ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ για προώρες εκλογές από όλους,ακόμα και τους κυβερνώντες;Ποιοι βιάζονται και γιατί;


Είμαστε βέβαιοι ότι σε όλους ήρθαν στο μυαλό τα παραπάνω ερωτήματα,ακούγοντας το διάγγελμα Καραμανλή απόψε,όπου προς τέρψιν των κορακιών-δημοσιοκάφρων,ανακοίνωσε Εκλογές σ'ένα μήνα.Σε αυτά θα προσπαθήσουμε ν'απαντήσουμε σ'αυτή την ανάρτηση,μιας και υπάρχουν ζητήματα που πιθανόν διαφεύγουν από μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας.

-ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ;ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι μέρες του Καραμανλή στην εξουσία είναι μετρημένες.ΕΠΕΙΤΑ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΟΥΛΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΥΛΛΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΥΒΔΗΣ!


-ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ:ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΑ,ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ ΚΛΠ,ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ 100% ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ:ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ "ΕΦΑΓΑΝ" ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ 2007,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ "ΠΑΙΔΙ" ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ!
-ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ!ΚΙ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ".

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΕΜΕΙΣ,ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ,ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!

Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ:ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ;ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ...ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΗΝΥΜΑ!

Μαύρο λοιπόν σε όλους όσους παίζουν με το μέλλον του ελληνικού λαού και ψήφος μόνο σε πατριωτικά κόμματα,εντός και εκτός Βουλής!

Πηγή:
hellas-orthodoxy

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ανθελληνικά και αναρχικά συνθήματα στο άλμπουμ φωτογραφιών του Γιωργάκη!!!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...

Παρότι γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδέες που πρεσβεύει ο Γιωργάκης,μείναμε έκπληκτοι όταν αντικρύσαμε απίστευτες εικόνες με εμετικά συθήματα,τα οποία το επιτελείο του έχει βάλει στο προσωπικό του άλμπουμ στο μεγαλύτερο σάιτ φωτογραφιών παγκοσμίως,το Flickr.Παραθέτουμε εδώ τις πιο χαρακτηριστικές:όσοι θέλουν να δουν ολόκληρο το άλμπουμ,προκειμένου να πεισθούν ότι δεν είναι... σύμπτωση,μπορούν να το κάνουν εδώ κι εδώ.

-ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΩΤΗ:"ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ".

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο GEORGE ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ...ΓΕΛΑΕΙ,ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΣΤΟ "ΧΙΟΥΜΟΡ"!!!ΜΑΛΙΣΤΑ,ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟ,ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ "ΝΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ";

-ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΤΙΤΛΟΣ "ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ".

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ" ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΓΕΛΙΕΤΑΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ!!!

-ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΙΤΗ:"ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ".

ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΩΣ...ΧΙΟΥΜΟΡ,ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

-ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ:"ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ;"

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ.ΚΙ ΟΜΩΣ,ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..."ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ"!!!

-ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΜΠΤΗ:"ΚΡΗΤΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ-ΜΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΣΣΑ".

ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΞΕΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΝΗΣΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΤΟΥ-ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ 50-60% ΕΚΕΙ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ;

-ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΤΗ:"ΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ-HOMOREBELS".

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ,ΠΟΥ "ΠΑΡΗΛΑΣΕ" ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ (!!!) ΤΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ...ΑΠΟΨΗ!!!

Τελικά Γιωργάκη,είναι τυχαίο που όλες αυτές οι "απόψεις" είναι ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ,ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ;

Δεν γνωρίζεις εσύ ο ίδιος τι φωτογραφίες βάζουν οι υπεύθυνοι του σάιτ σου,υπογράφοντας με το όνομά σου;

Ή μήπως έχεις την εντύπωση πως το "χιούμορ" σου θα μείνει εν κρυπτώ;Στο Διαδίκτυο βρίσκεσαι αγαπητέ,όχι στα συνεταιράκια σου στα κανάλια!

Και το ερώτημα που τίθεται αυτομάτως σε όλους μας:

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΠΧ. ΜΕ "ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ" ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;;;

Ανατριχίλα μας πιάνει και μόνο που το σκεφτόμαστε!



ΠΗΓΗ

…Η γριά τις έκρυψε για να σκοτώσει τις σφήκες την άνοιξη.

Αντιαρματικές ρουκέτες ανακαλύφθηκαν λίγο νωρίτερα κοντά σε εκκλησάκι σε δασώδη δύσκολα προβάσιμη περιοχή στα όρια του Νομού Θεσσαλονίκης. Οι ρουκέτες, οκτώ σε αριθμό, βρέθηκαν σε καλή κατάσταση, θαμμένες σε πολύ μικρό βάθος και καλά προφυλαγμένες…

Εκτιμάται ότι κάποιος ή κάποιοι προσπάθησαν να τα κρύψουν στην περιοχή, ώστε να τα χρησιμποιήσουν αργότερα. Η πληροφορία δεν έφτασε στην Αστυνομία, αλλά σε άλλη υπηρεσία, η οποία και ενημέρωσε στη συνέχεια την ΕΛ.ΑΣ. Οι ρουκέτες, κατά τις πρώτες ενδείξεις, έχουν κλαπεί από στρατόπεδο και συνδέονται με προετοιμασία τρομοκρατικού χτυπήματος.(http://www.newsblog.gr)

Ο ασκός του Αιόλου στην Τουρκία έτοιμος να ανοίξει και να φέρει το χάος...

Μέχρι και απόσχιση "βλέπουν" οι Κούρδοι

«Ακόμη και θέμα απόσχισης μπορεί να συζητηθεί αν τελματώσει η διαδικασία» δήλωσε χθες η βουλευτής του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Τουρκίας Αϊσέλ Τουγλούκ αναφερόμενη στην υπό συζήτηση δέσμη μέτρων που ετοιμάζεται να ανακοινώσει η τουρκική κυβέρνηση.
Πρόκειται για ένα μόνο από τα σημάδια του κακού που ενδεχομένως εμφανιστούν τους επόμενους μήνες στην Τουρκία, με αφορμή τη φιλολογία της κυβέρνησης Ερντογάν για λήψη μέτρων.
Κι αυτό επειδή είναι τελείως διαφορετικά τα κριτήρια που έχουν υπόψη τους το τουρκικό κράτος, οι Κούρδοι, οι ακροδεξιοί, οι κεμαλιστές και οι όποιοι φιλελεύθεροι, όταν αναφέρονται στους όρους «κουρδικό ζήτημα» και «επίλυση». Η Τουγλούκ αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε προχθές ο υπουργός Εσωτερικών Μπεσίρ Αταλάι σχετικά με την προετοιμασία των μέτρων. Ο Αταλάι είχε πει ότι τα μέτρα θα ανακοινωθούν στην εθνοσυνέλευση. «Οι δηλώσεις του Αταλάι δεν περιλαμβάνουν μέτρα που θα λύσουν το κουρδικό πρόβλημα» είπε η βουλευτής και τόνισε ότι «το ΡΚΚ και ο Αμπντουλάχ Οτζαλάν θα πρέπει να γίνουν μέρος της λύσης. Το Κόμμα Δημοκρατικής Τουρκίας μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά ώς ένα σημείο. Το ΡΚΚ δεν πρέπει να θεωρείται μόνον ένοπλη δύναμη. Είναι επίσης και μαζική δύναμη».
Η Τουγλούκ είπε ότι το κόμμα της δεν έχει πρόβλημα με το ενιαίο του κράτους, τη σημαία ή τη γλώσσα, αλλά επισήμανε ότι «ζητούμε σεβασμό στο δικαίωμα του λαού αυτού -κουρδικού- να είναι λαός. Θέλουμε να εξασφαλιστούν τα δικαιώματά τους, στο πλαίσιο των οικουμενικών αρχών».

συνέχεια εδώ

ΚΑΛΕΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...ΑΠΟ ΤΟ "ΤΟΥΡΚΙΚΟ" ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ! (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΕΛ 8)

KAI ΠΥΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

...
ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΕ ΑΕΡΑ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Οι καθημερινές πλέον προκλήσεις των τούρκων στο Αιγαίο γίνονται όλο και πιό επικίνδυνες. Χθές και σήμερα με τις παρενοχλήσεις αεροσκαφους της Ολυμπιακής πάνω από το Αιγαίο και Σινούκ της πολεμικής αεροπορίας που μετέφερε την φρουρά στο Αγαθονήσι "δηλώνουν" ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από διαβήματα και άλλα συναφή, αλλά διεκδικούν αργά, σταθερά και πιεστικά κομμάτια από τον ζωτικό μας χώρο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του "Στόχου" που δεν μεταφέρουμε λεπτομερώς για λόγους ασφαλείας, πριν λίγες ημέρες στρατόπεδο του Έβρου ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΥΡΑ προερχόμενα από περιοχή εντός των τουρκικών εδαφών και μέσα ή δίπλα από τουρκικό στρατόπεδο της περιοχής. Το στρατόπεδο και άλλα στρατόπεδα του Έβρου έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού για κάθε ενδεχόμενο.

ΠΗΓΗ

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ:Τουρκικό F16 "έγλειψε" επιβατικό αεροσκάφος της Ολυμπιακής!!!


Την ώρα που ο κλασικός χαβαλο-νεοέλληνας επέστρεψε από τις διακοπές του και κάθεται και κουτσομπολεύει για εκλογές,οι "φιλήσυχοι" γείτονες το χαβά τους:αυτή τη φορά,η προκλητικότητά τους ξεπέρασε κάθε όριο...διαβάστε την είδηση,όπως δημοσιεύεται στα σημερινά "Νέα":

"Μόλις 30 μέτρα από επιβατικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής που εκτελούσε πτήση μεταξύ Ρόδου και Σάμου πέταξε τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16, κλιμακώνοντας επικίνδυνα τις προκλήσεις που κατά το τελευταίο διάστημα σημειώνονται στο Αιγαίο.

Για την παρενόχληση έγινε ήδη διάβημα στην Άγκυρα, ενώ το θέμα έθεσε στον Τούρκο ομόλογό της η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη σε χθεσινή τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Η επικίνδυνη παρενόχληση του πολιτικού αεροσκάφους έγινε προχθές το πρωί, λίγες ώρες πριν από την εις τριπλούν υπέρπτηση της νήσου Φούρνοι Ικαρίας από 8 τουρκικά F-16. Η πρωινή πρόκληση έγινε και αυτή από 8άδα F-16, ένα εκ των οποίων προχώρησε στην επικίνδυνη διασταύρωση με το αεροσκάφος τύπου ΑΤR της Ολυμπιακής. Το επιβατικό πετούσε εντός εγκεκριμένου και κατοχυρωμένου διεθνώς αεροδιαδρόμου σε ύψος 14.000 ποδών προς την πλευρά της Σάμου. Η διασταύρωση έγινε, σύμφωνα με τον πιλότο, σε απόσταση περίπου 100 ποδών (30 μέτρα).

Για την «μπροστά στα μάτια» του παρενόχληση από το F-16 ο πιλότος του επιβατικού έκανε αναφορά στην Ολυμπιακή και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και από εκεί ενημερώθηκαν τα υπουργεία Εξωτερικών, Μεταφορών και Άμυνας. Ανακοίνωση του περιστατικού δεν υπήρξε προχθές από τα συναρμόδια υπουργεία. Ωστόσο, χθες, ζητήθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών όλα τα στοιχεία για την παράνομη και επικίνδυνη προσέγγιση του επιβατικού αεροσκάφους από το τουρκικό F-16 προκειμένου να αξιοποιηθούν σε διαβήματα. Αργά δε το βράδυ, το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι έχει γίνει ήδη διάβημα στην Άγκυρα στο οποίο τονίζεται «η μεγάλη ενόχληση» και «η βαθιά ανησυχία» της Ελλάδας για την τουρκική συμπεριφορά. Ένα από τα ζητήματα που εξετάζονται από τους ειδικούς είναι αν η επιλογή της περιοχής όπου έγινε η παρενόχληση- προς το βόρειο μέρος των Δωδεκανήσων- σχετίζεται με την προσπάθεια της Άγκυρας να εμφανίσει «γκρίζα» κάποια τμήματά της. Υπάρχει ωστόσο και η εκτίμηση ότι η επικίνδυνη διασταύρωση του τουρκικού F-16 με το πολιτικό αεροσκάφος ίσως οφείλεται απλώς στην τακτική των Τούρκων να μην υποβάλλουν σχέδια πτήσεων και να πετούν με «τσαμπουκά και υπεροψία», όπου θέλουν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές εβδομάδες χειριστές επίγειων τουρκικών ραντάρ είχαν καλέσει γερμανικό πολιτικό αεροσκάφος να εγκαταλείψει την περιοχή των βορείων Δωδεκανήσων (κοντά σε Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι) διότι, όπως ισχυρίστηκαν, πετούσε σε... τουρκικό εναέριο χώρο. Ίδια τακτική έχουν εφαρμόσει οι Τούρκοι και σε αεροσκάφη της ευρωπαϊκής υπηρεσίας FRΟΝΤΕΧ που εκτελούν περιπολίες για εντοπισμό λαθρομεταναστών στην περιοχή αυτή.

Πέραν του διαβήματος προς την Άγκυρα και το τηλεφώνημα της κ. Μπακογιάννη στον κ. Νταβούτογλου το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι θα ενημερώσει για το περιστατικό της επικίνδυνης πτήσης τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ΙCΑΟ), την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ."

Φυσικά,δεν...συντρέχει λόγος ανησυχίας:η Ντορούλα και η παρέα της έκαναν ένα ακόμα διάβημα (δείτε αριστερά το γράφημα με τις τουρκικές παραβιάσεις από την αρχή του χρόνου και θα βρείτε και τα...διαβήματα!),ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΜΩΣ,ΕΤΣΙ;ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Η...ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ,ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!

Μετά απ'όλα αυτά,επιμένετε ότι οι εκλογές είναι το θέμα που πρέπει πρωτίστως να μας απασχολεί;

ΠΗΓΗ

Αλβανοι εγκληματίες ξυλοκόπησαν Έλληνα που απέτρεψε βιασμό σε καφετέρια!




Και μετά βγαίνουν κάποιοι άκρως ΓΕΛΟΙΟΙ τύποι και μιλούν για αφομοίωση των Αλβανών, όταν αυτοί πρωτοστατούν με διαφορά σε όλα τα εγκλήματα!
Που είναι τώρα οι αναρχοαριστεροί να διαμαρτυρηθούν για "ζαρντινιέρες", "τραπέζια" και "καρέκλες";

Και οι ένοπλες ληστείες με πυροβολισμούς έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο...[Πηγή]

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ:"Η ζωή στην ΕΣΣΔ",όπως τη νοσταλγεί η ΚΝΕ!!!


Όχι,δεν είναι αστείο:ΔΥΣΤΥΧΩΣ!Σερφάροντας σε διάφορες ιστοσελίδες του ΚΚΕ,πέσαμε σε αυτήν του "Φεστιβάλ Οδηγητή",στην οποία υπάρχει ειδικό φωτογραφικό αφιέρωμα με τίτλο "Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ"!

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται αναφέρονται σε μια εποχή που η συντριπτική πλειοψηφία των λαών που δεινοπάθησαν επί κομμουνισμού θέλουν να ξεχάσουν το γρηγορότερο.ΚΑΙ ΟΜΩΣ,ΟΙ ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ,ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗ...ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ!!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ,ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ,ΕΝ ΜΕΣΩ...ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ!

Συνέχεια εδώ.

Γιαούρτωσαν τους Τούρκους στη Μασσαλία

Σε φιάσκο εξελίχθηκε το ταξίδι ενός αντίγραφου αρχαίου ελληνικού πλοίου στη Μασσαλία, το οποίο παρουσιάζεται από την Άγκυρα ως δείγμα του «αρχαίου τουρκικού πολιτισμού» στα παράλια της Ιωνίας.

Εξαγριωμένα μέλη της αρμενικής κοινότητας της Μασσαλίας, εμπόδισαν το πλοίο να ελλιμενιστεί και αναγκαστικά αυτό αγκυροβόλησε μακριά από την πόλη.
Κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο μουσείο της Μασσαλίας το κοινό αποδοκίμασε έντονα τον πρόξενο της Τουρκίας και το πλήρωμα του πλοίου, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «να φύγει το πλοίο της ντροπής».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα επεισόδια συμμετείχαν Έλληνες και Κύπριοι κάτοικοι της πόλης.

Το πλοίο, που ονομάστηκε «Κυβέλη» και επανδρώθηκε από Τούρκους ναυτικούς, ιστορικούς, αρχαιολόγους και άλλους επιστήμονες, υποτίθεται ότι αναπαριστά το ταξίδι των Ελλήνων κατοίκων της αρχαίας Φώκαιας, που βρισκόταν στα παράλια της Μικράς Ασίας, οι οποίοι πριν από 2.600 χρόνια ίδρυσαν την αποικία της Μασσαλίας με αρχηγό τον Πυθέα.

Το «συμβολικό» ταξίδι, που διήρκεσε 56 ημέρες, διοργανώθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων αφού το 2009 έχει χαρακτηριστεί ως «Χρονιά της Τουρκίας» στην Γαλλία. Η δε άφιξη του πλοίου σχεδιάστηκε ώστε να συμπέσει με την έναρξη των εορτασμών για την 320η επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης.

Η «Κυβέλη» έχει στόχο να φτάσει μέχρι το Παρίσι μέσω ποτάμιων οδών, και στη συνέχεια, μέσω του Δούναβη, να διασχίσει αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις και να βγει στην Μαύρη Θάλασσα, ώστε να καταλήξει στην Κωνσταντινούπολη το 2010, οπότε η πόλη θα κηρυχτεί ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Το όλο εγχείρημα θεωρείται ως «απάντηση» στο ταξίδι ενός αντιγράφου του αρχαίου ελληνικού πλοίου «Αργώ», που έφτασε στα παράλια της Γεωργίας, όπου εικάζεται ότι βρισκόταν η μυθική Κολχίδα.

Τα μένεα πνέει ο τουρκικός Τύπος

Η τουρκική εφημερίδα Milliyet δίνει μεγάλη έκταση στο θέμα, περιγράφοντας λεπτομερώς την κατάσταση που αντιμετώπισαν οι Τούρκοι ναυτικοί και επιστήμονες στη Μασσαλία.

Όπως αναφέρει, το κλίμα ήταν τόσο κακό, ώστε τα μέλη της τουρκικής αντιπροσωπείας απέφυγαν ακόμη και να γευματίσουν κατά την διάρκεια διεξίωσης στο Μουσείο της πόλης, από φόβο, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, μήπως τους. δηλητηριάσουν.

Ο τουρκικός Τύπος χαρακτηρίζει τα επεισόδια ως «ρατσιστικά» και αναφέρει ότι μέλη της γαλλικής ακροδεξιάς οργάνωσης Front National μοίραζαν προκηρύξεις με απαξιωτικό περιεχόμενο κατά την ομιλία του Τούρκου πρόξενου.

Στην άφιξη του πλοίου είχαν αντιδράσει έντονα και μέλη της ελληνικής κοινότητας της Μασσαλίας, ορισμένοι μάλιστα Έλληνες φοιτητές είχαν διανείμει και προκήρυξη στους δρόμους της πόλης, με την οποία υπενθύμιζαν στους Γάλλους πολίτες ότι δεν ήταν οι Τούρκοι αυτοί που ίδρυσαν την πόλη τους, ενώ αντίστοιχα φέιγ βολάν αρμενικών οργανώσεων τους καλούσαν να μην επιτρέψουν στην Τουρκία να διεκδικήσει ευρωπαϊκό «διαβατήριο» κλέβοντας τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Ζougla.gr