ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ


ΑΠΟ ELELEF: Φυσικἀ εῖναι σὐμπτωσις ὀτι αυτἀ γἰνονται τἠν ημἐρα που ξεκἰνησε η ἀσκησις ἩΓΕΜΩΝ" τῆς Τουρκἰας καἰ τῶν "συμμἀχων" μας,ποὐ στἠν ουσἰα διχοτομεἰ τὀ Αιγαἰο.
Κἀθε ἀλλη σκἐψις εῖναι απὀδειξις φασισμοὐ.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΕΛ 6)



Η Άγκυρα θέλει 2 κράτη στην Κύπρο δηλαδή ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ


Το άρθρο του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στην αγγλόφωνη εφημερίδα Χουριέτ Ντέιλι Νιους επιβεβαιώνει και αποκαλύπτει τους στόχους της Τουρκίας για τη λύση του Κυπριακού, η οποία ζητά δύο ιδρυτικά κράτη - ένα ε/κ και ένα τ/κ - με πολιτική ισότητα, μια σαφή δηλαδή περιγραφή της παρθενογένεσης, εμμένει στις παραμέτρους του σχεδίου Ανάν και παραβιάζει το δικαίωμα ιδιοκτησίας κατά παράβαση των σχετικών διεθνών και ευρωπαϊκών συμβάσεων.

Τη θέση αυτή διατύπωσε με σημερινές δηλώσεις του στην Πάφο ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, προσθέτοντας ότι ο Τ/κ ηγέτης εμμένει στη διατήρηση των αναχρονιστικών Συνθηκών Εγγυήσεως του 1960 όπως επίσης και στην παράκαμψη του Πρωτοκόλλου 10 της Συνθήκης Προσχώρησης και κήρυξη της λύσης ως πρωτογενούς δικαίου για να επιτραπούν μόνιμες παρεκκλίσεις από το κοινοτικό κεκτημένο.

Οι θέσεις Ταλάτ, κατέληξε ο κ. Ομήρου, όπως παρατίθενται στο άρθρο του αποτελούν επανάληψη προηγούμενων θέσεων και το αμετακίνητο των τουρκικών θέσεων στο Κυπριακό.

«Είναι καθήκον μας η διαμόρφωση μιας εναλλακτικής στρατηγικής και καθορισμός μέσα από συλλογική διαβούλευση στο Εθνικό Συμβούλιο συγκεκριμένης στρατηγικής για τη διαχείριση του κρίσιμου ορόσημου του Δεκεμβρίου του 2009», πρόσθεσε.

Πηγή:sigmalive

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


f-452_rightΤελικά οι Αμερικάνοι έριξαν και τους Τούρκους πάνω στον Καραμανλή. Το θέμα είναι μέχρι που θα πάει η βαλίτσα και μέχρι που είναι διατεθιμένοι οι Τούρκοι να παίξουν το παιχνίδι των Αμερικάνων. Ας ελπίσουμε οτι κατά την διάρκεια της άσκησης δεν θα έχουμε παρατράγουδα μια και ήδη οι αεροπορικές συγκοινωνίες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις αδήλωτες στρατιωτικές πτήσεις και τις αυθαιρεσίες των Τούρκων σε μία περιοχή κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που υποτίθεται έχουν δεσμεύσει στο Αιγαίο.




Πηγές: LIAKO

"Ζωγράφισαν" την Παναγία με κομπινεζόν;!Στην Ελλάδα όχι μόνο επιτρέπεται,αλλά θεωρείται και...τέχνη!!!

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕ ΛΕΝΕ Ν'ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ,ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ-ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΕΛΕΕΙΝΑ ΤΟΥΣ...ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Τελικα,ορισμενοι μαλλον εχουν αναλαβει "εργολαβια" την διαπομπευση οτιδηποτε χριστιανικου στη χωρα μας:δεν εξηγειται αλλιως πως,μετα το θορυβο για το επαισχυντο "αρμα Εφραιμ" του γνωστου θλιβερου καρναβαλιου,ηρθε στο προσκηνιο αλλη μια περιπτωση υβρεως,που εχει το θρασος να πλασαρεται και ως...τεχνη!!!Η Παναγια μας λοιπον,αυτο το Υψιστο Προσωπο στη θρησκεια μας,επεσε θυμα των αρρωστημενων φαντασιωσεων και κατευθυνομενων προσβολων,που την παρουσιαζουν σε πινακα ζωγραφικης ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ!!!

Την "αποκαλυψη" εκανε η "Ζουγκλα" του γνωστου διαπλεκομενου...επαναστατη με βιλες και Καγιεν,Μακη Τριανταφυλλοπουλου:οπως μπορειτε να διαβασετε εδω,ουτε λιγο ουτε πολυ μιλαει για "απαραδεκτη λογοκρισια",που επιβαλλεται οχι επειδη το "εργο" ηταν οντως εμετικο και επαισχυντο,αλλα λογω της...θρησκοληψιας!!!Για τετοια...θολοπροοδευτικη "ενημερωση" μιλαμε!Φαινεται πως καποιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΑΠΙΣΤΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ!

Καταρχην ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ,ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑΣ" ΕΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΩΡΥΕΣΤΕ!Δεν θα μας κανετε μαθηματα δημοκρατιας,ελευθεριας και προοδου εσεις,που εχετε καταπατησει αυτες τις εννοιες ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!Ειμαστε σιγουροι πως αν καποιος τολμαγε να κανει μια αντιστοιχη εκθεση ζωγραφικης αναπαριστωντας τις φατσες σας με αντιστοιχο τροπο,θα προχωραγατε σε μηνυσεις,απειλες,ακομα και βανδαλισμους με τη βοηθεια των "δικων σας παιδιων" (το εχετε αποδειξει αλλωστε αυτο,ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ που δεν σας αρεσουν).

Επειτα,ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ να βλεπουμε συνεχως την ιδια κατευθυνομενη "τεχνη" και "σατιρα" να στρεφεται ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ!Και για να μην παρεξηγηθουμε,δεν ζηταμε σε καμια περιπτωση ν'αρχισετε να κοροιδευετε τα ιερα και τα οσια Μουσουλμανων,Εβραιων,Βουδιστων και αλλων θρησκειων.Σε αντιθεση μ'εσας που το παιζετε δημοκρατες,ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ.

Κατω τα ξερα σας λοιπον απο την Παναγια!Καθε χρονο τετοια εποχη,εν μεσω Μεγαλης Τεσσαρακοστης,σκυλιαζετε κυριολεκτικα εναντιον οτιδηποτε χριστιανικου:τι να πρωτοθυμηθουμε;Τα "σκανδαλα" ιερεων που παραφουσκωνετε;Τα "ευαγγελια του Ιουδα" και αλλα τετοια γραφικα;ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙΚΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!Ναι ξερουμε,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΣΤΑ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ) ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ,αλλα ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Αλλα τι περιμενεις απο ενα κρατος που επιτρεπει τη διακωμωδηση των ιερων και οσιων μιας τεραστιας μεριδας των πολιτων του!Στην ψωροκωσταινα εχουμε μαθει να βριζουμε και να λοιδωρουμε με το παραμικρο ιερεις,μοναχους και οτιδηποτε εχει να κανει με τη χριστιανικη θρησκεια!Φυσικα,οι ιδιοι θολοκουλτουριαραιοι που ταχα μαχονται υπερ της "ελευθεριας" της τεχνης,ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΤΙΡΙΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Βλεπετε,υπαρχουν ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ:Τολμας να διαμαρτυρηθεις επειδη υβριζεται η Ορθοδοξη Χριστιανικη θρησκεια σου;Εισαι ρατσιστης,φασιστας,θρησκοληπτος κλπ.Τολμας να πεις το παραμικρο εσυ για καποια αλλη θρησκεια,ειδικα την Εβραικη και τη Μωαμεθανικη;Εισαι ΠΑΛΙ...ρατσιστης,φασιστας και το υπολοιπο παραμυθακι!!!Κοινως,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ,ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ!

Ε λοιπον οχι!Δεν προκειται να σας περασει,οσο και να φωνασκειτε!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!Κι αν δεν σας αρεσει,μπορειτε να πατε για...φιλοξενια και εκθεση της "τεχνης" σας στις χωρες των φιλων σας:Αφγανισταν,Πακισταν,Ιραν κλπ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ ΕΚΕΙ...



Πηγές: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!


Μια σημαντικότατη αρχαιολογική ανακάλυψη έγινε στο Ισραήλ, στην περιοχή Νες Χαρίμ, κοντά στην Ιερουσαλήμ. Πρόκειται για το μωσαϊκό κατεστραμμένης εκλησίας της Βυζαντινής περιόδου (6ος-7ος αιώνας) και επιγραφή γραμμένη στα αρχαία ελληνικά! Περιμένουμε να δούμε τι κινήσεις θα κάνουν οι "δικοί" μας ανευθυνοϋπεύθυνοι και αν θα ενδιαφερθούν καθόλου για αυτή τη νέα και σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη!
Πηγές: ΣΤΟΧΟΣ

Καραμανλής: «Μακεδονική μειονότητα δεν υπάρχει»


«Ως Μακεδόνας, δεν αισθάνομαι μέλος καμίας μειονότητας» δήλωσε στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Μακεδονική μειονότητα δεν υπάρχει». Αυτό δήλωσε κατά τη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με αφορμή την έκθεση Μακ Ντούγκαλ για την οποία υπογράμμισε ότι «οι μηχανισμοί που αποβλέπουν στην προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οφείλουν να έχουν ως τελικό σκοπό την ενίσχυση της αρμονικής συνύπαρξης των πολιτών» και ότι «δεν μπορεί να μετατρέπονται σε όχημα για εκείνους που συνειδητά επιχειρούν την προώθηση δικών τους σκοπιμοτήτων στο επίπεδο διακρατικών σχέσεων».

«Δεν μπορεί», συνέχισε ο κ. Καραμανλής, «να γίνονται εργαλείο στα χέρια εκείνων, που για ιδιοτελείς σκοπούς επιδιώκουν την καλλιέργεια εντάσεων στο εσωτερικό μιας κοινωνίας».

Τόνισε μάλιστα ότι «ματαιοπονούν, όσοι επιχειρούν να κατασκευάσουν ιστορικό παρελθόν σε βάρος της ιστορικής αλήθειας. Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι μπορούν να υποκλέπτουν την Ιστορία άλλων».

Αυταπάτες ας μην έχει κανένας, δήλωσε ο κ. Καραμανλής: «τη δική μας Ιστορία, δεν τη χαρίζουμε σε κανένα. Ιστορία χιλιάδων ετών δεν παραχαράσσεται και δεν εκχωρείται», είπε ο κ. Καραμανλής, ο οποίος, επιδοκιμαζόμενος από την πλειοψηφία πρόσθεσε:

«Και να πω μια κουβέντα, ευθέως όπως τη νιώθω. Μακεδονική μειονότητα δεν υπάρχει. Ως Μακεδόνας δεν αισθάνομαι μέλος καμίας μειονότητας».

Πηγή:
Καθημερινή, HellenicRevenge

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ



Συνολικά 16 τουρκικά μαχητικά χωρισμένα σε 2 σχηματισμούς, προέβησαν σε 2 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του εθνικού εναέριου χώρου.

Η διαδικασία αναγνώρισης και αναχαίτισης από μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας οδήγησε σε 2 εμπλοκές.

Η δραστηριότητα επικεντρώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου.

Είναι σαφές πως εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, και λίγο πριν ξεκινήσει η άσκηση "Ηγεμών", περίπου το ένα τρίτο των παραβιάσεων καταλήγει σε εμπλοκή αφού τα μαχητικά της Τουρκίας δείχνουν "επιμονή" στο να μην αποχωρήσουν από τον εθνικό εναέριο χώρο.

H ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

dsc02433

Ο θάνατος του μικρού Αλέξη και οι ενοχές με τις οποίες φόρτωσαν στο σύνολό της την αστυνομία τα κανάλια, είχαν σαν αποτέλεσμα το πέρασμα του μυνήματος, οτι η αστυνομία δεν πειράζει κανέναν και δεν τολμά πλέον να πυροβολήσει. Αυτό με την σειρά του είχε σαν αποτέλεσμα να αποθρασυνθούν οι πάντες και να έχουμε καταντήσει Φαρ Ουέστ. Και θεωρούμε αυτονόητο οτι αυτός είναι ο λόγος αύξησης της εγκληματικότητας και όχι η οικονομική ανέχεια. Κι αν το πάτε έτσι, δεν ήταν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας που κομπλεξικά ούρλιαζε και απαιτούσε να γεμίσουμε με εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες για να δείξουμε οτι δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά οι κλασσικοί ψευτοκουλτουριάρηδες.

Θυμίζουμε τις λεωφορειοπειρατείες. Στις δύο πραγματικές, -γιατί πιστεύουμε οτι είχαμε και μία γιαλαντζί-, οι λεωφορειοπειρατές σκοτώθηκαν. Άλλη λεωφορειοπειρατεία δεν έγινε επειδή οι επίδοξοι πειρατές αποθαρύνθηκαν. Η αλήθεια πονάει, αλλά με τις μπουρδολογίες μερικών μερικών, κυρίως δημιοσιογράφων θα θρηνήσουμε πολλά θύματα. Όταν μας ασκούν βία πρέπει να ασκήσουμε μεγαλύτερη. Όποιος δεν το καταλαβαίνει πρόβλημά του, γιατί πρόβλημα θα έχουμε όλοι μας.



Εκτύπωση E-mail

Πηγές: LIAKO

Ο Μπους επισκέπτεται ένα σχολείο...

Ο Μπους επισκέπτεται ένα σχολείο και αρχίζει να μιλάει στα παιδάκια για το πόσο μεγάλη
είναι η Αμερική, για το πόσο δημοκρατική και σπουδαία... χώρα είναι και για το πώς υπερασπίζεται όλο τον κόσμο, για την τρομοκρατία και για το πώς τελικά θα μας σώσει από
όλους τους τρομοκράτες.Αφού λοιπόν τελειώνει μετά από κάνα μισάωρο, λέει στα παιδιά να κάνουν ότι ερώτηση θέλουν.
Σηκώνει το χέρι του ο Jack, ο πρόεδρος του χαμογελάει και ο Jack αρχίζει:
- Έχω 3 ερωτήσεις κ.πρόεδρε:
1. Πώς είναι δυνατόν να είστε πρόεδρος αφού πήρατε λιγότερες ψήφους από τον αντίπαλό σας στις εκλογές;
2. Συμφωνείτε πως η βόμβα στη Χιροσίμα ήταν η μεγαλύτερη τρομοκρατική πράξη της ιστορίας;
3. Είναι αλήθεια ότι θέλετε να βομβαρδίσετε το Ιράκ χωρίς καμία απόδειξη μόνο και μόνο για τα πετρέλαια;

Ο Bush χλωμιάζει, κομπιάζει και πάνω στην ώρα χτυπάει το κουδούνι και βγαίνουν τα παιδιά
διάλειμμα.
Όταν επιστρέφουν λοιπόν, ο πρόεδρος ξαναλέει στα παιδιά να κάνουν ότι ερώτηση θέλουν. Σηκώνει το χέρι του ο Danny , ο πρόεδρος του χαμογελάει και ο Danny αρχίζει:
- Κ. πρόεδρε έχω 5 ερωτήσεις:
1. Πώς είναι δυνατόν να είστε πρόεδρος αφού πήρατε λιγότερες ψήφους από τον αντίπαλό σας στις εκλογές;
2. Συμφωνείτε πως η βόμβα στη Χιροσίμα ήταν η μεγαλύτερη τρομοκρατική πράξη της ιστορίας;
3. Είναι αλήθεια ότι θέλετε να βομβαρδίσετε το Ιράκ χωρίς καμία απόδειξη μόνο και μόνο για τα πετρέλαια;
4. Γιατί σήμερα το κουδούνι χτύπησε 20 λεπτά νωρίτερα;
5. Πού είναι ο Jack ;

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΔΡΑΣΙΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ


ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ!

Σε άκρως φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του "ΔΡΑΣΙΣ- ΚΕΣ" για τους δυο μεγάλους Ήρωες του Κυπριακού Ελληνισμού (δυο απο τον μακρύ κατάλογο της θυσίας για Λευτεριά και Ένωση) του Γρηγόρη Αυξεντίου και του Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Παρών ο συμμαχητής του "Σταυραετού", που έμεινε μαζί του μέχρι ττην τελευταία στιγμή και ήταν ο πρώτος που αντίκρυσε το απανθρακωμένο -δείγμα του.... πολιτισμού των Εγγλέζων- σώμα του Αυξεντίου. Ο Αυγουστής Ευσταθίου μας αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές του Αυξεντίου και την παλικαριά με την οποία αντιμετώπισε και αψήφισε τον θάνατο, μπροστά στην Πίστη για Ελευθερία και Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα!
Συγκινημένη η αδερφή του Ευαγόρα Παλλικαρίδη, Μαρούλα Βρυωνίδη- Παλλικαρίδη, δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της, ενθυμούμενη τους αγώνες του Ήρωα αδερφού της, αλλά και τη σκληρότητα των Εγγλέζων, που ακόμη και λίγη ώρα πριν κρεμάσουν το 18χρονο παιδί, δεν τους επέτρεψαν να τον αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν, να τον αποχαιρετήσουν!
Συγκλονιστικός και ο Πρόεδρος του ΔΡΑΣΙΣ- ΚΕΣ, Ανδρέας Αποστόλου, που θύμισε σε όλους ότι ο Αγώνας της ΕΟΚΑ δεν έχει τελειώσει, αφού η Ένωση δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί!

περισσότερα μπορείτε να δείτε και στον Στόχο που θα κυκλοφορήσει




Το βίντεο είναι από παλαιότερη συγκέντρωση των Δρασιτών
και όπως πολυ εύστοχα σχολιάζει ο φίλος που έχει ανεβάσει το βίντεο
" Η απόδειξη ότι αγωνιζόμαστε μόνο για την πατρίδα, αυτό μας συνδέει και δεν μπορεί να το καταλάβει κανένα κομματόσκυλο..."

Πηγές: greekalert

Η ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, η συγκέντρωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου για την επέτειο της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Εκατοντάδες πατριώτες, εθνικιστές και βορειοηπειρώτες από τη Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου και έδωσαν το παρόν.

Το μήνυμα που στάλθηκε από τη συγκέντρωση ήταν σεβασμός στα δικαιώματα των βορειοηπειρωτών αδερφών μας και αυτονομία στη Βόρειο Ήπειρο. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο ιστορικό του βορειοηπειρωτικού αγώνα, στην σημερινή κατάσταση που επικρατεί και στην εγκατάλειψη της περιοχής από τις σύγχρονες ελληνικές κυβερνήσεις.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα. Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτισαν οι σύλλογοι Βορειοηπειρωτών «Δέλβινο» και «Άγιοι Σαράντα» Λάρισας, η ΣΦΕΒΑ Θεσσαλονίκης, η ένωση Χειμαριωτών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ενδοχώρα, οι Ανένταχτοι Πατριώτες, εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος του Ιστορικού Κέντρου Λάρισας κ. Μπαρτζώκης. Ακόμη χαιρετισμό απεύθυναν ο πολιτευτής της Ν.Δ κ. Δ. Παπαδημοπουλος, ο πρώην πολιτευτής της Ν.Δ κ. Μάνος Μανωλάκος και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.
Από νωρίς το πρωί ελληνικές σημαίες και λάβαρα είχαν κατακλύσει την πλατεία ενώ εμβατήρια και τραγούδια για τη Βόρειο Ήπειρο δονούσαν την ατμόσφαιρα. Τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν «Η λύση είναι μία αυτονομία», «Βόρειος ήπειρος γη ελληνική θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» «Λευτεριά στη Βόρειο Ήπειρο» κ.α.
Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε ειρηνική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οι κάτοικοι της Λάρισας πλαισίωσαν με θέρμη τη συγκέντρωση ενώ από όπου περνούσε η πορεία κόσμος έβγαινε στα μπαλκόνια και επευφημούσε.
Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που καταστροφές, λεηλασίες και βεβηλώσεις ναών γινόντουσαν από κάποιους «εξεγερμένους» στην πόλη, οπότε η εικόνα νέων που κρατάνε ελληνικές σημαίες και φωνάζουν για τα εθνικά ιδανικά ενθάρρυνε και έδωσε ελπίδα στους Λαρισαίους. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πολλά χρόνια να γίνει πορεία για εθνικό θέμα στη Λάρισα. Οι διαδηλωτές δεν παρέλειψαν περνώντας από την εβραϊκή συναγωγή να φωνάξουν συνθήματα κατά της σιωνιστικής σφαγής που γινόταν στη Γάζα πριν λίγο καιρό. Η πορεία επέστρεψε στην κεντρική πλατεία και έληξε με τον εθνικό ύμνο.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

Εθνικιστικό αντίδοτο στα χρεοκοπημένα Σκόπια


Οσο η οικονομία της γειτονικής χώρας βουλιάζει τόσο υψώνονται οι διπλωματικές κορώνες της κυβέρνησης

Επιδείνωση των σχέσεων της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα βλέπουν και στα Σκόπια, με αφορμή τα γεγονότα στην Οχρίδα και την επίθεση κατά των Ελλήνων ταξιδιωτών, καθώς και την ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε η Ελλάδα.

Κάποιοι πιο ψύχραιμοι στη γειτονική χώρα εκφράζουν φόβους ότι τα «τείχη» που ορθώνονται με την Ελλάδα, σε συνδυασμό με τις σοβαρές επιπτώσεις της εσωτερικής και της παγκόσμιας κρίσης, θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο τη σημερινή κακή οικονομική κατάσταση της χώρας -η αντιπολίτευση μιλάει ήδη για κατάρρευση-, όπου η ανεργία καλπάζει κοντά στο 40% και οι μισθοί κινούνται στα επίπεδα των 250 ευρώ τον μήνα.

Το τελευταίο διάστημα επίσης ξεκίνησε ένας νέος κύκλος κλεισίματος επιχειρήσεων, με πρώτες τις μεταλλευτικές, ενώ οι εξαγωγές καταποντίζονται και οι ξένες επενδύσεις, μαζί και οι ελληνικές, έχουν σταματήσει.

Μια σειρά από σημαντικούς τομείς της οικονομίας της ΠΓΔΜ συνδέονται άμεσα με τη χώρα μας και το κυνήγι μαγισσών κατά της Ελλάδας, στο οποίο επιδίδονται ο Νίκολα Γκρούεφσκι και οι άλλοι εθνικιστές κυβερνητικοί παράγοντες, δεν αφήνει πλέον ανεπηρέαστες και αυτές τις σχέσεις, αυξάνοντας τις επιπτώσεις για τη γειτονική χώρα.

Επίσης εκτιμάται πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα μειωθεί και ο αριθμός των Ελλήνων που φτάνουν στη γειτονική χώρα, είτε ως τουρίστες είτε για να ψωνίσουν κάποια φτηνότερα προϊόντα από τις συνοριακές πόλεις της ΠΓΔΜ είτε για να παίξουν στα καζίνα της, με δέλεαρ και άλλες «απολαύσεις».

Αυτές τις ημέρες ο διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Τζόναθαν Σίλε ξεκαθάρισε στα Σκόπια ότι θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο χρηματοδότη για τον άξονα 10 που μετονομάστηκε προκλητικά σε «Μεγάλου Αλεξάνδρου», εφόσον η Ελλάδα δεν δέχεται να χρηματοδοτήσει το εν λόγω έργο με τα 80 εκατ. ευρώ. Να σημειώσουμε ότι η κυβέρνηση επιχειρούσε να αποκρύψει την πραγματικότητα κάνοντας λόγο για χρηματοδότηση του άξονα 10 από την ΕΕ.

Γυρίζει την πλάτη


Την ίδια ώρα ο Ν. Γκρούεφσκι έκλεινε τα μάτια απέναντι στους απολυμένους των επιχειρήσεων που πτώχευσαν και πραγματοποιούν καθημερινά συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της κυβέρνησης, αλλά και στους πρωτοσέλιδους τίτλους πολλών εφημερίδων που με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφουν τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας.

Τα στοιχεία της ίδιας της Στατιστικής Υπηρεσίας, παρά το «μαγείρεμα» της κυβέρνησης, είναι αποκαλυπτικά. Ο αριθμός των απασχολουμένων στη βιομηχανία μειώθηκε τον μήνα Ιανουάριο κατά 3,4%, ενώ η κατάσταση παρουσιάζεται δυσμενέστερη στον τομέα των ορυχείων, όπου ο αριθμός των εργαζομένων μειώθηκε κατά 18%.

Στη χειρότερη θέση έχουν περιέλθει οι βιομηχανίες κατεργασίας μετάλλων και οι κλωστοϋφαντουργίες. Μάλιστα, ο διευθυντής της μεταλλοβιομηχανίας Silmak ανακοίνωσε ότι το εργοστάσιο πρόκειται να κλείσει μέσα στον Μάρτιο και όλοι οι εργαζόμενοι να απολυθούν, εφόσον δεν υπάρχει πλέον ζήτηση για την παραγωγή του.

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
Βάζουν στο στόχαστρο την Ελλάδα

Στις σχεδόν τρεις δεκαετίες που κρατά η διαμάχη για το όνομα με την Ελλάδα, η αντιπαράθεση διατηρούνταν κυρίως σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας. Ομως επί Γκρούεφσκι πέρασε και σε ένα σημαντικό μέρος της κοινωνίας, με πρωταγωνιστές τα πιο ακραία στοιχεία.

Στις εθνικιστικές συγκεντρώσεις κατά της Ελλάδας του περασμένου χρόνου, που συνοδεύτηκαν και με επιθέσεις κατά του ελληνικού γραφείου συνδέσμου στα Σκόπια -ουσιαστικά πρόκειται για την Ελληνική Πρεσβεία-, πρωταγωνιστούσαν στελέχη και μέλη του κυβερνητικού VMRO-DPMNE.

H επίθεση στην Οχρίδα φέρεται πως έγινε οργανωμένα από μια οργάνωση με την ονομασία «Ενωμένη Μακεδονία». Ομως η πόλη της Οχρίδας είναι μικρή και όλοι γνωρίζονται. Ετσι για την επίθεση δείχνουν προς την πλευρά του VMRO-DPMNE, το οποίο έχει συγκεντρώσει υπό τη σκέπη του όλα τα ακραία εθνικιστικά στοιχεία, κυρίως στον χώρο της νεολαίας.

Και δεν είναι άσχετο το γεγονός ότι στον ίδιο χώρο, όπου συνέβη η επίθεση κατά των Ελλήνων ταξιδιωτών και των τριών λεωφορείων τους, την επομένη πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συγκέντρωση του VMRO-DPMNE για τις προεδρικές και δημοτικές εκλογές της 22ας Μαρτίου.

Στη συγκέντρωση αυτή όπου μίλησαν ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι, ο υποψήφιος πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ και ο υποψήφιος δήμαρχος του VMRO-DPMNE, αλλά δεν είπαν ούτε μία λέξη για την επίθεση.

Ελληνικές επενδύσεις

Ενώ οι ξένοι επενδυτές ακυρώνουν τις όποιες επενδύσεις προγραμμάτιζαν στην ΠΓΔΜ, πριν από δύο εβδομάδες άρχισε να λειτουργεί στο Πρίλεπ ακόμη ένα ελληνικό εργοστάσιο, το «Ronikolant», για την παραγωγή κολάν και καλτσών, επένδυση ύψους 2 εκατ. ευρώ. Το εργοστάσιο πρόκειται αρχικά να απασχολήσει 240 εργαζομένους και να φτάσει τους 600. Εκπρόσωποι των τοπικών αρχών δήλωσαν στα εγκαίνια ότι έως τώρα Ελληνες επιχειρηματίες έχουν πραγματοποιήσει συνολικά στην πόλη επενδύσεις ύψους 30 εκατ. .

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΙΔΗΣ

Πηγή:
Έθνος

Η Κύπρος στο σταυροδρόμι διακίνησης της ενέργειας


Η γεωπολιτική σημασία της Κύπρου απορρέει από τη γεωγραφική της θέση στην ανατολική Μεσόγειο (περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας και μεγάλης αστάθειας), καθώς και από τις υποδομές στο έδαφός της (αεροναυτικές διευκολύνσεις, επιτήρηση θαλάσσιου/εναέριου χώρου, επικοινωνίες).

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Βρετανικές Βάσεις (ΒΒ) στην Κύπρο είναι οι μοναδικές υπερπόντιες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που διατήρησε η Βρετανία μετά την κατάλυση της αποικιοκρατίας. Η φράση του πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας Anthony Eden, στη δεκαετία του '50, φαίνεται ότι έχει διαχρονική ισχύ για τους Βρετανούς. «... No Cyprus no certain facilities to protect our supply of oil. No oil, unemployment and hunger in Britain. It is as simple as that... ». Οι ΒΒ είναι αναγκαίες για τα συμφέροντα της Βρετανίας, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ενέργεια.

Η στρατηγική της Τουρκίας για τη Κύπρο, που τέθηκε τη δεκαετία του '50, στοχεύει στον έλεγχο ολόκληρης της νήσου και τη δημογραφική αλλοίωση, για λόγους που σχετίζονται με τη προώθηση των συμφερόντων της στην Ανατολική Μεσόγειο. Υλοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό με τις συνθήκες Εγγυήσεως/Συμμαχίας 1960 και την εισβολή του 1974. Θα είχε ολοκληρωθεί αν υιοθετείτο το σχέδιο Ανάν το 2004.

Σήμερα, η Τουρκία συνεχίζει τις προσπάθειες για ολοκλήρωση του στόχου της με ενέργειες που στοχεύουν σε:

* Λύση συνομοσπονδίας για το Κυπριακό και διατήρηση των επεμβατικών δικαιωμάτων και στρατευμάτων της, καθώς και των εποίκων.
* Αμφισβήτηση της οντότητος της Κυπριακής Δημοκρατίας (ΚΔ) και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της (δεν αναγνωρίζει την ΚΔ, δεν ανοίγει τα λιμάνια και αεροδρόμιά της στα κυπριακά πλοία και αεροσκάφη, παραβιάζει συστηματικά το θαλάσσιο και εναέριο χώρο της, προωθεί λαθρομετανάστες στις ελεύθερες περιοχές).
* Αναβάθμιση του ψευδοκράτους και εξάλειψη κάθε ελληνικού στοιχείου στις κατεχόμενες περιοχές (εγκλωβισμένοι, παρεμπόδιση επιστροφής προσφύγων, καταστροφή θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς των Ελλήνων, εκμετάλλευση των περιουσιών τους, αλλαγή τοπονυμίων).

Η Τουρκία δεν αποκρύπτει τους στόχους της και αποθρασύνεται συνεχώς, όσο η Ελλάδα και η Κύπρος δεν αποτελούν αποφασιστικό και σθεναρό ανάχωμα στην πορεία της για ένταξη στην ΕΕ, και δεν επιφέρουν σ' αυτήν υπολογίσιμο κόστος. Συνεχίζει ανενόχλητη την πορεία της προς την ΕΕ, χωρίς να έχει αποσύρει τις κατοχικές δυνάμεις και τους εποίκους από έδαφος της ΕΕ, ούτε το casus belli από το Αιγαίο. Τα κεφάλαια για ένταξή της στην ΕΕ ανοίγουν με την υπογραφή της ΚΔ, την οποία όμως δεν αναγνωρίζει ως κράτος.

Ειδικά σε ό,τι αφορά την Ανατολική Μεσόγειο και τις στοχεύσεις της Τουρκίας, είχαμε εντός του 2008 προκλητικές δηλώσεις της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Τουρκίας, και επιδρομική συμπεριφορά του τουρκικού στόλου, με σοβαρές παρενοχλήσεις στη θαλάσσια αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) της ΚΔ, αλλά και εκείνην της Ελλάδος στη περιοχή Καστελλορίζου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αλί Μπαμπατζιάν δήλωσε ότι το θέμα των εγγυήσεων της Τουρκίας δεν αποτελεί θέμα των διαπραγματεύσεων των δύο κοινοτήτων και ότι οι τουρκικές εγγυήσεις αποτελούν αναγκαιότητα για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο νέος αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Μπασμούγ, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, έθεσε τέσσερις άξονες στρατηγικής εθνικής ασφάλειας, προς τους οποίους θα εντείνει τις προσπάθειές της η Τουρκία και θα λάβει τα αναγκαία μέτρα για την προώθηση και ενίσχυσή τους.
Ο 3ος άξονας αναφέρεται στην «κατοχύρωση της ασφάλειας των Τουρκοκυπρίων και την προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων, που αποτελούν τα βασικά σημεία της ασφάλειας της Τουρκίας και των εθνικών της συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ο Αρχηγός του τουρκικού πολεμικού ναυτικού ναύαρχος Άτατς δήλωσε ότι η Ανατολική Μεσόγειος μετατρέπεται σε ένα νέο Περσικό Κόλπο, από πλευράς διακίνησης της ενέργειας και ότι το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας θα πρέπει να έχει ρόλο απόλυτου κυρίαρχου στην περιοχή.

Μια σύντομη ανάλυση της διακίνησης της ενέργειας στην περιοχή της Κύπρου παρουσιάζει την πιο κάτω εικόνα:

* Η Κύπρος βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ζώνες μεγάλης στρατηγικής σημασίας, που επηρεάζουν τις παγκόσμιες εξελίξεις. Προς ανατολάς, η ζώνη που διαθέτει το 70% περίπου των παγκοσμίων αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου (η ευρύτερη περιοχή από Περσικό Κόλπο μέχρι Κασπία θάλασσα). Προς δυσμάς η ζώνη των χωρών της ΕΕ, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους καταναλωτές ενέργειας.

* Η Κύπρος βρίσκεται στο σταυροδρόμι διακίνησης της ενέργειας μέσω των θαλασσίων ζωνών της και έναντι των απολήξεων των αγωγών πετρελαίου στην ανατολική ακτή της Μεσογείου, όπως παρακάτω:
- Περσικός Κόλπος, Σουέζ, θαλάσσια ζώνη Κύπρου, Ευρώπη (Δύση)
- Κασπία θάλασσα, μεγάλου μήκους αγωγός Μπακού - Τιφλίδα - λιμάνι Τσεϊχάν (BTC) στον Κόλπο της Αλεξανδρέτας της Τουρκίας έναντι Κύπρου - θαλάσσια ζώνη Κύπρου - Ευρώπη. Ο αγωγός BTC έχει δυνατότητα να μεταφέρει 1 εκατομμύριο βαρέλια ημερησίως.
- Αγωγός Κιρκούκ - Τσεϊχάν, που συνδέει το Ιράκ με την Τουρκία, μήκους 600 μιλίων και ικανότητα να διακινεί 1,6 εκατομμύριο βαρέλια ημερησίως.
- Αγωγός Κιρκούκ - λιμάνι Χάιφα του Ισραήλ - θαλάσσια ζώνη της Κύπρου - Ευρώπη. Ο αγωγός διέρχεται μέσω Συρίας και Ιορδανίας.

* Προγραμματίζεται:
Η διακίνηση πετρελαίου με πλοία από το λιμάνι Τσεϊχάν στο λιμάνι Άσκελον του Ισραήλ, μέσω των ανατολικών θαλασσών της Κύπρου και εκείθεν διά του αγωγού Tipline στο κόλπο της Άκαμπα, απ' όπου θα διακινείται με πλοία στην Ινδία.
Η κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού πολλαπλής χρήσεως από τις ακτές της Τουρκίας διά της θαλάσσιας ζώνης της Κύπρου προς το Ισραήλ.

* Στο θαλάσσιο χώρο πέριξ της Κύπρου υπάρχουν μεγάλα αποθέματα φυσικού αερίου. Στη θαλάσσια ΑΟΖ της Αιγύπτου, της τάξεως των 2,4 τρισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων και στη θαλάσσια ΑΟΖ του Ισραήλ της τάξεως των 3,3 τρισεκατομυρίων κυβικών ποδών.

* Ενδέχεται στο θαλάσσιο χώρο της ΑΟΖ της ΚΔ να υπάρχουν παρόμοια αποθέματα.
Το πλέγμα της διακίνησης της ενέργειας στο θαλάσσιο χώρο πέριξ της Κύπρου είναι μεγάλης στρατηγικής σημασίας για τα συμφέροντα της Δύσης (κρατών - εταιρειών εκμετάλλευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου). Επιβάλλει εξασφάλιση συνθηκών ασφαλείας και σταθερότητας στην Αν. Μεσόγειο. Το ρόλο αυτό για τα συμφέροντα της Δύσης επιδιώκει να αναλάβει η Τουρκία σε βάρος της Κύπρου και της Ελλάδος, των οποίων το ρόλο στην Αν. Μεσόγειο μεθοδεύει να εκμηδενίσει. Θα το επετύγχανε πλήρως αν υιοθετείτο το σχέδιο Ανάν (Έλεγχος Κύπρου, αφοπλισμός της, αποκλεισμός ελληνικού πολεμικού ναυτικού).

ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΛΟΚΚΑΡΗ, Αντιστράτηγος ε.α.
Πηγή
strategy-geopolitics

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΣ.Π.ΙΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ). ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΞΩ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

...ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ, ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΗ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΒΑΡΒΑΡΗ, ΣΤΥΓΝΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΙΜΑΤΗΡΗ, ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙ 10ΕΤΙΕΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ.

Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΖΩΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ...

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, (ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ), ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Αγαπητοί αναγνώστες, Συνάδελφοι,

Είμαστε μία ομάδα Αστυνομικών που αποφασίσαμε να αναλάβουμε κάποιες πρωτοβουλίες εξαιτίας των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Πατρίδα μας. Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση ούτε με τον συνδικαλισμό στην Αστυνομία ούτε με διεκδίκηση υψηλών θέσεων στη ιεραρχία της Αστυνομίας, γιατί τα Πιστεύω, οι προθέσεις και οι Αξίες μας δεν μπορούν να περιοριστούν στα παραπάνω όρια και καλούπια. Όσοι είστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της Αστυνομίας μας και της Πατρίδας μας σας παρακαλούμε να μην διαβάσετε παρακάτω την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Όσοι πιστεύετε ότι η κατάσταση είναι τραγική συνεχίστε και θα διαπιστώσετε ότι όλα όσα γράφουμε αποτελούν αυτά τα οποία συζητάμε μεταξύ μας όλοι οι Αστυνομικοί που είμαστε έξω στο πεζοδρόμιο, τα οποία φοβόμασταν να τα βγάλουμε παραέξω και τα οποία ήρθε η ώρα να τα γνωστοποιήσουμε. Βέβαια αυτό όφειλαν να το κάνουν η Ηγεσία μας και οι συνδικαλιστές μας, δεν το έκαναν όμως και παρακάτω θα αποδείξουμε το γιατί.

Η ΑΣ.Π.ΙΣ δημιουργήθηκε από τα αγνά και γνήσια Πατριωτικά αισθήματα ημών, απλών Αστυνομικών-καθημερινών ανθρώπων, που δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια. Τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι δολοφονικές επιθέσεις αναρχικών, κουκουλοφόρων, τρομοκρατών που συνεχίζονται ακόμα εναντίον μας και η εκμετάλλευσή μας από τα κόμματα, την Ηγεσία μας, τους συνδικαλιστές μας και τα MME έπρεπε κάποια στιγμή να λάβουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν. Είναι απαράβατος κανόνας της φύσης ότι κάθε δράση προκαλεί ίση και αντίθετη αντίδραση. Ο Αγώνας που ξεκινήσαμε αποτελεί την αντίδραση σε όλα τα παραπάνω και ελάχιστο φόρο τιμής για το αίμα των Αδερφών μας που χύνεται άδικα καθώς και ελάχιστο χρέος απέναντι στην Πατρίδα μας, την οποία δεν θα την αφήσουμε έρμαιο στα σχέδια της νέας τάξης και των εδώ εντολοδόχων της. Ήδη μέλη μας έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, δρώντας συγκαλυμμένα για ευνόητους λόγους. Ήρθε η ώρα 65 χρόνια μετά να ξανακάνουμε πράξη το «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ», το σύνθημα του τότε Συνταγματάρχη Γεώργιου Σαμουήλ προς τους υπερασπιστές του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη που γέμισε με θάρρος, θέληση και αποφασιστικότητα τις ψυχές τους, και που το ίδιο θα κάνει και τώρα.

Οι εντολές για αμυντική στάση και για ανοχή της πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας μας, οδήγησαν σε αυτό το αίσχος που όλοι βιώσαμε. Θα πρέπει να αισθάνονται σαν σύγχρονοι Νέρωνες, αφού εξαιτίας της ατολμίας και της ανικανότητάς τους κάηκε η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και κάτι λιγότερο από όλη την Ελλάδα. Ο φόβος για το πολιτικό κόστος οδήγησε σε άνευ προηγουμένου καταστροφές και ακόμα χειρότερα στον τραυματισμό τουλάχιστον 400 Αδερφών μας για τους οποίους δεν μίλησε κανείς. Φαίνεται ότι μια ψήφος έχει μεγαλύτερη αξία από τη ζωή ενός Αστυνομικού. Ο Αρχηγός μας ήταν άφαντος όλες τις μέρες των επεισοδίων αντί να βρίσκεται δίπλα μας στην πρώτη γραμμή για την εξύψωση του ηθικού μας και για να μας καθοδηγεί. Όταν όμως πρόκειται για κανέναν απλό Αστυνομικό που μπήκε στο στόχαστρο των καναλιών και των «προοδευτικών» τότε εμφανίζεται λαλίστατος και μοιράζει ΕΔΕ και διαθεσιμότητες αφειδώς. Δυστυχώς την ώρα της μάχης ήμασταν μόνοι μας χωρίς σαφείς εντολές, χωρίς σχέδιο δράσης, άυπνοι για βδομάδες, εκτεθειμένοι στην ανωμαλία κάθε κουκουλοφόρου και πλιατσικολόγου και δυστυχώς οι θυσίες μας πήγαν χαμένες.

Η μόνη μας ελπίδα ήταν ο συνδικαλισμός. Πιστεύαμε αφελώς πως η ΠΟΑΣΥ θα στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων και θα βρισκόταν δίπλα μας στα δύσκολα. Δυστυχώς όμως βρέθηκε δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκαζε την στάση του για τα επεισόδια. Κορυφαίοι πολιτικοί από όλα τα κόμματα κατηγόρησαν το ΣΥΡΙΖΑ ότι χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων, ότι τους παρέχει πολιτική κάλυψη, ακόμα και ότι υποκινεί τα επεισόδια. Και αντί ο κ.Φωτόπουλος να καταδικάσει εκ μέρους όλων των Αστυνομικών το ΣΥΡΙΖΑ πέραν όλων των άλλων και για την πολεμική του απέναντι στην Αστυνομία, την οποία εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία, του έδωσε γη και ύδωρ. Τότε καταλάβαμε ότι είμαστε εντελώς μόνοι στον αγώνα μας προδομένοι από όλους και ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για μας. Την ώρα που εμείς καιγόμασταν ο κ.Φωτόπουλος και οι λοιποί της ΠΟΑΣΥ έκαναν πολιτική! Αυτό κύριοι δεν είναι αστυνομικός συνδικαλισμός, αυτό είναι ένστολος πολιτικαντισμός! Από την στιγμή εκείνη μεταξύ σοβαρού και αστείου αποκαλείται η ΠΟΑΣΥ ως ΠΟΑΣΥΡΙΖΑ από το σύνολο των Συναδέλφων. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά μια ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ της 13-01-2009 και η εφημερίδα που εκδίδει (φύλλο Νοεμβρίου 2008 με τίτλο «Συγγνώμη Αλέξη») τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο www.poasy.gr, ξεπέρασαν όλα τα όρια. Ο κ.Φωτόπουλος αφού έλυσε όλα τα προβλήματα των Αστυνομικών είπε να καταπολεμήσει τον «ρατσισμό» των Αστυνομικών, πρότεινε την ένταξη αλλοδαπών στο Σώμα, εξύμνησε τον κ.Αλαβάνο, αναφέρθηκε στην ανάγκη για περισσότερη δημοκρατία στην Αστυνομία (κρατήστε λίγο αυτό το τελευταίο για μετά) και καταδίκασε τη βία, απ’ όπου κι αν προέρχεται, εξομοιώνοντας έτσι Αστυνομικούς και κουκουλοφόρους…

Μεταξύ των άλλων μας προτείνει να δούμε την ταινία «Ανταλλαγή». Εμείς του προτείνουμε να δει το BRAVEHEART που εξυμνεί τον γνήσιο πατριωτικό αγώνα και τους πατριώτες ηγέτες και να δει ποια είναι η μοίρα αυτών που τους προδίδουν. Στο σημείο αυτό θα πείτε. μα καλά γιατί δεν αντιδρά επίσημα κανένας στα έργα και τις ημέρες της ΠΟΑΣΥ και του κ.Φωτόπουλου; Η απάντηση αν και συγκλονιστική είναι γνωστή σε όλους τους Συναδέλφους που ασχολούνται έστω και λίγο με τα συνδικαλιστικά μας δρώμενα. Ο κ.Φωτόπουλος και οι προσκείμενοι σ’ αυτόν κατάφεραν να «εξοντώσουν» όποιους τους ασκούσαν κριτική, τακτική που ακολουθούν ακόμα και τώρα, με διαγραφές συνδικαλιστών που είναι αντίθετοι στην πρακτική του κ.Φωτόπουλου και των συν αυτώ, με διαγραφές απλών μελών (ΟΛΟΙ οι Συνάδελφοι της Αττικής είμαστε διαγραμμένοι πάνω από δύο χρόνια) με μηνύσεις και αγωγές (το πιο αποτελεσματικό όπλο της νέας τάξης για τον εκφοβισμό και την φίμωση των διαφωνούντων στα σχέδιά της) εναντίον συνδικαλιστών, οι οποίοι σέρνονται στα Δικαστήρια από αυτούς οι οποίοι υποτίθεται ότι μας προστατεύουν και εργάζονται για τα δίκαιά μας. Κατά τα άλλα ζητούν εκδημοκρατισμό της Αστυνομίας και πετούν αντιρατσιστικές και προοδευτικές κορώνες... Έφτασαν στο σημείο μάλιστα να καταδικάσουν τη συγκέντρωση συμπαράστασης στον Αδερφό μας το Διαμαντή (ήμασταν πάνω από 3000 έξω από το νοσοκομείο), ενώ στη δική τους συγκέντρωση ήταν μερικές δεκάδες. Όση απήχηση έχουν τα συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ στους Έλληνες, άλλη τόση έχουν της ΠΟΑΣΥ στους Αστυνομικούς.
Καταλαβαίνετε τώρα για ποιο λόγο δρούμε συγκαλυμμένα; Γιατί μόνο μ’αυτόν τον τρόπο δεν μας αγγίζουν ούτε οι ΕΔΕ και οι διαθεσιμότητες του Αρχηγού, ούτε και οι μηνύσεις και οι αγωγές του Φωτόπουλου.

Κάπου εδώ κλείνοντας, δίνουμε την υπόσχεση ότι θα επανέλθουμε εκ νέου με ονόματα και στοιχεία για το ρόλο των κουκουλοφόρων- στρατιωτών της νέας τάξης και για τη στάση των κομμάτων και των ΜΜΕ στο πρόβλημα αυτό. ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ όλους τους Συναδέλφους να αναλάβουν πρωτοβουλίες παρόμοιες με τις δικές μας και με επιστολές, e-mails και όποιο άλλο μέσο θεωρούν κατάλληλο να αναδείξουν το πρόβλημα και τους υπεύθυνους. Αδέρφια μην φοβάστε κανένα θρασύδειλο κουκουλοφ(λ)όρο, αυτοί μας φοβούνται και γι’ αυτό τους στηρίζουν θεοί και δαίμονες, γιατί μόνοι τους δεν είναι ικανοί για τίποτα! Τέλος ζητάμε από όλους τους Συναδέλφους, όλους τους Έλληνες, όλους τους Συλλόγους, όλους τους φορείς, όλους τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών που ακόμα αγαπούν την Πατρίδα μας στις 6-12-2009, να βγούμε όλοι στους δρόμους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας, με σημαίες στα χέρια δημιουργώντας μια ανθρώπινη ασπίδα. Είναι απολύτως βέβαιο ότι στην «επέτειο» θα επιχειρήσουν να ξανακάψουν την Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και να φωνάξουμε «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!». ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ οι μισθοφόροι και οι γενίτσαροι της νέας τάξης, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ οι εδώ εντολοδόχοι της και οι χρήσιμοι ηλίθιοί της! Να δείξουμε ότι δεν ανεχόμαστε πια την τρομοκρατία και τα εγκλήματα. Να δείξουμε ότι είμαστε πολλοί και δεν τους φοβόμαστε, αυτοί πρέπει να μας φοβούνται!

ΑΣ.Π.ΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Από την
Ελεύθερη Ώρα.

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιο επιστολη απο τους κατοικους του Αγιου Παντελεημονα

Το αναφαίρετο δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή είναι δικαίωμα κάθε ενός από εμάς και αν δεν απατώμαι νομίζω ότι το πολίτευμα μας είναι Προεδρευόμενη δημοκρατία .Όμως τον τελευταίο καιρό , από τον Νοέμβριο έχω την αίσθηση ότι ζούμε σε μια ΧΟΥΝΤΑ , σε ένα Φασιστικό καθεστώς που πρέπει συνέχεια να απολογούμαστε για τις πράξεις μας και επίσης να δηλώνουμε στον κάθε έναν τα πολιτικά μας φρονήματα , για να μην χαρακτηριστούμε οπαδοί του ΛΑΟΣ η της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και δεν είναι ότι προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτούς τους δύο χώρους, στο κομμάτι που αφορά την περιφρούρηση της Χώρας και των ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΩΝ δικαιωμάτων των Ελλήνων , αλλά οι περισσότεροι διαφωνούμε σε άλλα πολλά και εν πάση περιπτώσει ανήκουμε σε άλλα κόμματα, σε όλα τα κόμματα .

Δεν τολμάμε να διαμαρτυρηθούμε , να δυσανασχετήσουμε , να νευριάσουμε , να αγανακτήσουμε και μας λένε: ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα , ποια εξουσία έχουν να ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.

Να μην φωνάξουμε ότι μας πνίγουνε εκατοντάδες Αφγανοί με την προκλητική συμπεριφορά τους( να κατουράνε μπροστά σου και στην πόρτα σου, χωρίς να νοιάζονται και όταν κάνεις παρατήρηση να σου λένε ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑ , ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ), όταν χρησιμοποιούν την Πλατεία , την Παιδική χαρά , τα νοσοκομεία που αν πάνε τους νοσηλεύουν, τις δημόσιες υπηρεσίες , τον Ερυθρό Σταυρό , την Εκκλησία που τους ταΐζει ΔΩΡΕΑΝ και που ΕΜΕΙΣ , ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ , όταν μας πυροβολούν, όταν ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

συνέχεια εδώ



Πηγές: GREEK ALERT

Xάραξαν νόμισμα οι..."αυτονομιστές" Κρήτης

Οι… αυτονομιστές «Κρήτες» προχώρησαν και στην χάραξη νομισμάτων, ευρωπαϊκού τύπου, όπου εμφανίζεται η Κρήτη μας ως ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ!…

Τα μεταλλικά αυτά νομίσματα συνοδεύονται από Μινωικές παραστάσεις και είναι, σε αξία, αντίστοιχα με αυτά τα ευρωνομίσματα που σήμερα χρησιμοποιούνται από την Ελλάδα και τις άλλες 26 χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε τα…

Πηγή:Ελεύθερη Ώρα - vendeta

Διαβάστε επίσης:




Το παραμύθι περί "Αυτόνομης Κρήτης" ξεσκεπάζεται

Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στις 7 Mαρτίου 1948 οι δώδεκα νύμφες του Αιγαίου, ενώνονται με την μητέρα Ελλάδα!
Πάτμος, Λέρος, Κάλυμνος, Αστυπάλαια, Κώς, Νίσυρος, Τήλος, Σύμη, Ρόδος, Χάλκη, Κάρπαθος, Κάσος κι άλλα μικρότερα νησάκια, όπως το Καστελόριζο κι η Ρως, γιορτάζουν την πολυπόθητη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους στην αγκαλιά της Ελλάδας!

Κάτοικοι των νησιών ήταν οι Δωριείς, που έδωσαν αξιόλογη πνευματική ώθηση στα νησιά. Έτσι, η Κως θα μας χαρίσει τον Ιπποκράτη, η Ρόδος έναν από τους επτά σοφούς τον Κλεόβουλο, η Τήλος την ποιήτρια Ήριννα κι η Λέρος τον ιστορική Φερεκύδη!

Ακολουθεί η Ρωμαιοκρατία, οι ιππότες του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ και η Τουρκοκρατία.
Το 1912 οι Ιταλοί καταλαμβάνουν τά νησιά και προσπαθούν να εξευτελίσουν τους κατοίκους τους. Το 1937 κλείνουν τα Ελληνικά σχολεία και απαγορεύουν στα Ελληνόπουλα να μιλούν την Ελληνική γλώσσα.

Η Εθνική συνείδηση των σκλαβωμένων Δωδεκανησίων παραμένει ανέπαφη! Ζωντανή απόδειξη ο Αλέξανδρος Δράκος από την Χάλκη, είναι ο “χαμένος ανθυπολοχαγός” του πολέμου του ‘40 που ύμνησε ο Ελύτης!

Τον Μαϊο του 1945, τα Δωδεκάνησα ελευθερώνονται από τα δεσμά των Ιταλών, αλλά σύμφωνα με συμμαχική εντολή, έχουν Αγγλική διοίκηση! Ώσπου ξημέρωσε η ευλογημένη ημέρα της 7ης Μαρτίου 1948, που η Ελλάδα έσφιξε στην αγκαλιά της τα δώδεκα παιδιά της, που ζούσαν στην σκλαβιά!

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ!

Γεια σας.Παρακαλω μην γραψτε τιποτα οσο γραφω γιατι θελω να γραψω καποιον συνειρμο.βλεπω τις συζητησεις σας ,αλλα εφτιαξα το καναλι για να σας ενημερωσω μονο για ενα πραγμα.Γιατί άραγε ο Καραμανλής ενημέρωσε τον Παπούλια να ακυρώσει το προγραμματισμένο του ταξίδι για την λατινική Αμερική τον Μάρτιο ??? και να ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ???η ΕΥΠ γνωρίζει. Και το ΑΓΕΕΘΑ γνωρίζει.
Και να σας πω και κάτι άλλο που άκουσα χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ο Καραμανλής είχε μυστικές επαφές με τους ιδιοκτήτες των super market Γαλαξίας και Σκλαβενίτης (ελληνικών συμφερόντων ) για να συνεχίσουν να προμηθεύουν μετά το ΜΠΑΜ.
Επαναλαμβάνω αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.Μια γνωστη μου δουλευει στα γραφεια του σκλαβενιτη.ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΑΠ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
Απαντες αυτοι που πρεπει, γνωριζουν τι θα γινει και ποτε και πως. Μη γελιεστε καθολου. Οι ΕΥΠ και καθε ΕΥΠ οποιασδηποτε χωρας, οσο παρταλοχωρα και αν ειναι(οπως εμεις πχ) εχει τους μηχανισμους της και ξερει πως δουλευουν αυτα.
ΦΥΣΙΚΑ μην περιμενε να μας πει καποιος απο πχ, 25-20 μαρτη θα εχουμε πολεμο. Δε γινοται αυτα.
Αν γινει κατι τετοιο θα φυγουν ολοι. Θα το πουν ξαφνικα και μετα θα πουν, τωρα κλεινουν τα συνορα, κλειδωνει το τραπεζικο συστημα και κανουμε επιστρατευση.Αυτα θα γινουν σε 1-2 μερες και πολυ εβαλα, διαφορετικα, οι μισοι θα φυγουν, οι τραπεζες θα ξεμεινουν απο χρημα και θα υπαρχει αναρχια απο τους ιδιους τους πολτες(δε μιλαω γιααλβανους πχ,για μας μιλαω) σε βαθμο τετοιο που θα επελθει ΠΛΗΡΗΣ διαλυση του κρατους. Ε οσο μαπα κρατος και εχουμε(που ειναι για τα μπαζα, αλλα τελος παντων) να ειστε σιγουροι οτιδενθα αφησουν να συμβει αυτό, δεν θα αφησουν να αυτοδιαλυθουμε, αλλά θα το θεσουν τελευταια στιγμή ως
δεδομενο και τωτα τι να κανουμε; επιστρατευση!αυτα μονο ηθελα να πω και να το πειτε και σε αλλους.το μονο παντως που μενει να ακουσουμε ειναι η επεκταση. σας χαιρετω!

ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΠΟΨΗ ΣΕΛ 51)

Η "ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΞΙΑ ΣΕΛ 14).jpg

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ (ΧΩΡΑ ΣΕΛ 7)

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ...


Για ακόμη μια φορά οι άπλυτοι μας αποδεικνύουν πως το μόνο συναίσθημα που τους διακατέχει είναι το μίσος για την ανθρώπινη ζωή. Με αφορμή λοιπόν την δολοφονία του αστυνομικού απο ληστές, σήμερα το μεσημέρι στη Νίκαια, βρήκαν ευκαιρία να... πανηγυρίσουν μέσω του γνωστού site τους! "Ένας μ....ς λιγότερος" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο ενός απο αυτά τα κακοποιά στοιχεία. Δείτε τι λένε απο την φωτογραφία!



Πηγές: ΣΤΟΧΟΣ

ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!


Εμετό μας προκάλεσαν διάφοροι μαρκουτσοφόροι, δημοσιογράφοι και μαϊντανοί των παραθύρων, με τα κροκοδείλια δάκρυά τους για την δολοφονία του Αστυνομικού στη Νίκαια! Ενός Αστυνομικού ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ, σύμφωνα με τους συναδέλφους του αλλά και όσους τον γνώριζαν! Με Πίστη στην Πατρίδα και τον Όρκο, με αγάπη για την Ελλάδα! Και ξέρουμε πολύ καλά τι σας λέμε!
Βλέπετε αυτοί οι Αστυνομικοί είναι που βάζουν τα στήθη τους μπροστά και δεν φοβούνται ούτε τη ζωή τους να δώσουν, σε πλήρη αντίθεση με τους καρεκλοκένταυρους προϊσταμένους τους, που περιμένουν -γλείφοντας και έρποντας- να πάρουν κανέναν βαθμό παραπάνω και μαζί μερικά ευρώ! Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχάσει τον Μιχάλη Σπανουδάκη!



Πηγές: ΣΤΟΧΟΣ