ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ; - ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ!

Μεγάλη προβολή από τους χρυσοπληρωμένους αστέρες της δημοσιογραφίας (Χατζηνικολάου, Κουίκ κλπ) γνώρισε πρόσφατα το επονομαζόμενο «κόμμα των αποστράτων». Φυσικά ουδείς δικαιούται να δηλώνει εκπρόσωπος του Στρατεύματος, πόσο μάλλον μία παρέα ατόμων που τόσα χρόνια έκανε γαργάρα το ξεπούλημα της Πατρίδας και θυμήθηκε τους εθνικούς κινδύνους μετά την συνταξιοδότηση. Στην διοικούσα επιτροπή της εν λόγω κίνησης μετέχει – πλην των αποστράτων – και ένας πολίτης, ονόματι Αθανάσιος Δρούγος, εβραιομαθής στρατιωτικός αναλυτής, εξειδικευθείς και μετεκπαιδευθείς στο Ισραήλ.

Στο πλούσιο βιογραφικό του εν λόγω κυρίου τονίζεται η «βαθιά πίστη και προσήλωσή του στους σκοπούς του ΝΑΤΟ». Ο κ. Δρούγος δηλώνει πως διαθέτει διδακτορικό τίτλο (δεν αναφέρει όμως από ποιο πανεπιστήμιο έχει αποφοιτήσει, ελληνικό ή ξένο…) και πως μία από τις πιο πρόσφατες μελέτες του αφορά την: «Απειλή του ιρανικού πυρηνικού και πυραυλικού προγράμματος». Εκτός των άλλων «ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει τα τελευταία χρόνια στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ και στις παγκόσμιες προεκτάσεις της συμμαχίας». Φυσικά «έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια σε θέματα τρομοκρατίας-αντιτρομοκρατίας στο Ισραήλ». Πολυμαθής και εβραιομαθής λοιπόν ο μοναδικός «πολίτης» του «κόμματος των αποστράτων», που τυγχάνει τεράστιας προβολής από κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα.

Σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε ο επικεφαλής της συγκεκριμένης κίνησης, άκουσα με… δέος ότι χρησιμοποιούν τον όρο «Σύνδεσμος» στην επωνυμία τους, ως παραπομπή στον Στρατιωτικό Σύνδεσμο του 1909! Έλεος κύριοι! Στον Στρατιωτικό Σύνδεσμο συμμετείχαν Αξιωματικοί που είχαν πολεμήσει ως αντάρτες στον Μακεδονικό Αγώνα, μέσα σε λάσπες και σε χιόνια, μέσα σε «θεριά και αίματα και Βουλγάρους», όπως έγραψε κάποτε ο αείμνηστος Ίων Δραγούμης. Τι σχέση μπορεί να έχουν με αυτούς τους Ήρωες, οι ιδρυτές του εν λόγω κόμματος;


Τα παραπάνω αποκαλυπτικά γράφει η ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής": Πριν βιαστούν κάποιοι να "επιχειρηματολογήσουν" πως το κάνουν για...ψηφαλάκια, ενημερώνουμε πως κάθε πληροφορία εξετάζεται ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. Το ίδιο θα κάνουμε και με τις συγκεκριμένες για τον εβραιόφιλο Δρούγο.

Όταν ανακοινώθηκε το εγχείρημα της δημιουργίας κόμματος Απόστρατων, ευχηθήκαμε "να βγει κάτι καλό": Είναι αλήθεια πως η αρκετά μεγάλη προβολή των τουρκοκάναλων μας ξένισε, καθότι είναι γνωστό πως ούτε πατριώτες είναι, ούτε φυσικά τρέφουν καμία ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Στρατό, τον οποίο απεχθάνονται ως γνήσιοι προσκυνημένοι.

Ακούγαμε διάφορα αυτές τις μέρες για τα στελέχη που απαρτίζουν το κόμμα (όπως π.χ ότι η πλειοψηφία τους προέρχεται από το Πασοκ), αλλά δεν δίναμε σημασία: Όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για κάποιον που έχει στενότατες σχέσεις με το εβραιοαμερικανικό κατεστημένο, σε βάρος φυσικά των ελληνικών συμφερόντων!

Ο κύριος αυτός, τι ακριβώς έκανε στο Ισραήλ για "εκπαίδευση"; Μήπως πήγε και σε κάνα Κιμπούτζ, όπως η Τζαβέλα;
Από πού κι ως πού γνωρίζει τον Αμερικανοεβραίο πρώην πρέσβη στη χώρα μας που χαιρετάει με θέρμη, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία;

Όπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του, έχει ιδιαίτερη...ανησυχία για το αν οι Σιωνιστές θα χτυπήσουν το Ιράν!!!

Ενώ δικαιολογεί όλες τις ενέργειες του ΝΑΤΟ, ακόμα και τις σφαγές στη Σερβία!

Αν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος πρεσβεύει υγιή πατριωτισμό και όχι ξενοκίνητο ραγιαδισμό, να τον χαίρονται εκεί στο κόμμα των Απόστρατων!

hellas-orthodoxy

Γιατί κατεβαίνει τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο; Τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο;

Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ. Αυτή η οροσειρά γεωλογικά είναι συνέχεια της Σιβηρίας.

Το 1982 υπογράφτηκε στον ΟΗΕ το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που καθορίζει τα θέματα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικά μίλια από της ακτές. Με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας δεν έχουν συμφωνήσει και δεν το έχουν υπογράψει δυο χώρες οι ΗΠΑ (λόγω αρκτικής) και η Τουρκία (λόγω Αιγαίου). Σύμφωνα με το...
δίκαιο του ΟΗΕ αν μια χώρα έχει υποθαλάσσια οροσειρά η οποία είναι γεωλογική συνέχεια μιας εξωτερικής γεωλογικής διαμόρφωσης τότε η υφαλοκρηπίδα της επεκτείνεται μέχρι 12 ναυτικά μίλια από το τέλος της υποθαλάσσιας οροσειράς.

Επομένως η υφαλοκρηπίδα της Ρωσίας με βάση το δίκαιο φτάνει μέχρι την Γροιλανδία και έτσι όλη η αρκτική της ανήκει. Στον βόρειο πόλο όμως είναι το 25% των υδρογονανθράκων και άρα η Ρωσία έχει την δυνατότητα να γίνει η μεγαλύτερη ενεργειακή δύναμη του κόσμου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπέγραψαν το δίκαιο οι ΗΠΑ. Από την άλλη η Τουρκία γνωρίζοντας ότι αν εφαρμοστεί το δίκαιο δεν έχει υφαλοκρηπίδα που να έχει κοιτάσματα δεν το υπόγραψε και έθεσε θέμα αιτίας πολέμου την εφαρμογή του στο αιγαίο.

Επομένως η Ελλάδα αν τολμήσει να το εφαρμόσει, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι, θα οδηγηθεί σε σύγκρουση. Έτσι η Ελλάδα για να μην υπάρξει ποτέ η δυνατότητα να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο οδηγήθηκε στο ευρώ με την προοπτική να δεσμευθεί και να χάσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα (με ένα μνημόνιο ας πούμε) άλλα για να γίνει αυτό έπρεπε να χρεοκοπήσει.

Ουσιαστικά όμως οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί μέσω της Ελλάδας δημιουργούν τετελεσμένο για την κατάργηση και την μη εφαρμογή του δικαίου έτσι ώστε και η Ρωσία να χάσει την αρκτική. Αυτός είναι ο λόγος που ο Πούτιν πρόσφερε 25 δις δάνειο τότε ώστε να μην πάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και η Κίνα άλλα τόσα. για να μην χάσει την αρκτική.

Για αυτό τον λόγο χρεοκοπήσαμε και μπήκαμε στο μηχανισμό στήριξης για να μην υπάρξει ποτέ η πιθανότητα δημιουργίας τετελεσμένου στο Αιγαίο για εφαρμογή του διεθνούς δικαίου που θα μπορεί η Ρωσία να το χρησιμοποιήσει στην Χάγη (ως δεδικασμένο) και να κερδίσει την υφαλοκρηπίδα τής αρκτικής.

Όμως ένα μικρο κράτος όπως είναι η Κύπρος στην προσπάθεια της να επιβιώσει (να μην μπλέξει στο ΔΝΤ) τους χάλασε τα σχέδια και έκλεισε διμερή συμφωνία με το Ισραήλ που βασιζόταν στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας. Αυτό ήταν και η ευκαιρία της Ρωσίας για την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου της θάλασσας.
Για τον λόγο αυτό κατεβάζει τον στόλο με το αεροπλανοφόρο στην μεσόγειο τον Νοέμβριο. Όμως αυτή την στιγμή το Ισραήλ έχει παγιδευτεί όπως και οι ΗΠΑ στο διεθνές δίκαιο που με αυτό κερδίζει η Ρωσία την αρκτική και αυτό δεν το θέλουν καθόλου.

Η Τουρκία νιώθει απομόνωση και γαβγίζει. Έτσι είναι όλοι παγιδευμένοι...μας έσκαψαν το λάκκο και έπεσαν οι ίδιοι μέσα. έτσι τώρα η Ρωσία για να ισχυροποιήσει την θέση της και την θέση της Κύπρου παίρνει και αυτή άδεια με την gazprom για εξορύξεις και μάλιστα εκεί που οι Τούρκοι την θεωρούν δική τους ζώνη. Αν συμβεί αυτό τέρμα η υφαλοκρηπίδα για την Τουρκία και τέρμα η αρκτική για τούς Αμερικανούς και Ευρωπαίους.

Για τον λόγο αυτό δεν μας δίνουν την έκτη δόση και προσπαθούν να μας κατεβάσουν το κεφάλι κάτω και μιλούν για εκχώρηση κυριαρχίας (το ακούσατε πιστεύω). Με αυτό τον τρόπο θα μας αποδυναμώσουν ηθικά και στρατιωτικά για να είναι βέβαιο το αποτέλεσμα.

Δυο στοιχεία ακόμα που θα βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων:

1. Το 2010 το τουρκικό ΓΕΕΘΑ μάζεψε καθηγητές πανεπιστημίων και τους ρώτησε αν τα κοιτάσματα στην ανατολική μεσόγειο δικαιολογούν το ρίσκο του πολέμου.... και η απάντηση τους ήταν ναι.

2. Στις 25 Ιουλίου του 2011 το ΥΠΕΞ της Ρωσίας έβγαλε επίσημη ανακοίνωση που προειδοποιούσε την Τουρκία να μην πειράξει την Κύπρο ειδάλλως……….(δεν το λέω).

Ερώτηση 1η:
θα επιτεθούν οι Τούρκοι είτε σε εμάς είτε στους κύπριους με την ανοχή της Αμερικής μετά από ερέθισμα των ισραηλινών;

Ερώτηση 2η:
θα επιτεθούν οι Ρώσοι στην Τουρκία διότι τους “χαλάει την δουλειά” στον βόρειο πόλο;

Από το Ελεύθερος Σκοπευτής

epirus-ellas

Ιράν:" Aν δεχθούμε επίθεση θα χτυπήσουμε πρώτα την Τουρκία"!

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Την απειλή για επίθεση στην Τουρκία εξαπέλυσε το Ιράν σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση από τις δυνάμεις της Δύσης.

Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας του Ιράν Εμίρ Αλί Χατζιζαντέ, δήλωσε πως σε περίπτωση που η χώρα του δεχθεί επίθεση ο πρώτος στόχος που θα χτυπήσει το Ιράν θα είναι οι μονάδες της αντιπυραυλικής ασπίδας που θα τοποθετηθούν στην Ανατολική Τουρκία.

« Τα συστήματα της αντιπυραυλικής ασπίδας που θα τοποθετηθούν στην Τουρκία δεν γίνονται επειδή το θέλει το ΝΑΤΟ αλλά οι ΗΠΑ. Τοποθετούνται για να προστατευθεί το Ισραήλ.» τόνισε ο Χατζιζαντέ.

onalert

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Στην ιστοσελίδα helping.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα όλων των Ενοριών πανελλαδικά που προσφέρουν δωρεάν φαγητό, καθώς και άλλα είδη βοήθειας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη: Κρατήστε τη και δώστε την σε όσους ενδιαφέρονται.

Με πρόχειρους υπολογισμούς, βλέπουμε πως πρόκειται ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ που προσφέρουν δωρεάν φαγητό στον κόσμο: Είναι μια αποστομωτική απάντηση στους γραικύλους χριστιανομάχους, που βυσσοδομούν εναντίον ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και "αναρωτιούνται" αν κάνει φιλανθρωπικό έργο!

ΠΗΓΗ

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΕΥΕΛΠΙ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΨΥΧΑΡΗ

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα. Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του.


ΠΗΓΗ

Η μαριονέτα των Illuminati του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων Ο Στρατηγός Wesley Clark Προωθεί πόλεμο κατά του Ιράν!

Θα είναι η αρχή της WW3!Βίντεο


O Illuminati CFR μέλος Στρατηγός Wesley Clark αποκαλύπτει την πραγματική πρόθεση των Πεφωτισμένων ελίτ στις 2 Μαρτίου 2007 σε συνέντευξη. Η σημερινή Μέση Ανατολή εργασιών / πόλεμοι ήταν προγραμματισμένη εδώ και πολύ καιρό, τον τρόπο πριν συνέβη η τραγωδία στις 09.11.2001 .
Η σχεδιαζόμενη επίθεση κατά του Ιράν δεν έχει καμία σχέση με πυρηνικά όπλα. Το Ιράν δεν έχει. Είναι απλά η εκτέλεση των σατανικών Παγκοσμίου Πολέμου 3 Σχέδιο!
Αυτός ο τύπος Στρατηγός Wesley Clark αποκάλυψε το 2007, ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν πάρουν 7 χώρες σε 5 χρόνια συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, τώρα 14 Νοέμβρη του 2011 ήταν στο CNN λέγοντας πως το Ιράν πρέπει να εισβάλει.





The white horseman logo of the Illuminati CFR Foreign Affairs magazine. They work to lay the groundwork for the coming of the white horseman, the fake messiah, the bringer of false peace of Revelation 6.


hellasxg

ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΕΚΔΟΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΧΟΥΝΤΟΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ" - ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ -> ΨΥΧΑΡΗΣ




ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ" ΚΑΙ ΣΙΑ



ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ - video

Απειλές κατά του σημαιοφόρου της Ευελπίδων, επειδή επέμενε να παρελάσει!!! (video)

ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΤΕΤΑΡΤΟΕΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


ΠΗΓΗ