Στο εδώλιο Γ.Παπανδρέου & Γ.Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα!

Βαριές ποινικές ευθύνες καταλογίζουν οι εισαγγελείς που ερευνούν το σκάνδαλο της πλαστογράφησης του ελλείμματος της χώρας από τους ελεγκτές της τρόϊκας σε συνεργασία με την κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου και κατ'αυτό τον τρόπο ζητούν από την Βουλή των Ελλήνων την ποινική δίωξη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν υπουργού ΠΕΚΑ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου!

Η υπόθεση είναι τεράστια γιατί, έστω και κατ'αρχήν υπάρχουν ισχυρές αποχρώσες ενδείξεις για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα στο ΔΝΤ και το Μνημόνιο και να ακολουθήσει η οικονομική και πολιτική κατοχή της Ελλάδας!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο έγγραφό τουw οι οικονομικοί εισαγγελείς, "Στο έγγραφο που έστειλαν στον εισαγγελέα του Α.Π. αναφέρουν: «από το σύνολο του συλλέγοντος αποδεικτικού υλικού (μάρτυρες, έγγραφα) και ιδίως από τις μαρτυρικές καταθέσεις πρόεκυψαν στοιχεία σχέση έχοντα με αξιόποινες πράξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών και με πρόσωπα κατεχόντων συγκεκριμένες θέσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ελλάδος».

Επίσης τονιζεται ότι: «Σε πλείστες των μαρτυρικών καταθέσεων ρητώς γίνεται λόγος για διόγκωση και αυθαίρετο προσδιορισμό του δημοσίου ελλείμματος του 2009 αφενός και αφετέρου ευθυνών του τότε πρωθυπουργού, μελών της τότε κυβερνήσεως και τότε αρμοδίων υπουργών Οικονομικών».

Στο πόρισμά τους που αποστέλλουν στη Βουλή οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς (έτσι εξηγούνται και οι πιέσεις που οδήγησαν στην παραίτησή τους και η χθεσινή ανοίκεια επίθεση του ίδιου του υπουργού Δικαιοσύνης στο πρόσωπό τους) ζητούν τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και του τότε υπουργού Οικονομικών και νυν υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργου Παπακωνσταντίνου για συμμετοχή τους στην τεχνητή αύξηση του ελλείμματος, με απώτερο σκοπό την είσοδο της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης.

Το πόρισμα έχει διαβιβαστεί στον Άρειο Πάγο και από εκεί θα ταξιδέψει στην Βουλή.

Οι δύο εισαγγελείς ζητούν να ενεργοποιηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών όχι μόνο για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, μέλη της τότε κυβέρνησης αλλά και τους τότε αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών.

Η υπόθεση για την οποία διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από τις 19 Σεπτεμβρίου, αφορά καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, της καθηγήτριας Οικονομετρίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην μέλους της ΕΛΣΤΑΤ Ζωής Γεωργαντά για τεχνητή διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι τον Νοέμβριο του 2010 η ΕΛΣΤΑΤ, δεχόμενη πιέσεις από την Eurostat, εμφάνισε το έλλειμμα του 2009 στο 15,4% από 12- 13% που ήταν, με στόχο να ληφθούν επιπλέον δυσμενέστερα οικονομικά μέτρα.

Οι εισαγγελείς παραθέτουν τα 18 ονόματα προσώπων που κατέθεσαν στην έρευνα:

Ζωή Γεωργαντά,

Νικόλαος Στρόμπλος, πρώην διευθυντής της Διευθύνσεως Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ,

Νικόλαος Λογοθέτης, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ,

Κωνσταντίνος Σκορδάς, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ,

Νικόλαος Χουντής, ευρωβουλευτής,

Σοφία Βούλτεψη, δημοσιογράφος,

Γεώργιος Κασσιμάτης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου,

Γεώργιος Ρωμανιάς, οικονομολόγος,

'Αννα Ζωηρού, οικονομολόγος,

Σταύρος Μπεριάτος, τμηματάρχης του Τμήματος Γενικής Κυβέρνησης και Χρηματοοικονομικών Λογαριασμών,

Ανδρές Φιλίππου, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ,

Αναστασία Πατεράκη, προϊσταμένη Διεύθυνσης ΑΕΠ,

Γεώργιος Σημιγιάννης, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ,

Στέλλα Μπαλφούσια, οικονομολόγος,

Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, δημοσιογράφος,

Επαμεινώνδας Μαριάς, καθηγητής πανεπιστημίου και

Κυριάκος Σπαθαράκης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ο κ. Πεπόνης είχε αποστείλει κλήση με την ιδιότητα του υπόπτου στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, καθηγητή Ανδρέα Γεωργίου, από τον οποίο ωστόσο δεν έλαβε ανωμοτί κατάθεση.

Το διαβιβαστικό του κ. Πεπόνη, μαζί με την ογκωδέστατη δικογραφία, χρεώθηκε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προϊστάμενο των οικονομικών εισαγγελέων Νίκο Παντελή, ο οποίος είναι και ο αρμόδιος για τη διαδικασία αποστολής της δικογραφίας στη Βουλή.

Η έρευνα, την οποία είχε ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου του 2011 ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ., Ζωής Γεωργαντά, προσέκρουσε σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες προσώπων, «κατέχοντα συγκεκριμένες θέσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ελλάδας», με βάση έγγραφα και ιδίως μαρτυρικές καταθέσεις που ελήφθησαν κατά την έρευνα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχέδιο νόμου (Δανειακή Σύμβαση)Είμαι δανειστής, μ αρέσει το σπίτι σου στο παίρνω επειδή το Κράτος σου μου χρωστάει και εσύ βρέστα με το Κράτος σου.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ".....Σύμφωνα με τον αγγλικό νόμο...." σημαίνει: Είμαι δανειστής, μ αρέσει το σπίτι σου (διότι είναι παραθαλάσσιο κ.τ.λ.), στο παίρνω επειδή το Κράτος σου μου χρωστάει, και εσύ βρές τα με το Κράτος σου.

Διαβάστε πρώτα -αν δεν το έχετε ήδη κάνει - τι περιλαμβάνει χοντρικά η δανειακή σύμβαση (Ν.1) και τι θα σημάνει αυτό για όλους μας. Θα παγώσει το αίμα σας!!!

Μετά, αν συμφωνείτε φυσικά, στείλτε την "Ανοικτή επιστολή προς Έλληνες βουλευτές (Ν.2).

Κατόπιν, αν συμφωνείτε, υπογράψτε (στο Ν.3) και διαδώστε όπου και όπως μπορείτε αυτό το μήνυμα. Πρόκειται για το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας!

1. Σχέδιο νόμου (Δανειακή Σύμβαση)

http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/sxedio-nomou

2. Ανοικτή επιστολή προς ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2677619

ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ

Τα στοιχεία τους θα τα βρείτε εδώ:

http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Ana-Koinovouleftiki-Omada/

3. Συλλογή υπογραφών ενάντια στη Δανειακή Σύμβαση

http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/2011-12-29-21-43-05

ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΟΝΟΝ - ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ . Δεν είναι σχήμα λόγου. ΠΟΛΕΜΑΜΕ πλέον να σώσουμε τα ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. (κι όχι μόνο την Δημόσια περιουσία )

Αναγνώστης

από το Hellenic Revenge
Ποσειδώνας

"Ήλθεν η ώρα σας!"

ΔΕΚΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

28 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Βουλή για να ενημερώσει το Σώμα – Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του κ.Αντωνίου Πριν ένα μήνα σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη. Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί. Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο. Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν! Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα: Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο. Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί! Ετσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών! Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους...
«αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα! Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας! Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης! Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “ επίσημα” ή παραδοσιακά μμε; Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ; Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!! Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες! Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση … τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή! Διότι δεν γινόταν αλλιώς! Η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε … 28 δευτερόλεπτα!!! Μάλιστα! Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι σχεδόν οι μισοί βουλευτές κατηγορούνται για … εσχάτη προδοσία!
Συνέντευξη του γιατρού που μήνυσε τους βουλευτές για εσχάτη προδοσία
Χιλιάδες ήταν οι αναγνώσεις του χτεσινού μας άρθρου σχετικά με την μήνυση του γιατρού κ.Δημήτρης Αντωνίου, προς τους βουλευτές με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας! Όπως έγραψα κι εχτές, το γεγονός σήμερα, πάνω από 170 εν ενεργεία βουλευτές , να ........
κατηγορούνται με το υπέρτατο αδίκημα της «εσχάτης προδοσίας» είναι πρωτόγνωρο και δεν έχει ξανασυμβεί στην σύγχρονη ιστορία.

Με το αδίκημα αυτό στη χώρα μας, είχαν κατηγορηθεί αρκετοί μετά την λήξη του Β Παγκοσμίου πολέμου και φυσικά οι πρωταίτιοι της Χούντας.


Επί της ουσίας, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, 170 βουλευτές μας κατηγορούνται και θεωρούνται ως «ύποπτοι τέλεσης εσχάτης προδοσίας».


Κι εδώ αρχίσουν τα Συνταγματικά παράξενα!


Για να προχωρήσει η διαδικασία, θα πρέπει να υπάρχει πλειοψηφία 151 βουλευτών που θα «δικάσουν» την υπόθεση. Με δεδομένο όμως ότι οι κατηγορούμενοι είναι 170, δεν σχηματίζεται τέτοια πλειοψηφία. Στο σημείο αυτό, υπάρχει ένα Συνταγματικό κενό, μιας και δεν υπάρχει πρόβλεψη για το αν η συγκεκριμένη βουλή, μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται με δεδομένο αυτό το «τέλμα» στο οποίο έχει περιέλθει μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την μήνυση του κ. Αντωνίου.


Το αδίκημα της «εσχάτης προδοσίας» ΔΕΝ παραγράφεται μιας και ο νομοθέτης ορίζει ότι συντελείται στο διηνεκές !


Συνεπώς, ακόμη και αν δεν εξεταστεί από αυτή τη βουλή, στην ουσία θα γίνει από την επόμενη. Ακόμη και στην περίπτωση που στην επόμενη βουλή επανεκλεγούν και πάλι όσοι κατηγορούνται και δεν βρεθούν 151 βουλευτές έτσι ώστε να υπάρχει πλειοψηφία στην εξέταση του θέματος, τότε το όλο ζήτημα θα μεταφερθεί στην μεθεπόμενη βουλή κ.ο.κ


Επί της ουσίας, μια τέτοια κατηγορία, θα σέρνεται μέσα στην βουλή, πολύ απλά διότι το ζήτημα αυτό νομικά και συνταγματικά μπορεί να λυθεί ΜΟΝΟ με δικαστήριο.


Δικαστήριο που θα αποφανθεί, εάν έχει τελεστεί το αδίκημα ή όχι!


Δηλαδή, αν οι «κατηγορούμενοι» είναι αθώοι ή ένοχοι!


Όπως ήταν φυσικό, μετά από την απίστευτη αυτή εξέλιξη, επικοινωνήσαμε με τον γιατρό κ. Δημήτρη Αντωνίου, με τον οποίο μιλήσαμε διεξοδικά για το ζήτημα:


«Αισθάνομαι δικαιωμένος» είπε στον διαχειριστή των AegeanTimes, Γιώργο Αδαλή, «γιατί παρά τα όσα διέσπειραν επί μήνες για την τύχη της μηνύσεώς μου, τελικά η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της και παρέπεμψε την υπόθεση, διότι υπάρχουν ενδείξεις που κάνουν το κατηγορητήριο να ευσταθεί».


Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Γιώργο Αδαλή, ο κ. Αντωνίου, «οι βουλευτές που κατηγορούνται, σύμφωνα με το άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας είναι ύποπτοι τελέσεως «εσχάτης προδοσίας».»


Σε ερώτησή μας αν γνωρίζουν τα κόμματα την εξέλιξη αυτή και πως αντέδρασαν τα κόμματα της Αριστεράς, ο γιατρός που κατάφερε να μετατρέψει 170 βουλευτές σε κατηγορούμενους, αναφέρει :


«Ειδικά για την … «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΑ (Τσίπρα, Παπαρρήγα, Κανέλλη, Ψαρριανό, κλπ.: ζητώ να μπουν μπροστά και να ζητήσουν την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των Προδοτών βουλευτών και υπουργών! Αλλιώς θα αναφωνήσουμε «τώρα έπεσαν οι μάσκες»).


«Για να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον υπουργών και βουλευτών, απαιτείται άδεια από την Βουλή (άρθρα 61-62 και 86 Συντ., ν.3126/2003). Εάν η άδεια δεν δοθεί (η υπόθεση ΔΕΝ μπαίνει στο αρχείο, όπως λανθασμένα πιστεύεται), αλλά το δικαίωμα της παροχής άδειας για την ποινική δίωξη μεταβιβάζεται στην επόμενη (ες) Βουλή (ες), αρκεί βέβαια να μην έχει, εν τω μεταξύ, παραγραφεί το έγκλημα. Αυτός είναι ο λόγος που όλες (σχεδόν) οι υποθέσεις κατά πολιτικών έχουν αρχειοθετηθεί …λόγω παραγραφής. Και τούτο διότι –ιδιαίτερα για τους υπουργούς- ο χρόνος παραγραφής είναι μόνο 5 χρόνια από την διάπραξη του εγκλήματος. Καμία υπόθεση δεν αρχειοθετείται και τελεσίδικα επειδή διαδικαστικά δεν εδόθη άδεια για δίωξη από την Βουλή. Οι υποθέσεις αρχειοθετούνται τελεσίδικα, μόνο λόγω παραγραφής, ή έκδοσης αμετάκλητης απόφασης του δικαστηρίου (κι όχι, επαναλαμβάνω, επειδή η Βουλή δεν χορηγεί άδεια δίωξης).


Όμως όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ (άρθρο 120 Συντ.). Συνεπώς το δικαίωμα δίωξης και δίκης των νυν προδοτών μεταφέρεται στις επόμενες Βουλές (οι οποίες θα αποτελούνται από «εμάς») εσαεί!, σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Οι επόμενες Βουλές μπορούν επίσης α) να καταργήσουν το επαίσχυντο άρθρο 86 Συντ. και β) (το σπουδαιότερο), να ψηφίσουν ειδική Συντακτική Πράξη (Ψήφισμα) με το οποίο να παραπέμπουν τους Προδότες σε δίκη για Εσχάτη Προδοσία, όπως έγινε με την αρ.1/15-11-1944 Συντακτική Πράξη της Κυβέρνησης Νικ. Πλαστήρα, με την οποία δικάστηκαν όλοι οι Δωσίλογοι Συνεργάτες των Γερμανών Κατακτητών.


Η τύχη των προδοτών είναι στο χέρια τα δικά μας πλέον, του ΛΑΟΥ! Εμείς είμαστε οι δικαστές των», κατέληξε ο κ. Αντωνίου.

Τον ρωτήσαμε αν το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας δικάζεται από Ειδικά ή Στρατιωτικά Δικαστήρια και μας απάντησε:
«Η Εσχάτη Προδοσία, είναι Πολιτικό Έγκλημα (σύμφωνα και με την πάγια ελληνική και διεθνή νομολογία), συνεπώς αρμόδια για την εκδίκασή της είναι τα Τακτικά Ορκωτά Κακουργιοδικεία (άρθρο 97 Συντ.). Κι εκεί θα διαβιβαστεί τελικά, λόγω αρμοδιότητας, η μήνυσή μου αυτή από την επόμενη, πραγματικά Ελληνική Βουλή, εντελώς καθαρή κι απαλλαγμένη από τους σημερινούς προδότες».

Τον ρωτήσαμε τέλος πως σχολιάζει το γεγονός ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα η Βουλή αφιέρωσε … 28 ολόκληρα δευτερόλεπτα και απάντησε:


«Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό που δώσατε στο χτεσινό σας άρθρο. Η βουλή «πέρασε» το θέμα λες και επρόκειτο για κάποια παράβαση του ΚΟΚ! Σωστά το γράψατε. Θα ήθελα όμως να ζητήσω να πάψουν οι διάφορες φωνές ότι «δεν θα γίνει τίποτα, κανείς δεν θα δικαστεί» κλπ. Γιατί δεν είναι μόνο ηττοπαθείς και μοιρολατρικές, αλλά και ΥΠΟΠΤΕΣ. Σε κάθε περίπτωση, με όσα προσπαθώ εδώ και καιρό απευθυνόμαστε σε ΜΑΧΗΤΕΣ κι όχι σε «κλαψομαρίες». Σαν τη δική μου μήνυση υπήρξαν άλλες 20 οι οποίες απερρίφθησαν. Η δική μου ήταν «δεμένη» καλά και είχε την ευτυχή αυτή κατάληξη.»

http://www.aegeantimes.gr

βλέπε επίσης

Μπράβο στον ΕΛΛΗΝΑ κ. Αντωνίου - Η αντίσταση άρχισε!

ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝ-ΜΗΝΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ & ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!

Η εσχάτη προδοσία είναι διαρκές πολιτικό έγκλημα - Νέα αναφορά , αίτηση του Ιατρού κ. Αντωνίου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου


ΠΗΓΗ

Αρχιραβίνος του Τελ Αβίβ σε τούρκικο κανάλι: «Σε όλη την διάρκεια της ιστορίας, Τούρκοι και Εβραίοι είχαμε άριστες σχέσεις» (βίντεο)

Παρακάτω είναι απόσπασμα από τη ζωντανή τηλεοπτική συνομιλία του Τούρκου συγγραφέα και παρουσιαστή Adnan Oktar με τον Αρχιραββίνο Yisrael Meir Lau, στο τουρκικό δορυφορικό κανάλι A9, στις 18 Οκτωβρίου 2011.

Ο Αρχιραββίνος Yisrael Meir Lau μιλά για τις καλές σχέσεις των Εβραίων και των Τούρκων στην ιστορία

Ραββίνος Yisrael Meir Lau: Είχαμε άριστες σχέσεις δια μέσου των αιώνων. Από την εποχή του Σουλτάνου, τις μέρες του Αμίρ. Είχαμε άριστες σχέσεις ακόμα και πριν αυτή η πόλη ονομαστεί Ιστανμπούλ. Ονομαζόταν Kushta [Κωνσταντινούπολη] τότε. Ακόμα και στις ημέρες της βυζαντινής Κωνσταντινούπολης, η φιλία μας χρονολογείται από τόσο μακριά.

ADNAN OKTAR: Masha'Allah, (με το θέλημα του Αλλάχ/Θεού) έτσι θα είναι πάντοτε. Θα είναι πάντοτε έτσι μέχρι την τελευταία ημέρα με το θέλημα του Αλλάχ.



Ο Yisrael Meir Lau είναι ο αρχιραβίνος του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, και πρόεδρος του Yad Vashem, του επίσημου Μνημείου για τα θύματα του ολοκαυτώματος. Έχει διατελέσει Ασκενάζι αρχιραβίνος του Ισραήλ τα έτη 1993 - 2003. Έχει τιμηθεί πολλές φορές και ψηφίστηκε το 2005, ως ένας από τους 200 πιο μεγάλους Εβραίους όλων των εποχών (στην θέση 54). Το 2011, τον τίμησε και ο σαρκοζί για τις προσπάθειες που κάνει για τον "διαθρησκευτικό διάλογο".

Ο Adnan Oktar, γνωστός και ως Harun Yahya, είναι Τούρκος συγγραφέας και μουσουλμάνος δημιουργιστής. Το 2007, έστειλε χιλιάδες αντίτυπα του βιβλίου του, ‘Ο Άτλας της Δημιουργίας’, υποστηρίζοντας τον μουσουλμανικό δημιουργισμό σε Αμερικάνους επιστήμονες, μέλη του Κογκρέσου και μουσεία. Ο Oktar διοικεί δύο οργανισμούς, το Bilim Araştırma Vakfı, που προωθεί τον δημιουργισμό και το Milli Değerleri Koruma Vakfı («Ίδρυμα για την Προστασία των Εθνικών Αξιών»), που προωθεί τον τουρκικό εθνικισμό. Παλαιότερα ήταν γνωστός για τις θέσεις του κατά του Μαρξισμού, της Μασονίας και του Σιωνισμού, αλλά τελευταία και αυτός το έχει γυρίσει στις "διαθρησκευτικές προσπάθειες".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Αναρχικοί και ΣΥΡΙΖΑίοι αναπολούν τα χαμένα μεγαλεία της… Oθωμανικής αυτοκρατορίας!

Οι Αναρχικοί και οι συνιστάμενοι του ΣΥΡΙΖΑ «αυτομορφώνονται», καλώντας τους Τούρκους Σωβινιστές για να τους διδάξουν για το πόσο τραγικό ιστορικό γεγονός ήταν η κατάρρευση της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Καλεσμένοι ο γνωστός Τούρκος ανθέλληνας Ντεντε που μιλάει για αυτόνομη Θράκη. Επίσης, την 28η Οκτωβρίου 2011 (βλέπετε μέρα που διαλέξανε όχι τυχαία μάλλον) είχε παρουσιαστεί στον ίδιο χώρο το “Ελληνο-Μακεδονικό” λεξικό με ομιλητές τον Βοσκόπουλο του Ουράνιου τόξου.

Σήμερα το πρωί ο κος Τσίπρας μιλούσε στον ΑΝΤ1 για την ανάγκη ισχυροποίησης της Πατριωτικής συνείδησης. Μήπως δεν εννοούσε της Ελληνικής;
πηγή

Η 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΝΟΥΚ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΑΥΤΟ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ
Η έρευνα είναι από το μαχητικό www.aegeantimes.gr η οποία έχει κάποιες ανακρίβειες, είναι όμως τόσο ενδιαφέρουσα που την παραθέτουμε αυτούσια. Επί της αρχής είναι σωστή και ανοίγει το δεύτερο μεγάλο χτύπημα από αυτά που οδήγησαν την Ελλάδα στα νύχια του Παπανδρέου και της εκποίησης.

Διαβάστε το και θα ασχοληθούμε επιμέρους με τα θέματα σύντομα.

Η Ελλάδα είχε την δική της 11η Σεπτεμβρίου και δεν ήταν άλλη από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου του 2004 !!! Λίγες μέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων! Μια αποφράδα ημέρα, που ενώ κανονικά θα έπρεπε να την θυμούνται όλοι οι Ελληνες ως την απαρχή της Σύγχρονης Ελληνικής Τραγωδίας...
εντούτοις, ελάχιστοι είναι αυτοί που την θυμούνται σήμερα και απείρως πιο ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να συνδυάσουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά, για να φτάσουμε μια πενταετία αργότερα στην Οικονομική Κρίση που συγκλονίζει τη χώρα!
Είμαι βέβαιος, ότι δεν θα μπορέσω σε ένα μέρος να καταφέρω να χωρέσω όλες τις σκέψεις μου που προκύπτουν από ντοκουμέντα της εποχής και από αποκαλύψεις που θα κάνουμε για πρώτη φορά και θα χρειαστεί να επανέλθω δεύτερη – ίσως και τρίτη- φορά!

Και προς θεού όχι για να σας πείσω αλλά διότι τα γεγονότα και η αλληλουχία τους είναι τόσα πολλά και κυρίως πολυεπίπεδα!

Η κρίση της Ελλάδος είχε σχεδιαστεί για τις αρχές του 2007. Για να πετύχει η κρίση και να καμφθούν οι «ασπίδες» του Ελληνικού λαού έπρεπε προηγουμένως να εκλείψουν ορισμένοι γνωστοί , λαοπρόβλητοι και κοσμαγάπητοι άνθρωποι! Όπως ο υπουργός εξωτερικών και κύπριος στην καταγωγή Γιάννος Κρανιδιώτης που προωθούσε το ενιαίο αμυντικό δόγμα Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος, που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η Αμυντική προστασία της πολιτικής χάραξης της ΑΟΖ στην περιοχή.

Ο Γιάννος Κρανιδιώτης σκοτώθηκε ΜΕΣΑ στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος Falcon, σε ένα ατύχημα που όμοιό του δεν έχει σημειωθεί. Ένα ατύχημα που ουδείς μπόρεσε να το εξηγήσει ! Αν ζούσε ο Κρανιδιώτης , σίγουρα η διάσπαση του δόγματος θα ήταν πολύ δυσκολότερη. Όταν πέθανε, εγκαταλείφτηκε με μεγάλη ευκολία!

Προηγουμένως έπρεπε να διασπαστεί σε σε τιμάρια η μεγάλη ισχύς της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας. Κι αυτό έγινε με μερικούς … τυχαίους θανάτους και φυλακίσεις ανθρώπων, που είτε ήταν ένοχοι ή όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ύπαρξή τους εμπόδιζε τα σχέδια πολλών.

Σας υπενθυμίζω –γιατί σήμερα δεν είναι το θέμα μας αυτό- ότι σε διάστημα μιας πενταετίας, διαιρέθηκε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε δύο (Βορείο και Νοτίου) με μεγάλες συνέπειες για την ομογένεια και τον τότε Αρχιεπίσκοπο.

Αμαυρώθηκε η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας με όσα έγιναν εκεί με την Πρεσβεία μας και τον Αρχιεπίσκοπο Σπυρίδωνα. Οι ομογενείς σε Αμερική και Αυστραλία διαιρέθηκαν σε δύο στρατόπεδα!

Πολεμήθηκε μέχρις εσχάτων ο Πατριάρχης Πασών των Ρωσιών Αλέξιος και διαιρέθηκε η εξουσία του περιορίζοντάς τον σε … Πατριάρχη Μόσχας!

Πολεμήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας μέχρις εσχάτων!
Ηρθε το σκάνδαλο Βαβύλη, και η υπόθεση με τον Ειρηναίο, που στην ουσία κατέστρεψε το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και την περιοχή επιρροής του!

Και σκάνδαλα, τύπου Εφραίμ-Βατοπεδίου, Γιοσάκη και πολλά μικρότερα, τα οποία χτύπησαν την καρδιά της Ορθοδοξίας!

Ολως περιέργως , ο κεντρικός Αξονας της Ορθόδοξης πίστης, που πολεμήθηκε με λύσσα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, πέθανε από καρκίνο, στην καλύτερη περίοδο για τους Οικονομικούς Δολοφόνους της Ελλάδας, σε βαθμό που σε κάνουν να σκέφτεσαι σοβαρά τα όσα κατήγγηλε πρόσφατα ο Ουγκο Τσάβες, για το υπερόπλο που σκοτώνει χωρίς να αφήνει ίχνη!!!

Εμενε ένας και μοναδικός άξονας, αυτός του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας , όπου δρούσε ένας από τους πλέον φωτισμένους και πνευματικούς ανθρώπους που ανέδειξε ποτέ ο Ελληνισμός! Ο Πατριάρχης και Πάπας Αλεξανδρείας, Πέτρος ο Ζ’ !!!

Που όλως τυχαίως, όπως και ο αείμνηστος Γ.Κρανιδιώτης, ο Πέτρος ο Ζ`, ήταν κι αυτός Κύπριος στην καταγωγή και ακόμη πιο …συμπτωματικά, πέθανε σε … αεροπορικό δυστύχημα και αυτός!!!

Κάποιοι από εσάς ξέρω ότι θα συνοφρυωθείτε γιατί απεχθάνεστε τα σενάρια συνομωσιολογίας ! Για κοιτάξτε όμως γεωγραφικά αυτά τα γεγονότα που σας παρέθεσα. Ένα προς ένα! Θα διαπιστώσετε ότι καρατομούν την όποια άσκηση πίεσης και επιρροής είχε διεθνώς η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία και καταστρέφουν έναν ισχυρότατο Παγκόσμιο άξονα επιρροής που διέθετε η Ελλάδα, μέσω των Αρχιεπισκοπών και Πατριαρχείων!

Έναν άξονα, που τον ζήλευε μέχρι και ο Πάπας της Ρώμης!

Κυρίως όμως, τον φοβούνταν στελέχη της Wall Street και της Goldman Sachs, στους σχεδιασμούς τους , και στις εξισώσεις τους, τον υπολόγισαν πάντοτε ως μεταβλητή, που στην οικονομική θεωρία, ονομάζεται ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (u) («γιου»)!

Όταν δεν υπολογίζεις τον αστάθμητο παράγοντα στις αμφίδρομες παλινδρομήσεις των μοντέλων οικονομικής πρόβλεψης, τότε έχει δύο λύσεις. Η να ρισκάρεις και να «παίζεις» με αυξημένες πιθανότητες να χάσεις, ή να μεταβάλεις τον αστάθμητο παράγοντα σε ελεγχόμενη μεταβλητή και να τον τοποθετήσεις στην εξίσωση. Με απλά λόγια, η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, αν κατακερματιζόταν, θα έπαυε να αποτελεί (U) στην εξίσωση!

Και κατά έναν παράδοξο τρόπο , επετεύχθη με απόλυτη ακρίβεια! Όταν ξέσπασε η Οικονομική κρίση στην Ελλάδα, όλοι οι ηγέτες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, πλην του ελεγχόμενου από το Τουρκικό καθεστώς Βαρθολομαίου, είτε είχαν πεθάνει, είτε είχαν δει την πόρτα της εξόδου από την Εκκλησία είτε βρέθηκαν στη φυλακή!

Τα παραπάνω που σας έγραψα, απασχόλησαν την ΕΥΠ, σε υψηλότατο επίπεδο, ειδικά όταν μετά το 2000, υπήρχαν πληροφορίες ότι Ιεράρχες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας τελούν υπό παρακολούθηση!

Και ναι μεν, όλοι καταλάβαιναν γιατί θα μπορούσε μια ξένη μυστική υπηρεσία να παρακολουθεί τον Χριστόδουλο, δεν μπορούσαν όμως τότε, τα στελέχη της ΕΥΠ, να κατανοήσουν γιατί μυστικές υπηρεσίες μεγάλων και μικρών κρατών, είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον Πέτρο τον Ζ και όχι μόνο!

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι υπήρξαν υψηλόβαθμα στελέχη όταν διαπίστωσαν ότι στόχοι αποτελούσαν το σύνολο των υψηλόβαθμων ιεραρχών ανά τον κόσμο!

Σήμερα λοιπόν, θα σταματήσω την μεγάλη υπόθεση της διάσπασης και διάλυσης της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας εδώ! Με όποιο προβληματισμό κι αν σας προκάλεσα ! ειδικότερα με όποιον προβληματισμό κι αν προκάλεσα για το γεγονός ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες συνέλλεγαν επί χρόνια, πληροφορίες για τη ζωή και τη δράση του Χριστόδουλου, του Ειρηναίου και του Πέτρου Ζ’ !!

Ο Μέγας πρώην κατάσκοπος της KGB, που στη ζωή του έσκυψε το κεφάλι μόνο μία φορά, κι αυτή μπροστά στον Δήμαρχο Μόσχας Μιχαήλ Ποπόφ, δεν είναι άλλος παρά ο Βλαντιμίρ Πούτιν! Αν κι εδώ θα μπορούσε να ανοίξει ένα τεράστιο κεφάλαιο, για τις σχέσεις του με τον ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ δήμαρχο Μόσχας και μεγαλοστέλεχος του Κομουνιστικού κόμματος της Ρωσίας, Μιχαήλ Ποπόφ, εντούτοις δεν θα μπω στο πειρασμό! Και προχωράω:

O Πούτιν γνώριζε ακόμη και τον παραμικρό σύνδεσμο της Μόσχας για θέματα Αντικατασκοπείας. Από έναν τέτοιο σύνδεσμο, πληροφορήθηκε κατ ιδίαν, ότι η δράση του Πασών των Ρωσιών Αλέξιου , έχει συνδυαστεί από δύο μεγάλες μυστικές υπηρεσίες της Δύσης, με αυτή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας! Και ζήτησε να έχει προσωπική ενημέρωση για οτιδήποτε αφορά στη δράση τους!

Ηταν η εποχή που η FSB (πρώην KGB) μπήκε ενεργά στο παιχνίδι και παρακολουθούσε από μακρυά τις κινήσεις των υπολοίπων!
Ο Πούτιν γνώριζε από το 2003, ότι ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος, θα είχε άσχημο τέλος, πολύ απλά, διότι επηρέαζε θετικά υπέρ των Ελληνικών-Κυπριακών-Ισραηλινών συμφερόντων τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ. Πολλές θέσεις του Πέτρου, είχαν γίνει αποδεκτές από τον Μουμπάρακ, κα οι Ελληνες διπλωμάτες είχαν βρει έναν πολύ καλό σύμμαχο στην χάραξη της ΑΟΖ στην περιοχή. Σε επίπεδο μάλιστα που η Τουρκία βρέθηκε απομονωμένη στην Ανατολική Μεσόγειο, μιας και τα «χωράφια των υδρογονανθράκων» είχαν μοιραστεί με την σύμφωνη γνώμη Μουμπάρακ!! (Το τέλος του Μουμπάρακ και την αλλαγή της Αιγύπτου στο θέμα νομίζω τα γνωρίζετε) !

Ο Πούτιν, είχε διαβλέψει ότι ακόμη κι αν δεν καταφέρει να πατήσει πόδι στην Αν.Μεσόγειο με την βοήθεια της Συρίας, θα εξασφάλιζε όλα τα κοιτάσματα στην Δυτική Ελλάδα καθώς και την κάθοδο στην μεσόγειο με τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, χρυσώνοντας το χάπι για τους Τούρκους με τον «Νόρντ Στρίμ» !

Ο «μάγος» της Ρωσικής Σχολής Κατασκόπων, είχε μάθει πολλά από την μεγάλη Βυζαντινή Σχολή! Και χρησιμοποιούσε τα ευρήματα ξένων κατασκόπων προς όφελός του.

Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας !!!

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2004, ο Πούτιν βρισκόταν στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη. Είχε ήδη δει τον Ερντογάν αλλά ο διακαής του πόθος και η μεγάλη του χαρά ήταν άλλη. Την επόμενη μέρα, θα επισκεπτόταν το Ρωσικό Μοναστήρι στο Αγιο Ορος! Ηταν κάτι που το ήθελε πολύ!

Προγραμματισμός στην επίσκεψή του υπήρχε!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης που είχε σχεδιαστεί από την Ελληνική Πλευρά, ο Πούτιν θα ερχόταν στην Ελλάδα με ειδική πτήση και από την Στρατιωτική βάση της Ελευσίνας, θα μεταφερόταν με ελικόπτερο Σινούκ, στο Αγιο Ορος. Για την μεγάλη αυτή επιχείρηση, είχαν δεσμευτεί δύο ελικόπτερα τύπου Σινούκ. Κι αυτό γιατί μαζί με τον Πούτιν θα πήγαιναν στο Αγιο Ορος και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος ο Ζ’ καθώς και άλλοι υψηλόβαθμοι Ιερείς της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας!

Στην 114 ΠΜ, είχαν αρχίσει να προετοιμάζονται ήδη πριν ένα μήνα και τα σχέδια ασφαλείας έδιναν και έπαιρναν!

Ενας μηχανικός της Ρωσικής FSB όμως, έδωσε τα άσχημα νέα στον σύμβουλο ασφάλειας του Πούτιν. Ένα από τα δύο ελικόπτερα Σινούκ, ήταν «μαρκαρισμένο» από την κατασκευάστρια εταιρία ως προβληματικό. Κι όμως πετούσε. !!!

Η κατασκευάστρια εταιρία είχε συναρμολογήσει 28 προβληματικούς έλικες σε ελικόπτερα αυτού του τύπου σε όλο τον πλανήτη. Δύο από τους έλικες αυτούς , ήταν τοποθετημένοι στο Ελληνικό ελικόπτερο. Τον συμβούλεψε λοιπόν, να ζητήσει αλλαγή του πτητικού μέσου ή να μην πάει καθόλου στο Αγιο Ορος !!!

Ο Πούτιν, δεν έκανε τίποτα απ όλα αυτά!

Μέχρι την τελευταία μέρα της παραμονής του στη Τουρκία, δεν έστειλε το παραμικρό αίτημα για αλλαγή ελικοπτέρου και όλοι στην Ελλάδα τον περίμεναν «με ανοιχτές αγκάλες».

Το πόσο καλά είχε μάθει την Βυζαντινή Διπλωματία, το απέδειξε ο Πούτιν από την Κωνσταντινούπολη, από την έδρα του Φαναρίου δηλαδή!
Κι ενώ όλοι τον περίμεναν στην Αθήνα, ο Βλαδίμηρος, έκανε ένα τηλέφωνο σε έναν προσωπικό του φίλο και στρατηγικό σύμμαχο της χώρας του! Τον μπάρμπα Γιάννη τον Λάτση!!!

Ο μπάρμπα-Γιάννης, ήταν στρατηγικός εταίρος της Λουκόιλ και μαζί με τον ρωσικό πετρελαϊκό γίγαντα, κατέβαιναν σε διαγωνισμούς για πετρέλαια στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Του ζήτησε λοιπόν να του διαθέσει εκτάκτως την θαλαμηγό του, την υπερπολυτελή «Αλέξανδρος» για να πάει στο Αγιο Ορος.

Κι ενώ όλοι τον περίμεναν στην Αθήνα, εκείνος επιβιβαζόταν στη θαλαμηγό από παραλία της Καλλίπολης (βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Τουρκία)

Μόνο λίγο πριν την αποβίβασή του στο Άγιο Όρος, ενημέρωσε ότι θα έφτανε ακτοπλοϊκώς εκεί! Ένα σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις πλευρές, ότι «εγώ ο Πούτιν, ξέρω κάθε σας κίνηση και είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά» !!!

Για την ιστορία, ο μπαρμπα-Γιάννης ο Λάτσης σήμερα δεν ζει πια, μιας και συγχωρέθηκε μερικές εβδομάδες μετά!

Ετσι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν βρέθηκε ποτέ στο μοιραίο ελικόπτερο, πολύ απλά γιατί ΓΝΩΡΙΖΕ !!

Σταματώντας εδώ για σήμερα, το πρώτο μέρος των αποκαλύψεων κι ελπίζοντας να μην σας κούρασα, σας προϊδεάζω για το Β μέρος των αποκαλύψεων που θα ακολουθήσει αύριο κιόλας!

Την πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ κι όλα όσα ακολούθησαν θα την περιγράψουμε αύριο. Γεγονότα όπως οι ιατροδικαστικές εκθέσεις !

Γεγονότα που ενώ όλοι έλεγαν ότι ο θάνατος του Πατριάρχη προήλθε από την πτώση του ελικοπτέρου, εντούτοις κανείς δεν κατάφερε να εξηγήσει, πως στο σώμα του μακαριστού Πέτρου Ζ, βρέθηκαν χημικές ουσίες από έκρηξη !!!

Όπως αντιληφθήκατε, το ζουμί της υπόθεσης ξεκινά αύριο! Και πιστεύω να αρχίσατε να αντιλαμβάνεστε ότι ο τίτλος της νέας έρευνας των Aegean Times «Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας» , δεν είναι καθόλου τυχαίος!

Δεν είναι μόνο η αποφράδα ημέρα, που έτυχε να είναι ίδια με αυτή την μεγάλη καταστροφή της Αμερικής!

Δεν είναι η σημειολογία των δύο τραγικών γεγονότων που οι συνομωσιολόγοι θα την στιγματίσουν ως προσπάθεια των ΗΠΑ να απαντήσουν στην δική τους 11η Σεπτεμβρίου. Δεν μπαίνουμε σε τέτοια επίπεδα εμείς!

Πολύ περισσότερο είναι, ότι την 11η Σεπτεμβρίου του έτους 2004, όλα άλλαξαν για την Ελλάδα! Ηταν η μέρα που μπήκαμε επίσημα στο στόχαστρο των … αγορών! Ηταν η μέρα που η Ελλάδα κι ο Ελληνισμός θα βρίσκονταν γυμνοί, χωρίς «ασπίδες» μπροστά στο σχέδιο των οικονομικών δολοφόνων!

Γι αυτό εμείς, θα συνεχίσουμε να «φωνάζουμε» και να αποκαλούμε την 11η Σεπτεμβρίου 2004, ως την τραγικότερη μέρα της Μεταπολίτευσης για την σύγχρονη Ελλάδα!

Τα λέμε αύριο λοιπόν!




ΠΗΓΗ