ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ "Θά κατοικήσετε αλλού καί άλλοι θά κατοικήσουν σέ σάς"

 "Εσείς θά πάτε νά κατοικήσετε αλλού καί άλλοι θάρθουν νά κατοικήσουν σέ σάς" είπε ο μεγάλος Άγιος της Ορθοδοξίας αλλά ποιός τον άκουγε, προβλέποντας 2,5 αιώνες νωρίτερα τον τρόπο με τον οποίο οι Παγκοσμιοποιητές θα εξαφάνιζαν τον Ελληνισμό και την Ελληνορθοδοξία (ότι μισούν περισσότερο).
Μιλάμε για την λαθρομετανάστευση.Τώρα που πολλοί Έλληνες ψάχνουν τρόπο να εγκαταλέιψουν τη χώρα, ενώ ταυτόχρονα εκατομμύρια λαθρομεταναστών την κατακλύζουν.
Μετά τα γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα η προφητεία του αυτή είναι εξαιρετικά επίκαιρη, και ουδείς μπορεί να την αμφισβητήσει, έχει όμως και συνέχεια.
"'Σπίτια μεγάλα μή κάμνετε. Λιάσες νά κάμνετε νά μή σάς έρχωνται μέσα". Εννοώντας ότι όποιος με χίλιους κόπους έφτιαξε ένα αξιοπρεπές σπίτι, γίνεται στόχος εισβολέων, όπως και συμβαίνει πραγματικά την περίοδο αυτή όπου κανείς Έλληνας πολίτης δεν νιώθει ασφαλής στο σπίτι του.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στρατός 3.000 μισθοφόρων της Τουρκίας στη Θράκη


Έτοιμη, αν χρειαστεί, να προχωρήσει σε ενέργειες που θα αποτελέσουν σκληρή απάντηση στα παιχνίδια της Τουρκίας στην περιοχή της Δυτικής Θράκης είναι η Αθήνα. Οι προκλήσεις της Άγκυρας, που πυροδοτούν το ήπιο κλίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή, έχουν...


προκαλέσει προβληματισμό στο υπουργείο Εξωτερικών. Ήδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, ανώτερα στελέχη του υπουργείου δεν αποκλείουν την πιθανότητα, εφόσον το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή συνεχίσει να τρομοκρατεί και να απειλεί όσους δεν υπηρετούν τα ανθελληνικά σχέδια του, να υπάρξουν ακόμα και απελάσεις διπλωματών και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο.

Οι πληροφορίες των Παραπολιτικών αναφέρουν ότι συνολικά το τουρκικό κράτος μισθοδοτεί με «μαύρο» χρήμα μέσω του προξενείου περισσότερους από 3.000 ανθρώπους στη Δυτική Θράκη, καθένας από τους οποίους αμείβεται με ποσά που ξεκινούν από τα 1.200 και φτάνουν τα 2.000 ευρώ κάθε μήνα. Τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται στις υπηρεσίες της Άγκυρας και επιχειρούν να ποδηγετήσουν τη μουσουλμανική μειονότητα, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας συνυπάρχει απολύτως αρμονικά με το χριστιανικό στοιχείο της περιοχής. 
 

ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ἡ συγκλονιστικὴ ὁμιλία τοῦ Φράγκου Φραγκούλη κατὰ τὴν παρουσίαση τοῦ νέου βιβλίου του "Ποιὰ Τουρκία; Ποιοὶ Τοῦρκοι;"




ΠΗΓΗ

Καζάνι που βράζει ο Άγιος Παντελεήμονας

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με αποτέλεσμα πολλά καταστήματα που διατηρούν αλλοδαποί να υποστούν ζημιές. Τα επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας περίπου 100 ατόμων, με αφορμή την επίθεση με μαχαίρι σε ιδιοκτήτη κουρείου στην οδό Μιχαήλ Βόδα, την περασμένη Τετάρτη, με δράστη αλλοδαπό και κίνητρο τη ληστεία.
Κατά τη χθεσινή επίθεση, στη οδό Μιχαήλ Βόδα, αλλά και στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αγίου Μελετίου, άγνωστοι έσπασαν ένα μίνι μάρκετ και ένα ίντερνετ καφέ, βιτρίνες, εξοπλισμούς μαγαζιών, αφήνοντας πίσω τους ένα βομβαρδισμένο τοπίο, με αποτέλεσμα πολλοί να ξεκινήσουν πλιάτσικο μέσα στα κατεστραμμένα μαγαζιά.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ένας Αλγερινός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο αλλοδαπός βρίσκεται εκτός κινδύνου. Αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, καταγγέλλουν επίθεση "ακροδεξιών", ενώ κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν και διαμαρτύρονται για την αυξημένη εγκληματικότητα. Τα επεισόδια προκάλεσαν την επέμβαση της Αστυνομίας και την προσαγωγή 12 ατόμων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αλβανίδα: "Έλληνες πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε" (vid)

Όταν πριν από λίγο καιρό κάποιοι έλεγαν ότι αυτό που βιώνουμε είναι ο ρατσισμός των αλλοδαπών έναντι των Ελλήνων, τα «προοδευτικά» μυαλά της χώρας χαρακτήριζαν τις τοποθετήσεις αυτές, τουλάχιστον ως γραφικές.
Σήμερα στον 21ο αιώνα στο κέντρο της Αθήνας ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων από τους αλλοδαπούς είναι πια γεγονός και μάλιστα επίσημα καταγεγραμμένος.  
Αλβανίδα μητέρα σε συνέλευση σχολείο του Αγ. Παντελεήμονα ζήτησε σε κατάσταση αμόκ την εκδίωξη των Ελλήνων μαθητών από το σχολείο, διότι όπως ανέφερε οι αλλοδαποί είναι πλειοψηφία.
Πιο συγκεκριμένα η Αλβανίδα ζήτησε από τις μητέρες των Ελλήνων μαθητών να πάρουν τα παιδιά τους και  να φύγουν από το σχολείο αφού από τους 140 μαθητές οι 120 είναι αλλοδαποί όπως χαρακτηριστικά είπε αιτιολογώντας την θέση της !
Η συγκεκριμένη καταγγελία έγινε από τους δικηγόρους Σταυρουλάκη Περικλή και Γεωργίου Σταύρο στην εκπομπή του Δημήτρη Κωνσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του «Τα πάντα ρει»  και αποδεικνύει ότι ο φυλετικός ρατσισμός είναι εδώ, αλλά όχι όπως τον φαντάζονταν τα μεγάλα «προοδευτικά» και «αλληλέγγυα» μυαλά της Ελλάδας. 
Ο ρατσισμός δεν προέρχεται από τους Έλληνες όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας προκαλέσουν ενοχικό σύνδρομο για κάτι που δεν έχει πράξει ο ελληνικός λαός. Ο ρατσισμός έρχεται από την πλευρά των ευνοημένων της νέας Τάξης Πραγμάτων, των μεγάλων φίλων του G. Soros.
Έρχεται από τους μετανάστες που όταν μετατραπούν σε πλειονότητα τότε δρουν  σαν κατακτητές  τότε αρχίζουν να εκβιάζουν το διωγμό των γηγενών από τις εστίες τους, όπως συνέβη στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα όπου οι διωγμοί των Ελλήνων επιχειρηματιών έχουν φτάσει πια σε απίστευτο επίπεδο βιαιότητας με πιο πρόσφατο θύμα τον νεαρό κουρέα που δίνει μάχη με την ζωή μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από Αφρικανούς. 
Αυτό που έγινε με τους γηγενείς Αμερικανούς από τους Ευρωπαίους στην βόρεια και νότια Αμερική, συμβαίνει σε μικρότερη κλίμακα σε περιοχές των μεγάλων αστικών κέντρων της Ελλάδας. Οι Έλληνες φτωχοί μεροκαματιάρηδες ως επί το πλείστον άνθρωποι, αναγκάζονται να φύγουν από τα σπίτια τους τα καταστήματα τους τις γειτονιές που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν κάτω από την πίεση της τρομοκρατίας των αλλοδαπών.
Με την σειρά τους οι λαθροεισβολείς καταλαμβάνουν τον χώρο των εκδιωγμένων Ελλήνων πολιτών, εδραιώνοντας την παρουσία τους, στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας.
Ο διωγμός των Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε επίσημα με την απίστευτη ρατσιστική και φασιστική φράση της Αλβανίδας μητέρας προς τις Ελληνίδες,  «Πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε»



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Θα πραγματοποιηθεί σήμερα η βλάσφημη παράσταση. Η Διαμαρτυρία ισχύει. (Ενημέρωση 4.08μ.μ. για Corpus Christi)


Σύμφωνα με τις τελευταίες οριστικές ενημερώσεις των "Αναβάσεων", θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, η τελευταία βλάσφημη παράσταση του χυδαίου θεατρικού Corpus Christi στις 9.15μ.μ 

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ισχύει κανονικά για σήμερα στις  7.00 μ.μ. στην Ιερά Οδό 44 στο Γκάζι.

Διαβάστε και 

Ενημέρωση -Διαμαρτυρία για Corpus Christi (1/11/2012

ΗΠΑ: Ξεσηκώθηκαν οι «αντιρατσιστές» γιατί η ομάδα μπάσκετ των Minnesota Timberwolves έχει πιο πολλούς λευκούς παίκτες!



ΚΟ: Παρακαλώ διαβάστε την παρακάτω εξωφρενική είδηση που έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και σκεφτείτε μόνο αυτό: Τι θα γινόταν άραγε, εάν ένας λευκός ή κάποια οργάνωση λευκών (μπρρρ..) εξέφραζε την δυσαρέσκειά της που μία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα «έχει πολλούς μαύρους»! (Πολύ περισσότερο εάν πρόκειται για την εθνική ομάδα!). Ο άνθρωπος που θα εξέφραζε μια τέτοια άποψη, εάν είχε κάποια θέση, θα την είχε χάσει λόγω «ρατσιστικών σχολίων», ενώ σύσσωμος ο πολιτικός, αθλητικός, mediaκός και «πνευματικός» κόσμος θα τον είχε στείλει στα Τάρταρα. Αυτή είναι η τυραννία της «πολιτικής ορθότητας» και της «αντιρατσιστικής» παράνοιας που γέννησε η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς στον σύγχρονο δυτικό κόσμο. Αυτήν προσπαθεί να καταδείξει ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, διότι καθώς το πνεύμα του «αντιρατσισμού» απλώνεται και εδραιώνεται παντού (βλέπε σύσταση «αντιρατσιστικών αστυνομικών τμημάτων» που ανακοίνωσε ο Δένδιας, αλλά και τον πρόσφατο βρετανικό «αντιρατσιστικό νόμο» στο ποδόσφαιρο) τέτοιες ειδήσεις θα δούμε πολύ σύντομα και στην βαρέως πολυπολιτισμική πατρίδα μας. Όπου μπορεί να «τιμωρείται» μια ομάδα, ένας σύλλογος, ή ένα σχολείο (!) γιατί δεν έχει πολλούς εκπροσώπους «μειονοτικών ομάδων», γιατί είναι πολύ «ελληνικό», πολύ «λευκό» ή πολύ «χριστιανικό». Σημειώστε, για ιστορικούς λόγους, ότι οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν από λευκούς Ευρωπαίους. Και ότι σήμερα οι λευκοί στην Αμερική οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια να γίνουν μειονότητα.
 
Ιδού η είδηση:
Οι φίλαθλοι των Minnesota Timberwolves μπορούν να παρατηρήσουν κάτι διαφορετικό στην ομάδα τους φέτος. Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι Αφροαμερικάνοι αποτελούσαν το 75 τοις εκατό των παικτών το 2011, οι Timberwolves θα έχουν στο roster τους μαύρους παίκτες που αντιστοιχούν στο 33 τοις εκατό (5 από τους 15).
Σύμφωνα με την εφημερίδα Star-Tribunethat της Μινεάπολη, η φετινή ομάδα θα είναι η πιο «λευκή» στην κατηγορία (NBA) από τη δεκαετία του '80 με τους Boston Celtics.
Είναι αυτό κάποιο πρόβλημα;
Μερικοί ηγέτες οργανώσεων για τα «πολιτικά δικαιώματα» στη Μινεάπολη σκέφτονται ότι είναι πρόβλημα. Ο Tyrone Terrell, πρόεδρος του συμβουλίου της οργάνωσης Αφροαμερικανών ‘St. Pauls African American’ είπε στη Star-Tribunethat ότι πιστεύει ότι το roster θα μπορούσε να είναι ένα τέχνασμα της ιδιοκτησίας της ομάδας για να γίνει η ομάδα δημοφιλής στους λευκούς φιλάθλους.
«Πώς έχουμε ένα ρόστερ που μοιάζει με τους Lakers του 1955;», λέει ο Terrell και συνεχίζει. «Σκέφτομαι ότι όλα αυτά είναι μια στρατηγική. Τίποτα δεν συμβαίνει από μόνο του»
Ο πρόεδρος των Timberwolves David Kahn χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς αυτούς «προφανώς ψεύτικους.»
Πράγματι, ενώ η ομάδα στερείται τους αφριο-αμερικανικούς παίκτες που έχουν οι  άλλες ομάδες, οι Timberwolves είναι και σε κάτι άλλο αρκετά διαφορετικοί. Πέντε από τους δέκα λευκούς παίκτες τους γεννήθηκαν εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.
(ΚΟ: Στην ομάδα παίζει ο Μαυροβούνιος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς, ενώ στα ντραφτ του 2006 ήταν και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Λουκάς Μαυροκεφαλίδης).
Ο μαύρος παίκτης της ομάδας, Brandon Roy, που είναι ο μόνος μαύρος βασικός, λέει ότι το χρώμα των συμπαικτών του δεν του προκαλεί κανέναν δισταγμό.
«Είναι μόνο μπάσκετμπολ» λέει ο Roy. «Δεν ένιωσα ότι πρέπει να σκεφτώ ότι όπως είμαι ο μόνος μαύρος εδώ. Έχω παίξει σε ομάδες που είχαν όλους τους παίκτες μαύρους και το συναίσθημα είναι ακριβώς το ίδιο όταν είμαι στο γήπεδο και παίζω με τους συμπαίκτες μου».
Ο Ron Edwards, (φώτο) παλιός υπερασπιστής των «πολιτικών δικαιωμάτων» της Μινεάπολη, είπε στην Star-Tribune, ότι ήταν «κάτι το ενοχλητικό» όταν είδε ένα παιχνίδι τελευταία στο οποίο ο Wes Johnson ήταν ο μόνος μαύρος παίκτης στο παρκέ για τους Timberwolves. Η σημερινή σύνθεση της ομάδας έκανε τον Edwards να αντιδράσει δυνατά.
«Εγείρει κάποια ερωτηματικά αυτό που έχει γίνει», λέει ο Edwards. «Εγώ πιστεύω ότι σχεδιάστηκε. Είναι μια προσπάθεια να έρθουν οπαδοί; Η Μινεσότα, σε τελευταία ανάλυση, είναι μια αρκετά λευκή πολιτεία». 
Ο Edwards πρόσθεσε ότι η απόφαση για το ρόστερ της ομάδας των Timberwolves είναι «μια ακύρωση της ποικιλομορφίας και μια αντιστροφή της ιστορίας».
Ο Kahn είπε από την πλευρά του (απολογούμενος!) ότι οι Timberwolves είχαν στόχο δύο μαύρους παίκτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά τον έναν πήρε το Πόρτλαντ και τον άλλον οι Lakers.
«Τι θα έλεγαν εάν έπαιζαν τώρα μαζί μας;» ρωτάει ο Kahn.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ...!!!

Αντιρατσιστική εκδήλωση-διαμαρτυρία

ΟΛΕΣ οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ κι ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ στην Καβάλα

την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, στις 18:30, στην πλατεία Ελευθερίας



Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας σας προσκαλεί στην ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ που διοργανώνει:

- Κατά του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ έναντι των ΕΛΛΗΝΩΝ μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα !!! 

- Ενάντια στους ανθέλληνες επιδοτούμενους του «αντιρατσισμού», τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές», οι οποίοι καθημερινά ξερνάνε χολή και μίσος προς κάθε τι Ελληνικό κι Ορθόδοξο. 

- Ενάντια στο στυγνό ρατσισμό και τη ρατσιστική βία που βιώνουν καθημερινά τ’ Αδέρφια μας στη Βόρειο Ήπειρο, τη Βόρειο Μακεδονία, την Ανατολική Ρωμυλία, την Ανατολική Θράκη, την Κωνσταντινούπολη, τη Βόρειο Κύπρο και σε κάθε αλύτρωτη Ελληνική Πατρίδα. Για αυτά τα’ Αδέρφια μας οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και τα διάφορα «Παρατηρητήρια» επί δεκαετίες δεν έχουν αρθρώσει ούτε μια λέξη. Όταν υποφέρουν και διώκονται Έλληνες τα’ αυτάκι τους δεν ιδρώνει καθόλου, δεν τους καίγεται καρφί, γιατί πολύ απλά είναι κομπλεξικά κι αμετανόητα ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ με κάθε τι Ελληνικό…

Δεν είναι ρατσισμός να φορολογεί το ανθελληνικό κρατίδιο τους Έλληνες τρίτεκνους και πολύτεκνους;

Δεν είναι ρατσισμός να εξομοιώνονται φορολογικά τα Ελληνόπουλα με τις Μερσεντές και να θεωρούνται τεκμήρια διαβίωσης, αντί για προσφορά στο Έθνος;

Δεν είναι ρατσισμός να πληρώνει για τα φάρμακά του ο Έλληνας καρκινοπαθής κι αν δεν έχει λεφτά να πεθαίνει;

Δεν είναι ρατσισμός να πληρώνουν στα νοσοκομεία μόνο οι Έλληνες σκληρά εργαζόμενοι αλλά να περιθάλπονται δωρεάν οι λαθρομετανάστες;

Δεν είναι ρατσισμός να αποκλείονται από τους κρατικούς παιδικούς σταθμούς τα Ελληνόπουλα των αγρίως φορολογημένων Ελλήνων και να ξεχειλίζουν προνομιακά από τα τέκνα του κάθε λογής τριτοκοσμικού λαθρομετανάστη;

Δεν είναι ρατσισμός οι καθημερινές επιθέσεις, ληστείες, βασανισμοί, βιασμοί και δολοφονίες Ελληνίδων και Ελλήνων από λαθρομετανάστες, οι οποίες αφήνουν παγερά αδιάφορους τους «αντιρατσιστές» ανθέλληνες της αριστεράς και της «προόδου»;

Δεν είναι ρατσισμός να βρίζει ολοήμερα τους Έλληνες ο Τσίπρας και οι συνιστώσες του και να προσπαθεί να τους αντικαταστήσει με Ασιάτες και Αφρικανούς;

Δεν είναι ρατσισμός τη μόνη γενοκτονία ιθαγενών που δεν καταδικάζουν οι ΜΚΟ και τα Παρατηρητήρια του Ελσίνκι να είναι η Γενοκτονία των Ελλήνων από τη φασιστική Νέα Τάξη;

Δεν είναι ρατσισμός να αποκλείεται η Ολυμπιονίκης Βούλα Παπαχρήστου επειδή αναπαρήγαγε ένα ανέκδοτο που έθιξε τη «συνωστισμένη» Μαρία Ρεπούση και τους λοιπούς ανθέλληνες;

Δεν είναι ρατσισμός η αυθάδεια, το απύθμενο θράσος και το δηλητηριώδες εμπαθές ρατσιστικό μίσος της «κομμουνίστριας των αστικών σαλονιών» Λιάνας Κανέλλη να αποκαλεί τον Ελληνικό Λαό «ρατσιστή, φασίστα και μ….α»; http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6994876&publDate=19%2F8%2F2012 

Oι αριστερίστικες ψευτοδημοκρατικές δήθεν αντιεξουσιαστικές σέχτες/ συμμορίες/ κόμματα αποτελούν τα καλοδουλεμένα γρανάζια και τα επιδοτούμενα εκτροφεία της νεοταξικής πολυπολιτισμικής βαρβαρότητας, με μόνο σκοπό -σπέρνοντας το διαλυτικό διχασμό, το μίσος και το αίμα στην ελληνική κοινωνία- να διαλυθεί και να ισοπεδωθεί ολοκληρωτικά η Ελλάς, ο Εθνικός Πολιτισμός, η Εθνική Ιστορία και η Ορθοδοξία.

ΟΛΕΣ οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ κι ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!
ΜΑΖΙ στην Καβάλα την Παρασκευή 9/11 στις έξι και μισή το απόγευμα, στην πλατεία Ελευθερίας!




Αλλοδαποί μαχαίρωσαν Έλληνα-Στην εντατική

Πανικός επικρατεί αυτήν την στιγμή στον Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Μιχαήλ Βόδα μετά από επίθεση αλλοδαπών σε κομμωτήριο.
Οι αλλοδαποί έσφαξαν τον κομμωτή, έσπασαν το μαγαζί και έφυγαν, σύμφωνα με το eglimatikotita.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει μέλη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους οι βουλευτές Παναγιώταρος και Μπαρμπαρούσης και 500 περίπου κάτοικοι της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων, το κομμωτήριο ήταν το τελευταίο ελληνικό της περιοχής και μιλάνε για ανταγωνισμό και στο ότι οι Αλλοδαποί κάνουν προγκρομ στους Έλληνες, δηλαδή προσπαθούν να διώξουν στην περιοχή ότι είναι ελληνικό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Θα χτίσω σπίτια για να μείνουν οι λάθρο στην Ελλάδα"

Αποδεικνύεται πλέον με τον πιο περίτρανο τρόπο  το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιδιώκει τον αφελληνισμό της χώρας, με την αθρόα εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, αλλά και ποιοί κρύβονται από πίσω τους με τον Τζορτζ Σόρος να μας αποκαλύπτει τους πραγματικούς του σκοπούς.
Την ίδρυση ταμείου με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών "αλληλεγγύης" για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο διάσημος χρηματιστής Τζορτζ Σόρος μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης.
Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος σεβαστό χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ. Ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκδηλώσει ήδη πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις στην Νορβηγία.
 «Ο στόχος μου είναι διπλός» δήλωσε ο  Σόρος.
«Πρώτον, να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους».
"Η Ελλάδα" πρόσθεσε "είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε ξένους που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες".
"Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσου πολλοί είναι και οι άστεγοι" συνεχίζει ο διεθνής χρηματιστής και γνωστό μέλος όλων των γνωστών "επιτροπών", Μπιλντεμπεργκ, Τριμερής κ.α. ξεδιπλώνοντας τους ουσιαστικούς του σκοπούς: " Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα. Έτσι θα μπορούσε να μπει κάποιο φρένο στην συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή. Τα χρήματα του ταμείου θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους."
Δηλαδή αυτό που μας λέει είναι ότι θα κατασκευάσει σπίτια για τους λαθρο προκειμένου να μείνουν για πάντα στη χώρα μας με την βοήθειά του!
Αν έχουν σπίτια (ίσως και καλύτερα από εμάς) τότε απλούστατα θα μας πουν "δεν μπορείτε να τους διώξετε είναι νόμιμοι, και βγάλτε το σκασμό". Και το καλύτερο η εφορία θα παίρνει τα σπίτια του κόσμου ενώ οι Ασιάτες, και Αφρικανοί "λάθρο" θα αποκτούν ενεργειακώς αναβαθμισμένα καινούρια σπίτια. Αλήθεια για τους Έλληνες θα φτιάξει σπίτια ο Τζωρτζ Σόρος;
Χρόνια ο κ. Σόρος κατηγορούνταν σαν όργανο της ΝΤΠ και δεν χάνει την ευκαιρία να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς αυτούς. Η δύναμη της ΝΤΠ είναι τεράστια, αλλά πλέον έχει αποκαλυφθεί οι μάσκες "έπεσαν" και μπορεί να καταπολεμηθεί, εάν ο κόσμος βρίσκεται σε εγρήγορση. Η αφύπνηση θέλει μια μόνο στιγμή για να πραγματοποιηθεί, και μετά δεν χάνεται πια.
Οι οργανώσεις αυτές πάντως δεν μπορούν να υποκαταστήσουν για μεγάλο διάστημα την κρατική και ευρωπαϊκή παρέμβαση. Ο ίδιος εξήγησε ότι η αφετηρία της ιδέας του ήταν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο θύμα της τρέχουσας χρηματιστικής κρίσης. Δηλαδή ο άνθρωπος μας "λυπάται" και θέλει να μας βοηθήσει εξαφανίζοντάς μας. Μόνο που κάνει ένα μεγάλο λάθος, όπως και όλοι οι παγκοσμιοποιητές, η Ελλάδα παράγει Έλληνες, ακόμα και αν μας εξοντώσουν ο ιερός αυτός χώρος θα παράξει εκ νέου Έλληνες.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το τουρκικό μοντέλο δε δουλεύει ούτε στην Τουρκία


Οι χθεσινοί εορτασμοί της επετείου της Δημοκρατίας στην Τουρκία είναι μια ζωντανή υπενθύμιση των ρωγμών που διαλύουν το τουρκικό πολιτικό σώμα. Το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης, Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), δήλωσε ότι θα κατέβαινε από κοινού στη συγκέντρωση με τα κεμαλικά κόμματα, όπως το ADD (ένωση σκέψης του Ατατούρκ) και το IP (το Κόμμα των Εργαζομένων). Το κόμμα που ιδρύθηκε από τον Mustafa Kemal Ataturk είχε ένα μήνυμα προς το κυβερνών ΑΚΡ: η 89η επέτειος της Δημοκρατίας ανήκει σε εμάς, όχι σε σας. Η πορεία είχε στόχο να ξεκινήσει από το Ulus της Άγκυρας (όπου έλαβε χώρα η Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση στη διάρκεια του Πολέμου της Ανεξαρτησίας) και να κατέληγε στο μαυσωλείο του Κεμάλ. Όλα εντάξει εκτός από το ότι ο κυβερνήτης της Άγκυρας απαγόρευσε την εκδήλωση λόγω απειλών για την ασφάλεια που «σχετίζονται με τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών».

Πριν από τις εκλογές του Ιουνίου 2011, η κοινή επωδός ήταν ότι η Τουρκία επρόκειτο να δημιουργήσει μια νέα δημοκρατία, βασισμένη σε ένα δημοκρατικό σύνταγμα που θα γεφύρωνε τις βαθιές πολιτικές, κοινωνικές και εθνοτικές διαφορές. Αυτή η επιδίωξη αποτυπώνεται σε αρκετά από τα σημεία του What Does Turkey Think του ECFR. Ωστόσο, ενάμιση χρόνο μετά, οι μακροχρόνιες διαφορές περιορίστηκαν και έγιναν ακόμη πιο οξείες, καθώς οι κοσμικοί της Τουρκίας αναπολούν τις ένδοξες ημέρες του κεμαλισμού στη δεκαετία του ’20 και του ’30. Η σύμπλευσή τους με τους σκληροπυρηνικούς κεμαλιστές του ADD και του ΙΡ, ξυπνά τα φαντάσματα των διαδηλώσεων του 2007, όταν η τότε ηγεσία του CHP καλούσε ανοιχτά το στρατό να παρέμβει και να ανατρέψει την ισλαμική κυβέρνηση.

Εν τω μεταξύ, το ίδιο το AKP έχει υποκύψει μια πολιτισμική ρητορεία, που τοποθετεί την Τουρκία στο τιμόνι ενός φανταστικού Μουσουλμανικού Κόσμου. Το οποίο ασφαλώς, θα είναι μουσική στα αυτιά των Ευρωπαίων συντηρητικών που αντιτίθενται στην ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κυρίως για πολιτιστικούς λόγους. Όχι τόσο για εκείνους που ήλπιζαν να δουν μια Τουρκία σε ειρήνη με τον εαυτό της, κάτω από την ευρωπαϊκή σημαία. Μεταξύ αυτών των τελευταίων στη σειρά είναι ο πρόεδρος Abdullah Gul ο οποίος έχει απευθύνει μια κάπως απελπισμένη έκκληση για εκσυγχρονισμό και τήρηση των δημοκρατικών κανόνων εν τω μέσω των αυξανόμενων ταραχών.

Η φωνή του δεν είναι σίγουρο ότι θα ακουστεί στην απομακρυσμένη φυλακή του Ντιγιάρμπακιρ, όπου κρατούμενοι, φυλακισμένοι για το ότι είναι μέλη του ΡΚΚ ή για την εμπλοκή τους στον κουρδικό εθνικισμό, βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 12 Σεπτεμβρίου (την επέτειο του στρατιωτικού πραξικοπήματος του 1980). Η απεργία έχει εξαπλωθεί σε 57 ακόμη ιδρύματα και τώρα αφορά σε 680 φυλακισμένους. Το αίτημά τους: να επιτραπεί στον φυλακισμένο ηγέτη του ΡΚΚ, Ocalan, να δει τους δικηγόρους του και να επιτραπεί στους κατηγορούμενους να μιλήσουν κουρδικά στη δίκη του KCK που συνεχίζεται. Ο υπουργός δικαιοσύνης Sadullah Ergin συναντήθηκε με μερικούς από τους απεργούς πείνας στη φυλακή Sincan της Άγκυρας και τους διαβεβαίωσε ότι οι απαιτήσεις τους έχουν ακουστεί. Σε συνδυασμό με τους σχεδόν 700 νεκρούς στον πόλεμο που αναζωπυρώθηκε με το ΡΚΚ σε όλες τις νοτιοανατολικές επαρχίες, το κουρδικό ζήτημα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Επομένως, αυτό δεν είναι μια χαρούμενη Τουρκική Δημοκρατία – ή για να παραφράσω τον Mitt Romney, «το τουρκικό μοντέλο δεν λειτουργεί ούτε στην Τουρκία».

ΠΗΓΗ


Πηγή:www.capital.gr

Αντιρατσιστική... Αστυνομία !


Με  έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη δημιουργία αστυνομικής Υπηρεσίας που θα ασχολείται -λέει-με τη δίωξη του ...ρατσισμού και συνεπώς  θα αποτελεί Υπηρεσία προστασίας των ...αλλοδαπών και κατ επέκτασιν και των λαθρομεταναστών!
  Είναι τουλάχιστον θλιβερή η διαπίστωση ότι οι πολιτική ηγεσία του ΥΔΤ αντί να επικεντρώσει τις δυνάμεις του υπουργείου στην υπεράσπιση των Ελλήνων πολιτών, που αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής της,  από τις εκατοντάδες χιλιάδες λαθροκακοποιών (κλεφτών, ληστών, διαρρηκτών δολοφόνων, εμπόρων ναρκωτικών, απαγωγέων κ.λ.π.) προϊόντος της αχαρακτήριστης πολιτικής των τελευταίων κυβερνήσεων, ασχολείται με την υπεράσπιση του θύτη αντί του θύματος!


  Μετά τα" κέντρα παραθερισμού αλλοδαπών"  που δημιούργησε σε όλη τη χώρα, στα οποία φιλοξενούνται με όλες τους τις ανέσεις, τρώγοντας και πίνοντας, οι παράνομοι "μετανάστες"την ίδια  στιγμή που Έλληνες κοιμούνται στους δρόμους και πεθαίνουν από ασιτία ή αυτοκτονούν εξ αιτίας της πολιτικής ηλιθιότητος και δωσιλογίας ορισμένων σεσημασμένων -πλέον- πολιτικών, έρχεται τώρα να δημιουργήσει και  Υπηρεσία προστασίας των συγκεκριμένων ατόμων!
Μια υπηρεσία που εξ αντικειμένου θα είναι η πιο μισητή στην Ελλάδα!

  Πάντως αν ο κ. Υπουργός ή όποιος "υγιής" νους είχε αυτή τη φαεινή ιδέα, πιστεύει ότι θα βγεί κερδισμένος από αυτή την "ιστορία" πλανάται.
  Τέτοιες ιδέες αποκόπτουν την Αστυνομία από τον Έλληνα πολίτη και δημιουργούν βαθύτατο χάσμα στις σχέσεις Αστυνομίας-πολιτών.

Ίσως μερικοί  να επικροτούν, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι ίδιοι είναι αντίπαλοι με κάθε τι Εθνικό και δεν διστάζουν να το αποδείξουν ...εμπράκτως σε κάθε ευκαιρία επιτιθέμενοι εναντίον της Αστυνομίας με μολότοφ, μάρμαρα, σίδερα και ρόπαλα (δήθεν σημαιάκια)...

  Το σίγουρο επίσης είναι ότι αυτοί οι "μετανάστες" σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδος, θα αποτελέσουν το " Δούρειο ίππο" υπακούοντας σε εντολές των αποστολέων τους (στην Ελλάδα) κατά τέτοιο τρόπο, ώστε η Ελλάδα να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα και εξωτερική και εσωτερική επίθεση.
Αλλά αυτά είναι...ψιλά γράμματα για τους πολιτικούς...εγκεφάλους!

 Ευχόμαστε να υπάρξουν αστυνομικοί που θα αρνηθούν να υπηρετήσουν σε τέτοια Υπηρεσία, ή εάν υποχρεωθούν, να μη επιδείξουν "ιδιαίτερο" ζήλο στα νέα τους "καθήκοντα".

 Και με την ευκαιρία, ας έχουν υπ όψη τους οι αρμόδιοι, ότι η Υπηρεσία αυτή θα καταργηθεί από την επόμενη κυβέρνηση διότι και μόνο η ύπαρξή της αποτελεί  ομολογία ( διεθνώς) ότι υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα. Κάτι που δεν το σκέφτηκαν οι "εγκέφαλοι"

EFENPRESS

http://www.efenpress.gr/

Ρωσία προς Τουρκία: "Επιστρέψτε το φορτίο"

Η Ρωσία δεν κάθεται με "σταυρωμένα" τα χέρια, και απαιτεί το φορτίο που της ανήκει, και το οποίο κατασχέθηκε στην Τουρκία από το συριακό αεροσκάφος, το οποίο είχε αναχωρήσει στις 10 Οκτωβρίου από τη Μόσχα με προορισμό τη Δαμασκό. Στον ουρανό πάνω από την Άγκυρα δυο καταδιωκτικά ανάγκασαν το αεροσκάφος να πραγματοποιήσει προσγείωση για έλεγχο.
Πρόκειται για 12 κιβώτια με εξοπλισμό για τους σταθμούς ραντάρ. Πηγές, προσκείμενες στο ρωσικό σύστημα στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας, χαρακτήρισαν το συμβάν ως επιδρομή.
Η αντίδραση της τουρκικής πλευράς στην απαίτηση της Ρωσίας σε σημαντικό βαθμό σχετίζεται με τη στάση της Τουρκίας προς τα γεγονότα στη Συρία, θεωρεί ο αναλυτής του Κέντρου Μελέτης της σύγχρονης Μέσης Ανατολής στην Αγία Πετρούπολη Αλεξάντρ Σοτνιτσένκο. Όπως είπε ο εμπειρογνώμονας, πριν ένα μήνα η Άγκυρα προσπαθούσε να συμμετάσχει ενεργά στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία με το μέρος της αντιπολίτευσης. Όμως η κατάσταση αλλάζει, θεωρεί ο Σοτνιτσένκο:
- Για πρώτη φορά σε διάστημα ενός ενάμιση έτους η κυβέρνηση της Τουρκίας σκέφτεται πως να βρει τρόπο απομάκρυνσης από τη σκληρή θέση έναντι της Συρίας. Αυτό μας επιτρέπει να πιστεύουμε ότι η Άγκυρα θα εκδηλώσει σωφροσύνη και θα συμφωνήσει με τη Μόσχα σε ό,τι αφορά το συντονισμό των ενεργειών στο θέμα της Συρίας. Εννοείται ότι και η κατάσταση σχετικά με το φορτίο θα διευθετηθεί. Για την Τουρκία αυτό έχει πρώτιστη σημασία, εφόσον η Ρωσία είναι ο δεύτερος σε μέγεθος οικονομικός εταίρος της, αυτή η χώρα εξαρτάται πολύ από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Παράλληλα με τις συνομιλίες για την επιστροφή του φορτίου η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) Ρωσίας ελέγχει τις διαρροές πληροφοριών για τη μεταφορά φορτίου στη Συρία. Όπως πληροφορεί πηγή στις κρατικές δομές, με μεγάλη δόση βεβαιότητας μπορούμε να πούμε ότι οι ρωσικές υπηρεσίες δεν ενέχονται στην αποκάλυψη πληροφοριών. Μάλλον, η διαρροή συνέβηκε εξ υπαιτιότητας της συριακής πλευράς. Ο πολιτολόγος Στανισλάβ Ταράσοφ διατυπώνει τη δική του εκδοχή:
- Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να πιστεύουμε ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν προέβη στην επιδείνωση των σχέσεων με τη Μόσχα απλώς έτσι. Όπως φαίνεται, αυτό συνέβηκε κάτω από την πίεση των Αμερικανών. Οι ειδικές πληροφορίες, που μεταβιβάστηκαν από τη Μόσχα περι δήθεν στρατιωτικού φορτίου στο αεροσκάφος, ήταν πρόκληση. Και ανάγκασε την Άγκυρα να δράσει. Από την άλλη είτε δεν της επέτρεψαν, είτε δεν μπόρεσε να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό των ρωσο-τουρκικών διαβουλεύσεων. Παρόλο που έπρεπε να το κάνει. Ελπίζω ότι το πρόβλημα με το αεροσκάφος μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα διευθετηθεί.
Κρίνοντας από τον τόνο των τουρκικών εφημερίδων, υποστηρίζει ο Στανισλάβ Ταράσοφ, το θέμα είναι μάλλον απίθανο να κλείσει ως την ημέρα της επίσκεψης του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στην Άγκυρα. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Γραμματέας Τύπου του Ντμίτρι Πεσκόφ, η αναβλημένη επίσκεψη του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Τουρκία ήδη μπορεί να πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ... ΣΥΡΙΑΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΛΗ ΜΑΑΡΕΤ ΑΛ ΝΟΥΜΑΝ


Συριακά αεροσκάφη σφυροκόπησαν την πόλη Μάαρετ αλ Νούμαν που τελεί υπό τον έλεγχο των ανταρτών και βρίσκεται σε στρατηγική θέση πάνω στην οδική αρτηρία που συνδέει τη Δαμασκό με το Χαλέπι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον έξι πολίτες, ανάμεσά τους παιδιά, όπως δήλωσαν μέλη της αντιπολίτευσης στην περιοχή αυτή.

Εικόνες από σχετικό βίντεο δείχνουν άνδρες να απομακρύνουν το άψυχο σώμα ενός νηπίου από κτίριο που ισοπεδώθηκε σε μια βόρεια γειτονιά της Μάαρετ αλ Νούμαν, 300 χλμ. βόρεια της Δαμασκού, που βομβαρδίζεται από αεροπορικές και χερσαίες δυνάμεις, αφότου οι αντάρτες πήραν τον έλεγχό της πόλης τον περασμένο μήνα.

Το περιεχόμενο του βίντεο δεν επαληθεύτηκε από ανεξάρτητη πηγή.

Η συριακή αεροπορία βομβάρδισε επίσης θέσεις ανταρτών στα περίχωρα της πόλης Χομς στην κεντρική Συρία σε μια προσπάθεια να σπάσει την πολιορκία από αντάρτες μιας στρατιωτικής βάσης στην οποία υπάρχουν δεκάδες στρατιώτες, ανακοίνωσαν στελέχη της αντιπολίτευσης.

Δύο αντάρτες σκοτώθηκαν και 10 τραυματίστηκαν στο χωριό αλ Μουμπαρκίγια, 6 χλμ. νότια της Χομς, σε πέντε αεροπορικές επιδρομές στην τοποθεσία αυτή όπου αντάρτες πολιορκούν στρατιωτική εγκατάσταση, είπαν ακτιβιστές. Πηγές της αντιπολίτευσης είπαν ότι η θέση αυτή χρησιμοποιείτο για τον βομβαρδισμό μουσουλμανικών σουνιτικών χωριών κοντά στα σύνορα του Λιβάνου. enikos.gr

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μετά την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας, τώρα προπαγανδίζουν την πολυγαμία στα σχολεία!




ΤΟΡΟΝΤΟ (LifeSiteNews.com) - Σχολικές αφίσες που τυπώθηκαν ως μέρος της εκστρατείας με το όνομα Safe and Positive Spaces(‘Ασφαλείς και Θετικοί Χώροι’) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Τορόντο (TDSB), έχουν προκαλέσει την οργή πολλών επικριτών, οι οποίοι επισημαίνουν ότι, εκτός από την αναμενόμενη προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά, ως κάτι το «φυσιολογικό», μία από τις αφίσες φαίνεται ότι προωθεί την πολυγαμία!
Η αφίσα με τίτλο «Η αγάπη δεν έχει φύλο» (“Love has no gender”), απεικονίζει με τον τρόπο που είναι το σύμβολο για την τουαλέτα ανδρών και γυναικών, μέσα σε πολύχρωμες καρδιές.
Μαζί με τις καρδούλες που περιέχουν ζευγάρι 2 ανδρών ή 2 γυναικών (και σε περίοπτη θέση), μια καρδιά έχει έναν άνδρα και 2 γυναίκες (πάνω), ενώ κάποια άλλη έχει μια γυναίκα και 2 άνδρες (κάτω δεξιά).
Η Doretta Wilson, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας για την Ποιοτική Εκπαίδευση, ενός think-tank για την εκπαίδευση με έδρα το Οντάριο, είπε στο National Post ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση έχει "ξεπεράσει τα όρια" στην προσπάθειά της να είναι ‘πολιτικά ορθή’.
"Νομίζω ότι η ενστικτώδης αντίδραση των περισσότερων γονιών πρόκειται να είναι, «Πω πω, για περίμενε, για πιο πράγμα χρησιμοποιούνται αυτά;», δήλωσε η Γουίλσον. "Αυτό είναι κάτι που οι γονείς οι οποίοι μπορεί να είναι ανεκτικοί, θα πουν : «Νομίζω ότι ίσως έχουμε ξεπεράσει τώρα τα όρια».
"Θα υπάρξουν κάποια σχολεία στην πόλη όπου οι πληθυσμοί, τα δημογραφικά στοιχεία, πρόκειται να αναστατωθούν πολύ με αυτό ... Προσπαθούμε να είμαστε τόσο πολιτικά ορθοί», πρόσθεσε η κα Wilson. "Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ στο ένα άκρο του φάσματος που τώρα αρχίζουμε να προσβάλουμε ανθρώπους ακούσια."
Οι αντίπαλοι του «γάμου» των ομοφυλόφιλων έχουν από καιρό υποστηρίξει ότι η νομιμοποίηση της πολυγαμίας θα είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα του «επαναπροσδιορισμού του γάμου» (πέραν του «ένας άνδρας - μια γυναίκα»).
Ο Δρ Charles McVety, πρόεδρος του Canada Christian College, δήλωσε ότι οι αφίσες αποτελούν "ψυχολογική κακοποίηση των παιδιών."
"Αυτή είναι μια εξωφρενική συμπεριφορά εκ μέρους των εκπαιδευτικών," είπε ο McVety στην Toronto Sun.
"Στην πραγματικότητα, κατά κάποιο τρόπο, αυτές οι αφίσες αποτελούν ψυχολογική κακοποίηση," δήλωσε ο McVety. "Τώρα η TDSB όχι μόνο αποφάσισε να διδάξουμε στα παιδιά μας να αμφισβητούν το φύλο τους, αλλά θέλει να τους κατηχήσει με μια εκστρατεία που χρησιμοποιεί σύμβολα, ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να ξεφύγουν από αυτό. Αυτό είναι κάτι πέρα ​​από την εκπαίδευση. "
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του TDSB, Ryan Bird, απέρριψε τις επικρίσεις, επιμένοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο δεν υποστηρίζει την πολυγαμία και η αφίσα είχε ως στόχο την εκπαίδευση των μαθητών σχετικά με την διάκριση λόγω φύλου και ότι "έπρεπε να δείχνουν ότι ένα άτομο μπορεί να έλκεται από περισσότερα από ένα φύλο".
Ο Bird πρόσθεσε ότι «Ο στόχος της εκστρατείας ήταν να εντοπιστούν ασφαλείς, φιλόξενοι και χωρίς αποκλεισμούς σχολικοί χώροι για όλους τους μαθητές» και ότι οι αφίσες "πέρασαν από την τακτική διαβούλευση και εξέταση."
Μια άλλη αφίσα της εκστρατείας απεικονίζει ένα σχολείο από πολύχρωμα ψάρια με το σύνθημα «Είμαστε εδώ, είμαστε ‘queer’ (όρος για τις λεσβίες), είμαστε στο σχολείο σας». Κάτω από τον τίτλο «Δεν υπάρχουν κανόνες για να είσαι αγόρι ή κορίτσι», υπάρχει μια άλλη αφίσα που δείχνει παιδιά ντυμένα με ρούχα διαφορετικά από το φύλο τους, με τη μεγαλύτερη εικόνα ενός νεαρού αγοριού ντυμένο με μια φωσφοριζέ πορτοκαλί περούκα, φούξια φόρεμα και ροζ μπότες.
 
Η ιστοσελίδα της TDSB που προωθεί την εκστρατεία “Safe and Positive Spaces” περιγράφει την πρωτοβουλία ως «Έναν ελεύθερο χώρο από παρενοχλήσεις, που καλωσορίζει, επιβεβαιώνει και υποστηρίζει όλες τις σεξουαλικές ταυτότητες, τα βιολογικά φύλα, τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, τις εκφράσεις φύλων και τις ταυτότητες φύλων».
Σε σχετικές ειδήσεις, η Toronto Sun αναφέρει ότι η ιστοσελίδα της TDSB έχει μια σύνδεση με την ιστοσελίδα «Συνασπισμός για τη Θετική Σεξουαλικότητα» που προσελκύει τα παιδιά να πειραματιστούν σεξουαλικά με λαχανικά!
Ο Δρ Charles McVety έχει γράψει μια επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Γενικό Εισαγγελέα του Οντάριο, John Gerretsen, δηλώνοντας ότι η "TDSB - μέσω της ιστοσελίδας της - διαφθείρει τα παιδιά του Οντάριο με αφύσικες οδηγίες" και απαιτεί να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του διοικητικού συμβουλίου.
"Είναι ευθύνη της κυβέρνησης του Οντάριο να προστατεύσει τα παιδιά μας. Σύμφωνα με το άρθρο 172 του ποινικού κώδικα του Καναδά, αποτελεί πλημμέλημα να «θέσει κάποιος σε κίνδυνο το ήθος του παιδιού», έγραψε ο Δρ McVety. «Εκ μέρους των 100.000 μελών μας και άλλων ομοϊδεατών μας γονέων, ζητώ από εσάς, το Γενικό Εισαγγελέα του Οντάριο, να ξεκινήσετε ποινική διαδικασία εναντίον του Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Τορόντο».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Κύπρος: Δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς το Δεκέμβριο

Η Κύπρος θα δυσκολευτεί να πληρώσει τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων το Δεκέμβριο εάν έως τα μέσα Νοεμβρίου δεν υπάρξει συμφωνία διάσωσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακής εφημερίδας.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η εφημερίδα Πολίτης αναφέρει επικαλούμενη τα πρακτικά της Βουλής ότι ο υπουργός Οικονομικών, Βάσσος Σιαρλή, τους ενημέρωσε ότι η μισθοδοσία των υπαλλήλων θα εξαρτηθεί από την καλή θέληση των τραπεζών.
Σημειώνεται ότι η Κύπρος βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την τρόικα για οικονομική βοήθεια, το ύψος της οποίας δεν έχει ακόμη καθοριστεί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανάγκασαν τον Γιώργο να φύγει από εστιατόριο του Βερολίνου

Αλβανοί εθνικιστές βεβήλωσαν τελετή για τους πεσόντες στο στρατιωτικό νεκροταφείο Κλεισούρας

Μέλη της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» απέκλεισαν τη γέφυρα προς την Κλεισούρα και επιτέθηκαν με πέτρες και ύβρεις κατά των Ελλήνων.
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Αλβανία. Δεκάδες μέλη της εξτρεμιστικής «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» (ΑΚ) και του κόμματος των Τσάμηδων (PDIU) πέταξαν πέτρες εναντίον λεωφορείων που μετέφεραν συγγενείς των πεσόντων του Έπους του 1940 και Έλληνες βουλευτές ενώ επιτέθηκαν με ύβρεις και πέτρες εναντίον του διπλωματικού οχήματος του Έλληνα πρέσβη στην Αλβανία Νίκου Πάζιου. Νωρίτερα προσπάθησαν να αποκλείσουν τη γέφυρα προς την Κλεισούρα προκειμένου να ματαιωθούν οι εκδηλώσεις στο Ελληνικό στρατιωτικό κοιμητήριο Κλεισούρας. Τα επεισόδια δεν πήραν έκταση χάρη στην παρέμβαση της αλβανικής αστυνομίας ωστόσο η τελετή για τους πεσόντες του ΄40 πραγματοποιήθηκε κατά από τα συνεχή ανθελληνικά συνθήματα των Αλβανών εθνικιστών. Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα, στα επεισόδια συμμετείχε και  βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος  «Vetvendosja» (Αυτοδιάθεση), του κοσοβάρου Albin Kurti. Mέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή οποιαδήποτε αντίδραση από το υπουργείο Εξωτερικών.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου κατά του Ιταλικού Στρατού και των Αλβανών συνεργατών του το 1940 σκοτώθηκαν 11.911 Έλληνες αξιωματικοί και οπλίτες.
Σχετικό δημοσίευμα: Η Τουρκία πίσω από την εθνικιστική «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» της Αλβανίας

ΠΗΓΗ

ΠΗΡΕ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ "IMAGE MAKER" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...


Απάντηση στις δηλώσεις Αμβρόσιου έδωσε η Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, που επιτίθεται στο μητροπολίτη, λέγοντας πως ο Αμβρόσιος δεν πληρώνεται από τους φορολογούμενους, για να κάνει τον «image maker» της Χρυσής Αυγής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις δηλώσεις του μητροπολίτη, κατηγορώντας τον πως με τις παραινέσεις του προς τη Χρυσή Αυγή προκαλεί την τοπική κοινωνία, που ο ναζισμός «άφησε νεκρούς, αποκαΐδια, ξεκληρισμένες οικογένειες, ορφανά παιδιά και κυρίως μνήμες που δεν πρέπει να σβήσουν».

Η Μαρία Κανελλοπούλου καλεί τον Αρχιεπίσκοπο και την Ιερά Σύνοδο «να τον μαζέψουν» και ζητά από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων να πάρει θέση για τις πρακτικές του μητροπολίτη.

«Εμείς θα επιμείνουμε, ξαναθυμίζοντας σε αυτόν και τους ομοϊδεάτες του ότι αμείβεται με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων ως ανώτερος κληρικός και όχι για να ασκεί καθήκοντα ''image maker'' της νεοναζιστικής συμμορίας» τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας πως «θα πρέπει να θυμίσουμε στον Αμβρόσιο, ότι δυστυχώς γι' αυτόν, οι χρυσές δουλειές του Μεσαίωνα έχουν τελειώσει!». protothema.gr

Μετωπική ΣΥΡΙΖΑ με τις Ένοπλες Δυνάμεις - Απειλούν τους Αρχηγούς των Επιτελείων!

Απειλές προς τους Αρχηγούς των Γενικών Εποτελείων απευθύνει εμμέσως πλην σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ για το ότι επέτρεψαν την εμπλοκή στρατιωτικών δυνάμεων σε καθήκοντα εσωτερικής ασφάλειας αρχικά με την ανακοίνωση χθες του υπεύθυνου Άμυνας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, βουλευτής Πειραιά και Νησιών, Θ. Δρίτσα.
Ο οποίος μίλησε για «αδιαμφισβήτητη παρουσία ένοπλων στρατιωτών με στολές παραλλαγής και κόκκινα, πράσινα, μπλε μπερέ σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης, αλλά και για την ανάθεση αστυνομικών καθηκόντων σε ένοπλες στρατιωτικές μονάδες η οποία αποτελεί επιλογή η οποία δεν απέχει πλέον πολύ από το να χαρακτηριστεί επικίνδυνο παιχνίδι με τους θεσμούς, που -αν μη τι άλλο- γυρίζει την ελληνική κοινωνία σε αλήστου μνήμης ιστορικές περιόδους».
Αδιαφορώντας, φυσικά από το γεγονός ότ υπάρχει πλήρες νομικό πλαίσιο που καλύπτει τέτοια παρουσία σε περιπτώσεις που τίθεται θέμα ασφάλειας υλικού των ΕΔ και η αστυνομία απέδειξε ότι αδυνατεί να ελέγξει τα πλήθη. Tο ότι δεν άνοιξε χθες "ούτε μύτη" στην παρέλαση αντίθετα με πέρσι, δεν τους ικανοποιεί φαίνεται...
Την ίδια στιγμή φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ αντιμιλιταριστικά ιστολόγια απειλούν ευθέως γράφοντας ότι "Οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων έχουν τις ευθύνες τους(!) και θα κριθούν σύντομα".
Γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του πάνε σε μετωπική με τις Ένοπλες Δυνάμεις αφού βέβαια πρώτα έχουν φροντίσει να υπονομεύσουν την δημόσια ιεκόνα τους με την υποστήριξη της συνδικαλιστικής δράσης οργανώσεων όπως ο ΣΥΣΜΕΔ, σε ένα παιχνίδι που μόνο κινδύνους για την χώρα κρύβει...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ ... συνεχίζει να επιμένει

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την παρουσία ένοπλων στρατιωτικών μονάδων σε κεντρικές λεωφόρους της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της παρέλασης την Κυριακή και την προφανή ανάθεση σε αυτές άσκησης αστυνομικών καθηκόντων ως ... «επικίνδυνο παιχνίδι με τους θεσμούς» που «γυρίζει την ελληνική κοινωνία σε αλήστου μνήμης ιστορικές περιόδους»  
Σε δήλωση του ο βουλευτής Θ.Δρίτσας επισημαίνει ότι την Παρασκευή «ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ κάλεσε έγκαιρα την Κυβέρνηση να ακυρώσει την ακόμα τότε σχεδιαζόμενη ανάθεση αστυνομικών καθηκόντων σε ένοπλες στρατιωτικές μονάδες. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αρκέστηκε σε ασαφείς και θολές διαψεύσεις».
Ωστόσο, προσθέτει ο βουλευτής, «η αδιαμφισβήτητη παρουσία ένοπλων στρατιωτών με στολές παραλλαγής και κόκκινα, πράσινα, μπλε μπερέ σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής στρατιωτικής παρέλασης, σε χώρους τόσο κοντά στην εξέδρα των επισήμων, όσο και σε άλλα σημεία, διέψευσε κάθε προσχηματική δικαιολογία και επιβεβαίωσε με τον χειρότερο τρόπο τις ανησυχίες μας.
» Η ανάθεση αστυνομικών καθηκόντων σε ένοπλες στρατιωτικές μονάδες αποτελεί επιλογή η οποία δεν απέχει πλέον πολύ από το να χαρακτηριστεί επικίνδυνο παιχνίδι με τους θεσμούς, που - αν μη τι άλλο - γυρίζει την ελληνική κοινωνία σε αλήστου μνήμης ιστορικές περιόδους.
» Παρόμοιες αποφάσεις και διαταγές δεν βρίσκουν κανένα σοβαρό έρεισμα σε οποιαδήποτε διάταξη νόμου και σε κανέναν στρατιωτικό κανονισμό.
» Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στηρίζει την αποστολή και την αξιοπρέπεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά στέκεται αμετακίνητα απέναντι σε κάθε ανεύθυνη επιλογή, που διακινδυνεύει το να φέρει τον ελληνικό στρατό σε αντίθεση με την ελληνική κοινωνία. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν φορέα υπεράσπισης της λαϊκής κυριαρχίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Και για τίποτε άλλο !!
» Καλούμε την κυβέρνηση να συνέλθει. Να σεβαστεί τη νομιμότητα και να βρει τη γενναιότητα να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για υπεράσπιση της δημοκρατικής ευθύνης, ακόμα και εάν αυτή την φορά χρειαστεί να διαψεύσει τον ίδιο της τον εαυτό», καταλήγει η ανακοίνωση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

7 σύλλογοι διαμαρτύρονται έξω από τον ΑΝΤ1 για τα τουρκικά σήριαλ

Διαμαρτυρία διοργάνωσαν εφτά σύλλογοι και ενώσεις Μικρασιατών, Κυπρίων και Κωνσταντινουπολιτών, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού στο Μαρούσι.
Ο προαύλιος χώρος, μπροστά από το κτίριο του σταθμού, στις 19:30 πλημμύρισε με διαδηλωτές οι οποίοι κρατώντας πανό και ελληνικές σημαίες φώναξαν συνθήματα. Είπαν και τον Εθνικό Ύμνο...
"Όταν ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω τον Σουλεϊμάν, σκέφτομαι ότι στην καταστροφή της Σμύρνης έχασα τον παππού μου. Μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση..." λέει στο zappIT ο Χρήστος Κάζος, Πρόεδρος Συνδέσμου Μικρασιατών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφιερωμένο στα μέλη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ

Τέτοιες μέρες κάθε χρόνο ακούμε τις βαθυστόχαστες και ψεύτικες ανακοινώσεις των αριστερών κομμάτων για την επέτειο του ΟΧΙ....και αναρωτιόμαστε...

Πόσοι από τους αριστερούς εν έτη 2012 γνωρίζουν το μανιφέστο που εξέδωσε η ΚΕ του ΚΚΕ
ένα μήνα μετά το ιστορικό ΟΧΙ του Μεταξά προς τους Ιταλούς;;;;;

μάλλον λίγοι....δείτε το:


(7 Δεκεμβρίου 1940)


«Ό πόλεμος αυτός πού προκλήθηκε από τή βασιλο-μεταξική σπείρα, πού διατάχτηκε από τους εγγλέζους ιμπεριαλιστές, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας. Ούτε είναι βέβαια «πόλεμος κατά του φασισμού», όπως δήλωσε κυνικά ό άρχιφασίστας Μεταξάς, ό δήμιος τοϋ λαού μας. Μα ούτε και πόλεμος γιά την απελευθέρωση των ελληνικών μειονοτήτων της Αλβανίας απ το ζυγό τοϋ ιταλικού φασισμού και τής Αλβανικής άστοτσιφλικάδικης κλίκας, γι αυτό ό πόλεμος αυτός δεν μπορεί νάχει καμμιά σχέση με την ελευθερία» 

(έκδοση της Κ.Ε. του ΚΚΕ με τίτλο: «Το ΚΚΕ άπό το 1918 ώς το 1931», τόμ. Α' «Το ΚΚΕ άπό το 1918 ώς το 1926» εις παράρτημα κειμένων της περιόδου 1932-1941, σ. 509-510).



Πόσοι γνωρίζουν γιατί
ο Νάσος Θεοδωρίδης (μέλος του ΣΥΝ και της Αντιεθνικιστικής Κίνησης και συνεργάτης του Τσίπρα)... γράφει με τόση άνεση άρθρα στην ΑΥΓΗ όπου θεωρεί ανούσιο το έπος του 40 και ισχυρίζεται πως δεν χρειαζόταν να γίνει πόλεμος με τους Ιταλούς;
 γιατί πολύ απλά τα ίδια έγραφαν και οι αντίστοιχοι αριστεροί το 40...και μάλιστα την ώρα που άλλοι Έλληνες πολεμούσαν στην Πίνδο
δείτε:


Για το ΚΚΕ υπεύθυνος τοΰ πολέμου ήτο «η Βασιλομεταξικη σπειρα» και εις κυριον άρθρον τοϋ «Ριζοσπάστη» (17 Ιουνίου 1941) οι κουκουέδες άδιαντρόπως πλαστογραφούν την Ίστορίαν, ληομονοΰν ότι μας έπετέθηοαν οι Ιταλοί κι' αποδίδουν την εΰθύνην του πολέμου στό καθεστώς της 4ης Αύγουστου. Ιδού τί γράφουν: 

Μόνον ό τύπος του κόμματος μας στάθηκε ό μοναδικός και ατρόμητος πολέμιος των μεγάλων αυτών έχτρων της Ελλάδας κι' ανάμεσα στο διωγμό το φοβερό που οργάνωσαν εναντίον τον τα όργανα της διχτατορίας, κατάφερε ώς το τέλος να συνεχίσει την έκδοση τον και να χτυπά αλύπητα κι' ανειρήνευτα τον πρώτο εχτρό της χώρας μας, τη μισητή Βασιλο-μεταξική σπείρα. Μόνον ό τύπος μας ξεσκέπασε έγκαιρα τό ξεπούλημα της χώρας μας ατούς Εγγλέζους ληστές ιμπεριαλιστές και συνεπούμενα την έξοδο της Ελλάδας άπ' την ουδετερότητα. Μόνον ό «Ρί-ζος» μας βροντοφώναξε για τον κίνδυνο που διέτρεχε ή χώρα μέ την έξοδο της στον ιμπεριαλιστικό
πόλεμο στο πλευρό των Εγγλέζων και ενάντια στον άξονα, χωρίς κανένα συμφέρον για το Λαό μας μα μονάχα για τα συμφέροντα τοϋ Εγγλέζικου κεφαλαίου, της Βασιλομεταξικής κλίκας και μιας γκρού-πας της ντόπιας πλουτοκρατίας και καλούσε το λαό μας να παλαίιρει για την ουδετερότητα τον κι ανεξαρτησία της χώρας μας. Και μέσα στη συνέχεια τον καταστροφικού για το λαό μας πολέμου, μέσω τοϋ «Ρίζου» υπέδειξε το κόμμα μας σαν μοναδική σωτηρία για τη χώρα μας την ανατροπή της πουλημένης διχτατορικής σπείρας, την ανάληψη της εξουσίας άπό μια Κυβέρνηση Μετώπου Εθνικής - Σωτηρίας -Ειρήνης, πού θά υπέβαλλε προτάσεις ειρήνης στον "Αξονα χωρίς προσαρτήσεις κι αποζημιώσεις και θά προσανατολίζονταν οικονομικά και πολιτικά μέ τήν Ε.Σ.Σ.Δ.

και:

"Ο τορπιλισμός της Έλλης είναι το πιο σοβαρό σημάδι που δείχνει πως η δικτατορία είναι πουλημένη στους Άγγλους ιμπεριαλιστές και πως η Ιταλία πασχίζει να την ξαναφέρει στα νερά της. Δεν έχει σημασία, γιατί την Ιταλική εισβολή την προκαλεί αυτή τη φορά η τυχοδιωκτική πολιτική της βασιλο-μεταξικής δικτατορίας που δημιουργεί στην Ιταλία ανησυχίες για την ασφάλεια των νώτων της..." 

("ΚΚΕ - Επίσημα Κείμενα" τόμος Δ΄, σελ 500-504)
paspartoy 



δείτε τι έγραφαν και πριν την έναρξη του πολέμου...καλώντας εμμέσως πλην σαφώς να πούμε ΝΑΙ σε οποιεσδήποτε επιδιώξει των Ιταλών...
κάνοντας προτάσεις ειρήνης στον "Αξονα και στρεφόμενοι προς την ΕΣΣΔ 

Η Κ.Ε. του ΚΚΕ εις Μανιφέστον της 20 Απριλίου 1940 ( «Ριζοσπάστης» 2 Μαΐου 1940) διεκήρυξε: 

«Το πέρασμα της βασιλομεταξικής δικτατορίας στην υπηρεσία των άγγλογάλλων, συντελούμενον μέσα στις συνθήκες της έντασης των σχέσεων τους με την Ίταλίαν, σημαίνει -ούτε λίγο οϋτε πολύ- πρόσκληση προς τους ιμπεριαλιστές να βγάλουν τα μάτια τους πάνω ατά ελληνικά εδάφη και εξουσιοδότηση τους νά μην αφήσουν πέτρα πάνω στην άλλη, στην δυστυχισμένη πατρίδα μας» 

(έκδοση της Κ.Ε. του ΚΚΕ με τίτλο: «Το ΚΚΕ άπό το 1918 ώς το 1931», τόμ. Α' «Το ΚΚΕ άπό το 1918 ώς το 1926» εις παράρτημα κειμένων της περιόδου 1932-1941, σελ. 498). 


Ακόμη το ΚΚΕ την 30ην Απριλίου 1940 κυκλοφορεί προκήρυξιν προς τον Έλληνικόν Λαόν, οπού έλεγε τα ακόλουθα: 


«Ό πόλεμος, όπου ή δικτατορία ετοιμάζεται να σκοτώσει τα παιδιά σου, να φέρει τον θάνατον στα γυναικόπαιδα και την καταστροφή και τον αφανισμό σε ολόκληρη τή χώρα, δεν είναι αγώνας για την πατρίδα μας... Ό πόλεμος πού ετοιμάζει ή δικτατορία θα μας οδηγήσει ατή μοίρα του Πολωνικού λαού. Ή δικτατορία κατεβαίνει στον πόλεμο αυτό με μοναδικό «σύμμαχο» την ίμπεριαλιστικήν Αγγλία» 
(έκδοση της Κ.Ε. του ΚΚΕ με τίτλο: «Το ΚΚΕ άπό το 1918 ώς το 1931», τόμ. Α' «Το ΚΚΕ άπό το 1918 ώς το 1926» εις παράρτημα κειμένων της περιόδου 1932-1941, σελ. 507-508).  


ΠΗΓΗ 

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ... ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ...!!!

Ένας άνδρας κάηκε σήμερα ζωντανός από το οργισμένο πλήθος χριστιανών που βγήκε στους δρόμους της Καντούνα, στη βόρεια Νιγηρία, οπλισμένο με μαχαίρια και ρόπαλα και επιτίθετο σε όσους θεωρούσε ότι είναι μουσουλμάνοι.

Η επίθεση έγιανε στο πλαίσιο «αντίποινων» μετά την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα κοντά σε εκκλησία της πόλης, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 3 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο δράστης.

Συγκεκριμένα, το οργισμένο πλήθος επιτέθηκε στον οδηγό μιας μοτοσικλέτας και στη συνέχεια απέσπασε την μηχανή του, την πέταξε πάνω του και τον περιέλουσε με βενζίνη, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ένας αξιωματούχος των σωστικών συνεργείων επιβεβαίωσε το θάνατο του οδηγού της μοτοσικλέτας, σημειώνοντας ότι τα μέλη των σωστικών συνεργείων δεν κατάφεραν να τον σώσουν επειδή οι επιτιθέμενοι ήταν πάρα πολύ βίαιοι.

«Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις επιβεβαιωμένοι θάνατοι» από την έκρηξη κοντά στην εκκλησία, η οποία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα άλλος αξιωματούχος των σωστικών συνεργείων.zougla.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΕΚΕΙ... ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΣ...

ΜΑΚΕΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Η ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ... 25 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 200 ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ...!!!

Για πρώτη φορά από την έναρξη του συριακού εμφύλιου πολέμου είχαμε συγκρούσεις και μάλιστα πολύνεκρες, μεταξύ Κουρδικών πολιτοφυλακών και ισλαμιστών ανταρτών και μισθοφόρων, μακρια από τις κουρδικές περιοχές της βορειοτανατολικής Συρίας. Συγκεκριμένα Κούρδοι πολιτοφύλακες έδωσαν σκληρή και νικηφόρα μάχη στο Χαλέπι κατά των ισλαμιστών με αποτέλεσμα να σκοτώσουν 25 και να αιχμαλωτίσουν 200 από αυτούς, ενώ και οι Κούρδοι είχαν πέντε νεκρούς. Οι μάχες ξεκίνησαν όταν οι ισλαμιστές πληροφορήθηκαν την ενίσχυση των κυβερνητικών δυνάμεων με εμπειροπόλεμους Κούρδους μαχητές μέλη του Κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης Κούρδων (PYD) (το συριακό παρακλάδι του PKK σσε συνοικία του Χαλεπίου όπου κατοικείται κυρίως από Κούρδους.

Αυτός ο τομέας του βόρειου τμήματος του Χαλεπίου ήταν σχετικά ανέγγιχτος από τη βία που ξέσπασε στις 20 Ιουλίου στην πόλη, αλλά χθες ένα τάγμα ισλαμιστών, περίπου 300 άνδρες διείσδυσαν στην συνοικία θέλοντας να αποκόψουν και να εξοντώσουν την κουρδική πολιτοφυλακή η οποία είχε αναλάβει να προστατέψει την συνοικία.

Όταν έγινε αντιληπτή η προσέγγιση του τμήματος του ισλαμικού Τάγματος οι Κούρδοι έστησαν ενέδρα και τους κτύπησαν με ν'εας παραγωγής RPG-22 που έφεραν θερμοβαρικές κεφαλές και έγινε μακελειό.

Η οριστική ήττα των ισλαμιστών ήρθε λίγες ώρες αργότερα όταν μία ομάδα Κούρδων ανταρτών απ΄΄εκοψε την υποχώρηση των ισλαμιστών και συνέλαβε πάνω από 200 από αυτούς!

Η κουρδική μειονότητα (15% των 23 εκατ. Σύριων) ήταν εχθρική προς το καθεστώς, όσο το καθεστώς είχε καλές σχέσεις με την Τουρκία, αλλά τον περασμένο Ιούλιο το καθεστώς τους παραχώρησε αυτονομία, όπλα και πλήρη έλεγχο των περιοχών τους προκειμένου να δημιουργηθεί ένα τείχος απέναντι στους ισλαμιστές που κατέφθαναν κατά εκατοντάδες από την Τουρκία και η κίνηση ήταν ευφυής, αφού αυτομάτως δόθηκε εξαιρετική δυναμική στην δράση του ΡΚΚ στην Τουρκία. το οποίο την έχει καταπιέσει και είναι δύσπιστη με την αντιπολίτευση την οποία κρίνει ότι δεν αναγνωρίζει την ιδιαιτερότητά των Κούρδων.

Η άφιξη της κουρδικής πολιτοφυλακής στο Χαλέπι, δείχνει ότι η μάχη μπαίνει στην τελική φάση της και οι δύο πλευρές χρησιμοποιούν τις τελευταίες εφεδρείες τους, την στιγμή που μέχρι στιγμής. defencenet.gr

Αποδοκιμάζουν τον Παπούλια

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες ομάδας πολιτών στη Θεσσαλονίκη την ώρα που αποχωρούσε η πομπή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια..

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΑΝΕ ΚΙ ΟΒΙΔΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ...

Γυναίκες Ηπειρώτισσες
μέσα στο χιόνι πάνε
κι οβίδες κουβαλάνε
θεέ μου τί τις πότισες
και δεν αγκομαχάνε
Γυναίκες Ηπειρώτισσες
ξαφνιάσματα της φύσης
εχθρέ γιατί δε ρώτησες
ποιον πας να κατακτήσεις
Γιαννιώτισσες Σουλιώτισσες
ξαφνιάσματα της φύσης
εχθρέ γιατί δε ρώτησες
ποιον πας να κατακτήσεις
Γυναίκες απ' τα σύνορα
κόρες γριές κυράδες
φωτιά μες τους βοριάδες
εσείς θα είστε σίγουρα
της λευτεριάς μανάδες
Γυναίκες Ηπειρώτισσες
ξαφνιάσματα της φύσης
εχθρέ γιατί δε ρώτησες
ποιον πας να κατακτήσεις
Γιαννιώτισσες Σουλιώτισσες
ξαφνιάσματα της φύσης
εχθρέ γιατί δε ρώτησες
                                                            ποιον πας να κατακτήσεις!!!!

Ένας μαχητής της Χαμάς νεκρός από ισραηλινά πυρά

Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε έναν παλαιστίνιο μαχητή της Χαμάς και τραυμάτισε άλλον έναν, κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στη Λωρίδα της Γάζας, την Κυριακή, ανέφεραν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι. Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε την επίθεση, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. Αξιωματούχοι της Χαμάς που ελέγχει τη Γάζα, δήλωσαν ότι οι δύο ένοπλοι μαχητές της, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και δέχτηκαν την αεροπορική επίθεση στην πόλη Χαν Γιουνίς. Η Χαμάς ανταπέδωσε με πυρά όλμων κατά του Ισραήλ, ενώ μέλη της είπαν ότι χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ, διείσδυσαν στην παράκτια περιοχή της Γάζας μετά την αεροπορική επιδρομή. Η επίθεση έγινε έπειτα από «ανάπαυλα» τριών ημερών και ενώ είχε προηγηθεί μια εβδομάδα έξαρσης των επιθέσεων, όπου το Ισραήλ σκότωσε τουλάχιστον τέσσερις μαχητές στη Λωρίδα της Γάζας, και οι παλαιστίνοι εκτόξευσαν δεκάδες ρουκέτες κατά ισραηλινών πόλεων, καταστρέφοντας δύο σπίτια. Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για ορισμένες από αυτές τις ρουκέτες που έπεσαν στο Ισραήλ. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι Λοκατζήδες τραγουδούν το ¨Μακεδονία ξακουστή¨

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940



ΑΘΗΝΑ 28-10-2012.
Τα υψηλά επιτεύγματα και τα έπη γράφονται από μεγάλους λαούς που διαθέτουν βαθιά γνώση της εθνικής τους ιστορίας και υψηλή αίσθηση του πατριωτικού τους καθήκοντος. Μετουσιώνονται στην καθημερινότητα και τα πεδία των μαχών από μεγάλα πολιτικά και στρατιωτικά αναστήματα. Στην κορυφή της μεγαλοσύνης ίσταται ο ελληνικός λαός. Το δε έπος του 1940 απέναντι στις ισχυρές δυνάμεις του καιρού υπήρξε το αποτέλεσμα του πολιτικού οράματος, του εθνικού σχεδίου και της διορατικότητας του φλογερού Πατριώτη και Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά.
Πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο εθνικός κυβερνήτης μετά την είσοδο στη βουλή με την ελληνική ψήφο στο Κόμμα των Ελευθεροφρόνων, οι κομματικές παρατάξεις του αστικού πολιτεύματος είχαν περιπέσει στη φαυλοκρατία και την ασυνεννοησία οδηγώντας την Ελλάδα στην ακυβερνησία. Η διερευνητική εντολή από τον βασιλιά Γεώργιο για το σχηματισμό κυβέρνησης έπεφτε διαρκώς στο κενό.
Και τότε ακριβώς απολύτως συνταγματικά παρέλαβε την εντολή από τον βασιλιά ο Μεταξάς, σχημάτισε κυβέρνηση και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από το ελληνικό κοινοβούλιο. Σύντομα περιέστειλε άρθρα του συντάγματος για να αποσοβήσει κομμουνιστική ανταρσία και διχασμό λαμβάνοντας ψήφο στήριξης εκ νέου από τη Βουλή επιβάλλοντας το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου 1936.
Ο Ιωάννης Μεταξάς στηρίχθηκε στις προαιώνιες αξίες και τους πυλώνες του Ελληνικού Έθνους για την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση της Μεγάλης Ελλάδος. Οι αξίες αυτές είναι η Πίστη, η Φυλή και η Οικογένεια. Και οι πυλώνες είναι ο Έλλην Νεολαίος, ο Έλλην Στρατιώτης και ο Έλλην Εργάτης.
Θεμελίωσε ευθύς αμέσως ως κυρίαρχη ιδεολογία του καθεστώτος τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό και βάσισε την Νέα Ελληνική Πολιτεία στην αγάπη προς τον Θεό και την Πατρίδα που διακατέχει διαχρονικά την ύπαρξη του Έλληνα ως τα κατάβαθα της φυλετικής του ψυχής. Ενέπνευσε όραμα απτό στον λαό ώστε να κερδίσει την συνειδητή και αμέριστη πίστη μα και ενεργό συμμετοχή στο έργο της εθνικής κυβερνήσεως.
Ο Ιωάννης Μεταξάς ήξερε εγκαίρως από τις άριστα διαρθρωμένες διπλωματικές και μυστικές υπηρεσίες πως η Ελλάς αργά ή γρήγορα θα βρεθεί στη δίνη ενός παγκόσμιου πολέμου. Δεν ανησυχούσε όμως γιατί πίστευε πως η δυνατή Ελλάς που σκόπευε να δημιουργήσει θα ήταν ικανή να αντιμετωπίσει κάθε σκόπελο.
Ίδρυσε την θρυλική Εθνική Οργάνωση Νεολαίας για να εμφυσήσει στα παιδιά της Ελλάδος τα εθνικά ιδανικά της Φυλής και την ιδεολογική κατάρτιση του Λαϊκού Εθνικού Καθεστώτος. Προσέφερε στα ελληνικά νιάτα ελληνόψυχη και χριστιανική παιδεία ενδυναμώνοντας το νου μα και το σώμα δίπλα στην ελληνική φύση και στις κοινωνικές ανάγκες του λαού. Ήταν τότε που επίσημος χαιρετισμός του καθεστώτος ήταν ο αρχαιοελληνικός δωρικός χαιρετισμός με το δεξί προτεταμένο χέρι.
Εξόπλισε το στράτευμα με επαρκή και σύγχρονο οπλισμό επαναφέροντας την σιδηρά πειθαρχία, την στρατιωτική κατάρτιση, την εθνική υπερηφάνεια και τα ιδανικά της λευτεριάς και της Μεγάλης Ελλάδος. Όρθωσε τα τελειότερα οχυρά αμύνης, τη γνωστή γραμμή Μεταξά. Εμπέδωσε εργατικό δίκαιο και κοινωνική συνοχή που τώρα διαλύουν οι σύγχρονοι Εφιάλτες.
Ο Ιωάννης Μεταξάς δημιούργησε αρραγές εθνικό μέτωπο και μ’ αυτόν τον τρόπο βάδισε μπροστά στην πρόκληση του πολέμου. Γνώριζε πάσα κίνηση των πρεσβευτικών αρχών και των υπηκόων των υπερδυνάμεων της Ιταλίας και της Γερμανίας που ευρίσκοντο στην πατρίδα μας. Την ίδια ακριβώς γνώση είχε και για το στρατόπεδο των αγγλογάλλων. Παρακολουθούσε βήμα – βήμα τις γεωπολιτικές εξελίξεις και την κίνηση της πολεμικής φλόγας στις γύρω χώρες.
Είχε λάβει το μήνυμα από τον άνανδρο τορπιλισμό της Έλλης στην Τήνο από τους Ιταλούς. Άσκησε όμως αποτελεσματικό έλεγχο όπως όφειλε προς τον ελληνικό Τύπο ώστε να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι για δύο λόγους. Ο ένας λόγος ήταν να μην πανικοβληθεί ο ελληνικός λαός και ο άλλος λόγος ήταν να δοθεί στον ελληνικό στρατό ο χρόνος εντατικοποίησης των πολεμικών προπαρασκευών και προετοιμασιών.
Ο Μεταξάς επιπλέον ήξερε πολύ καλά ότι οι ενέργειες που είχε κάνει για την ανόρθωση του Έθνους μας ενοχλούσαν κάποιους «συμμάχους» και τις Δυνάμεις τους. Ήξερε πως ενοχλούσε ακόμη και ο έλεγχος της γεωπολιτικής θέσεως και του γεωφυσικού μας πλούτου. Είχε ήδη ακυρώσει διεθνώς ένα εξοντωτικό δάνειο χάριν του λαού. Επέλεξε ευφυώς, προσμετρώντας τις αμφίρροπες συνθήκες του πολέμου, την στάση της ουδετερότητας. Και την μεγάλη ιστορική ώρα είπε το εθνικά υπερήφανο Όχι στον Ιταλό πρέσβη όταν του ζητήθηκε να διέλθουν τα ιταλικά στρατεύματα τα ελληνικά σύνορα και να καταλάβουν την πατρίδα μας.
Ο πόλεμος διεξήχθη επιτυχώς και η Ελλάς παρεδόθη μονάχα όταν είχαν ηττηθεί οι μεγάλες δυνάμεις με πρώτη τη Γαλλία, απόντος του Ιωάννη Μεταξά που είχε στο μεταξύ δηλητηριασθεί ανάνδρως με μια πορτοκαλάδα από ελληνόφωνο πράκτορα. Όμως ο ηρωικός ελληνικός στρατός είχε ήδη μετουσιώσει το όραμα του Εθνάρχη σε πράξη και είχε αποδειχθεί εφάμιλλος των τρανών προγόνων του. Υποχρέωσε τον Τσώρτσιλ να πει πως οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες, ο δε Χίτλερ αναγνώρισε πως μόνον ο ελληνικός στρατός πολέμησε με μέγιστη γενναιότητα και αυταπάρνηση απέναντι στο θάνατο.
Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα υπόσχεται να τηρήσει τις παρακαταθήκες του μεγάλου εθνικού ηγέτη Ιωάννη Μεταξά. Κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ, ευλαβείς προσκυνητές στην μνήμη του Αρχηγού και των Ηρώων Ελλήνων Στρατιωτών και ολοκλήρου του ελληνικού λαού που προέβαλλε αντίσταση έως απελευθερώσεως. Υποσχόμεθα πως από κοινού με τον φλογερό πατριώτη ελληνικό λαό θα αποκαταστήσουμε την εθνική κυριαρχία, την λαϊκή ελευθερία και την Μεγάλη Ελλάδα.
 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ