"ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ" ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟ YOUTUBE:Διεγράφη το βίντεο της πρώτης εκπομπής του Η.Κασιδιάρη

Φαίνεται ότι και το youtube αποκτά ιδιότητα Αυτοκρατορικού Λογοκριτή, και αποσύρει το βίντεο της διαδικτυακής εκπομπής του Ηλία Κασιδιάρη, παραγνωρίζοντας ότι το κόμμα του είναι εκλεγμένο στην Βουλή των Ελλήνων. Προφανώς έχουμε μια διεθνή προσπάθεια καθορισμού του τι θα ακούγεται και τι όχι. Ζούμε στην εποχή που οι λέξεις αλλαζουν νόημα, και η "απαγόρευση" χαρακτηρίζεται "μη πολιτικά ορθό"
Από την πρώτη εκπομπή έκοψε το YouTube την εκπομπή της Χρυσής Αυγής στο Διαδίκτυο. Η εκπομπή με παρουσιαστή τον Ηλία Κασιδιάρη προβλήθηκε κανονικά διαδικτυακά αλλά το το βίντεο στη συνέχεια διεγράφη από τον ιστότοπο λόγω «μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία».
«Ο απόλυτος αποκλεισμός του Εθνικιστικού Κινήματος από όλα τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται δυστυχώς και στο διαδίκτυο. Τι άλλο θα σκεφτεί το διεθνές σύστημα για να περιορίσει τη ραγδαία άνοδό μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
Και συνεχίζουν: «Παρά τον αποκλεισμό από το youtube σε δεκάδες χώρες η πρώτη μας εκπομπή πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας».
Οπως ανακοίνωσαν η εκπομπή θα προβληθεί την επόμενη Δευτέρα στις 22.00 μέσω άλλης ιστοσελίδας.
Ακολουθεί το βίντεο με την... "απαγορευμένη" εκπομπή της Χρυσής Αυγής


Η απαγορευμένη εκπομπή της Χρυσής Αυγής - 1 (20... από panagiotisiliopoulos Η απαγορευμένη εκπομπή της Χρυσής Αυγής - 1 (20... από panagiotisiliopoulos

«Ο Λαζόπουλος μας είχε ανασφάλιστους και μας απέλυσε γιατί κάναμε στάση εργασίας για την ΕΡΤ»

«O κ. Λαζόπουλος στάθηκε αλληλέγγυος στους, απολυμένους πια, εργαζομένους της ΕΡΤ την ίδια ώρα που απέλυε τους δικούς του εργαζόμενους επειδή στάθηκαν αλληλέγγυοι στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ!»

Με αυτά τα λόγια οι απολυμένοι και οι απολυμένες της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αναφέρονται στην απομάκρυνσή τους από την τηλεοπτική εκπομπή, μετά το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης στον Alpha, το οποίο συνέπεσε με το λουκέτο στην ΕΡΤ.

«Οταν στις 11 Ιουνίου έπεσαν πολύχρωμες μπάρες στην ΕΡΤ, οι πέντε ταξιθέτες / ταξιθέτριες της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αποφασίσαμε συλλογικά και ομόφωνα να συμμετάσχουμε στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΠΟΕΠΤΥΜ η ΠΟΕΣΥ και η ΕΤΙΤΑ» γράφουν, συμπληρώνοντας πως γνώριζαν ότι «δεν καλύπτονταν θεσμικά, αφού ανήκουν στο πλήθος των χιλιάδων ανασφάλιστων-αφανών εργατών».

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν την παραγωγή της εκπομπής και αποχώρησαν για το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής «σε ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των απολυμένων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Οταν μια βδομάδα μετά επικοινώνησαν με την παραγωγή για να μάθουν αν θα βγει στον αέρα η εκπομπή, πληροφορήθηκαν, όπως λένε από τρίτους πως είχαν απολυθεί. Στην επιστολή τους υποστηρίζουν ακόμη πως «ο χώρος εργασίας» τους ήταν «μια αποθήκη» και η εργασία τους «ανασφάλιστη και μαύρη».

 iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/111293#ixzz2WfiNOuJs

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται..... η πλατεία Ταξίμ στην Ελλάδα;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται..... η πλατεία Ταξίμ στην Ελλάδα;;

Σχετικά :

ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ... (;;;)


OI G8 ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ.


ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ, ΠΕΡΙΠΟΥ 4000 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


 ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. 


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΦΟΡΜΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΤΕ ΕΔΩ , ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ



ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ 


ΠΗΓΗ

Συνεχείς επιθέσεις φανατικών μουσουλμάνων κατά χριστιανών στο ρατσιστικό Μπαγκλαντές

ΚΟ: Σύμφωνα με πρόσφατη διεθνή έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Washington Times για τους λαούς «που είναι λιγότερο ανεκτικοί στην συνύπαρξη ανθρώπων διαφορετικών φυλών, χρώματος, θρησκευτικών πεποιθήσεων κλπ.», ως μεγαλύτεροι ρατσιστές, δεν ήρθαν οι… Έλληνες (shock!), αλλά άλλοι λαοί με τους οποίους (εμείς και γενικότερα οι Ευρωπαίοι) καλούμαστε να «συνυπάρξουμε ειρηνικά» στα πλαίσια των «πολυπολιτισμικών κοινωνιών» και οι οποίοι - παρακινούμενοι από τους εγχώριους «αντιρατσιστές» - πρωτοστατούν σε διαμαρτυρίες «κατά του ρατσισμού»!!! Μετά λοιπόν τους κατοίκους του Χονγκ-Κονγκ, στη δεύτερη θέση, με ελάχιστη διαφορά, είναι οι Μπαγκλαντεσιανοί και ακολουθούν οι Ινδοί, οι Ιορδανοί, οι Αιγύπτιοι, οι Σαουδάραβες, οι Τούρκοι, οι Ιρανοί, οι Αλβανοί (mega shock!), οι Μαροκινοί κ.α.
Στο στόχαστρο φανατικών ισλαμιστών βρίσκονται συνεχώς οι χριστιανοί στο Μπαγκλαντές, οι οποίοι δέχονται συνεχώς επιθέσεις. Τα δύο τελευταία περιστατικά αφορούν επιθέσεις σε ιερείς και σπουδαστές θεολογικού σεμιναρίου που ξυλοκοπήθηκαν άγρια. Και στα δύο περιστατικά, οι επιτιθέμενοι μετά την δράση τους έμειναν ατιμώρητοι.
Στις 5 Ιουνίου, μουσουλμάνοι εξτρεμιστές επιτέθηκαν στην καθολική ιεραποστολή Tumilia, και χτύπησαν τον ιερέα π. Abel όταν βγήκε από το δωμάτιό του. Μερικοί βγήκαν να πουν ότι οι εξτρεμιστές πήγαν απλά με την πρόθεση να ληστέψουν το ακίνητο, ωστόσο, πηγές της οργάνωσης International Christian Concern (ICC) επιβεβαιώνουν ότι το περιστατικό αποτελεί «στοχευμένη δίωξη των Χριστιανών από την ίδια ομάδα των ισλαμιστών».
Στις 6 Ιουνίου, μια άλλη επίθεση από την ίδια ομάδα των φανατικών ισλαμιστών έλάβε χώρα με αφορμή τον θάνατο μουσουλμάνου από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων για θέματα καταπάτησης ιδιοκτησίας. Οι χριστιανοί αναφέρουν ότι οι Μουσουλμάνοι συνεχώς καταπατούν την γη τους και κλέβουν μάνγκος και ότι οι διαμαρτυρίες τους να σταματήσουν αγνοήθηκαν.
Οι μουσουλμάνοι βρήκαν ευκαιρία να κατηγορήσουν τους χριστιανούς για το θάνατο του ανθρώπου, και αμέσως οργάνωσαν μια επίθεση εναντίον όλου του χωριού. Δύο χριστιανοί έφυγαν και αναζήτησαν καταφύγιο στην ιεραποστολή της Καθολικής Εκκλησίας στην Dinajpur, στο Βόρειο Μπαγκλαντές. Ωστόσο, ο όχλος των μουσουλμάνων που αριθμούσε πάνω από 100 άτομα, εισέβαλε μέσα, οπλισμένοι με όπλα.
"Η αστυνομία συνέλαβε μερικούς από τους χριστιανούς (!) και τους πήρε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά δεν προέβη σε καμία ενέργεια εναντίον των μουσουλμάνων" συνεχίζει η πηγή του ICC. «Οι μουσουλμάνοι ψάχνουν την παραμικρή δικαιολογία για να επιτεθούν στις θρησκευτικές μειονότητες".
Ούτε ένα δράστης έχει συλληφθεί σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις.
«Οι ιερείς φοβούνται να κάνουν κάτι εναντίον των δραστών», λέει μια πηγή του ICC. «Τις περισσότερες φορές οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές προστατεύονται από το [μουσουλμανικό] κυβερνών κόμμα. Αυτό είναι το Μπαγκλαντές, όπου οι Χριστιανοί ζουν χωρίς καμία ασφάλεια και προστασία από την κυβέρνηση ή την αστυνομία".
Ο Corey Bailey, περιφερειακός διευθυντής του ICC για το Μπαγκλαντές, λέει, «σύμφωνα με το Σύνταγμα του Μπαγκλαντές, υπάρχει θρησκευτική ελευθερία στο Μπαγκλαντές, αλλά αυτή υπάρχει μόνο στα χαρτιά. Οι μουσουλμάνοι επιτίθενται στις θρησκευτικές μειονοτήτων και ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν την ατιμωρησία. Αυτό είναι εξωφρενικό και πρέπει να σταματήσει. Καλώ όσους ενδιαφέρονται για την θρησκευτική ελευθερία να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία του Μπαγκλαντές και να απαιτήσουν καλύτερη προστασία των θρησκευτικών μειονοτήτων, καθώς και δικαιοσύνη σε αυτές τις περιπτώσεις".
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΔΑΝΙΑ: "Τζιχάντ" εναντίον μητέρων με καροτσάκια!



Στη Δανία, μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, δύο Δανές μητέρες δέχτηκαν επίθεση ενώ έκαναν ήσυχα βόλτα μαζί με τα μικρά τους. Φαίνεται ότι οι μουσουλμάνοι εισβολείς έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν αυτή την πολύ καινοτόμο στρατηγική στη συνεχή τους προσπάθειά να «σπείρουν τον τρόμο» στις καρδιές των απίστων.
Για το τελευταίο επεισόδιο, γράφτηκε ένα σύντομο άρθρο στην εφημερίδα Jyllands-Posten, η δε προηγούμενη, πολύ πιο σκληρή επίθεση, δεν αναφέρθηκε σχεδόν πουθενά. Και αυτό παρά τις εκκλήσεις για βοήθεια να βρεθούν οι δράστες από φίλους, συγγενείς και κάποιους 34.000 ενδιαφερόμενους Δανούς, που μοιράστηκαν την ιστορία στο Facebook.
Όλα αυτά γίνονται σκόπιμα για να μην δημιουργηθούν «αντιμεταναστευτικά αισθήματα» και όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες στη Δανία δεν βοηθούν τις φτωχές μητέρες να πιάσουν τους δράστες. Στην αντίθετη περίπτωση, εάν Δανοί επιτίθεντο σε αλλοδαπές μητέρες θα είχε βουίξει ο τόπος. (Θα το είχε πρώτη σελίδα και το in.gr
Η είδηση μέσω Facebook .
Το Σάββατο το απόγευμα η κόρη ενός φίλου μου δέχτηκε επίθεση κοντά τις μικρές διαδρομές πεζών γύρω από το σταθμό του Jersie. Εκείνη περπατούσε με τον 6 εβδομάδων γιο της στο καρότσι. Δύο νεαροί διαφορετικής εθνοτικής προέλευσης ήρθαν κοντά της και αστραπιαία ανέτρεψαν το καρότσι, ρίχνοντας το μικρό κάτω!
Το μωρό δεν ανέπνεε και η μητέρα του έδωσε το «φιλί της ζωής» προκειμένου να ανανήψει. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, πήγαν το μωρό για να εξεταστεί αμέσως από έναν γιατρό που εφημέρευε ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο.
Η μαμά και το παιδί είναι ακόμα στο νοσοκομείο για ιατρική παρακολούθηση.
Πριν από δύο εβδομάδες την πλησίασαν τα ίδια αυτά δύο άτομα. Την άρπαξαν από τον ώμο και της είπαν ότι «θα είχε πλάκα να κλέψουμε ένα μωρό». Εκείνη γύρισε και με αποφασιστικότητα κλώτσησε έναν από αυτούς πριν εξαφανιστούν.
Είναι τόσο τρομερό, που δεν μπορώ καν να το περιγράψω.
Δεν με νοιάζει αν αυτοί που έκαναν ένα τέτοιο πράγμα είναι Δανοί ή άνθρωποι διαφορετικής εθνικότητας. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα. Πόσο γενναίος είναι κάποιος για να ρίξει κάτω από το καρότσι ένα μωρό και στη συνέχεια να το σκάσει; Αν αυτό είναι κάποιο είδος τρόπος για να δείξουν τον ανδρισμό τους, τότε ποτέ δεν θα γίνουν άνδρες στα μάτια μου.
Τι συμβαίνει εδώ;????
Πώς μπορεί κανείς να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο;
Είναι εντελώς τέρας και άρρωστος.
Ελπίζω αυτοί που το έκαναν αυτό να συλληφθούν και να τιμωρηθούν αυστηρά.
Σας ζητώ λοιπόν αγαπητοί φίλοι του FB να το μοιραστείτε, με την ελπίδα ότι κάποιος που γνωρίζει τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό, θα επιτρέψει στις αρχές να πιάσουν τους δράστες και να τους κλείσουν μέσα  για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η τελευταία ιστορία από την Jyllands-Posten:
Επίθεση σε γυναίκα με καρότσι
Τρία "νεαρά κορίτσια" κόβουν τα μαλλιά και τα ρούχα της.
Το βράδυ της Παρασκευής στις 14 Ιουνίου στις 18.30 μια 34χρονη γυναίκα με ένα καροτσάκι δέχθηκε επίθεση στην οδό Bredkilde στο Risskov.
"Τρία κορίτσια αραβικής εμφάνισης μεταξύ 14 και 17 ετών επιτέθηκαν στην Δανέζα μητέρα χωρίς κανένα κίνητρο - πρώτα με λεκτικές ύβρεις, λέει ο Klaus Hvegholm Møller, αστυνομικός του ανατολικού Jutland, στη Jyllands-Posten. Και συνεχίζει, "Στη συνέχεια έκοψαν από την 34χρονη γυναίκα κομμάτι από τα μαλλιά της και το σακάκι της, προφανώς με ψαλίδι."
Γ***η Δανέζα σκύλα
Η 34χρονη γυναίκα έκανε μια βόλτα με το παιδί της στο καρότσι όταν ακούστηκαν για πρώτη φορά φωνές από τα κορίτσια, που στην αρχή δεν κατάλαβε ότι κατευθύνονταν προς αυτήν.
"Στην αρχή φώναξαν βλάσφημες λέξεις," Γ***η Δανέζα σκύλα, μεταξύ άλλων. Ξαφνικά την πλησίασαν και την άρπαξαν και ενώ το γελούσαν, άρχισαν να κόβουν τα μαλλιά της. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει μακριά με το παιδί στο καρότσι. Όταν έφτασε στο σπίτι παρατήρησε ότι της είχαν κόψει και τα ρούχα" εξηγεί ο Klaus Hvegholm Møller.
Η αστυνομία ακόμα δεν έχει καμία ένδειξη ως προς το λόγο της επίθεσης.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΤΟΥΡΚΙΑ:Και την στρατοχωροφυλακή ρίχνουν κατά των διαδηλωτών

Και την στρατοχωροφυλακή (είναι ο πλέον φίλα προσκείμενος στον Ρ.Τ.Ερντογάν κλάδος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων) ρίχνει στο αγώνα κατά των διαδηλωτών ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Περίπου 1000 στρατοχωροφύλακες έφτασαν με ειδικές πτήσεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ από νοτιοανατολικές περιοχές της χώρα όπως το Ντιγιαρμπακίρ είτε το Σιρνάκ.
Πρόκειται για μονάδες που είχαν αστυνομικά καθήκοντα στις περιοχές αυτές και τώρα καλούνται επειγόντως να καταστείλουν τις διαδηλώσεις στην Πόλη.
Επίσης το πρακτορείο Ντογκάν μετέδωσε ότι στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης θα βρεθούν και περίπου 350 αστυνομικοί που εργάζονται στη φύλαξη του αεροδρομίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr