Θαυμάστε την Παιδεία του ΣΥΡΙΖΑ!!!


Δήλωση του κ. Ψαριανού (βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) στο κουρδιστό πορτοκάλι:

«Καλύτερα πλούσιος και επαναστάτης παρά πτωχός και μαλ..."

Θαυμάστε την Παιδεία και τη μόρφωση του συγκεκριμένου προσώπου και του κόμματός του! Είμαστε σίγουροι ότι ο Μαρξ θα τον καμαρώνει από εκεί που είναι...
Αυτοί βρίσκονται δυστυχώς στο ελληνικό κοινοβούλιο! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Το paideia-gr προτείνει Ψαριανό για υπουργό Παιδείας!!!

Πηγή: paideia-gr

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

view_2009-02-17t111827z_01_ank03_rtrmdnp_3_turkeyΗ Τουρκία σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει στα μέσα Μαρτίου αεροναυτική άσκηση στο Αιγαίο με την συμμετοχή τεσσάρων χωρών του ΝΑΤΟ (Βρετανία, Ολλανδία, ΗΠΑ και Βέλγιο).

Με αγωνία αναμένεται το μέγεθος της συμμετοχής των συμμαχικών χωρών και ειδικά των ΗΠΑ. Η Βρετανία φέρεται να θέλει να συμμετάσχει χωρίς όμως προκλήσεις και το Βέλγιο ακούγεται ότι θα παραστεί μόνο με προσωπικό.

Η ελληνική θέση

Από πλευράς Ελλάδας γίνονται όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες για την τουρκική άσκηση, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντας τις πληροφορίες για τη μεγάλη αεροναυτική άσκηση που σχεδιάζει η Τουρκία.




Πηγές: LIAKO

ΜΥΚ: Ένα αληθινό περιστατικό της δράσης της μονάδας υποβρυχίων καταστροφών

Άφησαν πίσω τους μόνο τον θάνατο

Η ιστορία που ακολουθεί, είναι πέρα ως πέρα αληθινή αλλά δεν είναι δυνατό να διασταυρωθεί λόγω του υψίστου βαθμού απορρήτου που υπήρξε και της δράσης που ανέλαβε μία Ελληνική ομάδα. Η όλη επιχείρηση έγινε «προς παραδειγματισμό» και μέχρι σήμερα αυτοί που τότε είχαν πάρει το μήνυμα, εξακολουθούν να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στη χώρα μας.
Η ιστορία μου μεταφέρθηκε από αγιορίτη μοναχό, στον οποίο εξιστορήθηκε από έναν από τους πρωταγωνιστές της και ο οποίος ζήτησε ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να ηρεμήσει μετά από αυτά που για την πατρίδα του έκανε.
Η ιστορία ξεκινάει κάπου στο 1993, όταν βρέθηκε νεκρός λιμενικός στην περιοχή της Ηπείρου. Τον είχαν σκοτώσει Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, επειδή προφανώς «έπεσε επάνω» τους κατά την μεταφορά ναρκωτικών στη χώρα μας. Η είδηση μεταδόθηκε από όλα τα δελτία ειδήσεων και από όλα τα ΜΜΕ. Η δράση των συμμοριών Αλβανών που εμπορεύονταν τον λευκό θάνατο είχε αυξηθεί το τελευταίο διάστημα πριν την δολοφονία του άτυχου λιμενικού και η ίδια η εκτέλεσή του (περί εκτελέσεως επρόκειτο) έδειχνε πως οι Αλβανοί λαθρέμποροι είχαν αποθρασυνθεί.

Η αρμόδια Υπηρεσία Πληροφοριών είχε ήδη συλλέξει όλες τις πληροφορίες για μία συγκεκριμένη ομάδα, που δραστηριοποιούνταν στο Ιόνιο και που είχε αρκετά μέλη, περίπου 70, που ασχολούνταν με την μεταφορά και την ασφάλεια των ναρκωτικών προς τη χώρα μας. Ήδη ήταν γνωστός ο χώρος που χρησιμοποιούσαν ως έδρα της «επιχείρησής» τους και δεν ήταν άλλος από ένα παραλιακό ξενοδοχείο στην Αλβανία, που μέχρι πριν λίγα χρόνια χρησιμοποιούνταν από τα μέλη του κόμματος του Χότζα για να πραγματοποιούν τις διακοπές τους. Το ξενοδοχείο βρισκόταν απέναντι από την Κέρκυρα κι έτσι θα ήταν πολύ εύκολο να πλησιάσει κανείς σε αυτό αλλά και να διαφύγει πάρα πολύ γρήγορα.
Το ίδιο βράδυ, του θανάτου του λιμενικού, μία επίλεκτη ομάδα, αποτελούμενη από 5 άνδρες, με μία εξωλέμβιο έφυγε από την Κέρκυρα για να «επισκεφθεί» τους Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Μισή ώρα αργότερα, αθόρυβα τέσσερις άνδρες της ομάδας έβγαιναν μέσα από την θάλασσα στην παραλία του ξενοδοχείου, ενώ ο πέμπτος είχε βρει ένα σημείο όπου έκρυψε την εξωλέμβιο και σύμφωνα με το σχέδιο πήρε την κατάλληλη θέση για υποστήριξη των υπολοίπων κατά την έξοδό τους.
Με πλήρη εξοπλισμό και με διόπτρες νυχτερινής όρασης και οι πέντε «εισβολείς» κινιόντουσαν μέσα στο απόλυτο σκοτάδι βλέποντας τα πάντα, ενώ δεν τους έβλεπε κανείς. Οι σιγαστήρες στα μικρά ταχυβόλα που επέλεξαν, ιδανικά για δράση σε μικρούς χώρους και για μικρές αποστάσεις, σε λίγο άρχισαν να ακούγονται ελαφριά μέσα στη νύχτα. Οι κάμερες που είχαν ενσωματωμένες στο δεξιό μέρος του κεφαλιού τους, κατέγραφαν όλα τα «περιστατικά». Ανέβηκαν γρήγορα την ανηφόρα από την παραλία μέχρι το κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου, χωρίς να υπάρξει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Η είσοδός τους έγινε με πλήρη αλληλοκάλυψη και μετά από λίγα λεπτά βγήκαν και άρχισαν να κατηφορίζουν προς την παραλία, αλληλοκαλυπτόμενοι. Δεν είχε ακουστεί ούτε ένας κανονικός πυροβολισμός. Δεν πρόλαβε κανείς από τους «ενοίκους» του ξενοδοχείου-γιάφκα να καταλάβει τι ακριβώς έγινε. Πολύ γρήγορα, ο πέμπτος της ομάδας άρχισε να τους καλύπτει με πυρά εξ αποστάσεως, προκειμένου να δημιουργήσει περισσότερη σύγχυση. Στην διόπτρα του όμως δεν έβλεπε κανέναν. Δεν βγήκε κανείς έξω…
Η ομάδα των τεσσάρων ανδρών μετακινήθηκε πολύ γρήγορα προς την εξωλέμβιο. Όλοι τους συναντήθηκαν, μετρήθηκαν γρήγορα και ξεκίνησαν. Θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν, «βραδιά εκπαίδευσης», αλλά δεν ήταν... Αυτό το γνώριζαν ήδη περισσότεροι από 50 Αλβανοί κακοποιοί που δεν είδαν τον ήλιο να ανατέλλει την επομένη ημέρα…
Από τότε, οι κινήσεις των Αλβανών εμπόρων του λευκού θανάτου στο Ιόνιο, μειώθηκαν πάρα πολύ. Πήραν μία απάντηση που τους έκανε να καταλάβουν πως εάν θέλουν παιχνίδια, θα πρέπει να γνωρίζουν και να τα παίζουν μέχρι τέλους… Οι άνδρες που συμμετείχαν δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι γι αυτό που έκαναν, αλλά δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση…
Την ημέρα της κηδείας του άτυχου λιμενικού, η ψυχή του σίγουρα θα χαμογελούσε ικανοποιημένη, έστω και μετά θάνατον…



Πηγές: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Οι ψευτοεπαναστάτες


οι γνωστοί "δίκαια εξεγερμένοι ..." νέοι έκαναν άλλη μια πορεία.

Και επειδή η επόμενη μέρα ήταν του Βαλεντίνου οι επαναστάτες αποφάσισαν να μεταθέσουν την εξέγερση για την προηγούμενη ημέρα (Παρασκευή 13/2) . Με θέμα-πρόσχημα για την πορεία αυτή τη φορά μία συνδικαλίστρια που πριν από αρκετό καιρό δέχθηκε επίθεση με βιτριόλη. Ένα πρόσχημα πάντα θα υπάρχει για να βρίσκουν μια αφορμή και να δίνουν νόημα στη ζωή τους τα ΠΛΟΥΣΙΑ και ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ κωλόπαιδα και να τα σπάνε .

Η συγκέντρωσή τους ξεκίνησε από την Καμάρα αργά το απόγευμα και συμμετείχαν οι γνωστές αναρχικές ομάδες της πόλης μας.

Κλείνοντας την πορεία τους και επιστρέφοντας στην Καμάρα, τα ελεεινά κορπόσκυλα ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ το παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου.

Έσπασαν τα τζάμια από το παρεκκλήσι


Πέταξαν μπογιές πάνω στην τοιχογραφία της Μητέρας του Θεού. Λερωμένη και η εικόνα του Αγίου Δημητρίου. Οι υπόλοιπες καταστραμένες εικόνες ευτυχώς είχαν τζάμι μπροστά και καθαρίσθηκαν άμεσα από ευσεβείς ενορίτες.







Σαν να μην τους έφταναν αυτά, τα κακομαθημένα κωλόπαιδα πέταξαν μπογιά και στο ψηφιδωτό του Αγίου Αθανασίου που βρίσκεται πάνω από την είσοδο του κυρίως ναού. Έγραψαν συνθήματα στους τοίχους (τα οποία επίσης σβήστηκαν άμεσα)






και φυσικά δεν γλίτωσε ούτε η βυζαντινή σημαία


Επιπλέον, ως κανίβαλλοι όταν εντόπισαν το αυτοκίνητο του ιερέα της εκκλησίας, ανέβηκαν πάνω στο καπώ και στον ουρανό χτυπώντας το με λύσσα ενώ πετώντας πέτρες ράγισαν ή έσπασαν τα περισσότερα παράθυρα.
Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης για μία ακόμη φορά ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΕΙ.
Τα ΜΑΤ (εκτελώντας άνωθεν εντολές) όταν οι αναρχικοί κάνουνε πορεία περιορίζονται στο να προστατεύουν ΜΟΝΟΝ τα αστυνομικά τμήματα!! (του Λευκού Πύργου στην συγκεκριμένη περίπτωση).
Όταν τελικά τους επιτράπηκε να επέμβουν είχε περάσει ήδη αρκετή ώρα και η πόλη αλλά και η θρησκευτική και πολιτιστική μας κληρονομιά βεβηλώθηκε ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ φορά ΒΑΝΑΥΣΑ.
Η κυβέρνηση φυσικά και φέρει ευθύνη για την κατάσταση αυτή.
Και θα πληρώσει γι αυτό (εκτός αν της έχει ήδη ανακοινωθεί από ξένα κέντρα εξουσίας η αντικατάστασή της, οπότε δεν την πειράζει να συνεχίζει την αυτοκαταστροφική της πορεία).
Με εξαίρεση μεμονωμένα ιστολόγια (που προς τιμήν τους ανέφεραν έστω και επιγραμματικά τις νέες βεβηλώσεις) ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ δεν φρόντισε να καλύψει μέχρι σήμερα το γεγονός.
Η οργή και η αγανάκτησή μας φυσικά δεν περιγράφεται.
Η Νέμεσις δεν θα αργίσει, σε κάθε υπεύθυνο και υπόλογο.

Θυμίζουμε με θλίψη παλαιότερα περιστατικά βεβήλωσης από τα ίδια ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ
http://antiparakmi.blogspot.com/2008/12/blog-post_7467.html
http://antiparakmi.blogspot.com/2008/12/blog-post_24.html

Πηγές: greekalert

Mακάρι ο Θεός να μας συγχωρήσει!

Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί

- Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του.
Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.
- Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και αγάπης;

image11

Καμία θρησκεία δε μπορεί ποτέ να δικαιολογήσει τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα

image2

image3image4image5

Το e-mail μας το έστειλε η πολύ καλή φίλη βιβή Κρεμμύδα.

Οι φωτογραφίες όπως διαπιστώνουμε είναι από το www.metacafe.com



Πηγές: ΕΠΙΚΑΙΡΟ

Το καρναβάλι των Σκοπίων


Tις παρακάτω εικόνες μας τις έστειλε μέσω email ένας φίλος.

Όχι, δεν πρόκειται για υπερπαραγωγή του Bollywood, ούτε για αμερικάνικη B-movie, αλλά ούτε και για το καρναβάλι της Πάτρας.
Οι εικόνες είναι από μια τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, όπου υποδέχονται τον "απόγονό" τους, πρίγκιπα της φυλής Χούσνα του Πακιστάν. Η γελοιότητα δεν έχει όρια μερικές φορές... Πόσο αγράμματοι (δυστυχώς) είναι αυτοί οι άνθρωποι; Νομίζουν ότι με τέτοιες "επιδείξεις" τιμούν τον Μ. Αλέξανδρο; Θα τρίζουν τα κόκαλά του εκεί που είναι... Κάντε κλικ να δείτε όλες τις εικόνες...





















Πηγές: paideia-gr

ΠΑΕΙ, ΜΟΥΡΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!

Προχθες, Παρασκευη, ιδρυσαν κρατικη εταιρεια προωθησης της οινοπαραγωγης, με το ονομα "Αργεαδες".
Στην ανακοινωση αναφερουν οτι οι Αργεαδες ηταν η βασιλικη δυναστεια της Μακεδονιας, που καταγονταν απο το Αργος το Ορεστικο.... το οποιο βεβαια ηταν μακεδονικο και οχι ελληνικο....
Την ιστοριουλα αυτη δε, θα την γραφουν στις ετικετες σε ολα τα μπουκαλια κρασι που εξαγουν , πιθανον και στα αγγλικα... ( αυτο το ειχα προτεινει επισημα, μεσω της μητερας του,στο ξενοδοχειο που διατηρει στην Αθηνα, αλλα και αμεσα στον ιδιο τον κ.Δ. Πολιτοπουλο, της Ζυθοποιιας Μακεδονιας- μπυρα Βεργινα- πως επρεπε να βγαλει μπυρα με το ονομα "Μακεδονια " και τα σχετικα... αλλα "με εγραψε").
Τελικα, αυτοι οι ανθρωποι-οι σκοπιανοι- ειναι ΑΣΘΕΝΕΙΣ με βαριά ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.Δεν ξερω τι καταληξη θα εχει η ασθενεια τους, αν θα γιατρευτει, αν θα τους οδηγησει στην αγκαλια της Ελλαδος οταν παψει η φασιστικη λογοκρισια και διαβασουν επιτελους αυτα που λεει η παγκοσμα ιστορια, η θα χρειαστει καποιος αεροψεκασμος για θεραπεια...!
"ΣΤΕΦΑΝΟΣ"

Πηγές: skeftomasteellhnika

Υπερήφανος που είναι Έλληνας δηλώνει ο καλύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός του κόσμου.



«Αισθάνθηκα υπερηφάνεια που είμαι Έλληνας και που εκπροσωπώ το ελληνικό ραδιόφωνο» δηλώνει ο Νίκος Γκαραβέλας για τη βράβευσή του ως ο καλύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός του κόσμου.

Ο καλύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός στον κόσμο είναι Έλληνας. Είναι ο Νίκος Γκαραβέλας του Love Radio 97,5(καθημερινά 10.00 με 1.00 πμ) και το όνομά του έχει «περάσει» στην ιστορία του παγκοσμίου ραδιοφώνου αν και ο ίδιος δεν ακούει.

Έχετε βραβευθεί ως ο καλύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός στον κόσμο από το CMA Νάσβιλ. Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Εκείνη τη στιγμή που ακούστηκε το όνομά μου, πιστεύω ότι σταμάτησε ο χρόνος. Δεν μπορούσα ούτε να το συνειδητοποιήσω. Ήρθε κοντά μου ο πρόεδρος του American Mucic Association και μου είπε « το όνομά σου γράφτηκε στην ιστορία». Αυτό ήταν. Υπερηφάνεια που είμαι Έλληνας, υπερηφάνεια που εκπροσωπώ το ελληνικό ραδιόφωνο, η αξία του οποίου αναγνωρίστηκε σε διεθνές επίπεδο, υπερηφάνεια για τους ακροατές μου που δικαίωσα τις μουσικές του επιλογές. Το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο ραδιοφωνικό βραβείο απονεμήθηκε στην Ελλάδα και αυτό έχει γραφεί στην ιστορία του παγκοσμίου ραδιοφώνου.

Δεν ακούει ραδιόφωνο παρά μόνο περιστασιακά κάποιες φορές, έχει κυρίως τις δικές του μουσικές επιλογές.

Προτιμά την κάντρι και την ινδιάνικη μουσική την οποία δεν χαρακτηρίζει «δύσκολη», μιας και όλοι μας όπως λέει έχουμε ένα δίσκο η CD από Elvis, Jerry Lee Lewis, Lynyrd Skynyrd (σ.σ. αυτοί μάλιστα), Eagles ή Johnny Cash και έχει φανατικούς οπαδούς. Όλα είναι country δηλώνει αλλά ο καθένας έχει την δική του ονομασία .Προσπαθεί να είναι κοντά σε όλους τους ακροατές του και να ξέρει ότι βρίσκεται εκεί για τον καθένα τους. Την ώρα που έκανε εκπομπή του ανακοίνωσαν ότι θα κάνει εκπομπή και στον 650ΑΜ WSM The Legend, τον αρχαιότερο και ιστορικότερο ραδιοφωνικό σταθμό του κόσμου. Αυτή είναι η ανάμνηση που έχει χαραχθεί στη μνήμη του.

Σήμερα η εκπομπή του μεταδίδεται live στις ΗΠΑ και μέσω Internet, σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Κάθε πρωί Κυριακής στις 9.30 ώρα Ελλάδας η International Hour είναι γεγονός και η πιο όμορφη ραδιοφωνική του στιγμή. Άλλη μια καταξίωση για το ελληνικό ραδιόφωνο.

(πληροφορίες από το ένθετο TV Έθνος 18 Ιανουαρίου)


Πηγές: hellenicrevenge

Makedonas82

από το "Μακεδονικό ζήτημα" μαθαίνουμε για την περίπτωση του Μακεδόνα συμπατριώτη μας που διαθέτει στο YouTube το κανάλι ... makedonas82 . Σλαβόφωνος Έλληνας ο ίδιος... που η αθλιότητα πολλών ΜΗ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΦΩΣΤΗΡΩΝ τον έχει πληγώσει τόσο που δημιούργησε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ κανάλι video για τη Μακεδονία , χρησιμοποιώντας ντοκουμέντα που αναδεικνύουν το μέγεθος της προδοσίας όσως μπορούν να αποδεχτούν μία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... εκτός Ελλάδας.


Περισσότερα για το θέμα αλλά και βίντεο του Makedonas82 θα βρείτε εδώ

Πηγές: greekalert

Πάνε να... τουρκέψουν την κοινότητα Οργάνη Ροδόπης!

Ό,τι έγινε με τη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου, πάει να γίνει και στην Οργάνη Ροδόπης, με τον γραμματέα της κοινότητας Δημήτρη Περαζίδη αυτήν τη φορά, που έγινε επίσης στόχος γιατί είναι Έλληνας και δεν παίζει στα παιχνίδια «τουρκοποίησης» της περιοχής... Και μπορεί η δασκάλα να γλίτωσε τον... διωγμό (από το σχολείο) εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση, άγνωστο είναι όμως τι θα γίνει με τον γραμματέα της κοινότητας, αφού ο εκεί περιφερειάρχης δεν φαίνεται «να μας τα λέει καλά...».

Ο Δ. Περαζίδης, ο μόνος υπάλληλος του ΟΤΑ στη Ροδόπη που μπήκε μέσω ΑΣΕΠ το 1998, διώκεται γιατί έκανε διάφορες καταγγελίες για ατασθαλίες κατά του προϊσταμένου του, τού προέδρου της κοινότητας Μεμέτ Εμίνογλου, γιατρού το επάγγελμα, και βέβαια υπέβαλε μήνυση και ένσταση μεροληψίας εναντίον του. Μάλλον όμως, όπως γράφουν στα ρεπορτάζ τους και οι τοπικές εφημερίδες «Χρόνος» και «Αντιφωνητής», τα αίτια της σύγκρουσης είναι πολύ... βαθύτερα. Και μάλλον ξεκινούν από τη φράση που φέρεται να είπε ο γραμματέας στον πρόεδρο της κοινότητας, ότι «η εποχή της Χούντας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πέρασε ανεπιστρεπτί...».
Όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Οργάνης, και οι δύο μουσουλμάνοι, έχουν βρει σύμμαχο τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (για «άγνωστους» λόγους) και προσπαθούν τώρα να αλλάξουν τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας για να... απαλλάξουν από τα καθήκοντά του τον γραμματέα, μετά την παταγώδη αποτυχία τους να συγκεντρώσουν υπογραφές των κατοίκων σ' ένα κείμενο που είχαν ετοιμάσει, με το οποίο θα ζητούσαν οι κάτοικοι πλέον την απομάκρυνση του χριστιανού γραμματέα της κοινότητας (οι περισσότεροι κάτοικοι είναι πομακικής καταγωγής και δύσκολα εκβιάζονται από το τουρκικό προξενείο).
Όπως μαθαίνουμε, εάν καταφέρουν να διώξουν τον χριστιανό γραμματέα, θα το θεωρήσουν «θρίαμβο» της προσπάθειας για «τουρκοποίηση» της κοινότητας, κάτι που επιχειρούν να επιτύχουν σταδιακά από το 2003 που εκλέχτηκαν (προεκλογικά υπόσχονταν, όπως μας μεταφέρουν, να διώξουν όλους τους... χριστιανούς υπαλλήλους)! Πρόθεσή τους είναι να επιβάλουν τα τουρκικά ως γλώσσα ομιλίας στην κοινότητα (ο χριστιανός γραμματέας αναγκαστικά τους «επιβάλλει» να μιλάνε ελληνικά και να συνεννοούνται προφορικά και γραπτά στα ελληνικά) και να καταργήσουν κάθε εθνική εορτή, αφού δεν θα υπάρχει στη διοίκηση κανένας έλληνας χριστιανός, και γι' αυτόν τον λόγο δεν λειτουργούν το δημόσιο νηπιαγωγείο στην έδρα της κοινότητας, που έχει κατοίκους που θεωρούν εαυτούς τουρκικής και όχι πομακικής καταγωγής. Δηλαδή «έπεισαν» (με το καλό ή με το... άγριο) τους γονείς αυτούς να μη στέλνουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο, με την αιτιολογία ότι δεν μιλάνε και τα τουρκικά κ.λπ. Τα νηπιαγωγεία όμως στους δύο άλλους οικισμούς της κοινότητας που οι κάτοικοί τους είναι πομακικής καταγωγής λειτουργούν κανονικά και φυσιολογικά...
Είναι φανερό ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Οργάνης, μαζί με τον φίλο τους περιφερειάρχη (προφανώς έχοντας περίεργες απόψεις για τα συγκεκριμένα θέματα), θέλουν να διώξουν τον χριστιανό γραμματέα, που όχι μόνο δεν συνεργάζεται μαζί τους στην «τουρκοποίηση» της κοινότητας, αλλά τους καταγγέλλει και τους... χαλάει τη σούπα!
Αυτά προς το παρόν, και θα παρακολουθούμε από κοντά την υπόθεση, γιατί δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε μια ευνομούμενη πολιτεία.