"ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΑΝ" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

"ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ"








Δυναμική συγκέντρωση και πορεία εκατοντάδων αγανακτισμένων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Κατερίνης με κατεύθυνση τα γραφεία των βουλευτών της Πιερίας (Αμοιρίδη, Παπαγεωργίου, Μίχου -ΠΑΣΟΚ- και Κώστα Κουκοδήμου -ΝΔ-, όπου πολιόρκησαν, φωνάζοντας συνθήματα τα βουλευτικά γραφεία και θηροκόλλησαν το ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης. Μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν έξω από τα βουλευτικά γραφεία : "ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ 'ΔΩ", Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ".
Το κείμενο του ψηφίσματος που θυροκολλήθηκε σήμερα στα γραφεία των βουλευτών του Ν. Πιερίας είναι το εξής :
ΕΜΕΙΣ, Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.
ΤΟ NEO ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΙΛΗΜΜΑ :
ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ NEO ΜΝΗΜΟΝΙΟ;
ΟΝΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ. KAI ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Οι "Αγανακτισμένοι" της Πιερίας

Παρά τα επεισόδια από τους προβοκάτορες παρακρατικούς ο κόσμος παραμένει στο Σύνταγμα.

Παρά τα όσα δημιούργησαν στην πλατεία και μέσα στο Μετρό οι προβοκάτορες του παρακράτους,η πλειοψηφία του κόσμου παρέμεινε στο Σύνταγμα και γύρω από αυτό.
Σιγά σιγά οι αγανακτισμένοι συγκεντρώνονται πάλι έξω από το κοινοβούλιο και αν όλα συνεχιστούν έτσι,μέχρι το απόγευμα υπολογίζεται να υπάρξει κοσμοπλημμύρα.

ΠΗΓΗ

Γιώργος: «Πάμε για Οικουμενική», Σαμαράς: «Πρέπει να παραιτηθείς»

Οικουμενική κυβέρνηση πρότεινε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου στον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του απάντησε ότι δεν μπορεί να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση και ότι αν νομίζει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί θα πρέπει να παραιτηθεί και να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί φέρουν τον πρωθυπουργο να εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί και να υπάρξει μία κυβέρηση ευρύτερης αποδοχής την οποία θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.

Σε λίγη ώρα αναμενέται και η επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΝΔ.

ΠΗΓΗ