Βιομηχανία Παραγωγής Υπάκουων Δούλων


Τι κάνει έναν άνθρωπο έξυπνο;


Πολλοί θα πουν αυθόρμητα πως οι άνθρωποι γίνονται πιο έξυπνοι με την εκπαίδευση. Πηγαίνουν στο σχολείο από μικρή ηλικία για να μάθουν να διαβάζουν, να γράφουν, να μετράνε και όσο μεγαλώνουν, μαθαίνουν όλο και πιο πολύπλοκα πράγματα που υποτίθεται πως θα τους βοηθήσουν αργότερα στην επαγγελματική τους ζωή. Σίγουρα, χωρίς να ξέρεις να διαβάζεις και να γράφεις, θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις θέση στην σημερινή κοινωνία και γι'αυτό το λόγο, η εκπαίδευση είναι δωρεάν για όλους. Γιατί όμως, όσο πιο προσιτή και προσβάσιμη γίνεται η εκπαίδευση, τόσο πιο πολύ επιδεινώνεται η κατάσταση του πλανήτη; Δεν υποτίθεται πως έπρεπε να διαθέτουμε αρκετή νοημοσύνη για να εξαλείψουμε όλα μας τα προβλήματα και να οδηγήσουμε τον κόσμο σε μια κατάσταση ειρήνης και προόδου; Τι κάνουμε λάθος;
Θα σας πω μια μικρή ιστορία που συνέβη πριν μερικά χρόνια και με στιγμάτισε. Δύο ή τρία χρόνια μετά το Λύκειο, εγώ μαζί με μερικούς από τους πρώην πλέον συμμαθητές μου με τους οποίους συνέχιζα να κάνω παρέα, περπατούσαμε στο δρόμο και σε κάποια φάση μιας συζήτησης στην οποία δεν έδινα και πολύ σημασία, ένας εκ των φίλων μου ρώτησε το εξής: «Ο πλανήτης Ουρανός δεν είναι αυτό το μπλε που βλέπουμε πάνω από τα κεφάλια μας;» Εκείνη τη στιγμή πραγματικά έμεινα άφωνος και ένιωσα ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου να πεθαίνει μέσα μου. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το άτομο αυτό δεν φημιζόταν για την ευφυΐα του, αλλά όπως και να έχει, ήταν καλύτερος μαθητής από μένα στο σχολείο και είναι πολύ συγκλονιστικό να ακούς κάτι τέτοιο από κάποιον που είναι σε ηλικία να ψηφίζει και θεωρείται υπεύθυνος για τις πράξεις του. Εκείνη την περίοδο δεν περίμενα πως θα ακούσω κάτι τόσο παράλογο, αλλά σήμερα πλέον έχω μάθει να προβλέπω παρόμοιες "εκρήξεις νοημοσύνης". Στις μέρες μας, ακόμα και οι πολιτικοί, οι επιστήμονες και οι κληρικοί κάθε είδους δείχνουν την άγνοιά τους σε ότι αφορά ακόμα και τους πιο απλούς νόμους της φύσης. Όπως για παράδειγμα ο διάσημος πλέον Σαουδάραβας Ιμάμης που δήλωσε με απόλυτη σιγουριά πως η Γη δεν γυρίζει ή το μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, Χανκ Τζόνσον, που νόμιζε πως το νησί του Γκουάμ θα αναποδογυρίσει λόγω... υπερπληθυσμού. Και μην ξεχνάμε βεβαίως, τον πρωθυπουργό που δεν ξέρει καν την γεωγραφία της χώρας της οποίας υποτίθεται πως διοικεί.


Η αλήθεια είναι πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θέλει έξυπνους ανθρώπους. Θέλει κοιμισμένους και φοβισμένους ανθρώπους για να μπορεί να τους ελέγχει πιο εύκολα. Σύμφωνα με την προπαγάνδα της, αν κάποιος είναι μορφωμένος και έξυπνος, τότε στην πορεία θα γίνει επιτυχημένος και θα βγάζει πολλά χρήματα με τα οποία θα αγοράζει πολλά πράγματα που θα μολύνουν το περιβάλλον (π.χ. αυτοκίνητα, σκουπίδια κλπ). Άρα όλοι πρέπει να είμαστε αμόρφωτοι και υπάκουοι στις εντολές τις Νέας Τάξης, για να προστατέψουμε τον πλανήτη. Ο διάσημος σκηνοθέτης, Ααρών Ρούσο, πριν πεθάνει έδωσε μια συνέντευξη στην οποία είπε πως ένας από τους λόγους που προωθήθηκε η απελευθέρωση των γυναικών και η ισότητα των φύλων τόσο έντονα από την Νέα Τάξη, ήταν για να δουλεύουν και οι δύο γονείς, με αποτέλεσμα τα παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο από πολύ μικρή ηλικία και να εκπαιδεύονται από νωρίς στον τρόπο σκέψης που θέλει να περάσει η Νέα Τάξη.
Aaron Russo-Γυναικεία απελευθέρωση

H οικογένεια του παιδιού δεν είναι πλέον οι γονείς του, αλλά το κράτος. Στο σχολείο, οι τάξεις περιέχουν μέχρι και 35-40 μαθητές η κάθε μία. Με τόσους πολλούς μαθητές, το παιδί αναγκαστικά μαθαίνει να περιμένει την σειρά του για να πει μάθημα, ώστε στο μέλλον να έχει συνηθίσει να περιμένει στις ουρές των καταστημάτων και των υπηρεσιών του κράτους για να κάνει τη δουλειά του. Με τόσα πολλά παιδιά σε μία τάξη, ο δάσκαλος ή ο καθηγητής δεν μπορεί να αφιερώσει πολύ ώρα σε κάθε παιδί ξεχωριστά, με αποτέλεσμα το παιδί να μαθαίνει αναγκαστικά πως ανήκει σε μία κοινωνία, όπου δεν έχει κάτι το οποίο το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι απλά ένα ακόμα παιδί, ίσο με τα άλλα. Επίσης, στα σχολεία δεν σε μαθαίνει κανείς να σκέφτεσαι. Σου μαθαίνουν κάποια πράγματα που πρέπει να μάθεις απ'έξω - και εννοείται πως αν διαφωνείς με αυτά τα πράγματα, αλίμονό σου - και αν είσαι και λίγο τυχερός, μπορεί να πέσουν στις εξετάσεις για να μπορέσεις τελικά να πάρεις το πτυχίο του Υπάκουου Δούλου. Εννοείται πως αν κάποιος δεν θέλει να στείλει το παιδί του στα υποχρεωτικά εκπαιδευτήρια της Νέας Τάξης και θέλει να το εκπαιδεύσει στο σπίτι, όπου θα μπορεί να του δώσει όλη την προσοχή και όλη την γνώση που χρειάζεται, τότε έρχεται ο εκπρόσωπος του κράτους και σου λέει πως είσαι κακή επιρροή για το παιδί σου και πως κινδυνεύεις να σου το πάρουν με το ζόρι, ώστε να το στείλουν στο κατάλληλο σχολείο για να πάρει τις γνώσεις που εσύ δεν δύνασαι να μεταδώσεις, ακόμα και αν είσαι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός.
Στην Ελλάδα, που κάποτε το ελεύθερο ελληνικό πνεύμα και οι τρανοί φιλόσοφοι της αρχαιότητας μετέδιδαν τις γνώσεις τους σε μικρούς και μεγάλους για πράγματα θαυμαστά και εξαιρετικά, καταλήξαμε να μην ξέρουμε τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου και να μην μπορούμε να ξεχωρίζουμε τις χώρες του παγκόσμιου χάρτη.
Μπορούν οι Έλληνες να βρουν την Αγγλία στον χάρτη;

Εγώ πάντως αν δεν ήξερα που είναι η Αγγλία στον χάρτη, σίγουρα δεν θα χαμογελούσα. Η ανελέητη επίθεση του συστήματος κατά των Ελλήνων, έχει αναγκάσει σχεδόν όλο τον κόσμο να μην συμπαθεί την Ελλάδα και ταυτόχρονα προωθεί την καταστροφή όλων αυτών που μας κάνουν Έλληνες. Όπως είπε και το πιστό τσιράκι της Νέας Τάξης, Χένρι Κίσινγκερ, «Πρέπει να τους διαλύσουμε. Καταστρέψτε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους και την ιστορία τους». Και ήδη βλέπουμε τα αποτελέσματα στα πρόσωπα της νέας γενιάς, που έχει γραμμένες τις αξίες αυτές εις τα παλαιότερα των υποδημάτων της. Η καταστροφή συνεχίζεται εκ των έσω, με την τωρινή κυβέρνηση α) να καταργεί το μάθημα των Αρχαίων στα σχολεία, ώστε να μην μπορεί κανείς να έχει την δυνατότητα να διαβάσει αρχαία ελληνικά συγγράμματα ή ακόμα και το Ευαγγέλιο που είναι γραμμένο στην κοινή ελληνιστική διάλεκτο, και β) να μετατρέπει τα Θρησκευτικά σε Θρησκειολογία, όπου τα παιδιά θα διδάσκονται λίγο Γιαχβέ, λίγο Αλλάχ, λίγο Βούδα, λίγο Κούδα και ίσως και λίγο Χριστό. Σαν να μην έφταναν αυτά, η κυβέρνηση θέλει να δώσει το δικαίωμα ψήφου στα παιδιά των 17 ετών. Αυτό είναι μια ύπουλη τακτική, για να κερδίσει ψηφοφόρους από το πουθενά, σε περίπτωση εκλογών.
Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ, όσο θυμάμαι τα σχολικά μου χρόνια, τόσο περισσότερο χαίρομαι που αποτελούν πλέον παρελθόν. Δεν υπήρξε ούτε μισή μέρα, κατά την οποία βρισκόμουν στο σχολείο και να μην ευχόμουν να βρίσκομαι κάπου αλλού. Οπουδήποτε αλλού. Γιατί, δεν ήθελα ποτέ να γίνω άλλο ένα τούβλο στον τοίχο της Νέας Τάξης.
Mr. Fantastic

ΠΗΓΗ