ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ



Λάβαμε από τον αγαπημένο Μ.Τ. :
ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
 
Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το λεμόνι δίχως να πετούν τίποτε.
 
Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε?
 
Απλά. Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει , πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε! Όπως τρίβουμε το λεμόνι στα γλυκά) και ρίξτε το πάνω σε όλα ΟΛΑ σας τα φαγητά. 
Τοποθετήστε το μέσα στο ουίσκυ σας, το κρασί σας, την σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ τα φαγητά, στο παγωτό γενικά ΠΑΝΤΟΥ!
 
Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση. Κυρίως κάτι που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει ποτε.
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν μόνο την πορτοκαλάδα σαν πηγή βιταμίνης c. ΟΧΙ ΠΙΑ! Τώρα που μάθατα αυτό το μυστικό του λεμονιού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού.
 
·         Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ολόκληρου του λεμονιού? (εκτός του ότι πετάτε λιγότερα σκουπίδια κι ότι βελτιώνει την γεύση σε όλα σας τα ροφήματα και φαγητά):
ΥΓΕΙΑ = Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού και δυστυχώς εμείς αυτό το τμήμα το πετάμε... Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας με το να εκτοπίζουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό μας από τις τροφές και το περιβάλλον.
ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ= Το κίτρο που περιέχει είναι ένα μαγικό συστατικό καθώς σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!!!!  ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ 10.000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ????? Γιατί δεν το γνωρίζουμε αυτό? Γιατί οι φαρμακευτικές έχουν τεράστια κέρδη με το να κατασκευάζουν φάρμακα καταπολέμησης του καρκίνου αλλά και να κατασκευάζουν προιόντα από την φλούδα του λεμονιού (κοσμετολογία) με αποτέλεσμα να επωφελούνται οικονομικά.
 
Βοηθήστε τους φίλους κι αγαπημένους σας ανθρώπους μεταδίδοντας τους αυτή την πληροφορία εξηγώντας τους πόσο ευεργετική είναι η φλούδα του λεμονιού για την υγεία τους!
 
Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο καθημερινά στον πλανήτη αλλά ταυτόχρονα και τι τεράστιο κέρδος βγάζουν οι φαρμακευτικές παράγοντες ψεύτικες ελπίδες ίασης.
 
Τα δέντρα του κίτρου έχουν μια τεράστια γκάμα κατηγοριών. Από λεμονια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, lime κλπ.
Μπορείτε όλα να τα καταναλώνετε με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να τα τρώτε ωμά, σε χυμό, σε σορμπέ, σε γλυκά κλπ
ΟΜΩΣ ο ευεργετικότερος τρόπος είναι να τρίβετε την φλούδα τους στο φαγητό σας ωμή!!!! ΜΟΝΟ αυτή η μέθοδος καταπολεμά όλους τους όγκους αλλά και τις κύστες στο ανθρώπινο σώμα.
 
Η λεμονιά σαν δέντρο έχει αποδειχτεί σωτήρια για όλους τους τύπους καρκίνου! Έχει ταυτόχρονα και μια τεράστια αντιμικροβιακή δράση κυρίως ως προς τους μύκητες, βακτήρια, μικρόβια, παράσιτα, σκουλήκια.
Το λεμόνι ρυθμίζει άψογα την αρτηριακή πίεση καιείναι φυσικό αντικαταθλιπτικό!!!! Ταυτόχρονα καταπολεμά το στρες και τις νευρικές διαταραχές.
 
Η πηγή αυτής της πληροφορίας έρχεται από μια τεραστια φαρμακευτικη εταιρία που αναφέρει πως έχουν γίνει πάνω από 20 μακροπρόθεσμα εργαστηριακά τεστ από το 1970 μέχρι και σήμερα που απέδειξαν την συντριπτική δράση κι επιτυχία του λεμονιού στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων κυρίως στο δέρμα, σε 12 τύπους καρκίνου όπως : παχέως εντέρου, στήθους, προστάτη, πνευμόνων και παγκρέατος.
 
Τα στοιχεία του λεμονιού έχουν 10.000 φορές ισχυρότερη δράση από την ουσία Adriamycin που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα φάρμακα χημειοθεραπείας παγκοσμίως.
 
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ!!!!! Κάτι που η χημειοθεραπεία έχει παταγωδώς αποτύχει...
 
Οι ασθένειες που βγάζει το σώμα μας δεν είναι απαραίτητα κληρονομικές από τα γονίδια μας αλλά μάλλον είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και αντιδρούμε στο περιβάλλον μας: (Bruce Lipton Phd)

http://hggiken.pblogs.gr/2012/09/mhn-petate-tis-floydes-lemonioy.html

Ο Ομπάμα ως ‘Χριστός’ στο Συνέδριο των Δημοκρατικών!



Πλανόδιοι πωλητές στo κέντρο της Charlotte της Βόρειας Καρολίνας πωλούν αφίσες και έργα τέχνης που απεικονίζουν τον Ομπάμα, σαν τον Ιησού Χριστό, ενώ η Εθνική Συνέλευση των Δημοκρατικών που θα γίνει εκεί, αναμένεται να διαθέτει ένα τεράστιο βιτρό.

Μια αφίσα δείχνει μια εικόνα του προέδρου Ομπάμα ενώ προσεύχεται με τον τίτλο, "Η προφητεία εκπληρώθηκε."

"Μπαράκ είναι λέξη εβραϊκής προέλευσης και η σημασία της είναι «το φως της αστραπής», σημειώνει η αφίσα που παραπέμπει σε απόσπασμα από το βιβλίο των Κριτών της Παλαιάς Διαθήκης.

Χουσεΐν, ισχυρίζονται, είναι μια βιβλική λέξη που σημαίνει "καλός και όμορφος."

«Έτσι, όπως βλέπετε, ο Μπαράκ έμελλε να είναι ένας καλός και όμορφος άντρας που θα λάμψει σαν αστραπή για να βγει νικητής σε μια μάχη ενάντια στις συντριπτικές πιθανότητες," γράφει η αφίσα.

Οι αφίσες που πωλούνται έξω από τις ζώνες ασφαλείας στη Εθνική Συνέλευση των Δημοκρατικών (DNC), η οποία δεν έκανε κάτι να τις απαγορεύσει.

Ένα ημερολόγιο με τον Ομπάμα δείχνει δύο θρησκευτικές εικόνες του προέδρου.

Στο μήνα Αύγουστο υπάρχει μια φωτογραφία του πιστοποιητικού γέννησης του Ομπάμα με τις λέξεις "Σταλμένος από τον Ουρανό."

Ο Ομπάμα γεννήθηκε στις 4 του Αυγούστου.

Περιλαμβάνει επίσης μια φωτογραφία του Ομπάμα, μαζί με ένα απόσπασμα της Αγίας Γραφής από την Καινή Διαθήκη, το γνωστό «Διότι τόσο αγάπησε τον κόσμο ο Θεός, που έδωσε τον μονογενή Υιό Του, για να μην χαθεί όποιος πιστεύει σ 'αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή», (Ιωάννης 3:16).

Ο μήνας Νοέμβριος περιλαμβάνει μια εικόνα ανθρώπων με τα χέρια τους στην πλάτη του Ομπάμα - με τις λέξεις "Ο Κύριος είναι ο ποιμένας μου, δεν θα στερηθώ."

Το Fox News πήρε επίσης μια φωτογραφία της σκηνής του DNC, με ένα γιγαντιαίο βιτρό. Είναι ασαφές για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί.

Οι συγκρίσεις του Ομπάμα με τον Ιησού Χριστό έφεραν την έντονη καταδίκη από ορισμένους ευαγγελιστές – συμπεριλαμβανομένου του Robert Jeffress, πάστορα της FirstBaptist Church στο Ντάλας του Τέξας.

«Αν ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο αναμενόμενος Μεσσίας, νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλοί Χριστιανοί που θα νιώσουν βαθιά απογοητευμένοι», είπε ο Jeffress στο Fox News. «Μόνο να κοιτάξουμε στις επιδόσεις του Ομπάμα και θα καταλάβουμε ότι οπωσδήποτε, δεν είναι ο Υποσχεμένος (Μεσσίας)».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για την απόσυρση της κατάπτυστης τουρκικής σειράς του τηλεοπτικού σταθμού Αντένα με τίτλο: "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής"

Το περιοδικό Άρδην - Ρήξη οργανώνει εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για την απόσυρση της κατάπτυστης τουρκικής σειράς του τηλεοπτικού σταθμού Αντένα με τίτλο: "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής", η οποία προσβάλλει κατάφωρα την ιστορία του τόπου μας και τις θυσίες των προγόνων μας!
Αφιερώστε πέντε λεπτά από τον χρόνο σας για να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών, ώστε να σταλθεί ένα ηχηρό μήνυμα στους προδότες - ραγιάδες του Αντένα.
Για να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών, πατήστε εδώ.

Ο Πάνος στο Ισραήλ για όλα: Κοιτάσματα, όπλα, κρίση με Ιράν - Συνομιλίες με Μ.Νετανιάχου!


Η πιο σημαντική επίσκεψη Έλληνα αξωματούχου στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια είναι αυτή που ξεκίνησε  πριν από λίγες ώρες με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο να συναντάται με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μ.Νετανιάχου το απόγευμα σε μία συνάντηση που βάσει του ισραηλινού προγράμματος θα διαρκέσει περίπου μία ώρα! Κάτι παραπάνω από σπάνιο, καθώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ελάχιστες φορές - αν όχι ποτέ - συναντάται με απλούς υπουργούς άλλων χωρών πλην των ΗΠΑ.
Για αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Π.Παναγιωτόπουλου με τον ομόλογό του Εχούντ Μπάρακ και η ατζέντα των συνομιλιών του Έλληνα ΥΕΘΑ με την πολιτική ηγεσία του Ισραήλ είναι κάτι παραπάνω από "βαριά": Το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους πολεμικής προπαρασκευής και αντιμετωπίζει πολυποίκιλα προβλήματα ασφάλειας, πέραν του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν: Συρία και παραβίαση της συνθήκης ειρήνης από την Αίγυπτο με μεταφορά βαρέων όπλων στην χερσόνησο του Σινά, καθώς και τα "πάγια" προβλήματα της Χεζμπολάχ στο Λίβανο και της Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας.
Και μέσα σε όλο αυτό το περιβάλλον αναζητούν αξιόπιστούς συνομιλητές στο πρόσωπο του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση του Π.Παναγιωτόπουλου και με τον υπουργό Εξωτερικών Α.Λίμπερμαν.
Στην ατζέντα, πέρα από την ελληνοϊσραηλινή αμυντική συνεργασία και η γενικότερη στρατηγική συμμαχία των δύο χωρών.
Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος εκκρεμούν διάφορα προγράμματα: Το πολύπαθο πρόγραμμα των συλλογών κατευθυνομένων βομβών SPICE 1000 και 2000, που θα αναβαθμίσουν κατά πολύ την δυνατότητα της ΠΑ να εκτελέσει τακτικές αποστολές μακρού πλήγματος (είναι ανοικτό ακόμα το ζήτημα του ποσοστού της βιομηχανικής συμμετοχής), την ισραηλινή συμμετοχή στο πρόγραμμα των πυρομαχικών των 120 χλστ. για τα άρματα μάχης LEO2HEL/A4, καθώς και τουλάχιστον δύο ακόμα πυραυλικά προγράμματα για τα οποία υπάρχει ισραηλινό ενδιαφέρον.
Σε ότι αφορά την στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών αυτή αφορά φυσικά την Α.Μεσόγειο και τα κοιτάσματα. Η πρόταση της ισραηλινής πλευράς για την δημιουργία ελληνικής ναυτικής Task Force, με χώρο δράσης την Α.Μεσόγειο, έχει ήδη πέσει στο τραπέζι, δεδομένου ότι οι επιχειρησιακές δυνατότητες του ισραηλινού Ναυτικού είναι χαμηλές. Η συνεργασία της Πολεμικής Αεροπορίας με την ισραηλινή βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και οι μεν μαθαίνουν απο τους δε, πολλά...
Επίσης στο τραπέζι είναι και η συνεργασία σε ότι αφορά την άμυνα της Κύπρου. 
Η Κύπρος αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στην ατζέντα στρατηγικών ενδιαφερόντων του Ισραήλ, αφού έχει δώσει στο κράτος του Δαϋίδ το στρατηγικό βάθος που του λείπει και Ισραηλινοι αξιωματικοί έχουν ήδη εμπλακεί στον αμυντικό σχεδιασμο του νησιού και αυτό το μεταφέρουμε με πάσα βεβαιότητα.
Από εκεί και πέρα υπάρχει το Ιράν: Η Ελλάδα δεν ανήκει στο μπλοκ των χωρών που έχουν σταθεί "απέναντι" από την Τεχεράνη. Παρακολουθεί τις κυρώσεις της ΕΕ αναγκαστικά, αλλά παρά την προσέγγιση με το Ισραήλ, δεν πρωτοστατεί στην επιθετική ρητορική εναντίον της ισλαμικής δημοκρατίας. Και αυτό υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμο, από την στιγμή που Ισραήλ και Ιράν δεν συνομιούν μεταξύ τους. Πάντα κάποιος χρειάζεται να μεταφέρει απόψεις και θέσεις, ακόμα και εν καιρώ πολέμου...
Η υποδοχή του Π.Παναγιωτόπουλου και οι επαφές του στο Ισραήλ μπορούν να συγκριθούν με αυτές ενός αρχηγού κράτους. Aυτό δείχνει ότι το Ισραήλ έχει μεγάλη ανάγκη την Ελλάδα στην παρούσα φάση. Και αυτό η Αθήνα πρέπει να το αξιοποιήσει και να το κεφαλαιοποιήσει. Δεν αρκεί να αγοράζουμε όπλα και να στηρίζουμε. Πρέπει να εισπράξουμε κι όλας...

Ατύχημα σε πυρηνικό σταθμό στη Γαλλία


Aτύχημα σημειώθηκε στο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας Fessenheim που βρίσκεται στην Αλσατία στην ανατολική Γαλλία με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να τραυματιστούν.
"Μια ακούσια αντίδραση χημικών ήταν η αιτία πρόκλησης φωτιάς, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης  Ωστόσο σύμφωνα με αξιωματούχους, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Οι αρμόδιες αρχές της Γαλλίας υποστηρίζουν ότι υπάρχει διαρροή ατμού στο εργοστάσιο, όμως δεν επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις των πυροσβεστών περί πυρκαγιάς.
Εκπρόσωπος του εργοστασίου είπε: «Δεν ξέσπασε πυρκαγιά. Αυτό που έγινε ήταν ότι κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συντήρησης ο ατμός έθεσε σε λειτουργία το συναγερμό για τη φωτιά» και πρόσθεσε ότι «δύο εργάτες τραυματίστηκαν».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Προελαύνουν οι Κούρδοι στην Ν.Α Τουρκία - Βίντεο και φωτό από τις μάχες


Νέα τακτική ήττα στο πεδίο της μάχης, αλλά και επικοινωνιακή καταστροφή για τον τουρκικό Στρατό και για την τουρκική κυβέρνηση η οποία προωθεί την εικόνα της Τουρκίας ως περιφερειακής δύναμης αποτελεί η δημοσίευση τουρκικής εφημερίδας, που απεικονίζει το ίδιο φυλάκιο που είχε επισκεφθεί ο Ερντογάν το 2010, το 2012 να τελεί υπό κουρδική κατοχή. Σίγουρα πολλοί λίγοι θα περίμεναν αυτή την εξέλιξη όταν ξεκίνησε το ΡΚΚ τη μεγάλη του επίθεση διαρκείας στην περιφέρεια Χακάρι. 
Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα «Υeniozgurpolitika» στο ύψωμα που φωτογραφήθηκε ο Ερντογάν στην περιοχή Gediktepe στις 20 Ιουνίου του 2010 μαζί με τον τότε αρχηγού του γενικού επιτελείου Ικλέρ Μπασμπούγ, τώρα βρίσκονται Κούρδοι.
Το τουρκικό αυτό φυλάκιο δέχθηκε το 2010 την επίθεση των Κούρδων ανταρτών, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 12 Τούρκοι στρατιώτες. "Η φωτογραφία των Κούρδων Μαχητών του PKK στο ίδιο σημείο σήμερα τι αισθήματα άραγε να προκαλεί;" αναρωτιέται η εφημερίδα.
Η εικόνα αυτή αποτελεί αναμφίβολα μεγάλο χτύπημα στην ψυχολογία του τουρκικού λαού ο οποίος βλέπει τους νέους να σκοτώνονται στο τουρκικό Κουρδιστάν σε μία περιοχή που ο πληθυσμός δεν τους αντιμετωπίζει με φιλικά αισθήματα όπως αποδείχτηκε πρόσφατα και στην κωμόπολη Beytussebap της επαρχίας Sirnak η οποία δέχτηκε επίθεση από μαχητές του PKK όπου ο κουρδικός πληθυσμός κρέμασε κουρδικές σημαίες σε οχήματα του τουρκικού στρατού.
Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο με τους Τούρκους στρατιώτες στην ίδια κωμόπολη να υποστέλλουν  την τουρκική σημαία από το κτίριο στο οποίο εδρεύει η τοπική φρουρά μετά από την αντίδραση του τοπικού πληθυσμού.   
Το πρόβλημα που ξεκίνησε για την Τουρκία ως μια απλή "επιδρομή", εξελίχθηκε σε εκστρατεία παρατεταμένης κατοχής από μια δύναμη, η οποία ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε δείξει τέτοιες δυνατότητες.
Σύντομα η στρατιωτική ηγεσία θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην εκδυτικισμένη τουρκική κοινωνία, η οποία δεν ήταν συνηθισμένη σε τόσο μεγάλες και διάρκειας απώλειες, εδώ και πολλά χρόνια.
Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία ο τίτλος τα λέει όλα ""Özel’i de al gel" - Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις"
Ακολουθούν τα βίντεo:

CCIAS : Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του ...Πενταγώνου !


To σύστημα που δεν πρόλαβε να  υλοποιήσει  ο Στρατηγός  Γράψας !
Οι αποκαλύψεις του Τύπου σχετικά με την απαράδεκτη – κωλυσιεργία στην υπόθεση της κατασκευής πρωτοποριακού συστήματος παθητικής άμυνας CCIAS, το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες επιστήμονες από το ΑΠΘ, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την προϊστορία με ανάλογα θέματα.

( Ιπτάμενος : «Το σύστημα αυτό, αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας, θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι, αν μας επιτεθούν) 
Δεδομένου μάλιστα του ενδιαφέροντος ξένων δυνάμεων, δεν αμφιβάλλουμε ότι όπως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται κάποτε να το αγοράσουμε από ξένους κατασκευαστές, αφού όπως μας έχει «διδάξει» η ιστορία, τότε κάποιοι θα έχουν και το γνωστό, σε όλους, κίνητρο…
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News» το πρόγραμμα στο οποίο εδώ και μια πενταετία δουλεύουν πέντε επιστήμονες τους ΑΠΘ, έχει το χαρακτηρισμό «άκρως απόρρητο». Μετά από πέντε χρόνια κοροϊδίας, ένας από τους επιστήμονες αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή…
Η ιστορία είναι απίστευτη
2006: Μετά από μελέτες και σχεδιασμούς έξι ετών, η επιστημονική ομάδα υποβάλει αίτηση στον Ελληνικό Στρατό για να συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα για την κατασκευή και ανάπτυξη συστήματος CCIAS. Για να το πούμε απλά επρόκειτο για ένα δίκτυο «παθητικών» ραντάρ.
Ποιες θα ήταν οι δυνατότητες αυτών των ραντάρ που είχαν σχεδιάσει;
• «Βλέπουν» χωρίς να εκπέμπουν – άρα και χωρίς να εντοπίζονται- σε εμβέλεια 400 χιλιομέτρων!
• Εντοπίζουν ελικόπτερα και αεροσκάφη ακόμη και «υπό καθολική ηλεκτρονική σίγαση», δηλαδή χωρίς τα ραντάρ τους να εκπέμπουν.
• Εντοπίζουν αεροσκάφη τεχνολογίας stealth και σε πραγματικό χρόνο τις απογειώσεις μαχητικών αεροσκαφών από εχθρικές βάσεις.
• Επιτηρούν παθητικά βραχονησίδες
• Κόστος; 25 έως 30 τέτοιοι σταθμοί, από τον Έβρο έως της Κρήτη θα κόστιζαν όσο ένας σταθμός παρεμφερούς συστήματος, αγορασμένου από το εξωτερικό!!!
Υπερβολές θα πείτε όλα αυτά. Όμως η αξιολόγηση της ανακάλυψης των πέντε επιστημόνων από τη στρατιωτική ηγεσία άλλα δείχνει. Και δεν μιλάμε για μία μόνο αξιολόγηση. 15 ταξίδια στην Αθήνα έκαναν οι επιστήμονες και σ’ όλα ελάμβαναν διθυραμβικά σχόλια για την ανακάλυψή τους!
Πρώτη παρουσίαση ενώπιων 60 Επιτελών
Το 2006 ΥΕΘΑ είναι ο Β. Μεϊμαράκης, Α/ΓΕΕΘΑ ο ναύαρχος Παναγιώτης Χηνοφώτης και Α/ΓΕΣ ο στρατηγός Δημήτρης Γράψας. Η επιστημονική ομάδα του ΑΠΘ κάνει τη πρώτη παρουσίαση του συστήματος ενώπιόν 60 Επιτελών. Αμέσως μετά τη παρουσίαση χωρίς καμία αμφιβολία και δισταγμό, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ενθουσιασμένοι και καλεί τους επιστήμονες να προχωρήσουν τάχιστα.
Ακολουθούν παρουσιάσεις σ’ όλους τους Κλάδους και πείθονται ακόμη και οι πάντα δύσπιστοι αεροπόροι. Στις 13/02/2009 συνέρχεται το Συμβούλιο Αμυντικού Σχεδιασμού Προγραμματισμού (ΣΑΣΠ) και γνωμοδοτεί με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του συστήματος και εισηγείται την κατεπείγουσα εξέταση του ζητήματος από το Συμβούλιο Αρχηγών.
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι πια ο στρατηγός Δημήτριος Γράψας, ο οποίος ήταν μεγάλος υπέρμαχος της ανάπτυξης του ελληνικού συστήματος. Παραδόξως μέχρι την αποστρατεία του,τον Αύγουστο του 2009,ο Αρχηγός δεν κατόρθωσε να βάλει στην αντζέντα του ΣΑΓΕ, αυτό το ζήτημα !
Η επιστημονική ομάδα από το ΑΠΘ, δεν πτοήθηκε από την αποστρατεία Γράψα και συνέχισε τις έρευνές της. Τα τελευταία τεχνικά προβλήματα επιλύονται. Όλα δείχνουν έτοιμα για να κατασκευαστεί το πρωτότυπο σύστημα. Όμως εδώ είναι Ελλάδα. Σχεδόν ένα χρόνο μετά , με Α/ΓΕΕΘΑ πλέον τον πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο, οι επιστήμονες έκπληκτοι πληροφορούνται ότι το θέμα θα… επανεξεταστεί!
Στις 19/01/2010 ,στέλνουν επιστολή στον πτέραρχο Α/ΓΕΕΘΑ Ι. Γιάγκο, εκφράζοντας τη λογική τους απορία για την καθυστέρηση αν όχι οπισθοδρόμηση του προγράμματος. Μετά απ’ αυτή την επιστολή το ΣΑΣΠ συνεδριάζει και πάλι και αποφασίζει ξανά με 7-0 υπέρ της επιχειρησιακής αναγκαιότητας του ελληνικού συστήματος! Το ΓΕΕΘΑ, διαβεβαιώνει ότι «το θέμα θα προχωρήσει άμεσα».
Έχουμε φθάσει στις 15/04/2010, με υπουργό Άμυνας πια τον Ε. Βενιζέλο. Το Συμβούλιο Αρχηγών συνεδριάζει και με 4-0 εγκρίνει το προτεινόμενο σύστημα ως «άκρως απαραίτητο και κατεπείγον». Στις 29/05/2010, ο τότε ΑΝΥΕΘΑ και νυν ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης έχει στα χέρια του και την πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη.
Ο φάκελος με το άκρως απόρρητο πρόγραμμα περιλαμβάνει 1050 σελίδες. Μέχρι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχαν διαβαστεί δυο και τρεις φορές. Ο χρόνος που μεσολάβησε είναι μεγάλος. Όμως παραδόξως η ομάδα των πέντε επιστημόνων δεν έχει λάβει τη καμία απάντηση! Τον περασμένο Ιούνιο έστειλαν επιστολές στον Πρωθυπουργό και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για να είναι ενήμεροι. Καμία αντίδραση!
Στο μεταξύ τρεις ξένες χώρες έχουν ενδιαφερθεί να χρηματοδοτήσουν το πρόγραμμα! Η ομάδα των πέντε δεν θέλει να το πουλήσει, αλλά δεν μπορεί και να μην θυμηθεί τα όσα είπε ένας έντιμος – όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι – σμήναρχος σε μία από τις πολλές παρουσιάσεις που έκαναν στο Πεντάγωνο:
«Το σύστημα αυτό, αν ποτέ κατασκευαστεί από τη πατρίδα μας, θα αποτελέσει την ληξιαρχική πράξη του αιφνίδιου θανάτου των απέναντι, αν μας επιτεθούν πρώτοι. Αλλά δεν πιστεύω ότι κάποτε θα υλοποιηθεί. Είναι πολύ μικρού κόστους. Έκανε λάθος η Ομάδα. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι ζούμε στην Ελλάδα…»!
Συμπερασματικά, τα αρμόδια συμβούλια έχουν συνηγορήσει για την κατασκευή και ανάπτυξη του συγκεκριμένου συστήματος. Για την κωλυσιεργία της υλοποίησής του, οδηγούμεθα σε συνειρμούς περί συμφερόντων, μίζας και τα συναφή…
Καλό θα είναι να μας απαντήσουν από το ΓΕΕΘΑ τι «σκέπτονται» πριν το σύστημα CCIAS βρεθεί εκτός Ελλάδος και το… αγοράσουμε από κάποιους άλλους...Για να πάρουμε τις μίζες και τα εξώγαμα κάποιων που γεννήθηκαν να διαφεντεύουν τούτον εδώ τον βράχο στην άκρη της Γης 
Βετεράνος 

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΙΜΑΜΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...!



Ο Μωάμεθ είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Aisha όταν εκείνη ήταν μόλις εννέα ετών. Σύμφωνα με το Κοράνι (65:4), οι μουσουλμάνοι μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με κορίτσια προεφηβικής ηλικίας. Ως εκ τούτου...

δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός να βρείτε ένα μουσουλμάνο ιμάμη να λέει σε μουσουλμάνους συμπολίτες του να έχουν σεξουαλική επαφή έως και με μικρά κορίτσια, λόγω του σεξουαλικού επιθυμητού τους. eglimatikotita.gr


ΒΙΝΤΕΟ :Οι Τούρκοι υπέστειλαν τη σημαία σε φυλάκιο με απαίτηση Κούρδων!


ΒΙΝΤΕΟ :Οι Τούρκοι υπέστειλαν τη σημαία σε φυλάκιο με απαίτηση Κούρδων!

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία όταν τούρκοι στρατιώτες υπέστειλαν την τουρκική σημαία απο φυλάκιο λόγω των αντιδράσεων των κατοίκων της περιοχής Μπεγτιουσεμπάπ. Στην ίδια περιοχή χθες είχαν σκοτωθεί 10 τούρκοι στρατιώτες και 20 αντάρτες του PKK. Oι σοροί των τριών ανταρτών σήμερα θα μεταφέρονταν απο το φυλάκιο σε άλλη περιοχή. Τη στιγμή εκείνη οι Κούρδοι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να διαμαρτύρονται και ζητούσαν να τους δοθούν οι σοροί για να τους κάνουν τις κηδείες. Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις και οι Τούρκοι στρατιώτες από τον φόβο μάζεψαν την τουρκική σημαία που είχαν κρεμάσει στο φυλάκιο! Στο βίντεο ακούγονται φωνές των Κούρδων"πάρε τη σημαία μέσα".
   Πολλά μέσα ενημέρωσης της γειτονικής Τουρκίας αναρωτιούνται ποιος έχει δώσει την εντολή αυτής της υποχώρησης.
  Ο στρατός στη Ν.Α.Τουρκία δείχνει να μην έχει ανακτήσει ακόμη τον έλεγχο της περιοχής όπως αναφέρει η εφημερίδα Sözcü.


 




ΙΣΡΑΗΛ: Μοναστήρι βεβηλώνεται από βάνδαλους. Η αστυνομία υποψιάζεται Εβραίους εξτρεμιστές




Έκαψαν την πόρτα του μοναστηριού και έγραψαν με σπρέυ (στα εβραϊκά) «Ο Ιησούς είναι ένας πίθηκος».


Από YNET / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Βάνδαλοι έβαλαν φωτιά στην είσοδο της Μονής Latrun νωρίς την Τρίτη και έγραψαν στους τοίχους της συνθήματα με σπρέυ εναντίον της χριστιανικής θρησκείας, όπως "Ο Ιησούς είναι ένας πίθηκος".

Η Αστυνομία της Περιφέρειας της Ιερουσαλήμ ξεκίνησε έρευνες για το περιστατικό.

Η ξύλινη πόρτα του μοναστηριού έπιασε φωτιά. Ο ηγούμενος,πατέρας Louie, είπε στο Ynet: «Γύρω στις 3:30 π.μ., ένας μοναχός που κοιμόταν σε ένα από τα δωμάτια άκουσε έναν θόρυβο, βγήκε έξω και είδε την πόρτα να καίγεται. Μπήκε στα δωμάτιά μας και άρχισε να φωνάζει για να μας ξυπνήσει».

"Βγήκα έξω και είδα ολόκληρη η πόρτα να καίγεται. Έσβησα τη φωτιά με έναν πυροσβεστήρα που είχαμε. Αν δεν είχε γίνει αυτό, όλα θα είχαν αρπάξει φωτιά."

Ο φύλακας της μονής, Elias, κάλεσε την αστυνομία. «Εγώ δεν είδα τίποτα», είπε. «Γύρω στις 3:30 π.μ. περνούσα με το αυτοκίνητο και δεν είδα τίποτα ύποπτο. Δέκα λεπτά αργότερα είδα την πόρτα να καίγεται και το γκράφιτι.

"Είμαι σίγουρος ότι όποιος το έκανε ήρθε από τον ελαιώνα, επειδή η πύλη δεν είναι ψηλή και κάποιος μπορεί εύκολα να πηδήσει πάνω από αυτή. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας εδώ."

Οι μοναχοί εμφανίστηκαν πολύ προσβεβλημένοι από το συμβάν.

"Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποια ένταση, αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με μας", δήλωσε ο πατέρας Louie. "Είμαστε Χριστιανοί και δεν έχουμε σχέση με αυτά. Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα με αγάπη. Είμαστε λυπημένοι από αυτό το περιστατικό. Είναι κρίμα που μερικοί άνθρωποι είναι απρόθυμοι να ζήσουν και να αποδεχθούν ανθρώπους που είναι διαφορετικοί."

Ο Διοικητής της Αστυνομίας της Περιφέρειας της Ιερουσαλήμ,Meni Yitzhaki, επισκέφθηκε το μοναστήρι το πρωί της Τρίτης.

«Έχουμε ορίσει μια ειδική ομάδα έρευνας για να εξετάσει το περιστατικό», είπε. «Θεωρούμε το περιστατικό εξαιρετικά σοβαρό. Αυτός είναι ο λόγος που έχω έρθει εδώ. Θα πιάσουμε τους βανδάλους. Νιώθουμε πολύ λυπημένοι για το περιστατικό αυτό».

«Αυτό το μοναστήρι έχει πολλούς επισκέπτες», σημείωσε ο φύλακας, Ελίας. «Άνθρωποι έρχονται όλη την ώρα. Οι μοναχοί πηγαίνουν για ύπνο νωρίς και κανείς δεν παρατήρησε κάτι. Όποιοι το έκαναν αυτό, δεν έχουν Θεό, απλά λένε ότι έχουν."

Η αστυνομία είναι ενήμερη για τις λεγόμενες ενέργειες "price tag"από 'ακροδεξιούς ακτιβιστές' (ΚΟ: η φράση 'Price Tag' («κόστος») ένα σύνθημα που χρησιμοποιείται από εξτρεμιστές Εβραίους εποίκους), οι οποίες συνήθως απευθύνονται σε Παλαιστινίους, μετά την εκκένωση του φυλακίου της Δυτικής Όχθης Migron τις τελευταίες ημέρες.

Η στόχευση ενός χριστιανικού συμβόλου έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ένα μήνυμα στον δυτικό κόσμο, ο οποίος καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στην Ιερουσαλήμ και τα περίχωρά της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια χριστιανική τοποθεσία γίνεται στόχος μιας τέτοιας πράξης. Τον Φεβρουάριο, βάνδαλοι έγραψαν «Θάνατος στον Χριστιανισμό» σε μια εκκλησία της Ιερουσαλήμ και έσκισαν τα ελαστικά των τριών οχημάτων που ήταν σταθμευμένα εκεί κοντά (βλ. ΕΔΩ).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Yψωσαν σημαίες του PKK στα οχήματα του τουρκικού στρατού!


Yψωσαν σημαίες του PKK στα οχήματα του τουρκικού στρατού!

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

   Οι Κούρδοι κρέμασαν σημαίες του PKK τα οχήματα του τουρκικού στρατού, με τους τούρκους στρατιώτες να μην μπορούν να αντιδράσουν και να παρακολουθούν ανήμποροι τις εξελίξεις μέσα σ τα τεθωρακισμένα οχήματα τους!
   Το γεγονός συνέβη στην πόλη Μπεγτουσεμπάπ της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου το πρωί της Δευτέρας στις μάχες ανάμεσα στους αντάρτες και του τούρκους στρατιώ τες είχαν σκοτωθεί δέκα στρατιώτες και τρεις αντάρτες.

   Οι κούρδοι ζήτησαν να παραλάβουν τις σορούς των ανταρτών για να τους κηδεύσουν όμως ο τουρκικός στρατός αρνήθηκε. Οι κάτοικοι της περιοχής επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα στα τεθωρακισμένα οχήματα και στα φυλάκια. Αργότερα άρχισαν να κρεμούν σημαίες του PKK πάνω στα οχήματα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
   
   Οι στρατιώτες δεν μπορούσαν να αντιδράσουν καθώς φοβόταν μεγαλύτερες αντιδράσεις και παρακολουθούσαν τους Κούρδους να κάνουν ότι θέλουν.
Τα επεισόδια έληξαν μετά από πολλές ώρες.

«Η Τουρκία κινδυνεύει να διαμελιστεί»!



Τον άμεσο κίνδυνο να διαμελιστεί το Τουρκικό Κράτος χάρη στη δράση του PKK τονίζει με τον πλέον σαφή τρόπο η επιστολή – βόμβα Τούρκου ακαδημαϊκού στον Υπουργό Εσωτερικών της γείτονος χώρας.

Η επιστολή προκαλεί ανατριχίλα αφού καλεί τον Υπουργό να αναλάβει δράση ώστε να συντριβεί το PKK που έχει «καταλάβει» περιοχές εντός της τουρκικής επικράτειας την ίδια ώρα που το ηθικό του τουρκικού στρατού από την συνεχιζόμενη δράση των κουρδικού εθνικο-απελευθερωτικού κινήματος, βρίσκεται στο ναδίρ.

Ενδεικτικά, αναφέρει το γεγονός ότι στην κοιλάδα Ζαμάν στην Ανατολική Τουρκία, το PKK έχει εγκαθιδρύσει ένα στρατιωτικό και πολιτικό καθεστώς με αποτέλεσμα να σχεδιάζει την εξάπλωση του σε άλλες περιοχές «στις οποίες δεν θα μπορούν να εισέλθουν δυνάμεις του κράτους».


Ο κίνδυνος διαμελισμού της Τουρκίας που διαπιστώνει ο επιστολογράφος – ακαδημαϊκός και καθηγητής σε σχολές Ασφαλείας της Τουρκίας, Ουμίτ Οζντάγ, φαίνεται από το γεγονός ότι καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο σε θέματα τρομοκρατίας κ. Ιδρίς Ναΐμ Σαχίν να διατάξει την εισβολή τουρκικού στρατού στο Βόρειο Ιράκ όπου βρίσκονται τα «στρατόπεδα εκπαίδευσης των ανταρτών του PKK».

Την ίδια ώρα, ο επιστολογράφος τονίζει ότι το ηθικό του τουρκικού στρατού βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα κάτι που θα αποτελέσει τροχοπέδη στην αντίδραση της Τουρκίας καλώντας τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών αρχικά να αλλάξει την άπειρη τοπική ηγεσία και με μια κίνηση εντυπωσιασμού να μεταβεί ο ίδιος στην επίμαχη περιοχή ώστε να δοθεί απάντηση σε «εκείνους, τους αχρείους», όπως χαρακτηρίζει τους Κούρδους.

Στην επιστολή που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατία» με την υπογραφή του Σάββα Καλεντερίδη, παρατηρούμε ότι σε πολλά σημεία τα μέλη του PKK αποκαλούνται «τρομοκράτες» δείχνοντας ακόμη μία φορά το φασιστικό πείσμα του τουρκικού κατεστημένου να συνεχίζει να αποκαλεί και να χαρακτηρίζει «τρομοκρατικό» ένα απελευθερωτικό κίνημα.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα της επιστολής:

«Αξιότιμε κ. Σαχίν

Το σχέδιο του ΡΚΚ να ανακηρύξει τον νομό Χακκιάρι απελευθερωμένη περιοχή προχωρεί με όλη του την ταχύτητα από το 2009 και εντεύθεν.

Η τρομοκρατική οργάνωση, στα πλαίσια αυτού του σχεδίου, έχει εγκαταστήσει «δυαδικό σύστημα εξουσίας» στην πόλη, σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο (σ.τ.μ. παράλληλα με το κρατικό λειτουργεί και το σύστημα εξουσίας της οργάνωσης).

Σε αυτή τη φάση η τρομοκρατική οργάνωση μέσω των επιθετικών ενεργειών που κάνει στην περιοχή του Σεμντίνλι, έχει αποκτήσει τον έλεγχο της περιοχής, έχοντας ως στόχο να εγκαταστήσει και στρατιωτική εξουσία στην περιοχή του νομού Χακκιάρι.

Με τον τρόπο αυτό, πέραν της Κοιλάδας Καζάν, θα δημιουργήσει και άλλες περιοχές στις οποίες δεν θα μπορούν να εισέλθουν οι δυνάμεις του κράτους.

Έτσι, θα έχει επιτευχθεί ο στόχος στης στρατηγικής ισορροπίας, στα πλαίσια του Μαοϊκού δόγματος μακροχρόνιου λαϊκού πολέμου που έχει υιοθετήσει η οργάνωση.

Μετά από αυτή τη φάση, το ΡΚΚ θα οδηγήσει τις εξελίξεις στη φάση της στρατηγικής επίθεσης, η οποία θα ολοκληρωθεί με την απελευθέρωση της περιοχής του νομού Χακκιάρι.

Αυτό είναι το σχέδιο της τρομοκρατικής οργάνωσης. Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή θα διευκολύνουν το ΡΚΚ στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου.

Στη συνέχεια ο κ. Οζντάγ κάνει λόγο για φιλικές σχέσεις του PKK με άλλα κράτη της Μέσης Ανατολής τονίζοντας ότι η αναταραχή που επικρατεί στην περιοχή ιδιαίτερα χάρη στον εμφύλιο της Συρίας, ανοίγει πρόσφορο έδαφος για να δράσουν οι «τρομοκράτες», όπως τους αποκαλεί, κατά του τουρκικού κράτους

«Τα σχέδια που έχει κάνει το ΡΚΚ για το Χακκιάρι και για την Τουρκία, διευκολύνονται από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Στη φάση αυτή έχουν συγκροτηθεί δυο μέτωπα στην περιοχή.

Το ένα είναι το μέτωπο Τουρκίας-Σ. Αραβίας-Κατάρ-Ισραήλ-Μπαρζανί και το άλλο είναι το μέτωπο Συρίας-Ιράκ-Ιράν-Χιζμπουλαχ.

Το γεγονός ότι το ΡΚΚ έχει φίλους και τα δυο μέτωπα, διευρύνει το πεδίο και τις δυνατότητες ελιγμών και δράσης της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ο εμφύλιος πόλεμος της Συρίας επεκτείνεται με ταχύτητα στο Λίβανο και το Ιράκ, με κίνδυνο να εξελιχθεί σε έναν περιφερειακό πόλεμο. Αυτός ο περιφερειακός εμφύλιος πόλεμος θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να αποκτήσουν δυνατότητες επιρροής σε περιοχές κοντά στα σύνορα της Τουρκίας τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ΡΚΚ και η Αλ Κάιντα. Οι δυο χώρες που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτόν τον πόλεμο, είναι η Τουρκία και η Ιορδανία.»

Ο κ. Οζντάγ καλεί τον υπουργό Εσωτερικών να επιβάλει ουσιαστικά ένα στρατιωτικό καθεστώς στο Χακκιάρι, ίσως και παρακρατικών –διότι η φράση «κρατικών στελεχών επιδέχεται διάφορες ερμηνείες- αφού καταλογίζει απειρία και ατολμία στις αρχές της πόλης

«Είναι επιβεβλημένο να ληφθούν το ταχύτερο δυνατόν μια σειρά μέτρων, αρχής γενομένης από το Χακκιάρι, για να αντιμετωπιστούν και να περιοριστούν στο ελάχιστο οι επιδράσεις που είναι δυνατόν να έχει αυτός ο περιφερειακός εμφύλιος πόλεμος στην Τουρκία.

Η μέχρι τώρα στάση της Τουρκικής Δημοκρατίας στην αντιμετώπιση του θέματος, με τη συγκεκριμένη αντίληψη και προσωπικό, είναι αδύνατον να πετύχει κάποια θετικά αποτελέσματα στο Χακκιάρι.

Ο νομάρχης του Χακκιάρι και οι έπαρχοι του Σεμντίνλι και της Τσουκούρτζα, δεν έχουν τις δυνατότητες και την εμπειρία να βάλουν τα στήθη τους μπροστά και να αντιμετωπίσουν τις μάχες που γίνονται και θα γίνουν στην περιοχή τους.

Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να γίνει, είναι η τοποθέτηση έμπειρων υψηλόβαθμων κρατικών στελεχών στην περιοχή το ταχύτερο δυνατόν.

Με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να ενισχυθούν με πιο έμπειρους υψηλόβαθμους αξιωματικούς οι Διευθύνσεις Ασφάλειας των εν λόγω Επαρχιών. Είναι υποχρεωτική ειδικά η ενίσχυση των υπηρεσιών πληροφοριών στην εν λόγω περιοχή.

Στη συνέχεια, ο πολεμοχαρής κ. Οζντάγ καλεί την Κυβέρνηση να αναλάβει στρατιωτική δράση και να εισβάλλει στο Βόρειο Ιράκ για να καταστρέψει τα στρατόπεδα του PKK που βρίσκονται μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Τουρκία.

Σε ένα παραλήρημα κινδυνολογίας, αναφέρει ότι η επιτυχία και η συνοχή της Τουρκίας εξαρτάται από την «είσοδο και παραμονή του τουρκικού κράτους σε αυτήν την περιοχή»

«Η επιτυχία του μαοϊκού λαϊκού πολέμου που διεξάγει το ΡΚΚ εναντίον του τουρκικού έθνους, εξαρτάται από την ενότητα και την επικοινωνία του «μετώπου και των μετόπισθεν».

Αν δεν υφίσταται περιοχή μετόπισθεν, τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ΡΚΚ, δεν έχουν καμία τύχη.

Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίον το ΡΚΚ είναι σε θέση σήμερα να διεξάγει επιχειρήσεις, να εμφανίζει επιτυχίες στο Χακκιάρι και να κλιμακώνει συνεχώς τη δράση και τις επιχειρήσεις του στο εσωτερικό της Τουρκίας, είναι τα στρατόπεδα Χαφτάνιν-Μετίνα-Ζαπ-Αβασίν-Μπασιάν-Χακούρκ (Haftanin-Metina-Zap-Avasin-Basyan-Hakurk), που διατηρεί στην περιοχή μετόπισθεν, σε απόσταση 5-25 χιλιόμετρα από τα σύνορα, στο εσωτερικό του Νοτίου Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ).

Το να καταδικάζουμε τον τουρκικό στρατό να πολεμά εναντίον του ΡΚΚ, χωρίς να έχουμε καταλάβει τις περιοχές αυτών των στρατοπέδων, είναι κάτι που δεν θα μας το συγχωρέσει η Ιστορία, το Έθνος, ούτε κι ο Θεός.

Η επιτυχία του αγώνα που διεξάγει η Τουρκία εναντίον της τρομοκρατίας στο Χακκιάρι, εξαρτάται από την είσοδο και παραμονή του τουρκικού στρατού στην ανωτέρω περιοχή».

Τέλος, ο κύριος Οζντάγ καλεί τον ίδιο τον Υπουργό να συντελέσει στην ανόρθωση του καταρρακωμένου ηθικού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων επισκεπτόμενος ο ίδιος την επίμεχη περιοχή.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο κ Σαχίν επισκέφτηκε πρόσφατα το Χακκιάρι και λιθοβολήθηκε από τον κόσμο με αποτέλεσμα να τονφυγαδεύσουν οι δυνάμεις ασφαλείας.

«Επειδή είστε υπουργός υπεύθυνος για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, που πρέπει να είστε στην πρώτη γραμμή, δεν αρκεί η παρουσία σας μόνο στο Χακκιάρι**.

Θα πρέπει να επισκεφθείτε και το Σεμντίνλι, την Γιουκσέκοβα, την Τσουκούρτζα, τις δυνάμεις μας που είναι εγκατεστημένες στα σύνορα, στο Σημείο Μηδέν.

Θα πρέπει να περάσετε ένα μερόνυχτο στην Κοιλάδα Καζάν, ακόμα και να μεταφέρετε το επιτελείο σας στο Χακκιάρι, να βάλετε το σώμα σας μπροστά από τα στελέχη του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας όταν αυτά δέχονται επιθέσεις, όταν δέχονται ψυχολογικό πόλεμο.

Και πρέπει να τα κάνετε όλα αυτά για να αναστηλώσετε και να ενισχύσετε το ηθικό του προσωπικού των δυνάμεων ασφαλείας, δίνοντας έτσι την απάντηση που πρέπει σε «εκείνους, τους αχρείους».

Ο Αλλάχ να είναι βοηθός σας σε κάθε βήμα που κάνετε για τη διασφάλιση της ενότητας του έθνους και του κράτους μας»

www.newsbomb.gr
http://national-pride