Αυξημένη επαγρύπνηση και επιφυλακή για «σχεδιασμένο επεισόδιο» στο Αιγαίο από την Τουρκία! Σε κίνδυνο η ειρήνη, καθώς η Άγκυρα αμφισβητεί τα πάντα!

Ένα καλά σχεδιασμένο από την Άγκυρα επεισόδιο, που να μπορεί να χαρακτηρισθεί και «τυχαίο», είναι δυνατό, ανά πάσα στιγμή, ώρα και ημέρα, πλέον, να προκαλέσει αποσταθεροποίηση της ειρήνης στο Αιγαίο Πέλαγος και μάλιστα τις ημέρες αυτές που βρίσκεται σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση ACIK DENIZ, για την οποία οι Τούρκοι στρατηγοί έχουν ζητήσει την δέσμευση περιοχών στο Βόρειο και Κεντρικό τμήμα του!

Αυτή είναι η εκτίμηση στην Αθήνα, που βρίσκεται σε αυξημένη επαγρύπνηση και επιφυλακή, αμυντική και διπλωματική, αφού είναι πλέον γεγονός ότι:

Η Τουρκία αμφισβητεί πάλι –τώρα όμως πολύ προκλητικά και έντονα- το status quo στο Αιγαίο, εκμεταλλευόμενη και την διεθνή ρέουσα συγκυρία, δηλαδή την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, τις ασκήσεις του Ρωσικού Στόλου στην περιοχή και την περίοδο αναμονής μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του, του νέου Αμερικανού Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, στις 20 Ιανουαρίου. Αυτό δε, έγινε εντονότερο στις 8 Ιανουαρίου, όταν παρά την αυστηρή προειδοποίηση του Έλληνα υπουργού Άμυνας, κ. Ευ. Μεϊμαράκη, οι Τούρκοι συνέχισαν τις προσκλήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι κιόλας.

Στην Αθήνα έμπειροι παράγοντες της ελληνικής διπλωματίας εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι η Αγκυρα εκπέμπει μήνυμα αποφασιστικότητας ακόμη και για θερμό επεισόδιο, προκειμένου να καταγραφεί η αμφισβήτησή της στο status quo στο Ανατολικό Αιγαίο. Κατά τις ίδιες πηγές, δεν πρόκειται απλώς για αμφισβήτηση εύρους χωρικών υδάτων και εναέριου χώρου, αλλά για ευθεία αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε συγκεκριμένα νησιά, νησίδες και βραχονησίδες, που κατά την αντίληψη του τουρκικού κατεστημένου αποτελούν «γκρίζες ζώνες».

Επιδίωξη της Αγκυρας, σύμφωνα με αυτή την ανάλυση, είναι η ουδετεροποίηση του μισού αρχιπελάγους με το επιχείρημα ότι αποτελεί «ημίκλειστη θάλασσα», «ζωτικών συμφερόντων» για την Τουρκία, με θολό εδαφικό καθεστώς. Το γεγονός ότι ο τουρκικός Τύπος ελάχιστα αναφέρεται στην ένταση των τελευταίων ημερών είναι ενδεικτικό του αυτονόητου χαρακτήρα που έχει για το τουρκικό κατεστημένο η στρατιωτική δραστηριότητα στο Ανατολικό Αιγαίο.

Η δραστηριότητα αυτή θεωρείται συνήθης από την τουρκική πλευρά, που δείχνει να μην αντιλαμβάνεται πλέον για ποιο λόγο διαμαρτύρεται -όταν και όπως διαμαρτύρεται- η ελληνική διπλωματία.

Διαμαρτύρονται κιόλας…

Ως πρόκληση αντιμετωπίζει η Αγκυρα κάθε δήλωση ή κίνηση από την ελληνική πολιτική και πολιτειακή ηγεσία όταν έχει επικριτικό περιεχόμενο για τη δραστηριότητα της τουρκικής αεροπορίας στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Αυτό είναι το συμπέρασμα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τις επικοινωνίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η τουρκική διπλωματία έχει εθιστεί στη στρατηγική του κατευνασμού εκ μέρους της Αθήνας, με αποτέλεσμα να μην ανέχεται αντίθετου χαρακτήρα πρωτοβουλίες, όπως η πρόσφατη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια στο Αγαθονήσι ή οι δηλώσεις του υπουργού Αμυνας κ. Ευ. Μεϊμαράκη για «αυξημένη ετοιμότητα».

Είναι απολύτως ενδεικτικό το γεγονός ότι το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε χθες ότι ενημερώθηκε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για παρενόχληση τουρκικών αεροσκαφών από ελληνικά μαχητικά σε περιοχές κοντά στη Μυτιλήνη και για παραβιάσεις των τουρκικών χωρικών υδάτων από την ελληνική ακτοφυλακή και ελληνικά αλιευτικά στην περιοχή των Υμίων. Είχε προηγηθεί κύμα μαζικών παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου.

Οι προκλήσεις αυτές θεωρήθηκαν από το Πεντάγωνο ως απάντηση στη δήλωση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, που υπογράμμισε ότι «η συμπεριφορά των Τούρκων δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας» και διαβεβαίωσε τους Ελληνες πολίτες ότι «μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι». Ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης εγγυήθηκε ότι «τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα περιφρουρήσουν τη σταθερότητα, την ομαλότητα και την εθνική κυριαρχία» και πρόσθεσε ότι «οι Τούρκοι λαμβάνουν τις απαραίτητες απαντήσεις, τόσο σε διπλωματικό επίπεδο όσο και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί». Με σημείο εκκίνησης τις αρχές του 1996 και όσα έγιναν τότε στα Υμια, τρία θεωρούνται τα σοβαρότερα επεισόδια στο χώρο του Αιγαίου.

- 1. Στις 13/10/1997 τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν μεταφορικό αεροσκάφος C-130 της Π.Α., στο οποίο επέβαινε ο τότε υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος.

- 2. Στις 12/04/2005 τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν την πτήση του τότε υπουργού Εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία.

- 3. Στις 23/05/2006 τουρκικά μαχητικά, έπειτα από εμπλοκή με ελληνικά, προχωρούν σε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να πέσει στο F-16 του σμηναγού Ηλιάκη και να τον φονεύσει.

Η τακτική των υπερπτήσεων, η οποία ξεκίνησε το 2007, κλιμακώθηκε επικίνδυνα στη διάρκεια της περσινής χρονιάς. Τα σοβαρότερα περιστατικά:

- 25/9/2008: Επιχείρηση-«σφήνα» στο Αιγαίο με παράλληλη υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι και τους Φούρνους

- 15/12/2008: Υπερπτήση πάνω από τους Φούρνους με παράλληλη παρενόχληση ελληνικού ναυτικού σχηματισμού, την ώρα που ο υφυπουργός Αμυνας Ι. Πλακιωτάκης πραγματοποιούσε επίσκεψη στην Κω.

- 29/12/2008: Σκληρές αερομαχίες στο κεντρικό Αιγαίο και υπερπτήση Αγαθονησίου.

Η κλιμάκωση σε τέσσερα βήματα: Από τον οπλισμό στις υπερπτήσεις
Από την περίοδο της κρίσης στα Υμια, η Τουρκία κλιμακώνει συστηματικά τις προκλήσεις στο Αιγαίο με στόχο την de facto αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

- Πρώτο βήμα στην ποιοτική αναβάθμιση των προκλήσεων ήταν η υιοθέτηση της τακτικής των οπλισμένων σχηματισμών. Από τις αρχές της δεκαετίας τα τουρκικά μαχητικά που εισέρχονται στο Αιγαίο είναι ως επί το πλείστον οπλισμένα.

- Δεύτερο βήμα ήταν η διαμόρφωση των λεγόμενων επιθετικών σχηματισμών. Από τον περίοδο 2003-2004 τα μαχητικά της Τουρκίας που προχωρούν σε παραβάσεις και παραβιάσεις εισέρχονται στο Αιγαίο συχνά κατά οκτάδες και όχι κατά ζεύγη ή τετράδες.

- Τρίτο βήμα ήταν ο σχεδιασμός αποστολών επιθετικού χαρακτήρα. Από το 2006 οι εξορμήσεις των Τούρκων περιλαμβάνουν και τακτικές αποστολές, όπως για παράδειγμα η απόπειρα φωτογράφησης των πυραύλων S-300 στην Κρήτη και ελληνικών βάσεων.

- Τέταρτο βήμα είναι η τακτική των υπερπτήσεων ελληνικού εδάφους. Οι τουρκικές αποστολές στο Αιγαίο, μετά το επεισόδιο της Καρπάθου το 2006, περιλαμβάνουν ολοένα και συχνότερα υπερπτήσεις ελληνικών νησίδων (με έμφαση την περιοχή Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου, Φούρνων), ενώ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις τουρκικά μαχητικά πέταξαν και πάνω από τη Ρόδο.

Πηγή:greekinsight

Γιατί πήγαν όλοι οι "διαδηλωτές" στην ίδια πολυκατοικία;; Ποιος χρησιμοποίησε τη γιαγιά ως κάλυψη;

(σ.σ. Μπροστάντζα μία γιαγιά έβαλαν στους αστυνομικούς για να μην κάνουν συλλήψεις στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Ασκληπιού. Κάτι σαν κι αυτό που έκαναν οι γύφτοι στο Ζεφύρι (δείτε εδώ) αν θυμάστε με τα παιδιά τους μπροστά από το αστυνομικό τμήμα την περίοδο των επεισοδίων όπου πυροβόλησαν 2 αστυνομικούς).

Πρώτον γιατί τους απόκοψαν σήμερα από το άσυλο και δεν μπορούσαν να μπούνε μέσα

Και δεύτερον γιατί στην συγκεκριμένη πολυκατοικία υπάρχουν δικηγόροι που έχουν σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο,οι οποίοι κατέβηκαν να κάνουν ασπίδα για να μην μπούν οι αστυνομικοί και τους συλλάβουν.

Και μετά λένε οι δημοσιογράφοι ότι συνέλαβαν τους δικηγόρους.

Πολύ σωστά έπραξαν γιατί οι δικηγόροι εμπόδισαν το έργο των συλλήψεων.

ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ


Πηγές: hellenicrevenge

09/01/09 Νέα πρόκληση των Τούρκων

10/01/2009 | Sigma TV

Νέες προκλητικές ενέργειες των Τούρκων. Φρεγάτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού παρενόχλησε το απόγευμα νορβηγικό ερευνητικό σκάφος εντός της ζώνης αποκλειστικής εκμετάλλευσης της Κύπρου. Αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ.

ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Από http://www.army.gr :

  1. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΝΕΑ ΣΕΛ 11)
  2. Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΛ 6)
  3. ΘΕΛΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΚΡΙΖΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΟΜΠΑΜΑ (ΒΗΜΑ ΣΕΛ 1)
  4. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ "ΓΚΡΙΖΑ" ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ (ΒΗΜΑ ΣΕΛ 11)
  5. ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ (ΕΘΝΟΣ ΣΕΛ 1)
  6. ΔΙΑΒΗΜΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ (ΕΘΝΟΣ ΣΕΛ 12)
  7. ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΕΛ 10)
  8. ΤΟ ΠΑΝΕ "ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ" ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΕΛ 11)
  9. ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΕΛ 13)
  10. ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΕΛ 3)
  11. ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ (ΣΦΗΝΑ ΣΕΛ 15)
  12. "ΑΡΩΜΑ" ΙΜΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΣΦΗΝΑ ΣΕΛ 16)
  13. ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΣΦΗΝΑ ΣΕΛ 17)
  14. ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΕΛ 6)
  15. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΕΛ 3)
  16. ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΕΛ 3)
  17. ΣΚΗΝΙΚΟ ΙΜΙΩΝ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΕΛ 6)
  18. ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ (ΒΡΑΔΥΝΗ ΣΕΛ 19)
  19. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΣΕΛ 3)
  20. ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ (ΛΟΓΟΣ ΣΕΛ 2)
  21. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΕΛ 15)
  22. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ! (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΕΛ 4)
  23. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΝΙΚΗ ΣΕΛ 4)
  24. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΡΘΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΝΙΚΗ ΣΕΛ 11)
  25. ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΕΛ 26)
  26. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ! (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΣΕΛ 6)
  27. ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ... (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13 ΣΕΛ 22)
  28. ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ... (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13 ΣΕΛ 23)
  29. Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΕΞΠΡΕΣ ΣΕΛ 9)
  30. ΒΡΥΧΑΤΑΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-08.01.2008 ΣΕΛ 12)
  31. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΕΛ 37)
  32. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ (ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕΛ 4)
  33. "ΣΦΥΡΙΖΕΙ" ΑΔΙΑΦΟΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΧΩΡΑ ΣΕΛ 9)
  34. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΕΛ 29)
  35. "ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ" (ESPRESSO ΣΕΛ 6)
  36. ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΠΑΝΤΑ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (24 ΩΡΕΣ ΣΕΛ 3)
  37. ΤΟ ΚΨΜ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑΡΑ (ΣΦΗΝΑ ΣΕΛ 61)
  38. ΕΝΤΟΝΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ (ΣΦΗΝΑ ΣΕΛ 66)
  39. Η ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ "ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ" (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΛ 10)
  40. ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ (ΕΘΝΟΣ ΣΕΛ 16)
  41. ΜΕ 40 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΕΛ 14)
  42. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΝΕΑ ΣΕΛ 49)
  43. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ" (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΕΛ 20)
  44. ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΛ 3)
  45. ΟΡΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ (ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΣΕΛ 32)
  46. ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΛ 3)

Πηγή: 1453-2009

Ο Αλαβάνος ζητάει τώρα να βάλει " χέρι " στην αστυνομία.

Τη σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη «ριζική δημοκρατική αναδιοργάνωση της Αστυνομίας», ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Δ. Σιούφα, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Αλαβάνος, με αφορμή «τα γεγονότα, που ακολούθησαν το θανάσιμο έγκλημα σε βάρος του νεαρού μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομικό μέχρι και την δολοφονική επίθεση, που προκάλεσε το βαρύ τραυματισμό του νεαρού αστυνομικού Διαμαντή Μαντζούνη».

Όπως σημειώνει ο κ. Αλαβάνος «η Βουλή οφείλει να οδηγήσει σε μια ριζική δημοκρατική αναδιοργάνωση της αστυνομίας, ώστε ο αστυνόμος πολίτης, με τη στήριξη της κοινωνίας να προστατεύει αποτελεσματικά τις ελευθερίες, τα δικαιώματα και τη ζωή του κάθε πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας υπόψη μας την πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα για Διακομματική Επιτροπή, εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ζητώ τη σύσταση Επιτροπής για Γενικότερου Ενδιαφέροντος Ζήτημα, και συγκεκριμένα τη Δημοκρατική Αναδιοργάνωση της Αστυνομίας, σύμφωνα με τα άρθρα 44 και 45 του Κανονισμού της Βουλής».

Η πρόταση Αλαβάνου αναμένεται να συζητηθεί σε μία εβδομάδα από την κατάθεσή της.

Πηγές: Π.Σ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Πάλι ο Αλαβάνος...και πάλι την κρίσιμη στιγμή!

Για μια ακόμη φορά χτύπησε...ο Αλαβάνος

παρουσιάζει διαγωνισμό προμήθειας του Στρατού ως σενάριο προετοιμασίας για εμπλοκή στην δήθεν εξέγερση!
και βέβαια συμπτωματικά αποφάσισε να το κάνει σήμερα...λίγη ώρα πριν το συλλαλητήριο!
τι να πει κανείς;

Ξεχνάει βέβαια να μας πει τι έγινε με την "εξέγερση" του;
κάνει διακοπές;;
ξεφούσκωσε και κάνουν το παν να την αναζοπυρώσουν;;;
τι;;;;;

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!

ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΞΕΘΑΨΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ "ΠΕΪΜΠΟΥΚ" ΚΑΙ "ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ"...
...
--- ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5:30 ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΥΠΟΥ "HERON" ΥΠΕΡΙΠΤΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΥΨΟΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΩ- ΝΙΣΥΡΟ- ΡΟΔΟ. ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ. Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ.
--- ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ. Η ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ Ή ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ 100 ΜΕ 110%!!!
--- ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΑΠΟ 2 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ! ΑΠΟΣΠΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.
--- ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ... ΗΘΙΚΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ.
--- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΚΑΙ ΠΛΩΤΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ! ΓΡΑΨΑΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ- ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΙ. ΜΟΝΟ Ο Α/ΓΕΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ!

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ

Συνέχεια από εδώ

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συνεχίζει την δημοσιογραφική αλητεία και συνεχίζει να ψεύδεται για δεύτερη εκπομπή ασύστολα, προβάλλοντας ένα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΥΔΕΣ ρεπορταζ για την Αδούλωτη Μάνη.

Στο ρεπορτάζ παρουσιάζει την Αδούλωτη Μάνη ότι κάνει έρανο για να ενισχύσει τον ειδικό φρουρό Κορκονέα.

ΨΕΥΔΟΣ

Αν ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ - για να μην γράψουμε τίποτα χειρότερο - και διάβαζε ΔΗΜΟΣΙΑ το άρθρο της εφημερίδας ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ θα άκουγαν ΟΛΟΙ ότι η οικονομική ενίσχυση αφορά τρία ανήλικα παιδιά 3, 4 και 7 ετών και όχι τον Κορκονέα όπως επίμονα και ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ επαναλάμβανε για δεύτερη φορά αμετανόητος. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο και να το διαπιστώσετε όλοι.

Στο ρεπορτάζ ισχυρίστηκε ότι η εφημερίδα δημοσιοποίησε το θέμα για να κάνει το "κομμάτι" της.

ΨΕΥΔΟΣ

Όπως εύστοχα απάντησε ο Κ. Δημακόγιαννης στον δημαγωγό Τριανταφυλλόπουλο, η εφημερίδα είναι τοπικής εμβέλειας και ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ όπως όλες οι τοπικής εμβέλειας εφημερίδες. Δεν μιλάμε για εφημερίδα με κολοσούς χρηματοδότες και σπόνσορες σαν και τα αφεντικά σας κ. Τριανταφυλλόπουλε. Στόχος της ήταν να προωθήσει τον αριθμό λογαριασμού που έχει ανοιχτεί προς ενίσχυση ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ που δεν φταίνε σε τίποτα και να συμμετέχουν ενεργά όσοι μπορούν - με όση έστω και μικρή απήχηση μπορεί να έχει μία τοπική εφημερίδα-. Όταν στο παρελθόν η ίδια εφημερίδα είχε προωθήσει ίδια προσπάθεια για οικονομική στήριξη σε δύο παιδιά από την Αλβανία που έμειναν ορφανά ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ κ. Μάκη. Τότε δεν σας ενόχλησε μία τέτοια πρωτοβουλία. Άκρατος Φαρισαϊσμός!

Είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο ρεπορτάζ ότι οι συντάκτες της εφημεριδας ανήκουν στο κόμα του ΛΑΟΣ.

ΨΕΥΔΟΣ

Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας είναι υπερκομματική και ένα μέλος του ανήκει στην Ν.Δ., ένα στο ΠΑΣΟΚ, ένα στο χώρο της Αριστεράς και ένα στο ΛΑΟΣ. Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα φίλτατε Μάκη. Ιδίως όταν με ΦΑΣΙΖΩΝ τρόπο αποκαλείς ΦΑΣΙΣΤΑ κάποιον που σου ΤΡΙΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ κι εσύ συνεχίζεις με εμμονή να την ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ και να την ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ. Ο φασισμός σου έγκειται στο γεγονός ότι στους τηλεθεατές σου ΔΕΝ διαβάζεις το επίμαχο άρθρο και τους ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ που θέλεις να παρουσιάσεις ως αλήθειες.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ;

Στην εκπομπή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ισχυρίζεται ότι η εφημερίδα δεν καταδικάζει τη πράξη του ειδικού φρουρού η εφημερίδα Αδουλωτη Μάνη

ΨΕΥΔΟΣ

Στον ίδιο σύνδεσμο που σας παραθέσαμε για να διαβάσετε μόνοι σας το άρθρο θα δείτε και τις αναφορές που γίνονται για τον άδικο χαμό του Αλέξη. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΑΝΟΥΜΕ ΛΟΥΦΑΞΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΟΛΚΗΣ!

Η εφημερίδα σου έστειλε μία μπλούζα δώρο παρ όλα τα ψεύδη που είχες διασπείρει και σε προηγούμενή σου εκπομπή. Γιατί έτσι πράτουν οι Μανιάτες. Απαντούν με δώρα στους συκοφάντες τους. Η μπλούζα έγραφε "Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν πιστέυω κανέναν, είμαι από τη Μάνη". Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εκμεταλευόμενος τη θέση που έχει να μιλά μέσα από μία εκπομπή και να πλασάρει ότι εκείνος θέλει είπε ότι αυτό είναι απειλή.

ΨΕΥΔΟΣ

Το μήνυμα μεταφράζεται Δεν σε φοβάμαι Τριανταφυλλόπουλε γιατί με ΨΕΥΔΗ δεν μπορείς να κάνεις ζημιά σε μία πρωτοβουλία που την αλλοίωσες και την έφερες στα μέτρα και τα σταθμά σου έχοντας την εξουσία του δημόσιου βήματος ενώ εμείς δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα. "Δεν πιστεύω κανέναν". Ένα μύνημα προς τον κόσμο που σε παρακολουθεί, να μην χαύτει ότι του πλασάρεις χωρίς τεκμηρίωση για να εξυπηρετηθούν τα προσωπικά σου συμφέρονται και των αφεντικών σου. "Είμαι από την Μάνη", που σημαίνει πως για να σκεφτείς όπως εμείς θα έπρεπε να σε διακατέχει ντομπροσύνη, μπέσα και φιλότιμο. Ψιλά γράμματα όμως αυτά για κάποιον που απο την βίλα του στην Εκάλη, και από την άνεση της Πόρσε δεν ανέλαβε ποτε καμιά πρωτοβουλία να ανοίξει ένα λογαριασμό να βοηθήσει, μόνο κάνει κριτική σε όσους το πράττουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ.

Δείτε εδώ τι είπε ο εκδότης της εφημερίδας στον επαγγελματία ΨΕΥΤΗ Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Το βίντεο είναι από το vendeta




Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με τον δημοσιογράφο Τριανταφυλλόπουλο. Καμιά ανάρτησή μας δεν περιέχει το όνομά του. Όταν όμως τα βάζεις με την μπέσα ανθρώπων και συνεχίζεις να ΨΕΥΔΕΣΑΙ για λόγους που μόνο εσύ ξέρεις εμείς θα διατυμπανίζουμε ότι είσαι ενας ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ που ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ως ένας κοινός ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ.

Και κάτι τελευταίο για τους υποτακτικούς ή κοινώς γλίτσες που δεν τόλμησαν να ξεστομίσουν μία κουβέντα για να υπερασπιστούν την Αλήθεια. Και ασφαλώς μιλάμε για τους καλεσμένους στην εκπομπή που μπροστά στο να τα βάλουν με τον Μέγα δημοσιογράφο του ψεύδους και να χάσουν την ευκαιρία να επαναεμφανιστούν στο γυαλί με κίνδυνο να χάσουν αναγνωρισιμότητα και συνεπώς ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ έκαναν την γλώσα τους γραβάτα για ακόμη μία φορά και εν συνεχεία την κατάπιαν. Όσο εσύ Μάκη θα καλείς την αυλή σου για να κάνεις το γνωστό σου αλησβερίσι, "έλα στην εκπομπή να σε κάνω φίρμα αλλά το αντάλλαγμα θα είναι το μόκο, τουτ έστιν θα χειροκροτάς έστω και με την σιωπή σου" τόσο από τον κόσμο που σας παίρνει ολοένα και περισσσότετο χαμπάρι ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.

Πηγές: hellenicrevenge

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ
13-8-1985:ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ (Ι5) ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/Κ.ΕΚΠ.


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΑΝΑΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Συνέχεια από εδώ

Σάλος με το κόψιμο της εκπομπής της Τατιάνας!

Πραγματικός σάλος έχει δημιουργηθεί με το απότομο κόψιμο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου την στιγμή που μιλούσε στον αέρα η αδερφή του αστυνομικού που χαροπαλεύει και τα έχωνε στα ΜΜΕ. Είναι απαράδεκτο όλο το σκηνικό και ο σταθμός ΑΠΑΙΤΕΙ ο κόσμος να δώσει εξηγήσεις.

"Η Φωνή που δεν θέλανε να ακουστεί...οι αλήθειες που τους έκαναν να χάσουν το χρώμα τους..!!


Ότι δεν τους συμφέρει τα κόβουν στον αέρα, και το... χειρότερο πλέον είναι ότι έπαψε να τους απασχολεί η κατακραυγή του κόσμου!

Εκεί έχουν καταντήσει όλοι αυτοί οι "δημοσιογραφίσκοι" των μεγάλων εργοδοτών (Κυριακού και όμοιοι του), εκεί έχουν καταντήσει όλοι αυτοί που καθημερινά προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάνουν λειτούργημα και όχι τα θελήματα των αφεντικών τους.

Σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος ρε λαμόγια και πέφτει το φτύσιμο της αρκούδας κάθε φορά που εμφανίζεστε στα πολυτελή σαλόνια των καναλιών που σας δίνουν βήμα για να εξυπηρετείτε συμφέροντα άλλων!!

Ξεφτίλες είσαστε ρε... ΞΕΦΤΙΛΕΣ

*το παρόν σχόλιο αφορά αποκλειστικά αυτά τα λαμόγια από τα "μεγάλα" κανάλια, και τα αφεντικά τους!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

troktikο:

Κάποτε θα γινόταν και αυτό. Η ασέβεια προς τους τηλεθεατές έχει επισημανθεί πολύ καιρό πριν και ο ΑΝΤ1 δεν έκανε τίποτα γιαυτό. Τώρα έκοψαν την αδερφή του αστυνομικού στον αέρα με αποτέλεσμα να αγανακτήσει ο κόσμος.

Μέχρι και ο Κανάκης πέταξε σπόντες λίγο αργότερα. Είναι ντροπή και εδώ πρέπει να πούμε ότι δεν φέρει ευθύνη η Στεφανίδου. Την κόβουν από τον Ζουγανέλη μέχρι και την μαγείρισσα που μπορεί να φέρει. Εδώ όμως παράεγινε. Μια γυναίκα έλεγε τον πόνο της και την έκοψαν στον αέρα; Πόσο κοστίζει η διαφήμιση να μαζέψουμε έρανο! Σαν δεν ντρέπεστε. Ο κόσμος αντιδρά και γυρίζει κανάλια. Ο κόσμος ξέρει. Τον τηλεθεατή τον εξοργίζει αυτό.

Πηγή:troktiko


Η Τατιάνα "έκοψε" στον αέρα την αδερφή του Διαμαντή"

"Αυτη την στιγμή στην στεφανίδου... βγήκε η αδερφή του διαμαντή και τα χώνει στην στεφανίδου και στους δημοσιογράφους...


και συγκεκριμένα λεει " δεν σέβεστε τον αδερφό μου "

στεφανίδου" Δεν το γνώριζα ότι δεν θέλατε να βγάλετε φωτογραφίες του διαμαντή;"...

Αδερφή: "Δεν το γνωρίζατε; αφού στο κανάλι σας βγήκα το πρωί." ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"ξεφτιλες στον ANT1 εκοψαν την αδελφη του διαμαντη στον αερα επειδη ελεγε αληθειες"

Πηγή:troktiko

Σχόλιο: Εδώ θα ήταν μεγάλη αδικία να μην δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη το πρωί που έδωσε βήμα στην αδελφή του Διαμαντή να πάψουν τα κοράκια- δημοσιογράφοι να ψεύδονται και να ασελγούν πάνω στον πόνο της ίδιας και της οικογένειάς της . Ο κ. Παπαδάκης που όσο τον παρακολουθούμε ουδέποτε έχει πράξει κάτι παρόμοιο την άφησε να εκφράσει την αγανάχτησή της και να πει ότι το μόνο που ενδιαφέρει την οικογένεια είναι να γίνει ο αδελφός της καλά

Πηγές: hellenicrevenge

ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Σχηματισμός αποτελούμενος από 6 Τουρκικά F 16, παραβιάσε τον Εθνικό Εναέριο Χώρο μας, σήμερα το μεσημέρι, μεταξύ Λέσβου και Σάμου. Τα Τουρκικά αεροσκάφη, αναχαιτήστηκαν από Ελληνικά και επέστρεψαν στις βάσεις τους.
Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο, προχώρησε σε διάβημα πρός την Ελλάδα, προφασιζόμενο πως Ελληνικά Πολεμικά Αερισκάφη και Ελικόπτερα, καθώς και Πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού, παραβίασαν αντίστοιχα τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο της Τουρκίας,τις προηγούμενες ημέρες.
Η Τουρκία προχώρησε σε ανάλογα διαβήματα και πρός το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών αναμένεται να προβεί (κατά πάγια τακτική) σε νέα διαβήματα, πρός την Τουρκία και τους διεθνείς οργανισμούς.
Η τακτική της Τουρκίας, να προστρέχει διαμαρτυρόμενη στους διεθνείς οργανισμούς, παραπονούμενη και φερόμενη ως θύμα, εκγαινιάστηκε εδώ και ένα χρόνο περίπου, ενισχύοντας την δυναμίκη των αμφισβητήσεών της, επί της Ελλάδος.
Η τακτική της Ελλάδος, με τα συνεχή και πανομοιότυπα διαβήματα, πρός τους διεθνείς οργανισμούς, τείνει να γίνει αντικείμενο της τρέχουσας καθημερινής αλληλογραφίας, τόσο από πλευράς μας όσο και από τους παραλήπτες τους. Το γεγονός αυτό απαξιώνει και αποδυναμώνει την όποια πρακτική αξία,έχουν τέτοιου είδους ενέργειες διαμαρτυρίας.
Σχετικά με το θέμα της Ελληνικής πρακτικής, υπάρχουν κάτωθι οι καταθέσεις των απόψεων των κ.κ. Σάββα Καλεντερίδη και ΄Ομηρου Φωτιάδη.-

Πηγές: strategy-geopolitics

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠ' ΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΙΒΑ

... Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού οργανώνονται οι Ελληνόψυχοι σην Κύπρο για το αγωνιστικό μνημόσυνο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ Γρίβα Διγενή που θα τελεστεί στις 25 του μηνα στην Λεμεσσό. Η «Πρώτη Γραμμή» που πλαισιώνεται ήδη από ΟΛΟΚΛΗΡΗ την μαθητική και σπουδάζουσα νεολαία του Πατριωτικού Κινήματος, καλεί σε γενική κινητοποίση και μισθώνει μάλιστα και λεωφορεία για την μεταφορά των συναγωνιστών μας από κάθε γωνιά της μαρτυρικής Κύπρου. Αναμένεται συγκλονιστική η παρουσία των Ελλήνων ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στις 25 στη Λεμεσσό. Σύντομα έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγές: ΣΤΟΧΟΣ


Νέες πτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αγαθονήσι

Λίγες ώρες μετά την απάντηση του υπουργού Αμυνας Ευ.Μεϊμαράκη στις τουρκικές παραβιάσεις, τουλάχιστον τέσσερα τουρκικά Φάντομ πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι, συνεχίζοντας την πολιτική της κλιμάκωσης της έντασης πάνω από Αιγαίο.
Αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία, με αφορμή την προκλητικότητα των τελευταίων ημέρων στην περιοχή του Αγαθονησίου, έστειλε ο υπουργός Αμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης εισερχόμενος στην συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. Συμπλήρωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα. Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι η συμπεριφορά των Τούρκων δεν είναι ψύχραιμη και πως η συμπεριφορά αυτή δεν συνάδει σε ένα κράτος - μέλος του ΝΑΤΟ που θέλει να μπει στην ΕΕ, την ώρα μάλιστα που ο πρωθυπουργός του αναλαμβάνει και ειρηνευτικές πρωτοβουλίες στη Μέση Ανατολή.
«Τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων θα περιφρουρήσουν την ακεραιότητα. Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Οι Τούρκοι παίρνουν τις απαντήσεις τους τόσο σε διπλωματικό επίπεδο όσο και όπου αλλού χρειαστεί. Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να υπερασπιστούμε τα εδάφη μας» είπε.
Πηγές: strategy-geopolitics

Οι Τούρκοι δημιουργούν σκηνικό κρίσης

Πρόβα θερμού επεισοδίου επιχείρησε χθες η Αγκυρα στο Ανατολικό Αιγαίο, με μια επιχείρηση από αέρος και θαλάσσης, η οποία διήρκεσε συνολικά περί τις 11 ώρες και περιελάμβανε παρενοχλήσεις ελληνικής κανονιοφόρου και ελικοπτέρου, υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά και εικονικές αερομαχίες διαρκείας. Με συντονισμένες ενέργειες, τουρκικές αρχές αεράμυνας και αεροναυτικές δυνάμεις παρουσίασαν το σύνολο των διεκδικήσεων της Αγκυρας στην περιοχή, αμφισβητώντας: α) την περιοχή ευθύνης της Ελλάδας για την έρευνα και διάσωση, β) τα συμπίπτοντα όρια του FΙR Αθηνών και γ) την ελληνική κυριαρχία στο Φαρμακονήσι και στο Αγαθονήσι. Η τουρκική επιχείρηση άρχισε να εκδηλώνεται από το βράδυ των Θεοφανίων, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του κ. Παπούλια στην περιοχή. Με αφορμή δύο τηλεφωνήματα στο Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ζήτησε στις 23.20 τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων για υπόθεση έρευνας και διάσωσης στην περιοχή του Φαρμακονησίου, όπου σύμφωνα με την ενημέρωση είχαν βρεθεί στη θάλασσα 15 λαθρομετανάστες. Εκδόθηκε ΝΟΤΑΜ για έρευνα και διάσωση και στην περιοχή κινήθηκε η κανονιοφόρος «Νικηφόρος» του Πολεμικού Ναυτικού και ένα ελικόπτερο Super Ρuma.
Τα αρχικά τηλεφωνήματα αποδείχθηκαν παραπλανητικά, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη ναυαγών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια κλήση προήλθε από ελληνικό αριθμό και η άλλη από ξένο, στοιχεία που ερευνώνται πλέον από την υπηρεσία πληροφοριών.
Στις εννέα το πρωί και ενώ η επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη, τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε την κανονιοφόρο, ζητώντας να αποχωρήσει από την περιοχή του Φαρμακονησίου, την οποία χαρακτήρισε τουρκική. Παράλληλα, το τουρκικό ραντάρ κάλεσε και το Super Ρuma να αποχωρήσει από το «τουρκικό FΙR», ενώ η πρόκληση κορυφώθηκε με επικίνδυνη παρενόχληση-αναχαίτιση του ελληνικού ελικοπτέρου από δύο τουρκικά F-16, σε ύψος μόλις 60 μέτρων και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη διαδικασία προσγείωσης.
Ακολούθησε αναχαίτιση διαρκείας των τουρκικών μαχητικών από ελληνικά και στις 09.22 τα τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι, ενώ μισή ώρα αργότερα βρέθηκαν πάνω από το Αγαθονήσι- και στις δύο περιπτώσεις σε χαμηλό ύψος λίγων εκατοντάδων μέτρων.
Κατά τη διάρκεια όλων αυτών ενεργοποιήθηκε η κόκκινη γραμμή μεταξύ των στρατηγείων Λάρισας και Εσκί Σεχίρ, ενώ ακολούθησε και επικοινωνία μεταξύ του ελληνικού και του τουρκικού νατοϊκού στρατηγείου και ενημέρωση του ΝΑΤΟ, κατά την οποία η τουρκική πλευρά προέβαλε τον ισχυρισμό ότι δεν εγνώριζε περί δέσμευσης της περιοχής, υπαινισσόμενη έτσι ότι οι αντιδράσεις της ήταν δικαιολογημένες.
Τ ο σκηνικό έντασης στο Ανατολικό Αιγαίο συνεχίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι, όταν δύο τουρκικά Φάντομ που αποσπάστηκαν από τον σχηματισμό τους κατευθύνθηκαν και πάλι προς το Φαρμακονήσι και έπειτα από εμπλοκή με ελληνικά μαχητικά πέταξαν πάνω από το νησί σε ύψος 6.000 ποδών (περί τα 2 χλμ).
Στα επιτελεία κυριαρχεί η εκτίμηση ότι οι προκλήσεις θα ενταθούν, καθώς η Τουρκία δεν μιλάει καν για γκρίζες ζώνες, αλλά θέτει πλέον ευθέως ζήτημα κυριαρχίας στο Φαρμακονήσι και στο Αγαθονήσι. Κρίσιμο διάστημα είναι τα μέσα Ιανουαρίου, οπότε η Τουρκία έχει ζητήσει τη δέσμευση περιοχών στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο (πεδίο βολής Ανδρου) για τη διεξαγωγή αεροναυτικών ασκήσεων μείζονος κλίμακας. Εν τω μεταξύ, ενδεχόμενο εμπλοκής παρουσιάστηκε στην εξέλιξη της άσκησης του ρωσικού αεροπλανοφόρου «Κουζνέτσοφ» στα νότια της Ρόδου και νοτιοδυτικά της Κρήτης τις επόμενες ημέρες. Το αν θα πραγματοποιηθούν τα γυμνάσια, για τα οποία είχε ζητηθεί άδεια από την Ελλάδα, τίθεται εν αμφιβόλω καθώς χθες ξέσπασε πυρκαϊά στο πλοίο, όσο αυτό βρισκόταν στην τουρκική βάση του Ακσάζ. Πάντως, τα πλοία υποστήριξης που το συνοδεύουν θα καταπλεύσουν από τις 9 ως τις 15 Ιανουαρίου στο λιμάνι του Πειραιά (τις τρεις πρώτες ημέρες τα πλοία ανεφοδιασμού και υποστήριξης «Σεργκέι Οσίποφ» και «Νικολάι Τσίκερ» και τις επόμενες τρεις το αντιτορπιλικό «Ναύαρχος Λεβτσένκο»).
Ανησυχία στο υπουργείο Εξωτερικών
Εντονη ανησυχία προκαλεί στο υπουργείο Εξωτερικών η συνεχιζόμενη προκλητικότητα στο Αιγαίο, η οποία επανεπιβεβαιώθηκε χθες, όταν τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη επιχείρησαν να αναχαιτίσουν ένα ελικόπτερο Super Ρuma, το οποίο συμμετείχε σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, στην ευρύτερη περιοχή του Φαρμακονησίου. Ενδεικτικό της ενόχλησης της Αθήνας είναι το γεγονός ότι σε αντίθεση με προηγούμενα παρόμοια περιστατικά πάνω τόσο από το Φαρμακονήσι όσο και από το Αγαθονήσι η υπουργός Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε με αυστηρή δήλωσή της «απαράδεκτες» τις τουρκικές ενέργειες.
Η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε και σε έκτακτο διάβημα προς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, λαμβάνοντας την κλασική σε τέτοιες περιπτώσεις απάντηση ότι η Αγκυρα θα εξετάσει το θέμα. Διπλωματικές πηγές ανέφεραν πάντως ότι δεν θα αποτελέσει έκπληξη η κλιμάκωση των προκλήσεων το προσεχές διάστημα. Η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι οι κινήσεις της Αγκυρας στην περιοχή Φαρμακονησίου- Αγαθονησίου «παραβιάζουν κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και επιβαρύνουν προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων», ενώ για το θέμα μίλησε εκτενώς και με τον πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ο οποίος την επισκέφθηκε χθες στο γραφείο της, εκφράζοντάς του τη δυσφορία της ελληνικής κυβέρνησης.

strategy-geopolitics

Επέλεξε για υφυπουργό Εξωτερικών τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη!!!

Επέλεξε για υφυπουργό Εξωτερικών τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη...
επέλεξε να εκπροσωπεί το Ελληνικό κράτος ο άνθρωπος που είχε δηλώσει πως είναι "αναφαίρετο δικαίωμα τους καθενός να καίει την Ελληνική σημαία"!
διαβάστε εδώ το άρθρο έμμεσης στήριξης των δηλώσεων του από τον Ιο της Κυριακής!!!!!!!!

Στην φωτογραφία βλέπετε το Μπιλ Κλίντον με τον Μίλτ Βαρβιτσιώτον, το νέο καμάρι της Ελληνικής Εξωτερικής πολιτικής. Μην μας ρωτήσετε τι κάνουν...μπορεί να ήταν θαυμαστής του και να έπερνε αυτόγραφο!

Πηγές: greekalert

Προκαλεί η 'Αγκυρα...

Κλιμακώνεται η τουρκική προκλητικότητα μια μέρα μετά την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για τον εορτασμό των Θεοφανίων. Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε η Τουρκία καθώς δύο οπλισμένα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 παρενόχλησαν πλοίο του πολεμικού μας ναυτικού και πραγματοποίησαν επικίνδυνη προσέγγιση σε ελικόπτερο Super Puma της πολεμικής μας αεροπορίας τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή μεταξύ Αγαθονήσιου και Φαρμακονησίου. Το βράδυ της Τετάρτης στις 11.30 μετά από πληροφορία ότι 15 άτομα πιθανόν λαθρομετανάστες βρίσκονται στη θάλασσα και κινδυνεύουν στην περιοχή του Φαρμακονησίου, οργανώθηκε από το υπουργείο εθνικής άμυνας επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Οι έρευνες συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί όπου στις 9.20 σκάφος του λιμενικού σώματος της Τουρκίας μετέβη στην περιοχή και υπέδειξε στην κανονιοφόρο του πολεμικού ναυτικού να αποχωρήσει, διότι βρίσκεται εντός των χωρικών υδάτων της Τουρκίας. Η κανονιοφόρος δεν αντέδρασε αλλά μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκαν στην περιοχή τα δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, τα οποία παρενόχλησαν το πλοίο και το ελικόπτερο και ακολούθως έκαναν υπερπτήσεις και εικονικές βυθίσεις πάνω από τα δύο νησιά. Το επεισόδιο αξιολογείται από το υπουργείο εθνικής άμυνας ως ιδιαίτερα σοβαρό.

http://www.athina984.gr/
strategy-geopolitics

ΣΟΚ και ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. Η μεγαλύτερη αυτή τη φορά!

Το μεγαλύτερο εθνικό δρόμο της ΠΓΔΜ, το δρόμο που ενώνει τη Σερβία με την Ελλάδα και διασχίζει όλη τη FYROM (γνωστός και ως Πανευρωπαϊκός διάδρομος 10) , μετονόμασαν σήμερα οι Σκοπιανοί, σε "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ"


Την ανακοίνωση έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Shefik Duraku στο σκοπιανό Alfa.

Επίσης ανακοίνωσε ότι το μέτρο θα συμπληρωθεί από την επίσημη μετονομασία του γηπέδου των Σκοπίων σε "Αρένα Φίλιππος ο Β΄".

Εφημερίδες των Σκοπίων, δεν έδειξαν ενθουσιασμένες από τη μετονομασία του διαδρόμου 10, σε "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ" και αναφέρουν ότι αυτό ξεχειλίζει το ποτήρι και θα προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση της Ελλάδας. (λάθος κάνουν, η Ελλάδα δεν έχει καιρό για τέτοια. Είναι μια δρυς που έπεσε και όποιος θέλει την ξυλεύει. Ή καλύτερα, η Ελλάδα είναι πια πτώμα, το οποίο σκυλεύει όποιος θέλει. Μόνο 5 μπλόγκερς από τη Μακεδονία θα ασχοληθούμε.....)

συνέχεια εδώ

Πηγές: greekalert

Παρα είναι πολλές οι συμπτώσεις...

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ» ΣΧΕΔΙΟ...
Τηλεοπτικά συνεργεία του BBC και του Reuters είχαν έρθει στην Αθήνα πριν από 15 μέρες!
Πρεσβείες είχαν «ειδοποιήσει» τους πολίτες τους...27 αυτοκίνητα με... πέτρες... θαλάσσης μάζεψε από τη Μάρνης, ο δήμος
=Τι σκοπό είχαν τα χιλιάδες SMS που στάλθηκαν;
156 αλλοδαποί συνελήφθησαν στα επεισόδια
Παραείναι πολλές οι συμπτώσεις για να θεωρούνται τυχαίες.
Και ναι μεν κανείς δεν θέλει να πιστέψει τις θεωρίες. συνωμοσίας, αλλά και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα δεδομένα του ρεπορτάζ και τα πραγματικά γεγονότα.
Tο «ΠΑΡΟΝ» συγκέντρωσε με πολλή προσοχή όλες αυτές τις συμπτώσεις και σας τις παραθέτει για να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.-
Για ποιον λόγο η φινλανδική πρεσβεία εξέδωσε από τις 14 Μαρτίου του2008 «Πλήρες Σχέδιο Διαφυγής σε Περίπτωση Κρίσης» (Crisis EvacuationPlan) από την Ελλάδα, με το οποίο ενημέρωσε τους 1.600 Φινλανδούς που ζουν στη χώρα μας και τους 25 που ζουν στα Τίρανα της Αλβανίας;
Το σχέδιο δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα GANA της Ομογένειας της Αμερικής και προκαλεί εύλογες απορίες, από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ούτε στον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας...
Ήταν απλώς ένα συνηθισμένο σχέδιο, κάτι σαν την πρόληψη από τους σεισμούς, ή γνώριζαν οι Φινλανδοί κάτι που το αγνοούσε η ελληνική κοινωνία;
Και είχε άραγε περιέλθει σε γνώση των ελληνικών αρχών έστω και από...σπόντα;Τ
ο οξύμωρο είναι ότι παρόμοια ενημέρωση έγινε και σε φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που ο πατέρας της είναι Βέλγος πριν από είκοσι περίπου ημέρες από την αντίστοιχη βελγική πρεσβεία, ότι αν συμβούν επεισόδια και χρειαστεί βοήθεια να ειδοποιήσει αμέσως την πρεσβεία.-
Για ποιον λόγο από τις 15 Νοεμβρίου κατέφθασαν στην Αθήνα ειδικά τηλεοπτικά συνεργεία του BBC και του Reuters, όταν δεν υπήρχε τότε τίποτε στον ορίζοντα και τα συγκεκριμένα ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν στην Ελλάδα ανταποκριτές;
Με ποια δεδομένα οι επικεφαλής τους αποφάσισαν ότι θα πρέπει να έρθουν, να εγκατασταθούν και να πληρώνουν στην Αθήνα πολυπληθή δημοσιογραφικά τηλεοπτικά συνεργεία;
Μην ξεχνάμε ότι τα πιο βίαια και ακραία ανθελληνικά σχόλια και δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο προήλθαν από τους Άγγλους...
Τυχαία;
Ένα μόνο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τον «Γκάρντιαν»..
Δημοσίευσε κείμενο με το οποίο στηλίτευε την ελληνική Δημοκρατία ότι ενώ αποτελεί, υποτίθεται, το λίκνο της Δημοκρατίας, είναι η πιο εύθραυστη απ' όλες τις άλλες και γι' αυτό οι Έλληνες έχουμε και την κυβέρνηση που μας αξίζει!
Οι απαξιωτικές και καταφρονητικές κρίσεις μεγάλης μερίδας του βρετανικού Τύπου για τη δημοκρατία μας ήταν άραγε τυχαίες;
Και ποιος τους είχε «ειδοποιήσει» ώστε να στείλουν εδώ και πολλές ημέρες ειδικά συνεργεία και να έχουν «ίδια γραμμή»;-
ι γνωρίζει η Αλέκα Παπαρήγα όταν μιλάει για «Ταλιμπάν-κουκουλοφόρους» («δεν γνωρίζω αν αυτός ο σκληρός πυρήνας σήμερα έχει γίνει κάτι σαν τους Ταλιμπάν»);
Γιατί μιλάει για κατευθυνόμενους από εντός και εκτός Ελλάδας «κέντρα»;
Γιατί θεωρεί ότι ο «πυρήνας» τους έχει αυτονομηθεί και παίρνει εντολές από εξωθεσμικά κέντρα;
Τι γνωρίζει ο Μανόλης Κοττάκης που στις 10/12 έγραψε στον «Ελεύθερο Τύπο» πως «οι πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι ότι από τις17 Νοεμβρίου βρίσκονται στην Ελλάδα «εισαγόμενοι αντιεξουσιαστές»;
Τι γνωρίζει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος που είπε ότι «είναι απαράδεκτο να αλληλοσυκοφαντούνται κοινοβουλευτικά κόμματα με τέτοιο τρόπο, ότι δήθεν χαϊδεύουν τ' αυτιά των κουκουλοφόρων»;-
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τις συλλήψεις που έγιναν, διαπιστώνεται ότι οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί!
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 156 ξένοι! Και ο αριθμός αυτός κάθε ημέρα και μεγαλώνει.
Είναι τυχαίο;
Πόσο συμπτωματικό είναι το γεγονός ότι μόνο από την οδό Μάρνης ο Δήμος της Αθήνας μάζεψε 27 αυτοκίνητα με πέτρες θαλάσσης;Λέτε να έφεραν τα κύματα τόσες πέτρες στην... Ομόνοια;
Πόσο συμπτωματικές είναι οι μαζικές μετακινήσεις αλλοδαπών από διάφορα μέρη της χώρας στην Αθήνα για να μετάσχουν στα επεισόδια και στο πλιάτσικο;
Πώς έφτασαν τριακόσιοι από τα Χανιά στη Λάρισα;
Και άλλοι από την Κεφαλονιά πώς βρέθηκαν την Τρίτη στην Πάτρα για τις καταλήψεις και τα επεισόδια; Εθελοντικά;
Λέγεται ότι θα έρχονταν το Σαββατοκύριακο, όχι βέβαια για... τουρισμό, 5.000 αλλοδαποί.
Πληροφορίες λένε ότι από τους συλληφθέντες αλλοδαπούς οι περισσότεροι δεν διαμένουν στην Ελλάδα και ειδικά οι Αλβανοί.
Και, επίσης, ότι είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποίησαν εκρηκτικά «νέου τύπου» που προκάλεσαν κατάπληξη στους ειδικούς;
Τυχαία;
Σύμπτωση;-
Πολλοί αποκαλούν πλέον την περιοχή των Εξαρχείων «Ζωνιανά της Αθήνας».
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσης είπε ότι στο Πολυτεχνείο μόνο δέκα από τους τριακόσιους αναρχικούς είναι φοιτητές.
Κανένας άλλος!
Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες μας, όταν ο Βύρων Πολύδωρας αποφάσισε ως αρμόδιος υπουργός Δημόσιας Τάξης να ξεκαθαρίσει το θέμα «Εξάρχεια» (όπως τώρα...απαίτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος), βρήκε «μπετόν» απέναντί του απ' όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Και φυσικά η πρόθεσή του... ματαιώθηκε γιατί τέτοιες επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν μόνο με... ομοφωνία!
Σύμφωνα επίσης με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχε σχέδιο επέμβασης στα Εξάρχεια, αλλά ο τότε υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος αντέδρασε, λέγοντας ότι είναι... «χώρος κουλτούρας και ενός άλλου πολιτισμού», τον οποίο θέλει η ΝΔ γιατί εκπροσωπεί τον «μεσαίο χώρο», άρα και αυτή την «πολυχρωμία» που εκπροσωπούν τα Εξάρχεια!-
Στην ΕΛΑΣ γνωρίζουν ότι εδώ και έναν χρόνο περίπου ο 56χρονος αρχηγός τους Βασίλης Τσιατούρας έχει να αντιμετωπίσει και τις...φιλοδοξίες διαφόρων άλλων (θεμιτές και μη), με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται στα διάφορα επιχειρησιακά σχέδια που καταστρώνει.
Ορισμένοι, για παράδειγμα, θυμίζουν τον Νοέμβριο του 1995, όταν πρωθυπουργός ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Σήφης Βαλυράκης και πρύτανης του Πολυτεχνείου ο κ. Ξανθόπουλος.
Τότε, σε μια αντίστοιχη κατάσταση, η ΕΛΑΣ μπήκε μέσα στο Πολυτεχνείο, που το είχαν κατακάψει, συνέλαβε 518 «ταραξίες», που οδηγήθηκαν στη Γενική Διεύθυνση, όπου τους «φακέλωσαν», είχαν δε τη φαεινή ιδέα όλους αυτούς να τους δικάσουν με αναστολή -η ποινή τους να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση υποτροπής- με αποτέλεσμα τα επόμενα πέντε χρόνια κανείς τους να μην εμφανιστεί σε... επεισόδια!
Εξασφάλισαν δηλαδή και τη μελλοντική ηρεμία...
Κάτι τέτοιο σήμερα όχι μόνο δεν έγινε, αλλά φαινόταν και ανέφικτο....
Σύμπτωση επίσης;-
Μεγάλη συζήτηση έγινε και για τα περίφημα sms (τα μηνύματα στακινητά) που στέλνονταν πριν ακόμη αρχίσουν οι ταραχές σε όλους τους φοιτητές με... μαζικές αποστολές.
Τέτοια δυνατότητα όμως έχουν μόνο ορισμένες εξειδικευμένες εταιρείες που μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία των συνδρομητών της κινητής και στα «οικογενειακά πακέτα», απομονώνοντας μόνο τους αριθμούς των νεαρών μελών και βέβαια αφού προηγουμένως πληρώσει κάποιος τον λογαριασμό.
Το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων έχει δημοσιευτεί σε όλο τον Τύπο και στην ουσία ήταν εντολές «φορέστε όλοι αύριο μαύρα», «έχουμε υποχρέωση να είμαστε όλοι εκεί», «καθήκον μας είναι να αντιδράσουμε..» κ.λπ.
Δημιουργήθηκαν στο Faceboοκ και σε άλλα «κοινωνικά δίκτυα» ειδικά γκρουπ τα οποία συντόνιζαν και έδιναν αναλυτικές πληροφορίες 24 ώρες το 24ωρο σε όλους τους μετέχοντες για το πού θα πάνε και τι θα κάνουν και το τι γίνεται ακριβώς σε κάθε σημείο της χώρας (το ίντερνετ χρησιμοποιήθηκε στην πιο εξελιγμένη του μορφή όπως με το twitter).
Η οργάνωση και οι εντολές έμοιαζαν τόσο εξελιγμένες και «προχωρημένες» για επίπεδο...αυτοοργάνωσης που πόσο συμπτωματικά ήταν;
Γι' αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν επιληφθεί η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (θα πρέπει να βρει ποιοι και πώς απέκτησαν όλες αυτές τις πληροφορίες και πώς είχαν πρόσβαση σε απόρρητα προσωπικά δεδομένα μικρών παιδιών) και η αρμόδια Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας.
Φυσικά, το θέμα απασχολεί έντονα και την κυβέρνηση.
Συμπτωματικά όλα αυτά;

Πηγές: makelio

Να μην μας μορφώνει η Ελλάδα

Ομιλία του μουσουλμάνου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κυρίου Μάντατζη που ζητά να ενεργήσουν οι μουσουλμάνοι «μεγαλοπαράγοντες» για να δείξουν στην Τουρκία ότι υπάρχουν και να την «καλέσουν» προς βοήθεια!!!
Στο κείμενο της ομιλίας του Τουρκοποιεί (πέρα από τον εαυτό του) τους Πομάκους και τους Αθίγγανους της Θράκης, παραχαράσσοντας έτσι την βούληση των συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων, που δηλώνουν Έλληνες!
Τον ενοχλεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που η Ελλάδα προσπαθεί να μορφώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες και ομολογεί πως σκοπός του Ελληνικού κράτους είναι η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση προς τους πολίτες της!!!

Εκφράζει παρ’ όλα αυτά τις φοβίες αλλά και τις ανησυχίες του πως το Ελληνικό κράτος θα «χωρίσει» (ποιους; δεν τους κατονομάζει καν) σε ακόμη περισσότερες πληθυσμιακές ομάδες (σαφέστατα υπονοεί μουσουλμάνους παλιννοστούντες), εφαρμόζοντας ένα ευρύτερο σχέδιο «αφανισμού» (ποιών;)!!!
Καλεί στη συνέχεια ο ανεκδιήγητος αυτός βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου τους «προύχοντες» μουσουλμάνους να αντιδράσουν και να οργανώσουν «κατάλληλα» τον λαό!!! (οργάνωση προς τι; Τι θα επιδιώξουν και με ποιες ακριβώς αντιδράσεις;) Ζητά να «μποϋκοτάρουν αριστερά και δεξιά» (τι είδους μποϋκοτάζ; Πολιτικό ή άλλο; Εδώ μάλλον πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη για προτροπή σε έκνομες ενέργειες αντεθνικού περιεχομένου…) και κλείνει τον λόγο του ζητώντας να γίνουν καταγγελίες προς την Ελληνική και (κυρίως) την Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, για να αναδειχθεί το πρόβλημα…
Μόνο που έτσι όπως τα είπες κύριε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κύριε Μαντατζή, το πρόβλημά σου είναι το ότι η Ελλάδα θέλει να μορφώσει τους πολίτες της κι εσύ αντιδράς…
Ξέρεις πως λέγεται αυτό; Οπισθοδρόμηση!!!
Ξέρεις ποιοι την επιθυμούν; Αυτοί που ονειρεύονται να γίνουν δυνάστες…
Αυτή την «δημοκρατία» επιθυμείς εσύ ή το κόμμα σου κύριε Μαντατζή;
Το τελευταίο ερώτημα, βέβαια, απευθύνεται και προς τον Γιώργο τον Παπανδρέου, που μάλλον εκτίθεται πλήρως από την δράση του βουλευτή του και οφείλει ΑΜΕΣΑ να δώσει απάντηση στους Έλληνες πολίτες, αλλά και να βάλει στην θέση του μια και καλή τον θρασύτατο βουλευτή του…
Η ομιλία του κυρίου Μαντατζή έγινε σε συγκέντρωση μουσουλμάνων, όπου κλήθηκε να παραστεί ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
«Ο σκοπός ποιος είναι εδώ; Να σας μιλήσω για την Ξάνθη. Ο σκοπός είναι στον ορεινό όγκο της Ξάνθης να παρέχεται εκπαίδευση στα Πομακικά, στη Γενισέα στα Αθιγγανικά και στην πεδιάδα δεν ξέρουμε τι. Δηλαδή αυτή τη στιγμή ο σκοπός του κράτους είναι η ταυτότητα της κοινωνίας μέσω της εκπαίδευσης. Είναι αυτό που μας διαχωρίζουν σε 3 κατηγορίες που ίσως μετά από 5 χρόνια αυξηθούν σε πέντε ή έξι. Ο σκοπός αυτός είναι να μας εμφανίσουν λιγότερους. Συνεπώς το κάνουν αυτό συστηματικά. Νομίζω πλέον πως ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτό. Πρώτα οι δύο βουλευτές, μετά οι δήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι οι μορφωμένοι αυτής της κοινωνίας. Πρέπει να οργανώσουμε σωστά το λαό. Εάν μια δυο φορές δεν μποϋκοτάρουμε δεξιά και αριστερά, δεν θα γίνει τίποτε. Εάν δεν βγούμε να δείξουμε στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα δεν θα γίνει τίποτα. Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να ξεσηκωθούμε και ότι κάνουμε θα πρέπει το κάνουμε μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Για να αποδείξουμε ότι είμαστε εδώ, ότι υπάρχουμε…»
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Και για την ποιότητα των περιεχομένων, αλλά και για την ποιότητα του λόγου του συγκεκριμένου ΕΛΛΗΝΑ βουλευτή (όσο και να μην το θέλει, εξακολουθεί να είναι Έλληνας, εκτός και αν δηλώσει επίσημα πως έχει αλλάξει υπηκοότητα…).

Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Ευχαριστώ πολύ το άριστο ιστολόγιο HellenicRevenge για το κείμενο του κυρίου Μαντατζή

Πηγές: Ας μιλήσουμε επιτέλους

Πιπερόπουλος: Αηδίες και μπούρδες τα περί Ασύλου

Ο γνωστός καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Πιπερόπουλος ξεσπάθωσε μπροστά στους "ειδικούς" δημοσιογράφους, Βορίνα, Βαρεμένο, Παυλόπουλο και τον γνωστό συνδικαλιστή "προοδευτικό" της 5ης ΕΛΜΕ Αντωνόπουλο, αφού όπως είπε σαν Πανεπιστημιακός αυτός μπορεί να μιλάει για άσυλο και όχι αυτοί που "εκπαιδεύουν" τα παιδιά όπως τα εκπαιδεύουν και τα στέλνουν στα Πανεπιστήμια. Και τελειώνει με την φράση προς τον γνωστό "προοδευτικό" συνδικαλιστή όταν απορούσε με τον τρόπο που προσέγγισε το ζήτημα: "Είμαι φασιστοειδές κατ' εσάς και εσείς είστε προοδευτικός άνθρωπος! Άντε να πάρει η ευχή! Βαρέθηκα να μιλάω πιά!". Συγχαρητήρια στον Πανεπιστημιακό κ. Πιπερόπουλο, επιτέλους είπε τα πράγματα με το όνομά τους.


Πηγές: ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Ω .., τι έκπληξις!!! Στα Indymedia αποκλειστικά η δημοσίευση προκήρυξης τρομοκρατών


Στην ιστοσελίδα των INDYMEDIA-SOROS, που παρέχει ΔΩΡΕΑΝ hosting και άσυλο το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, όπως ΚΛΑΣΙΚΑ παρέχει προστασία σε όλους τους τρομοκράτες των τελευταίων δεκαετιών, δημοσιεύεται ΦΥΣΙΚΑ η διαδικτυακή προκήρυξη ανάληψης ευθυνών από τους γνωστούς χασικλήδες επαναστάτες-πράκτορες των ΗΠΑ που βρίσκονται πίσω από το Ελληνικό Indymedia.
Φυσικά το νέο δημοσίευσε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που προωθεί με νύχια και με δόντια κάθε απόφαση των Αμερικανικών επιτελείων για τα Βαλκάνια και την Ελλάδα φυσικά. Την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εμπιστευόταν και η γιαλαντζί τρομοκρατική οργάνωση κι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, 17Ν , των καθυστερημένων,χασικληδων,ρεμπέτ-ασκέρ αδερφών Dalton-Ξηρών που παρά το χαμηλό δείκτη της νοημοσύνης τους , ΚΑΝΕΙΣ δεν αναρωτήθηκε ΠΩΣ διέφευγαν πάντα τη σύλληψη. Μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ (2009) οι Αμερικάνοι δυσφημούν την Ελλάδα για επικινδυνότητα...λόγω της 17Ν (!!!) προκειμένου να υποτάξουν τον "αντάρτη" Καραμανλή.

Διαδικτυακή προκήρυξη για τα 14 πρωτοχρονιάτικα χτυπήματα
Η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Αθήνα-Θεσσαλονίκη», με κείμενό της στην ιστοσελίδα αντιπληροφόρησης athens.indymedia.org, ανέλαβε την ευθύνη για τα 14 «πρωτοχρονιάτικα χτυπήματα» στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
«Αφιερώνουμε το πρωτοχρονιάτικο μπαράζ στον αναρχικό Αποστόλη Κυριακόπουλο που βρίσκεται προφυλακισμένος για βίαιες επιθέσεις στη διάρκεια της εξέγερσης του Δεκεμβρίου καθώς και σε όλους τους συλληφθέντες των γεγονότων», αναφέρουν στο κείμενο. «Οσο για τις ελληνικές διωκτικές αρχές που είχαν προετοιμαστεί για τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, αφού δεν μπορούν να φυλάξουν τις πόλεις τους, ας φυλάξουν καλύτερα τον εαυτό τους», προσθέτουν. Το κείμενο της ανάληψης ξεκινά με ένα απόσπασμα-αντίο στον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και συνεχίζει: «Τώρα δεν ταιριάζει η φλόγα των κεριών πάνω από ένα νεανικό μνήμα, αλλά ολόκληρες πολιτείες να λαμπαδιάζουν. Αντί για μοιρολόγια, οι μονόλογοί μας έχουν αρχίσει να ακούγονται παντού: Εκδίκηση, επίθεση, επανάσταση στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο, στη Λευκωσία, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη».

Στην Αθήνα πρόκειται για τα «χτυπήματα», που έγιναν σε: ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας δίπλα στον ΟΓΑ, όχημα εταιρείας στη λεωφ. Αλεξάνδρας, τις τρεις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, υποκατάστημα της Alpha Bank στο Πολύγωνο, της Εμπορικής Τράπεζας στο Περιστέρι, της Εθνικής Τράπεζας στη Φρεαττύδα, της Τράπεζας Πειραιώς στον Πειραιά και δύο οχημάτων -ενός ιερέα στη Ν. Σμύρνη και εταιρείας σεκιούριτι στο Γαλάτσι, και στη Θεσσαλονίκη: στα γραφεία της Eurobank και της Marfin Bank και σε βιβλιοπωλείο.

*Σε ένδειξη «ταξικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, που δέχτηκε τρομοκρατική επίθεση με βιτριόλι από τα αφεντικά» έγινε, σύμφωνα με τηλεφώνημα αγνώστου στην «Ε», η εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, στους Αγίους Αναργύρους, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. «Ο ταξικός πόλεμος συνεχίζεται. Αμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων του Δεκεμβρίου»
, κατέληξε.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 05/01/2009
ΦΥΣΙΚΑ...ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμάει να δώσει διαστάσεις στην υπόθεση Indymedia-USA και στο ΠΟΙΟΣ χρηματοδοτεί τις μαϊμούδες να αναστατώνουν την Ελλάδα. Κανένας δεν απορεί που κάθε "αυθόρμητη" μολότωφ που πέφτει στην Ελλάδα γίνεται ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ σε όλες τις εφημερίδες του πλανήτη.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ"
...
Όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους αυτό... άκουσαν τα σχολιανά τους δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές κι έναν μακρόσυρτο παρατεταμένο εξάψαλμο άκουσε και ο Ιερώνυμος! O κόσμος μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι σου...
...
Πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου -στην πλειοψηφία τους νεαροί Αστυνομικοί- που έσπευσαν να συμπαρασταθούν αυθόρμητα και χωρίς κεντρικό κάλεσμα στον Διαμαντή που δίνει μάχη για να βγεί ξανά δυνατός. Από νωρίς στον "Ερυθρό Σταυρό" μαζευόταν κόσμος πολύς κι ας καλούσαν οι φίλοι και οι συνάδελφοι του Διαμαντή με SMS για τις έξι το απόγευμα. ήταν πάνω 2000 αυτοί που βρίσκονταν εκεί κατά τις 7 και πολλοί περ΄σσοτεροι όσοι πέρασαν όλο αυτό το διάστημα από το σημείο, την είσοδο δηλαδή της οδού Σεβαστουπόλεως. Τα άκουσαν για τα καλά οι δημοσιογράφοι, αλλά τα άκουσαν και οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας, όπως τα άκουσε και ο Ιερώνυμος, αλλά τα κανάλια και οι λοιποί συνοδοιπόροι προσπαθησαν να τα γυρίσουν. Η στάση του άλλωστε όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν και η καλύτερη και ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο. Η οργή ξεχειλίζει για όλη αυτή τη συσωρευμένη αδικία και το Κράτος δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την κατάσταση... Και η οργή αυτή εκφράστηκε σήμερα έξω από τον "Ερυθρό Σταυρό"
...

Τα συνθήματα δεν άργησαν να έρθουν και το "Διαμαντή θυμήσου είμαστε μαζί σου κυριάρχησε". Η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου γύρω στις 8 το βράδυ σήμανε το τέλος της αρχής... που έγινε σήμερα των Φώτων 6 Ιανουαρίου του 2008... Θα μας θυμηθείτε! (Έρχονται σύντομα και άλλες λεπτομέρειες)

Πηγές: ΣΤΟΧΟΣ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ




Είχανε πέσει στα χέρια μου τα παραπάνω φυλλάδια.Τα έστειλα σε έναν φίλο ο οποίος τα ανέβασε στο Blog του την Κυριακή 20 Ιούλιου 2008(ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ).Αυτά λένε για την αρχή των γεγονότων.
08/08/2008.Τότε ξεκίνησαν τα γεγονότα.Αμέσως μετά την έκλειψη.Ολυμπιακή Αγώνες και ταυτόχρονα ο πόλεμος που κήρυξε η Γεωργία εναντίων της Ρωσίας.Για να μη ξεχνάμε οι Γεωργιανοί είπανε ότι πολέμησαν για την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ(το σχετικό άρθρο με τα βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ).

08/08/08(888) : Με βάση το Αρχαίο Ελληνικό Αλφάβητο αυτή η ημερομηνία είναι το όνομα του Θεού και Πατέρα όλων.Δηλαδή ΙΗΣΟΥΣ.

Αρχαίο Ελληνικό Αλφάβητο

α = 1 ι = 10 ρ = 100 Ά = 1000

β = 2 κ = 20 σ = 200

γ = 3 λ = 30 τ = 300

δ = 4 μ = 40 υ = 400

ε = 5 ν = 50 φ = 500

ς = 6 ξ = 60 χ = 600

ζ = 7 ο = 70 ψ = 700

η = 8 π = 80 ω = 800

θ = 9 Q = 90 Ϡ = 900


ΙΗΣΟΥΣ = Ι=10 Η=8 Σ=200 Ο=70 Υ=400 Σ=200 = 888