Ασφαλιστικός νόμος και Αποκάλυψη

Ασφαλιστικός νόμος, άρθρο 153, παράγραφος 2
''Από την ίδια άνω ημερομηνία (1/6/2009) ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλιστεί ή να καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές...και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα εάν δεν διαθέτει αριθμό Μ.Κ.Α....''
Αποκάλυψη, κεφάλαιο 13, στίχος 17
'',,,και ινα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος αυτού.''
Το επόμενο βήμα είναι να δοθεί η δικαιολογία ότι προς αποφυγήν πλαστογραφίας θα εισαχθεί ο προσωπικός αριθμός στο χέρι ή το μέτωπο.

Δεν ήταν στο πρόγραμμα ο Εθνικός Ύμνος


Στο πρωτόκολλο που αφορά τα εγκαίνια σχολείων δεν περιλαμβάνεται ο Εθνικός Ύμνος, αναφέρει κοινή ανακοίνωση της Σχολικής Εφορείας και του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου, με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο στο πρόγραμμα των εγκαινίων που τέλεσε ο Υπουργός Παιδείας δεν συμπεριλήφθηκε ο Εθνικός μας Ύμνος.

Όσον αφορά τους ισχυρισμούς, ότι ο Υπουργός Ανδρέας Δημητρίου «σηκώθηκε και έφυγε», όταν ο κόσμος που παρευρέθηκε στα εγκαίνια έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο, η ανακοίνωση αναφέρει «τέσσερα άτομα έψαλλαν αποσπασματικά και αυθαίρετα τον Εθνικό Ύμνο, όταν ήδη ο Υπουργός και οι μισοί περίπου από τους 350 παρευρισκόμενους βγήκαν εκτός της αίθουσας τελετής, με σκοπό να γίνουν τα αποκαλυπτήρια της πλάκας».

Αναφερόμενος στο περιστατικό που έγινε προχθές κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου στο Πισσούρι, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Νίκος Κουτσού χαρακτηρίζει τον Υπουργό Παιδείας σαν «προσωποποίηση της πρόκλησης και των διχαστικών ενεργειών». Στη δήλωσή του, ο κ. Κουτσού κάνει λόγο για «πρόκληση κατά της εθνικής ταυτότητας των Ελληνοκυπρίων και της κρατικής υπόστασης της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Υπουργό Παιδείας». Προσθέτει ότι το Ευρωπαϊκό Κόμμα, έχοντας διερευνήσει τις πληροφορίες και επικαλούμενο διαβεβαίωση αυτόπτη μάρτυρα, «επιβεβαιώνει ότι στη λήξη της εκδήλωσης εγκαινίων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πισσουρίου, και όταν μεγάλος αριθμός παρευρισκομένων άρχισε να ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο, ο Υπουργός Παιδείας σηκώθηκε επιδεικτικά και αποχώρησε από την εκδήλωση».

Ο κ. Κουτσού είπε, επίσης, πως «δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για τον Υπουργό το γεγονός ότι η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου ανεξήγητα δεν περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα» και κατέληξε αναφέροντας ότι, «δυστυχώς, ο Υπουργός Παιδείας συνεχίζει να αποτελεί την προσωποποίηση της πρόκλησης κατά της εθνικής ταυτότητας των Ελληνοκυπρίων και της κρατικής υπόστασης της Κυπριακής Δημοκρατίας, και κράχτης διχαστικών ενεργειών». Πέρα από τον ίδιο τον Υπουργό, «εξηγήσεις πρέπει να δώσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας», κατέληξε.

Η ελληνικότητα ήταν εμφανής

Η ανακοίνωση της Εφορείας και του Συνδέσμου Γονέων αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθ’ ότι η ελληνικότητά της ήταν εμφανής, εφόσον τα παιδιά χόρεψαν εννιά ελληνικούς χορούς, η εκδήλωση άρχισε με εικοσάλεπτο αγιασμό, ενώ στους ιστούς και στην πλάκα, εκτός από την ευρωπαϊκή, υπήρχαν η ελληνική και κυπριακή σημαία.

Ο κοινοτάρχης Πισσουρίου Χρίστος Φουτάς είπε στη «Σ» ότι το πρωτόκολλο για τα εγκαίνια σχολείων καταρτίστηκε πριν από πολλά χρόνια και δεν περιλαμβάνεται σε αυτό ο Εθνικός Ύμνος στο τέλος της εκδήλωσης. Πρόσθεσε δε, ότι σε καμιά περίπτωση δεν έχει ανακρουστεί ο Εθνικός Ύμνος σε εγκαίνια σχολείων.

http://www.sigmalive.com/news/local/154426



Πηγές:ΑΝΤΙΒΑΡΟ

Δίνει ρέστα ο μικρός



It was 356 BC down in Macedonia,
A boy was born in the town of Pella,
But what he didn't know was what he was gonna' be,
The greatest warrior in history,

Alexander, Alexander, "The Great, The Best"
Conquered lands from the east to the west
united Greece in his ultimate quest,
put the Persian army to the test...

At 13 Aristotle told him what to do,
But Alexander didnt want to get schooled!
But he learned things that would help him rule,
Reading, writing and philosophy too,

At Age 16 he was ready to go,
Quelled a Thracian rebellion just fo sho!
In 336 BC tragedy struck,
His father Philip was killed just for a quick buck,

Being trained from the start he knew what to do,
Prepared to win cause he couldnt lose
Now his father was gone he took the throne,
His army was small but he wasnt alone,

Led 35,000 soldiers in to Persian lands,
With anger in his heart and a sword in his hand,
He first battled at the Granicus River
Broke those enemies like wood into splinters

(Reprise x1)

Beat half a million like a breeze,
Went south to Tyre and started a siege,
Liberated Egypt from Persian rule,
Beat em at Guagmela like downright noobs,

His men got tired and they wanted home,
But they kept on chugging like Rocky on Road,
Burned some palaces down to the ground,
Indian Monarchs all running around,

When he finally went home he was a great king,
20 inch rims on his chariots and his hands on lotsa bling,
But he wasnt happy, that was for sure
Took up drinking (and a lot more)

Malarial fever infected him in June,
Just goes to show what Mosquitoes can do!
Just 32 years and 8 months old,
Alexander froze up like the Arctic zone

Alexander, Alexander The Great, The Best
Now he walks with gods on Mt. Olympus,
But what weve learned from this is war is pretty messed
But watch your back for bugs or theyll lay you to rest.


To βίντεο το βρήκε πρώτο το greekalert

Τούρκοι και Κοσοβάροι στήνουν βρώμικο παιχνίδι με τους λαθρομετανάστες στην Αθήνα




hellenicrevenge

Καλούσαν τους Αφγανούς με αφίσες να τα σπάσουν.......



Προχθές το απόγευμα 21 Μαίου,στη Πάτρα διοργανώθηκε από αριστερές οργανώσεις διαδήλωση υπέρ των μεταναστών μετά από την επιχείρηση σκούπα που έγινε από την αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το φάρο για τους Σομαλούς!

Αναρτήθηκαν αφίσσες που καλούσαν το κόσμο να συμμετάσχει!Η πρωτοτυπία όμως είναι ότι μαζί με τις αφίσσες ήταν τοιχοκολημένες και κάποιες άλλες μικρότερου μεγέθους πάνω απο τις μεγαλύτερες!
Οι μικρότερες αφίσσες δεν είχαν εικόνες παρά ηταν λευκές με "Αραβικα-Αφγανικα'' γράμματα!Δε μπορούσε κάποιος να καταλάβει τι ακριβώς έλεγαν Πέρα από τον αριθμό 21!Το έξυπνο είναι ότι είναι ένα απλό κείμενο χωρίς να το υπογράφει κάποιος κάτι που θα τους δίνει άλλοθι!

Παρακολουθώντας τις ειδήσεις του Super B μία δημοσιoγραφος επισκέφθηκε...........
το καταυλισμό και σηνομιλούσε για την επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας με τους αφγανούς.Οι αφγανοί γνώριζαν για το τι είχε γίνει και στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου αναφέρθηκε και η πορεία των αριστεριστών!
Προς έκπληξη μου οι αφγανοί γνώριζαν για τη πορεία και στην ερώτηση της δημοσιογράφου από που; απάντησαν από κάποιες αφίσσες στους δρόμους που έγραφαν αφγανικά!Η δημοσιογράφος επέμεινε και ρώτησε για το περιεχόμενο που αναγραφόταν στις αφίσσες!Η απάντηση των αφγανών ήταν ότι μας καλούν 21 Μαίου για να κάνουμε ζημιές!!!!!!!!!

Η δημοσιογράφος τότε κάνει την εξής ερώτηση;

-Δηλαδή σας καλούν για εξέργεση

Απάντηση Αφγανού:

-Ναι!Και για ζημιές,Να κάνουμε ζημιές!

Καλό θα ήταν να μεταφραστεί αυτό το κείμενο και στα Ελληνικά!

Ενα 24 ωρο αργότερα είχαμε μεγάλης έκτασης επεισόδια στην Αθήνα από λαθρομετανάστες και αριστεριστές!

Τα συμπεράσματα δικά σας για το ποιος υποκινεί τις καταστροφές και ποιός εκμεταλεύεται αυτούς τους ανθρώπους!

Φοβάμαι πως κάτι ετοιμάζεται με τους λαθρομετανάστες!Ίσως έχουμε και νέα ''Δεκεμβριανά".Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά!

Υ.Γ. Παρακαλώ διασταυρώστε το.Ότι αναγράφω είναι πέρα για πέρα αληθινό.Ας ενημερωθεί πια ο κόσμος για το τι γίνεται πίσω από τη πλάτη του!Σας παραθέτω φωτογραφίες με τις αφίσσες που τράβηξα σήμερα το πρωί προς απόδειξη των λεγομένων μου!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή:
vendeta

Ακούστε τη μαρτυρία μιας γυναίκας για την πορεία των λαθρομεταναστών της Πέμπτης



Ακούστε τι συνθήματα φώναζαν οι "καλοί" συνάνθρωποι μας λαθρομετανάστες που βγήκαν…απλά στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν "ειρηνικά".

Ακούστε επίσης και τους Έλληνες "φιλάνθρωπους" και "προοδευτικούς" που συμμετείχαν στην πορεία των λαθρομεταναστών, τί συνθήματα φώναζαν και αυτοί!!

Συνθήματα όπως "θάνατος στους εχθρούς του Ισλάμ-Χριστιανούς" είναι ειρηνικά;;!

Η επίθεση με πέτρες στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπως αναφέρει η κυρία που θα ακούσετε στο βίντεο, κάτοικος της περιοχής, είναι ειρηνική πράξη Έλληνες;

Εμείς γιατί δεν αντιδρούμε με όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας;!

Πρέπει να φτάσει το πρόβλημα έξω από την πόρτα σας για να το καταλάβετε επιτέλους Έλληνες; Αντιδράστε!

Ακούστε τη μαρτυρία εδώ



hellenicrevenge

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΦΙΝΛΑΝΔΗ ΣΤΗ ΠΑΡΟ



Σοκ στην Πάρο από τον ομαδικό βιασμό μιας 50χρονης Φινλανδής από τρεις νεαρούς αλλοδαπούς, στο αλσύλλιο του ιερού ναού της Εκατονταπυλιανής, στην Παροικιά.

Το περιστατικό συνέβη στις 7.00 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Οι δράστες την ακινητοποίησαν, της έκλεισαν το στόμα και στη συνέχεια την βίασαν. Στη συνέχεια της άρπαξαν τη τσάντα και διέφυγαν.

Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, και τελικά λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις νεαρούς Πολωνούς ως δράστες της επίθεσης.

Πηγή