ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ;


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛIΓΗ ΩΡΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ...

ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
...

Με επιστολή της ΟΥΕΦΑ, ζητούνται διευκρινίσεις απο τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για "παράνομο πανό" που αναρτήθηκε απο οπαδούς του στον αγώνα με την Τσέλσι. Στο πανό αναγραφόταν το σύνθημα: "Η Κύπρος είναι Ελληνική", το οποίο ήταν γραμμένο σε δέκα διαφορετικές γλώσσες.Το ότι η συγκεκριμένη "υπόθεση" ενώπιον της ΟΥΕΦΑ, δημιουργήθηκε μετά απο Τουρκική παρέμβαση, ενισχύεται απο δημοσιεύματα στον Τουρκοκυπριακό Τύπο οτι η Τ/Κ οργάνωση "Εμπάργκο" με έδρα στο Λονδίνο, με αφορμή το συγκεκριμένο πανό μάζευε υπογραφές τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να καταγγείλει την Κυπριακή ομάδα στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

πηγή

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ


Χτες βράδυ ο Κώστας Χαρδαβέλας ήταν ο μόνος δημοσιογράφος που στην εκπομπή του φιλοξένησε τα νέα ντοκουμέντα που προβάλει το βιβλίο Ιγνατίου-Έλις (κλικ εδώ) για τα Ίμια. Όλοι οι υπόλοιποι το έκαναν γαργάρα το θέμα.

Έδωσε στην δημοσιότητα επίσημα έγγραφα των Αμερικάνων για τα Ίμια. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόταση του Πάγκαλου για αποστρατικοποίηση των νησιών!!! (κλικ εδώ)

Επίσης ο ναύαρχος Λυμπέρης επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και ο Πάγκαλος αποδείχτηκε ότι έλεγε πολιτικάντικα ψέματα ρίχνοντας το φταίξιμο στις ένοπλες δυνάμεις (κλικ εδώ κι εδώ ) γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από το βιβλίο των συγγραφέων. Είναι τουλάχιστον ΑΙΣΧΟΣ ο άνθρωπος που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους να ΜΗΝ ΖΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ και να έχει τέτοιο ΠΟΤΑΠΟ "ήθος".

Σε παρέμβασή του ένας εκ των Ελλήνων καταδρομέων-πρωταγωνιστών εκείνης της νύχτας που βγήκε με αλλοιωμένη φωνή ( αντιλαμβανόμαστε ποιους φοβάται και γιατί...εκεί κατάντησαν όσους υπερασπίζονται την Ελλάδα μας) είπε ότι οι Τούρκοι προκλητικά είχαν παραταχθεί απέναντι -και ενώ ήμασταν πανέτοιμοι έχοντας στοχοποιήσει όλο τους το στόλο επιβεβαίωσαν ανώτεροι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων- οι Τούρκοι με καλυμμένα τα όπλα με λευκό πανί για να είναι ορατό μες στη νύχτα ήθελαν να τους δείξουν πως δεν θα γίνει επεισόδιο κι οι Έλληνες κομάντο θα αποχωρήσουν ταπεινωμένοι, έδειχναν σίγουροι για τη νίκη τους άνευ επεισοδίου... χωρίς να πέσει βόλι....και ο καταδρομέας δήλωσε ξεκάθαρα ότι όλοι οι συνάδελφοί του και ο ίδιος αισθάνθηκαν ότι το συμβάν ήταν στημένο κι εκείνοι απλές μαριονέτες.

Σε ερώτηση του κ. Χαρδαβέλα τι τον διέταξαν να κάνει οι ανώτεροί του εκείνος ευγενικά έκλεισε το τηλέφωνο. Τι ντροπή πρέπει να ένοιωσαν οι κομάντος μας εκείνη τη στιγμή ένας Θεός το ξέρει...

Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως ειπώθηκε ότι το ελικόπτερο με τα 3 αδικοχαμένα παλληκάρια Γιαλοψό, Καραθανάση, Βλαχάκο στάλθηκε 3 φορές να πετάξει επάνω από τη νησίδα. Ήταν κάτι πέραν του βέβαιου ότι τους έστελναν ως πρόβατα επί σφαγή. Γιατί να τους ξαναστείλουν όταν ήδη είχαν καταγράψει το τι συνέβαινε;

Σε παρέμβασή της η αδελφή ενός εκ των ηρώων που έπεσαν στα Ίμια είπε ότι από την αρχή γνωρίζουν κατόπιν ερευνών ότι το ελικόπτερο βλήθηκε και κανείς δεν μιλά γι αυτό(κλικ εδώ κι εδώ). ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ για όλους εμάς τους Έλληνες να ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ μία ένοχη σιωπή από όλους αυτούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το βόλεμα στη βουλευτική ή υπουργική καρέκλα, το μόνο που στοχεύουν είναι η προσωπική τους κομματική καριέρα πατώντας σε πτώματα ηρώων που ζητούν δικαίωση.

Να τονίσουμε επίσης πως το πλέον συγκινητικό της βραδιάς είναι πως τα 3 παλικάρια δεν αρνήθηκαν καμία στιγμή να ξαναπετάξουν και πάλι πάνω από το στόμα του λύκου...εξίσου ρίγη από συγκίνηση αισθανθήκαμε για τους επίλεκτους κομάντος που πήγαν εκεί... ο διοικητής τους των Ειδικών Δυνάμεων όταν δήλωσε ότι γίνεται επεισόδιο και θα χρειαστεί κάποιους για να πάνε παρ όλο που το περιστατικό ήταν αρκετά κρίσιμο με βαθιά συγκίνηση είπε ότι έπεσαν όλοι επάνω του για να είναι εκείνοι που θα εκτελέσουν την αποστολή....η επιλογή δύσκολη κι εκείνος διάλεξε τους καλύτερους...

(Διαβάστε σχετικά εδώ κι εδώ σχετικά με τις αποκαλύψεις του βιβλίου)

ΠΗΓΗ

ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΕΛ 10)