Τι εξυπηρετεί η κατάληψη της Νομικής

http://www.rthess.gr/photos/papanet.jpg

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Η ιστορία με την κατάληψη των λαθρομεταναστών εξυπηρετεί ένα και μόνο θέμα :

την εξάλειψη της απειλής των λαθρομεταναστών, όχι σαν απειλής εναντίον της Ελλάδας αλλά σαν απειλής εναντίον της κυβέρνησης Παπανδρέου η οποία έχει εμπλακεί σε τεράστιου μεγέθουςγεωπολιτικές συμφωνίες για να απειλείται από μερικές χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι ελέγχονται από ισλαμικά κράτη ή διάφορες ανεξέλεγκτες μυστικές υπηρεσίες...

Με την κατάληψη, φορτώνουν αρνητικά το θυμικό του ελληνικού λαού εναντίον των λαθρομεταναστών ώστε όταν θα έρθει η ώρα να δικαιολογηθεί οτιδήποτε γίνει προσεχώς εναντίον τους...

Η συμμαχία των κρατών που απειλούνται από το ισλάμ πήρε την απόφαση να ξεκαθαρίσει το τοπίο...

ΠΗΓΗ

«Αν μπείτε μέσα, να φέρετε και φέρετρα μαζί σας!»

http://img.protothema.gr/00E90C0D65CCCD94A85036396328F8D6.jpg

Με τους λαθρομετανάστες μέσα στη Νομική

...τους αστυνομικούς και τους εισαγγελείς απ' έξω

...τους αναρχο-αριστερούς πράκτορες να καλούν διαδικτυακά τα τσιράκια τους σε αντίδραση.

καταλαβαίνει ο καθένας ότι δεν θέλει και πολύ μια σπίθα για να βάλει φωτιά την Αθήνα!


«Αν μπείτε μέσα, να φέρετε και φέρετρα μαζί σας!»

ΠΗΓΗ

Νομική Αθηνών 2011: Σήμερα, ελέω Τουρκίας, "πεθαίνει" η ... Μεταπολίτευση

Με την βοήθεια της Τουρκίας η σημερινή νύχτα μπορεί να είναι μακρά αλλά και ιστορική. Όπως το 1974 η Τουρκία… βοήθησε να έρθει στην Ελλάδα η «μεταπολίτευση» σήμερα με την… μεταναστευτική «υψηλή στρατηγική» της έχει φέρει την Ελλάδα στο σημείο να είναι αναγκασμένη να καταρρίψει ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της μεταπολιτευτικής περιόδου το οποίο και την σηματοδότησε, το πανεπιστημιακό άσυλο…

Έτσι, σήμερα, και ενώ η ασφάλεια στην Αθήνα, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, η Τουρκία εμφανίζεται έτοιμη να… υπογράψει μία συμφωνία η οποία είναι για την ίδια ένα απλό «κουρελόχαρτο» ενώ για την Αθήνα μοιάζει ως μεγάλη διπλωματική επιτυχία. Στην πραγματικότητα η τουρκική πολιτική στην περίπτωση της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) γενικότερα θα μπορούσε να περιγραφεί ως... να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι. Αφού η Τουρκία έχει επιτρέψει, ελέω βέβαια της ελληνική ανικανότητας, και αδιαφορίας η οποία είχε φτάσει στα όρια της εγκληματικής, για τα εθνικά μας συμφέροντα και την εσωτερική ασφάλεια, αμέλεια, την μεταφορά εκατομμυρίων εξαθλιωμένων της Ασίας στην Ελλάδα φαίνεται πλέον έτοιμη να υπογράψει την Συμφωνία Επανεισδοχής ΕΕ-Τουρκίας!


Έτσι, σε συνέχεια της συνεδρίασης του COREPER (Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων στην ΕΕ), στην οποία παρουσιάστηκε το κείμενο της Συμφωνίας Επανεισδοχής Ε.Ε. – Τουρκίας, το οποίο προγραμματίζεται να συζητηθεί στο επόμενο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2011, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας δήλωσε τα εξής:


«Στη συνέχεια σχετικής εντολής που έλαβε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το Συμβούλιο το 2002 για τη σύναψη Συμφωνίας Επανεισδοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία και μετά τη διεξαγωγή των σχετικών διαπραγματεύσεων, διαφαίνεται ότι οι δύο πλευρές ευρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία επί του κειμένου.


Η Ελλάδα από την αρχή τόνισε τη σημασία της σύναψης της Συμφωνίας αυτής τόσο για τα ελληνικά συμφέροντα όσο και για το συμφέρον της Ένωσης και των Κρατών Μελών της και συμμετείχε ενεργά στην όλη διαδικασία, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων αυτών.


Η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και η σύναψη της Συμφωνίας καταδεικνύει τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης που δεν αποτελεί μόνο ελληνικό ή ελληνοτουρκικό πρόβλημα, αλλά κοινό ευρωπαϊκό, όπως άλλωστε έχει καταγραφεί στα Συμπεράσματα Ευρωπαϊκών Συμβουλίων.


Παράλληλα, συμβάλλει στην πρόληψη και στην αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης από την Τουρκία προς την Ευρώπη μέσω των συνόρων μας, θαλάσσιων και χερσαίων, που είναι ταυτόχρονα και εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενισχύει τη συνεργασία με την Άγκυρα επί του θέματος, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πράγμα που άλλωστε αποτελεί πάγια επιδίωξη της χώρας μας.

Η Συμφωνία, που κινείται στη γραμμή αντίστοιχων Συμφωνιών που έχει υπογράψει η Ε.Ε. με τρίτες χώρες, θα διευκολύνει πρακτικά την επανεισδοχή των παρανόμως εισερχομένων στη χώρα μας, καθώς προβλέπεται απλοποιημένη διαδικασία επανεισδοχής. Τα όποια τυχόν προβλήματα που θα ανακύψουν θα συντονίζονται από την προβλεπόμενη στη Συμφωνία Κοινή Επιτροπή Επανεισδοχής.


Η χώρα μας θεωρεί θετική την επιτευχθείσα πρόοδο και προσβλέπει στην ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και των απαραίτητων νομοθετικών διαδικασιών, προκειμένου η Συμφωνία να τεθεί σε ισχύ το συντομότερο δυνατόν και να λειτουργήσει ως ένας επιπρόσθετος παράγοντας αποτροπής, ελέγχου και βέλτιστης διαχείρισης της αυξημένης μεταναστευτικής πίεσης που δέχεται η χώρα μας ιδιαίτερα στα ανατολικά μας σύνορα
».


Όλα καλά και όλα ωραία έως εδώ τα ερωτήματα όμως που προκύπτουν είναι τα εξής:


Πρώτον, τι θα γίνει με όλον αυτό τον όγκο των ρημαγμένων ζωών και ψυχών οι οποίες περιγφέρονται άσκοπα στους δρόμους μίας Αθήνας η οποία σε κάποιες περιοχές θα μπορούσε να παρομοιαστεί ως Μογκαντίσου ενώ σε κάποιες άλλες δεν διαφέρει από το Ισλαμαμπάντ;


Δεύτερον, τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές είναι σαφές πως η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρήσει σε μία υπέρβαση ενός μεταπολιτευτικού ταμπού, δηλαδή της έχει επιτραπεί από την Πρυτανεία, κατόπιν πιέσεων του συνόλου, σχεδόν, του πολιτικού κόσμου και της κοινής γνώμης, να επέμβει μέσα σε ένα ιστορικό πανεπιστημιακό κτήριο και να αποκαταστήσει την τάξη και την νομιμότητα.


Το ερώτημα βέβαια που πλανάται είναι το εξής: εάν αυτοί οι οποίοι έπεισαν, με ή χωρίς εισαγωγικά, τους… λαθρομετανάστες να προβούν στην συγκεκριμένη ενέργεια και ουσιαστικά εύχονται να χυθεί αίμα, γιατί να μην αντισταθούν στην επιχείρηση της αστυνομίας; Με άλλα λόγια όποιος και να είναι ο ιθύνων νους της… κατάληψης το σίγουρο είναι πως επιδιώκει πρωτοσέλιδα.


Τι πρωτοσέλιδα όμως; Η προφανής απάντηση είναι πως θέλει να δώσει λαβή στους «προοδευτικούς» να προβούν σε νέα «Δεκεμβριανά», όπως συνέβη το 2008. Υπάρχει και κάτι άλλo; Ίσως… εάν αυτός που υποκίνησε τα γεγονότα δεν θέλει να ξεσηκωθούν οι… αριστεροί αλλά οι κάθε λογής μουσουλμάνοι μετανάστες στην Αθήνα τότε τι μπορεί να επακολουθήσει μίας αιματηρής επιχείρησης της Αστυνομίας… ΚΟΛΑΣΗ…


Που το πάμε ακριβώς;…. Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε σημειώσει πως η Τουρκία, δεν πρόκειται να αφήσει την Ελλάδα να της πάρει την μπουκιά από το στόμα στο ζήτημα της «διαμεσολάβησης» στην Μέση Ανατολή. Εδώ και καιρό έχουμε γράψει πως η ΜΙΤ δεν πρόκειται να επιτρέψει στην Ελλάδα να εξακολουθήσει να είναι «φίλος» των απανταχού μουσουλμάνων. Εδώ και καιρό έχουμε γράψει πως θα πρέπει να αναμένουμε στην Αθήνα «τζιχάντ» με οποιοδήποτε πρόσχημα…


Με άλλα λόγια, οι δυνάμεις ασφαλείας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες για προβοκάτσια, είτε στην Νομική είτε αλλού, ως «αντίποινα» και η οποία θα μπορούσε να φέρει την Ελλάδα σε απευθείας αντιπαράθεση με το μουσουλμανικό στοιχείο, πρώτα της χώρας και ύστερα του πλανήτη…


Είμαστε υπερβολικοί; Ίσως… αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε πως οι καιροί είναι «πονηροί», εάν κάποιος δύο χρόνια πριν μας έλεγε τι ακριβώς θα βίωνε η χώρα λίγο μετά ίσως να γελούσαμε. Τα παλικάρια που θα λάβουν μέρος στην επιχείρηση θα πρέπει να είναι προσεχτικά τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για αυτό που εκπροσωπούνε, την Ελλάδα, η οποία τον καιρό αυτό δοκιμάζεται συθέμελα, και μετά το πρώτο σοκ, θα πρέπει να αποδείξει πως έχει… μέταλλο.


Μέσα στα συγκεκριμένα πλαίσια, ενώ το κακό έχει ποια γίνει και ο εχθρός δεν είναι «ante portas» αλλά μέσα, οι διαπραγματεύσεις για την Συμφωνία Επανεισδοχής, μόνο ως ένα κακόγουστο δούλεμα θα μπορούσαν να εκληφθούν...


Ας ελπίσουμε μόνο να έχουμε ένα ήρεμο κατά το δυνατόν βράδυ και η επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη από την σημερινή…


ΠΗΓΗ

ΙΝΚΑ: Ακριβότερο το λεωφορείο από το Ι.Χ.

Δείτε τον πίνακα
Η μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι ακριβότερη για τον πολίτη σε σχέση με την μετακίνηση με ΙΧ αυτοκίνητο μετά τις τελευταίες αυξήσεις, δείχνει έρευνα του Ινστιτούτου Καταναλωτών.

Με βάση αυτήν, το ΙΝΚΑ καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τις αυξήσεις, καλώντας την να έλθει σε επαφή με τους κοινωνικούς φορείς για προτάσεις - λύσεις στο ζήτημα των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΙΝΚΑ, ένα τυπικό σύγχρονο μικρό ή μεσαίο Ι.Χ. καταναλώνει .......στην πόλη 5-7 λίτρα καυσίμου ανά εκατό χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι με μέση τιμή 6 lt/100 χλμ. η κατανάλωσή του είναι 0,06 λίτρο ανά χιλιόμετρο.
Με τις σημερινές τιμές διεθνούς και ημεδαπής, αλλά και κρατικής αισχροκέρδειας στα καύσιμα, ένα αυτοκίνητο που καίει βενζίνη καταναλώνει κάτι λιγότερο από 10 λεπτά ανά χιλιόμετρο και συγκεκριμένα με τιμή αμόλυβδης 1,60/λίτρο καταναλώνει 9,6 λεπτά ανά χιλιόμετρο.

Λαμβάνοντας ως τιμή αναφοράς τα 10 λεπτά ανά λίτρο βενζίνης, συνυπολογίζοντας και τα λοιπά λειτουργικά κόστη του Ι.Χ., προκύπτει ότι με το αντίτιμο ενός εισιτηρίου των 1,40 Ευρώ, το Ι.Χ. διανύει δεκατέσσερα ολόκληρα χιλιόμετρα!
Έτσι ενδεικτικά το ΙΝΚΑ δημιούργησε τον πιο κάτω πίνακα:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ
ΚΟΣΤΟΣ Ι.Χ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΘΗΝΑ (Σύνταγμα)
3 χλμ
0,30
ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΘΗΝΑ
2,5 χλμ.
0,25
ΠΑΤΗΣΙΑ - ΑΘΗΝΑ
3-5 χλμ.
0,3- 0,50
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΑΘΗΝΑ
2,5 χλμ.
0,25
ΒΥΡΩΝΑΣ – ΑΘΗΝΑ
5 χλμ.
0,50
ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΑΘΗΝΑ
4 χλμ.
0,40
ΓΑΛΑΤΣΙ – ΑΘΗΝΑ
4 χλμ.
0,40
ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΘΗΝΑ
11 χλμ.
1,10
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΘΗΝΑ
12 χλμ.
1,20
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΘΗΝΑ
4,5 χλμ.
0,45
Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΑΘΗΝΑ
9 χλμ.
0,90
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΘΗΝΑ
9 χλμ.
0,90
ΙΝΚΑ

από το Οδηγός Αγοράς

ΣΧΟΛΙΟ
Καλά για το Μετρό δεν συζητάμε..... με εισιτήριο 1,40 καλύτερα να μην το παίρνει κανένας....

Η ΕΕ απαγόρεσε την λέξη "ΜΗΤΕΡΑ" για χάρη των ομοφυλόφιλων!!

Η ΕΕ απαγόρεσε την λέξη "ΜΗΤΕΡΑ" για χάρη των ομοφυλόφιλων/ἀποφαση 12267


Τὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο ὑποδεικνύει τὴν ὑποβολὴ ἀποφάσεως 12267, διὰ τῆς ὁποίας μεταξὺ ἄλλων συνιστᾶται νὰ καταπολεμηθῇ ὡς σεξιστικὴ στερεοτυπία (!) ἡ χρῆσις τοῦ ὅρου «μητέρα» .

Συνιστᾶται λοιπὸν ἡ παράκαμψις τῆς χρήσεως τῆς ἐννοίας αὐτῆς, ὡς ἀνασταλτικῆς τῆς «ἰσότητος τῶν φύλων». Ἔτσι ἀξιολογεῖται ὁ ῥόλος τῆς μητέρας ὡς παθητικὴ λειτουργία.


Ἰδιαιτέρως «προωδευμένη» ἐπ᾿ αὐτοῦ προκύπτει ἡ Ἑλβετία. Συμφώνως πρὸς νέαν ὁδηγίαν περὶ τῆς ὑπηρεσιακῶς ἐνδεικνυμένης γλώσσης, ἐμπίπτει ἡ χρῆσις τῶν ἐννοιῶν «πατέρας» καὶ «μητέρα» εἰς τὴν κατηγορίαν τῶν καλουμένων «ἐννοιῶν διακρίσεων»· συνεπῶς τὰ παιδιὰ δὲν θὰ μποροῦν ἐπισήμως νὰ ἔχουν πατέρα καὶ μητέρα ἀλλὰ «γονεϊκὰ μέρη» ἢ «α΄ καὶ β΄ γονικὸ» ὡς γονεῖς. «Ἡ ὁδηγία εἶναι ὑποχρεωτικὴ προκειμένου περὶ ὑπηρεσιακῶν δημοσιευμάτων καὶ ἐγγράφων», ἐξήγησε ἡ Isabel Kamber, ὑποδιευθύντρια τοῦ Γερμανικοῦ τομέως τῆς Κεντρικῆς Γλωσσικῆς Ὑπηρεσίας τῆς ὁμοσπονδιακῆς καγκελαρίας τῆς Ἑλβετίας.


Σχόλιο:

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψήφισε δηλαδή υπέρ μιας έκθεσης που στόχο έχει να υποχρεώσει όλα τα κράτη μέλη να αναγνωρίσουν ως έγκυρα τα «πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης» που προέρχονται από κράτη μέλη της ΕΕ που επιτρέπει GAY γάμους, (ή και πολυγαμικούς –πχ. Ολλανδία) αφού οι γονείς δεν θα είναι πια «πατέρας» και «μητέρα».


Τοιουτοτρόπως εὐθυγραμμίζονται οἱ πολιτικοὶ ἰθύνοντες τῆς Βέρνης πρὸς τὴν γραμμὴν τῆς κατ᾿ ἐφαρμογὴν τῆς ἰσότητος τῶν φύλων ὑποβολῆς ἀποφάσεως 12267 τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Συμβουλίου. Ἡ συγκεκριμένη ὑποβολὴ θὰ εἶναι καὶ εὐνοϊκὴ πρὸς τὴν διεκδίκησιν γονεϊκότητος ὑπὸ ὁμοφυλοφίλων ζευγῶν· ὁπότε κάποιο παιδὶ μὲ «κοινωνικοὺς γονεῖς» δύο λεσβίες γυναῖκες, δὲν θὰ εἶχε πλέον (ὅπως τώρα) μία μητέρα καὶ μία θετὴ μητέρα ἀλλὰ δύο «γονεϊκὰ μέρη»: γονεϊκὸ μέρος 1 καὶ γονεϊκὸ μέρος 2. Θὰ εἶναι ὅμως ἀναγκαίως καὶ συνεπὲς πρὸς τὴν ὡς ἄνω γραμμὴν νὰ ἀλλάξῃ καὶ ὁ παπποὺς εἰς προγονέα 1, ἡ γιαγιὰ εἰς προγονέα 2 - ἤ, ἀκόμη καλλίτερα, εἰς προγονεϊκὸν μέρος 1.1, προγονεϊκὸν μέρος 1.2 καθὼς καὶ προγονεϊκὸν μέρος 2.1 καὶ προγονεϊκὸν μέρος 2.2 …


Θὰ διερωτᾶτο κανεὶς εὐλόγως, τὶ εἴδους σκληρὰ φάρμακα παίρνουν ἐκεῖ στὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο;

πηγή ΑΡΜΑ
το είδαμε στο Πενταπόσταγμα

ΣΧΟΛΙΟ
Πως μπορούμε να βγούμε από αυτό το διαβολικό συνοθύλευμα;
Αυτο το διεφθαρμένο άντρο ομοφυλοφίλων διεστραμμένων....
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ Ευρωπαική Ενωση....

Τελεία και Πάυλα.

Κινητοποιήσεις στα διόδια της Αττικής Οδού

Η δημοτική κίνηση Γαλατσίου «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» κάλεσε κινήσεις πολιτών και φορείς σε μια διερευνητική συζήτηση για τα διόδια για συντονισμό και κοινές πρωτοβουλίες των επιτροπών.

Αντιπρόσωποι κινήσεων πολιτών, φορέων και επιτροπών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συνεδρίασαν και συναποφάσισαν δυναμικές κινητοποιήσεις με άνοιγμα των διοδίων σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικά το παναττικό συντονιστικό αποφάσισε το άνοιγμα των περισσοτέρων σημείων είσπραξης διοδίων της Αττικής Οδού καθώς και να υπάρξει ευρύτερος συντονισμός στοχοποίησης των συμβάσεων σε Αττική και Εθνικές οδούς.

Συγκεκριμένα για την Αττική οδό έγινε διεξοδική συζήτηση και οι εκπρόσωποι έκαναν λόγο για μια σύμβαση «διάτρητη» και μια κοινοπραξία που ενώ έχει υπερβεί σε κέρδη το 13% που ορίζει ο νόμος ως σημείο «τομής» για παραχώρηση πλέον της Αττικής Οδού στο Δημόσιο, η κοινοπραξία συνεχίζει με «λογιστικά κόλπα» να εισπράττει παράνομα το αντίτιμο των διοδίων.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε μέσα από τέτοιες δράσεις την αντίσταση στην ζωή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στρατής Λουπάτατζης από την Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Βορειοανατολικής Αττικής.

Τέλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου Άρης Παπαδοκωστόπουλος που οργάνωσε και την εκδήλωση, δήλωσε πως η συνάντηση αυτή πρέπει να αποτελέσει ένα πρώτο βήμα συνεργασίας σε μια περίοδο που όλοι μας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ανάλογα προβλήματα και υπογράμμισε πως «το θέμα των διοδίων δεν είναι η νομική λεπτομέρεια αλλά με ποιανού το μέρος είναι το δίκαιο».

Τουρκοϊσραηλινό πόλεμο βλέπουν Τούρκοι αναλυτές

Η Τουρκία, στην προσπάθειά της να καταστεί περιφερειακή δύναμη στη Μέση Ανατολή και ηγέτιδα χώρα του μουσουλμανικού κόσμου, επιζητά πολεμική σύγκρουση με το Ισραήλ. Τα σενάρια πολεμικής σύρραξης μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ πληθαίνουν από μέρα σε μέρα την όξυνση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ για τα γεγονότα του ''Mavi Marmara'' που η Τουρκία επιμένει όπως το Ισραήλ ζητήσει συγγνώμη και να καταβάλει αποζημιώσεις, πράγμα που δεν κάνει το Ισραήλ.

Αυτό είναι η πρόφαση, η πραγματική αιτία είναι τα κοιτάσματα πετρελαίου της ανατολικής Μεσογείου και η οριοθέτηση της ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ και η συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου με την Κυπριακή Δημοκρατία. Στα πιθανά σενάρια τουρκοϊσραηλινού πολέμου οι Τούρκοι αναλυτές αναφέρουν ότι και η Κύπρος θα είναι εμπλεκόμενη χώρα.

Το σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις Τουρκίας και Ισραήλ από μέρα σε μέρα οξύνονται διαρκώς. Η Τουρκία απαγόρευσε στις ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες να χρησιμοποιούν τον τούρκικο εναέριο χώρο, το δε Ισραήλ ακύρωσε παράδοση έξι μη επανδρωμένων αεροπλάνων, τη μη ανανέωση συμφωνίας για εκσυγχρονισμό των τούρκικων αρμάτων μάχης Μ48 σε Μ48Α5, όπως και όλες τις στρατιωτικές συμφωνίες. Το Ισραήλ επίσης ακύρωσε συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας σε κοινή προγραμματισμένη άσκηση με το όνομα «Αετός της Ανατολίας». Η Τουρκία δεν επιθυμεί συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και είναι αυτός ο κύριος λόγος που κάλεσαν τον πρωθυπουργό της Ελλάδας στο γνωστό συνέδριο των Τούρκων πρεσβευτών στο Ερζερούμ. Μάλιστα λίγες μέρες πριν από το συνέδριο είχαν δημοσιευθεί άρθρα στον τούρκικο Τύπο ότι η Τουρκία πρέπει να αποτρέψει συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ και η Τουρκία πρέπει να κάνει ανοίγματα προς την Ελλάδα για να γλιτώσουν οι γείτονές μας -όπως αποκάλεσαν την Ελλάδα- από τα νύχια του Ισραήλ. Την ίδια ώρα που τα τούρκικα αεροπλάνα παραβίαζαν τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Το θράσος των Τούρκων δεν έχει όρια. Στις 18 Δεκεμβρίου του 2010 οι Τούρκοι κάλεσαν επίσημα την Ελλάδα να λάβει μέρος με αεροπλάνα MIRAGΕ 2000 στην αεροπορική άσκηση «Αετός της Ανατολίας» τον ερχόμενο Ιούνιο, στη θέση του Ισραήλ που ακύρωσε τη συμμετοχή του.

Δεν γνωρίζουμε εάν η Ελλάδα απεδέχθη την πρόσκληση ή την έχει απορρίψει.

Εάν η Ελλάδα έχει αποδεχθεί την πρόσκληση, τότε είναι θλιβερό κατάντημα.

Μια τελευταία εξέλιξη στην όξυνση των σχέσεων Ισραήλ - Τουρκίας είναι η κίνηση του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα που ζήτησε την άμεση απομάκρυνση από το Ισραήλ 800 Τούρκων που εργάζονταν στο Ισραήλ, στην τούρκικη κατασκευτική εταιρεία 'Yilmazlar' μέχρι το τέλος του μήνα. Η εν λόγω εταιρεία είχε αναλάβει την κατασκευή ενός ουρανοξύστη, δύο νοσοκομείων και ενός εμπορικού κέντρου.

Ο διευθυντής του τούρκικου Κέντρου Στρατηγικών Μελετών του τούρκικου Υπουργείου Εξωτερικών, Sedat Laciner, σε άρθρο του αναφέρει ότι η συμφωνία οριοθέτησης της ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ παραβιάζει τα συμφέροντα των Τ/κ, του Λιβάνου και των Παλαιστινίων της Γάζας.

Όπως επίσης η οριοθέτηση της ΑΟΖ του Ισραήλ παραβιάζει την ΑΟΖ του Λιβάνου. Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι η πολιτική κρίση στο Λίβανο έχει σχέση με τη συμφωνία Κύπρου - Λιβάνου που δεν έχει επικυρωθεί από τη λιβανική Βουλή λόγω της άρνησης του συγκυβερνώντος κόμματος της Χεζμπολάχ που χειραγωγείται από την Τουρκία. Όπως αναφέρει ο Sedat Laciner, η Τουρκία έχει αναλάβει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων, των Λιβάνιων και των Παλαιστίνιων και αν το Ισραήλ προχωρήσει στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, θα βρει απέναντί του την Τουρκία.

ΣΑΒΒΑσ ΠΕΤΡΟΥ

Ταγματάρχης ε.α.

ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΑΡ.Φ. 479


ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 479

ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΙΜΙΑ 2001, ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ + ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ - ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; - ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ...

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΔΗΣΗ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΣ... - "ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ", "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ", "ΒΙΑΣΤΕΣ", "ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ", "ΤΥΡΑΝΝΟΙ" ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ 27 ΧΩΡΕΣ!

- ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΑ "ΓΕΡΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ - ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ", "ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥΓΓΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!


ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΙΜΙΑ 1996 - ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ! - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ... ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ!


- ΙΜΙΑ 1996: Η ΑΘΕΑΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ (άρθρο της Μελίνας Τσιλιμίγκρα)


ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ - ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ! - ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΒΛΕΨΕΙΣ Η ΑΓΚΥΡΑ - ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ...


- ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΝΩΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ! - ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ


- ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! - ΠΑΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ


- ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ... ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ! - ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ...

ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ - ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ -Η "ΧΑΡΑΥΓΗ" ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΣΤΑΞΕ ΠΑΛΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...


- ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ"! - ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ... ΣΥΓΓΡΟΥ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!


- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! - ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ


- ΟΥΤΕ ΟΙ... ΓΑΪΔΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! - Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ... ΦΕΣΙΑ ΤΟΥΣ


- Η... ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ "ΜΑΝΑΤΖΕΡ" ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ! - ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


- ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ Η ΨΕΥΔΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! - Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΟΓΛΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ "ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ"!


- ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


- ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...


- Ο "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ! - ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΦΟΡΟ ΠΕΤΡΟ...


- ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! - ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

- ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!


- ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ


- ΟΙ... ΦΑΕΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ "ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ" ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ - ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 1.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ!


- "ΕΦΕΥΡΕΣΗ" ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ - ΟΙ "ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ" ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ...


- ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ... ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ! - ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ- ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ "ΧΟΥΡΙΕΤ"


- "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ"!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ "1821" ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Στέλνουν το χρυσό σε τράπεζες του εξωτερικού!

Έντονο προβληματισμό και πολλά ερωτήματα προκαλεί η απίστευτη αποκάλυψη από την Τράπεζα της Ελλάδας ότι σημαντικό μέρος του ελληνικού χρυσού αποστέλλεται στο εξωτερικό και φυλάσσεται σε ξένες τράπεζες για ιστορικούς λόγους!

Η είδηση αυτή που προκαλεί συναγερμό σε επενδυτές, κατόχους χρυσού, και μεσαίου μεγέθους καταθέτες βγαίνει από επίσημη απάντηση που έδωσε στη βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κ. Αϊβαλιώτη σχετική με τα ελληνικά αποθέματα χρυσού.

Το έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδας αναφέρει ότι τα διαθέσιμα και οι απαιτήσεις της Ελλάδας σε χρυσό είναι 147,5 τόνοι και σε μορφή ράβδων χρυσού είναι 112,4 τόνοι.
Και στο τελευταίο μέρος του εγγράφου η Τράπεζα της Ελλάδας αναφέρει το εξής εκπληκτικό. «Σημαντικό μέρος της ποσότητας αυτής φυλάσσεται σε τράπεζα στο εξωτερικό για λόγους ιστορικούς».

Δεν αναφέρονται βεβαίως ποιοι είναι οι ιστορικοί λόγοι, ενώ θα μπορούσαν να φυλάσσονται και στην Ελλάδα για ιστορικούς λόγους και γι’ αυτό δημιουργείται ένα κρίσιμο ερώτημα: γιατί η τράπεζα Ελλάδας στέλνει τον ελληνικό χρυσό για φύλαξη σε ξένες τράπεζες;

Ο κ. Αϊβαλιώτης καταθέτει και νέο ερώτημα στον κ. Παπακωνσταντίνου που περιέχει τις εξής παραμέτρους:

Σε ποιες χώρες βρίσκονται αυτές οι ράβδοι χρυσού, πόσο μας κοστίζει η φύλαξή τους, ποια η σχέση του ελληνικού χρυσού με την υπόθεση SWAPS του κ. Σημίτη καθώς και τι σημαίνει η παράξενη και ακατανόητη αναφορά περί ιστορικών λόγων.

ΠΗΓΗ

Επίθεση και προπηλακισμός του Κώστα Σημίτη από ομάδα πολιτών

ImageEπεισόδιο σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη σημειώθηκε περί τις 14.30 το μεσημέρι όταν ομάδα πολιτών επιτέθηκε και προπηλάκισε τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίοτη στην οδό Ακαδημίας.

Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν σε ισόγειο πολυκατοικίας της οδού Ακαδημίας όπου παρέμειναν περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια τον οδήγησαν με ασφάλεια στο σπίτι του.

Οι άγνωστοι έβριζαν ως υπεύθυνο για την οικονομική κρίση και τα σκάνδαλα τον πρώην πρωθυπουργό και επιχειρήσαν να χτυπήσουν τον πρώην πρωθυπουργό τον οποίον προσπάθησαν να προστατεύσουν οι άνδρες της προοσωπικής του ασφάλεια

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ελληνικά μαχητικά θα μετασταθμεύσουν στο Ισραήλ

Θέμα χρόνου είναι πλέον η σύσφιξη των διμερών σχέσεων και σε επιχειρησιακό – αεροπορικό επίπεδο.

Η μεταστάθμευση ελληνικών μαχητικών στο Ισραήλ θα αποτελέσει το αντικείμενο διμερών επαφών μεταξύ των Γενικών Επιτελείων των αεροπορικών δυνάμεων των δύο χωρών που θα λάβουν χώρα στην Αθήνα τον επόμενο μήνα.



Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, πρόκειται να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της μετάβασης στο Ισραήλ και εκπαίδευσης στο αντίστοιχο Σχολείο Όπλων Τακτικής (ΣΟΤ) της Ισραηλινής αεροπορίας μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.



Η εκπαίδευση θα αφορά προηγμένες τακτικές εναέριας μάχης και διεξαγωγής αεροπορικών επιχειρήσεων, όπως επίσης χρήσης οπλικών συστημάτων και μέσων ηλεκτρονικού πολέμου (ΗΠ).



Η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συνεκπαίδευσης αντανακλά και την ισχυρή δυναμική που έχουν αναπτύξει οι διμερείς σχέσεις αφού ελληνικά και ισραηλινά πληρώματα θα συνασκηθούν σε προηγμένες τακτικές σε πεδία ασκήσεων του Ισραήλ, όπου εκ των πραγμάτων η αεροπορία της μεσανατολικής χώρας θα αποκαλύψει μερικά από τα «κρυφά» χαρτιά της.


ΠΗΓΗ

Mεταδίδεται η εξέγερση στον αραβικό κόσμο;

ImageΦαίνεται ότι αυτό που έχει ξεκινήσει στην Τυνησία μεταδίδεται με την ταχύτητα της φωτιάς στον αραβικό κόσμο: Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Σουέζ, ανατολικά του Καΐρου, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων με αίτημα την παραίτηση του προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές.

Επιπλέον, η κρατική τηλεόραση της χώρας μετέδωσε πως τη ζωή του έχασε και αξιωματούχος της αστυνομίας σε άλλη διαδήλωση στο κέντρο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

Επίσης, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας συγκρούστηκαν με τους διαδηλωτές.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν γκλομπ, δακρυγόνα και αντλίες νερού για να διαλύσουν τους περίπου 20.000 διαδηλωτές.

Στη Μαχάλα, μια πόλη βόρεια του Καΐρου, γνωστή για τα υφαντουργεία της, οι διαδηλωτές κρατούσαν τεράστια πορτρέτα του Μουμπάρακ και φώναζαν αντικυβερνητικά συνθήματα, ζητώντας την ανατροπή του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Και από την Τουρκία προέρχονταν οι τρομοκράτες στο αεροδρόμιο της Μόσχας

ImageΠριν από ένα μήνα οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν πληροφορίες για είσοδο στη Ρωσία μέσω Τουρκίας, Γεωργίας και Ιράν πέντε τρομοκρατών, με σκοπό την πραγματοποίηση τρομοκρατικής επίθεσης.

Tώρα οι ρωσικές αρχές ασφαλείας αναζητούν τρία άτομα που σχετίζονται με την επίθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Komsomolskaya Pravda, ο Aleksandır Popov, που εργαζόταν στο καφεστιατόριο "Asya", είδε τον κομάντο αυτοκτονίας σε απόσταση δέκα μέτρων να φωνάζει
"όλοι σας θα πεθάνετε" και στη συνέχεια να πυροδοτεί τη βόμβα που είχε στο σώμα του.
Η φωτογραφία του κεφαλιού του κομάντο αυτοκτονίας δημοσιευτηκε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα "Life.ru".

Με βάση το δημοσίευμα, πέντε τρομκράτες που εκπαιδεύτηκαν στο Πακιστάν, τον προηγούμενο μήνα μπήκαν στη Ρωσία μέσω Τουκρίας, Ιράν και Γεωργίας, με σκοπό την πραγματοποίηση τρομκρατικής επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών πληροφοριών της Ρωσίας που δημοσιεύονται στο "Life.ru", η ομάδα των τρομοκρατών είναι από το Νταγκεστάν, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για τσετσένους αυτονομιστές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κατάσκοποι – ρομπότ με την μορφή πουλιών και εντόμων στην υπηρεσία των ΗΠΑ - Απίστευτο βίντεο.


σχόλιο ID-ont: Φανταστείτε:
α) αυτά τα πουλιά-ρομπότ να είναι και αναγνώστες RFID πλινθίων. (εύκολο μια μικρή προσθήκη μόνο είναι)
β) η Ελληνική Κάρτα του Πολίτη τελικά να μοιάζει με τηνΓερμανική που έχει ήδη εκδοθεί και την Ρώσικη που θα εκδοθεί και να φέρει επάνω της κι αυτή RFID πλινθίο.
γ) τότε το σενάριο που περιγράφει ο καλλιτέχνης Chris Oakley στο video art που έφτιαξε δεν είναι "περιορισμένο" σε σχέση με την πραγματικότητα; Πουλιά-ρομπότ στην υπηρεσία της Κάρτας του Πολίτη; Υπάρχει πιθανότητα να δούμε τέτοια διαστροφή από κάποιο (ο μη γένοιτο!) διεστραμμένο καθεστώς;

Κατάσκοποι – ρομπότ με την μορφή πουλιών και εντόμων στην υπηρεσία των ΗΠΑ - Απίστευτο βίντεο.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε δεν είναι βγαλμένο από κάποιο μακρινό μέλλον.


Δεν το έχει εμπνευστεί ο Ιαν Φλέμινγκ, ούτε καν το αντιμετώπισε ο ήρωας του ο James Bond. Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι μια πραγματικότητα 100 τοις εκατό και συμβαίνει τώρα, τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές.


Από την αρχαιότητα και το μεσαίωνα, μέχρι τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και τη Μάτα Χάρι,έως τον ψυχρό πόλεμο και μέχρι σήμερα, ο ρόλος των κατασκόπων στις γραμμές του αντιπάλου, ήταν κάτι περισσότερο από καταλυτικός. Ήταν η μισή νίκη στον πόλεμο. Τρανά παραδείγματα υπάρχουν συνέχεια στην ιστορία...


Αλήθεια ποια θα ήταν η έκβαση του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, εάν ο Richard Sorge (για πολλούς ο κορυφαίος κατάσκοπος όλων των εποχών) δεν ενημέρωνε τον Στάλιν ότι η Ιαπωνία δεν σκοπεύει να επιτεθεί κατά της Σοβιετικής Ένωσης, με αποτέλεσμα ο “Πατερούλης” να αποδεσμεύσει 500.000 στρατιώτες από τη Σιβηρία και να τους ρίξει στο μέτωπο με τους Γερμανούς αφού δεν φοβόταν πλέον επίθεση στα νώτα του; Οι καιροί όμως άλλαξαν και η εικόνα του κατασκόπου που φωτογραφίζει μυστικά έγγραφα, και μετά διαβιβάζει τις πληροφορίες του, σιγά σιγά χάνεται.


Η νέα τεχνολογία αναλαμβάνει δράση.Στη βάση της αεροπορίας των ΗΠΑ στο Dayton στο Ohio ειδικοί επιστήμονες εργάζονται μέρα - νύχτα πάνω σε ένα απόρρητο πρόγραμμα που όμοιο του δεν έχει ξαναδεί άνθρωπος. Και φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στη πραγματοποίηση του . Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευάζουν ρομπότ με τη μορφή πουλιών ή εντόμων εφοδιασμένα με ειδικές μικροκάμερες υψηλής ευκρίνειας, μικρόφωνα και άλλους αισθητήρες, που μπορούν να παρακολουθούν οποιοδήποτε στόχο και να μεταδίδουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, πάντα και παντού...


Τα ρομπότ – κατασκόπους τα ονόμασαν MAV (micro air vehicles) και στον αρχικό σχεδιασμό χρησιμοποήθηκε σαν βάση το πέταγμα των πουλιών “κολιμπρί” για τα ρομπότ πουλιά, και για τα ρομπότ έντομα, το τζιτζίκι και οι μέλισσες. Στο απίστευτο βίντεο που θα παρακολουθήσετε το onalert σας μεταφέρει στα εργαστήρια των δοκιμών των νέων υπερκατασκόπων. Θα δείτε πως κατασκευάζουν ρομπότ – πουλιά . Πως τα προγραμματίζουν και πως τα κατευθύνουν. Θα δείτε επίσης τα ρομπότ σε “υπηρεσία”


Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιο πουλί στα καλώδια της ΔΕΗ , από πάνω σας, μην είστε και τόσο χαλαροί. Να είστε υποψιασμένοι... ποτέ κανείς δεν ξέρει...


Θύμα χάκερ έπεσε ο ιδρυτής του Facebook

σχόλιο ID-ont: Εάν ο ίδιος ο ιδρυτής του Facebook δεν μπορεί να προστατεύσει το "προφίλ" του στην δική του ιστοσελίδα, την οποία ίδρυσε, διαχειρίζεται και ελέγχει, τότε τι μπορεί να περιμένει ο καημένος ο Έλληνας υπήκοος για το "προφίλ" που οι άλλοι θα φτιάξουν για αυτόν, σε κάτι που δεν είναι δικό του και δεν το ελέγχει; Μιλάμε φυσικά για το "προφίλ" που θα χτίσουν και θα διαχειρίζονται οι άλλοι μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ... Βεβαίως θα μας δώσουν την ψευδαίσθηση ότι εμείς θα το "ελέγχουμε" μέσω της Κάρτας του Πολίτη.

TA NEA: Θύμα χάκερ έπεσε ο ιδρυτής του Facebook
Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ δέχθηκε επίθεση στην σελίδα που διατηρεί στο Facebook


Επίθεση από χάκερ δέχθηκε η προσωπική σελίδα του Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο Facebook.

Άγνωστοι κυβερνο-εισβολείς απέκτησαν τον έλεγχο της σελίδας που διατηρεί ο ιδρυτής του Facebook στο ίδιο του το site και ανάρτησαν ένα μήνυμα, προσποιούμενοι ότι είναι εκείνος.

Η ανάρτηση που υποτίθεται ότι είχε κάνει ο Ζάκερμπεργκ έγινε χθες το βράδυ (ξημερώματα ώρα Ελλάδας) και υποστήριζε ότι το Facebook πρέπει να γίνει μια «κοινωνική επιχείρηση». Συνοδευόταν, μάλιστα, από τον σχετικό σύνδεσμο της Wikipedia που εξηγεί τον όρο.

Τι έγραψαν οι χάκερ
Το μήνυμα εμφανίστηκε στην σελίδα του 27χρονου δημιουργού του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου στο Ίντερνετ, η οποία αριθμεί 2,8 εκατομμύρια «θαυμαστές».

Η επίμαχη ανάρτηση είναι η ακόλουθη:

«Ας αρχίσει το χάκινγκ. Αν το facebook χρειάζεται χρήματα, αντί να πάει στις τράπεζες, γιατί δεν επιτρέπει στους χρήστες του να επενδύσουν στο Facebook με κοινωνικό τρόπο; Γιατί να μην μετατραπεί το Facebook σε μια ‘’κοινωνική επιχείρηση’’ με τον τρόπο που ο βραβευμένος με Νόμπελ Μοχάμεντ Γιουνούς το περιέγραψε; Ποια είναι η γνώμη σας; # hackercup2011».

Το μήνυμα ήταν προχειρογραμμένο και περιείχε τυπογραφικά λάθη και αβλεψίες (π.χ. έγραφε «price» αντί για «prize» (βραβείο), ενώ το πρώτο γράμμα της λέξης «Facebook» ήταν γραμμένο με πεζά σε ένα σημείο και με κεφαλαία σε άλλο».

Facebook: Δεν σχολίασε, αλλά «κατέβασε» την σελίδα
Το μήνυμα των χάκερ αφαιρέθηκε γρήγορα από τους τεχνικούς του Facebook, ωστόσο -σύμφωνα με το δίκτυο MSNBC- είχαν προλάβει να του κάνουν «like» 1.803 χρήστες και να το σχολιάσουν 438.

Το Facebook «κατέβασε» ολόκληρη την σελίδα του Ζάκερμπεργκ από το site και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό. Αργότερα, επανεμφάνισε την σελίδα, αλλά σε διαφορετικό URL.

«Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ θα θέλει ίσως να ξανακοιτάξει τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας και ασφάλειας μετά από αυτή την ντροπιαστική παραβίαση», δήλωσε ο Γκράχαμ Κλούλι, ανώτερος σύμβουλος τεχνολογίας της εταιρείας λογισμικού ασφαλείας Sophos.


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4615113