ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΙ ΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ ΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ


Πριν λίγη ώρα το skai μετέδωσε ότι πραγματοποιείται η αντιρατσιστική συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα, μεταδίδοντας προφανώς τους ευσεβείς πόθους των επαγγελαμτίων αντιρατσιστών συνεδέλφων τους από το ίδιο κέντρο εκπορευόμενοι... Η αλήθεια είναι ότι καμιά συναυλία δεν πραγματοποπιείται και ότι οι κάτοικοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στην πλατεία και την περιφρουρούν... Οι αντιρατσιστές ούτε στο χιλιόμετρο δεν φαίνονται. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας κρατάμε ενήμερους

www.stoxos.gr

Ο Μέγας Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας καλεί σε καταστροφή όλων των εκκλησιών στην περιοχή


Του Raymond Ibrahim (The Algemeiner) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σύμφωνα με διάφορες αραβικές πηγές ειδήσεων, την περασμένη Δευτέρα, ο Σεΐχης Αμπντούλ Αζίζ Μπιν Αμπντουλάχ, ο Μεγάλος Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε ότι "είναι αναγκαίο να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες της περιοχής." (δες σχετικό άρθρο του Russia Today ΕΔΩ)

Ο Μεγάλος Μουφτής έκανε αυτό το σχόλιο απαντώντας σε ερώτηση που τέθηκε από μια αντιπροσωπεία από το Κουβέιτ: ένα μέλος του κοινοβουλίου του Κουβέιτ έκανε πρόσφατα έκκληση να «απομακρυνθούν» οι εκκλησίες (αργότερα έκανε «διευκρινίσεις», λέγοντας ότι απλώς είπε ότι δεν θα πρέπει να χτιστούν εκκλησίες στο Κουβέιτ ), και η αντιπροσωπεία εξέφρασε την επιθυμία να επιβεβαιώσει τη θέση της Σαρία για εκκλησίες.

(Στην φωτογραφία εκκλησία στο Κουβέιτ)

Κατά συνέπεια, ο Μεγάλος Μουφτής, "τόνισε ότι το Κουβέιτ είναι μέρος της Αραβικής Χερσονήσου, και ως εκ τούτου είναι ανάγκη να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες σε αυτό."

Όπως και πολλοί μεγάλοι μουφτήδες πριν από αυτόν, ο Σείχης στήριξε την δήλωσή του στην περίφημη παράδοση, ή χαντίθ, όπου ο προφήτης του Ισλάμ δήλωσε στο νεκροκρέβατό του ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν δύο θρησκείες στην [αραβική] Χερσόνησο», κάτι που πάντοτε είχε την έννοια ότι μόνο η θρησκεία του Ισλάμ μπορεί να ασκείται στην περιοχή.

Ενώ το πράγμα μιλάει από μόνο του, σκεφτείτε ότι:

Ο Σεΐχης Αμπντούλ Αζίζ Μπιν Αμπντουλάχ δεν είναι απλά κάποιος τυχαίος μουσουλμάνος που μισεί στις εκκλησίες. Πρόκειταιι για τον Μεγάλο Μουφτή της χώρας που έφερε το Ισλάμ στον κόσμο. Επιπλέον, αυτός είναι ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Συμβουλίου του Ulema [οι λόγιοι του Ισλάμ] και Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής για την Επιστημονική Έρευνα και την Έκδοση Φετφάδων. Κατά συνέπεια, όταν πρόκειται να μιλήσει για το Ισλάμ, τα λόγια του είναι πάρα πολύ έγκυρα.

Λαμβάνοντας υπόψη την υστερία που διακατέχει τη Δύση, όταν μη έγκυρα άτομα προσβάλλουν το Ισλάμ, για παράδειγμα, εκείνος ο περιθωριακός, άγνωστος πάστορας - φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν ένας Χριστιανός ομόλογος του Μεγάλου Μουφτή, δηλαδή ο Πάπας, έβγαινε να δηλώσει ότι όλα τα μουσουλμανικά τεμένη στην Ιταλία πρέπει να καταστραφούν ! Φανταστείτε την ασταμάτητη Δυτική φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης αλλά και «ευαίσθητων» πολιτικών, που θα ξεσήκωναν όλο το κόσμο ουρλιάζοντας για «μισαλλοδοξία» και «φανατισμό», θα απαιτούσαν εκείνος που θα το έλεγε να ζητήσει συγγνώμη αν όχι να παραιτηθεί.

Ωστόσο, ο Μεγάλος Μουφτής - η υψηλότερη ισλαμική αρχή της «φίλης μας και συμμάχου μας» Σαουδικής Αραβίας – δεν έχει κανένα πρόβλημα να προτρέπει τους μουσουλμάνους να καταστρέψουν τις χριστιανικές εκκλησίες, όχι ότι χρειάζεται και κάποια επιπλέον υποκίνηση για αυτό (ούτε ένας μήνας δεν περνάει, χωρίς να καταστρέφονται και να βομβαρδίζονται εκκλησίες σε όλο τον ισλαμικό κόσμο).

Επίσης, εξετάστε τη σημασία της λογικής του Μεγάλου Μουφτή για την καταστροφή των εκκλησιών: απλά βασίζεται σε ένα χαντίθ. Αλλά όταν οι μη-Μουσουλμάνοι κριτικάρουν την χαντίθ (ισλαμική παράδοση) ότι αυτή ή κάποιες άλλες υποκινούν τη βία και τη μισαλλοδοξία έναντι των "απίστων", κατηγορούνται ότι είναι "ισλαμοφοβικοί" επειδή εκ προθέσεως συκοφαντούν και διαστρεβλώνουν το Ισλάμ, βάζοντας εμπόδια στο "διάλογο" με τους μουσουλμάνους και ούτω καθεξής.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ

Ο κλήρος, οι αρχές και πλήθος κόσμου υποδέχθηκε στη Λαμία την ιερή εικόνα...
Λαμπρή υποδοχή ετοίμασε η Μητρόπολη Φθιώτιδας για την εικόνα της Παναγίας της Γερόντισσας από την Ιερά Μονή του Παντοκράτωρος του Αγίου Όρους.
Η εικόνα έφτασε λίγο μετά τις 17:30΄ στη πλατεία Πάρκου στο κέντρο της πόλης , όπου την υποδέχθηκαν ο κλήρος, οι αρχές και πλήθος κόσμου, ενώ στη συνέχεια η πομπή με την ιερή εικόνα κατευθύνθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας στην πλατεία Ελευθερίας, για την ακολουθία των Τρίτων Χαιρετισμών.



Είναι η 1η φορά, που η εικόνα της Παναγίας της Γερόντισσας από το Άγιο Όρος, έρχεται στη Λαμία και όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαος το ζήτησε από τον ηγούμενο της Μονής για να εμψυχωθούν οι χριστιανοί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον λαό, που χρειάζεται κάπου να στηριχθεί.
Η ιερή εικόνα της Παναγίας της Γερόντισσας, που είναι πιστό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας, το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μονή του Παντοκράτωρος του Αγίου Όρους, θα παραμείνει στη Λαμία μέχρι τις 26 Μαρτίου.














lamiareport.gr

ΝΤΡΟΠΗ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ Ν´ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !


Η ανοχή έχει τα όρια της!
Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου μπορεί κάποιος να κάνει την κράτηση
των εισιτηρίων του ηλεκτρονικά:
Στις γλώσσες (επιλέξτε γλώσσα) περιλαμβάνονται εκτός από τα Ελληνικά (Greek) και τα Μακεδονικά (Macedonian)!!!
Μετά λέμε ότι φταίνε οι Βουλγαροσκοπιανοί

Ο μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος εχθρός μας είμαστε εμείς.

ΠΗΓΗ

Για χαράτσι στα... κοτέτσια καταγγέλλουν το δήμαρχο, οι κάτοικοι Ζακύνθου

Καζάνι που βράζι είναι η Ζάκυνθος, μετά την απόφαση του δημάρχου Στέλιου Μποζίκη, να χρησιμοποιήσει περίπου 700 αεροφωτογραφίες, από όλο το νησί, προκειμένου να υπολογιστεί το χαράτσι των ακινήτων.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι καταγγέλουν τον δήμαρχο πως προσμέτρησε μαζί με τα σπίτια και τα... κοτέτσια, με αποτέλεσμα να καλούνται να καταβάλλουν ένα υπέρογκο ποσό, μόλις γίνουν οι διορθώσεις που προωθεί η Δημοτική Αρχή.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του υποστηρίζει με δηλώσεις του, ότι μετρήθηκαν μόνο οι κύριοι και βοηθητικοί χώροι και όχι κοτέτσια, όπως έχει ευρέως ακουστεί, ούτε οι υπαίθριοι χώροι και καλεί όσους έχουν άλλη γνώμη να προσέλθουν στις υπηρεσίες του δήμου στο Βανάτο και να διορθώσουν το λάθος.

Το ζήτημα αυτό, όπως αναφέρει το imerazante.gr, έχει οδηγήσει στα άκρα τις σχέσεις του δημάρχου Ζακυνθίων και των φορέων (ΤΕΕ, Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Ξενοδόχων, Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών, Δικηγορικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος, Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων), καθώς ο κ. Μποζίκης επιμένει στις απόψεις του περί μέτρου δικαιοσύνης και ίσης κατανομής των βαρών στους Ζακυνθινούς πολίτες.

Αύριο, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα συνεδρίαση, με θέμα τον καθορισμό των τελών, το οποίο έχει αναστατώσει τη μικρή τοπική κοινωνία.

Οι προαναφερθέντες φορείς, απαιτούν την άμεση ανάκληση της Δημοτικής Αρχής, των μέτρων που επέβαλαν και των πράξεων που εξέδωσαν, ειδικά, δε, του βεβαιωτικού καταλόγου που έχουν κοινοποιήσει στη ΔΕΗ, βάσει των οποίων έγινε η έκδοση των λογαριασμών της, ενώ καλούν τους πολίτες να μην φοβούνται τη διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ, λόγω μη πληρωμής των τελών και φόρων υπέρ τρίτων, διότι αυτό έχει, πλέον, κριθεί παράνομο.


ΠΗΓΗ

"Οι Ρώσοι μας είπαν ότι ο Α.Ρόντος γνώριζε την συνωμοσία δολοφονίας του Καραμανλή"!

Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση της συνωμοσίας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από «δυτικές μυστικές υπηρεσίες και του Ισραηλινούς», καθώς ο τότε διοικητής της ΕΥΠ και βουλευτής του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής, πριν λίγο, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 9», όχι απλά επιβεβαίωσε το βάσιμο της υπόθεσης και την αξιοπιστία της σχετικής πληροφόρησης από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, αλλά προχώρησε στην αποκάλυψη και ενός ονόματος:

Αυτό του διαβόητου Άλεξ Ρόντου, το οποίο περιεχόταν μέσα στην ενημέρωση των Ρώσων, ότι ήταν «Ο άνθρωπος που γνώριζε την υπόθεση της συνωμοσίας για την δολοφονία του Κώστα Καραμανλή»!

Μέσα στα έγγραφα που είχαν φτάσει από τις ρωσικές υπηρεσίες περιεχόταν το όνομα του Άλεξ Ρόντου, ως γνώστη της υπόθεσης αυτής. Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο, αλλά γενικά ότι πληροφορίες μας έδιναν οι Ρώσοι αποδεικνύονταν απόλυτα αξιόπιστες».

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα μια επίθεση βόμβας με τηλεχειρισμό στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, η οποία έγινε ακριβώς όπως περιέγραφαν οι Ρώσοι ότι θα γινόταν η επίθεση κατά του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου.

Την ευθύνη της επίθεσης την είχε πάρει μια «τρομοκρατική» οργάνωση με την επωνυμία «Λαϊκή Θέληση», δηλαδή μία από αυτές τις οργανώσεις που οι Ρώσοι χαρακτηρίζουν «ελεγχόμενες από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες». «Η επίθεση έγινε όπως ακριβώς περιγραφόταν ότι θα γινόταν η επίθεση στο κομβόϊ του πρωθυπουργικού αυτοκινήτου. Βέβαια τότε ο Κ.Καραμανλής είχε πάρει μέτρα και δεν θα κινδύνευε πλέον».

Στην συνέντευξή του ο Ι.Κοραντής σημειώνει ότι «Οι πληροφορίες κρίθηκαν ως απόλυτα έγκυρες. Ακόμα και το συμπέρασμα ότι θα δολοφονούσαν τον Καραμανλή για να ανατρέψουν την ενεργειακή πολιτική του σε ότι αφορά την προσέγγιση με την Ρωσία, κρίναμε από όλα τα στοιχεία που περιήλθαν στην διάθεσή μας ότι δεν ήταν ένας έωλος ισχυρισμός, αλλά τεκμηριωμένος. Σε ότι αφορά το θέμα του Άλεξ Ρόντου και ότι γνώριζε την υπόθεση δεν μπορέσαμε να το ελέγξουμε".

O Άλεξ Ρόντος, σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών είτε όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών ο Γ.Παπανδρέου, είτε όταν ήταν πρωθυπουργός, με πολλές αποστολές σε πρώην σοβιετικές δημοκρατίες "ενεργειακού χαρακτήρα", με εμπλοκή σε ΜΚΟ στις χώρες αυτές, με κρίσιμο ρόλο στην πολιτική της Γεωργίας που οδήγησε την χώρα στον αυτοκτονικό πόλεμο κατά της Ρωσίας το 2008, ένας μυστηριώδης άνθρωπος που εμφανίζεται σε όλα τα "καυτά σημεία" του πλανήτη...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Για το περιστατικό το best.gr της Πάτρας αναφέρει...


Σημαντικές υλικές φθορές κατάφεραν οι αντιεξουσιαστές στα γραφεία της Χρύσης Αυγής στην Πάτρα, στην οδό Γερμανού και Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των αναρχικών κατέστρεψε τις τζαμαρίες, αλλά και το εσωτερικό των γραφείων της οργάνωσης. Στη συνέχεια έφυγαν από το σημείο, συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Οι αντιεξουσιαστές ήταν με μηχανάκια και τώρα κατευθύνονται στο πρώην Παράρτημα στην οδό Κορίνθου.

Πριν λίγη ώρα από την επίσημη σελίδα της Χρυσής Αυγής:

«Οι παρακρατικοί του Χρυσοχοΐδη ξανακτύπησαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχαν καταστρέψει τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη. Μέρα μεσημέρι και με πλήρη γνώση της αστυνομίας κατέστρεψαν τα γραφεία μας τα οποία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Πάτρας. Αποχώρησαν με την συνοδεία της αστυνομίας χωρίς να γίνει καμία σύλληψη. Κατατίθενται μηνύσεις για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και γίνεται αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου – ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ INDYMEDIA…Για να καταλάβετε το επίπεδο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ κράτους και “αντιεξουσιαστών”, οι δεύτεροι παρέμειναν επί μία και πλέον ώρα να καταστρέψουν ολοσχερώς τα γραφεία από τα οποία αφαίρεσαν έπιπλα τα οποία έκαψαν στη μέση του δρόμου και επίσης προκάλεσαν ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Όλα αυτά ασφαλώς δεν γίνονται σε 20 λεπτά και κυρίως δεν γίνονται αν δεν έχεις διαβεβαιώσεις ΑΣΥΛΙΑΣ. Αυτά για την ώρα και θα επανέλθουμε»

Και η προανάληψη της επίθεσης...



ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ 24 ΚΑΙ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ... ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΥΤΟΙ!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;



Κόβουν και τις άδειες, προγραμματισμένες ή απρογραμμάτιστες, του αστυνομικού προσωπικού για τις 24 και 25 Μαρτίου, με αιτία τα «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας της παρέλασης Μάλιστα, οι σχετικές διαταγές των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, έρχονται προφορικά προς τους διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών, αφού αν κάτι τέτοιο αποτυπωνόταν σε έντυπη διαταγή... θα ήταν παράνομο και θα καταπατούσε κατάφορα το Σύνταγμα και το προεδρικό διάταγμα που ορίζει τον τρόπο εργασίας και χορήγησης αδειών.

Να σημειωθεί ότι μόνο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας μπορεί να προβεί σε τέτοια ενέργεια με έγγραφη διαταγή, στην οποία θα υπάρχουν απόλυτα τεκμηριωμένα οι λόγοι για την «διακοπή» των αδειών. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί.

Στο άκουσμα αυτών των προφορικών εντολών, οι αστυνομικοί αντέδρασαν έντονα, κάτι που εκφράστηκε από κάποιους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους τους, προς αξιωματικούς που προέβησαν σε αυτή την «προφορική ανακοίνωση».

Φαίνεται να υπήρξε μια σχετική αναδίπλωση με την εντολή να αλλάξει λίγο και οι διοικητές να «δώσουν τις απολύτως αναγκαίες». Να σημειωθεί επίσης, πως το αστυνομικό προσωπικό, έχει λαμβάνειν το υπόλοιπο αδειών του 2011 έως τα τέλη Μαρτίου, ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος να χαθούν.

ΠΗΓΗ

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ" ΤΟΥ 2008 ΑΣΚΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!

Ποιος σου είπε να έχεις...κακές παρέες, Κώστα;
Καλά, πάλι δικαιώθηκαν αυτοί οι "τρελοί", "ακραίοι", "θρησκόληπτοι" κλπ...συνωμοσιολόγοι;

Δίωξη για «εσχάτη προδοσία» από την εισαγγελία πρωτοδικών, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα τον περασμένο Ιούνιο. Τι απαντά το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων δραστών για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών, έπειτα από πολύμηνη έρευνα, που διενεργήθηκε, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα τον περασμένο Ιούνιο.

Τα επίμαχα δημοσιεύματα επικαλούνταν έγγραφο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών προς την ΕΥΠ σύμφωνα με το οποίο, υπήρχε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, λόγω της ενεργειακής πολιτικής της τότε κυβέρνησης.

«Δεν είμαι οπαδός των θεωριών συνωμοσίας, αλλά εκείνη την εποχή υπήρχαν πολλές συμπτώσεις», είναι η θέση του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με το περιβάλλον του.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες φέρονταν να υποστηρίζουν ότι είχαν διενεργήσει αντιπαρακολουθήσεις και είχαν εντοπίσει ομάδα 20 ατόμων, που παρακολουθούσαν, τον τότε πρωθυπουργό. Υποστηριζόταν μάλιστα στο έγγραφο ότι τα πρόσωπα αυτά ήταν μέλη ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Ορνεράκης, που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση, άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα των «προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας», «διατάραξης ομαλής λειτουργίας του Πολιτεύματος» και «αποστέρησης του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας, που του παρέχει το Σύνταγμα».

Πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξετάσθηκαν αξιωματικοί και διοικητές της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), αλλά και πρόσωπα που υπηρετούσαν στην ασφάλεια του πρωθυπουργού.

Ανάμεσα στις προπαρασκευαστικές ενέργειες, βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί, εντάσσονται και τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, με αφορμή τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
ΠΗΓΗ.

Μ' ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!

Η ποινική δίωξη δεν ασκήθηκε μόνο για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή, ΑΛΛΑ ΚΑΙ για τα επεισόδια τον Δεκέμβριο του 2008!!!

Όταν εμείς φωνάζουμε εδώ και χρόνια πως τα καψίματα της Αθήνας είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ (ΠΑΡΑ)ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, κάποιοι μας κοροιδεύουν!

Ελπίζουμε ο Εισαγγελέας να προχωρήσει απερίσπαστος στο έργο του και να μην προσπαθήσουν κάποιοι να το κουκουλώσουν!

Και μια...απορία: Γιατί άραγε η ΝΔ δεν "σηκώνει" το θέμα; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΑΝΤΩΝΗ; Μήπως δεν θες να μαθευτούν ΟΣΟΙ εμπλέκονται σε αυτές τις πράξεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;

Λέμε τώρα...!

ΠΗΓΗ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ) της πατριωτικής πολιτοφυλακής σύμφωνα με την οποία ομάδες πολιτών - οπλιτών αναλαμβάνουν να φυλάξουν τους Ελληνες πολίτες σε περίπτωση χάους και πολέμου.

Κάποιοι ήδη σπεύδουν να χαρακτηρισουν την κίνηση αυτη παραστρατιωτική και παρακρατική ενώ ηδη η εθνική πολιτοφυλακή διαχωρίζει τη θέση της και λεει πως δεν έχει καμία σχέση με την πατριωτικη πολιτοφυλακή.

Οπως δήλωσε στο Newsit o επικεφαλής της πατριωτικής πολιτιφυλακής Γιώργος Ανεστόπουλος "η πατριωτική πολιτοφυλακή είναι πάρα πολλές ομάδες εφέδρων στρατιωτών που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και φροντίζουν να συνεχίσουν να εκπαιδεύονται ακόμη και μετά τη θητεία τους. Αποτελείται μόνο από έφεδρους οπλίτες και όχι από απόστρατους αστυνομικούς και στρατιωτικούς, μόνο από οπλίτες και αξιωματικούς όχι εν ενεργεία, όχι εν αποστρατεία, αυτό ειναι μια απο τις παραφιλολογίες που ακούστηκαν".

"Περιμένουμε έναν πόλεμο" τονίζει ο κύριος Ανεστόπουλος και συνεχίζει "πόλεμο της χειρότερης μορφής που θα προκύψει μέσα από αυτό το χάος που έρχεται, η χρεκοπία θα φέρει πείνα, η πείνα θα φέρει εξαθλίωση, έχει δικαίωμα ο λαός μας να παλέψει μόνος του για να ξαναβρει το δρόμο του. Αυτό το οικονομικό χάος που ζούμε κάποιοι δυστυχώς θα πάνε να το εκμεταλλευτουνε; Στο ερώτημα ποιοι ειναι αυτοί οι κάποι τα 6 εκατομμύρια λαθρομεταναστών δεν εγκυμονούν τίποτα καλό. Γιατί 6 εκατομμύρια και όχι 300.000 που λένε άλλοι; Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο να δείτε τις σχετικές αναφορές - εκθέσεις της ΕΥΠ, δε μπορούμε να καλύπτουμε κάτω από το χαλί πια αυτό το πρόβλημα".

Στο ερώτημα πόσοι συμμετέχουν στην πατριωτική πολιτοφυλακή απαντά "πανελλαδικά, κάθε ομάδα εφέδρων εχει τη δική της δομή, τη δική της δυναμική και δε θα ήθελα να μπούμε σε λεπτομέρειες, όμως συνολικά οι έφεδροι που δραστηριοποιούνται ειναι πολλές δεκάδες χιλιάδες σε όλη την Ελλαδα, εδώ και αρκετά χρόνια".

Ξεκαθαρίζει πως δεν έχουν σχέση με την εθνική πολιτοφυλακή και απαντά σε οσους λενε πως ειναι παρακρατική και στρατιωτική οργάνωση πως "δεν έχουμε καμία σχέση. Είμαστε μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν νοείται αυτό το παρακρατική. Το παραστρατική για να νοείται πρέπει να φέρει όπλα κάποιος και να έχει στρατιωτική δράση. Εμείς ούτε όπλα έχουμε, ουτε στρατιωτική δράση. Λέμε οτι είμαστε μια ομάδα εφέδρων που πηγαίνει στα βουνά και εκπαιδεύεται, με κάθε νόμιμη διαδικασία και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και εκεί θα παραμείνουμε εφόσον δε συμβεί τίποτα. Αν όμως συμβεί και κάποιοι πάρουν τα οπλα ενάντια στο λαό μας και η πολιτεία φανεί ανίκανη και αδύνατη να προστατέψει και εμάς και τις οικογένειες μας και το λαό μας, λογικό είναι πως όλοι θα κατεβουν στους δρόμους, να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Πως θα μπορουσαμε να μην κατεβούμε και εμείς; Δεν έχουμε όπλα.

Στο ερώτημα εαν έχουν κάποια συνδέση με κόμμα η πολιτικό κίνημα ξεκαθαρίζει πως "δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με κανέναν πολιτικό σχηματισμό. Εχουμε πολιτική σκέψη αλλά ουτε πολιτικό κόμμα μας ελέγχει ούτε έχουμε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με κόμματα.

Στο ερώτημα ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να προστατέψουν όλους τους υπόλοιπους εάν υπάρξει ανάγκη απαντά "από τη στιγμή που η πολιτεια δεν μπορεί να προστατέψει την οικογένειά μου έχω το δικαίωμα να τους προστατέψω εγώ με κάθε μέσο και τρόπο. Η πολιτεία εινα υποχρεωμένη να μας παράσχει ασφάλεια, απο τη στιγμή που δεν μπορεί να το κάνει τοτε να ειναι προετοιμασμένη η κοινωνία οτι η ιδια θα γεννήσει απο μέσα της τις δυνάμεις που θα φροντίσουν να διασφαλίσουν τη χαμενη αίσθηση ασφάλειας".
Όσο και να σκυλιάζουν κάποιες "προοδευτικές" έμμισθες γραφίδες, Η ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη που πηγάζει μέσα από το Σύνταγμα!

Συγχαίρουμε λοιπόν τους συμπατριώτες μας που συνέστησαν την "Πατριωτική Πολιτοφυλακή" και επικροτούμε τις κινήσεις τους: Άλλωστε, έχουμε γράψει πολλές φορές πως οι Έλληνες πρέπει να είναι έτοιμοι ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ να πάρουν τα όπλα και να αντιμετωπίσουν τον εχθρό, εσωτερικό και εξωτερικό!

ΠΗΓΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΑΠΑ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ!

Το βίντεο είναι από τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας, όπου διαβάζονται οι αναθεματισμοί εναντίον των Αιρετικών. Δείτε ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕ ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Σεραφείμ:


Όχι τους Έλληνες, όπως λένε κάποια εβραιοσιωνιστικά παπαγαλάκια, αλλά τους αιρετικούς εκείνης της εποχής και της σύχρονης!

Δηλαδή τον Πάπα Βενέδικτο (τον αναφέρει προσωπικά), τους Προτεστάντες, τους Ιεχωβάδες, τους Εβραίους Ραββίνους και Ταλμουδιστές, τους Ισλαμιστές και όσους ασπάζονται τον Οικουμενισμό και την Πανθρησκεία!!!

ΕΥΓΕ, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!

Χρειάζεται θάρρος και Ορθόδοξη αγωνιστικότητα για να αναθεματίσεις ΕΚΕΙΝΟΥΣ που πρέπει!

Μαζί μ' εσένα, τους αναθεματίζουμε κι εμείς και κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός!

ΠΗΓΗ

Ο ευσεβής βασιλιάς

Ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός περιγράφει τον ευσεβή βασιλιά που θα αναδειχθεί και την ζωή μετά την μπόρα που περνάμε και τις δοκιμασίες που ακολουθούν και θα οδηγήσουν στην παράδοση της Πόλης στους Έλληνες :

Ο ευσεβής βασιλιάς


- Τώρα, παιδί μου, Πως να σου διηγηθώ χωρίς δάκρια για την αρχή των ωδίνων και τη συντέλεια; Κατά τις έσχατες ημέρες θα αναδείξει ο Θεός βασιλιά κάποιο φτωχό[*]. Ο βασιλιάς αυτός θα πολιτευθεί με δικαιοσύνη, θα σταματήσει όλους τους πολέμους και θα πλουτίσει τους φτωχούς. Θα βασιλεύσει η ευτυχία όπως στην εποχή του Νώε. Οι άνθρωποι θα πλουτίσουν πολύ, θα ζουν γαλήνια και ειρηνικά, θα τρώνε, θα πίνουν, θα έρχονται σε γάμο, θα κινούνται με πολλή άνεση και θα απολαμβάνουν αμέριμνοι τα αγαθά της γης, επειδή δεν θα γίνονται πόλεμοι, θα μετατρέψουν τα σπαθιά τους σε δρεπάνια, τα βέλη σε πασσάλους, και τα δόρατα σε γεωργικά εργαλεία για να καλλιεργούν τη γη.

Αργότερα ο βασιλιάς θα στραφεί ανατολικά και θα ταπεινώσει τους Αγαρηνούς, γιατί ο Θεός είναι οργισμένος μαζί τους για τη βλάσφημη θρησκεία τους και για τη σοδομίτικη αμαρτία που κάνουν, πολλοί βέβαια απ' αυτούς θα βαπτισθούν, θα ευαρεστήσουν στον βασιλιά και θα τιμηθούν, οι υπόλοιποι όμως θα εξοντωθούν, θα καούν ή θα θανατωθούν σκληρά.

Εκείνη την εποχή το Ιλλυρικό θα επανέλθει στο βασίλειο των Ρωμαίων, ενώ η Αίγυπτος θα συνθηκολογήσει. Ο βασιλιάς αυτός θ' απλώσει το δεξί του χέρι στα γύρω έθνη, θα ημερώσει τα ξανθά γένη και θα κατατροπώσει τους εχθρούς του. Η βασιλεία του θα διαρκέσει τριανταδύο χρόνια. Για δώδεκα χρόνια δεν θα εισπράττει φόρους και δασμούς, θα ξαναχτίσει γκρεμισμένα θυσιαστήρια και θα ανοικοδομήσει ιερούς ναούς. Στις ημέρες του δεν θα γίνονται δίκες, αλλά ούτε θα υπάρχει άδικος και αδικημένος, τον βασιλιά αυτόν θα τον φοβηθεί όλη η γη, θα αναγκάσει τους ανθρώπους με τον φόβο να σωφρονισθούν, και θα εξοντώσει τους άρχοντες που παρανομούν.

Εκείνον τον καιρό ο Θεός θα φανερώσει στον βασιλιά όλο το χρυσάφι, όπου και αν βρίσκεται κρυμμένο. Κι αυτός θα το σκορπίσει «με το φτυάρι» σ' όλη τη χώρα του. Από τον πολύ πλούτο οι άρχοντες θα ζουν σαν βασιλιάδες και οι φτωχοί σας άρχοντες. Ο βασιλιάς αυτός θα κάνη μεγάλα κατορθώματα. Θα ξεκινήσει με πολύ ζήλο για να διώξει τους Ιουδαίους. Κανείς Ισραηλίτης δεν θα απομείνει μέσα σ' αυτή την Πόλη. Δεν θα ακούγονται γλέντια με λύρες, κιθάρες και άσεμνα τραγούδια. Δεν θα γίνεται τίποτα αισχρό, γιατί θα μισήσει και θα εξολοθρεύσει «εκ πόλεως Κυρίου πάντας τους εργαζομένους την ανομίαν» (Ψαλμ. Ρ΄ 8 ).

Θα επικρατήσει τότε μεγάλη χαρά και αγαλίασις. Η γη και η θάλασσα θα δίνουν πλούσια τα αγαθά τους. Η ζωή θα κυλά γαλήνια και ειρηνικά, και οι άνθρωποι θα ευφραίνονται όπως τον καιρό του Νώε, μέχρις ότου ήρθε ο κατακλυσμός.


Πηγή : «Βίος του οσίου Ανδρέου του δια Χριστόν σαλού», εκδ. Ιεράς Μονής Παρακλήτου

http://hggiken.pblogs.gr/2011/12/o-efsebhs-basilias.html

Σοβαρές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή




ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΙΑΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ
- ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΚΑΤΑ 90% ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. - Η ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ.
- ΙΟΡΔΑΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ.
- Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΤΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ.ΕΝΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟ ΕΣΕΛ.


- Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ....ΑΛΛΑ ΕΙΔΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ...
- ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΕΣ... ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ!

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Η ‘συντηρητική’ κυβέρνηση εναντίον του δικαιώματος να φορούν σταυρό στην δουλειά τους οι χριστιανοί εργαζόμενοι


Η βρετανική κυβέρνηση κατηγορείται ότι «παραγκωνίζει» τον Χριστιανισμό για να ετοιμάσει ένα νομικό αγώνα κατά τους δικαιώματος των πιστών να φορούν τον σταυρό στη δουλειά τους.

Σε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε «ασυνήθιστη» από χριστιανικές ομάδες, η κυβέρνηση φέρεται να είναι έτοιμη να επιχειρηματολογήσει εναντίον δύο Βρετανίδων στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Η δίκη αφορά το δικαίωμα των εργοδοτών να απαγορεύουν να φορούν σταυρό οι εργαζόμενοι, δεδομένου ότι κάτι τέτοιο δεν θεωρείται ότι «απαιτείται» από τη χριστιανική πίστη. Οι προϊστάμενοι θα μπορούν έτσι να απολύουν τους εργαζόμενους που θα επιμένουν να φορούν το χριστιανικό σύμβολο.

Η υπόθεση αφορά δύο χριστιανές γυναίκες, τη Nadia Eweida και τη Shirley Chaplin, που ισχυρίζονται ότι υπέστησαν διακρίσεις όταν οι εργοδότες τους τις απαγόρευσαν να φορούν το σταυρό. (Διάβασε: Τους φταίει ο σταυρός).

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έκανε χθες κάποιο σχολιασμό, αλλά χριστιανικές ομάδες εξέφρασαν την έκπληξή τους για την είδηση.

Η Andrea Williams, διευθύντρια του Χριστιανικού Νομικού Κέντρου, δήλωσε: «Είναι εκπληκτικό το γεγονός μια συντηρητική κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι η χρήση του σταυρού δεν είναι γενικά αναγνωρισμένη πρακτική της χριστιανικής πίστης».

Η κα Eweida, πρώην εργαζόμενη της British Airways, και η κ. Τσάπλιν, μια νοσοκόμα, έφεραν την υπόθεσή τους στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Στρασβούργο μετά από τα πειθαρχικά μέτρα που τους επιβλήθηκαν στην εργασία τους. Η υπόθεση της κας Eweida χρονολογείται από το 2006, όταν είχε διωχθεί από την δουλειά της επειδή αρνήθηκε να βγάλει το σταυρό, κάτι που οι εργοδότες της ισχυρίστηκαν ότι παραβίαζε τον ενιαίο κώδικα της British Airways.

Η 61χρονη κα Eweida από το Twickenham, ισχυρίστηκε ότι η BA επέτρεπε στα μέλη άλλων θρησκειών να φορούν θρησκευτικά σύμβολα. Έχασε την υπόθεσή της στο Εφετείο και δεν της δόθηκε το δικαίωμα να πάει στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Η 56χρονη κ. Τσάπλιν, από το Exeter, παραπονέθηκε ότι είχε αποκλειστεί από την εργασία της στο νοσοκομείο επειδή αρνήθηκε να κρύψει το σταυρό της, και έτσι έχασε τη δουλειά της ως νοσοκόμα μετά από 31 χρόνια (διάβασε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με εκθέσεις χθες το βράδυ, η κυβέρνηση θα υποστηρίξει ότι η προσφυγή των δύο γυναικών στο Δικαστήριο του Στρασβούργου είναι «προδήλως αβάσιμη».

Η δήλωση αναφέρει: «Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτεθεί ότι η χρήση ενός ορατού σταυρού είναι μια γενικά αναγνωρισμένη μορφή της λατρείας της χριστιανικής πίστης».

Χθες το βράδυ, ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Canterbury Λόρδος Carey, δήλωσε: «Η συλλογιστική αυτή στηρίζεται σε μια εντελώς ακατάλληλη κρίση των θεμάτων της θεολογίας και της λατρείας για τα οποία δεν έχουν καμία πείρα».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ "ΑΝΩΘΕΝ" ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!

Αφιερωμένο σε όσους...φαντασιώνονται "προβοκάτορες", "ασφαλίτες" κλπ...Αλήθεια, θα μας εξηγήσει κανείς πώς οι "κακόμοιροι" ακροαριστεροί ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;


Παρατηρήστε πως σε κάποια στιγμή, ένας υψηλόβαθμος Αστυνομικός με ασύρματο πλησιάζει τους ΜΑΤατζήδες που κρατούσαν τους αναρχοπρεζάκηδες και τους λέει να τους αφήσουν!

Θα παίξει αυτό το βίντεο στα βρωμερά τουρκοκάναλα νυχθημερόν, όπως κάτι άλλα με υποτιθέμενες "συνεργασίες αστυνομικών - ακροδεξιών";

Θα μας το δείξετε, ω τρισμέγιστοι φωστήρες, δημοκράτες και αγωνιστές Λαλάκηδες, Κανάκηδες και λοιπό σκυλολόι;

Ελάτε, παπαγαλάκια! Δείξτε στον κόσμο ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΣΟΥΠΕΡ - ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

Δείξτε την άμεση σχέση τους με το πολιτικό κατεστημένο...φανερώστε τη σύνδεση κέντρων εξουσίας με "αντιεξουσιαστές"!

ΠΗΓΗ

Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα


Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα Μια φωτογραφία 1000 λέξεις... το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα... ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!! Απαγορεύεται η φύτευση ,εξαιτίας του ότι η "ράτσα" της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο "Codex Alimentarius",βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή "τέτοιου τύπου" με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων. Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο , ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί.!