"Η ΕΛΛΑΔΑ... ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ" (AΠΟΨΗ ΣΕΛ 49)

Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΗΝΕΙ ΙΜΙΑ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ (ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΣΕΛ 15)

Σταθερή επιδίωξη της Άγκυρας η διχοτόμηση του Αιγαίου


Το καλοκαίρι του 1965, κατά τη συνεδρίαση της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, ο Τούρκος αντιπρόσωπος παρουσίασε χάρτη που χώριζε το Αιγαίο σε δύο μέρη, ζητώντας να αναλάβει η Άγκυρα την ευθύνη της αεράμυνας του ανατολικού τμήματος. Τον Αύγουστο του 1974, η Άγκυρα επανέρχεται με την έκδοση της ΝΟΤΑΜ 714, επιχειρώντας να επεκτείνει αυθαίρετα τα όρια ευθύνης του δικού της FIR προς τα δυτικά, εντός του χώρου ευθύνης του FIR Αθηνών. Έκτοτε ο χάρτης με διχοτομημένο το Αρχιπέλαγος κάνει την εμφάνισή του σε περίοπτη θέση στο γραφείο του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα και το Αιγαίο έχει μετατραπεί σε πεδίο ασκήσεων (και προκλήσεων) των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αεροναυτική άσκηση EFES-2009 που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 26 του μηνός με την πραγματοποίηση αποβατικής ενέργειας στην περιοχή Dogan Bay, ενώ προηγήθηκε η άσκηση έρευνας και διάσωσης ANADOLU YILDIZI 2009 μεταξύ 5 και 7 Μαίου στην εναέρια και τη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Λέσβο και τη Χίο, παρουσία 8 ξένων ΑΚΑΜ.
Ακολούθησε τουρκική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου κάνοντας λόγο για παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου στη Θράκη από ελληνικά μαχητικά Α-7E Corsair που συμμετείχαν στην άσκηση "Πολύφημος Οδησσέας" για τον έλεγχο των αντιαεροπορικών συστημάτων του Στρατού Ξηράς στη περιοχή.
Στο διάστημα 20 Μαίου-6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη ναυτική άσκηση DENIZ KURDU 2009 για να τεθεί στη συνέχεια σε ισχύ το τρίμηνο μορατόριουμ που επιβάλλει στην Ελλάδα και την Τουρκία να αναστείλουν τις μεγάλες ασκήσεις λόγω της τουριστικής περιόδου.
Πάντως, για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί και η ΤΑΜΣ "ΑΙΓΙΑΛΟΣ 2/09" με συμμετοχή πλοίων του ΠΝ, αεροσκαφών της ΠΑ και μονάδων του Β΄ΣΣ που θα πραγματοποιήσουν αποβατική ενέργεια σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου.
strategy-geopolitics

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ -Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Ομόνοια για να διαμαρτυρηθούν για την παράνομη μετανάστευση στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δουλειά στους Έλληνες, όχι άλλη εγκληματικότητα εξ αιτίας των λαθρομεταναστών, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, όχι προνόμια στους μετανάστες την ώρα που οι τρίτεκνοι Έλληνες - κι όχι μόνο - δεν μπορούν να θρέψουν τις οικογένειές τους και ένα σωρό τέτοια αιτήματα ήχησαν στην ιστορική πλατεία Ομονοίας που όπως είπε και ένας από τους ομιλητές κάποτε έσφυζε από Έλληνες και σήμερα δεν τολμά να την διασχίσει κανένας με το παιδί του ούτε σαν περαστικός. Σήμερα όμως η πλατεία μύριζε από Ελλάδα και η υπόσχεση που δόθηκε είναι πως αυτή η συγκέντρωση είναι μόνο η αρχή. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει το ρεύμα που έρχεται και που θα πλημμυρίσει κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο...αυτή η κατάσταση άγγιξε το απροχώρητο και ο Έλληνας πολίτης αντιδρά, κατεβαίνει στους δρόμους πια, δεν ανέχεται άλλη κοροϊδία, δεν τον έχουν συνένοχο στην ένοχη σιωπή τους. Συνειδητοποιεί ότι αν δεν κάνει κάτι ο ίδιος να αντιδράσει καμία Πολιτεία και κανένας Νόμος δεν θα του δώσει τα δίκια που του ανήκουν.

Από νωρίς το μεσημέρι 200 νεολαίοι περιφρουρούσαν τον χώρο της συγκέντρωσης για να εμποδίσουν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αντισυγκέντρωση που είχε προαναγγελθεί από τους γνωστούς - αγνώστους και από αριστερά κόμματα.

Παρ' όλα αυτά η αστυνομία νωρίς ζήτησε από τους παρευρισκομένους εκεί να διαλυθούν ...άκουσον άκουσον για να πραγματοποιηθεί η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ η οποία είχε έγκαιρα καταγγελθεί από τους διοργανωτές και μάλιστα είχε κατατεθεί και ΜΗΝΥΣΗ κατά των συμμετεχόντων. Ζητούσαν με λίγα λόγια να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

Ποιος εισαγγελέας ήταν αυτός που ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ και να βγάλει οδηγία για να διαλυθεί η ΝΟΜΙΜΗ συγκέντρωση προς χάριν της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ; Το Σύνταγμα του Κράτους το έχει διαβάσει; Τους Νόμους τους γνωρίζει; Ή τα πλοκάμια της αναρχοαριστερής φασίζουσας θολοκουλτούρας έχουν διεισδύσει τόσο πολύ ακόμα και στον χώρο της Δικαιοσύνης και δεν υπάρχει ΙΧΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ πλέον;

Για κακή τους τύχη ο από νωρίς συγκεντρωμένος κόσμος όχι μόνο δεν διαλύθηκε αλλά όσο πλησίαζε η ώρα όλο και προσερχόταν πλήθος Ελλήνων πολιτών για την διαμαρτυρία. Είδαν και απόειδαν και κατάλαβαν ότι Η ΑΝΟΜΙΑ έχει και ΟΡΙΑ. Η σημερινή συγκέντρωση με πλήθος κόσμου διαδήλωσε ΕΙΡΗΝΙΚΑ και περιφρουρήθηκε υποδειγματικά.

Ο αναρχοαριστερός φασιστικός συφερτός δεν κατάφερε καν να πλησιάσει τον κόσμο, υπήρχε έντονος αστυνομικός κλοιός, κάποιοι περαστικοί αλλοδαποί ασχημονούσαν φραστικά και με χειρονομίες και όταν είδαν ότι προκαλούν και θα εξοργίσουν το πλήθος πήγαν και κρύφτηκαν στο Παλιό Εφετείο Αθηνών που ως γνωστόν έχει ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ από ΛΑΘΡΟμετανάστες. Εκεί μέσα υπήρχαν και πολλοί αναρχοφασίστες που συνέχιζαν να προκαλούν με την λήξη της συγκέντρωσης. Φυσικά δεν μπόρεσαν τίποτα άλλο να πράξουν πέρα από προκλήσεις. Είδαν ότι ο κόσμος ήταν αποφασισμένος να μην τους ανεχθεί άλλο και να προβεί στα δέοντα.

ΤΟ ΓΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΟΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΧΗΡΑ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!

hellenicrevenge

ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ MILLI GORUS (ΣΦΗΝΑ ΣΕΛ 24)

Έσβησαν το Ολοκαύτωμα της Νάουσας από το βιβλίο Ιστορίας του Δημοτικού!

ΤΟ... μακρύ χέρι των Ρεπούσηδων, που έχει αναλάβει να ξαναγράψει την Ιστορία του τόπου, έφθασε ως φαίνεται μέχρι και τα βιβλία του δημοτικού σχολείου! Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος της Νάουσας, Αν. Καραμπατζός, κατά την ομιλία του στην πρόσφατη εκδήλωση -παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας- στο βιβλίο Ιστορίας που διδάσκεται στα δημοτικά δεν αναφέρεται λέξη για το Ολοκαύτωμα της Νάουσας από τους Τούρκους. Απέδωσε, μάλιστα, το γεγονός αυτό σε κάποιους «φωστήρες» και «ειδικούς», που... κατάφεραν να το διαγράψουν!.. «Εμείς σήμερα αντιστεκόμαστε σ' αυτήν την ισοπέδωση και τους δήθεν προοδευτικούς» υπογράμμισε. Σημειώνεται, ότι το Ολοκαύτωμα της Νάουσας ήταν ανάλογο με αυτό του Μεσολογγίου, αλλά δεν έχει τύχει της ίδιας αναγνώρισης.

Να πώς περιγράφει η Θάλεια Σαμαρά τη σκηνή της μεγάλης θυσίας των γυναικών:

«… Αλαφιασμένες 13 νέες κοπέλες και μανούλες με μωρά στην αγκαλιά, μέσα απ' τα χαλάσματα και τους καπνούς, τρέχουν προς τις ακρινές συνοικίες της πόλης με μια απεγνωσμένη κραυγή στο στόμα: “Στο βουνό, στο βουνό να σωθούμε”. Βγαίνουν στην εξοχή. Σταματούν. Η ανάσα κόβεται. Τα πόδια τρέμουν. Τα μωρά βαραίνουν στις αγκαλιές, μα η ελπίδα τους δίνει φτερά. Κοντεύουν στο γιοφύρι της Αράπιτσας στους Στουμπάνους, ίσως προλάβουν να σωθούν. Μα από μακριά ακούγεται σάλαγος, οχλαγωγή, ξεκαθαρίζει ποδοβολητό αλόγων, φωνές και ουρλιαχτά.

Οι Τούρκοι! “Αχ, Παναγιά μου” θα τις προλάβουν. Κι ύστερα ξέρουν τι τις περιμένει. Ατίμωση και σκλαβοπάζαρο. Η σκέψη τις τρελαίνει. Πνίγονται. Ανασασμός μόνον ο θάνατος. Για μια στιγμή χαμένες, τα σταματάνε. Κάτω απ' τα πόδια τους με βουητό πέφτουν αφρισμένα νερά της Αράπιτσας. Είναι τα νερά τους. Από μικρές ο ήχος αυτός τις νανούριζε, τις συντρόφευε σ' όλες τις ώρες της ζωής τους. Νερά κατάδικά τους, αγαπημένα. Κι ο θάνατος εδώ, στην αφρισμένη τους δίνη, θάναι γλυκός λυτρωμός.

Κι ο χορός ξεκινά. Η πρώτη κοπέλα πέφτει και ακολουθούν κι άλλη, κι άλλη, σφίγγοντας στον κόρφο τους τα βρέφη και ζητώντας συγχώρεση απ' αυτά. Ο απανωτός γδούπος των κορμιών δένεται με τη βουή του καταρράχτη. Ο πόνος, ο λυγμός και το παράπονο πνίγονται. Σβήνουν στους αφρούς. Μα ψηλά στον αέρα ανεβαίνουν ανάλαφρες οι ψυχές».

πηγή: το παρόν

Στην Αθήνα η σύνοδος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Θα φιλοξενηθεί στις 14 Μαΐου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης

www.noitikiantistasis.com/bilderberg2005-photos.html



Ο David Rockefeller σε τραπεζάκι

Ο Donald E. Graham της Washington Post και η Indra K. Nooyi, πρόεδρος της PepsiCo.

Ο ανεκδιήγητος Χένρυ Κίσσινγκερ στον κήπο του ξενοδοχείου Hotel des Iles Borromees

Ο Henry Kissinger με την Indra K. Nooyi έξω από την είσοδο του ιταλικού ξενοδοχείου

Συζητήσεις στους κήπους του ξενοδοχείου. Μεταξύ άλλων οι Kissinger, Nooyi και Graham.

Ο πρώτος Κύπριος προσκεκλημένος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, (τότε) πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα και τώρα στην Μόσχα. Ο Λεωνίδας Παντελίδης περπατά στον κήπο του ξενοδοχείου. Η “Νοητική Αντίστασις” αποκάλυψε πρώτη την συμμετοχή του Παντελίδη στην Λέσχη

Διάφορα στιγμιότυπα από την συνάντηση στην Στρέσα

Άλλη μια φωτογραφία από το πλοίο (περιοδικό Epoca)




Οι συμμετέχοντες εισέρχονται για την διάσκεψη

Μηχανοκίνητες μονάδες της γερμανικής αστυνομίας εποπτεύουν τον χώρο




Η Βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας προσέρχεται στον χώρο με την συνοδεία της ιταλικής Αστυνομίας

Ο Richard Perle συνομιλεί με αντπρόσωπο του ισραηλινού κόμματος Likud του Σαρόν

Ιδιωτικές συζητήσεις. Βλέπουμε μεταξύ άλλων τον Richard Perle και τον David Rockefeller

Οι Μπίλντερμπεργκερς συζητούν σε υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου. Σε ποιο βαθμό άραγε τα όσα είπαν επηρέασαν άμεσα την ζωή μας;

Ιταλοί αστυνομικοί περιφρουρούν τον χώρο

Ο Jim Tucker απέναντι στην ιταλική αστυνομία στην πύλη του ξενοδοχείου Grand Hotel et des Iles Borronees

Ο Jim Tucker στην πύλη του ξενοδοχείου με αξιωματικό της ιταλικής Αστυνομίας

Ο Jurgen E. Schrempp της DaimlerChrysler καταφθάνει στην Στρέσα με ελικόπτερο

Οι συμμετέχοντες σε πλοίο στην Στρέσα (από έρευνα στο ισπανικό περιοδικό Epoca του DanielEstulin)


Πανοραμική όψη του ξενοδοχείου Dorint Sofitel Seehotel Uberfahrt Tegernsee σε ονειρική τοποθεσία στο Ρόταχ Έγκερν της Βαυαρίας στη Γερμανία



Ο Γιώργος Αλογοσκούφης της ΝΔ, Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας προσέρχεται στην συνάντηση

Ο Πρίγκηπας Φίλιππος του Βελγίου

O Paul Wolfowitz που θα αντικαταστήσει τον Wolfenson ως πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας


Από την περσινή συνάντηση (2004) στην Στρέσα της Ιταλίας

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ