Άμεση παρέμβαση στην βουλή του Θάνου Πλεύρη για τις απειλές στους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα

Άμεση και δραστική στην τρομοκρατική απειλή εναντίων του κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα ήταν η παρέμβαση στην βουλή του κ. Θάνου Πλεύρη στην αποκάλυψη και στην φωνή απόγνωσης που προωθήσαμε μέσω τοy facebook

Απειλές προς τους Κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ : ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Το συγκεκριμένο φάκελο με το κείμενο (συνημμένα) βρήκαν κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα κάτω από τις πόρτες των σπιτιών τους και των μαγαζιών τους. Κηρύσσεται ένας πόλεμος στους κατοίκους που τόλμησαν να κάνουν μία νομιμότατη διαμαρτυρία (στις 24-11-2008) μπροστά στην απόγνωση του εξευτελισμού της ανθρώπινης υπόστασής τους, την εκμηδένιση της ασφάλειάς τους, την καθημερινή τρομοκρατία τους από κάθε μορφή εγκληματικής συμπεριφοράς. Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την ασφάλεια της ζωής τους.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

A) Ti μέτρα σκοπεύετε να πάρετε για την προστασία τους και για να εισακουσθούν τα αιτήματά τους, χωρίς να φιμώνονται από «αντικινητοποιήσεις» ή να λερώνονται από αυγά που τους πετούν οι λαθρομετανάστες, όπως και συνέβη στη τελευταία τους διαμαρτυρία (24-11-2008);

B) Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα έχουν δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν στην πλατεία της περιοχής τους για τις συνθήκες διαβίωσης τους και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τους λαθρομετανάστες με όλες τις μολυσματικές ασθένειες, τις οποίες μεταφέρουν, ή δικαίωμα έχουν μόνο τα άτομα που συμμετέχουν στις «αντικινητοποιήσεις» υπέρ των λαθρομεταναστών, χωρίς να σκέφτονται τα κεκτημένα δικαιώματα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα;

Αθήνα 15.01.2009
Οι ερωτώντες βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών

Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β’ Αθηνών

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

http://www.thanos-plevris.gr/eperotiseis/apeiles-pros-toys-katoikoys-toy-agioy-panteleimona.html

Σε περιόδους που το Ελληνικό Έθνος χτυπιέται ανελέητα από δυνάμεις που επιζητούν το χάος και την ολοκληρωτική ισοπέδωση της Ελλάδος, την υπόγεια αλλά οφθαλμοφανή υποστήριξη της τρομοκρατίας (κατά την γνώμη μας με κύριο Πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ) και τον αφανισμό των Ελλήνων, υπάρχουν Έλληνες που είναι έτοιμοι ακόμα να δώσουν ανά πάσα στιγμή την ζωή τους ΟΧΙ! Για το σάπιο κράτος της ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ψεύτο-Αριστεράς, αλλά για το έθνος και το Ελληνικό ΦΩΣ, που από αρχής της ανθρωπότητας φωτίζει στην παγκόσμια Ιστορία.

Ευχαριστούμε την κάθε αγνή και πατριωτική φωνή και αγώνα από τον οποιονδήποτε αγωνιζόμενο πατριώτη ‘Έλληνα, από οποιαδήποτε πατριωτική πολιτική δύναμη.
Θα αντισταθούμε και θα πολεμήσουμε μέχρι ρανίδας με όποιον τρόπο απαιτεί η παρούσα κατάσταση, θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις και «πολεμικά» ρεπορτάζ από απλούς Έλληνες πολίτες (και όχι μόνο), από όλους εμάς που αγωνιζόμαστε ενάντια στην σαπίλα και τον μειοδοτικό και διπρόσωπο ανθελληνικό παραλήρημα των αντί Ελληνικών πολιτικών παρατάξεων και πρωτίστως Ενάντια! Στους ξεπουλημένους στην νέα τάξη της παγκοσμιοποίησης «Δημοσιογραφίσκων» οι οποίοι κρυμένοι πίσω από τα πολυτελή αυτοκίνητα τους, τις βίλες τους, κάνουν γαργάρα όλες τις πατριωτικές φωνές, πολεμούν δίχως έλεος την έννοια της λέξης «Έθνους» και Ελλάδας.

Θα μας βρίσκουν μπροστά τους, πίσω τους, δίπλα τους, …δεν θα ξέρουν από πού να καλυφτούν!


Πηγή:Elliniko DNA

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ (;)

obama._angry_Δήλωση σοκ του Ομπάμα. Δήλωσε οτι θα υπερασπιστεί το δικαίωμα των γυναικών να επιλέξουν αν θα κάνουν παιδί ή όχι, όταν μείνουν έγκυες. Κοινώς είναι υπέρ της ελευθερίας στις αμβλώσεις αλλά και τη στείρωση και τη θανάτωση του παιδιού την ώρα της γέννησής του.
Αυτό θυμίζει το σχέδιο Κίσσινγκερ για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Είναι απο τις πρώτες του ενέργειες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται, οτι άρχισε αμέσως να ξεχρεώνει γραμμάτια σ΄αυτούς που τον στήριξαν για να φθάσει εκεί που έφθασε.

Θα πρέπει να μας πει ο Ομπάμα,εφόσον υπερασπίζεται σαν πρόεδρος το δικαίωμα των γυναικών να επιλέξουν αν θα σκοτώσουν τα παιδιά τους ή όχι, ποιός θα υπερασπιστεί τα έμβρυα που δεν έχουν ούτε φωνή ούτε πρόεδρο.


Πηγές: LIAKO

ΟΙ... ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΕΛ 17)



ENAΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ....

49769cd0204d6Ο Ραββίνος, ο Ραφαέλ Μαμό, που είναι μελλοντολόγος και ειδικός καμπαλιστής μυημένος στην αρχαία εβραϊκή τεχνική, είπε οτι ο Ομπάμα έχει το καλό, οτι έχει ένα όνομα ισλαμικό απο τον πατέρα του (Χουσείν) και ένα εβραϊκό απο την μητέρα του (Μπάρακ=ευλογημένος). Αυτό είναι το θετικό, διότι το τρίτο όνομα, Ομπάμα, με το οποίο όλοι τον γνωρίζουν, δεν ξέρει ποιας προέλευσης είναι, αλλά θα του φέρει προβλήματα και μεγάλες δυσκολίες.

Δεν γνωρίζουμε ποιός πιστεύει στις προφητείες αλλά ο ραββίνος μας θύμισε δύο απο αυτές.

1η: Tις δύσκολες μέρες να φοβάστε εκείνον που θα φέρει πολλά δεινά και όλοι θα τον φωνάζουν, χωρίς να το ξέρουν, ευλογημένο. (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

2η: Όταν σκοτώσουν εκείνον που το όνομά του θα αρχίζει απο όμικρον και που θα τον γνωρίζουν όλοι με αυτό, τότε τα γεγονότα θα τρέχουν τόσο γρήγορα που οι δημοσιογράφοι δεν θα προλαβαίνουν να τα λένε.(Άγιος Γεώργιος ο Χοζεβίτης)


Πηγές: LIAKO

ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΘΗΑΚΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΕΛ 27).jpg

ΣΤΟ CERN ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕIΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΙΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΓΟΥΡΙ

dis-shiva

Τον άρχοντα των εκατόχειρων Σίβα (γνωστό βασιλέα Νεφελίμ, σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις) έστησαν στην πλατεία, στην είσοδο, αλλά και σε πολά σημεία μέσα στο CERN νομίζεις και θα τους φέρει ..........γούρι για να λειτουργήσει ξανά το πιο μεγάλο αλλά και ακριβό μηχάνημα που κατασκεύασε ποτέ ο άνθωπος.

Να θυμίσουμε οτι απο τι liako.gr είχε ανακοινωθεί στις 30-8-09 ότι το CERN δεν θα λειτουργήσει. Ο Λιακόπουλος κλασσικά δικαιώθηκε.

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ FIR AΘΗΝΩΝ

tanagra2008_04Aρνείται κάθετα το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδος την καταγγελία που ακούστηκε στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο LIAKOTV του liako.gr, απο τηλεθεατή στην Ολανδία, για αλλαγή των ορίων του FIR Aθηνών.

H αλλαγή αυτή αποτελεί πάγια διεκδίκηση της Τουρκίας και αν γίνει αποδεκτή απο την Ελλάδα ανοίγει το δρόμο για την επίσημη ανάληψη απο την Τουρκία της διενέργειας έρευνας και διάσωσης στο ανατολικό Αιγαίο και την ως εκ τού του νομική απομόνωση των νησιών της Ελλάδος στην περιοχή, όσον αφορά τα διεθνή φόρα.

Η ελληνική κυβέρνηση που τυχόν θα κάνει αυτή την πράξη θα υπογράφει ταυτόχρονα ντεφάκτο τη διχοτόμηση του Αιγαίου.

ANEBAINEI TO ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

krivak6
Η Ουκρανία και η Ρωσία θα πραγματοποιήσουν σήμερα και αύριο διαβουλεύσεις σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων τους στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας όπως δήλωσε σήμερα το Ουκρανικό Υπουργείο Εξωτερικών.
Οι δύο χώρες είναι σε διαμάχη για τα συγκεκριμένα θαλάσσια όρια από τις αρχές του 1990. Η Ουκρανία επιμένει ότι τα σύνορα πρέπει να οριοθετηθούν στο σημείο που συνδέεται η θάλασσα Αζόφ με την Μαύρη Θάλασσα, ενώ η Ρωσία υποστηρίζει ότι οι περιοχές που ανήκουν στα εσωτερικά της ύδατα δεν διαπραγματεύονται.
Όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν στην περιοχή απο τη στιγμή που οι Αμερικανοί θέλησαν να πάρουν τη βάση των Ρώσων στη Σεβαστούπολη μετά το 2017 που τελειώνει η ρωσική "μίσθωση".
Πηγές του liako.gr απο τη Μόσχα δηλώνουν οτι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, αφού η Ρωσία δεν είναι Σερβία για να της πάρουν το δικό της "Κοσυφοπέδιο" και οτι η αμερικανική παρουσία με μόνικ\μες βάσεις στη Μαύρη Θάλασσα είναι CASUS BELLI (αιτία πολέμου).

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Υπό την προστασία της αστυνομίας αυτοί που την καίνε, τη βρίζουν και την πυροβολούν...

Υπό την προστασία της αστυνομίας, που βρίζουν, φτύνουν, καίνε και πυροβολούν μια γνωστή συμμορία άπλυτων -χρηματοδοτούμενη και καθοδηγούμενη απο έξωθεν κέντρα- προσπάθησε να αμαυρώσει την ειρηνική και νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.


50-60 τσογλάνια του γνωστού χώρου προσήλθαν μια ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα συγκέντρωσης και εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ, λειτουργώντας ως κατοχικός στρατός της Νέας Τάξης, επιχείρησαν να ματαιώσουν τη διαμαρτυρία ενάντια στη γκετοποίηση της περιοχής.

Με συνθήματα του τύπου "φαντάζει ωραία καμμένη η σημαία", αλλά καλυμμένοι πίσω απο τις κλούβες και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, δημιούργησαν εστία αντιπαράθεσης που έληξε πριν λίγο, με την εκατέρωθεν ρίψη χημικών.

Από τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα σε ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό κάτοικος της περιοχής και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του αγώνα, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο (αμέσως μετά την ρίψη χημικών) και έως τη στιγμή που τον έβαλαν στο ασθενοφόρο δεν είχε ανανήψει, παρά τις προσπάθειες με μαλάξεις.

Πηγές:Στόχος

Σχόλιο:Ακούστηκε και το ένα, δύο τρία, γαμώ την Πανα.ία από πλευράς αναρχοσυνασπιστοφασιστών. Δεν καίνε μόνο σημαίες, δεν βεβηλώνουν μόνο εκκλησίες, τώρα βρίζουν και τα άγια με την κάλυψη της Αστυνομίας!

Στο παρακάτω βίντεο παρ ότι γίνεται προσπάθεια από τον ΓΝΩΣΤΟ και μη εξαιρετέο ιδιοκτήτη του ιστοχώρου να καπελώσει την διαδήλωση με πλάνα της αρεσκείας του, οι κάτοικοι δεν χειραγωγούνται και τα λένε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. Δείτε το.

http://www.tvxs.gr/v3592


Πηγές: hellenicrevenge

ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΟ ΟΡΚIΣΤΗΚΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ;

ontrgcdtynhjyubvgoitu
Ο Ομπάμα ορκίστηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και προσδοκίας για ένα κόσμο καλύτερο, πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο, πιο λογικό.

Ο ίδιος στο λόγο του είπε οτι η χώρα του είναι σε πόλεμο εναντίον των "κακών" και οτι η οικονομία της είναι βαριά πληγωμένη και οτι οι προκλήσεις είναι πολλές και δύσκολες, διαβεβαίωσε όμως τους πάντες οτι θα οι προκλήσεις θα αντιμετωπισθούν.

Πέρασε επίσης το μύνημα οτι όλοι είμαστε ίσοι και ελεύθεροι και πρέπει να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο κόσμο, ώστε να περάσουμε με επιτυχία στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Μαζί του ορκίστηκε και μάλιστα πριν απο αυτόν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του κ. Μπίντεν. Ποιό ήταν το βιβλίο ορκωμοσίας του Ομπάμα και ποιό του Μπίντεν; H διαφορά βγάζει μάτι.


7230427




Πηγές: liako

Οι ιταλικές αρχές"πάγωσαν" διαφήμιση αθεϊστών

Οι Ιταλοί αθεϊστές θέλησαν να δείξουν τις απόψεις τους περί θρησκείας κολλώντας στα λεωφορεία της πόλης Genoa τη φράση «Τα κακά νέα είναι πως δεν υπάρχει Θεός. Τα καλά νέα είναι ότι δεν τον χρειαζόμαστε».

Τα σχέδια για τη διαφήμιση ήταν έτοιμα και το συμβόλαιο θα αποστελλόταν για να υπογραφεί όμως ο δημόσιος οργανισμός άλλαξε γνώμη και αποφάσισε πως δεν θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση καθώς παραβιάζει τον κώδικα δεοντολογίας διαφήμισης.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ένωσης των αθεϊστών και αγνωστικιστών, Giorgio Villella, δήλωσε πως: « Οι ακροδεξιοί πολιτικοί μας κρίνουν σφοδρότατα. Είναι παράξενο το γεγονός πως σε αυτή την χώρα (Ιταλία) επιτρέπεται να αναρτώνται διαφημίσεις σε λεωφορεία με γυμνές γυναίκες που φορούν μικροσκοπικά εσώρουχα ενώ απαγορεύονται διαφημιστικά που αφορούν τον αθεϊσμό. Θα κινηθούμε νομικά ώστε να ανακληθεί η απόφαση».

Οι αθεϊστές στη Βαρκελώνη, στο Λονδίνο και την Ουάσιγκτον έχουν ήδη κινηθεί για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου στις χώρες τους.




Πηγές: cosmo.gr

Βρήκανε και άλλα πιόνια οι Νεοταξίτες.Τελικά κορόιδα υπάρχουνε πολλά.

META TOYΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ-VIDEO

arch-vergina_larnaka

Μετά τους Τούρκους, όπως άλλωστε ήταν επόμενο, οι Σκοπιανοί άρχισαν τις διαφημίσεις, κλασσικά στο CNN, αλλά και άλλα δορυφορικά κανάλια, χρησιμοποιώντας όχι απλά την ιστορία της περιοχής της Μακεδονίας, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας, με μυκηναϊκές νεκρικές μάσκες, κυκλαδίτικα αγαλματίδια και βέβαια τον Μέγα Αλέξανδρο και το αστέρι της Βεργίνας.

Tο θέμα είναι οτι μπροστά τους, όσον αφορά τη διεθνή προβολή, το νεοελληνικό κράτος δεν είναι απλά ακίνητο, αλλά κατ΄εξακολούθηση κοιμώμενο.

Δείτε το VIDEO



Πηγές: LIAKO

ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΛΑ...

...
ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΗ!



ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ GREEKALERT TO EIXE ΣΗΚΩΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ. ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ...



Πηγές: ΣΤΟΧΟΣ

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ...


Ενώ το βιβλίο Ιστορίας που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στη ΣΤ’Δημοτικού εξυμνεί τις «προοδευτικές» προσπάθειες των Οθωμανών να ενισχύσουν την εκπαίδευση των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία -και ξεχνάει το κρυφό σχολειό- το αντίστοιχο εγχειρίδιο της γείτονας διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:

-Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».
-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη». (!!!)
-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».
-Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930. Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας. Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα».

Αυτά και άλλα πολλά αλιεύει κάποιος από την πρώτη κιόλας ανάγνωση του βιβλίου Ιστορίας (έκδοση 1996) το οποίο διδάσκεται σήμερα συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης. Το συγκεκριμένο σύγγραμμα που τιτλοφορείται τα «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (EgeDenizinde TurkHaklari) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955 με την υπογραφή του Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά.

Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας, όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός-ήταν τουρκικής προέλευσης! Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωικές, Μυκηναίους, Ίωνες, Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες, οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα
μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού», του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!
Ακόμη πιο προχωρημένη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunaniliskilerivefiliki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο, ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το…2480 π.χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος, Ιπποκράτης, Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής. Η εργασία του εγκρίθηκε απ’ το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία.

Πηγή: Εφημερίδα ΤΟ ΘΕΜΑ - Νίκος Χειλαδάκης και αναδημοσίευση από εδώ

Προκαλεί και στη Θράκη η Τουρκία



Σάββατο, 17 Ιανουάριος 2009
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΓ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - Ν. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ
Συνάντηση κορυφής με όλη την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Τουρκίας είχαν όλα τα σημαίνοντα στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, ακόμη και οι μουσουλμάνοι βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων του ελληνικού Κοινοβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή συναντήθηκε τόσο με τον πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ όσο και με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και με τον κορυφαίο σύμβουλο του τελευταίου και ενορχηστρωτή της εξωτερικής πολιτικής του ισλαμικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) Αχμέτ Νταβούτογλου.
Αν και ακριβείς πληροφορίες για τις συναντήσεις αυτές δεν υπάρχουν, το γεγονός ότι σε ανάλογη συνάντηση πριν από περίπου τρία χρόνια είχε καθορισθεί με ακρίβεια η στρατηγική που ακολούθησαν οι ταγοί της μειονότητας θα πρέπει να προβληματίζει την...Αθήνα. Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει τις συναντήσεις που είχαν οι μουσουλμάνοι βουλευτές με την τουρκική ηγεσία, αλλά και νέους πολιτευτές που προτίθενται να θέσουν υποψηφιότητα με τη ΝΔ, το ΠαΣοΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ που προσκλήθηκαν στην Αγκυρα. Παράλληλα καταγράφουν και «κινητικότητα» διαφόρων πρακτόρων στην περιοχή. Τ ην ίδια στιγμή η Αγκυρα πολλαπλασιάζει την παροχή οικονομικής βοήθειας και νέοι «πολιτιστικοί» σύλλογοι ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στη Θράκη χάρη και στην αμέριστη οικονομική υποστήριξη του τουρκικού προξενείου. Σύμφωνα δε με ορισμένες πηγές, η χρηματοδότηση του προξενείου από την Τουρκία φθάνει στα επίπεδα εκείνης του ψευδοκράτους στην Κύπρο.
Ο υπουργός Μεταφορών και βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ κ. Ευρ. Στυλιανίδης επιβεβαίωσε μάλιστα μιλώντας στο «Βήμα» ότι στη Θράκη έκανε την εμφάνισή της μια τουρκική (κρατική) τράπεζα η οποία άρχισε να παραχωρεί χαμηλότοκα δάνεια σε κατοίκους της περιοχής, είτε μουσουλμάνους είτε χριστιανούς. Παράλληλα, έχουν τριπλασιασθεί οι υποτροφίες της τουρκικής κυβέρνησης προς νέους φοιτητές, νέους αγρότες και νέους επαγγελματίες.
Τι κάνει για όλα αυτά η Αθήνα; «Απλώς παρακολουθεί προσεκτικά την όλη κατάσταση» όπως δήλωσε κυβερνητική πηγή. Τελευταίως, η τουρκική πλευρά εκμεταλλευόμενη την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή καθώς και την πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, άρχισε να διοργανώνει και... συνέδρια «τουρκόφωνων» , όπως τους ονομάζει, κατοίκων της Θράκης. Για την προσεχή εβδομάδα μάλιστα (19-20 Ιανουαρίου) έχει εξαγγελθεί συνέδριο συλλόγων Δυτικοθρακιωτών στο Μόναχο, όπου θα χαιρετίσουν μέλη της τουρκικής κυβέρνησης (περιλαμβανομένων «υπουργών» του ψευδοκράτους στην Κύπρο). Ως συνήθως, όμως, οι Ρομά και οι Πομάκοι έχουν εξαιρεθεί από το σχετικό συνέδριο. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι σύλλογοι της μειονότητας άρχισαν να προσκαλούν για επισκέψεις στη Θράκη (με όλα τα έξοδα πληρωμένα) και διάφορους τούρκους διπλωμάτες. Πληροφορίες επιμένουν ότι την Πρωτοχρονιά επισκέφθηκε τη Θράκη ο πρεσβευτής της Τουρκίας στο Αζερμπαϊτζάν.
Παράλληλα, ανησυχία εκφράζεται για την πρόθεση, η οποία φαίνεται να έχει διακομματική υποστήριξη, να καταργηθούν οι δικαστικές αρμοδιότητες του μουφτή ώστε αυτός να εκλέγεται άμεσα από τη μειονότητα. Η είδηση δημοσιεύθηκε την περίοδο των Χριστουγέννων στην τοπική εφημερίδα «Χρόνος». Η απευθείας εκλογή του μουφτή αποτελεί πάγια επιδίωξη της ηγεσίας της μειονότητας, καθώς και της Αγκυρας, αλλά η μυστικοπάθεια με την οποία φαίνεται ότι προωθείται η όλη διαδικασία προκαλεί εύλογα ερωτήματα.

Σκοπιμότητες με τα δίγλωσσα σχολεία
Σε μείζον ζήτημα για την ηγεσία της μειονότητας αναδεικνύεται η εκπαίδευση.Για τον λόγο αυτόν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, με έδρα τη Γερμανία,έφερε το ζήτημα αυτό και ενώπιον του Φόρουμ για Μειονοτικά Ζητήματα των Ηνωμένων Εθνών τον περασμένο Δεκέμβριο στη Γενεύη. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στη Γενεύη ήταν το επίμονο αίτημα των μειονοτικών για δίγλωσσα νηπιαγωγεία.Ωστόσοοι επηρεαζόμενοι από την Αγκυρα μειονοτικοί θέτουν ψηλότερα τον πήχη ζητώντας τη δημιουργία και δίγλωσσων γυμνασίων.Εθεσαν μάλιστα το ζήτημα ακόμη και στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ. Φοβούνται ότι η πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας να κατασκευαστούν περισσότερα δημόσια γυμνάσια (στα οποία θα διδάσκεται ως δεύτερη γλώσσα και η τουρκική) θα επηρεάσει τον στόχο της ένταξής τους στον κοινωνικό ιστό. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι ορισμένες κομματικές οργανώσεις και τοπικές αρχές στη Θράκη εμφανίζονται απρόθυμες να δυσαρεστήσουν το τουρκικό προξενείο- «για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους», όπως σημειώνουν γνώστες της κατάστασης- και προβάλλουν προσκόμματα στην ίδια την ελληνική πολιτεία.
ΠΗΓΗ.Infognomonpolitics

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΤ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

christ.talat

Στην συνάντηση που είχαν την Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009, στην ουδέτερη ζώνη της Λευκωσίας ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας με τον κ. Ταλάτ, ολοκλήρωσαν τις συνομιλίες στο θέμα της διοίκησης της Κύπρου. Αν και δεν έχουν δοθεί επίσημα πολλές διευκρινήσεις για το περιεχόμενο των συνομιλιών που διεξάγονται στην Κύπρο τους τελευταίους μήνες στα πλαίσια του ΟΗΕ για την επίλυση του Κυπριακού, φαίνεται ότι προωθείται μια συνομοσπονδία ανάμεσα στην ελληνική και την τουρκική πλευρά, με συμμετοχή και των δύο πλευρών στη διακυβέρνηση του νησιού. Η σημερινή συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του ΟΗΕ, αλλά δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τελικές θέσεις και η τελική συμφωνία για το θέμα της συνομοσπονδίας και τον επιμερισμό της εξουσίας. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου εκπροσώπου του ΟΗΕ, είναι πολύ πιθανόν σύντομα να επέλθει μια τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν με άλλα θέματα, όπως το θέμα των περιουσιών.


Πηγές: LIAKO

MIA AKOMH ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ NASA ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΘΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

mars_spec1.1024
Το μεθάνιο είναι απο τα βασικά αποβαλλόμενα αέρια κάθε ζώντος οργανισμού. Η μετρήσιμη ύπαρξή του στην ατμόσφαιρα ενός πλανήτη, αποτελεί βασικότατη ένδειξη ύπαρξης ζωής. Η παραδοχή αυτή της NASA όπως και η παραδοχή της περί της ύπαρξης νερού, έκλεισαν τα στόματα εκείνων, που κρυμένοι πίσω απο τους τίτλους τους ξέχασαν οτι ανέκαθεν και απο αρχαιοτάτων χρόνων το κύριο προσόν των ερευνητών, δεν ήταν το πτυχίο τους, αλλά το ΟΡΑΜΑ τους. Ο Λιακόπουλος λοιπόν, απέδειξε οτι εκτός απο πτυχία έχει και ΟΡΑΜΑ.

Δείτε το video της NASA, με την ανακοίνωση της ύπαρξης του μεθανίου.