Human Barcode






Πλάκα; Μπα.

Επιστήμονες εμφύτευσαν Ετικέτες με Bar Code σε έμβρυα μίας ημέρας. Σειρά έχουν τα ανθρώπινα έμβρυα...

Αυτό ακριβώς έκαναν οι ερευνητές στο αυτόνομο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (Autonomous University of Barcelona - UAB), μαζί με τους συναδέλφους τους από Ισπανικό Εθνικό Ερευνητικό Συμβούλιο (Spanish National Research Council) χρησιμοποιώντας κύτταρα από έμβρυα και ωάρια ποντικιών, οι επιστήμονες ανέπτυξαν μια διαδικασία που περιλαμβάνει την εμφύτευση μικροσκοπικών Bar Codes από πυρίτιο σε ένα χάσμα μεταξύ της μεμβράνης κυττάρων και μιας εξωτερικής μεμβράνης που ονομάζεται προστατευτική ζώνη (pellucida zona).

Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμαστεί αυτή η τεχνική σε ανθρώπινα έμβρυα.

Αυτός θα συμβεί σύντομα, καθώς το Τμήμα Υγείας της Κυβέρνησης της Καταλονίας (Government of Catalonias Department of Health) έχει εγκρίνει ήδη τη μέθοδο για τη χρήση στο γενετικό υλικό που παρέχεται από τις ισπανικές κλινικές γονιμοποίησης.

Η τεχνική ισχυρίζονται θα βοηθήσει στην Ταυτοποίηση των εμβρύων ώστε να αποφύγουν λάθη στην εξωσωματική γονιμοποίηση, όπως αυτό του 2002, που μπέρδεψαν το γενετικό υλικό, με αποτέλεσμα ζευγάρι λευκών να γεννήσει μαύρα δίδυμα!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: Gizmag και No Rfid

Μη χαλάς την ουρά! Το διαφημιστικό της Visa, ή αλλιώς Τα Ανθρώπινα Βοοειδή σε μια αχρήματη κοινωνία


Το διαφημιστικό λέγεται "Just Wave and Go", δηλαδή απλά την περνάς (την κάρτα) και φεύγεις! Μα φυσικά!…Ποιος θέλει να χάνει χρόνο έτσι;


Δείτε το βίντεο:



Ναι, αυτό είναι ένα ιδανικό όραμα για το μέλλον.

Απίστευτο βίντεο! Ένα μάτσο εγκεφαλικά νεκρών, ανθρώπων - ρομπότ (με σινιέ όμως, συνολάκια, λες και βγήκαν από life style περιοδικά) που κινούνται και δρουν σε πλήρη συγχρονισμό, με το ρυθμό της συμμόρφωσης, που δίνει το βρώμικο βλέμμα σε όποιον τολμά να μην είναι μέρος των βοοειδών, με το να μην χρησιμοποιεί μια πιστωτική κάρτα που ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία μέρος της Λέσχης Bilderberg.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσεις τους ανθρώπους σε πλήρη υποταγή στους κανόνες των μεγάλων τραπεζιτών.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Το είδα Εδώ

Συμφωνία ισραηλινής εταιρείας με την Noble για συμμετοχή στις εξορύξεις στην κυπριακή ΑΟΖ

Συμφώνησαν σε όλα η ισραηλινή εταιρεία Delek με την αμερικανική Noble για συμμετοχή στις εξορύξεις που θα γίνουν στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.

Η Delek ανακοίνωσε πως υπέγραψε σχετική συμφωνία με τη Noble Cyprus, αλλά και την Avner Oil and Gas Ltd σχετικά με ερευνητικές δραστηριότητες στο οικόπεδο 12. Στην ανακοίνωση προστίθεται πως η Κυπριακή Δημοκρατία θα μπορεί να αποφασίσει αν θα επιτρέψει τη συμμετοχή της Delek και της Avner στις έρευνες μέχρι την 1η Αυγούστου 2013.

Με τη συμφωνία,Delek και Avner θα αναλάβουν το 15% των εξόδων που θα κάνει η Noble για ερευνητικές εργασίες συμπεριλαμβανομένων εξορύξεων, αξιολογήσεων, ανάπτυξης ακόμα και παραγωγής.

Παράλληλα, μέχρι την 1η Αυγούστου 2013, η Delek Drilling Management και η Avner Oil and Gas θα δικαιούνται να μεταφέρουν τα δικαιώματα τους από τη συμφωνία σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος, το οποίο θα γίνει αποδεκτό από τη Νoble, αλλά θα λάβει την έγκριση και των κυπριακών αρχών.

Σε περίπτωση που η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εγκρίνει τη συμμετοχή των δύο εταιρειών και η Noble ανακοινώσει «εμπορικά ευρήματα» στο οικόπεδο 12, τότε θα δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων που συνέβαλαν στο συνεταιρισμό από τη Noble, αναφέρει η συμφωνία.

Παράλληλα, μέχρι την έγκριση από την κυπριακή κυβέρνηση, οι δύο εταιρείες δεν θα έχουν καμία πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με το οικόπεδο 12, οι οποίες είναι εμπιστευτικές.

Εξάλλου, η εταιρεία Cairn Energy, από τους μεγαλύτερους στο είδος του οργανισμούς, ενδιαφέρεται για επέκταση των ερευνητικών της δραστηριοτήτων στον τομέα της ενέργειας και στην Κύπρο, όπως αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times και σύμφωνα με την παρουσίαση των εξαμηνιαίων αποτελεσμάτων της εταιρείας.

www.in.gr - Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.enkripto.com/2011/08/noble.html