Ἐν Ἰορδάνῃ βαπτιζομένου σου Κύριε...

Ἐν Ἰορδάνῃ βαπτιζομένου σου Κύριε, ἡ τῆς Τριάδος ἐφανερώθη προσκύνησις· τοῦ γάρ Γεννήτορος ἡ φωνή προσεμαρτύρει σοι, ἀγαπητόν σε Υἱόν ὀνομάζουσα· καί τό Πνεῦμα ἐν εἴδει περιστερᾶς, ἐβεβαίου τοῦ λόγου τό ἀσφαλές. Ὁ ἐπιφανείς Χριστέ ὁ Θεός, καί τόν κόσμον φωτίσας δόξα σοι.

Δεν θα γιορτάσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης! ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΚΕΜΑΛΟΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!

Ο Γιάννης Μπουτάρης προσβάλλει με τη στάση του όλους τους Μακεδόνες, λέγοντας πως δεν θα γίνουν εκδηλώσεις για την επέτειο

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, θεωρεί το «η Μακεδονία είναι ελληνική», λαϊκισμό του αισχίστου είδους. Και επιμένοντας εθνομηδενιστικά δεν το κρύβει, επισημαίνοντάς το μάλιστα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Κόσμος του Επενδυτή». Και αφού λοιπόν το πιστεύει και ενόψει των εορτασμών για την απελευθέρωση της πόλης από τον οθωμανικό ζυγό, λέει τα κάτωθι εξωφρενικά:

«Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών και να κάνει την πόλη γνωστή ανά τον κόσμο. Θεωρώ δηλαδή, πιο σημαντικό το ότι πήραμε τη διάκριση της πρωτεύουσας της νεολαίας της Ευρώπης για το 2014 ή ότι θα γίνει το μουσικό φεστιβάλ Womex στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2012 από τις όποιες εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα γίνουν, διότι δεν θα γίνουν, για την απελευθέρωση».

Δεν θα εορταστεί λοιπόν η 100η επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης. Είναι φανερό ότι κάτι τέτοιο θα «στραπατσάριζε» την πολυπολιτισμικότητα την οποία επιθυμεί να επιβάλει ο Γιάννης ως αρχή και ως εικόνα για την πόλη. Τόσο αγώνα έκανε ο άνθρωπος για να πετύχει την απευθείας αεροπορική σύνδεση της πόλης μέσω της Turkish Airways (αεροπλάνο-ρέπλικα της οποίας εταιρείας «κοσμεί» το γραφείο του) με την Τουρκία.

Και αυτός ο τύπος στηρίχθηκε επίσημα από το ΠΑΣΟΚ, την αριστερά και τη Ντόρα. Και φυσικά, κάποιοι τον ψήφισαν. Ας αναλογιστούν τώρα τις ευθύνες τους και ας βρουν τρόπο να επιβάλλουν τον εορτασμό για την απελευθέρωση, διότι ΠΡΕΠΕΙ να τιμηθούν η επέτειος αλλά και η ιερή μνήμη όσων πρωτοστάτησαν στην απελευθέρωσή της.

elkosmos

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2012 !!! ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ...

Έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο διαχωρισμού των πυρομαχικών στο Kırıkkale το οποίο ανήκει στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Από την έκρηξη υπάρχουν τουλάχιστον 4 νεκροί ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της έκρηξης από την οποία κατάρρευσε το 4όροφο κτίριο.

Τέσσερις εργάτες που εργάζονταν την ώρα της έκρηξης, εγκλωβίστηκαν στα ερείπια του κτιρίου ενώ πολλά πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα έσπευσαν στον τόπο συμβάντος κι έτσι υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά από την έκρηξη, οπότε και εντοπίστηκαν τα πτώματα των εργατών.

ΠΗΓΗ

"ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΞΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ", ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

Ένα ακόμα δείγμα της τηλεκατευθυνόμενης "ενημέρωσης" στην Ελλάδα των νταβατζήδων


Από την Τετάρτη το βράδυ, οπότε οδηγήθηκε αρχικά στο Εφετείο και κατόπιν στη ΓΑΔΑ ο Ηγούμενος Εφραίμ, γράψαμε πως οι δημοσιοκάφροι διέκοψαν άρον - άρον τις ζωντανές συνδέσεις, αφού οι εκατοντάδες Ελλήνων που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στον Γέροντα, τους χάλασαν τη σούπα και το πανηγυράκι του εξευτελισμού και διαπόμπευσης που είχαν προετοιμάσει!

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς...φωστήρας για να καταλάβει τον πανικό των εν λόγω ανδρείκελων, που προφανώς νομίζουν ότι ο λαός ακόμα τρώει το κουτόχορτό τους και θεωρεί τον π. Εφραίμ "εγκληματία", όπως είπε και η ανακρίτρια Καλού: Ο πανικός τους ήταν έκδηλος κι έβγαινε από τα τηλεπαράθυρα, όπου...αναρωτιούνταν "ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν άξιος", λες και οι πολίτες πρέπει να παίρνουν την άδειά τους για να διαδηλώνουν!!!

Σήμερα λοιπόν, μια καταγγελία για το τι ακριβώς έγινε εκείνη τη μέρα, έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα γράφαμε:

Σε διάφορα μέρη της διαδρομής από την Ιερισσό μέχρι και την Αθήνα, πλήθος κόσμου περίμενε στην εθνική οδό για να χαιρετήσουν τον Γέροντα, με χαρακτηριστικές περιοχές της Λάρισας και του Βόλου.

Φτάνοντας στην Αθήνα δυο διμοιρίες των Ματ περίμεναν έξω από τον Άρειο Πάγο τον «επικίνδυνο κακοποιό». Και ενώ είχαν τον κόσμο απομακρυσμένο από το σημείο που θα ερχόταν ο Γέροντας, οι δημοσιογράφοι σε συνεργασία με την αστυνομία βρισκόντουσαν στο σημείο που θα περνούσε ο Γέροντας, για να μπορέσουν να τραβήξουν πλάνα, και φωτογραφίες για να μπορέσουν να κάνουν το show τους και να πουν ότι ήταν 100 άτομα από παραθρησκευτικές οργανώσεις.

Έπειτα έγινε μια μικρή πορεία από τον Άρειο Πάγο προς τη Γ.Α.Δ.Α., εκεί όπου θα μετέφεραν τον Γέροντα Εφραίμ, όπου διανυκτέρευσε εκεί για ένα βράδυ και την επομένη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Φτάνοντας στη Γ.Α.Δ.Α. και πάλι οι δυο διμοιρίες των Ματ όπου συνόδευαν την πορεία από τον Άρειο Πάγο και εννοείται ότι φορούσαν κράνη, ασπίδες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, (φοβόντουσαν μην κάνουν φασαρίες), κράτησαν αυτή τη φορά 200 μέτρα από το σημείο που θα περνούσε ο Γέροντας Εφραίμ. Ενώ οι δημοσιογράφοι για άλλη μια φορά δίπλα στο σημείο που θα περνούσε ο Γέροντας Εφραίμ…μόνο που δεν τους πάτησε το αυτοκίνητο.

Πριν ξεκινήσει η πορεία από τον Άρειο Πάγο 5 με 6 δημοσιογράφοι συνομιλούν με τον επικεφαλής αστυνομικό και του λένε χαρακτηριστικά:
«Όλοι αυτοί εδώ που έχουν μαζευτεί, μας χάλασαν τα πλάνα και ακούγεται μέσα στο βίντεο τα χειροκροτήματα και το άξιος, άξιος που φώναζαν. Εκεί που θα πάμε να τους κρατήσετε όσο πιο μακρυά γίνεται για να μην ακούγονται».

Τα συμπεράσματα δικά σας, για το πώς λειτουργούν οι δημοσιογράφοι.

Τα ίδια προβλήματα είχαν οι δημοσιογράφοι και την επόμενη ημέρα έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου αν και λιγότεροι που είχαν παρευρεθεί για να υποδεχτούν τον Γέροντα Εφραίμ, τους «χάλασαν» τα πλάνα, όπως είπαν χαρακτηριστικά κάποιοι από αυτούς.


Ώστε σας...χάλασε τα πλάνα η ειρηνική διαμαρτυρία ανθρώπων, επειδή φώναζαν ΑΞΙΟΣ σε έναν ιερωμένο;

Αλλά όταν π.χ οι προστατευόμενοί σας "αναρχικοί" και άλλοι παρακρατικοί καίνε τον Άγνωστο Στρατιώτη, εκεί τα πλάνα είναι...εντάξει;

Ας τα βλεέπουν αυτά όσοι (αποβλακωμένοι) αναμασάνε ακόμα το κουτόχορτο των ελεεινών τσοντοκάναλων!

"Λυπούμαστε" πάντως που σας...χαλάσαμε τα πλάνα: Την επόμενη φορά, θα ζητήσουμε τη γνώμη των αφεντικών σας για το τι θα κάνουμε, "δημοκράταροι" που τάχα ενοχλείστε από τον "σκοταδισμό" της Ορθοδοξίας!

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Η απόλυτη ξεφτίλα του "Υπουργείου Προστασίας Πολίτη". Οπλισμένοι αστυνομικοί φυλάνε τις καλόγριες!

ΠΗΓΗ

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ

Γράφει ο Λάμπρος Κ. Σκόντζος, Καθηγητής - Θεολόγος
Οι εορτές του δωδεκαημέρου, όπως ονομάζονται οι ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων έως και των Θεοφανίων, αποτελούν ένα σημαντικό εορτολογικό σταθμό στη συνείδηση των ορθοδόξων νεοελλήνων. Για τους πιστούς αυτή η αγία περίοδος είναι ευκαιρία για πνευματική ανάταση και περισυλλογή. Για τη συντριπτική όμως πλειοψηφία των ανθρώπων όμως είναι ευκαιρία για εφήμερες κοσμικές και φτηνές ενασχολήσεις. Υπό την επίδραση της δυτικοευρωπαϊκής κοσμικής και υλιστικής κουλτούρας παραμερίστηκε το πνευματικό νόημα των αγίων αυτών εορτών και δόθηκε προτεραιότητα σε κάθε είδους καταναλωτισμού και υλικών απολαύσεων. Τα Χριστούγεννα είναι γι’ αυτούς συνώνυμα πια με το εμπόριο και την ψυχαγωγία. Όχι βέβαια πως και αυτά δεν είναι μέρος της ζωής μας και θα πρέπει να εξοβελιστούν από αυτή, αλλά θα πρέπει να ασκούνται με μέτρο και να δίδεται προτεραιότητα στην ουσία που είναι ο εορτασμός του πιο σπουδαίου γεγονότος της ανθρώπινης ιστορίας, της ενανθρωπήσεως του Θεού για τη σωτηρία του κόσμου, ως υπέρτατη δωρεά του θείου ελέους για το ανθρώπινο γένος και ολόκληρη τη δημιουργία.

Το κύριο «πρόσωπο» της εμπορικής δραστηριότητας αυτών των ημερών είναι ο «Αϊ-βασίλης», ο γνωστός σε όλους μας στρουμπουλός καλοσυνάτος γέρος, με τα κόκκινα ρούχα, ο οποίος φορτωμένος με σάκο έρχεται κάπου από τον αρκτικό Βορρά και μοιράζει (υποτίθεται) δώρα στα παιδιά. Σε τηλεοπτικές διαφημίσεις μάλιστα οι αδίστακτοι έμποροι έφτασαν σε σημείο να τον παρουσιάζουν ακόμα και σε προκλητικές και αμαρτωλές σκηνές, πράγμα απαράδεκτο για άγιο της Εκκλησίας μας.

Έχει τονισθεί πολλές φορές από εκκλησιαστικούς παράγοντες πως ο απίθανος αυτός τύπος, πλάσμα της φαντασίας των δυτικοευρωπαίων, δεν έχει και ούτε μπορεί να έχει σχέση με κάποιον από τους σεβάσμιους και σοβαρούς αγίους της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, παρόλο που αυτός φέρει ονόματα επιφανών αγίων μας, όπως του αγίου Νικολάου στους ξένους (Santa claus) και του αγίου Βασιλείου σε μας. Πρόσφατες έρευνες απέδειξαν πως η προέλευση αυτού του περίεργου πλάσματος των Χριστουγέννων έχει τις ρίζες του στην προχριστιανική παγανιστική αρχαιότητα. Στους αρχαίους Έλληνες ο πληθωρικός Ποσειδών και στους Λατίνους ο αντίστοιχος Νέπτων «έφερναν» δώρα στους ανθρώπους. Στους βορείους λαούς μοίραζε δώρα ο γέρο – Χειμώνας. Στη μεσαιωνική Ιταλία έφερνε τα δώρα η γριά – Μπεφάνα. Με άλλα λόγια η «μασκότ» των Χριστουγέννων, ο «Αϊ-Βασίλης», είναι ένα ξωτικό, μια παγανιστική φανταστική φιγούρα, η οποία έγινε αναπόσπαστο μέρος της καταναλωτικής μανίας αυτών των ημερών.

Είναι γνωστό πως η καθιέρωση της εορτής των Χριστουγέννων έγινε τον Δ΄ μ .Χ. αιώνα στη Δύση και στην Ανατολή στις αρχές του Ε΄ μ .Χ. αιώνα, κυρίως σε αντικατάσταση της μεγάλης ειδωλολατρικής εορτής του «Αήττητου Ήλιου», του στρατιωτικού ιρανικού θεού Μίθρα, ο οποίος εορτάζονταν με μεγαλοπρέπεια στις 25 Δεκεμβρίου σε ολόκληρη τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Οι πατέρες της Εκκλησίας μας όρισαν την ημέρα αυτή ως την ημέρα γέννησης του Χριστού, του νοητού Ηλίου της Δικαιοσύνης, καταφέρνοντας έτσι σε μικρό χρονικό διάστημα να εξοβελιστεί η ειδωλολατρική εορτή και να επικρατήσει η χριστιανική. Όμως οι ισχυρές συνήθειες του ειδωλολατρικού παρελθόντος δεν ήταν εύκολο να αποκοπούν από την ψυχή των ανθρώπων, γι' αυτό πολλά παγανιστικά στοιχεία δευτερευούσης σημασίας μεταλλάχτηκαν και εντάχθηκαν στη νέα πίστη και κυρίως ως φολκλόρ στις λαμπρές πλέον χριστιανικές εορτές. Στην προκείμενη περίπτωση ο προχριστιανικός καλοσυνάτος γέρος έλαβε χριστιανικό όνομα και εντάχθηκε στη λαϊκή ψυχή ως αναπόσπαστο μέρος της θρησκευτικότητάς της.

Τα ονόματα που έλαβε, είτε του αγίου Νικολάου, είτε του αγίου Βασιλείου δεν είναι τυχαία. Οι δύο αυτοί σημαντικοί άγιοι της αρχαίας Εκκλησίας μας υπήρξαν μεγάλοι ανθρωπιστές και κοινωνικοί εργάτες της κοινωνίας. Η άσκηση της φιλανθρωπίας από τον άγιο Νικόλαο, επίσκοπο Μύρων της Λυκίας (+340) υπήρξε παροιμιώδης. Το ιερό του συναξάρι είναι γεμάτο από άπειρα περιστατικά πραγματικής βοήθειας των αναξιοπαθούντων ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής της επισκοπής του και από άτεγκτους ελέγχους κατά των αδίκων ισχυρών. Για τους πιστούς ορθοδόξους ο άγιος Νικόλαος είναι ο άγιος της καλοσύνης, του ελέους και της φιλανθρωπίας. Αλλά και ο άγιος Βασίλειος (+379) είναι ο κατεξοχήν κοινωνικός θεωρητικός και πρακτικός πατέρας της Εκκλησίας μας. Ολόκληρη η ζωή του υπήρξε ένας συνεχής αγώνας ανακούφισης της ανθρώπινης ένδειας και δυστυχίας. Η περίφημη «Βασιλειάδα» της Καππαδοκίας, έργο ζωής του αγίου και πρότυπο φιλανθρωπικό ίδρυμα για όλες τις εποχές, μαρτυρεί περίτρανα την υπέρτατη προσφορά του κορυφαίου αυτού εκκλησιαστικού άνδρα. Μέσα στη χριστιανική συνείδηση οι δυο αυτοί κοινωνικοί άγιοι πέρασαν ως οι αέναοι χορηγοί κάθε είδους φιλανθρωπίας και γι' αυτό οι προχριστιανικοί μυθικοί διανομείς δώρων στους ανθρώπους αντικαταστάθηκαν από αυτούς.

Κατά την γνώμη μου δεν είναι κακό, κατ' αρχήν, να καλλιεργείται μέσα στην λαϊκή ψυχή και ιδιαίτερα στα παιδιά η ιδέα ότι κάποιος άγιος μοιράζει καλοσύνη και αγαθά στους ανθρώπους. Η σκληρή πραγματικότητα μας κάνει να έχουμε την ανάγκη της εξωπραγματικής και μεταφυσικής βοήθειας. Ο «Αϊ-Βασίλης» είναι ο «από μηχανής θεός» που νικά τις αντικειμενικές δυσκολίες, όπως είναι η ανθρώπινη ανέχεια, και φέρνει (υποτίθεται) την ευτυχία. Το άσχημο της υπόθεσης είναι πως ο ευτραφής «Αϊ-Βασίλης», όπως εικονίζεται, δεν έχει σχέση με τον ασκητικότατο άγιο Βασίλειο, ο οποίος πέθανε νέος, 49 ετών σκελετωμένος και αποκαμωμένος από την αέναη κοινωνική εργασία και προσφορά. Το χειρότερο δε είναι πως η εμπορευματοποίηση των εορτών των Χριστουγέννων μετέβαλλαν αυτόν τον μυθικό έστω «Αϊ – Βασίλη» σε μέσο διαφήμισης των πάσης φύσεως προϊόντων, όπως οινοπνευματωδών ποτών, ακόμα και … γυναικείων εσωρούχων!

Ζούμε δυστυχώς σε εποχή έντονου καταναλωτισμού. Ύψιστη αξία είναι πλέον το κέρδος, στο βωμό του οποίου θυσιάζονται τα πάντα. Πίστη στο Θεό, ηθική, σεβασμός της ανθρώπινης προσωπικότητας είναι παράμετροι υποδεέστεροι της οικονομικής ανάπτυξης, που είναι το υπέρτατο ζητούμενο του σύγχρονου ανθρώπου. Ο σημερινός άνθρωπος επιδιώκει να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες οικονομικές ανάγκες του, νομίζοντας εσφαλμένα ότι έτσι μπορεί να ικανοποιήσει το υπαρξιακό κενό που έχει στην ψυχή του. Ο Ιησούς Χριστός ο κύριος του κόσμου και της ιστορίας, του οποίου τη θεία Γέννηση εορτάζουμε αυτές τις ημέρες, είναι για εκείνον σχεδόν άγνωστος. Η λυτρωτική Του δωρεά δεν τον αγγίζει καθόλου. Γι' αυτό αρέσκεται σε λυτρωτικά υποκατάστατα όπως είναι ο μυθικός «Αϊ-Βασίλης» των Χριστουγέννων. Αυτός ο «άγιος» του ταιριάζει, διότι είναι πλασμένος κατ’ εικόνα και ομοίωσή του: καταναλωτικός, ανέμελος, απροβλημάτιστος, χαζοχαρούμενος… Είναι ο νέος τύπος – πρότυπο ανθρώπου της «Νέας Εποχής», ο οποίος λανσάρει τον απροβλημάτιστο (ζωώδη) βίο, υποταγμένο στις «επιταγές» των σύγχρονων καιρών και ο οποίος αναγάγει την κατανάλωση ως ύψιστη αξία. Το ευτραφές ξωτικό – καρικατούρα των εορτών, που ακούει στο όνομα «Αϊ – Βασίλης», δείχνει το δρόμο για έναν τέτοιο τρόπο ζωής, επιφανειακά όμορφο και φανταχτερό, κατά βάθος όμως φρικιαστικό και απάνθρωπο, προμηνύοντας το μέλλον του κόσμου ζοφερό και αβέβαιο!

ΠΗΓΗ

”Ερντογάν βλάκα, ο Οτσαλάν θα σε γδάρει”

Εξοργισμένοι είναι οι συγγενείς των 35 Κούρδων αμάχων, οι οποίοι σκοτώθηκαν εχθές στη διάρκεια επιδρομής της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στα σύνορα με το Ιράκ.

Ο θάνατος των 35 χωρικών, μεταξύ των οποίων υπήρξαν και παιδιά, προκάλεσε κύμα διαμαρτυριών και δυσαρέσκειας στους κουρδικούς κύκλους ενώ οι αντάρτες του PKK κάλεσαν τους Κούρδους της Τουρκίας να εξεγερθούν.

Μέσα σε τεταμένο κλίμα, οι κάτοικοι των κουρδικών κοινοτήτων Ορτασού και Γκιουλγιαζί κήδεψαν σήμερα τα θύματα.

”Ερντογάν βλάκα, ο Οτσαλάν θα σε γδάρει”, φώναζαν οι πολλές χιλιάδες συγκεντρωμένοι, αναφερόμενοι στο φυλακισμένο ηγέτη του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Από την άλλη, ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό, ενώ έσπευσε να δικαιολογήσει την στρατιωτική ηγεσία, λέγοντας ότι ”σύμφωνα με τις εικόνες, που κατέγραψαν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, στην περιοχή βρισκόταν μια ομάδα 40 ατόμων και ήταν αδύνατο να ξέρουμε ποιοι ήσαν”.

Επιπλέον, τόνισε ότι στο παρελθόν οι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν χρησιμοποιούσαν τον ίδιο δρόμο και το ίδιο μέσο μεταφοράς για να περνούν όπλα και πυρομαχικά και να επιτίθενται σε στρατιωτικά φυλάκια, κοντά στα ιρακινά σύνορα.

ΠΗΓΗ

Πέθανε ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής Νικόλαος Σταύρου, που μας αποκάλυψε την πραγματικότητα της κατοχής που περνάμε! Βιντεο.Το περίεργο είναι πώς...

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής πολιτικών επιστημών Νικόλαος Σταύρου, απεβίωσε μετά από καρδιακό πρόβλημα (;) , στα 76 του χρόνια...
Αφύπνιση συνείδησης: Το περίεργο είναι πώς μετά από μια μεγάλη αποκάλυψη, αυτός που την έκανε πεθαίνει!
Δείτε το βίντεο της αποκάλυψης που μας έκανε και βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί...
Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ HOWARD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...




Τώρα σκεφτείτε την τεχνολογία που έχουν ορισμένα κράτη όπως η Αμερική και δείτε στο παρελθόν τι έπαθε όποιος έκανε αποκαλύψεις εναντίων τους ή έλεγε την αλήθεια στον κόσμο...
Ας δούμε μερικά παραδείγματα:
OI ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ELENIN ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=227882707261995&set=a.134371579946442.30380.134366206613646&type=3
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ PHIL SCHNEIDER http://afipnisoy.blogspot.com/2011/11/phil-schneider.html
ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ TOYΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ
http://afipnisoy.blogspot.com/2011/12/fbi-toy.html
Βίντεο απο συμτωματικούς θανάτους Ελλήνων http://afipnisoy.blogspot.com/2011/12/blog-post_8019.html
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ William Cooper http://www.youtube.com/watch?v=YmvgKx1KoQg
Και πολλά πολλά άλλα... Τυχαία;
http://savrez.blogspot.com

hellasxg

ΠΗΓΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ....



ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....