Καλωσήρθατε στην κόλαση του ΔΝΤ

Το είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στους ευρωβουλευτές και έγινε πριν λίγο: “Είμαστε ήδη στο ΔΝΤ απλά δεν το λέμε ακόμα”, σύμφωνα με....

δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσίευμα του Τρωκτικού.

Εμείς βέβαια σας είχαμε μεταφέρει βήμα – βήμα τη μεθόδευση της “Νέας Διακυβέρνησης”, προκειμένου να παραδώσει τη χώρα και ότι άλλο συνεπάγεται στα νύχια του ΔΝΤ.

Το επιστέγασμα της απάτης λοιπόν έρχεται σήμερα και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, εκτός εάν ενεργοποιηθεί το άρθρο 122 της συνθήκης.

Διαβάστε τι έλεγε ο “άνθρωπος εμπιστοσύνης” πριν λίγο καιρό: σε ερώτηση του CNN για το αν η Ελλάδα θα ζητήσει επιπλέον βοήθεια -όπως αναμένει το ΔΝΤ- ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «με την αξιοπιστία που έχουμε, με το πρόγραμμά μας, που αποτελεί συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πλαίσιο, θα έχουμε μία σταθερή έγκριση από την Επιτροπή». (29/01/2010).

Και από κοντά το ΔΝΤ: «Εμείς, στο ΔΝΤ, είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε εάν μάς ζητείται κάτι τέτοιο, όμως δεν είναι υποχρεωτικά αναγκαίο αυτό», ανέφερε ο κ. Στρος-Καν απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Νομίζω ότι στο εσωτερικό της ευρωζώνης η αλληλεγγύη μπορεί να παίξει επαρκώς ρόλο για να διακανονιστεί κάτι τέτοιο», πρόσθεσε. Σημείωσε επίσης ότι οι Έλληνες «έχουν να κάνουν πολλές προσπάθειες. Η χώρα τους βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση».

“Ο Πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι ζήτησε από το ΔΝΤ την αρωγή του στην τεχνική βοήθεια, και όχι την οικονομική του στήριξη.” 11/2/2010

Γιώργος Παπανδρέου: Η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωζώνης και, επομένως, δεν συζητούμε την προσφυγή
στο ΔΝΤ (9/3/2010!!!)

Διαβάστε τώρα με προσοχή τι σημαίνει ΔΝΤ ( θα έχουμε σύντομα ένα ντοκυμαντέρ για το θέμα) και δείτε πως όλοι συμμετείχαν στη μεθόδευση. Το θέμα είναι πόσους θα χωρέσουν τα ελικόπτερα, γιατί ο Παπανδρέου σίγουρα θα βρει θέση…

Κοιτάξτε τα πρόσωπα τους. Θαυμάστε τους. Μόλις πριν μία εβδομάδα στα δελτία τους, στις εφημερίδες τους, στα παράθυρα τους, διαβεβαίωναν ότι είναι έτοιμο το πακέτο στήριξης των 25 δις από την ΕΕ με τη σύμφωνη γνώμη Γερμανίας – Γαλλίας.

Διθύραμβους για την επιτυχία του ΓΑΠ που τα συνεχή ταξίδια του έφεραν τον “θρίαμβο”…

Και χθες, τα ίδια πρόσωπα ανακοίνωναν με “σοβαρότητα” ότι εντέλει ναυάγησε το πακέτο στήριξης. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΡΠΙΛΗ!! “Το σενάριο του ΔΝΤ έρχεται πιο κοντά”. Δηλαδή πριν λίγες ημέρες, μας τάιζαν ομαδικώς αρλούμπες. Ή λοιπόν είναι λίγοι και ανίκανοι ή εγκάθετοι και βαθιά μέσα στο μεγάλο κόλπο.

Και βέβαια η άγνοια δεν είναι δικαιολογία αφού όπως αποκαλύψαμε, σύμφωνα με την κρυφή αναφορά της Goldman Sachs ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Γερμανία και Γαλλία να δώσουν Ευρώ. Διαβάστε: Η κρυφή αναφορά της Goldman Sachs

Το είχαμε γράψει λοιπόν και το γνώριζαν οι κύριοι των ΜΜ”Ε” πάρα πολύ καλά. Όπως είχαμε γράψει για την τακτική του ΔΝΤ με τα ΜΜ”Ε” κάθε χώρας που βάζει στο στόχαστρο: ΠΡΙΝ ΤΗΝ έλευση του ΔΝΤ στη χώρα, όλα τα ΜΜ”Ε”, εν χορώ, προσπαθούν να παρουσιάσουν την προσφυγή ως “αναγκαιότητα”, “σωτηρία” και άλλα τινά. Όπως ακριβώς κάνουν τώρα οι βαρώνοι με τις πρόσφατες συμμαχίες τους. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ένας από τους μεγαλύτερους οικονομολόγους του πλανήτη: Το φιάσκο του ΔΝΤ. Κατάρρευση Εθνικών οικονομιών και …δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ υπό το βλέμμα των ΗΠΑ.

H πραγματικότητα όμως για το ΔΝΤ είναι τελείως διαφορετική όπως έχουμε δει αναλυτικά, έτσι για να ξέρουμε τι μας περιμένει ΕΑΝ τους επιτρέψουμε να μας ρίξουν στα νύχια του:

more at WWW.OLYMPIA.GR

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Ότι και να κάνει το παρακράτος
οι σημαίες θα μένουν ψηλά

Η τρύπα από την μεγάλης ισχύος βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τον 4ο όροφο
και αυτό που βλέπετε είναι..ο πέμπτος!

Εδώ κάποτε υπήρχαν 2 ασανσέρ

Αν είχε μπει βόμβα και προκαλούσε τέτοιες καταστροφές σε οποιουσδήποτε άλλους σε οποιαδήποτε χώρα της γης θα ήταν πρώτη είδηση...
Στην Ελλάδα όμως και ειδικά για τους Έλληνες Εθνικιστές...θα περάσει στα ψιλά...

5ος όροφος


4ος όροφος

3ος όροφος

2ος όροφος

1ος όροφος

Μετά τις σκληρές καταδίκες εθνικιστών στα Χανιά με μάρτυρες κατηγορίας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε ισχυρή έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο των Αθηνών. Πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής δήλωσε στην εκπομπή του Λυριτζή στο ΣΚΑΪ ότι είναι καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες στο κέντρο των Αθηνών και ότι όποιο λόγο και εάν έχουν ακυρώνεται από το γεγονός ότι στην περιοχή αυτή κυκλοφορεί πολύς κόσμος! Δηλαδή, κύριε κυβερνητικέ εκπρόσωπε (το βίντεο με την δήλωσή σας υπάρχει…) εάν δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος όλα θα ήταν εντάξει; Εάν μετράμε καλά είναι η 16η τρομοκρατική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ


Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία......οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής , οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.

Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.

Η Ελληνική κυβέρνηση μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ώς "ανωτέρα" βία και να αποφύγει η κυβέρνηση το περαιτέρω πολιτικό κόστος απο την άμεση εμπλοκή με τις κοινωνικές ομάδες.

Μυστικές επαφές προετοιμάζουν και μελετούν το σχέδιο επέμβασης της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με
στόχο την καταστολή των διαδηλώσεων, απεργιών και κάθε είδους λαικής
αντίδρασης - διαμαρτυρίας.


Το επίσημο site είναι το http://www.eurogendfor.eu/ και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.

Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την
ύπαρξη αυτής της ομάδας.

http://www.eurogendfor.eu

www.eurogendfor.eu/

Δέσποινα Λ.

ΠΗΓΗ

Κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία σε σχολείο στη Ροδόπη



ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΙΑΣΜΟΥ

Σαστισμένοι οι μαθητές αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα

Ανάστατοι είναι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στον Ίασμο, γιατί πηγαίνοντας χθες το πρωί στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει γυμνάσιο και λύκειο, είδαν στον ιστό την ελληνική σημαία κατεβασμένη, σχισμένη και ποδοπατημένη.

Προφανώς το συμβάν πρέπει να έγινε το βράδυ του Σαββάτου από άγνωστους δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο γυμνασιάρχης κάλεσε την αστυνομία η οποία επιλήφθηκε του συμβάντος και ψάχνει να βρει τα ίχνη του άγνωστου ή των άγνωστων δραστών, οι οποίοι βεβήλωσαν το εθνικό μας σύμβολο.

Η πράξη αυτή τιμωρείται αυστηρά από την ελληνική νομοθεσία.

ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ



ΟΤΑΝ OI ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…


Οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" λαμβάνοντας υπόψιν τις διαμορφωμένες συνθήκες που δημιουργήθηκαν πριν και κυρίως μετά την ανακοίνωσή μας για την διεξαγωγή συγκέντρωσης τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και ώρα 18:00 στη πλατεία Κολοκοτρώνη αποφάσισαν να ματαιώσουν την εκδήλωση.

Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμάς που κάναμε το λάθος να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην ''Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας'' της οποίας ηγείται ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας να αποδείξει ότι ξέρει να τιμάει τα παντελόνια που φοράει και να κρατάει το λόγο του. Το λάθος αυτό είναι δεδομένο ότι θα μας κάνει σοφότερους και την επόμενη φορά δεν θα το επαναλάβουμε.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Τη Τετάρτη 10 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από τη Βουλή την ημέρα της ψήφισης του λαθρονομοσχεδίου ανακοινώνεται στους συγκεντρωμένους από το μέλος της ''Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας'' κ. Τάσο Χατζηπαράσχου η πρόθεση του φορέα που συμμετέχει να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τη Δευτέρα 15/3 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την επόμενη μέρα τα ηγετικά στελέχη των ''Ανένταχτων Πατριωτών'' έρχονται σε συνεννόηση με τον εκπρόσωπο της ''Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας'' κ.Χατζηπαράσχου (αφού ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας δεν καταδέχεται να απαντήσει στις κλήσεις μας) για την αλλαγή της τοποθεσίας της συγκέντρωσης και αποφασίζεται η πλατεία Κολοκοτρώνη ως ιδανικότερο σημείο συγκέντρωσης και αφετηρία της πορείας που θα κατέληγε στο Προεδρικό Μέγαρο. Συμφωνία υπάρχει επίσης ως προς τις ανακοινώσεις. Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' βγάζουν πρώτοι ανακοίνωση και ακολουθούν συνενοήσεις και με άλλους πατριωτικούς φορείς για τη στήριξη της εκδήλωσης αναμένοντας την ανακοίνωση εκ μέρους του κ.Χατζάρα.

Τη Παρασκευή το απόγευμα διαφαίνονται οι πρώτες ανησυχίες. Σιωπή εκ μέρους της ‘’Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας’’ και συνεχόμενες απόπειρες επικοινωνίας. Την εκδήλωση στηρίζουν με ανακοίνωσή τους ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς εκδότης του ΄΄Στόχου΄΄ και η ''Δημοκρατική Αναγέννηση'' ενώ δημοσιεύεται σε πλήθος ιστολογίων.

Σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου μετά από πολύωρη συνεδρίαση των ''Ανένταχτων Πατριωτών'' και λαμβάνοντας υπόψιν τον πόλεμο που δεχθήκαμε για τη συγκέντρωση της Δευτέρας από διάφορους ''φίλους'' που αποδείχθηκαν φίδια κολοβά αποφασίστηκε η ματαίωσή της.

Πάνω από όλα ξεκαθαρίζουμε πως η ιδέα γι αυτή τη συγκέντρωση δεν ανήκει σε εμάς. Εμείς τη στηρίξαμε όπως κάνουμε πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις. Η ''Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας'' είναι εκείνη που έβαλε την ουρά στα σκέλια προφανώς με τα αντίστοιχα ανταλλάγματα.
Εμείς δεν είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε κόμμα και δεν διεκδικούμε καμιά θέση σε ψηφοδέλτια βουλευτικών και δημαρχιακών εκλογών. Ούτε παριστάνουμε τους Σωτήρες του Έθνους. Αποδεικνύουμε στη πράξη την αγάπη μας για την πατρίδα, δεν διαπραγματευόμαστε ούτε συναλλασσόμαστε με ευθυνόφοβους και κυρίως μένουμε αμετανόητοι Πατριώτες τιμώντας τα παντελόνια που φοράμε.


"Ανένταχτοι Πατριώτες"