Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΟΥ blogme.gr ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12 . ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Την Παρασκευή είναι η δίκη του Αντώνη Τσιπρόπουλου για την υπόθεση του blogme.gr ώρα 9 π.μ., στο Κτίριο 9, (Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών).
Κάτι δέν πάει καλά με ότι έχει να κάνει με τις ελευθερίες και τα δικαιώματα του ατόμου στην Ελλάδα τελευταία
Η έκβασή της δίκης του του Αντώνη Τσιπρόπουλου είναι καθοριστική για τις ελευθερίες στο ελληνικό διαδίκτυο.
Πιθανή καταδίκη του Α. Τσιπρόπουλου θα σημάνει καταδίκη της ελεύθερης βούλησης του Ελληνικού διαδικτυακού ''σύμπαντος'' σε πνευματικό Μεσαίωνα.
Είμαστε μαζί με τον Αντώνη από την πρώτη στιγμή και θα είμαστε ολοι και την Παρασκευή στο πλάι του στην περιπέτεια του. Η ποινική δίωξη του είναι και
δίωξη όλων των ελευθεριών που αντιπροσωπεύει το ίντερνετ και των ανθρώπων που αγωνίζονται σε αυτό.
Οπως έχει ήδη ειπωθεί η δίωξη του εκτός απο δογματικά πλημμελής είναι και κοινωνικά επικίνδυνη.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

αναδημοσίευση από το www.katagelies.gr

Παπά Σάββας - Το χάραγμα του αντίΧριστου


Σε ευχαριστούμε καθημερινώς για τις Ειδήσεις Δημοσθένη

Σύντομα Κρίση στα Βαλκάνια - Είπε κανένας τίποτα για τις Προφητείες?



Αντιδρούν Κύπρος και Μόσχα

Η Μόσχα δεν θα υποστηρίξει μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, δήλωσε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, υποστηρίζοντας ότι αυτή συνιστά παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

Ο Λαβρόφ επεσήμανε από μια ενδεχόμενη αναγνώριση του Κοσόβου, θα προκληθεί ντόμινο συνεπειών. «Θα υπάρξουν αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Βαλκανική και άλλα σημεία» τόνισε.

Από πλευράς Κύπρου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται η χώρα να συμφωνήσει σε απόσχιση και αναγνώριση του Κοσόβου, χαρακτήρισε «μη ακριβή» τη δήλωση Μπιλντ για κοινή θέση 26 χωρών της ΕΕ.

«Υπάρχουν χώρες που ήδη έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους, όπως η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Ολλανδία κ.α. Από εκεί και πέρα δεν είμαι σε θέση να προδικάσω τι θα γίνει με το Κόσοβο και ποιες χώρες θα ταχθούν έτσι ή αλλιώς» είπε ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος.