Αλβανία: Έρευνες της αστυνομίας για Βορειοηπειρώτες.


 Γέμισε η Φοινίκη με συνθήματα και αυτοκόλλητα για τα 100 χρόνια της Αυτονομίας της Β. Ηπείρου - Έρευνες από την αλβανική αστυνομία

Άγνωστοι γέμισαν τις πρώτες πρωινές ώρες  της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου την κωμόπολη της Φοινίκης στην περιοχή του Δελβίνου με συνθήματα και αυτοκόλλητα με πατριωτικό περιεχόμενο. 

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της έδρας της ομώνυμης Επαρχίας είδαν το πρωί τους τοίχους δημόσιων και παλαιών κτιρίων της Φοινίκης ζωγραφισμένους με σημαίες της Ελλάδας και της Αυτονόμου Ηπείρου καθώς και συνθήματα που αναφέρονταν στην διεκδίκηση της Αυτονομίας και στην Ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου!

"18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1914 ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ" - "ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ" - "ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ" είναι μερικά από τα συνθήματα που έγραψαν οι τολμηροί πατριώτες, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες που μας έστειλαν φίλοι του Ελεύθερου Λόγου Αργυροκάστρου.
 

"Κάτω τα χέρια από την πατρίδα μας! Κάτω τα χέρια από την πίστη μας!" Συγκλονιστική ομιλία του Μητροπολίτη Κορίνθου (video)


Πύρινος λόγος από τον μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο προς τους Χριστιανούς που προσήλθαν να τιμήσουν την Παναγία Γιάτρισσα στο Λουτράκι (7.9.2014)

ΑΙΣΧΡΑ ΑΙΣΧΗ ΔΩΔΕΚ-ΑΘΕΪΣΜΟΥ 1o μέρος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΥ

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ''ΦΘΟΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΩΔΕΙΣ '' ( ΙΣΤ. Ι. 32 ΙΙΙ. 40, 2)! ΖΕΥΣ, Ο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΘΝΗΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ , ΗΦΑΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!
Ο ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ , ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ! Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!
Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΥΘΙΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ !

ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ , ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΪΔΙΟΣ , ΕΝΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ! ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΘΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (Ησιόδου Θεογονία 133-138)
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, ΒΥΘΙΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ !; Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΟΥΡΑΝΟ, ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ! Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ! Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΡΕΑ, ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ... ΠΕΤΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !
Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΡΜΗΣ, Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΤΡΕΥΟΤΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ (Ιλιάδα Β΄ 103, Κ΄ 267, Οδύσσεια Τ΄ 394)! Ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ, Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΛΑΤΡΕΥΟΤΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ !
ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ 4 μ.Χ ΑΙΩΝΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ , ΤΩΝ ΣΚΟΡΔΩΝ, ΤΩΝ ΧΑΛΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.
ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΝΕΟ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 2000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ , ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ , ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ Κ.Ο.Κ ! ΤΥΦΛΑ ΝΑ `ΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ , ΕΒΡΑΙΟΙ , Κ.Α. !!!
Ίσως το πιο μελανό σημείο της αρχαιοελληνικής θρησκείας είναι οι ανθρωποθυσίες. Τους ανθρώπους δεν τους πουλούσαν μόνο. Επί πλέον τους θυσίαζαν.
Δηλαδή, προκειμένου οι αρχαίοι Έλληνες να αποτρέψουν ένα μεγάλο κακό, έναν μεγάλο κίνδυνο, η προκειμένου να εξιλεωθούν για μια μεγάλη ανομία η για κάποιο ειδεχθές έγκλημα, κατέφευγαν στην ανθρωποθυσία. Τύχαινε να πολιορκείται μια πόλις και ο κίνδυνος γινόταν μεγάλος. Είχαν σαν ελπίδα την βοήθεια των θεών, αφού θα τους θυσίαζαν ανθρώπους.
Έπεφτε σε μια χώρα λοιμώδης νόσος. Και σ' αυτή την περίπτωση, για ν' αποτραπεί το κακό, κατέφευγαν στην ανθρωποθυσία. Κάπου φονεύθηκε άδικα ένας άνθρωπος, και εκδηλώθηκε κακό. Και σ' αυτήν την περίπτωση θυσίαζαν ανθρώπους. Αυτή τη θυσία την θεωρούσαν καθαρτήρια πράξη. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι ανθρωποθυσίες είχαν μόνιμο χαρακτήρα. Δηλαδή επαναλαμβάνονταν κατά τακτά χρονικά διαστήματα, λ.χ. ανά έτος.
Ας μεταφερθούμε νοερά στην αρχαία Ελλάδα. Ας περιδιαβούμε κάποια ιερά των θεών κι ας παρακολουθήσουμε τα δρώμενα.

Πηγαίνουμε στην Φώκαια. Εκεί συναντούμε τον βωμό της Ταυροπόλου Αρτέμιδος. Και βρισκόμαστε μπροστά σε τραγικό θέαμα: ανάβουν στον βωμό φωτιά και ρίχνουν μέσα ανθρώπους για να καούν! Το ίδιο θα δούμε αν πάμε και στη Βραυρώνα ή στην Αμφίπολη. Κι εκεί τις εορτές της Ταυροπόλου Αρτέμιδος τις συνοδεύουν ανθρωποθυσίες!
Μεταφερόμεθα στη Λευκάδα. Όταν νοιώσουν οι κάτοικοι του νησιού κάτι μεγάλο να βαραίνει τη συνείδησή τους, προσφέρουν ανθρωποθυσία στον Απόλλωνα. Όχι, όμως, με ρίξιμο στην πυρά, αλλά σε βραχώδη κρημνό, που καταλήγει στη θάλασσα. Και σήμερα μπορεί να δεί κανείς, στο νότιο ακρωτήρι της Λευκάδας την απόκρημνη αυτή περιοχή, όπου γίνονταν οι ανθρωποθυσίες για να χορηγήσει ο Απόλλων την εξιλέωση.
Μεταφερόμεθα στην νότια Γαλλία, στην ελληνική αποικία της Μασσαλίας. Και εκεί συναντούμε παρόμοιο είδος θυσίας: οι Έλληνες άποικοι παίρνουν έναν ζητιάνο, τον ντύνουν λαμπρά και επίσημα και τον κατακρημνίζουν από ψηλό βράχο !
Το τι ανωμαλίες γινόταν στο δωδεκάθεο δεν λέγεται! είναι εχθροί των αρχαίων ηρώων,

η ψ-Ήρα σας, έστειλε τα δυό φίδια στο βρέφος ακόμα Ηρακλή γιά να το πνίξει και να το σκοτώσει, και συνεχώς τον κυνηγούσε να τον εξοντώσει.Αυτή θέλετε να λατρεύσετε;

ο ποσειδώνας κυνηγούσε στην "Οδύσσεια" να πνίξει και να σκοτώσει τον Οδυσσέα.

 Και όταν βασίλευε ο Θησέας στην Αθήνα και αναγκάστηκε κάποια στιγμή να πάει κάπου, τότε οι γιοί του δία, ο κάστωρ και πολυδεύκης κάψανε όλη την Αθήνα και εγκατέστησαν δικό τους βασιλέα αντί για τον Θησέα καί αυτός τον εξόρισε και εκεί που πήγε τον σκότωσαν.
Ο Αχιλλέας τον σκότωσε ο Απόλλωνας που ήταν με το μέρος των εχθρών των Ελλήνων τους Τρώες, και οδήγησε ο Απόλλωνας το βέλος του Πάρη και χτύπησε την φτέρνα του Αχιλλέα και τον σκότωσε.Αυτούς τους εχθρούς των Ελλήνων θέλετε να λατρεύσετε; Είστε Χαμένοι, καμμένοι και καημένοι !


ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΣΟΦΙΣΤΩΝ (490 -- 420 π.Χ.)
ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚ-ΑΘΕΪΣΜΟΥ
Η άρνηση της γνώσης περί των θεών φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραία για τον ίδιο τον Πρωταγόρα. Σε μια Αθήνα που εξελίσσονταν περισσότερο σε καλλιτεχνική παρά σε διανοούμενη [Russel B, 1975], οι νεωτερίζουσες απόψεις ενδιέφεραν κυρίως τους αριστοκράτες. Όπως αποδείχθηκε και στη περίπτωση του Σωκράτη, ο Αθηναϊκός δήμος δεν ήταν φιλικός απέναντι σε αυτούς που αμφισβητούσαν πατροπαράδοτες αξίες.
Εξαιτίας τέτοιων απόψεων, ο Πρωταγόρας όχι μόνο εξεδιώχθη από την Αθήνα αλλά και καταδιώχθηκε από τους Αθηναίους παντού όπου μπόρεσαν [ΦΙΛΟΣΤΡ. Σοφ. Ι 10, 1 κ.ε. "Πρωταγόρας διά μεν δή τοῦτο πάσης γῆς ὑπό 'Αθηναίων ἠλάθη"]. Παρόμοια τύχη είχαν, με βούλευμα του δήμου, και τα γραπτά του, που βιαίως κατέκαψαν, όπως το έργο του «Περί Θεών»  θεωρώντας ότι εμπόδιο για τη γνώση του είναι «η αδηλότητα των θεών και η βραχύτητα του ανθρωπίνου βίου». Μαρτυρείται πως τα βιβλία του κάηκαν δημόσια στην αγορά και ο ίδιος καταδικάστηκε για αθεΐα (ενώ ήταν αγνωστικιστής).
Από την αρχαιότητα ήταν γνωστό ότι οι Αθηναίοι θέλησαν να κάνουν στάχτη τα γραπτά του, ακριβώς επειδή έγραψε για τους θεούς πως ούτε γνωρίζει ούτε και μπορεί τι λογής είναι και αν υπάρχουν να εξετάσει [ΣΕΞΤ. Μαθ. ΙΧ 55.56: Τίμων ὁ Φλιάσιος . . . ἔθελον δέ τέφρην συγγράμματα θεῖναι, ὃτι θεούς κατέγραψ' οὔτ' εἰδέναι οὔτε δύνασθαι ὁποῖοί τινές εἰσι καί οἵ τινες ἀθρήσασθαι"].
Τελικά το "Περί Θεών" και οι απόψεις του, όπως και αυτές του Σωκράτη, σκανδάλισαν τους Αθηναίους και έδωσε την αφορμή να θεωρηθεί ο Πρωταγόρας άθεος και καταγγέλθηκε επί ασέβεια από τον Πυθόδωρο, έναν από τους μετέπειτα πρωτεργάτες του ολιγαρχικού πραξικοπήματος του 411 π.Χ. Ο Πρωταγόρας διέφυγε αλλά, μετά από άγνωστο χρονικό διάστημα και πιθανόν στο μέσο μιας καταδίωξης, πνίγηκε σε ναυάγιο.
Ήδη από τα πρώτα Χριστιανικά χρόνια τα βιβλία που γράφηκαν πριν από τον Πλάτωνα ήταν σπάνια και από τύχη μόνο μπορούσαν να πέσουν στα χέρια κάποιου ενδιαφερόμενου έργα του Πρωταγόρα [ΕΥΣ. Προπ. Χ 3,25: ΠΟΡΦΥΡ. Από του α' της Φιλολόγου ακροάσεως :"... σπάνια δέ τά τῶν πρό τοῦ Πλάτωνος γεγονότων βιβλία. . . ἐγώ δ' οὖν ᾗι κατά τύχην περιπέπτωκα Πρωταγόρου τόν Περί τοῦ ὄντος ἀναγιγνώσκων λόγον"].


ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Το 323 π.Χ. με την είδηση του θανάτου του Μέγα Αλέξανδρου οι οπαδοί του αντιμακεδονικού κόμματος νόμισαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να εκδικηθούν τους Μακεδόνες στο πρόσωπο του Αριστοτέλη.
Το ιερατείο, με εκπρόσωπό του τον ιεροφάντη της Ελευσίνιας Δήμητρας Ευρυμέδοντα, και η σχολή του Ισοκράτη, με το Δημόφιλο, κατηγόρησαν τον Αριστοτέλη για ασέβεια ("γραφή ασεβείας"), επειδή είχε ιδρύσει βωμό στον Ερμία (τον μαθητή του), είχε γράψει τον ύμνο στην Αρετή και το επίγραμμα στον ανδριάντα του Ερμία, στους Δελφούς. Ο Αριστοτέλης όμως, επειδή κατάλαβε τα πραγματικά κίνητρα και τις αληθινές προθέσεις των μηνυτών του, έφυγε για τη Χαλκίδα, προτού γίνει η δίκη του (323 π.Χ.).
Εκεί έμεινε, στο σπίτι που είχε από τη μητέρα του, μαζί με τη δεύτερη σύζυγό του την Ερπυλλίδα και με τα δύο του παιδιά, το Νικόμαχο και την Πυθιάδα. Ο Αριστοτέλης απεβίωσε μεταξύ πρώτης και εικοστής δευτέρας Οκτωβρίου του έτους 322 π.Χ. στη Χαλκίδα από στομαχικό νόσημα, μέσα σε θλίψη και μελαγχολία. Το σώμα του μεταφέρθηκε στα Στάγειρα, όπου θάφτηκε με εξαιρετικές τιμές.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Ήταν σύγχρονος των σοφιστών και γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε πολλές από τις απόψεις τους είτε δεν τις δεχόταν είτε τις παραποιούσε σύμφωνα με την δική του σκέψη. Ο Ευριπίδης με τις τραγωδίες του προβληματίζει τους πάντες ακόμη και σήμερα. Αρκετές φορές μέσα από τα έργα του αμφισβητεί τα πάντα, ακόμη και την ύπαρξη των Θεών, χωρίς ωστόσο να είναι άθεος.
Ο ΗΣΙΟΔΟΣ στην "θεογνωσία" του γράφει:
Ένας από τους Τιτάνες, ο Κρόνος έκανε παιδιά με τη Ρέα, φοβούμενος όμως μη χάσει την ηγετική του θέση, που είχε σφετεριστεί από τον πατέρα του τον Ουρανό, άρχισε να καταπίνει τα παιδιά του. Ένα από αυτά ήταν και ο Δίας, ο οποίος όμως γλίτωσε αντί γι'αυτόν κατάπιε χωρίς να το καταλάβει μία πέτρα!. Ύστερα αφηγείται πως ο Προμηθέας έκλεψε τη φωτιά από τους θεούς και την έδωσε στους ανθρώπους.
Οργισμένος τότε ο Δίας διέταξε τον Ήφαιστο να πλάσει την Πανδώρα, την πρώτη γυναίκα στον κόσμο, για να φέρει δυστυχία στους ανθρώπους, ενώ έδεσε τον Προμηθέα με άλυτα δεσμά σε έναν βράχο στον Καύκασο και έστειλε έναν αετό εκεί για να του τρώει το συκώτι, που κάθε μέρα ανανεωνόταν και ασταμάτητα κάθε πρωί ερχόταν ο αετός και το ξανάτρωγε.
ΟΜΗΡΟΣ -- ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Όταν η πόλη της Τροίας κυριεύθηκε από τους Αχαιούς, μετά από δεκάχρονο πόλεμο, πολλοί από τους νικητές προέβησαν σε ακρότητες. Σκότωσαν πολλούς αμάχους, γυναίκες και παιδιά, αλλά και αιχμάλωτους στρατιώτες. Σκότωσαν ακόμη και αυτούς που ζητούσαν άσυλο μέσα στους ναούς των ψευτοθεών. Οι λιγοστοί επιζώντες, γυναίκες επί το πλείστον, μεταφέρθηκαν στα καράβια για να χρησιμοποιηθούν ως σκλάβες μετά την επιστροφή στην πατρίδα του καθενός.
Στο τέλος της Ιλιάδας αναφέρεται η ολοκληρωτική λεηλασία, καταστροφή και ισοπέδωση της πόλης, δεν άφησαν όρθιους οι Έλληνες ούτε τους ναούς των ψευτο"θεών". Μετά την λήξη του πολέμου, ο Οδυσσέας, όπως όλοι, πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ιθάκη. Αρχικά, για τον Οδυσσέα, οι "θεοί" δεν είχαν αποφασίσει για μια τόσο μεγάλη τιμωρία αλλά όταν ο Οδυσσέας τύφλωσε τον Πολύφημο για να σωθεί αυτός και οι σύντροφοι του, εξόργισε τον ποσειδώνα, ο οποίος ορκίστηκε να μην τον αφήσει ποτέ να επιστρέψει στην Ιθάκη. Τελικά για τις προσβολές κατά των ψευτοθεών όμως που διέπραξε στην Τροία (ύβρις) επήλθε η τιμωρία του (νέμεσις), δεκάχρονη περιπλάνηση πριν φτάσει στην Ιθάκη.
ΑΙΣΩΠΟΣ : Τον Αίσωπο τον έστειλε ο βασιλιάς Κροίσος για να πάρει κάποιον χρησμό από το Μαντείο των Δελφών. Συκοφαντήθηκε όμως από τους παρευρισκόμενους στο μαντείο, ότι έκλεψε την ασημένια φιάλη του ψευτοθεού Απόλλωνα. Έτσι καταδικάστηκε να γκρεμιστεί από τους κατοίκους από την κορυφή του Παρνασσού Υάμπεια, πράγμα που έγινε.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Το 399 π.Χ. διατυπώθηκε εναντίον του κατηγορία για ασέβεια προς τους ψευτοθεούς και για διαφθορά των νέων. Ο φιλόσοφος καταδικάστηκε άδικα, με βάση την κατηγορία, σε θάνατο να πιεί κώνειο.

Και αυτά τα λίγα που ανέφερα δεν είναι τίποτα μπροστά σε ολα τα αίσχη του παρανοϊκού μασονικού δωδεκ-αθεϊσμού στην αη-δία, στην ψ-ήρα και στον ψ-άρη που πιστεύουν.
 συνεχίζεται...
 

Μαθήματα ανθρωπισμού από το Πακιστάν: Δεν είσαι ισλαμιστής; ΨΟΦΑ!


Η επίσημη κυβέρνηση του Πακιστάν η οποία ζήτησε και πήρε βοήθεια από την διεθνή κοινότητα για να αποζημιώσει τα θύματα από τις μεγάλες πλημμύρες που έπληξαν την χώρα, έδωσε άλλο ένα μάθημα ανθρωπισμού. Βοήθεια παίρνουν μόνο οι μουσουλμάνοι, ούτε δολλάριο σε χριστιανικά χωριά, συνοικίες, ακόμα…

και μεμονωμένες οικογένειες μέσα στην περιοχή. Με μπιλιετάκι από τον τοπικό αστυνομικό διοικητή, που το επικυρώνει με τον μουλά της περιοχής προσέρχονται στα κέντρα υποστήριξης πλημμυροπαθών, όσοι είναι να πάρουν βοήθεια.

Ευτυχώς που παρά τις προσπάθειες κάποιων, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.

Δυστυχώς που σε αυτά τα φασισταριά, το ελληνόφωνο κράτος δίνει κάποια δις τον χρόνο, επιτρέποντας τους μουλαδες συμμορίτες να στέλνουν εργάτες σε δεκάδες μανωλάδες υπό μορφή δουλων και να βγάζουν τα χρήματα έξω από τα γνωστά Money Transfers που διοικούν πάλι οι πακιστανοί μουλάδες των Αθηνών με ντόπια καθάρματα – συνεργάτες.


http://olympia.gr/2014/09/09/%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD/

Τζιχαντιστές και Ισλαμικό Κράτος στην Ελλάδα – Φορτηγό με όπλα στον Έβρο.Συναγερμός στην ΕΥΠ.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν στοιχεία ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άτομα αραβικής καταγωγής που ανήκουν σε ακραίους μουσουλμανικούς κύκλους και θεωρούνται ύποπτα για σχέση με τουςτζιχαντιστές, γράφει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του που υπογράφουν ο Δημήτρης Πώποτας και η Άρια Καλύβα.
Ο αριθμός των ατόμων αυτών, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, κυμαίνεται μεταξύ 80 και 100, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε διακριτική παρακολούθηση καθώς προέκυψαν στοιχεία που τους συνδέουν με φανατικούς τζιχανιστές της Ευρώπης.

«Οι ελληνικές αρχές -Αστυνομία και ΕΥΠ- βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αμερικανικές υπηρεσίες, αλλά και τις αντίστοιχες γαλλικές και βρετανικές, καθώς υπολογίζεται ότι στην επικράτεια το τελευταίο διάστημα εντοπίζονται 80-100 τζιχαντιστές (ενεργοί ή εν υπνώσει), που είτε ζουν είτε επισκέπτονται προσωρινά τη χώρα προκειμένου να μεταβούν ή να επιστρέψουν από τα μέτωπα της Συρίας. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις γίνεται διακριτική παρακολούθηση από τις Αρχές, ενώ καθημερινά φτάνουν σήματα από ευρωπαϊκές χώρες για Σύρους και Ιρακινούς που ζουν στη χώρα μας και φέρεται να έχουν συγγενική ή φιλική σχέση με τζιχαντιστές που ζουν κυρίως σε Βρετανία και Γαλλία».
Μέχρι εδώ, βεβαίως, το Πρώτο Θέμα δεν μας λέει κάτι που δεν θα μπορούσαμε και να το υποθέσουμε ή ακόμα και να το φανταστούμε. Ενδιαφέρον όμως έχει η αναφορά της εφημερίδας σε συλλήψεις.
«Μέχρι σήμερα επισήμως έχουν συλληφθεί τρεις φανατικοί τζιχαντιστές υπήκοοι Γαλλίας. Οι δύο (Ι.Μ. και Α.Τ.) μπήκαν στην Ελλάδα επιστρέφοντας από τα μέτωπα του εμφύλιου πολέμου στη Συρία, είναι μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και συνελήφθησαν σε Γαλλία και Ιταλία μετά από πληροφορίες των ελληνικών αρχών, ενώ ο τρίτος πιάστηκε στον Έβρο μέσα σε ένα φορτηγό γεμάτο πολεμικό υλικό που προοριζόταν για τους αντάρτες. Παράλληλα, από την 1η Ιανουαρίου τρέχοντος έτους μέχρι και σήμερα έχουν συλληφθεί στα σύνορα από την ΕΛ.ΑΣ. 1.1190 Σύροι και 259 Ιρακινοί και για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, ενώ απελάθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες 154 Σύροι και 168 Ιρακινοί».
Αξίζει να επισημανθεί ότι στις 19 Αυγούστου ο ανεξάρτητος βουλευτήςΝικήτας Κακλαμάνης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το θέμα των τζιχαντιστών που βρίσκονται στη χώρα, ζητώντας απαντήσεις από την κυβέρνηση για το τι προτίθεται να κάνει. Αφορμή για την ερώτηση του κ. Κακλαμάνη στάθηκε η ανάρτηση στο διαδίκτυο φωτογραφιών από τη Θήβα και την Αθήνα, σύμφωνα με τις οποίες παρουσιάζονταν άτομα με τη μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους.
Περισσότερα διαβάστε στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί στα περίπτερα.     http://www.tribune.gr/greece/news/article/68509/tzichantistes-ke-islamiko-kratos-stin-ellada-fortigo-opla-ston-evro.html

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ο "Fat Nick" αποκεφάλισε μέσα στο Λονδίνο 82χρονη γυναίκα χωρίς λόγο, αλλά τα media δεν ανέφεραν ότι ήταν μαύρος και μουσουλμάνος


Ο "Fat Nick", ένας άνεργος μαύρος μουσουλμάνος με καταγωγή από την Νιγηρία, αποκεφάλισε μια ηλικιωμένη γυναίκα, την 82χρονη Palmira Silva, ιταλικής καταγωγής, μέσα στον κήπο της, στο Londonistan, χωρίς κανένα λόγο, και μόλις έγινε γνωστό το φρικτό περιστατικό, έπεσε συναγερμός στα media ώστε να προβούν σε συστηματική λογοκρισία των στοιχείων του δράστη και να μην πληροφορηθεί ο βρετανικός λαός ότι ποια ήταν η φυλή του και η θρησκεία του…

Με εξαίρεση την εφημερίδα The Sun, όλα τα βρετανικά media κατά την προσφιλή τους συνήθεια, συστηματικά απέκρυψαν το γεγονός ότι ο δράστης ήταν μουσουλμάνος και μαύρος.
Το όνομά του είναι Nicholas Salvadore, είναι 25χρονος επίδοξος παλαιστής που πρόσφατα ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό, και ζούσε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της 82χρονης Palmira Silva.
….Ο Salvadore, ο οποίος ήταν γνωστός στους ντόπιους ως "Fat Nick", ήταν φίλος κάποιων γειτόνων της κας Silva και είχε μείνει μαζί τους τις τελευταίες εβδομάδες.
….Ο 24χρονος Lewis Young, καλλιτέχνης τατουάζ, δήλωσε ότι γνώριζε τον Salvadore από το σχολείο και ότι το όνομα "Fat Nick" του δόθηκε λόγω του τεράστιου μεγέθους του.
Είπε: «Στο σχολείο απλά έκανε μαγκιές. Φαινόταν αρκετά cool. Έχω σοκαριστεί που μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι παράξενο, που δεν μπορώ να το πιστέψω.
Οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι ο Salvadore είχε ασπασθεί το Ισλάμ πέρυσι.
Χθες το βράδυ ένας φίλος είπε: «Ο Nicholas είναι μοναχοπαίδι και οι γονείς του τον έφεραν εδώ από τη Νιγηρία. Αλλά όταν ήταν 13 ή 14 χρονών έφυγε από το σπίτι».
    
…Η κόρη του θύματος, Celestina (αριστερά σε παλιά φωτογραφία της οικογένειεας) είπε στην Daily Mail: «Είναι το πιο φρικτό πράγμα που μπορεί να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα νόημα από αυτή την πράξη».
Η 49χρονη Celestina, είπε: «Η μητέρα μου ήξερε ότι η περιοχή αλλάζει, αλλά ήταν αποφασισμένη να μείνει».
Όπως φαίνεται από την φωτογραφία η περιοχή αλλάζει στο πιο «πολυπολιτισμικό»…
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Νεράντζης για σύμφωνο συμβίωσης: Μετά θα αναγνωρίσουμε την παιδοφιλία και την κτηνοβασία;

Το παράδειγμα του κόμματος των παιδοφίλων της Ολλανδίας έφερε ο βουλευτής της ΝΔ για να πει ότι δεν μπορεί να επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης και στους ομοφυλόφιλους, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Στην εξίσωση της παιδοφιλίας με την ομοφυλοφιλία προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Νεράντζης, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή για το Σύμφωνο Συμβίωσης εξέφρασε με έντονο τρόπο την διαφωνία του.

Το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν ζητήσει με παρεμβάσεις τους ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατικής Αριστερά, χωρίς ωστόσο να πείθουν την κυβέρνηση, αφού ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου έχει διαμηνύσει πως δεν θα το εντάξει στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Προκειμένου ο κ. Νεράντζης να αντικρούσει το επιχείρημα ότι το σύμφωνο συμβίωσης έχει θεσμοθετηθεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης είπε:

«Υπάρχουν κόμματα στην Ολλανδία που αναγνωρίζουν την παιδοφιλία. Τι θα κάνουμε; Θα το υιοθετήσουμε και εμείς; Υπάρχουν επίσης και οίκοι ανοχής που επιτρέπουν την κτηνοβασία. Τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς; Το Σύμφωνο Συμβίωσης δεν μπορεί να βρει θέση εδώ» απεφάνθη ο βουλευτής.

Επίσης ο βουλετής της Νέας Δημοκρατίας είπε πως από τον 3ο αιώνα ο γάμος ορίζεται μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας. 

πηγή 

 Να κι ένας κυβερνητικός βουλευτής, που τιμά τα παντελόνια του, σε πείσμα των καιρών!
http://trelogiannis.blogspot.gr/2014/09/blog-post_75.html