανοήσει, πώς συνδέεται ο Χανταρκόφκσι, ο Μπερεζίνσκι, ο Γκουσίνσκι και οι λοιποί περιούσιοι, με μια φάτνη στην Τούμπα...
Συνωμοσίες, φίλοι μου, συνωμοσίες...

taxalia

ΦΑΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΙΣΛΑΜ: ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΠΑΚΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ video



ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ!



ΠΗΓΗ

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ!

Όπως πληροφορούμαστε, προετοιμάζεται στην Κύπρο μας για την εβδομάδα που ξεκινάει μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού: Οι Ελληνοκύπριοι είναι ανάστατοι από τις πρωτοφανείς διώξεις του ανθελληνικού κράτος στην Ορθοδοξία και θέλουν να δείξουν την οργή και αγανάκτησή τους!

Εκεί μας κατάντησαν οι γραικύλοι που μας κυβερνούν: Να μαζεύονται Έλληνες έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία, για να διαμαρτυρηθούν για την ανθελληνική και αντιχριστιανική στάση της εγχώριας κυβέρνησης των αλιβάνιστων!!!

Ταυτόχρονα, καλούμε όλους να υπογράψουν στη σελίδα συλλογής υπογραφών γαι την απελευθέρωση του Γέροντα Εφραίμ, πατώντας αυτό το σύνδεσμο.

Επίσης, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ να μαζευτούν, γιατί πλέον η υπομονή μας έχει ξεπεράσει τα όρια της και δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο τις - πληρωμένες- ύβρεις τους εναντίον του π. Εφραίμ, του Αγίου Όρους, ακόμα και της Τιμίας Ζώνης (δεν κάνουμε πλάκα, τα εν λόγω ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ τόλμησαν να ειρωνευτούν την Παναγία μας, στην προσπάθειά τους να "πλήξουν" το Βατοπαίδι)!

Έχουμε ξαναγράψει πως μπορεί όλος αυτός ο συρφετός να εκμεταλλεύεται την υπομονή και ανεξικακία των Αγιορειτών Μοναχών, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ!

Και ο νοών νοείτω...!

ΠΗΓΗ

ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ - ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - 19 ΝΕΚΡΟΙ!



Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από βόμβα που εξερράγη μέσα σε καθολική εκκλησία, στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Νιγηρίας, Αμπούζα, κατά τη διάρκεια της πρωινής προσευχής για τα Χριστούγεννα, ανέφερε ένας κάτοικος της περιοχής.

"Άκουσα την έκρηξη. Πήγα μπροστά από την εκκλησία για να δω τι γίνεται. Μέτρησα 19 πτώματα μόνος μου, πολλά από αυτά ήταν ακρωτηριασμένα" δήλωσε ο κάτοικος, προσθέτοντας ότι υπήρχαν ακόμη πέντε κατεστραμμένα οχήματα.

"Απομακρύνουμε τους νεκρούς και τους τραυματίες, όμως δυστυχώς δεν έχουμε αρκετά ασθενοφόρα. Τα περισσότερα ασθενοφόρα μας έχουν φύγει και εκτελούν υπηρεσία στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους", είπε εκπρόσωπος οργάνωσης.

Η έκρηξη στην Εκκλησία της Αγίας Τερέζας στο προάστιο Μαντάλα της Αμπούζα προκάλεσε υλικές ζημιές και σε παρακείμενα κτίρια.

Αδιευκρίνιστο παραμένει ποιος ευθύνεται για τη βόμβα. Ωστόσο, οι νιγηριανές δυνάμεις ασφαλείας τον τελευταίο καιρό έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ η οποία θέλει να επιβάλει τον ισλαμικό νόμο (σαρία) στη χώρα, η οποία είναι διαιρεμένη μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων.

Η οργάνωση αυτή έχει αναλάβει την ευθύνη για δύο βομβιστικές επιθέσεις στην Αμπούζα φέτος, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης επίθεσης αυτοκτονίας στη Νιγηρία, στα γραφεία του ΟΗΕ, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 23 ανθρώπους.

Πέρσι τα Χριστούγεννα σε διάφορες βομβιστικές επιθέσεις στη Νιγηρία έχασαν τη ζωή τους 32.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΈΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικά πολεμικά ανάμεσα σε "Όμηρο" και "Λεβιάθαν"

24-12-2011 17:03:16

Πριν λίγο σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, δύο τουρκικά πολεμικά σκάφη, μία κορβέτα και μία φρεγάτα, έλαβαν θέση μεταξύ της στενής θαλασσιας περιοχής που χωρίζει το ισραηλινό κοίτασμα "Λεβιάθαν" από το "Οικόπεδο 12" της Κύπρου, όπου πραγματοποιεί γεώτρηση η πλατφόρμα "Όμηρος" της Noble Energy.

Οι κινήσεις των Τούρκων έγιναν αντιληπτές από UAV που περιπολούσε νότια της Κύπρου, όταν τα δύο σκάφη, ξαφνικά ενώ βρισκόντουσαν στα βορειοανατολικά, έλαβαν πορεία νότια.

Από εκείνη την στιγμή παρακολουθούνται από το ισραηλινό Ναυτικό που έχει στείλει δύο περιπολικά στην περιοχή.

Στην περιοχή βρίσκονται και ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη για να συνδράμουν αν χρειαστεί στα ισραηλινλα περιπολικά, αφού η δύναμη των τελευταίων είναι πολύ μικρή σε σχέση με αυτή των τουρκικών σκαφών, ενώ μία πηγή ανέφερε ότι έχει σταλεί και ισραηλινό υποβρύχιο να επιτηρεί τα τουρκικά σκάφη, γιατί υπάρχει και η πληροφορίες ότι τα τουρκικά σκάφη συνοδεύονται από τουρκικό υποβρύχιο.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, τι τύπου είναι οι φρεγάτα, αν είναι O.H.Perry ή ΜΕΚΟ 200ΤΝ, αλλά η κορβέτα είναι Α69.

Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης τον περασμένο Σεπτέμβριο που οι Τούρκοι παίρνουν τέτοια θέση μεταξύ των δύο κοιτασμάτων.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο.

defencenet.gr

ΛΑΡΙΣΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ: "ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ"!

Η Ἁγία μας Ἐκκλησία μᾶς καλεί νά ἑορτάσουμε τα Χριστούγεννα. Μᾶς προσκαλεί τή νύχτα τῶν Χριστουγέννων νά ἐκκλησιασθοῦμε καί νά μεταλάβουμε τῶν Ἀχράντων Μυστηρίων. Φωτισμένος καί ζεστός ὁ Ναός τῆς Ἐνορίας μας θά χτυπήσῃ χαρμόσυνα τίς καμπάνες πολύ πρίν ξημερώσῃ καί μᾶς καλεί νά ἔλθουμε νά ἑορτάσουμε τή μεγάλη, τήν πρώτη καί καλύτερη γιορτή τῆς πίστεώς μας. Ἐπειδή ὅμως, ἀδελφοί μου, μέ διακατέχει μία ἀγωνία, ἄν πράγματι θά ἀνταποκριθοῦν ὅλοι σ' αὐτό τό μοναδικό καί ὕψιστο καθῆκον, σᾶς ἀπευθύνω θερμή ἔκκλησι καί σᾶς παρακαλῶ νά ἑορτάσουμε, ὅπως τῆς ἁρμόζει, τήν θεία αὐτή ἑορτή. Νά τήν ἑορτάσουμε, ὅπως ἁρμόζει, πρό πάντων σ' ἐμᾶς πού εἴμαστε βαπτισμένοι Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί.

Ἐπισημαίνω τούς κινδύνους, ἐπειδή πολλά ἔχουν ἀλλάξει καί οἱ ἄνθρωποί μας κάθε μέρα ἀλλάζουν τό ἦθος τους καί ἀλλάζουν καί τόν τρόπο ἑορτασμοῦ ὡς καί αὐτῶν τῶν μεγάλων ἑορτῶν.

Δέν εἶναι, ἀδελφοί μου, τά Χριστούγεννα μόνο ἡμέρα ἀργίας καί ἀναπαύσεως· δέν εἶναι ἡμέρα καλοφαγίας καί στολισμῶν, καί πρό πάντων διασκεδάσεων, ἀλλά ἡμέρα πού γιορτάζεται μέσα στό Ναό, στή Θεία Λειτουργία.

Δέν εἶναι σωστό, τό βράδυ τῶν Χριστουγέννων, βαπτισμένοι Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί νά συγκεντρώνωνται σέ κέντρα ἤ σέ σπίτια καί νά διασκεδάζουν ἕως τό πρωί, τήν ὥρα πού θἄπρεπε νά πηγαίνουν στήν Ἐκκλησία γιά νά λειτουργηθοῦν καί νά μεταλάβουν. Οἱ ξένες συνήθειες δέν πρέπει νά μᾶς ἐπηρεάζουν σέ τέτοιο βαθμό, ὥστε νά ἀφήνουμε τίς δικές μας παραδόσεις, καί πρό πάντων τή δική μας λειτουργική ζωή καί νά ρίχνουμε τό βάρος σέ συνήθειες πού μᾶς ἀπομακρύνουν ἀπό τόν δικό μας αὐθεντικό χριστιανικό τρόπο ζωῆς, διότι τότε χωρίς νά τό συνειδητοποιοῦμε, γιορτάζουμε τά Χριστούγεννα σάν εἰδωλολάτρες. Παρουσιαζόμαστε ἀσυγκίνητοι καί ξένοι πρός τό μεγάλο γεγονός τῆς Γεννήσεως τοῦ Σωτῆρος Χριστοῦ. Ἀδελφοί μου, σᾶς παρακαλῶ ἐν ἀγάπῃ πολλῇ τά Χριστούγεννα αὐτά ἄς τά γιορτάσουμε σάν Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί. Ἄς διακόψουμε λίγο τόν ὕπνο αὐτή τήν ἡμέρα κι ἄς προφθάσουμε σάν τούς ποιμένες νά προσκυνήσουμε τόν Κύριό μας. Κι ἄν ἀκόμα ὁ καιρός δέν εἶναι πολύ καλός, κι ἄν κάνῃ κρύο ἤ χιονίζει, ἄς μήν λείψουμε ἀπ' τήν Ἐκκλησία. Ὁ Κύριος μᾶς ἔκανε τήν ὕψιστη τιμή καί ἦλθε στή γῆ γιά νά μᾶς σώσῃ. Ἄς εἴμεθα στήν ὑποδοχή του. Τόν ἔχουμε τόση ἀνάγκη! Καί πρό πάντων, ἀδελφοί μου, μή στερῆτε οἱ γονεῖς στά παιδιά σας αὐτή τή χαρά κι αὐτή τήν ἐμπειρία. Μέ συγκίνησι θά θυμοῦνται πάντα ὅτι νύχτα τά ἐπήγαιναν οἱ γονεῖς τους στήν Ἐκκλησία τά Χριστούγεννα.

Σᾶς παρακαλῶ, ἀδελφοί μου, ἐλᾶτε νά ἑορτάσουμε ἐφέτος τά Χριστούγεννα στό Ναό, γιά νά αἰσθανθοῦμε στίς καρδιές μας τή χαρά τῆς μεγάλης αὐτῆς ἡμέρας, γιά νά χαροποιήσουμε καί τούς μεγαλυτέρους, τούς παπποῦδες καί τίς γιαγιάδες, πού δέν ἔχουν μεγαλύτερη χαρά ἀπ' τό νά βλέπουν τά παιδιά τους καί τά ἐγγονάκια τους στό Ναό τίς μέρες αὐτές. Νά βλέπουν τά παιδιά τους νά βαδίζουν στά ἴχνη τους, νά μήν ἀπορρίπτουν τήν τακτική τους, ἀλλά μαζί τους νά γιορτάζουν Χριστούγεννα. Ἐμεῖς πρό πάντων, ἀδελφοί μου, ἐδῶ στή Λάρισά μας, στόν Τύρναβό μας καί στά χωριά μας, ἄς μήν χαλάσουμε τίς καλές συνήθειες τῶν πατέρων μας. Ἄς μετάσχουμε στό πνευματικό τραπέζι, στό Ἅγιο Ποτήριο, πρωί-πρωί, νύχτα τά Χριστούγεννα στήν Ἐκκλησία, κι ἄς καθήσουμε μετά στό Χριστουγιεννιάτικο τραπέζι μέ συγκεντρωμένη ὅλη τήν οἰκογένεια, τηρῶντας τά ἔθιμά μας, νά εὐφρανθοῦμε καί νά ἀνταλλάξουμε εὐχές».

Ο Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιος
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Έχει απόλυτο δίκιο ο Σεβασμιώτατος Λαρίσης! Ας γιορτάσουμε επιτέλους τα Χριστούγεννα γι'αυτό ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (δηλαδή την Γέννηση του Σωτήρος Χριστού) και όχι με τον τρόπο που έχει επιβάλει και στη χώρα μας το αμερικανοεβραικό κατεστημένο!