Αισχρό τηλεοπτικό σκετσ από τους Ράδιο Αρβύλα Κορόιδευαν την Παναγία, τον Χριστό ,τους Αγίους και τον Θεό με διαλόγους που θα έπρεπε να τους στείλουν στα δικαστήριαΑν κορόιδευαν τον Αλλάχ, η ελληνική δικαιοσύνη θα τους είχε πάει μέσα για προσβολή θρησκεύματος και για ύβρεις απέναντι στα Θεία.
Η εκκλησία της Ελλάδος όμως ξέρει μόνο να κάνει δημόσιες σχέσεις χωρίς να αντιδρά σε τέτοια αίσχη .
Χθες το βράδυ στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το τηλεοπτικό πάνελ φαίνεται ότι δεν είχε με τι να ασχοληθεί και αποφάσισε να γυρίσει τηλεοπτικά σκετσάκια που πρόσβαλαν την πίστη και την Ορθόδοξη εκκλησία.
Παρουσίαζαν την Παναγία ως μία κυράτσα που μεσολαβούσε στον γιο της τον Χριστό για να πραγματοποιήσει τα αιτήματα των πιστών. Τον Ιησού Χριστό τον παρουσίαζε ως έναν τεμπέλη και αγενή που έπαιζε τάβλι και αυθαδίαζε στη μητέρα του την Παναγία και τον Θεό τον παρομοίαζε ως έναν ξερόλα εγωιστή αλαζόνα και διακωμωδούσαν την ύπαρξή του στη ζωή μας.
Δεν σεβάστηκαν ούτε τους αγίους ούτε τα Θεία ούτε το θρησκευτικό συναίσθημα.
Οι διάλογοι ήταν αισχροί που δεν μου επιτρέπεται να τους αποτυπώσω αλλά αναρωτιέμαι εδώ τι κάνει το ραδιοτηλεοπτικό και η εκκλησία της Ελλάδος.

Αν επρόκειτο για κάτι άλλο που θα έθιγε τα συμφέροντα κάποιων τότε όλοι θα αντιδρούσαν . Όμως τώρα που πρόκειται για τα πρόσωπα της Ορθόδοξης πίστης δεν δίνει κανείς σημασία.
Η Παναγία την οποία όλοι επικαλούμαστε σε δύσκολες και μη στιγμές δεν είναι σαν τα μούτρα τους και πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να τους δοθεί ένα μάθημα. Αν αυτοί είναι άθεοι , είναι δικαίωμά τους . Όμως δεν έχουν δικαίωμα να υβρίζουν με αυτόν τον τρόπο τα πρόσωπα που ο κόσμος ευλαβείται.
Από την άλλη πλευρά το άλλο τηλεοπτικό σκουπίδι που παράγει η Ανίτα Πάνια που ξαφνικά νομίζει ότι κάνει κοινωνική εκπομπή είχε απέναντί της, στον καναπέ ένα ιερομόναχο και κορόιδευε όλα όσα τις εξηγούσε για τις πρεσβείες της Παναγίας . Όπως και να τα έλεγε και όπως και αν τα εξηγούσε όφειλε να σεβαστεί το γεγονός ότι μιλούσε για την Παναγία και όχι να σφίγγεται επιδεικτικά για να δείξει στους τηλεθεατές ότι θέλει να γελάσει με αυτά που ακούει.
Έχετε ξεφύγει όλοι εσείς που νομίζετε ότι κάνετε τηλεόραση ενώ παράγετε σκουπίδια και προσβάλετε τα Θεία και την Ορθόδοξη Πίστη.
Ας παρέμβουν λοιπόν οι αρμόδιοι ….όποιοι κι αν είναι αυτοί.
Μ.Γ.              http://www.hellasforce.com/blog/eschro-tileoptiko-skets-apo-tous-radio-arvila-koroidevan-tin-panagia-ton-christo-tous-agious-ke-ton-theo-dialogous-pou-tha-eprepe-na-tous-stiloun-sta-dikastiria/