Χειμάρρα: Σε Φάγανε οι Αλβανοί (video)


ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ...ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΩ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΧΕΙΜΑΡΡΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ!!! (Ν.Κ.)

Τραγικό στιγμιότυπο από την κηδεία του φονευθέντος Αριστοτέλη Γκούμα στην Χιμάρα της κατεχόμενης Ηπείρου.


Τον δολοφόνησαν επειδή μιλούσε ελληνικά.

Ti συμβαίνει με την τράπεζα Αττικής;

Εδώ και 3 μέρες (από τη Δευτέρα) υπάρχει πλήρης παύση συναλλαγών.
Δεν είναι δυνατόν να γίνει καμία συναλλαγή στα καταστήματα της τράπεζας αλλά ούτε και από το eBanking μπορούμε να κάνουμε μεταφορά.

Λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα συστήματα και δεν γνωρίζουν πότε θα αποκατασταθεί.
Στο site της τράπεζας, http://www.atticabank.gr αν πατήσετε το σύνδεσμο για το eBanking βγαίνει η εξής ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία e-banking της Attica Bank δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμη λόγω τεχνικού προβλήματος. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας."

Αλλά δεν είναι μόνο το eBanking.Τρείς μέρες τώρα δεν μπορώ να κάνω ανάληψη ούτε από τα καταστήματα της τράπεζας.

Επίσης, το γεγονός έχει αποσιωποιηθεί πλήρως από τον Τύπο. Δεν γράφει κανείς τίποτα.

Δε γράφετε κάτι στο ιστολόγιό σας μπας και φιλοτιμηθεί η τράπεζα και βγάλει καμιά ανακοίνωση που να μας λέει συγκεκριμένα τι συμβαίνει και πότε θα μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στα χρήματά μας;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2010/11/ti.html#ixzz14L56kVa2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ> Ιδού η κυβέρνηση Εθνικής Επιβίωσης της 13ης Δεκεμβρίου!


Ιδού η Οικουμενική κυβέρνηση -θα ονομασθεί μάλιστα Κυβέρνηση Εθνικής Επιβίωσης, για να καταδειχθεί το βάθος της κρίσης(!)- που έχει έτοιμη ο Γιώργος Παπανδρέου, για την επομένη των εθνικών εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλε ήδη τη παρακάτω λίστα, για να πάρει τη σχετική έγκριση στην έδρα του ΔΝΤ, στις Βρυξέλλες και στο Λευκό Οίκο!

Απολαύστε τη στελέχωση των βασικών υπουργείων στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» που σας κρατάει θηρία ενήμερα για τα παιγνίδια του παρασκηνίου-το αποδεικνύουμε καθημερινά>

Πρωθυπουργός> Γιώργος Παπανδρέου

Υπ. Προεδρίας>Βασίλης Μαρκεζίνης

Υπ. Εξωτερικών>Ντόρα Μπακογιάννη

Αναπληρωτής Υπ. Εξωτερικών>Χάρης Παμπούκης

Υπ. Οικονομικών>Γιάννης Ραγκούσης

Υπ. Ανάπτυξης> Στέφανος Μάνος

Υφυπουργός Ανάπτυξης> Μάκης Βορίδης

Υπ. Εσωτερικών>Μιχ. Χρυσοχοίδης

Υπ. Δικαιοσύνης >Φώτης Κουβέλης

Υπ. Πολιτισμού> Παύλος Γερουλάνος

Υπ. Παιδείας>Λούκα Κατσέλη

Υπ. ΠΕΧΩΔΕ>Χρήστος Παπουτσής

Υπ. Εργασίας>Δημ. Ρέππας

Υπ. Εθνικής Άμυνας> Βαγγέλης Βενιζέλος.

Υπ. Περιβάλλοντος>Τίνα Μπιρμπίλη

Υφυπουργός Περιβάλλοντος> Αντρίκος Παπανδρέου

Υπ. Γεωργίας>Κώστας Σκανδαλίδης

Υπ. Υγείας>Ανδρέας Λοβέρδος

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος> Σταύρος Θεοδωράκης


ΠΗΓΗ

Ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να αποκρύνει τον Ομπάμα


Αμερικάνος αναλυτής αναφέρει ότι κάποιοι αξιωματούχοι μέσα στο Λευκό Οίκο και τη κυβέρνηση εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά για να απομακρύνουν τον Μπαράκ Ομπάμα από την προεδρία.

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχει συζήτηση στην Ουάσιγκτον και μέσα στην κυβέρνηση για να γίνει χρήση της 25ης τροπολογίας του Συντάγματος των ΗΠΑ για την άρση του Ομπάμα από τα καθήκοντά του», είπε την Παρασκευή, ο Edward Spannaus από το περιοδικό Executive Intelligence Review σε συνέντευξή του στο Press TV (αγγλόφωνο Ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι).

Η τροπολογία επιτρέπει την απομάκρυνση του Προέδρου εάν αυτός / αυτή έχει κάποιου είδους ανικανότητα είτε σωματική είτε ψυχική.

"Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ομπάμα είναι διανοητικά ανίκανος να εκπληρώσει το αξίωμα του προέδρου, είπε ο Spannaus.

Αναφερόμενος στη κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας του Ομπάμα, κυρίως λόγω της πρόσφατης οικονομικής κατάρρευσης στις ΗΠΑ, ο Spannaus είπε: «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να σωθεί η προεδρία του σε αυτό το σημείο και δεν κάνει πραγματικά καμία διαφορά το αν θα κερδίσει τις εκλογές για το Κογκρέσο».

«Δεν είχε τα προσόντα για να είναι ο πρόεδρος από την αρχή. Τοποθετήθηκε εκεί ακριβώς γιατί θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ‘μαριονέτα’ και ήξεραν ότι θα είναι μια μαριονέτα για την Wall Street, για τους χρηματιστές του Λονδίνου και για τους Βρετανούς," πρόσθεσε ο Spannaus.

Μια πρόσφατη έρευνα από την Gallup έδειξε ότι περισσότεροι από τους μισούς Αμερικάνους ψηφοφόρους δεν θα υποστηρίξουν εκ νέου την επανεκλογή του σημερινού Προέδρου των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο



ΠΗΓΗ

‘Nothing's going to save you from the six six six..’

‘Nothing's going to save you from the six six six..’

Η Swatch προκάλεσε συντάκτες περιοδικών μόδας, μπλόγκερ και διαμορφωτές τάσεων «να δώσουν στυλ στη συλλογή Swatch New Gent» και να μας δείξουν τα «Πραγματικά Χρώματά» τους. - New Swatch True Colours.

Δείτε το παρακάτω βίντεο της διαφήμισης και προσέξτε το τραγούδι.

Το τραγούδι που ακούγεται είναι των Band of Skulls και κάποια στιγμή λέει:

‘…There's one for the money and two for the sin

And three for the tongue when authority kicks in

There's four for the reason and five for the tricks

But nothing's going to save you from the six six six..’

(Δηλαδή: Τίποτα δεν θα σε σώσει από το 666!)

Όλοι οι στίχοι ΕΔΩ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τραγούδι που χρησιμοποιήθηκε έχει διάρκεια 3:45 λεπτών. Όμως το διαφημιστικό είναι διάρκειας 1 λεπτού και ξεκινάει από το σημείο εκείνο, όπου ακούγονται τα περί ‘six six six’.

Οι ‘Band of Skulls’ (‘Μπάντα των Κρανίων’) είναι ένα garage rock συγκρότημα από το Southampton της Αγγλίας.


--- Η φωτογραφία που βρίσκεται στην αρχή του άρθρου είναι από το video clip του τραγουδιού ‘Six, Six, Six’ (του 1984) του χριστιανικού ροκ συγκροτήματος DeGarmo & Key. Δείτε το όλο ΕΔΩ. Το συγκεκριμένο video clip ήταν το πρώτο χριστιανικού συγκροτήματος που ανέβηκε στο MTV, το οποίο όμως μετά το λογόκρινε, λόγω «βίαιων σκηνών». Τι έδειχνε; Έναν άνθρωπο που υποτίθεται ήταν ο Αντίχριστος να καίγεται...


ΠΗΓΗ

Εκπομπή για την Κάρτα του Πολίτη – Μιλάει ο αποπεμφθείς αστυνομικός

Από το ‘KONTRA CHANNEL’ (31/10/2010)

Από: agkaliapanagias


Νο1


Νο 2



Νο 3

Νο 4

Νο 5

Νο 6

«Η Ελλάδα δεν μπορεί, θα φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία»

Oι υψηλοί τόνοι της κυρίας Σιμπέλ Μουσταφάογλου, πρώην στελέχους του ΠαΣοΚ και ανεξάρτητης πλέον υποψήφιας δημάρχου Κομοτηνής, επικεφαλής ενός αμιγώς μειονοτικού συνδυασμού, έχει στρέψει την προσοχή της κυβέρνησης και στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις ελάχιστες ημέρες που απομένουν ως τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Η κυρία Μουσταφάογλου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠαΣοΚ στις εκλογές του 2009, ανακοίνωσε προ μερικών εβδομάδων την υποψηφιότητά της δίνοντας έμφαση στην τουρκική καταγωγή της και αποστασιοποιούμενη από το ΠαΣοΚ. Οσο πλησιάζουν οι εκλογές, οι δηλώσεις της στις συγκεντρώσεις γίνονται ολο και πιο επιθετικές, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την προχθεσινή ομιλία της σε κοινότητα Ρομά στην Καλκάντζα. Εκεί, μεταξύ όλων των άλλων, η κυρία Μουσταφάογλου τόνισε επανειλημμένως ότι «η ψήφος του Τούρκου πρέπει να πάει στον τουρκικό συνδυασμό», ενώ ο υποψήφιος με τον συνδυασμό της στην περιοχή κ. Αλί Χασάν είπε ότι «εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών». Η κυρία Μουσταφάογλου αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση στην περιοχή λέγοντας: «Πρέπει πλέον να σωθούμε από τη φτώχεια,να υπάρξουν δουλειές για τους νέους και τα παιδιά μας. Αυτό το κράτος και αυτή η κυβέρνηση,αυτό το έθνος δεν μπορούν να τα κάνουν αυτά.Αυτή η χώρα είναι μπατιρισμένη. Εμείς θα φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία,θα ανοίξουν βιομηχανίες εδώ και θα υπάρξουν δουλειές για τους νέους». Η ανεξάρτητη υποψήφια για τη δημαρχία της Κομοτηνής δήλωσε επίσης ότι πρέπει να διδαχθούν τα παιδιά της περιοχής τη θρησκεία τους και τις γιορτές τους, ώστε σε δέκα χρόνια να μπορούν να λένε «είμαστε Τούρκοι» , ενώ επανειλημμένως έδωσε γραμμή στους ψηφοφόρους τονίζοντας ότι «η ψήφος των Τούρκων δεν πρέπει να πάει στους Τούρκους των άλλων συνδυασμών,αλλά στον τουρκικό συνδυασμό».

Η πολιτική στροφή της κυρίας Μουσταφάογλου, η οποία εθεωρείτο ένα από τα πλέον προοδευτικά στοιχεία της μειονότητας, αιφνιδίασε την κυβέρνηση και το ΠαΣοΚ, που τώρα επιχειρούν με απεγνωσμένες κινήσεις της τελευταίας στιγμής να περιορίσουν τη διαρροή ψήφων προς τον μειονοτικό συνδυασμό. Για τον σκοπό αυτόν γίνονται απόπειρες προσέγγισης μετριοπαθών στοιχείων της μειονότητας. Παρά ταύτα, η διαχείριση των τελευταίων μηνών και ειδικώς της εποχής κατά την οποία ο κ. Σ. Ξυνίδης ήταν Γραμματέας του κόμματος, έχει γίνει εσχάτως αντικείμενο έντονης κριτικής από τοπικά στελέχη και βουλευτές. Το στοιχείο που προβληματίζει ιδιαιτέρως την κυβέρνηση είναι η απόπειρα κύκλων της μειονότητας να καλλιεργήσουν διαφορετική εκλογική συμπεριφορά μεταξύ των μελών της, διοχετεύοντας ψήφους σε «δικούς τους» συνδυασμούς, ενώ την ίδια στιγμή αναβιώνει το (ακραίων θέσεων) κόμμα που είχε ιδρύσει ο Αχμέτ Σαδίκ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artId=321420&dt=04/11/2010#ixzz14KmtL1ia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ THΣ EKKΛΗΣIAΣ THΣ EΛΛΑΔΟΣ (1998)

Προς Τον ευσεβή ορθόδοξον ελληνικόν λαόν.

Τέκνα ημών εν Κυρίω αγαπητά,

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, εξ΄αφορμής της .....προσφάτου ενάρξεως, από 8ης Δεκεμβρίου 1997, της μερικής εφαρμογής της.... Συνθήκης Σένγκεν, για την Ελλάδα, και εν όψει της επικειμένης ενάρξεως και της συνολικής εφαρμογής της, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους 1998, απευθύνεται προς εσάς, για να σας διαφωτίση και στηρίξη πνευματικώς, εν σχέσει προς τις ανησυχίες και απορίες πολλών, που σχετίζονται με την εφαρμογή της. Οι ανησυχίες αυτές ξεκινούν αφ΄ενός μέν από την έλλειψη σαφούς και σφαιρικής ενημερώσεως του λαού για την Συνθήκη αυτή, τον σκοπό που υπηρετεί και τα μέσα που χρησιμοποιεί, αφ΄ετέρου δε από την βάσιμη υποψία, ότι δι΄αυτής επιχειρείται η επιβολή ολοκληρωτικού συστήματος ελέγχου επί της ιδιωτικής ζωής, που προσβάλλει το ανθρώπινο πρόσωπο. Πέραν αυτών, με την εφαρμογή της Συνθήκης αυτής, έχουν συνδεθή σοβαρότατα πνευματικά ζητήματα, ως το περί του Αντιχρίστου και του χαράγματός του, καθώς και του δυσωνύμου αριθμού 666, που προκαλούν εύλογη ανησυχία και πολλαπλά ερωτήματα του πιστού λαού, ο οποίος αξιώνει από την πνευματική του εκκλησιαστική ηγεσία αυθεντικές τοποθετήσεις και απαντήσεις.
-Α-

1. H Ιερά Σύνοδος δεν δύναται να μην επισημάνη την απουσία ευρείας δημοσιότητος και λεπτομερούς ενημερώσεως του λαού, κατά την διαδικασία κυρώσεως υπό της Βουλής της Συνθήκης Σένγκεν.

2. Σκοπός της Συνθήκης αυτής, όπως ορίζεται στις διατάξεις της, είναι η εξασφάλιση της διακινήσεως ανθρώπων και αγαθών, μεταξύ των κρατών που συμβάλλονται, μετά το " άνοιγμα των συνόρων " και την κατάργηση των δια-συνοριακών ελέγχων. Η Συνθήκη αυτή κατά ταύτα αποσκοπεί στην μείωση και τον έλεγχο του οργανωμένου εγκλήματος και στην προστασία των νομοταγών πολιτών.

3. Παρά τα προσδοκώμενα όμως αγαθά αποτελέσματά της η εφαρμογή της Συνθήκης κρίνεται ότι στηρίζεται σε μεθόδους και μηχανισμούς δυσμενείς για τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών. Το ηλεκτρονικό Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν (Σ.Π.Σ.) αποσκοπεί στην συλλογή, καταγραφή, επεξεργασία και χρησιμοποίηση πληροφοριών και στοιχείων της προσωπικής ζωής των πολιτών, που θεωρούνται ή είναι ύποπτοι για την ασφάλεια. Με τις διατάξεις επίσης της Συνθήκης εισάγονται νέα δεδομένα στον χώρο του δικαίου, ως λ.χ. η μέθοδος της " διακριτικής παρακολουθήσεως ατόμων που θεωρούνται ύποπτα να διαπράξουν στο μέλλον αξιόποινες πράξεις", ή καταρτίζονται κατάλογοι "ανεπιθυμήτων προσώπων" που δεν γίνονται δεκτά στις χώρες που εφαρμόζεται η Συνθήκη Σένγκεν, δηλ. της Ευρώπης, μόνον με υπόνοιες.

4. Πέραν των σημείων τούτων, τα οποία έχουν σοβαρές επιπτώσεις επί της ελευθερίας του ανθρωπίνου προσώπου και επί του σεβασμού των δικαιωμάτων του, ειδικότερα για μας τους Ορθοδόξους Έλληνες συντρέχουν και άλλοι λόγοι ανησυχίας από την εφαρμογή της Συνθήκης. Στην νέα "καθεστηκυία τάξη", που εδραιώνεται, η Ορθοδοξία κινδυνεύει να αποβή μία ελεγχόμενη μεονοψηφία που θα είναι έρμαιο αντορθοδόξων και ανθελληνικών παραγόντων. Τα πρώτα δείγματα άλλωστε της εφαρμογής αυτής φανερώνουν τον κίνδυνο της αποκοπής μας από τους ομοδόξους λαούς των Βαλκανίων.

5. Για την μη εφαρμογή άλλωστε της Συνθήκης Σένγκεν έχουν εκφρασθή πολιτικά κόμματα, κοινωνικοί φορείς και προσωπικότητες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Το ίδιο το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο σε μια σειρά Εκθέσεών του από το 1992 μέχρι το 1997 στιγματίζει την " έλλειψη διαφάνειας και δημοκρατικού ελέγχου στην εφαρμογή της Συνθήκης " και ζητεί την λήψη μέτρων προς αποφυγή παρομοίων περιστατικών.

6.Κατά συνέπεια η Ιερά Σύνοδος επιμένει επί παλαιοτέρας τοποθετήσεως της και διακηρύσσει και υποστηρίζει την ανάγκη διασφαλίσεως της προστασίας της προσωπικότητος, της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής και του απορρήτου της επικοινωνίας, τα οποία πλήττονται από την Συνθήκη Σένγκεν και ζητεί την άμεση βελτίωση του Ν. 2472/97.

-Β-

1.Η Συνθήκη όμως αυτή συνδέεται άμεσα και με την έκδοση των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και την χρήση σ΄αυτές του αριθμού 666, πού είναι ο αριθμός του ονόματος του Αντιχρίστου, σύμφωνα με το θεόπνευστο κείμενο της Αποκαλύψεως, και όχι ένας τυχαίος αριθμός. Η Ιερά Σύνοδος σε προηγούμενη Εγκύκλιό Της (7-4-1997) είχε τονίσει την πνευματική σημασία του αριθμού 666 και ζητούσε "να μη γίνει δεκτός ως κωδικός αριθμός των κρατικών ηλεκτρονικών συστημάτων για την προστασία του ανθρώπου". Και "για κανένα λόγο να μην εφαρμοσθή σαν κωδικός αριθμός ο αριθμός 666 στο νέο σύστημα ταυτοτήτων της Χώρας μας και το θρήσκευμα να συμπεριλαμβάνεται υποχρεωτικά στα αναγραφόμενα στοιχεία των νέου τύπου ταυτοτήτων ". Τα πράγματα έδειξαν ότι δεν εισακούσθησαν οι εκκλήσεις αυτές της Εκκλησίας.

2.Εάν επομένως και εφ΄όσον οι νέες ταυτότητες μέλλουν να χρησιμοποιήσουν σαν κωδικό αναγνώσεως τους από ηλεκτρονικά μηχανήματα τον δυσώνυμο και απαράδεκτο αριθμό 666, τότε η Ιερά Σύνοδος θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους πιστούς να μη δεχθούν τις νέες ταυτότητες. Στην περίπτωση αυτή οφείλει η Κυβέρνηση να θεωρήση τους πιστούς αυτούς ως προβάλλοντας λόγους συνειδήσεως και να ρυθμίση με άλλο τρόπο την έναντι της Πολιτείας τακτοποίησή τους.

3.Το ζήτημα εξ΄ άλλου του "χαράγματος", περί του οποίου λέγονται και γράφονται επ΄εσχάτων πολλά και ποικίλα, που έχουν διαταράξει την ψυχική ηρεμία των πιστών και δημιουργήσει ταραχή, αγωνία και σάλο μεταξύ πολλών υπευθύνων και ανευθύνων, δεν είναι προφανώς θέμα ούτε δημοσίων συζητήσεων και αντεγκλήσεων ούτε πολύ περισσότερο ατομικών ή συλλογικών "αυθεντικών" τοποθετήσεων. Οι άγιοι Πατέρες μετά δέους άπτονται των ζητημάτων της Αποκαλύψεως και με περισσή προσοχή αποφαίνονται, συνιστώντες σε όλους επαγρύπνηση και νηφαλιότητα προς έγκαιρη, με τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος, διακρίβωση της ταυτότητος των βιουμένων ιστορικών γεγονότων προς τα προφητικώς περιγραφόμενα στην Αποκάλυψη. Το "χάραγμα", είτε αυτό θα είναι το όνομα του Αντίχριστου, είτε ο αριθμός του ονόματός αυτού, όταν έλθη ο καιρός να επιβληθή στον άνθρωπο, τότε μόνο συνεπάγεται την άρνηση του Χριστού και την σύνταξη με τον Αντίχριστο, εφ΄όσον συντρέχει εκουσία αποδοχή του από τον άνθρωπο. Η εκουσία δε αποδοχή του "χαράγματος", που αποτελεί σαφή άρνηση του Χριστού, καθιστά τη Θεία Χάρη ανενεργόν, εφ΄όσον ο ίδιος ο άνθρωπος με την θέλησή του δεν γίνεται συνεργός αυτής της Χάριτος και επιμένει αμετανοήτως στην απάρνηση αυτής.

Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά,

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από την έκπτωση των πνευματικών αξιών και τον κίνδυνο αλλοιώσεως του ορθοδόξου φρονήματος. Ιδιαιτέρως ανησυχητικά είναι τα φαινόμενα που παρατηρούνται στο διεθνές πνευματικό και κοινωνικό στερέωμα, όπου η ιδέα της "συγκρητιστικής" παγκοσμιοποιήσεως τείνει να επιβληθή χωρίς καμμία διάκριση μεταξύ Ορθοδοξίας και αιρέσεως, αληθείας και πλάνης, υγιούς και νοσηρού φρονήματος. Ο συνδυασμός όλων αυτών, καθώς και η επιμονή για την χρησιμοποίηση του αριθμού 666 μας καλούν σε αφύπνιση, νήψη, πνευματική εγρήγορση και αμετάθετον ελπίδα στη νίκη του Χριστού. Διό και πατρικώς προτρεπόμεθα πάντας με τον αποστολικό λόγο "Μη θροείσθε"(Β' Θεσσαλ. 2,2). Να στηρίζεσθε στην πίστη και να εμπιστεύεσθε τον Θεόν. Στήκετε και κρατείτε την πίστη, με την Χάρη του Κυρίου. Αυτού η δύναμις και το άπειρον έλεος είη μετά πάντων υμών.

+ Ο Αθηνών Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ, Πρόεδρος+ Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ+ Ο Πατρών ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ+ Ο Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης ΙΕΡΟΘΕΟΣ+ Ο Λευκάδος και Ιθάκης ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ+ Ο Καρυστίας και Σκύρου ΣΕΡΑΦΕΙΜ+ Ο Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως+ Ο Σερρών και Νιγρίτης ΜΑΞΙΜΟΣ+ Ο Μηθύμνης ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ+ Ο Ελευθερουπόλεως ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ+ Ο Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ+ Ο Κίτρους και Κατερίνης ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ+ Ο Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Ο Αρχιγραμματεύς+ Ο Διαυλείας Δαμασκηνός

ΠΗΓΗ

ΒΟΜΒΑ>Η ομάδα Σημίτη θα ζητήσει την παραίτηση Παπανδρέου το βράδι των εθνικών εκλογών!


Το διακαναλικό δίλημμα Παπανδρέου, είναι πολύ πιθανό να διδάσκεται στα μαθήματα πολιτικής ιστορίας σαν το πιο κραυγαλέο παράδειγμα πολιτικής αυτοχειρίας.

Η απόφαση του να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές την 12η Δεκεμβρίου, έχει εξοργίσει κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι έχουν αποφασίσει σε περίπτωση μεγάλης μείωσης του ποσοστού και της Κ.Ο του κόμματιος, να ζητήσουν την παραίτηση του Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Πρωταγωνιστές στο όλο σχέδιο είναι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος οι οποίοι συναντιούνται τακτικά στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη!

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι οι κινήσεις του σημερινού πρωθυπουργού ακύρωσαν στην ουσία το έργο της δικής του 8χταετίας, στο οποίο κορωνίδα ήταν η ένταξη της χώρας στο ευρώ και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα του.

-Με την επιπόλαιότητά του, για να μην πω ανεπάρκεια, κατέστρεψε την εθνική προσπάθεια που είχε προηγηθεί και τις θυσίες των πολιτών…,

έλεγε πρόσφατα ο Σημίτης σε γνωστό τηλεοπτικό δημοσιογράφο.

Ο Σημίτης , εκτιμά πως η πολιτική του Παπανδρέου να μας οδηγήσει στο ΔΝΤ εμπεριέχει και διάθεση εκδίκησης προς το πρόσωπό του επειδή στήριξε τον Βενιζέλο στις εσωκομματικές εκλογές!

Επικεφαλείς της εσωκομματικής αντίστασης , εκτός από τον Σημίτη και του βουλευτές που τον ακολουθούν και δύο κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου!

Οι επαφές τους είναι καθημερινές και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα!

Ο Παπανδρέου έσκαψε με επιμέλεια τον λάκο του…

Www.kourdistoportocali.com

Ανησυχούν οι τράπεζες

Σε κρίσιμη φάση εισέρχεται η ρευστότητα των τραπεζών καθώς η άνοδος των σπρεντ, η συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους, και η επαπειλούμενες εκλογές, διαμορφώνουν αρνητικό κλίμα στις τράπεζες.

Ήδη στελέχη των τραπεζών φοβούνται εκροή καταθέσεων καθώς τα επιτόκια γι αυτές παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και την ίδια ώρα προδιαγράφονται αρνητικές εξελίξεις για την οικονομία. Κρίσιμο χρονικά σημείο θεωρείται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, οπόταν θα ανακοινωθεί η τρίτη αξιολόγηση από την τρόικα, θα έχουν προκύψει τα ακριβή στοιχεία για το έλλειμμα και το χρέος και θα έχει διαμορφωθεί στο τελικό σχέδιο ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους.

Στην ουσία περιγράφει ένα κρίσιμο διάστημα τουλάχιστον μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, κατά το οποίο οι τράπεζες δεν έχουν καμία δυνατότητα κινήσεων στο μέτωπο των καταθέσεων, τουναντίον θα βρίσκονται σε επιφυλακή για μία πιθανή επανάληψη του φαινομένου των εκροών.

Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει καμία αισιοδοξία για την επάνοδο καταθέσεων που έφυγαν στο εξωτερικό ούτε με την εξάμηνη παράταση που έδωσε η κυβέρνηση για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων (η αρχική προθεσμία έληγε στις 31/10).


Πηγή:www.capital.gr

«Βασική απειλή» θεωρεί το Ισραήλ η Τουρκία

Στο «κόκκινο» οδηγούνται πλέον οι σχέσεις Τουρκίας - Ισραήλ, με το τουρκικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας να χαρακτηρίζει το εβραϊκό κράτος «βασική απειλή» και το Ισραήλ να απαντά με μποϊκοτάζ στην προσοδοφόρα τουρκική τουριστική βιομηχανία. «Οι πολίτες μας δεν έχουν τίποτα να κάνουν στην Τουρκία. Οι Τούρκοι αυτοκαταστρέφονται με όλες αυτές τις ανακοινώνεις... Οσο λιγότερο, επομένως, πηγαίνουμε εκεί τόσα περισσότερα μαθαίνουν», δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Τουρισμού Στας Μισεζνίκοφ. Απαντώντας έτσι στην απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας να συμπεριλάβει το Ισραήλ στο μυστικό Σύνταγμα της Τουρκίας, στην «Κόκκινη Βίβλο». Συγκεκριμένα, στο αναθεωρημένο δόγμα εθνικής ασφάλειας της Τουρκίας, το Ισραήλ παρουσιάζεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης στη Μέση Ανατολή, λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης με τους Παλαιστίνιους, των καλεσμάτων σε δράση εναντίον του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, αλλά και της ανησυχίας για μία ενδεχόμενη ισραηλινή επίθεση εναντίον του Λιβάνου.

Είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία περιγράφει (σε επίσημο έγγραφο) την ισραηλινή δράση στη Μέση Ανατολή ως απειλή εναντίον της αλλά και εναντίον άλλων χωρών στην περιοχή... Και είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ καλεί τους πολίτες του να μποϊκοτάρουν τουριστικά την Τουρκία -κίνηση που δεν αποκλείεται να ωφελήσει τελικά την Ελλάδα, όπου πέρσι οι αφίξεις από το Ισραήλ αυξήθηκαν ραγδαία...

Διακοπή συνεργασίας
Η Τουρκία δεν πρόκειται να στείλει αντιπροσωπία στην εξαμηνιαία σύνοδο του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (με αντικείμενο τον τουρισμό) που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς στην Ιερουσαλήμ, ενώ, ήδη, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει διακοπεί η (άλλοτε ανθούσα) συνεργασία μεταξύ ΜΙΤ και Μοσάντ, με πρωτοβουλία της Αγκυρας.

Επιβεβαιώνοντας ότι οι διμερείς σχέσεις βρίσκονται στο ναδίρ (μετά την αιματηρή επίθεση Ισραηλινών κομάντος στο Mavi Marmara στις 31 Μαΐου). Προοιωνίζοντας και νέες εκατέρωθεν κινήσεις στη γεωπολιτική σκακιέρα...

Την ίδια στιγμή, πάντως, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας αποφάσισε να αφαιρέσει από τη λίστα των χωρών που θεωρούνται απειλή τη Συρία, την Αρμενία, τη Βουλγαρία και τη Γεωργία. Από τη λίστα των «έξωθεν απειλών» αφαιρέθηκε και η Ελλάδα, αν και στην «Κόκκινη Βίβλο» επισημαίνεται σαφώς ότι οποιαδήποτε απόπειρα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια παραμένει casus belli (αιτία πολέμου).

ΠΗΓΗ

Περί χάους και Ελλήνων - Γράφει ο Βράχος

ΒΡΑΧΟΣ είπε

Tα διλήμματα να τα βάζει εκεί που τον παίρνει. Σε κανά Σημίτη, σε κανά Πάγκαλο, σε κανά Ραγκούση, σε καμμιά Δραγώνα ...;Στα δουλάκια του.
Διλήμματα σε "παλαβούς" δεν κάνει να βάζεις ...;Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου προκύψει ...;
Απειλεί, το χλωμό πρόσωπο, με χάος τους Έλληνες ...;Χα.
Μα βρε, απόβλητο μήτρας δουλοπάροικων, οι Έλληνες ΈΙΜΑΣΤΕ το ΧΑΟΣ!!!!!!!
Το χάος είμαστε εμείς! Μπαίνει σε καλούπια το χάος; Μπαίνουν σε καλούπια οι Έλληνες;
Βρε πανίβλακα, εμάς το χάος μας θρέφει.Μας αναζωογονεί και το επιζητούμε. Ξέρεις πολλούς λαούς, παπάροβιτς, με τέτοια απόλυτη απουσία οποιουδήποτε προγράμματος και να έχουν επιβιώσει 6.000 χρόνια;
Δεν στα μάθανε καλά στα κολλέγια ...;Μα τι σας μαθαίνουν και πληρώνετε τα ωραία μας λεφτά;
Ντιπ καταντίπ, αυνάνες είναι όλοι οι δάσκαλοί σας; Μυρωδιάδες,χα,χα,χα.
Τίποτα δεν ξέρεις βρε πανίβλακα; Τίποτα; Με ποιους νομίζεις ότι τα έβαλες;
Με τα Γερμανάκια, που έτσι και αλλάξει η θερμοκρασία περιβάλλοντος, τρέχουνε στα συντριβάνια για να δροσιστούν και ψοφάνε σαν τις μύγες τον Αύγουστο; Ρε ,χαϊβάνι, το χάος είναι η καλημέρα μας και η καληνύχτα μας. Δεν γνωρίζεις την έκφραση: "Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει;".
Με αυτό ζούμε από το βάθος των αιώνων, αμήν! Τέτοιοι "χαώδεις" είμαστε. Και μας απειλεί με την μοναδική κατάσταση στην οποία μεγαλουργούμε!
Ποιο χάος, ρε μάπα; Χάος είναι η ζωή μας όλη. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Είμαστε εκπαιδευμένοι για το καλύτερο και το χειρότερο και απλώς πατάμε το κουμπί "εναλλαγής κατάστασης"!
Μας απειλεί με χάος, ο "προγραμματάκιας" ...;Ρε μαστούρα, πρόγραμμα δεν φτιάξαμε ποτέ των ποτών, για να μας "χαλάσει" και να ζοριστούμε.
Μιά ζωή απρόβλεπτοι, μιά ζωή ατίθασσοι, μιά ζωή μούρλα-ζούρλα είμαστε. Ρε παιδί της ηλίθιας μάμάς, όταν εσύ πήγαινες εμείς ερχόμασταν.!
Αυτό σας τρομάζει μούλοι. Ότι ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο Έλληνας. Εκεί που τον βλέπεις χωμένο στην λάσπη και στα σκατά, δίνει μία και σηκώνει τον πλανήτη σ΄ένα δάκτυλο. Εκεί που τον έχουν όλοι οι "σχεδιαστές σχεδίων" για χαμένο, σηκώνει το φρύδι και τους γ......ει το κέρατο!
Αυτό τρέμετε μπαστάρδια. Μην σηκώσουμε το φρύδι!

Γιατί να σηκώσουμε και το χέρι, θα σας πάρει ο διάολος όλη την γέννα σας και την σπορά σας ...;
Και θα σας θυμόμαστε σαν την μύγα, που μπήκε στο ρουθούνι μας και φταρνιστήκαμε!
Φτού ρε!
Μετρηθείτε, ρε παλιοβλάκες! Δε φτάνετε!

Πηγή : http://olympia.gr

Επιστολή-βόμβα στον Παπούλια! Ο Γιώργος τον ενημέρωσε για εθνικές εκλογές την 12η Δεκεμβρίου!

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” αποκαλύπτει ότι οι εθνικές εκλογές έχουν κλειδώσει για την 12η Δεκεμβρίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις χαζο-δημοτικές!

Ο Παπανδρέου ενημέρωσε ήδη με επιστολή του τον Κάρολο Παπούλια.

Μην ρωτάτε πως έφτασε αυτή η επιστολή-βόμβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ποιος ήταν δηλαδή ο κομιστής!

Στα μέσα Δεκεμβρίου ο Παπούλιας θα ορκίζει Οικουμενική κυβέρνηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη, κατά πάσα πιθανότητα στο υπ. Εξωτερικών (και Αιγαίου) μια και θα πάνε πακέτο εξαιτίας των τρυπανιών που δεν θ αργήσουν να πιάσουν δουλειά.

Εκτός θα μείνει ο Αντώνης Σαμαράς και η υπάρχουσα ΝΔ.

Τώρα θα πείτε γιατί ο πρωθυπουργός πάει σε εκλογές.

Είναι απλό! Δεν θέλει να κρατήσει μόνος του την ατομική βόμβα της χρεοκοπίας και της εξαθλίωσης της χώρας.

Των νέων μέτρων κι ότι πρόκειται ν ακολουθήσει.

Θα συγκυβερνήσει με την Ντόρα, τον Κουβέλη, τον Καρατζαφέρη πολύ πιθανό και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.

O λόγος που στη διακαναλική δεν μίλησε ακόμη πιο ανοιχτά για τις εθνικές εκλογές ήταν για να κρατήσει εν υπνώσει τον Σαμαρά!

Τίνος ήταν η σκηνοθεσία της όλης υπόθεσης δίλημμα-εκλογές;

Θα σας δώσουμε την απάντηση.

Ηταν του Μητσοτάκη, ο οποίος την πάσσαρε στον Ψυχάρη κι αυτός με τη σειρά του στον Παπανδρέου.

Ετσι κυβερνιέται η Ελλάδα.

Ωσαν τηλεπαιγνίδι.

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΣ;

http://emergent-culture.com/wp-content/uploads/2009/03/system-failure.jpg

Χθες το βράδυ είδα μέρος του δελτίου στο ΣΚΑΪ όπου ξανά και ξανά ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι "ο Παπανδρέου κάτι μας κρύβει;"

Σε συνδυασμό αυτό με την κινητικότητα στον τραπεζικό τομέα ίσως να σημαίνει κάποια πολύ σοβαρή εξέλιξη στην χώρα...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΣ-ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ-ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Πηγή : http://olympia.gr - http://1453-2009.pblogs.gr

Ν.Μπογιόπουλος: "Δεν πληρώνουν από τα δάνεια τους μισθούς, από τους μισθούς πληρώνουν τα δάνεια! "




Γράφει: ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
«Αν δεν εφαρμόσουμε το μνημόνιο δεν θα μας δανείζουν και δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις».
Το ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός στη διακαναλική. Η ίδια φράση επαναλαμβάνεται αυτούσια διακόσιες φορές τη μέρα από τους «παπαγάλους» του.

Κι όμως, η αλήθεια είναι η ακριβώς αντίθετη. Δεν είναι τα δάνεια που πληρώνουν τους μισθούς και τις συντάξεις. Είναι οι (κομμένοι) μισθοί και οι (κομμένες) συντάξεις που πληρώνουν για τα δάνεια!


Αντί άλλης απόδειξης, ας καταφύγουμε για μια ακόμα φορά στη γλώσσα των αριθμών. Των δικών τους αριθμών....
2010
Σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών στις 20/5/2010 διαβάζουμε:
«Για το εννεάμηνο Απριλίου - Δεκεμβρίου 2010 που διανύουμε, οι υποχρεώσεις του Ελληνικού Δημοσίου για τοκοχρεολύσια εκτιμώνται σε 39,7 δισ. ευρώ».
Το Ελληνικό Δημόσιο, λοιπόν, πρέπει μέχρι το τέλος του χρόνου να καταβάλει στις καπιταλιστικές αγορές, στους κάθε λογής ομολογιούχους και στους «τοκογλύφους» περί τα 40 δισ. ευρώ.
*
Ας δούμε τώρα τις εισπράξεις από δάνεια που έχει «πετύχει» η κυβέρνηση με το μνημόνιο:
-- Δάνειο 20 δισ. ευρώ το Μάη.
-- Δάνειο 9 δισ. ευρώ μέσα στο Σεπτέμβρη.
-- Δάνειο 9 δισ. ευρώ που θα εισπραχθεί μέχρι το Δεκέμβρη, εφόσον η τρόικα εγκρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών και θεωρήσει ότι το ...«πετσόκομμα» του ελληνικού λαού συνεχίζεται με «ικανοποιητικούς ρυθμούς».
Αθροισμα: 38 δισ. ευρώ.
*
Συμπέρασμα:
Από τα «σωτήρια» δάνεια, με τους νέους δυσβάσταχτους όρους για τον ελληνικό λαό,ούτε πεντάρα τσακιστή δεν πάει για (τους περικομμένους) μισθούς και συντάξεις!
Ολα τα νέα δάνεια (38 δισ.) της φετινής χρονιάς πάνε για να καλυφθούν τα χρέη από τα προηγούμενα δάνεια (40 δισ.), όλα τα δάνεια γυρίζουν πίσω στους δανειστές. Το μόνο που μένει στον ελληνικό λαό είναι οι νέοι κι ακόμα μεγαλύτεροι τόκοι!
2011
Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία (σ.σ.: μάρτυς μας, εκτός από το Θεό, και το «Βήμα» της 10/10/2010)
για το έτος 2011 η Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσει σε τόκους το ποσό των 12,5 δισ. ευρώ και για χρεολύσια το ποσό των 34,7 δισ. ευρώ.
Αθροισμα: 47,3 δισ. ευρώ!

Με άλλα λόγια: Από τα 40 δισ. ευρώ της «σωτηρίας» που βάσει του μνημονίου θα «εισρεύσουν» στην Ελλάδα το επόμενο έτος,
ούτε δεκάρα δε θα πάει για μισθούς και συντάξεις.
Ολα (μα όλα!) θα επιστρέψουν στους «καλούς» δανειστές μας, προς τους οποίους θα μείνουμε και με ένα επιπλέον χρέος ύψους 7,3 δισ. ευρώ!
2012
Οπως και πάλι τα κυβερνητικά στοιχεία ομολογούν, το έτος 2012, οπότε θα έχουμε την εκταμίευση των υπόλοιπων 40 δισ. ευρώ από το «μηχανισμό στήριξης», η Ελλάδα θα πρέπει να καταβάλει στους δανειστές της τόκους ύψους 11,1 δισ. ευρώ και χρεολύσια ύψους 31,7 δισ. ευρώ.
Αθροισμα: 42,8 δισ. ευρώ!

Φράγκο, δηλαδή, για μισθούς και συντάξεις. Οπως θα «έρθει» η... «βοήθεια» έτσι θα γυρίσει στους δανειστές. Μάλιστα, γι' αυτό το «πήγαινε - έλα», θα μας έχουν φεσώσει και με 2,8 δισ. ευρώ - επιπλέον - τόκους...

***
Τι αποδεικνύεται, λοιπόν, περίτρανα;

Από τα περιβόητα δάνεια που κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ «εξασφάλισαν» για το λαό,
από τα δάνεια που αν στους «φίλους» μας δεν αρέσει (!) το αποτέλεσμα των εκλογών τότε δε θα τα εκταμιεύσουν, και τότε - σύμφωνα με τους «πατριώτες» - θα επέλθει χρεοκοπία και στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις,
ούτε ένα ευρώ (αριθμός: 1) δεν πάει σε μισθούς και συντάξεις!
*
Ολα τα δάνεια
- μα όλα! -


είτε ως τόκοι, είτε ως χρεολύσια, είτε ως επιδοτήσεις, είτε ως επιχορηγήσεις, είτε ως φορολογικές απαλλαγές, επιστρέφουν κατευθείαν (!) και με το αζημίωτο (!) στους εγχώριους και τους διεθνείς νταβατζήδες της χρηματιστικής ολιγαρχίας.
Στον ελληνικό λαό, το μόνο που απομένει είναι ο ασφαλιστικός Καιάδας, ο εργασιακός Μεσαίωνας, οι ακόμα μικρότεροι μισθοί και οι ακόμα μικρότερες συντάξεις, για να αποπληρώνει τους ακόμα μεγαλύτερους τόκους, τα ακόμα περισσότερα χρεολύσια!
*
Τελικά, δηλαδή, ένα μόνο απομένει στον ελληνικό λαό:
Να πάρει την απόφαση να τους ανατρέψει. Να τους στείλει από κει που ήρθανε. Για να γίνει ο ίδιος ιδιοκτήτης του πλούτου που αυτός και μόνο αυτός παράγει.

ΠΗΓΗ

"Κάτι φοβάται - θέλει να φύγει;"


http://www.zougla.gr/Uploads/301010efimerides/paron-580.jpg

Η καλή εφημερίδα με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα!

ΠΗΓΗ