ΚΟΥΚΟΥΛΟΚΟΤΕΣ (video)



http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δύσκολοι καιροί για τον πολιτικό κόσμο

...

Αναρχικοί στις τρύπες σας....

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση και την πορεία προς τη Βουλή που οργάνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ το πρωί της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας κατά της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης. Σε ορισμένες περιπτώσεις η συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση άγγιξε το 100%.

Πριν την έναρξη των συλλαλητηρίων στην Αθήνα, σημειώθηκε μικροένταση μεταξύ αναρχιδιών και δυνάμεων της αστυνομίας στα Εξάρχεια, έξω από τον χώρο Νοσότρος. Η αστυνομία προχώρησε σε 20 προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή.

Βέβαια οι αναρχικοί δεν τόλμησαν να βγούν στα συλλαλητήρια γιατί είναι σίγουρο ότι θα έτρωγαν πολύ ξύλο από τους απεργούς. Είναι αυτό που λέει το ΚΚΕ "οργή λαού". Ποιος θα άντεχε στην εικόνα κουκούλας ή μολότοφ έχοντας στον νου του τους αδικοχαμένους ανθρώπους της Marfin, χωρίς να αντιδράσει; Κρύφτηκαν και καλά έκαναν γιατί θα βρίσκονταν απέναντι στην οργή του λαού.

Ανησυχία όμως προξένησε το γεγονός ότι στην διαδήλωση της Θεσσαλονίκης υπήρχαν άτομα μέσα στους διαδηλωτές της ΓΣΕΕ. Οι διοργανωτές φέρουν μεγάλη ευθύνη , ηθική και ποινική στην περίπτωση επεισοδίων. Οι άεργοι, τεμπέληδες, τα πρεζόνια αναρχικοί δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στους σκληρά εργαζόμενους

Να δούμε και τι θα πεί το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ σήμερα για τους χιλιάδες ακομμάτιστους διαδηλωτές χωρίς πανό που ήταν στο Σύνταγμα και φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών και όχι τα ξύλινα συνθήματα του ΚΚΕ. Ήταν όλοι "φασίστες" και Χρυσαυγίτες"; Τότε προσέξτε γιατί μάλλον υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για σας και τα πεπαλαιωμένα κόμματα....

Πάνε για χωρικά ύδατα "κτένα" στο Αιγαίο - Τι δίνουμε τι "παίρνουμε"

Eπιβεβαιώνονται και από τουρκικής πλευράς οι πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει το defencenet.gr για μυστικές συνομιλίες των κυβερνήσεων Αθήνας και Άγκυρας με αντικείμενο την αλλαγή του ισχύοντος καθεστώτος στο Αιγαίο με «αυξομειώσεις» των εθνικών χωρικών υδάτων και του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Πάμε για χωρικά ύδατα σχήματος "κτένας" με την Τουρκία να αποκτά τον ζητούμενο από αυτήν, "ζωτικό χώρο"... Ο, συνήθως άριστα πληροφορημένος, Τούρκος δημοσιογράφους Μεχμέτ Αλί Μπιράντ σε άρθρο του σε ότι αφορά τα αποτελέσματα της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα αναφέρει ότι «συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα συνομιλίες μεταξύ των δύο κυβερνήσεων για επαναχάραξη των χωρικών υδάτων των δύο χωρών και συνακόλουθα και του εναέριου χώρου του Αιγαίου»! Οι πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι έχει συσταθεί ήδη ειδική ομάδα στο υπουργείο Εξωτερικών που απαρτίζεται από διπλωμάτες του «στενού» κύκλου των Γ.Παπαδρέου και Δ.Δρούτσα οι οποίοι μελετούν το «πακέτο» των τουρκικών απαιτήσεων, σε συνδυασμό με αυτά που «μπορεί» - έτσι τυλάχιστον πιστεύουν – να δώσει και να πάρει η Ελλάδα.Επί της ουσίας χαράσσονται νέα θαλάσσια και κατ’επέκταση, εναέρια σύνορα. «Tώρα», γράφει ο Μπιράντ, «οι αρμόδιοι των δύο χωρών θα συναντηθούν, θα θέσουν ενώπιόν τους το χάρτη του Αιγαίου και θα αρχίσουν να χαράσσουν ένα νέο σύνορο. Τα τουρκικά και ελληνικά χωρικά ύδατα, σε κάποιο σημείο θα ανέρχονται στα τρία, σε άλλο σημείο στα οκτώ και σε ορισμένα στα 10 ή στα 12 ναυτικά μίλια. Ο νέος χάρτης θα εξασφαλίσει την έξοδο της Τουρκίας στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου, θα αντιμετωπίσει τις ανάγκες των στρατιωτικών ασκήσεων και κατά τον ίδιο τρόπο θα εξαλείψει τις ανησυχίες ασφάλειας της Ελλάδας. Η ύπαρξη μιας συμφωνίας στο Αιγαίο θα διευκολύνει και τη λύση όλων των άλλων προβλημάτων. Και τούτο διότι τα χωρικά ύδατα είναι κλειδί. Εάν αυτά προσδιοριστούν, τότε θα προσδιοριστεί αυτομάτως και ο εναέριος χώρος και αν απαιτηθεί, οι δύο χώρες θα απευθυνθούν και στη Χάγη».
Τι σημαίνουν όλα αυτά: Πάμε για διακανονισμό μορφής «κτένας» στο Ανατολικό Αιγαίο, όπου τα ελληνικά χωρικά ύδατα π.χ. νότια της Λέσβου και βόρεια της Χίου και γενικά στα περάσματα των ελληνικών νησιών θα μειωθούν στα τρία μίλια ή ακόμα και λιγότερο! Αντίστοιχα θα αυξηθούν τα χωρικά ύδατα σε περιοχές στρατηγικά «ανώδυνες», όπως στο Ιόνιο, νότια της Κρήτης κλπ. Τα τουρκικά χωρικά ύδατα από την μικρασιατική ακτή και δυτικά, μεταξύ των νησιών, θα αυξηθούν. Θα δημιουργηθούν δηλαδή «δόντια» σε μια κτένα που θα ξεκινά από τα Δαρδανέλλια και θα φτάνει μέχρι την Ρόδο. Ανάλογη προσαρμογή θα γίνει και στον εναέριο χώρο, ο οποίος πλέον θα συμπίπτει απόλυτα με τα χωρικά ύδατα. Πρακτικά θα έχουμε επιχειρησιακή διχοτόμηση του Αιγαίο, απομόνωση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου από μεγάλες λωρίδες τουρκικών χωρικών υδάτων κλπ. Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να περάσουν «μυστικά». Μπορεί να διαπραγματευθούν μυστικά, αλλά δεν μπορούν να συμφωνήσουν μυστικά. Και αν συμφωνήσουν μυστικά, η όποια συμφωνία θα αφορά τους ίδιους τους κυβερνώντες, όχι την Ελλάδα. Αυτή την "λεπτή διαφορά" θα πρέπει να την προσέξουν και αυτοί που νομίζουν ότι θα συμφωνήσουν ότι συμφωνήσουν σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων...Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΩΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ



"Βίντεο με αλλοδαπούς στη Πειραιώς που διαδήλωναν χτες 17 05 10 και ώρα 20.30 για κάτι που δεν κατάλαβα απλά έτσι όπως κάνανε σα κανίβαλοι έτοιμοι να μπούν στα σπίτια μας φοβήθηκε το μάτι μου"

αυτή τη σκέψη είχε κάποιος απλός Έλληνας πολίτης που πέρασε χθες από το παραπάνω σημείο στη καρδιά της Αθήνας. Κάθε μέρα και από μία λαθροπορεία που κάνει τη μετακίνηση των Αθηναίων επικίνδυνη και τους αποτρέπει να μετακινηθούν στην ίδια τους την πόλη.

Παράνομες ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ - από τους γνωστούς σε όλους μας πλέον aristeristes πράκτορες - λαθροσυγκεντρώσεις τις οποίες τις βιώνουμε καθημερινά, μας κάνουν τον βίο αβίωτο, αλλά κανείς δεν μιλάει γι αυτές να μην χαλάσουν την νιρβάνα μας. Άλλωστε γι αυτή πασχίζουν. Ρωτούμε: από πότε λαθρομετανάστες έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν στο κέντρο της πόλης μας; Γιατί η αστυνομία δεν τους συλλαμβάνει; Γιατί ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ;Γιατί δεν προστατεύουν τον Έλληνα πολίτη και προωθούν την παρανομία η οποία ανεξέλεγκτα προωθείται από το πολιτικό κατεστημένο;

Για να δούμε και κάποια στοιχεία γι αυτή την λαθροπορεία. Οι "αφορμές" άφθονες και κατασκευασμένες κάθε φορά, αρκεί να γίνει κόλαση το κέντρο. Από που αλλού να μαθαίναμε γι αυτή τη σύρραξη κανιβάλων; Από τους συνήθεις ύποπτους τρομοκράτες και υποκινητές τους, το γνωστό indymedia του aristerou παρακράτους.

ενημέρωση από την πορεία πακιστανών μεταναστών στο κέντρο

από κοκκινόμαυρο μονοπάτι 9:09μμ, Δευτέρα 17 Μαΐου 2010
(Τροποποιήθηκε 11:08μμ, Δευτέρα 17 Μαΐου 2010)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Εδώ βάζουμε τις ενημερώσεις από την πορεία προς την πρεσβεία του Πακιστάν,που γίνεται για συμπαράσταση στον αντικαθεστωτικό αγωνιστή Ayam Magridi.

Περίπου 500 άτομα φοβερός παλμός μπάτσοι συνοδεύουν και Δάδες στα στενά.Παρουσιά δική μας σχεδόν ανύπαρκτη δυστυχώς,γιατί η πορεία ξεκίνησε ψιλοαπρογραμμάτιστα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
1171065
αν δε βαριέσαι

από (βεβαια) 9:18μμ, Δευτέρα 17 Μαΐου 2010
πες μας δυο λογια για την υποθεση και γιατι θα πρεπε να ειμαστε εκει σημερα ή και όχι...

γραφετε 2 γραμμες και τελειωσατε, και αυτο ειναι ενημερωση?

1171076
....
από οδός Πειραιώς 9:41μμ, Δευτέρα 17 Μαΐου 2010
παραπάνω απο 500 άτομα...καμια χιλιάδα με φοβερό παλμό

1171113
Ποιος είναι ο Ayam Magridi.

από Α 11:03μμ, Δευτέρα 17 Μαΐου 2010
Ποιος είναι ο αντικαθεστωτικός αγωνιστής Ayam Magridi. Τον έχουν συλλάβει στο Πακιστάν. Γιατί ακριβώς κατηγορείται ; Ξέρει κανείς ;


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1171060

ΠΗΓΗ

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ GL0BO


globoglobosΠολλοί αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει την πτώση του ευρώ σε σχέση με το δολάριο. Αυτό ουσιαστικά οδηγεί σε αντιστοιχία σε λίγο ένα προς ένα. Για να μην... επιτίθενται λοιπόν οι δήθεν κερδοσκόποι, θα μας πουν ότι η λύση είναι το ένα ενιαίο νόμισμα το GLOBO.

Το έχουν ετοιμάσει, το έχουν ήδη τυπώσει, ενώ ο Μπαρόζο ήδη επιστατεί για λογαριασμό των παγκόσμιων αφεντικών της Βορειοατλαντικής Ένωσης, που ουσιαστικά κάνει ένα κράτος την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Βορειοαμερικανική Ένωση που αποτελείται από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό. Αυτό παρά το ότι έχει ήδη ανακοινωθεί κανένας από τους τυφλούς μεγαλοδημοσιογράφους δεν το λέει .Και όταν λέμε μεγαλοδημοσιογράφους ενοούμε αυτούς που ανακάλυψαν φέτος την ύπαρξη του ΔΝΤ και κορόϊδευαν τον Λιακόπουλο πριν από δέκα χρόνια.

Ο Παπανδρέου, που είναι ο μόνος που έχει πει αλήθειες για τις προσδοκίες των παγκοσμιοποιητών αλλά κανείς δεν τον ακούει αφού οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κοιμούνται όρθιοι και είναι ανενημέρωτοι, είπε ότι τα προβλήματα με την Τουρκία θα λυθούν μέσω της Μεσογειακής Ένωσης στην οποία θα ανήκουν θυμίζουμε και τα αφρικανικά κράτη και το Ισραήλ.

Ένα κράτος, και το GLOBO το νόμισμά του.

Την μπουγάδα τους την χαλάει ο κοντός, βλέπε Πούτιν, που μάντρωσε για λογαριασμό των Ρώσων την Ανατολή και η τριμερής επιτροπή μένει διμερής.

Αναμένουμε λοιπόν την ανακοίνωση της λύσης των... δήθεν προβλημάτων μας, που είναι, υποτίθεται, η παγκόσμια κυβέρνηση που θα στήσουν με κάποιες μαριονέτες τα παγκόσμια λαμόγια.

Ποιοί είναι τα παγκόσμια λαμόγια, αφού ακόμα και ο Ομπάμα και οι μεγαλοτραπεζίτες είναι δούλοι τους;

E ρε γέλιο που έχει να πέσει αν ο Λιακόπουλος δικαιωθεί και σ΄αυτό.

ΠΗΓΗ

Η αρχαιολόγος κ. Σουλβατζή που ανακάλυψε τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο αποκαλύπτει το ποιός είναι ο Πάγκαλος (τότε ΥΠΕΞ). (Βίντεο)



Πάγκαλος προς Σουλβατζή: "Το θέμα Αλέξανδρος ανεβάζει το φρόνημα των Ελλήνων που πρέπει να κρατηθεί χαμηλά"!!!!

Οτσαλάν, Ιμια, και τάφος του Μ. Αλεξάνδρου. Ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ξεγυμνώνεται από την αρχαιολόγο που διατάχθηκε από την ανθελληνική κυβέρνηση Σημίτη να διακόψει τις εργασίες για την ανασκαφή του τάφου του Μ. Αλεξάνδρου αφού της "έκοψαν" την χρηματοδότηση!!!!!! Κι όταν αυτή δήλωσε ότι θα συνεχίσει με δικά της έξοδα έβαλαν την Αιγυπτιακή κυβέρνηση να της αφαιρέσει την άδεια........

Εδώ δεν μιλάμε για απλούς προδότες αλλά για απευθείας απογόνους του Εφιάλτη.......

(το βίντεο από Knossopolis)
ΠΗΓΗ

Απορρίπτουν οι αξιωματικοί "αποστρατικοποιήσεις" και παραπομπή στην Χάγη "εδαφικών λεπτομερειών"

ImageΑνησυχία και πολλά ερωτήματα στις τάξεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των τριών Κλάδων καταγράφεται μετά από τις φράσεις τόσο του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, περί «Περιοχικής συμφωνίας μείωσης των εξοπλισμών», όσο και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου περί «καθορισμού εδαφικών λεπτομερειών ή γεωγραφικών ιδιομορφιών στο Αιγαίο από τρίτους εντεταλμένους προς τούτο, με βάση το Διεθνές Δίκαιο».

Στην πρώτη περίπτωση εκτιμούν ότι αναβιώνει η πρόταση του Θ.Πάγκαλου, μετά τα Ίμια για ταυτόχρονη αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου και απομάκρυνση του τουρκικού Στρατού από τα παράλια και στην δεύτερη ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «προετοιμάζει» για προσφυγή στην Χάγη του θέματος των νησιών που η Τουρκία έχει βαπτίσει «γκρίζες ζώνες».

Οι Έλληνες αξιωματικοί τον τελευταίο καιρό για πρώτη φορά δείχνουν διάθεση διαφοροποίησης από κινήσεις τις οποίες θεωρούν ότι αντιβαίνουν στους όρκους που έχουν δώσει και στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας της πατρίδας. Ακόμα και ανώτατοι αξιωματικοί αντιδρούν έμπρακτα με διάφορος τρόπους σε κατευθύνσεις της πολιτικής ηγεσίας όταν θεωρούν ότι αντιβαίνουν στα συμφέροντα της χώρας, όπως έχουν ορκιστεί να τα υπηρετούν και αυτό φαίνεται στην διάθεσή τους να "σπάζουν" συνέχεια το εμπάργκο ενημέρωσης που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση στα ΜΜΕ για τις τουρκικές κινήσεις στο Αιγαίο...

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις Πάγκαλου περί "εδαφικών λεπτομερειών", όπως πρώτο το defencenet.gr σημείωσε την Παρασκευή, είναι η πρώτη φορά που αξιωματούχος ελληνικής κυβέρνησης αποδέχεται ότι υπάρχουν αμφισβητούμενα εδαφικά ζητήματα στο Αιγαίο (σε βάρος φυσικά της Ελλάδας γιατί ποτέ δεν έχουν τεθεί εδαφικά ζητήματα σε βάρος της Τουρκίας).

Σε ότι αφορά την «περιοχική μείωση των εξοπλισμών», ανώτατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς από τους πλέον ικανούς και ο οποίος απολαμβάνει τον ιδιαίτερο σεβασμό προϊσταμένων και υφισταμένων, σχολίαζε στο defencenet.gr: «Δεν υπάρχει Έλληνες αξιωματικός που θα πειθαρχήσει σε τέτοια συμφωνία, αλλά ούτε και οι κοινωνίες των νησιών και της Ελλάδας δεν πρόκειται να το επιτρέψουν. Ο Γιώργος μπορεί να έχει καλές προθέσεις, αλλά η επιχειρησιακή πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Αν ο Στρατός αποχωρήσει από τα νησιά είναι θέμα λίγου χρόνου να τα «καταπιεί» η Τουρκία».

Αλλά και σε πολιτικό επίπεδο οι θέσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Θ.Πάγκαλου και βέβαια της ομάδας του υπουργείου Εξωτερικών, δεν βρίσκουν καθόλου σύμφωνο ούτε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά ούτε και την μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως καταδεικνύει ρεπορτάζ τριών ημερών του defencenet.gr σε ολόκληρο το φάσμα των τάσεων του Κινήματος.

Πιθανότατα, μάλιστα, τα όσα ακούστηκαν τόσο από την ελληνική πλευρά, όσο και από την πλευρά του Ρ.Τ.Ερντογάν στην 26 ωρών παραμονή του στην Αθήνα, να έχουν φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσε η κυβέρνηση. Παρά το επικοινωνιακό μπαράζ, ειδικά από την κρατική τηλεόραση, το σύνολο σχεδόν των μεγάλων συμπολιτευόμενων εφημερίδων, στάθηκαν αρνητικά απέναντι στα αποτελέσματα της επίσκεψης σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έθεσε με σαφήνεια τις τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο και την Θράκη, υπεραμύνθηκε της απειλής κήρυξης πολέμου (Casus Belli) σε περίπτωση που η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια, ζήτησε ... άοπλα ελληνικά μαχητικά να πετούν στο Αιγαίο, παραδέχθηκε εν ψυχρώ τις παραβιάσεις και δήλωσε ευθαρσώς ότι θα συνεχιστούν όσο η Ελλάδα δεν υποχωρεί στις τουρκικές απαιτήσεις και γενικά ανάγκασε ακόμα και τον Γιώργο Παπανδρέου να ψελλίσει κάτι περί «ανάγκης υποβολής σχεδίων πτήσης» (λες και εκεί βρίσκεται το ζήτημα της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο) και υπερπτήσεων στα νησιά του Αιγαίου που "πρέπει να γίνουν παρελθόν".

Οι περίφημες 21 συμφωνίες, είναι στην πλειοψηφία τους μνημόνια που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μείνουν στα ράφια γιατί δεν εδράζονται σε καμία πραγματική εθνική βούληση, παρά σε έναν πολιτικό καιροσκοπισμό, ενώ ακόμα και η πιο ουσιαστική συμφωνία που αφορά την επαναπροώθηση του ... κολοσσιαίου αριθμού των 1000 λαθρομεταναστών ετησίως (ισοδυναμούν με την είσοδο λαθρομεταναστών σε χρονικό διάστημα 2-3 ημερών) μένει να δούμε στην πράξη κατά πόσον θα εφαρμοστεί αφού και η προηγούμενη συμφωνία δεν εφαρμόστηκε από την Άγκυρα.

Για να υπάρξει ουσιαστική παραγωγή οικονομικών αποτελεσμάτων μεταξύ δύο χωρών χρειάζεται πρώτα πολιτική συνεννόηση και αυτή δεν πρόκειται να υπάρξει όσο η Άγκυρα επιμένει σε αναθεώρηση συνθηκών και καθεστώτος στην περιοχή. Ουδέποτε στην Ιστορία η οικονομική συνεννόηση προηγήθηκε της πολιτικής.

Η Άγκυρα δεν μπορεί να ποντάρει στην ύπαρξη του ευήκοου - με την καλή έννοια - στις απαιτήσεις της Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία της χώρας για να επιτύχει τους στόχους της. Αποτελεί μία «ειδική» περίπτωση απομονωμένη από το υπόλοιπο ελληνικό πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό, στο θέμα αυτό και συνεπώς έχει "ημερομηνία λήξης".

Αν η Άγκυρα ήθελε πραγματική εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης θα προχωρούσε σε ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή συνθηκών και υπάρχοντος καθεστώτος. Δεν το κάνει γιατί επιδιώκει την αναθεώρησή τους. Αυτή είναι η σκληρή για την Ελλάδα πραγματικότητα πέρα από βερμπαλισμούς, λεκτικές ωραιοποιήσεις και ανούσιες υπογραφές «ολυμπιακών εκεχειριών»...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Έκρυψαν αναχαιτίσεις ελληνικών μαχητικών στον 25ο Μεσημβρινό και τουρκικές "καταγγελίες" στο ΝΑΤΟ!


ImageΑναχαιτίσεις ελληνικών μαχητικών Μirage 2000-5 στις 3 Μαΐου ... νοτιοανατολικά του Άη Στράτη (!), δηλαδή δυτικότερα των νησιών Λέσβου και Χίου «καταγγέλλει» η Άγκυρα στο ΝΑΤΟ, μαζί με ένα μπαράζ "παραβιάσεων" ελληνικών μαχητικών στις 29 και 30 Απριλίου και 4 Μαΐου! Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νάπολη, την έδρα του ΝΑΤΟϊκού στρατηγείου, στις 3 Μαΐου η τουρκική Αεροπορία «αναχαίτισε νοτιοανατολικά του Άη Στράτη μαχητικά Mirage 2000-5 τα οποία είχαν απογειωθεί από την Τανάγρα και είχαν εισέλθει παράνομα στον τουρκικό εναέριο χώρο»!

Ιδού και η ανακοίνωση του ελληνικού ΓΕΕΘΑ για εκείνη την ημέρα χωρίς καμία λεπτομέρεια βάσει της απαγόρευσης κοινοποίησης τέτοιων θεμάτων που έχει επιβληθεί με απαίτηση του υπουργείου Εξωτερκών: "Την 03 Mαϊου, 2 σχηματισμοί αποτελούμενοι από 16 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησαν 2 παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας και 5 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. 8 από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα. Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική".

Το ίδιο και την επομένη 4 Μαΐου, οι Τούρκοι "καταγγέλλουν" στο ΝΑΤΟ, ότι «αναχαιτίστηκαν βορειοδυτικά της Μυτιλήνης αεροσκάφη F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που εξορμούσαν από την Λήμνο και παραβίασαν μία φορά τον τουρκικό εναέριο χώρο».

Στις 29 και 30 Απριλίου αναφέρονται "παραβιάσεις" από F-16 και Mirage 2000-5 που εξορμούσαν από αεροδρόμια της Σκύρου και της Λήμνου.

Πέραν από το κωμικό του πράγματος, υπάρχει και η ουσία: Τι ακριβώς εννοούν «Παραβιάσεις νοτιοανατολικά του Άη Στράτη» οι Τούρκοι; Από πότε ο ενάεριος χώρος νοτιοανατολικά του Άη Στράτη βαπτίστηκε «αμφισβητούμενη περιοχή»;

Η ελληνική πλευρά γνωρίζει τις ανακοινώσεις στο ΝΑΤΟ των τουρκικών Επιτελείων από την ίδια ημέρα που έγιναν. Δηλαδή ένδεκα ημέρες, τουλάχιστον ενωρίτερα για το περιστατικό του Άη Στράτη. Τέθηκε το θέμα στις πρόσφατες συνομιλίες με τον Ταγίπ Ερντογάν; Αν δεν τέθηκε, σημαίνει ότι ο εναέριος χώρος ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού, σιωπηλά παραδίδεται στην Τουρκία στο πλαίσιο της μυστικής διπλωματίας που ασκείται από την κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου; To defencenet.gr γνωρίζει ότι όχι πλώς το θέμα δεν τέθηκε, αλλά έγινε και προσπάθεια να αποκρυβούν οι τουρκικές "καταγγελίες" για να μην "χαλάσει το κλίμα" της επίσκεψης Ερντογάν...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΒΑΝΕ



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ (video)


Πλατεία ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, 14 Μαϊου 2010

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος την Παρασκευή αποτελούμενη από ομάδες Ελλήνων πατριωτών (ανάμεσά τους και η πατριωτική αριστερά) και ομάδες Κούρδων και Αρμενίων με κοινό στόχο την λαϊκή κατακραυγή και αντίθεση στην επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα.

Σε κάποιο χρονικό σημείο οι συγκεντρωθέντες αποφάσισαν να ανεβούν την Κοραή με σκοπό να προσπελάσουν την Πανεπιστημίου και να κατευθυνθούν προς τη βουλή, το Χίλτον και την Τουρκική πρεσβεία.

Σε αυτή τους την προσπάθεια βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ και με ιδιαίτερο δυναμισμό προσπάθησαν να τα προσπεράσουν με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικρής κλίμακας επεισόδια με ελαφρούς τραυματισμούς Ελλήνων διαδηλωτών (ανάμεσά τους και ηλικιωμένες γυναίκες).

Κατόπιν η πορεία κατέβηκε την Σταδίου έως το ύψος της πλατείας Ομονοίας και αφού ξαναπροσπάθησε να ανεβεί την Πανεπιστημίου κατέληξε τελικά στην πλατεία Κάνιγγος μέσω της Πατησίων.

Η μαχητικότητα των 2.000 ευρισκομένων ενάντια στα ΜΑΤ είναι αξιοσημείωτη όπως επίσης και το συναίσθημα που δημιουργείται (σε ένα εθνικιστή) όταν βλέπει την εικόνα κάποιων αριστερών να συμπεριφέρονται ώς Ελληνες πατριώτες...

Ένα εκπληκτικό βίντεο από τον
anypotaxtosEllhnas με την αστυνομική βία ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ σε πρώτο πλάνο.



ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/video_16.html

Τουρκική «προστασία» σε Συρία, Ιράν

Του ΝΑΣΙΜ ΑΛΑΤΡΑΣ
Συστοιχίες αντιαεροπορικών πυραύλων εγκατέστησε η Τουρκία στο χωριό Κιέλου, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, με σκοπό -όπως αποκάλυψε στρατιωτική πηγή στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ»- να εμποδίσει ισραηλινά και αμερικανικά μαχητικά να διεισδύσουν στον τουρκικό εναέριο χώρο για να πραγματοποιήσουν βομβαρδισμούς εναντίον στόχων μέσα στη Συρία ή στο Ιράν.

Στο Ισραήλ, πηγές στο υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, αναφέροντας ότι εάν επιβεβαιωθεί η είδηση αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία δηλώνει ξεκάθαρα πως έχει εισχωρήσει στη συμμαχία Δαμασκού-Τεχεράνης».

Τουρκικές διπλωματικές πηγές αποκάλυψαν στο πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή» ότι το θέμα συζήτησαν τηλεφωνικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών με την Αμερικανίδα ομόλογό του Χίλαρι Κλίντον.

Ο ειδικός στα τουρκικά θέματα, Μοχάμαντ Νορντίν, σε δηλώσεις του σε αραβικά και τουρκικά Μέσα, είπε ότι «η Τουρκία δεν μπορεί πλέον να σιωπά απέναντι στις συστηματικές παραβιάσεις του Ισραήλ όπως συνέβη με τον βομβαρδισμό συριακών εγκαταστάσεων στο Deir Ez-Zor, πριν από δύο χρόνια».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


http://infognomonpolitics.blogspot.com/