Εκεί που δεν υπάρχουν ελληνικά πολεμικά πλοία να διώξουν τους Τούρκους...υπάρχουν ύφαλοι!!!



Στον ύφαλο Κουτσόμπα, που βρίσκεται εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, κοντά στο Καστελόριζο, χτύπησε χθες Πέμπτη η τουρκική κορβέτα Μποντρούμ F-501, με αποτέλεσμα από το χτύπημα στα βράχια να κοπεί από την καρίνα η συσκευή ανθυποβρυχιακού πολέμου (Sonar). Πιθανόν δε να χτύπησε στα βράχια και η προπέλα του σκάφους.

Όλη τη νύχτα χθες, σύμφωνα με τοπικές πηγές, βατραχάνθρωποι του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού έκαναν καταδύσεις στο σημείο και εντόπισαν την συσκευή την οποία και θα ανασύρουν τις επόμενες ώρες με ειδική επιχείρηση.

Συνέχεια εδώ.

ΘΕΡΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ (ΑΞΙΑ ΣΕΛ 16)



ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ "ΘΕΡΜΟ" ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ (ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΕΛ 14)



Και άλλη αθλιότητα του indymedia

Κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ζητούν αποκοπή των Επτανήσων απο την Ελλάδα.Δεν θα σχολιάσω το δημοσίευμα.Το συγκεκριμένο site έχει καταντήσει πλέον γραφικό και σαν τέτοιο θα το αντιμετωπίζουμε.

Πηγή:vendeta

ΤΟΥΡΚΙΑ: Υπό την απειλή μαχαιριού φανατικός μουσουλμάνος κρατούσε όμηρο χριστιανό στην Πόλη


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, (Ανταπόκριση από Compass Direct News) -

Σε μια πρωτοφανή έξαρση τουρκικού εθνικισμού, ένας νεαρός μουσουλμάνος άρπαξε έναν Τούρκο χριστιανό, του έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό, πήρε μία τούρκικη σημαία και του έσφιγγε με αυτήν τον λαιμό, απειλώντας ότι θα σφάξει τον "μισσιονάριο σκύλο" και όλα αυτά μέρα μεσημέρι μέσα σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης.

Ο 24χρονος Yasin Karasu, 24, κρατούσε, με την απειλή μαχαιριού, όμηρο τον 35χρονο Ýsmail Aydýn, για περίπου μισή ώρα, την Δευτέρα 3 Αυγούστου, σε μια πολυσύχναστη συνοικία στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, μπροστά σε πλήθος περαστικών και την αστυνομία η οποία κατέφθασε αμέσως.

"Εδώ είναι Τουρκία και δεν μπορείτε να μοιράζετε ευαγγέλια," φώναζε ο Karasu, σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα Haberturk. "Αυτοί οι ‘άθεοι’ που δεν έχουν το αληθινό βιβλίο (εννοεί το Κοράνι) είναι μισσιονάριοι (ιεραπόστολοι)".

Το 99 τοις εκατό του πληθυσμού της Τουρκίας είναι, τουλάχιστον κατ’ όνομα μουσουλμάνοι και στη νοοτροπία του λαού, η θρησκεία είναι στενά συνδεδεμένη με την πατρίδα.


Ο Karasu έχοντας το μαχαίρι στον λαιμό του Aydin, απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει, αν κάποιος τον πλησίαζε, ενώ φώναξε στους ανθρώπους που τον έβλεπαν να του δώσουν μία τουρκική σημαία. Μέσα σε λίγα λεπτά, όπως είπε ο Aydin, κάποιοι παρευρισκόμενοι του έδωσαν δύο σημαίες. Ο Karasu, που γνώριζε τον Aydin, για ένα περίπου, χρόνο, τύλιξε τη μεγαλύτερη από τις δύο σημαίες γύρω από το κεφάλι του Aydin, με αποτέλεσμα αυτός να δυσκολεύεται να αναπνέυσει, ενώ η θερμοκρασία, εκείνη την ημέρα, ήταν πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου.

"Βλέπετε αυτόν τον ιεραποστολικό σκύλο;" φώναζε στο πλήθος. "Μοιράζουν ευαγγέλια για να διασπάσουν την χώρα!"

Ο Karasu τοποθέτησε την μικρότερη σημαία στο χέρι του Aydin και τον διέταξε να την ανεμίζει.

"Και οι δύο σημαίες ήρθαν την ίδια στιγμή," είπε ο Aydin. "Την μεγάλη την έβαλε στο κεφάλι μου και την έδεσε σφιχτά και με τη ζέστη που είχε δεν μπορούσα να αναπνεύσω."

Όλη την ώρα ο Karasu κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι στο λαιμό του Aydin.

"Ιεραποστολικέ σκύλε, βλέπεις αυτή η σημαία;", φώναζε ο Aydin ανεμίζοντας την σημαία. "Αυτή είναι ιερή σημαία που έχει πλυθεί με το αίμα των πατέρων μας."

Ο Aydin μπόρεσε και είπε στον έξαλλο Karasu, "Yasin, σε κάθε περίπτωση αυτή η σημαία είναι και δική μου, το ίδιο! Κι εγώ είμαι Τούρκος, αλλά είμαι και Χριστιανός".

Ο Karasu επέμενε ότι ο Aydin δεν ήταν Τούρκος, επειδή είχε προδώσει την τουρκική σημαία και τη χώρα του με τον ευαγγελισμό.

Ο Aydin είπε στον Karasu, "Οχι, Yasin, είμαι Τούρκος και εγώ ανεμίζω με αγάπη αυτή την σημαία. Αυτή είναι η σημαία μου. Είμαι Τούρκος ". Αλλά ο Karasu απάντησε," Οχι, εσύ δεν μπορεί να είσαι – θέλεις την διάσπαση της χώρας, και αυτό δεν θα το επιτρέψω. "

Η αστυνομία κατάφερε να πείσει τον Karasu να αφήσει κάτω το μαχαίρι και να αφήσει ελεύθερο τον Aydin, λέγοντάς του ότι αν τον σκοτώσει, η Τουρκία θα διασυρθεί σε ολόκληρο τον κόσμο και ότι, εάν δεν υπάκουγε, ως έσχατη λύση, είχαν να τον πυροβολήσουν.

"Αν αγαπάς την χώρα σου, άφησέ τον», του είπαν.

Ένα μέλος της τουρκικής Προτεσταντικής εκκλησίας, ο Umut Sahin, είπε για τον Karasu ότι ήταν "ο τύπος εκείνος που θα μπορούσε να διαπράξει έγκλημα". "Μόλις είχε απολυθεί από το στρατό και δεν είχε δουλειά".


Ο Sahin πρόσθεσε ότι ο Karasu είχε προβλήματα με το νόμο καθώς πουλούσε πειρατικά CD.

Ο Aydin, που γνώριζε τον Karasu για περίπου ένα χρόνο, είπε ότι δεν περίμενε να φερθεί έτσι. Τον Karasu τον γνώρισε στον στρατό και έδειξε ενδιαφέρον να μάθει περισσότερα για τον Χριστιανισμό και συχνά καλούσε τον Aydin, ο οποίος είχε μεταστραφεί στον χριστιανισμό από το Ισλάμ, και του έκανε ερωτήσεις, λέγοντάς του ότι ενδιαφέρεται για τις άλλες θρησκείες.

"Μου τηλεφωνούσε συχνά, γιατί στο στρατό βρισκόταν σε κατάθλιψη συχνά και με έπαιρνε τηλέφωνο για να μου μιλήσει," είπε ο Aydin.

Μετά την απόλυσή του από τον στρατό, ο Karasu, ύστερα από πρόσκληση του Aydin, επισκέφτηκε δύο φορές μία προτεσταντική εκκλησία στην περιοχή του Kadikoy. Ο Karasu ήρθε με ένα φίλο του, με το όνομα ‘Baris’, ο οποίος όμως προτίμησε να μείνει έξω από τον χώρο της εκκλησίας, ενώ οι δυο τους έπιναν τσάι μόνοι τους στο υπόγειο της εκκλησίας.

Ο Aydin είπε ότι μίλησαν για περίπου 20 λεπτά, στα οποία ο Karasu του μίλαγε για την πατρίδα του στο Ερζερούμ, για οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα, καθώς και είπαν και για πνευματικά θέματα, αλλά μιας και ο φίλος του ήταν έξω, βιαζόταν να τελειώνει την συζήτηση. Ο Karasu ήταν χαμογελαστός, καλοντυμένος και δεν είχε σχέση με το πώς ήταν στο στρατό, ένα χρόνο νωρίτερα.

Ο Karasu ευχαρίστησε τον Aydin για τη συζήτηση, και οι δύο σηκώθηκαν από το τραπέζι για να ανεβούν τις σκάλες. Ο Aydin πήγαινε μπροστά και ο Karasu ακολουθούσε σε απόσταση περίπου ενός μέτρου. Την στιγμή που έφθασαν στο ασανσέρ ο Aydin αισθάνθηκε ένα χέρι να τον πιάνει από το λαιμό!

"Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα" λέει ο Aydin. "Yasin, "είπα," Εσύ είσαι; Μου κάνεις κάποιο αστείο; "

"Τι αστείο!" Είπε, τραβώντας ένα μαχαίρι. "Είσαι ένας ιεραποστολικός σκύλος, και έχω έρθει για να σου κόψω το λαιμό."

“Ο Karasu”, όπως είπε ο Aydin, “σχεδίαζε να με χρησιμοποιήσει για ‘παραδειγματισμό’ για ολόκληρη την Τουρκία, σκοτώνοντάς με μπροστά στο κοινό”. Δύο μέλη της εκκλησίας επιχέιρησαν να εμποδίσουν τον Karasu, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Αν και ο Aydin πιστεύει ότι η πράξη αυτή ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, άλλοι χριστιανικοί Τούρκοι καθώς και πρόσωπα μέσα από την αστυνομία έχουν υποψίες ότι το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί πράξη εκφοβισμού της μικρής προτεσταντικής κοινότητας στην Τουρκία, τα περισσότερα μέλη της οποίας είναι πρώην μουσουλμάνοι που άφησαν το Ισλάμ και ασπάστηκαν τον χριστιανισμό.

Το τμήμα της αστυνομίας που ασχολείται με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ερευνά την πιθανότητα η επίθεση να έχει σχεδιαστεί από μια μεγαλύτερη ομάδα.

Ο Aydin έχει αποφασίσει να μην καταθέσει μήνυση, λέγοντας στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι έχει συγχωρέσει τον Karasu.

Σύμφωνα με το άρθρο 24 του τουρκικού Συντάγματος, οι πολίτες όλων των θρησκειών έχουν το δικαίωμα στην διάδοση πληροφοριών σχετικά με την πίστη τους


"Στις 3 Αυγούστου πέθανα και ξαναγεννήθηκα», είπε ο Aydin.

"Είναι η ημερομηνία της γέννησής μου και του θανάτου μου. Ήμουν σίγουρος ότι θα πέθαινα. Είναι σαν μια νέα ευκαιρία, μια νέα ζωή. Πιστεύω πραγματικά ότι ο Κύριος μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί αν σκεφτούμε ότι, μετά από άλλα παρόμοια γεγονότα, όπως δολοφονία του Hrant Dink ή την φρικτή δολοφονία στην Μαλάτεια, οι αδελφοί εκείνοι δεν είχαν τόση τύχη, ε; "


Οι δολοφονικές επιθέσεις κατά χριστιανών έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία.

Τον Φεβρουάριο του 2006 ένας Ιταλός καθολικός ιερέας δολοφονήθηκε στην Τραπεζούντα, ενώ ένα χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2007, ο Αρμένιος χριστιανός εκδότης Hrant Dink, δολοφονήθηκε (φωτο), στην Κωνσταντινούπολη από 17χρονο φανατικό εθνικιστή.

Τρεις μήνες μετά τον Απρίλιο του 2007, στην Μαλάτεια της Τουρκίας, τρεις χριστιανοί, ο Γερμανός Τίλμαν Γκέσκε και οι Τούρκοι Νεκατί Αϊντίν και Ουγγούρ Γιουκζέλ, σφαχτήκανε και τεμαχιστήκανε από φανατικούς νεαρούς Τούρκους που χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο. Παρίσταναν τους «συμπαθούντες» προς την χριστιανική πίστη και μόλις κέρδισαν την εμπιστοσύνη της μικρής χριστιανικής κοινότητας, έκλεισαν ραντεβού για να συζητήσουν «για τη πίστη» και εκεί κατέσφαξαν τους τρεις χριστιανούς με τρομερή λύσσα.

Τον Δεκέμβριο του 2007, η αστυνομία τελευταία στιγμή συνέλαβε τον 22χρονο Τούρκο Murat Tabuk, την ώρα που επιχειρούσε να δολοφονήσει τον Τούρκο Ορθόδοξο ιερέα, πατέρα Ramazan Arkan, στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Αττάλειας.

Τον Ιούλιο του 2006, ο Γάλλος Ρωμαιοκαθολικός ιερέας, π. Πιέρ Μπρουνισέν, δέχθηκε επίθεση και μαχαιρώθηκε στην Τουρκική πόλη Σαμσούν της Μαύρης Θάλασσας.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ο ιερέας επιχείρησε να προσηλυτίσει τοπικούς Μουσουλμάνους.


Τον περασμένο μήνα ένας Γερμανός επιχειρηματίας, ο Γκρέγκαρ Κέρκελινκ, δολοφονήθηκε με μαχαίρι στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης και σε κεντρικό δρόμο, από τον 26χρονο Τούρκο Ιμπραχίμ Ακγιόλ. Προσέξτε τις σοκαριστική σκηνή από βίντεο κάμερας του δρόμου.
Σε πολυσύχναστο δρόμο της Πόλης, έξαλλος ο Τούρκος επιτίθεται στον Γερμανό και
ο κόσμος κοιτάζει και προσπερνάει αδιάφορος!!!.......
Διάβάστε πλήρες άρθρο http://islamizationwatch.blogspot.com/2009/07/turkey-christian-stabbed-to-death.html.

«Εκείνη τη μέρα ήθελα να σκοτώσω έναν χριστιανό. Γύριζα στις εκκλησίες. Είδα πρώτα αυτόν και τον σκότωσα», είπε στον Ανακριτή ο Ακγιόλ, όπως ανέφερε το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA.



Στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ έχουν δημοσιευθεί αρκετά άρθρα για την κατάσταση των χριστιανών στην Τουρκία. Όπως:

Δίκη Τούρκων χριστιανών για προσβολή του "τουρκισμού"

Η δίκη σχετικά με δύο Τούρκους που μεταστράφηκαν στον Χριστιανισμό, του Turan Topal και του Hakan Tastan, οι οποίοι κατηγορούνται για «την προσβολή του «τουρκισμού» και την διάδοση του Χριστιανισμού μέσω "παράνομων" μεθόδων.

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΩΡΑ (υπό το) ΜΗΔΕΝ...


Η αύξηση των δολοφονικών επιθέσεων κατά χριστιανών και η συμμετοχή στο αντιχριστιανικό αίσθημα μίσους των τουρκικών Μ.Μ.Ε. και των εφημερίδων, οι οποίες πολλές φορές, παίρνοντας πληροφορίες από την αστυνομία, δημοσιοποιούν τα στοιχεία συγκεκριμένων Τούρκων και ξένων πολιτών που είναι χριστιανοί και με τον τρόπο αυτό τους στοχοποιούν!

Τον Απρίλιο του 2001, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας, άρχισε να θεωρεί τους Ευαγγελικούς Χριστιανούς σαν μια «απειλή» για την εθνική ασφάλεια, και τους είχε κατατάξει στην ίδια θέση με την Αλ Κάιντα και το ΡΚΚ, δηλαδή σαν τρομοκράτες!

"Έχασα τον έλεγχο όταν αυτός ο άπιστος είπε..."

Το χρονικό της σφαγής στην Μαλάτεια.

Η σφαγή των χριστανών στην Μαλάτεια, η Εργκενεκόν και τα "Σεπτεμβριανά"Και η σχέση της παρακρατικής Εγκενεγκόν με τους δολοφόνους της Μαλάτειας.

Πηγή:
Κόκκινος Ουρανός

Ορίσθηκε ο νέος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ

"Τελείωσαν" τον Γράψα επειδή επέμενε

σε πειστική αντίδραση κατά της Τουρκίας;


Με απόφαση του ΚΥΣΕΑ που μόλις ανακοινώθηκε, αντικαθίσταται ο νυν αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτριος Γράψας, με τον μέχρι τώρα αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο, που προάγεται σε Πτέραρχο.
Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γιάγκος, ήταν μέχρι σήμερα, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας. Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 26 Ιανουαρίου 2007, προερχόμενος από τη θέση του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας και Διοικητού του CAOC7.
Η αντικατάσταση του Γράψα εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό. Φήμες που άρχισαν ήδη να διαρρέουν τόσο στο Πεντάγωνο όσο και σε πολιτικούς κύκλους, αναφέρουν μεγάλη κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ κύριο Γράψα και την κυβέρνηση.
Μάλιστα, "κακές γλώσσες" αναφέρονται υποτιμητικότητα προς την πολιτική ηγεσία του τόπου, λέγοντας πως "η κόντρα είχε να κάνει με το ότι δεν δεχόταν ο Γράψας να σκύβει το κεφάλι του στην επιθετικότητα της Τουρκίας και είχε πολλές φορές προτείνει σειρά δραστικότατων μέτρων αντιμετώπισης του θράσους της Άγκυρας".
Ο κύριος Γράψας αποτελεί πλέον παρελθόν, αλλά υπό ανοιχτή αίρεση πλέον τίθεται όλη η ηγεσία του πολιτικού σκέλους του ΚΥΣΕΑ (δηλαδή η κυβέρνηση Καραμανλή) η οποία ψιθυρίζεται πως δεν έχει την διάθεση να αποτρέψει την υφαρπαγή κάποιων μικρών Ελληνικών νησιών!!!

συνέχεια εδώ

Εγγραφο του ΝΑΤΟ αποδεικνύει την Αμερικανική υποστήριξη των Τούρκων, κατά την εισβολή στην Κύπρο το 1974. Η συνομωσία και η προδοσία αποκαλύπτονται.


Μemo του Γεν. Γραμματέα του ΝΑΤΟ J. Luns (12-7-1974) προς τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ"... από την επίσκεψη του Υφ. Εξωτερικών κ.Cisco στην Συμμαχία, κατέδειξε την απόφαση της Κυβέρνησης των ΗΠΑ να τελειώσουν με το Κυπριακό πρόβλημα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Cisco να βοηθήσουμε τις Τουρκικές Δυνάμεις κατά την διάρκεια της απόβασης, όπως επίσης και στην βίαιη ανατροπή του Μακαρίου. Josheph Lune"

πηγή Εθνικά θέματα

ΣΧΟΛΙΟ
Δηλαδή κάτι που ήδη ξέραμε αποδεικνύεται και εγγράφως. Φέτος αυτές τις ημέρες που διανύουμε κλείνουν 35 χρόνια από την Κυπριακή τραγωδία και συνεχίζουν να βγαίνουν καθημερινά στοιχεία εκείνης της περιόδου.

συνέχεια εδώ

ΠΕΡΙ ΓΡΙΠΗΣ

Τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί άραγε στις Κυβερνήσεις των διαφόρων Χωρών και φυσικά και στην δική μας Κυβέρνηση του Καραμανλή, αλλά και στις ΗΠΑ από μία πανδημία ;
Βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, γιατί εάν αυτή η γρίπη είναι πανδημία, τότε. μάλλον οι επιστήμονες που χρησιμοποιούνται, προκειμένου να πείσουν τα πλήθη για τον «τεράστιο κίνδυνο» και την απειλή που υφίσταται το ανθρώπινο είδος, από την γρίπη που δεν είναι των χοίρων ( για να μην πληγεί η σχετική βιομηχανία ), αλλά δεν είναι κατασκευασμένη ούτε από τον ανθρωπο ( άσχετα με το εάν κάποιος επιστήμονας από την Αυστραλία δήλωσε ευθαρσώς πως ο συγκεκριμένος ιός, κατασκευάστηκε σε εργαστήρια της Αυστραλίας ).
Αυτή η γρίπη, λοιπόν, μοιάζει περισσότερο με γρίπη κατά παραγγελία, εάν σκεφθούμε την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος μας διαβεβαιώνει πως μέχρι το 2011 η γρίπη θα έχει εξαπλωθεί σε όλα τα σημεία του πλανήτη !!! Τέτοια σιγουριά μπορεί να έχει μόνο εκείνος που στέλνει αλληλογραφία με Courier !!!
Το γεγονός της εξάπλωσης της γρίπης, οφείλεται στον αρχικό εφησυχασμό
( μετά το Μεξικό ) που επέτρεψε και την ελεύθερη διακίνηση Αμερικανών τουριστών και επαγγελματιών από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Η Μεγάλη Βρετανία αποδέχθηκε, πως ο βαθμός εισχώρησης της γρίπης, οφείλεται κατά κόρον στην ελεύθερη είσοδο στη χώρα Αμερικανών τουριστών !!!
Δηλαδή, όλοι όσοι έβγαιναν από τις ΗΠΑ, είχαν τον ιό της γρίπης ; Ούτε εμπόρευμα προς εξαγωγή να ήταν!
Αν και στην ουσία, πρόκειται για εμπόρευμα που μεταφέρθηκε πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και πολύ βολικά, για εκείνες τις φαρμακοβιομηχανίες που κατασκευάζουν το εμβόλιο κατά του « θανατηφόρου » ιού και που φυσικά, έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν, μία τρελή εισροή χρημάτων στα ταμεία τους, από τις παραγγελίες του « εμβολίου »!
Τώρα, γιατί άλλαξε η νομοθεσία των ΗΠΑ και υποχρεώνει όσους κάνουν το σχετικό εμβόλιο, να υπογράφουν και πως η Φαρμακευτική Εταιρεία, δεν έχει καμία ευθύνη για το σκεύασμά της, είναι όντως αξιοπερίεργο!
Ας έρθουμε όμως στην Ελλάδα, όπου ο ιός έχει αρχίσει να μεταδίδεται, με τρελούς ρυθμούς και που αποδεδειγμένα, εισέρχεται στη Χώρα, μέσω τουριστών ή Ελλήνων που έρχονται από το εξωτερικό, ενώ την ίδια στιγμή, τα ΜΜΕ όλης της Χώρας, ασχολούνται αποκλειστικά με το θέμα αυτό, που απο-δεδειγμένα δεν αποτελεί κίνδυνο για κανέναν.
Γιατί όμως τα Ελληνικά ΜΜΕ « καίγονται » και κάνουν τόσο εκτενείς αναφορές, τη στιγμή που στις ΗΠΑ θεωρείται ακόμη μία « ετήσια ασθένεια » και στην Ευρώπη αντιμετωπίζεται μάλλον ψύχραιμα ;
Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν για τον κίνδυνο, που βρίσκεται « μέσα στο σπίτι μας »;
Γιατί καταβάλλεται τόσο έντονη προσπάθεια να μας ενημερώσουν, για κάτι το οποίο άρχισε ήδη να αμφισβητείται πολύ σοβαρά, σε πολλές Χώρες του πλανήτη και από πάρα πολλές ομάδες σοβαρών επιστημόνων ;
Η απάντηση ίσως να κρύβεται, στο ότι η Κυβέρνησή μας, βολεύεται να ασχοληθούν οι Έλληνες πολίτες με την « παγκόσμια πανδημία », παρά με την Ελ-ληνική τραγική κατάσταση στην οικονομία και ( κυρίως ) στα Εθνικά θέματα. Είναι πολύ καλός αντιπερισπασμός και εάν μάλιστα φθάσει σε σημείο, που μεταφέρει και πανικό στους Έλληνες πολίτες ( μεταβάλλοντάς τους σε μία μάζα ), τότε η Κυβέρνηση, μπορεί να προχωρήσει σε πλήθος άθλιων μέτρων κατά των ελευθεριών των πολιτών, αλλά και σε πλήθος άθλιων υποχωρήσεων κατά των Εθνικών συμφερόντων.
Η γρίπη των χοίρων, έχει φθάσει πρώτα στους εγκεφάλους των πολιτικών, που επιθυμούν διακαώς να την μετατρέψουν σε όπλο προπαγάνδας και να την χειριστούν προβοκατόρικα, προκειμένου να κρύψουν τις πομπές τους
( λαδώματα κ.λ.π. ), να ολοκληρώσουν την αποπληρωμή των χρεών τους
( στους « χορηγούς » τους ) και να προσφέρουν νέες εγγυήσεις στον Μεγάλο Μαύρο Αδελφό στον Λευκό Οίκο, για να τους ανανεώσει την θητεία τους !! Άλλωστε, εάν ο ιός αυτός καταφέρει να μεταλλαχθεί και εάν μάλιστα γίνει και « φονικός », τότε ένα νέο εμβόλιο, θα είναι απαραίτητο και θα γεμίσει δεόντως τις τσέπες κάποιων συγκεκριμένων ( π.χ. του πρώην υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ κ. Ράμσφελντ, ο οποίος αποδεδειγμένα είναι ένας εκ των μεγαλομετόχων Φαρμακευτικής κατασκευάστριας Εταιρείας του αντιϊκού εμβολίου ) !
Το έργο είναι καλό ! Πολύ καλό και προσφέρει και δράκο !!!
Είναι ακριβώς όπως το διαβάζετε! Και ο « δράκος », είναι ο φόβος που επιθυμούν να ενσπείρουν στους πολίτες, η απομόνωση αλλά και η παράδοση κάθε προσωπικής ελευθερίας στα χέρια ανθρώπων, που δεν γνωρίζουμε και που φυσικά ούτε επιθυμούν αλλά ούτε και ποτέ θα επιδιώξουν να τους γνωρίσουμε.
Επειδή ο ιός αυτός, δημιουργεί προβλήματα στον τομέα της υγείας, μεταφέροντας άλλα κρίσιμα περιστατικά υγείας σε δεύτερη ταχύτητα αντιμετώπισης, ίσως η Κυβέρνηση θα έπρεπε να σταθεί στο ύψος των ευθυνών της και να σταματήσει το αίσχος, το οποίο διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια όλων μας μέσα από τα ΜΜΕ, με σενάρια φρίκης και τρόμου, που όλως τυχαίως « διαρρέουν » από Υπουργικά γραφεία ( π.χ. του κυρίου Αβραμόπουλου ) με σχέδια εκτάκτων αναγκών.
Γίνονται όλα αυτά όμως για τα λεφτά ή για κάτι άλλο ; Ο έλεγχος των μαζών, που επιθυμούν να αποκτήσουν οι σημερινοί κυβερνώντες της χώρας μας ( αλλά και ολόκληρου του πλανήτη ), όπως ισχυρίζονται διεθνώς οι συνωμοσιολόγοι, ίσως να είναι ένα γεγονός, το οποίο ζούμε και τα τραγικά του αποτελέσματα θα « γευτούμε » σε μερικά χρόνια. Σε ερώτηση προς βιολόγο γενετιστή, εάν είναι δυνατόν να παραχθεί ιός, ο οποίος να είναι
« προγραμματισμένος », έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η απάντηση που πήρα ήταν θετική ! Όταν μάλιστα ρώτησα, εάν υπάρχει περίπτωση ενεργοποίησης ενός ιού μέσω ενός καταλύτη, που θα μπορεί να εισαχθεί από τον αέρα ή την διατροφική αλυσίδα, η απάντηση ήταν επίσης θετική !!! Και αυτό όχι μόνο μας τρόμαξε, αλλά μας πανικόβαλε επειδή κάποιοι, θέλουν να μας εμβολιάσουν με άγνωστη ουσία ( για την οποία η Κυβέρνηση των ΗΠΑ, βάζει τους πολίτες της να υπογράφουν, πως δεν θα έχουν οικονομικές απαιτήσεις από την κατασκευάστρια Εταιρεία, σε περίπτωση παρενεργειών ή οποιονδήποτε επιπλοκών ), η οποία μπορεί να περιέχει οτιδήποτε
Δεν συνομοσιολογούμε, αλλά σκεφτόμαστε πόσο βολεύονται όλοι τους, εάν οι πολίτες καταστούν άκρως ελεγχόμενοι Και άκρως ελεγχόμενος, είναι εκείνος που απειλείται από έναν μεγάλο κίνδυνο, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του και αφήνει την « φροντίδα » και την « ευθύνη » αντιμετώπισης του « κινδύνου », στην Κυβέρνηση της Χώρας του
Εάν τολμήσουμε να ανακεφαλαιώσουμε το ιστορικό του ιού των χοίρων,
τον οποίο με αγωνία περιμένουν να μεταλλαχθεί, ώστε να γίνει φονικότερος, θα δούμε πως τον « γνώριζαν », τον « επιζητούσαν » και τους ήρθε σχεδόν σαν « παραγγελία ».
Στην Παγκόσμια Οικονομική Διάσκεψη του 2008 στην Ελβετία, ειπώθηκε ( κι ενώ τα θέματα που ήταν υπό συζήτηση, ήταν καθαρά οικονομικού περιεχομένου) χαρακτηριστικά πως : « Είναι παράξενο που επί δεκαετίες, δεν έχει χτυπήσει κάποια πανδημία τον πλανήτη και πως το απολύτως φυσιολογικό θα ήταν, να υπάρχει ακριβώς τώρα » ( δηλαδή την στιγμή που γινόταν η Παγκόσμια Οικονομική Συνδιάσκεψη ) !!!
Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημα περί ασφάλειας των σκευασμάτων, που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία - όπως δήλωσε και η Ελληνική Κυβέρνηση - και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων, τόσο στη Χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.
Ήδη η Αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούς, έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων ( Baxter, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και « χορηγούς » των σκευασμάτων ), Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ - μέχρι στιγμής, ενώ ξεκίνησε και ένα Παγκόσμιο κίνημα, ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς.
Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν - « όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των Νομοθεσιών, έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του, « αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωση, απέναντι σε κατασκευάστριες Εταιρίες » και « απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε « στρατόπεδα συγκεντρώσεων »... αντιμετωπίζουν πρώτοι, τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες Χώρες ακολουθούμε...
Σίγουρα δεν μπορούμε μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσουμε όλη την εικόνα, όμως σας δίνουμε κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οι ίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια, πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο που απειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...
Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από Χώρα σε Χώρα - στην Αγγλική -
* BIOTERRORISM EVIDENCE
* CRIMINAL CHARGES
* Injunction Mass Vaccinations.docx
Bilderberg, εμβόλια και « γρίπη των χοίρων »
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας « Ημερησία » η Ελλάδα έχει παραγγείλει 2.000.000 εμβόλια από την Εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
* 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων, θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
* 3.000.000 εμβόλια από την Εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.
Το θέμα είναι πως αυτές οι Εταιρίες, είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ( Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό ! ) σε διάφορες Χώρες, με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Η Διεθνής
« συμμορία » σχεδιάζει μαζική γενοκτονία ).
Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας, διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο, σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία - όπως εξήγγειλε η Κυβέρνηση...!
Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία , γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται, θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στις κοινότητες τους !
Το 1918 η Ελλάδα, είχε γλιτώσει το « μαύρο θάνατο », επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί - περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές Χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο! Σήμερα όμως, κινδυνεύουμε από τα εμβόλια !
Στην Νέα Ζηλανδία, ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις Εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της Χώρας τους, στα νύχια της Π.Ο.Υ. , όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί, που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς !
Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών ! Για το σκοπό αυτό, πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω Εταιριών στη Χώρα μας και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στον Ελλαδικό χώρο.
Παρακαλούμε, ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε ΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑΝΙΚΟΣ..., γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς !
Μετά από όλα αυτά, προσωπικά, έχουμε αποφασίσει να μην βάλουμε στο αίμα μας, κάτι το οποίο μπορεί να παραδώσει τον εγκέφαλό μας και τη ζωή μας, σε χέρια άρρωστων πνευματικά ανθρώπων
Αν η απόφασή μας αυτή είναι και η σωστή, θα φανεί στο μέλλον...
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Ευχαριστούμε το Ιστολόγιο http://vickytoxotis.blogspot.com/ για τις σημαντικές πληροφορίες που μας έδωσε.