ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ...!!! ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ...!!! ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ... ΤΟΥ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ... ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ;
 

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ο ALPHA ΕΙΔΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ...! ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΟΠΙΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Ρωσία: "Μην τολμήσετε να κάνετε στρατιωτική επέμβαση στη Συρία"

Τη στιγμή που τα σύννεφα πολέμου πυκνώνουν πάνω από τη Συρία, με αφορμή το αεροπορικό χτύπημα από την Ισραηλινή Αεροπορία σε στόχο κοντά στη Δαμασκό, η Ρωσία στέλνει σαφές μήνυμα σε Τέλ Αβίβ και Ουάσιγκτον, «μην τολμήσετε στρατιωτική επέμβαση». 
Είναι προφανές πώς μία επίθεση σε βάρος της Συρίας από το Ισραήλ δεν έχει τη συγκατάθεση της Μόσχας και γι΄αυτό το Κρεμλίνο εξαπέλυσε «προειδοποιητικές βολές» προς πάσα κατεύθυνση. «Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε θα έχουμε να κάνουμε με αδικαιολόγητες επιθέσεις σε στόχους εδαφών μιας κυρίαρχης χώρας, που παραβιάζουν τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και είναι ανεπίτρεπτες, όποιο και αν είναι το κίνητρό τους», είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, σχολιάζοντας τους βομβαρδισμούς στη Δαμασκό χθες από την Αεροπορία του Ισραήλ.
Φαίνεται πώς οι εξελίξεις στην υπόθεση της Συρίας θα είναι ραγδαίες τις επόμενες ώρες ή ημέρες και η Ρωσία θέλει να ενισχύσει τη θέση της. Δεν αποκλείεται να γίνουν επιπλέον μετακινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων, καθώς η Μόσχα δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε Ισραήλ και ΗΠΑ να κάνουν το δικό του παιχνίδι στην περιοχή.
 Στο μεταξύ, οι κάτοικοι του Ισραήλ από χθες, μετά το χτύπημα της ισραηλινής αεροπορίας, ζουν με τον φόβο ενός χημικού εφιάλτη . Ειδικά καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Ανατολικής Ιερουσαλήμ μοίραζαν μάσκες αερίων σε χιλιάδες ισραηλινούς πολίτες, που ζουν με την απειλή της πυραυλικής ικανότητας της Συρίας, και του τεράστιου χημικού οπλοστασίου που διαθέτει.
Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τον συριακό Στρατό το πρωί της Τετάρτης έγινε στην πόλη Jamraya, η οποία βρίσκεται κοντά στη Δαμασκό, προκαλώντας το θάνατο σε δύο εργάτες τον τραυματισμό άλλων πέντε, καθώς και υλικές ζημιές στο ερευνητικό στρατιωτικό κέντρο.
Είχε πραγματοποιηθεί πρωινή επιδρομή όπου με τα όσα έγιναν γνωστά βομβαρδίστηκε κονβόι στα λιβανο-συριακά σύνορα. Στην αρχή οι δύο επιθέσεις ταυτίζονταν αλλά τελικά σύμφωνα με πηγές της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz το Ισραήλ εξαπέλυσε δύο επιδρομές, όπου η δεύτερη ακολούθησε την πρώτη.
Ανώνυμες πηγές από Αμερικανούς αξιωματούχους δήλωσαν στους New York Times ότι το Ισραήλ είχε ειδοποιήσει τις ΗΠΑ για το επικείμενο διπλό χτύπημα. Πρώτα θα χτυπούσαν στρατιωτικό στόχο δηλαδή το κονβόι οχημάτων στα λιβανο-συριακά σύνορα, που κατά αυτούς μετέφερε οπλικά συστήματα, και ενδεχομένως χημικά όπλα στην λιβανέζικη Χεζμπολάχ. Για τα οπλικά συστήματα λέγεται ότι επρόκειτο για τους αντιαεροπορικούς SA-17.
Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ισραηλινής κυβέρνησης, είχε δηλώσει ότι η ανησυχία του Ισραήλ, έγκειται στο γεγονός ότι, το προηγμένο οπλοστάσιο του Άσαντ εκτός ότι μπορεί να περάσει στα χέρια εξτρεμιστικών ομάδων, μέρος του μπορεί να πάει στη Χεζμπολάχ κάτι που αποτελεί εφιάλτη για το Ισραήλ.
Έτσι εξηγείται η συνάντηση λίγες ώρες πριν την επιδρομή, του αρχηγού της ισραηλινής Υπηρεσίας Πληροφοριών αντιστράτηγου Αβίβ Κοτσαβί με τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγό Μάρτιν Ντέμπσι στο αμερικανικό Πεντάγωνο.
Την Τρίτη επίσης αφίχθη στη Μόσχα ο επικεφαλής επί θεμάτων ασφάλειας της ισραηλινής κυβέρνησης, Γιακοβ Αμιντόρ, ενώ τη Δευτέρα ο ισραηλινός στρατός μετέφερε στα σύνορα με τον Λίβανο δύο συστοιχίες του αντιπυραυλικού συστήματος Iron Dome. Δύο ημέρες νωρίτερα η Jerusalem Post  αποκάλυπτε ότι το Ισραήλ δεν θα παρέμενε αδρανές στη μεταφορά μέρους του οπλοστασίου του Άσαντ στα χέρια της Χεζμπολάχ.
Από όλα αυτά προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:
Όντως υπήρξαν δύο επιδρομές. Η Χεζμπολάχ ναι μεν βοηθάει το καθεστώς Άσαντ ως φίλα προσκείμενη, αλλά προφανώς της έχει υποσχεθεί μέρος του προηγμένου συριακού οπλοστασίου, το οποίο θα χρησιμοποιήσει σε κάποια μελλοντική σύρραξη με το Ισραήλ.
Προφανώς ζητούν αντιαεροπορικά συστήματα, για να απειλήσουν την ισραηλινή Αεροπορία, και πιθανώς ζητούν μέρος του χημικού οπλοστασίου, για να δημιουργήσουν τον φόβο στο Ισραήλ ότι δεν θα διστάσουν να το χρησιμοποιήσουν ενάντια στους πολίτες του, εάν η οργάνωση "στριμωχτεί" σε κάποια επικείμενη σύγκρουση.
Προκύπτει ότι ο διακαής πόθος των Ισραηλινών είναι η καταστροφή της Χεζμπολάχ, ίσως σχεδιάζεται κάτι στο κοντινό μέλλον, και η οργάνωση επιδιώκει τον εφοδιασμό της με βαρύ εξοπλισμό, ως παράγοντα αποτροπής.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

BINTEO!! ΣΠΑΝΙΟ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟΥ 1996.... ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ''ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ''!



Λίγο πριν γίνουν "γκρίζα ζώνη"

Ίμια 1996. Τελευταία αποστολή στα Ίμια. Ένα σπάνιο ντοκουμέντο με αμοντάριστα πλάνα, από το αρχείο του Αργύρη Ντινόπουλου, που ως ρεπόρτερ, κάλυψε δημοσιογραφικά εκείνες τις ιστορικές στιγμές.

Δείτε σπάνια πλάνα με λιγοστούς κατοίκους και τον παπά με την ελληνική σημαία ανά χείρας, να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο πάνω στα Ελληνικά Ίμια, λίγο πριν γίνουν γκρίζα ζώνη.

Σημείωση: O αδερφός του αδικοχαμένου ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου, Νίκος Βλαχάκος, σε συνέντευξη του στα "Παραπολιτικά" δήλωσε για την πιθανή αιτία της κρίσης των Ιμίων: "Από τα Ίμια μέχρι την Θάσο υπάρχει ορυκτό και συγκεκριμένα όσμιο, το οποίο είναι υλικό κατάλληλο για κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Το γνώριζαν από τότε αυτό"



parapolitika.gr

Η προίκα των Ιμίων

2_1
Η διεθνής πολιτική αποτελεί ένα πεδίο ανταγωνισμού, συνεργασίας και σύγκρουσης, ευκαιριών. Στις κρίσεις αντιπαρατίθενται η αποφασιστικότητα δύο ή περισσότερων πλευρών. Ως κρίση ορίζεται «μία σημαντική μεταβολή σε ποσοτικό, ποιοτικό ή σε επίπεδο έντασης των αλληλεπιδράσεων μεταξύ κρατών». Ουσιαστικά συνιστά μία νέα εισροή δεδομένων στο πλαίσιο διμερών ή πολυμερών σχέσεων. Το 1996 η χώρα αντιμετώπισε τον Τουρκικό αναθεωρητισμό, αποπειράθηκε αποσπασματικά να τον αντιμετωπίσει αλλά η ηγεσία της λύγισε. Ελληνικό έδαφος κατέστη γκρίζα ζώνη με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό της χώρας. Το σκελετό αυτό αποκρύπτει επιμελώς στο περίφημο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Οι προσεγγίσεις για την κατάληξη της κρίσης διαφέρουν. Οι υπέρμαχοι της λογικής της ειρήνης με κάθε θυσία θεωρούν ότι το κέρδος ήταν η μη σύγκρουση με την Τουρκία, η αποφυγή του πολέμου. Η αντίθετη άποψη θεωρεί ότι η Ελλάδα υπέστη μία σημαντική πολιτικο-στρατιωτική και διπλωματική ήττα.
Η ψύχραιμη, ρεαλιστική και σκληρή άποψη ενός διεθνολόγου – μη πολιτικού δεν μπορεί παρά να θεωρεί την κρίση των Ιμίων ως μια εθνική ήττα για μία σειρά από μη αμφισβητήσιμους λόγους.
Πρώτον, η Ελλάδα εξήλθε της κρίσης έχοντας καταγράψει απώλεια κυριαρχίας επί εθνικού εδάφους. Εκτοτε, στη διεθνή βιβλιογραφία τα Ίμια αναφέρονται ως «αμφισβητούμενη περιοχή» (disputed area).
Δεύτερον, η χώρα επλήγη σε επίπεδο διεθνούς κύρους, αφού η ηγεσία της κατέδειξε εμφανή αδυναμία να διαχειριστεί την κρίση με τρόπο που να προστατεύσει στοιχειωδώς ζωτικά εθνικά συμφέροντα. Λίγους μήνες μετά την κρίση ως μεταπτυχιακός φοιτητής στη Βρετανία στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών του Λάνκαστερ δέχθηκα μία λογική όσο και καυστική παρατήρηση από έναν καθηγητή μου. Μου θύμισε ότι μόνο η ήττα σε μία πολεμική σύγκρουση δικαιολογεί απώλεια εθνικού εδάφους. Ότι η Βρετανία υπερασπίστηκε επιτυχώς κυριαρχικά της δικαιώματα στα μακρινά Φώκλαντ διεξάγοντας έναν πόλεμο. «Προφανώς για να μην πολεμήσετε για τα Ίμια δεν είχατε δίκιο» μου υπογράμμισε. Για έναν Βρετανό, θιασώτη του εθνικού συμφέροντος, που δεν φοβάται να ψελλίσει τις λέξεις πατρίδα και πατριωτισμό, από φόβο μήπως τον χαρακτηρίσουν ακροδεξιό, έναν Βρετανό που εννοιολογικά αντιλαμβάνεται το διεθνές περιβάλλον με όρους εθνικού συμφέροντος, η διαχείριση της κρίσης συνιστούσε μία ελληνική τραγωδία.
Τρίτον, η χώρα απώλεσε τρία άξια παλικάρια της – Έκτορας Γιαλοψός Χριστόφορος Καραθανάσης Παναγιώτης Βλαχάκος – τους οποίους η ηγεσία της χώρας αρνήθηκε αρχικά να τιμήσει ως ήρωες, αφού ο συμβολισμός της απώλειας τους έφερνε δυσάρεστες μνήμες. Μάλιστα έγινε απόπειρα σπίλωσης της μνήμης των δύο και απόδοσης της πτώσης του ελικοπτέρου σε vertigo που έπαθαν οι δύο πιλότοι. Η γραμμή άμυνας των Κ. Σημίτη και Θ. Πάγκαλου θεμελιώθηκε στην καταδίκη των επικριτών τους ως ακραίων εθνικιστών. Η επιχειρηματολογία τους ήταν έωλη και εγκαινίασε μία εθνική αντιπαράθεση μεταξύ της «λογικής» και της «ακρότητας». Σημειολογικά αποτελούσε τη Λυδία Λίθο του φοβικού συνδρόμου που διακατέχει έκτοτε τις ηγεσίες της χώρας, της εξωτερίκευσης του ερασιτεχνισμού στη διαχείριση εθνικών θεμάτων, της πεισματικής άρνησης της αριστεράς να αναγνωρίσει την εθνο-κεντρική χωροταξία του διεθνούς γίγνεσθαι και τον ανούσιο όσο και επικίνδυνο μαξιμαλισμό της ακροδεξιάς.
Τέταρτον, η ελληνική ηγεσία παραβίασε έναν κανόνα που διδάσκεται σε όλα τα τμήματα στρατηγικών σπουδών ανά τον κόσμο. Ότι η πολιτική ηγεσία δεν επιρρίπτει τις ευθύνες μίας εθνικής αποτυχίας στη στρατιωτική ηγεσία. Ακόμα και σε περίπτωση επιχειρησιακής αδυναμίας προστατεύει το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Τουρκική ηγεσία μετά την κρίση δήλωσε εμφατικά ότι «οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα μπορούσαν να εξέλθουν ηττημένες ηθικά από την κρίση». Αν οι ισχυρισμοί περί αδυναμίας ή απροθυμίας των στρατιωτικών να εκτελέσουν εντολές της πολιτικής ηγεσίας ευσταθούν, τότε η στρατιωτική ηγεσία της χώρας θα έπρεπε να είχε οδηγηθεί στη στρατιωτική δικαιοσύνη.
Πέμπτον, οι κρίσεις προσέφεραν στην Τουρκία δυσανάλογα από τα προσδοκώμενα οφέλη. Το Νοέμβριο του 2002 ο στρατηγός Εβρέν είχε δηλώσει στο CNN Turk: Το ’74 πήραμε πιο πολλά εδάφη απ’ ό,τι σχεδιάζαμε! (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 21/11/2002). Όλα αυτά συντελούνται από την έλλειψη αυτοπεποίθησης της ελληνικής πλευράς, το φόβο ανάληψης ρίσκου, εγγενές ποιοτικό χαρακτηριστικό οιασδήποτε δράσης.
Η προίκα των Ιμίων είναι η εθνική μας ηττοπάθεια, η κατάρρευση σε συνθήκες πολιτικο-στρατιωτικής πίεσης, ο ερασιτεχνισμός, η ανούσια ομφαλοσκόπηση, η αποποίηση ευθυνών, πράξη πολιτικά άνανδρη και συνταγματικά ανήθικη. Οι μικροί ηγέτες προκαλούν μεγάλες απώλειες, οι μεγάλοι μικρές ή μεγάλες νίκες. Ας τους θυμόμαστε και τους δύο.
Γιώργος Βοσκόπουλος, επ. Καθηγητής – Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Πηγή

Φόρος ακινήτων ακόμη και σε… βράχια και κοτέτσια

Ακόμα και οι... πέτρες θα φορολογούνται πλέον με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία. Ακόμη και οι άνεργοι θα κληθούν από το φθινόπωρο να πληρώσουν φόρο για χωράφια και κτήματα που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, ακόμη και αν αυτά δεν τους αποφέρουν κανένα εισόδημα. Αλλά και κτηνοτρόφοι που διατηρούν μικρά μαντριά για τα ζώα τους, θα κληθούν να πληρώσουν φόρο γι’ αυτά.
Ακόμη και μικρά, πρόχειρα κοτέτσια, θα πρέπει να δηλωθούν φέτος στις φορολογικές δηλώσεις και να φορολογηθούν.


ΠΗΓΗ


"Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα"
(Κοσμάς ο Αιτωλός)

Δρ. ΗΛΙΑΣ ΚΟΝΟΦΑΓΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ «Άμεση Ανακήρυξη ΑΟΖ και θέσπιση δικαιωμάτων »

"Γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό όραμα  καταρτίζει η Ελληνική κυβέρνηση καθώς σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται οι σεισμικής έρευνες σε Ιόνιο και Λιβυκό πέλαγος σε βάθη 1.000μ έως και 3500μ". Στην δήλωση αυτή προέβη ο ειδικός σε θέματα ερευνών υδρογονανθράκων Ηλίας Κονοφάγος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο Ενεργειακή Ασφάλεια και Άμυνα που διοργάνωσε το defencenet.gr και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ο Δρ. Κονοφάγος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για τη πρώτη σημαντική προσπάθεια μετά από 15 έτη απραξίας  με προοπτική να εξασφαλιστεί ο ασφαλής εφοδιασμός της ΕΕ από κοιτάσματα υδρογονανθράκων και φυσικού αερίου της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ συμπληρώνοντας τη δεύτερη ροή τροφοδοσίας η οποία υπάρχει σήμερα από το αρκτικό πόλο.
Συγκεκριμένα η Κύπρος διαθέτει τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικού αερίου στο κόσμο, καθώς 1 τρισ κυβικά μ. αερίου είναι αρκετά για να καλύψουν τις ελληνικές ανάγκες για τα επόμενα 200 χρόνια!
Ο κ . Κονοφράγος εξέφρασε τη πεποίθηση ότι είναι πιο πρακτικό να γίνουν διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την Τουρκία για την ΑΟΖ παρά για την υφαλοκρηπίδα, ενώ στο ζήτημα της ασφάλειας παραγωγής κατέστησε σαφές ότι Ελλάδα και Κύπρος είναι απόλυτα δεμένες και απαιτείται πλήρης διασφάλιση των εγκαταστάσεων προκειμένου να αποφευχθεί μελλοντικά το ενδεχόμενο δολιοφθοράς εγκαταστάσεων που είναι κυρίαρχο για την ασφάλεια και του κοιτάσματος.
Αναφορικά με το ζήτημα της ΑΟΖ σε σχέση με τις τουρκικές διεκδικήσεις, ο Δρ Κονοφόρος αναφέρθηκε διεξοδικά στο παράδειγμα της Μάλτας η οποία αντιμετώπισε ζήτημα συγκυριαρχίας κοιτασμάτων σε οικόπεδα της ΑΟΖ που διεκδικούσε η Λιβύη επί καθεστώτος Καντάφι στο Κόλπο της Σύρτης.
Η ανακήρυξη εθνικής ΑΟΖ είναι πρωταρχικής σημασίας για να διασφαλιστούν τα «οικόπεδα» ενδιαφέροντος ενώ αντίθετα τυχόν καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων προσφέρει πλεονέκτημα σε εναλλακτικούς διεκδικητές οι οποίοι θα σπεύσουν να εξασφαλίσουν πρώτοι την κυριότητα τους.
«Οι πιθανότητες να μην βρεθεί τίποτα σε μια γεώτρηση γύρω από τη Κρήτη είναι 2%» ανέφερε χαρακτηριστικά υποδεικνύοντας ότι η εκμετάλλευση κοιτασμάτων θα πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα χωρίς καθυστερήσεις".
Ολοκληρώνοντας ο ειδικός σε θέματα ερευνών υδρογονανθράκων Ηλίας Κονοφάγος, αναφέρθηκε στο Νορβηγικό μοντέλο το οποίο όταν ξεκίνησε το 191 απέφερε 16 δισ. από έσοδα πωλήσεων εκ των οποίων το 25% πήγαινε στην Εθνική Άμυνα για τη διασφάλιση των εγκαταστάσεων, ενώ το 75% χρηματοδοτούσε νέες επενδύσεις με επέκταση υποδομής.
Το μοντέλο αυτό θα μπορούσε να αντιγραφτεί και από την Ελλάδα καθώς τα προσδοκώμενα έσοδα εκτιμώνται σε 270δισ για τα επόμενα 35 χρόνια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

EXEI H KOMMOYNIΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;;;



Θέλει η Κανέλλα να κρυφτεί αλλά η μανία της με τη δημοσιότητα δεν την αφήνει. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας, η τηλεμανιακή βουλευτής του ΚΚΕ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Παπαδάκη για να μοιραστεί με το… φιλοθέαμον κοινό την… περιπέτειά της. Και ήταν λαλίστατη. Θα αναφέρουμε κάποια απ’ αυτά που είπε, τα οποία και θα σχολιάσουμε με τον δικό μας τρόπο: «το σπίτι μου δεν έχει φύλαξη και συναγερμό. Είμαι μαζί με τα 9 εκατομμύρια των Ελλήνων» (ναι αλλά τα 9 εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν σπιταρόνα στην Εκάλη, ούτε τζίπ), «αυτά που θέλανε δεν τα πήρανε» (βρήκαν και πήραν 800 ευρώ, θέλανε κι άλλα, αλλά δε βρήκανε, προφανώς η συντρόφισσα Λιάνα τα έχει κάνει… μασούρι στην τράπεζα) «έχουν γνώση οι φύλακες» (αφού δεν έχεις φύλακες…), «δεν είναι κλεφτρόνια, έχω λογαριασμούς με πολιτικά μορφώματα» (ωπα, τους πιάσαμε, χρυσαυγίτες οι δράστες! Μήπως φορούσαν και… μαύρες μπλούζες;), «ήμασταν 4 άνθρωποι στο σπίτι, σε διαφορετικά δωμάτια».

Σ’ αυτό το τελευταίο θα σταθούμε. Πως 4; Μία η Λιάνα, δύο ο (υιοθετημένος) γιός της, τα άλλα δύο άτομα ποια είναι; Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

1ον) Η συντρόφισσα Λιάνα έχει κάνει πράξη την προτροπή της Χρυσής Αυγής προς τους «αλληλέγγυους» και φιλοξενεί στη σπιταρόνα της δύο «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες».

2ον) Έχει δύο υπηρέτριες (οικιακές βοηθούς), αλλά το κρύβει γιατί είναι… κομμουνίστρια

ethnikismos.net

ΗΠΑ: Είπε «Στο όνομα του Ιησού» και ο ένοπλος ληστής το έβαλε στα πόδια…



Σχ. ΚΟ: Υπάρχουν και αυτά τα όπλα…


Αυτό που έπαθε ο μασκοφόρος ληστής που προσπάθησε να ληστέψει μια ομάδα γυναικών μέσα σε ένα σπίτι στο Lake City της Florida, δεν θα το ξεχάσει ποτέ.


Η αστυνομία της Lake City Πόλη λέει ότι ο 24χρονος Derek Lee, εισήλθε σε ένα σπίτι στην Λεωφόρο Lakeview, όπου η ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε πάνω από 14 γυναίκες μαζεμένες σε επίδειξη κοσμημάτων. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Lee φορούσε ένα σκούρο καπέλο του σκι στο κεφάλι του, μαζί με μια μπαντάνα στο πρόσωπό του. Έβγαλε ένα όπλο και διέταξε τις γυναίκες να του παραδώσουν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα.


Μια γυναίκα που σκέφτηκε ότι η σκηνή ήταν «στημένη» έσπρωξε το χέρι του ληστή, και είπε γελώντας, "Είναι μόνο ένα νεροπίστολο". Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Lee (φωτογραφία, δεξιά), έβαλε το όπλο στο κεφάλι της εν λόγω γυναίκας και είπε: «Δεν αστειεύομαι. Θα πυροβολήσω κάποιον, δώστε μου τα χρήματά σας».


Τότε η Jacquie Hagler, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, έβαλε την πίστη της σε δράση, όπως λέει η ίδια.


"Όταν κατάλαβα τι συνέβαινε, σηκώθηκα και είπα: «Εις το όνομα του Ιησού, να βγες από το σπίτι μου τώρα!" Και είπε, «Θα πυροβολήσω κάποιον». Και το είπα και πάλι, με πραγματική τόλμη, "δήλωσε η Hagler. "Όλες άρχισαν να ψέλνουν «Jesus, Jesus, Jesus» και εκείνος έριξε μια γρήγορη ματιά σε όλο το δωμάτιο, άνοιξε την πόρτα και έφυγε τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσε».


Ο Lee ανακρίνεται επίσης για μια απόπειρα ληστείας σε ένα κοντινό ΑΤΜ λίγη ώρα πριν από την εισβολή του στο σπίτι.


Η αστυνομία λέει ότι με βάση την περιγραφή που έδωσαν τα θύματα, ήταν σε θέση να προσδιορίσουν τον Lee και να δείξουν μια φωτογραφία του. Αρκετές από τις γυναίκες τον αναγνώρισαν και τελικά συνελήφθη στο σπίτι του στις 11:17 μ.μ. την Παρασκευή.


Ο Lee κρατείται στις φυλακές της Columbia County για ληστεία και εισβολή στο σπίτι.


Η Hagler λέει ότι ελπίζει ο Lee να πήρε τελικά το μήνυμα.


«Τον έχω συγχωρήσει και προσευχήθηκα για τη σωτηρία του», δήλωσε η Hagler. «Ελπίζω μέσα από την κατάσταση να οδηγηθεί να εμπιστευτεί τον Κύριο και να αλλάξει η ζωή του».



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 
ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

...ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΕΜΠΑΘΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ; 

ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ



ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ
«ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ
Πάρε την σκούπα σου και καθάρισε την αυλή της πατρίδας μας από τα σκουπίδια των αμαρτιών μας.
Τώρα καταλαβαίνουμε πόσο μας στοίχισε αυτό που χάσαμε δηλ. την αγάπη προς το ΥΙΟΝ ΣΟΥ και ΘΕΟ μας.
Δεν έχουμε λόγους καθαρής προσευχής, αλλά κάθε μέρα αντικρύζουμε μόνο βάσανα και προδοσία να περιτριγυρίζει τις ζωές μας.
Μην βλέπεις εμάς ΠΑΝΑΓΙΑ, αλλά κάνε ΕΛΕΟΣ για τα παιδιά και τους ανήμπορους».

Αυτά τα λόγια έστειλε κατασυγκινημένος από τον πόνο που αντικρύζει καθημερινά ένας γέροντας σε πνευματικό αδελφό παρακαλώντας τον να τα προωθήσει επειγόντως σε όποιον μπορεί, για να τα συμπεριλάβει στην προσευχή του...
Του τόνισε δε ιδιαίτερα την ανάγκη προσευχής των μικρών παιδιών που ως γνωστόν είναι πιο καθαρά από εμάς και εισακούονται από την Παναγία καλύτερα.
Η δαιμονική μπόρα κλιμακώνεται. Οι εγχώριοι εργολάβοι της τρόικα αφού επέβαλλαν με δαιμονική μανία δυσβάσταχτους φόρους και απειλούν ήδη και με άλλους περισσότερους, δίνουν εντολές για φορολογικές φυλακές, απειλούν με άρση της απαγόρευσης κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας ενώ την ίδια ώρα με την ίδια δαιμονική μανία κουκουλώνουν τα σκάνδαλά τους και δημιουργούν άλλα καινούργια. 
Τα λόγια είναι ανεπαρκή να εκφράσουν τα αποτελέσματα της εφαρμογής του δόγματος του σοκ στην στην χιλιοματωμένη πατρίδα μας.
Στα περισσότερα ελληνικά σπιτικά επικρατεί σιωπή και βουβό κλάμα ενώ την ίδια ώρα οι δέκτες των τηλεοράσεων συνεχίζουν ακάθεκτοι να ξερνάνε βία κι απειλές, προσπαθώντας να προκαλέσουν φόβο γνωρίζοντας ότι ακριβώς ο φόβος είναι ό,τι πιο εκφοβιστικό...
Όμως η λύση είναι στα χέρια μας και την γνωρίζουμε. Την γνωρίζουμε όλοι όσοι έχουμε γνωρίσει την σταυραναστάσιμη δύναμη της Πίστης μας. Την γνωρίζουμε γιατί η Παναγία ήταν πάντα εκεί όταν Της το ζητήσαμε. Ας κλείσουμε λοιπόν τις τηλεοράσεις και τους υπολογιστές μας έστω για λίγη ώρα κι ας ανάψουμε το καντήλι του σπιτιού μας. Ας πάρουμε τα μικρά παιδιά μας και να τα εξηγήσουμε την κρισιμότητα των στιγμών. Ας στενοχωρεθούν τώρα, δεν πειράζει, για να μην στενοχωρεθούν όταν μεγαλώσουν. Σε πολλά σπίτια ήδη τα παιδιά έχουν καταλάβει πολύ καλύτερα από εμάς ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά... Ας τα οδηγήσουμε μαζί με εμάς μπροστά στο καντήλι και την εικόνα της Παναγίας κι ας Την παρακαλέσουμε όλοι μαζί να πάρει επιτέλους την σκούπα της γιατί αρκετοί έχουμε αρχίσει και λυγάμε.
Να πάρει την σκούπα Της όπως την πήρε το 1830 στην Ι.Μ. Ιβήρων και ξεπάστρεψε τους Τούρκους από το Μοναστήρι (ΕΔΩ). Αρκεί να το ζητήσουμε με πόνο. Ακριβώς εκεί, στην μεγαλύτερη απελπισία μας - όπως έλεγε κι ο γ. Πορφύριος - να στραφούμε σε Αυτήν για να κάνει το θαύμα Της και νά 'στε σίγουροι πως θα το κάνει γιατί ο ελληνικός λαός πέρασε τον κανόνα του όπως μας διαβεβαίωσε η άλλη μεγάλη μορφή του σύγχρονου αγιορείτικου μοναχισμού, ο γ. Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός (ΕΔΩ). Απλά θα χρειαστεί να ζητήσουμε την άρση του Σταυρού μας και σε αυτό, το μικρά παιδιά είναι οι καλύτεροι αντιπρόσωποί μας για να το αιτηθούν από την Παναγία μας.

Έλεγε ο γέροντας Παΐσιος :
«Προσέχετε τα μικρά παιδιά τί αθωότητα εχουν στη σκέψη. Με τίς προσευχές των μικρών παιδιών μπορούμε να κάνουμε θαύματα, γιατί ό Κύριος ακούει τίς αθώες τους προσευχές».

Ποιανού άλλου θέλουμε την διαβεβαίωση, αν όχι αυτού που προέβλεψε με την παραμικρή λεπτομέρεια την δαιμονική μπόρα που βιώνουμε σήμερα;
Και μην ξεχνάτε αυτό που έχουμε αναφέρει πολλές φορές :
όπως ο γέροντας προέβλεψε την δαιμονική μπόρα, προέβλεψε και μας διαβεβαίωσε και για την θεϊκή λιακάδα που ακολουθεί.
Κι αυτό «χάρη στην προσευχή των μοναχών και των μικρών παιδιών» όπως έχει αναφέρει καθώς και γιατί «ο κανόνας του Έθνους μας τελείωσε...» (ΕΔΩ)

ΗΓΓΙΚΕΝ

Σεραφείμ Πειραιώς: "Καλώς προβάλλει τον εθνικισμό η ΧΑ"

"Η Χρυσή Αυγή προβάλλει τον εθνικισμό και καλώς τον προβάλλει» δήλωσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος πρόσθεσε πως «η Χρυσή Αυγή πρέπει να αποβάλει κάποια πράγματα σε ορισμένους κύκλους της, όπως τις παγανιστικές ιδεοληψίες, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν αποτελεί ούτε χρυσή ελπίδα ούτε μαύρη νύχτα. Είναι ένα κόμμα που εκφράζει ένα τμήμα των ψηφοφόρων".
Από την πλευρά του, κληθείς επίσης να σχολιάσει τις δηλώσεις Κουράκη, υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει ένα λάθος της Αριστεράς. Αυτές οι απόψεις είναι το λιγότερο αφελείς και ασταθείς».
Κατηγόρησε δε, τα κόμματα της Αριστεράς ότι επιθυμούν αποχριστιανοποίηση του ελληνισμού. «Αυτή τη στιγμή η Αριστερά μιλά συνέχεια για το διαχωρισμό έθνους-Εκκλησίας. Θέλουν να αποχριστιανοποιήσουν το έθνος, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στο γένος των Ελλήνων;» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ δεν θέλουν τη συμπόρευση έθνους-Εκκλησίας» κατέληξε ο μητροπολίτης Πειραιά.
«Αυτό που λέει ο κ. Κουράκης είναι μια πολιτική κουταμάρα, γι' αυτό προσπάθησε να το μαζέψει» δήλωσε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, o μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος για τα περί φορολόγησης των πολιτών που δηλώνουν "Χριστιανοί Ορθόδοξοι".
Ο ίδιος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Πώς είναι δυνατόν να λέμε τέτοιες απόψεις, τη στιγμή που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις συνέπειες αυτής της κρίσεως; Με την ίδια λογική, όσοι δεν έχουν παιδιά, δεν πρέπει να πληρώνουν φόρους για σχολεία».

«Μόνο θετικές αντιδράσεις είχαμε μετά το χτεσινό μου κήρυγμα που είπα ''φέρτε τα λεφτά πίσω''» πρόσθεσε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΑΞΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ... Η υπηρέτρια της Λ.Κανέλλη που κοιμάται στο υπόγειο...

-Η βουλευτής του ΚΚΕ κατοικεί στο ακριβότερο προάστειο της Ελλάδας σε πολυτελή μεζονέτα
-Είναι (ήταν...) κάτοχος υπερπολυτελούς τζιπ
--Διατηρεί οικιακή βοηθό την οποία κοιμίζει στο υπόγειο του πολυτελούς σπιτιού της
Τα παραπάνω είναι αρνητικά; Σε καμία περίπτωση, αφού και η ίδια είναι μία επιτυχημένη δικηγόρος και επιχειρηματίας του χώρου των εκδόσεων. Εκτός ίσως από το γεγονός ότι κοιμίζει στο υπόγειο την οικιακή βοηθό το οποίο το κρίνουμε αρνητικό, αφού η μεζονέτα είχε άλλα δύο δωμάτια που θα μπορούσε να κοιμάται η υπηρέτρια της κ.Λ.Κανέλη, χωρίς να είναι μπουντρουμιασμένη στα υπόγεια.
'Ετσι, τα περί "περίεργων διαρρήξεων" και "προειδοποιητικών εισβολών" που αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ, μάλλον είναι γραφικά. Τώρα ανακάλυψε την - εν πολλοίς εισαγόμενη - εγκληματικότητα το ΚΚΕ; Μάλλον άργησε...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γάλλοι ομοφυλόφιλοι διαδηλώνουν κατά του "γάμου" των ομοφυλόφιλων




Ο Xavier Bongibault

C-FAM / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι διαδήλωσαν στο Παρίσι πριν δύο εβδομάδες και στις γαλλικές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο, ενάντια στην προτεινόμενη νομοθεσία που θα νομιμοποιεί το «γάμο» μεταξύ ομοφυλοφίλων στη Γαλλία. Μία από τις εκπλήξεις στη γαλλική εκστρατεία υπέρ του «παραδοσιακού» γάμου είναι ότι στην προσπάθεια αυτή, μαζί με οργανώσεις υπέρ της οικογένειας και ακτιβιστές εντάχθηκαν και ομοφυλόφιλοι.

«Τα δικαιώματα των παιδιών υπερέχουν του δικαιώματος γιαπαιδιά», ήταν το σύνθημα των διαδηλωτών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Jean-Marc, Γάλλος δήμαρχος - ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος.

Παρά το γεγονός ότι η Γαλλία είναι γνωστή για την ‘laissez faire’ στάση της απέναντι στο σεξ, οι ηγέτες οργανώσεων υπέρ της οικογένειας έσπευσαν να οργανώσουν  έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων που ήταν αντίθετοι στον προτεινόμενο «γάμο» των ομοφυλόφιλων.  Όταν ο Γάλλος πρόεδρος Hollande ανακοίνωσε τις προθέσεις του να νομιμοποιήσει το «γάμο» των ομοφυλοφίλων τον περασμένο Νοέμβριο, μια διαδήλωση κατά της πρότασης συγκέντρωσε 100.000 διαδηλωτές. Και τότε αυτό που ξεκίνησε ως μια συζήτηση για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων» άλλαξε σε μία συζήτηση σχετικά με το δικαίωμα του παιδιού να έχει μια μητέρα και έναν πατέρα, και οι αριθμοί όσων αντιδρούσαν εκτοξεύτηκαν και συμπεριέλαβαν μάλιστα και απίθανους συμμάχους.

Ο Xavier Bongibault, ένας ομοφυλόφιλος άθεος, είναι ένα από τα γνωστά πρόσωπα που είναι κατά του νομοσχεδίου. «Στη Γαλλία, ο γάμος δεν έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων. Ο γάμος στη Γαλλία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει παιδιά με οικογένειες », είπε σε μια συνέντευξη. «Η πιο σοβαρή μελέτη που έγινε μέχρι στιγμής ... καταδεικνύει σαφώς ότι ένα παιδί έχει πρόβλημα να μεγαλώνει με γκέι γονείς».

Ο Jean Marc, ο οποίος συζούσε με έναν άντρα για 20 χρόνια, επιμένει, «Το κίνημα των ΛΟΑΤ που μιλάει στα μέσα ενημέρωσης ... δεν μιλάμε για λογαριασμό μου. Ως κοινωνία δεν θα πρέπει να το ενθαρρύνουμε αυτό. Δεν είναι βιολογικά φυσικό».

Σοκαρισμένος από το νομοσχέδιο, ο 66χρονος Jean-Dominique Bunel, ειδικός στο ανθρωπιστικό δίκαιο που έχει εργαστεί για την ανακούφιση σε εμπόλεμες περιοχές, είπε στη Le Figaro ότι "μεγάλωσε με δύο γυναίκες" και ότι «υπέφερε από την έλλειψη ενός πατέρα. Μια καθημερινή παρουσία, ένα χαρακτήρα και ένα σωστό αρσενικό παράδειγμα, κάποιο αντίβαρο στη σχέση της μητέρας μου με την ερωμένη της. Ήμουν γνώστης όλων αυτών από πολύ νεαρή ηλικία. Έζησα την απουσία ενός πατέρα, και το έζησα όπως ένα ακρωτηριασμό».

«Μόλις έμαθα ότι η κυβέρνηση επρόκειτο να επισημοποιήσει τον “γάμο” μεταξύ δύο ατόμων του ίδιου φύλου, αναστατώθηκα», εξήγησε. Θα «θεσμοποίσουν μια κατάσταση που με έχει σημαδέψει σημαντικά. Σε αυτό υπάρχει μια αδικία που δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να επιτρέψω. " Αν οι γυναίκες που τον ανέθρεψαν είχαν παντρευτεί, "θα έκανα φασαρία και θα προέβαινα σε καταγγελία ενώπιον του γαλλικού κράτους και ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για την παραβίαση του δικαιώματός μου να έχω μια μαμά και έναν μπαμπά. "

Μια οργάνωση υπέρ της οικογένειας που περιλαμβάνει ομοφυλόφιλους είναι σίγουρα διαφορετική από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιθανόν στα περισσότερα μέρη σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι σαφές γιατί, τουλάχιστον ορισμένοι, Γάλλοι ομοφυλόφιλοι είναι όχι μόνο υπέρ του γάμου μεταξύ άνδρα - γυναίκας, αλλά κάνουν και καμπάνια ενάντια στον «γάμο» μεταξύ ομοφυλοφίλων. Θα μπορούσε να πει κάποιος επειδή η Γαλλία έχει ήδη επιτρέψει τη Συμβίωση, για όλα τα ζευγάρια, για περισσότερο από μια δεκαετία. Όποιος και αν είναι ο λόγος, αυτός ο ισχυρός συνασπισμός μπορεί να σταματήσει τον «γάμο» μεταξύ ομοφυλοφίλων στη Γαλλία.

Η Γαλλική Εθνοσυνέλευση θα αναλάβει τη συζήτηση του νομοσχεδίου στις 29 Ιανουαρίου.





ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ο Κουράκης, το Κοράνι και μια τυχαία δήλωση



Λάβαμε με email από τον πνευματικό αδελφό Σπύρο το παρακάτω :
Ο βολεμένος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης (!!!) ζήτησε να πληρώνουν φόρο οι ορθόδοξοι χριστιανοί για την συντήρηση της Ορθοδόξου εκκλησίας.

Το ίδιο ακριβώς προστάζει και το κοράνι στο 9:29.

Το Κοράνι διατάζει στο 9:29 όταν γίνουν οι μωαμεθανοί αρκετοί σε μια περιοχή, να δίνουν τρεις επιλογές στους κάφρους‡
1. ή να γίνουν μωαμεθανοί
2. ή να πεθάνουν
3. ή, αν πρόκειται για Χριστιανούς και Εβραίους, να πληρώνουν απάνθρωπο χαράτσι.


Κάφρους ‡( οι μωαμεθανοί ονομάζουν εμάς τους μη μωαμεθανούς). Σύμφωνα με γλωσσολόγους η αραβική λέξη "κάφρος" (καφίρ στον ενικό, κουφάρ ή καφρίν στον πληθυντικό), αποτελεί τον πιο προσβλητικό χαρακτηρισμό της "ιερής" γλώσσας του Ισλάμ.

Μπορεί ο κύριος Κοράνης, συγνώμη Κουράκης να ακολουθεί όποιο δόγμα (πέρα του δόγματος της κρατικής κατσαρόλας) επιθυμεί αλλά ας γνωρίζει από τώρα ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα αυτή η δήλωσή του ακόμα και αν μετατραπεί σε πραγματικότητα.

Μπορεί να κόψει το κράτος του κυρίου Κουράκη όσους μισθούς θέλει, μπορεί να πάρει και τα σπίτια μας, μπορεί να μας σκοτώσει ακόμα αλλά δεν μπορεί να μας πάρει τα ιδανικά και τα πιστεύω μας γιατί αυτά βρίσκονται μέσα στην ψυχή μας.

Τα δύσκολα χρόνια που ζούμε δεν είναι αποτέλεσμα της Ορθοδοξίας αλλά της πολιτικής των τσοπάνηδων που έγιναν βουλευτές και μπήκαν στα μεγάλα σαλόνια της ακολασίας και της πολιτικής βρώμας.
Ο απλός ιερέας παλεύει σήμερα με την ενορία του να θρέψει με ένα πιάτο φαγητό τον προδομένο ξεπουλημένο ψηφοφόρο του κυρίου Κουράκη ο οποίος δεν τον σεβάστηκε και τον ξεσπίτωσε.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε χιλιάδες καθημερινά παραδείγματα ανθρωπιάς από την πλευρά της Ορθοδοξίας και απανθρωπιάς από την πλευρά του κράτους.
Αυτά ο κύριος Κουράκης και οι λοιποί εθνοπατέρες αποκλείεται να τα καταλάβουν φυσικά.
Οσοι πολέμησαν την Ορθοδοξία διαχρονικά, απλά εξαφανίστηκαν.
Η Ορθοδοξία δεν είναι ο ναός και τα καντήλια αλλά η ψυχή και το πνεύμα της φιλανθρωπίας του κάθε πιστού.

Κύριοι Κουράκηδες αυτού του τόπου καλό θα ήταν να κάνετε και μια δήλωση πρόταση ώστε το δικό σας μισθό να τον πληρώνει το κόμμα που εκπροσωπείτε.
Αλλά μάλλον αυτό δεν σας συμφέρει και εκεί σιωπάτε.
Τέλος κύριε Κουράκη θα σας υπενθυμίσω ότι ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΜΙΣΘΟΣ αντιστοιχεί σε 7 (επτά) μισθούς Ορθοδόξων ιερέων.
Τουλάχιστον αυτοί επιτελούν έργο.
Εσείς πέρα από αυτή τη δήλωσή σας τί άλλο κάνατε για τον τόπο και τον συνάνθρωπο.

Την απάντηση να την δώσετε πρώτα στη συνείδησή σας και μετά στο λαό.

Κάποιος που έχασε τα πάντα και παραδόξως είναι κάθε μέρα χαμογελαστός.
Σπύρος - Θεσσαλονίκη.


ΠΗΓΗ