Για σκεφτείτε...

''Θα σας επιβάλλουν μεγάλους και δυσβάστακτους φόρους αλλά δεν θα προφτάσουν να τους ειπράξουν.''

Ήδη άρχισε η έντονη φορολογία, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα ακολουθήσει ακόμα βαρύτερη. Αυτή θα μας επιβληθεί από την Ε.Ε και η ελλ. κυβέρνηση απλά θα ακολουθήσει τις εντολές. όμως δεν θα προλάβουν να εισπράξουν.

''Θα σας πιεράξουν ίσως κάνα-δύο νησιά, αλλά τίποτα δεν θα κάνουν.''

Ας πάρουμε τα γεγονότα με μια γρήγορη ματιά. Οι τούρκοι ξεκίνησαν να μας στέλνουν καραβιές λαθρομετανάστες. Στην συνέχεια άρχισαν τις υπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησία (συνηθισμένο χρόνια τώρα). όμως προχώρησαν ακόμα πιο πολύ και αμφισβητούν τις πτήσεις των δικών μας αεροσκαφών ή πλεύσεις πλοίων μας από πολλά νησιά διατυπώνοντας ότι είναι δική τους ναυτική ή εναέρια περιοχή, που ανήκε στο τουρκικό κράτος. Ήδη εκβιάζουν καταστάσεις στην Θράκη και πρόσφατα έκαναν 'διπλωματικό άνοιγμα' να ξεκινήσουν συνομιλίες επί όλων των θεμάτων με εμάς. Να είστε σίγουροι ότι αυτά που θα μας ζητήσουν θα μας εξαναγκάσουν να αρνηθούμε. Αλλιώς αν δεχτούμε, θα πρ΄πει να προσφέρουμε νησιά, θάλασσα, εναέριο χώρο και έδαφος της βορείου ελλάδας σε αυτούς. Εσείς αν ήσασταν πρωθυπουργός θα το δεχόσασταν;;;; Αν ο παρών πρωθυπουργός το δεχτεί τι πρέπει να πράξουμε;; Απλά σας θυμίζω ότι ο στρατιωτικός νόμος λέει ρητά ότι όποιος παραδίδει την σημαία ή εθνικό έδαφος δίχως να το υπερασπισθεί, τιμωρείτε με θάνατο σε εκτελεστικό απόσπασμα.

Οι τούρκοι θα ξεκινλήσουν να ζητούν από εμάς ναυτικά δικαιώματα επί της αιγιαλίτιδας ζώνης. Ήδη μας απαγόρευσαν να κάνουμε στρατιωτικές ασκήσεις σε περιοχές του βορείου Αιγαίου. Ήδη από πριν την εκλογή του παρόντος πρωθυπουργού, προέκυψε θέμα αν θα γίενι πραγματικότητα ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Οι Βούλγαροι πάντως αν και έχουν υπογράψει συμφωνία με τους ρώσους, έχουν πάψει να την τηρούν.Πιστεύεται ότι η Ρωσία δεν θα αντιδράσει στα αμερικανικά σχέδια;;;;

''Όλα αυτά θα συμβούν όταν θα συμπέσουν 2 καλοκαίρια και 2 πασχαλιές.''

Δηλαδή ο καιρός θα είναι σχετικά ζεστός γα χειμώνα, σαν να είναι καλοκαιρινός και όταν θα συμπέσει το πάσχα των καθολικών με την μέρα του Ευαγγελισμού.

''Όλα αυτά θα αρχίσουν όταν θα είναι ο καιρός για τα σπανάκια''.

Εννοελί τα γεγονότα με τους τούρκους και εμάς. Για όσους δεν γνωρίζουν η εποχή αυτή είναι Μάρτιος-Απρίλιος.

''Πριν να ολοκληρωθεί η Εγνατία οδό...''

''Από εκεί θα περάσουν τα στρατεύματα που θα πάνε για την πόλη...''

Όλα αυτά θα αρχίσουν αφού θα έχουν προηγηθεί τα συμβάντα με τους τούρκους.