Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΠΑΝΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Τη Δευτέρα 18 Μαίου, στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα (στην οποία μίλησε για τον αγώνα του κόμματός του για τον... Ελαιώνα!).

Οι αρμόδιοι του ροζ (απο)κόμματος για την ετοιμασία του χώρου φρόντισαν να κάνουν μια απαράδεκτη κίνηση,τοποθετώντας το κεντρικό πανό του ΣΥΡΙΖΑ πάνω ακριβώς από τη βάση του μνημείου του Άγνωστου Σπαρτιάτη Πολεμιστή, καλύπτοντας εντελώς το ιερό αυτό μνημείο.

Το μνημείο καλύφθηκε με το πανό που βλέπετε, με ξεκάθαρο συμβολισμό των προθέσεών τους:

"Η Αριστερά ανοίγει Νέους Δρόμους (αποκρύπτοντας τον ηρωισμό του λαού μας και κρύβοντας τα μνημεία τιμής του)".

Η απέχθειά τους προς τον πολεμικό ηρωικό χαρακτήρα του λαού μας είναι γνωστή. Ίσως θα πρέπει να τους χρωστάμε και χάρη για την κάλυψη του μνημείου, προκειμένου να μην ενοχλεί η ύπαρξή του τον μοδάτο Αλέξη και τους ψηφοφόρους του.

Αν δεν καλυπτόταν μπορεί και να βεβηλωνόταν από "εξοργισμένους για την πρόκληση κουκουλοφόρους", υπό την ανοχή της αστυνομίας...

Αιδώς Αργείοι!

Πυρήνας Σπάρτης

resistance-hellas.blogspot.com

Πηγή:pasidi

ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ!



ΚΙ Ο ΜΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ


"ΡΟΛΑ" ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΕΣ;
ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Άλλη μία επίδειξη δύναμης της Άγκυρας, αυτή τη φορά στον Εχίνο (το γνωστό χωριό σφηκοφωλιά), την Πρωτομαγιά. Ποτάμι έρεε το αίμα από τη δημόσια ιεροτελεστική σφαγή προβάτων, παρουσία του ψευτομουφτή Μετέ και γενιτσάρων με ...τουρκικά φέσια στο κεφάλι. Παρόντα και όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας, που έπαιρναν συνεντεύξεις από τον ψευτομουφτή Μετέ και τον νέο Δράμαλη - τον πρόξενο της Τουρκίας στη Κομοτηνή - αλλά και τον "πράσινο" μουσουλμάνο βουλευτή του...... ελληνικού κοινοβουλίου Μαντατζή!

Και πριν βγουν οι δήθεν ευαίσθητοι και δημοκράτες να μας πουν ότι πρόκειται για...θρησκευτική γιορτή, ας ρίξουν μια ματιά στους Νόμους αυτής της χώρας, να μας πουν εάν επιτρέπονται δημοσίως σφαγές ζώων και μάλιστα ιεροτελετουργικά (σ.σ μη τηρώντας τους επιβαλλόμενους νόμους περί σφαγής ζώων να προσθέσουμε εμείς, με συνέπεια την πλήρη κατακρεούργηση των ζωντανών με φρικιαστικούς πόνους και οικτρό θάνατο) (θα βγουν να τους καταγγείλουν οι αριστερίζοντες σύλλογοι και οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων;)

Και κάτι σοβαρότερο: Εάν πρόκειται για θρησκευτική τελετή τι δουλειά είχαν τα πούλμαν από γειτονικά γνωστά για τα ...αισθήματά τους χωριά, αλλά ακόμη και από την Τουρκία;

Για ποιο λόγο φορούσαν ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΕΣΙΑ και φωτογραφίζονταν καμαρώνοντας, ακόμη και μικρά παιδιά μπροστά στα κομμένα κεφάλια των ζώων; (έτσι καμάρωναν, σε παλαιότερες εποχές, μπροστά στα κομμένα κεφάλια Ελλήνων Μικρασιατών και Ποντίων αλλά και Αρμενίων).

Χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκαν στον Εχίνο, και στιγμές απίστευτες διαδραματίστηκαν σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ με τις Ελληνικές Αρχές να είναι ΑΠΟΥΣΕΣ!
Όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό στο Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου Ξάνθης μπορεί να κυματίζει η Ελληνική Σημαία και απέναντι να βρίσκεται το εκκλησάκι του Άη Γιώργη (το εκκλησάκι που δεν είχαν επιτρέψει οι Αρχές να λειτουργήσει ο αείμνηστος Γιώργος Καψάλης και οι Ελληνόψυχοι), μπορεί να υπάρχουν παρκαρισμένα τα οχήματα της Αστυνομίας, αλλά λίγα μέτρα παραπέρα με τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΕΣΙΑ στα κεφάλια κάποιοι παρίσταναν τους ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ! Φορώντας φωσφορούχα γιλέκα με τουρκικά γράμματα! Οι πραγματικοί φαίνεται τροχονόμοι και ο Διοικητής του Τμήματος λόγω ημέρας - Πρωτομαγιά- είχαν πάει να πιάσουν το...Μαγιόξυλο!
Μάλιστα ήταν τόσο το θράσος των εγκάθετων της Άγκυρας - που ονειρεύονται "ανεξάρτητη Θράκη- που φωτογραφίζονταν μπροστά στο ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΧΙΝΟΥ!
Είχαν κρυφτεί όλα τα στελέχη της ΕΛΑΣ, προφανώς για να μην παρεξηγηθεί ο νέος Δράμαλης! Και έτσι οι μογγόλοι πήραν θάρρος, νομίζοντας πως έστω και για λίγο είναι θεσμικά αυτόνομοι!
Ποιοι θα λογοδοτήσουν για όσα απίστευτα συμβαίνουν σε Ελληνικό έδαφος και μάλιστα στη Θράκη ΜΑΣ, με το ειδικό βάρος που έχει σαν περιοχή;
Όσο για τους Αστυνομικούς του Τμήματος Εχίνου που κατέβασαν "ρολά" και άφησαν την Άγκυρα να προβαίνει σε επιδείξεις δύναμης, ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!
Πηγή:Στόχοςαρ. φυλ.389(1187)σελ.8(περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό της ΝΤΡΟΠΗΣ και επίσης τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ,ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ, και αποκαλεί ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ - ΜΑΝΤΑΤΖΗ πλάι πλάι με το τέως γεράκι της Άγκυρας στο Κόσοβο και νυν Τούρκο πρόξενο στη Κομοτηνή μετά την ΑΠΟΛΑΥΣΗ του ΘΕΑΜΑΤΟΣ για ΚΤΗΝΗ)


hellenicrevenge

"Αντιρατσιστές" και λοιποί αντιδραστικοί:προσέξτε,γιατί οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ δεν αστειεύονται...


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΣΚΙΣΙΜΟ (;) ΚΟΡΑΝΙΟΥ,ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ,ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΤΑΝ ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;;;

Ξ εκινάμε εκφράζοντας την διαφωνία μας σχετικά με το περιστατικό του Κορανίου:αν έγινε όπως λένε οι λαθρομετανάστες,είναι καταδικαστέο.Οι πραγματικοί Χριστιανοί σέβονται όλες τις θρησκείες,ακόμα και ανθρώπων που τους μισούν.Έχοντας κατα νου τα παραπάνω,δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το απίστευτο μέγεθος της υποκρισίας και βλακείας διάφορων "προοδευτικών" κύκλων,που...αίφνης ανακάλυψαν "θρησκευτικό ρατσισμό",επειδή ακριβώς θίχτηκαν οι μουσουλμάνοι!!!

Οπως μας πληροφορει λοιπον στο δακρυβρεχτο αρθρο της με τιτλο "Ρατσισμος χωρις ιερο και οσιο" (!!!) η γνωστη φυλλαδα Ελευθεροτυπια,"προχθές το βράδυ, κατά τη διάρκεια των ελέγχων της Αστυνομίας σε αραβικό καφενείο της οδού Αχαρνών, σημείο συνάντησης και ξεκούρασης πολλών μουσουλμάνων της πόλης, ένας αστυνομικός έκανε κομμάτια ένα από τα ελάχιστα πράγματα που στηρίζουν αυτούς τους ανθρώπους: το σύμβολο της πίστης τους".

Βλέπετε πώς επικροτείται,με ύπουλο τρόπο,οποιαδήποτε άλλη θρησκεία εκτός από τη χριστιανική;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ:ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ...ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ,ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ-ΚΛΙΣΕ ΟΠΩΣ "ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ","ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ" ΚΛΠ.

Αντίθετα,στην περίπτωση των μουσουλμάνων,κάποιοι...θυμήθηκαν ότι "όλες οι θρησκείες πρέπει να είναι σεβαστές".ΣΟΒΑΡΑ ΜΩΡΕ;ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙΝΕ,ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ",ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΛΗΡΟ;

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ,ΟΤΑΝ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΥΒΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΥΓΝΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ;

Ε λοιπόν,η ανοχή έχει και τα όριά της!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΝΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ Ν'ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Η ΚΡΑΥΓΗ "ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ" ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ!

Πρακτορίσκοι και λοιπά αντιδραστικά στοιχεία,είστε τόσο αφελείς-ή μήπως όχι;-ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΕΣΑΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΓΙΑ "ΠΡΟΟΔΟ",ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΕΡΙ "ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΛΠ.

Πολύ σύντομα,οι μουσουλμάνοι θα σταματάνε τη δουλειά ή το σχολείο για να προσευχηθούν,θα απαιτούν να έχουν χαλάκια και βρυσάκια για τα πόδια και ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΘΑ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ,ΤΣΑΝΤΟΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΚΑ!ΤΟΤΕ,ΘΆΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ" ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΡΟΟΠΤΑ!

Σας φαίνεται υπερβολικό το παραπάνω σενάριο;Κι όμως,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΟΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ!

Και βέβαια καλά έκαναν...αντιλαμβάνονται όμως όλοι αυτοί οι εγχώριοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ότι εκθρέφουν φίδια στον κόρφο τους,που μεθαύριο ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ,ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΒΑΓΔΑΤΗ;ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΟΥ";ΘΑ...ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ";

Η όλη κατάσταση θυμίζει έντονα τη λαική παροιμία "δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι":το συγκεκριμένο σκέλος έχει ήδη ολοκληρωθεί.Αναμένουμε πλέον την ολοκλήρωση των...πράξεων!



hellas-orthodoxy

Καμπάνες χτυπούν...σημαίνει αγώνας!

Ένα πρωτότυπο αλλά ουσιαστικό τρόπο σκέφθηκαν οι κάτοικοι του Ρηγανόκαμπου Πάτρας ώστε να εμποδίσουν να στηθεί το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή τους όπως έχει προγραμματισθεί από τον κ. Παυλόπουλο. Έτσι λοιπόν επιστράτευσαν τις καμπάνες των εκκλησιών.

«Άκουσες καμπάνα; Τρέξε» αναφέρεται σε φέιγ βολάν που έχει διανεμηθεί πόρτα –πόρτα στα σπίτια της περιοχής από τη Συντονιστική Επιτροπή. Έτσι λοιπόν με το κτύπημα της καμπάνας των χωριών θα ειδοποιούνται οι κάτοικοι των περιοχών Ρωμανού, Σούλι, Εγλυκάδα, Ρηγανόκαμπου και Περιβόλας για να προσέλθουν και να εμποδίσουν την έλευση των μηχανημάτων που θα κατασκευάσουν το κέντρο φιλοξενίας στην περιοχή.

Μάλιστα τα μέλη της Επιτροπής συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη σε τεταμένο κλίμα καθώς υπήρχαν στιγμές που οι τόνοι ανέβηκαν. Έγινε προσπάθεια από τον κ. Σπύρο Σπυρίδωνα να εξηγηθεί ο τρόπος που θα γίνει το κέντρο, ωστόσο οι κάτοικοι ήταν αμετακίνητοι. Η επιτροπή των κατοίκων ζήτησε μέσω της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, να συναντηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι όμως που δεν επιτεύχθηκε.

ΠΗΓΉ

το είδαμε εδώ


greekalert

ΒΙΝΤΕΟ από τη σημερινή πορεία εναντίον της σιωνιστικής λέσχης Μπίλντερμπεργκ!


ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ,ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ...



Σύλληψη διαδηλωτή απ'την Αστυνομία:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO - Αυτός είναι μάγκας- Τράβαγε έξω από τον "Αστέρα" που είναι η bilderberg και τους συνέλαβαν



ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ YOUTUBE

"Είναι ότι απέμεινε απο την 20λεπτη σκηνή ανάκρισης και δεν δείχνει πολλά απο αυτά που εγίναν. Ήμουν απ έξω από το ξενοδοχείο αστήρ που συνεδρίαζε η λέσχη μπίλντερμπερκ με κάμερα και βιντεοσκοπούσα..... Περιττό να πω πόσα περιπολικά και ασφαλίτες υπήρχαν.. Μπάτσοι με πολιτικά και ξένοι μάλιστα. Μετά από 2 λεπτά βιντεοσκόπησης μου ζητήθηκε η ταυτότητα χωρίς λόγο και μου είπαν πάμε στο τμήμα (προσαγωγή).. Καθώς αυτό συνέβαινε, η κάμερα συνέχιζε να γράφει και ο μπάτσος προσπαθούσε να μου την πάρει από τα χέρια.. Τον παρακάλεσα να μην συλληφθώ και
του "ζήτησα συγνώμη" ο άλλος αστυ/κος που ήταν μαζί του (πιτσιρίκος καλό παιδί..) Μου λέει σβήσε ό,τι τράβηξες σήμερα αν δεν θές να πάς μέσα...και δυστυχώς τα έσβησα όλα όσα είχα γραψει από το πρωί...αλλά έχω ένα κλιπάκι 30 sec που δείχνει τον αστ/μικό να προσπαθεί να μου αρπάξει την κάμερα...Που είναι οι δήθεν επαναστάτες του Δεκεμβρίου τώρα που οι πλουτοκράτες συναντιούνται στην Ελλάδα,πίσω από κλειστές πόρτες χωρίς να επιτρέπεται η τηλεοπτική κάλυψη.Τα ΜΜΕ δεν αναφέραν τίποτα παρότι αρχηγοί κρατών, υπουργοί, ιδιοκτήτες της google και της Coca Cola είναι εδω..(Αλ μούνια μπαρόσο, Timothy Geithner Υπουργός οικονομικών των ΉΠΑ, Κωστας Σημίτης).120 από τους πιο ισχυρούς στον κόσμο είναι στην Βουλιαγμένη με αστυνομικά μέτρα παρόμοια των ολυμπιακών αγώνων και τα ΜΜΕ τσιμουδιά!! Που είναι ο Δήθεν επαναστάτης Τριανταφυλλόπουλος?"




ΤΡΟΚΤΙΚΟ

Το ΚΚΕ διαδήλωσε σήμερα έξω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης εναντίον της σιωνιστικής λέσχης Μπίλντερμπεργκ!ΑΥΡΙΟ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ-ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!!!

Έ χουμε πει στο παρελθόν ότι όταν γίνεται μια σωστή ενέργεια από κόμματα που απέχουν παρασάγγας από την ιδεολογια αυτού του ιστολογίου,θα την επισημαίνουμε:ετσι λοιπόν θα κάνουμε και τώρα,ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΑΤΟΜΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!

Οι φωτογραφίες,αδιάψευστος μάρτυρας:ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Ξανά,συγχαρητήρια στο ΚΚΕ και για έναν ακόμα λόγο:που έδειξε τι θα πει ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ σύριζα και "αντιεξουσιαστές",που προτίμησαν να πάνε για...μπάνιο!!!



Πηγές:ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Γκαιμπελικό παιχνίδι των μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών υπέρ των Οικολόγων με τις βαθιά μειοδοτικές θέσεις για τα εθνικά θέματα



ΟΛΟΙ οι εκδότες, καναλάρχες και τηλε-δημοσιογραφοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τις ακραίες θέσεις των Οικολόγων Πράσινων για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ όμως για να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, το εθνικό δηλαδή ακροατήριο, που το ΜΟΝΟ που γνωρίζει είναι: Οικολόγοι Πράσινοι = οικολογία.

Πρόκειται για αισχίστου είδους πλύση εγκεφάλου απο τα ΜΜΕ υπέρ των Οικολόγων Πράσινων, μέχρι και ο Κύρτσος τους αποθέωνε προχθές...

Για να δούμε αν πάρουν έστω και 2% αν μάθει ο κόσμος τις καλά κρυμμένες θέσεις τους…

Οι θέσεις των ΟικοΠράσινων για την εξωτερική πολιτική πάντως δεν θα μείνουν κρυφές:

Την Δευτέρα 18 Μαΐου 2009 και ώρα 7:30μ.μ., τα περιοδικά και οι εφημερίδες Οικολογείν, Χριστιανική και Άρδην διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: Ευρώπη και εκλογές: Η οικολογία και οι «Πράσινοι», η οικονομική κρίση, η είσοδος της Τουρκίας στην Ε.Ε. Ομιλητές θα είναι οι: Γιάννης Σχίζας, Γιώργος Καραμπελιάς, Γιάννης Ζερβός, Σταύρος Λυγερός και Στάθης Σταυρόπουλος (ΣΤΑΘΗΣ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ακαδημίας και Γενναδίου 8 – 7ος Όροφος).

Για να δούμε μερικές “ωραίες” πρόσφατες θέσεις των Οικολόγων

Τρεμόπουλος 1


Συμμετοχή Τρεμόπουλου στην κίνηση κατάδοσης της χώρας ως υποθάλπουσας εγκληματίες πολέμου που συμμετείχαν στην σφαγή των Μουσουλμάνων στην Σρεμπρένιτσα της Βοσνίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Έλληνες «εθελοντές» (οι επώνυμες μαρτυρίες τους έχουν δημοσιευθεί) πολέμησαν στη Bοσνία με τον Kάρατζιτς και τον Mλάντιτς και –ατιμάζοντάς την– ύψωσαν την ελληνική σημαία στη Σρεμπρένιτσα την ώρα της μεγάλης σφαγής.H Eλληνική Πολιτεία έχει συνεπώς την υποχρέωση και συγγνώμη να ζητήσει δημοσίως από τις οικογένειες των 8.000 σφαγιασθέντων και να απαιτήσει να λογοδοτήσουν όσοι έλληνες «εθελοντές» συνέπραξαν στο μεγάλο έγκλημα και οι γνωστοί-άγνωστοι που τους ενέπλεξαν. Tο απαιτούμε”.

Με άλλα λόγια, καταγγέλλεται το ελληνικό κράτος στο εσωτερικό και διεθνώς ως έχον συμμετοχή στο ολοκαύτωμα της Σρεμπρένιτσα, επειδή, πιθανώς κάποιοι Έλληνες πολίτες πήγαν με δική τους πρωτοβουλία στη Βοσνία εκείνα τα χρόνια, προσφέροντας, όπως είναι σε όλους γνωστό –ακόμη και στους εισαγγελείς του ειδικού διεθνούς δικαστηρίου που ΔΕΝ άσκησαν καμία δίωξη εναντίον κανενός Έλληνα-, ανθρωπιστική βοήθεια, ασχέτως τι παραμύθια σέρβιραν μετά στους συγχωριανούς τους. Και λυπημένοι όλοι αυτοί –μεταξύ τους και ο Τρεμόπουλος- που δεν παραπέμφθηκε η Ελλάδα, συντάσσουν το κατάπτυστο κείμενο ζητώντας από την Ελλάδα να ζητήσει συγνώμη, να αναγνωρίσει δηλαδή την ενοχή της και συνεπώς να ζητήσει … από μόνη της να παραπεμφθεί και αυτή στην Χάγη μαζί με τον Μιλόσεβιτς και τους άλλους πραγματικά υπαίτιους αυτής της μελανής σελίδας της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας.

Τρεμόπουλος 2


Η αυθεντική σαφής προτίμηση του Τρεμόπουλου για την ονομασία της οδού Αποστόλου Παύλου στην Θεσσαλονίκη ως Κεμάλ Ατατούρκ, καταγεγραμμένη στο ίδιο το site του Τρεμόπουλου!

Τρεμόπουλος 3


Τρεμόπουλος υπέρ του να ανακινηθεί θέμα Τσάμηδων, με προσωπική αφήγηση για τις σφαγές και το παιδομάζωμα που έκανε ο ελληνικός στρατός…

Τρεμόπουλος 4


(Τι καλά που περνούσαμε μαζί με τους Τούρκους…) «…στους πρόσφυγες, πέρα από την πίκρα και τον πόνο για τον ξεριζωμό, δεν υπήρχε το μίσος για τους Τούρκους που υπάρχει τώρα. Το μίσος και η εμπάθεια καθώς και η ανιστόρητη, υστερική και άδικη σύγκριση του Κεμάλ με τον Χίτλερ είναι προϊόν της δεκαετίας του 90 και τής προσπάθειας ορισμένων κύκλων να αναθεωρήσουν την πρόσφατη ιστορία μας γράφοντας και λέγοντας ότι τους κατέβει (για διάφορους λόγους). Με μια λέξη είναι προϊόν του εθνολαϊκισμού”.

Χρυσόγελος


Χρυσόγελος για το «Μακεδονικό»: Υπέρ του αυτοπροσδιορισμού των Σκοπιανών, υπέρ της αναγνώρισης μειονότητας «Μακεδόνων» στην Ελλάδα, υπέρ της επίσημης διδασκαλίας από το ελληνικό κράτος των «μακεντόντσι» (σε ποιους άραγε;).

Έφηβος: Ποιες είναι οι θέσεις σας για το «Μακεδονικό»;

Νίκος Χρυσόγελος: Για το «Μακεδονικό», οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις έχουν τεράστια ευθύνη γιατί δεν επίλυσαν το θέμα αυτό τότε που υπήρχαν ρεαλιστικές δυνατότητες για επίλυση.

Για πολλά ακόμα χρόνια η εκκρεμότητα μπορεί να κάνει ζημιά στη χώρα:

- Στο εξωτερικό εφημερίδες, χάρτες, εγκυκλοπαίδειες, τουριστικοί οδηγοί, αναφέρουν πια όλο και πιο συχνά τη γειτονική χώρα ως «Μακεδονία» και την ελληνική Μακεδονία όλο και συχνότερα ως σκέτη Βόρεια Ελλάδα.

- Η ιστορική μνήμη των ξένων αφορά κυρίως την πολυεθνική Μακεδονία του 1900 και ελάχιστα την αρχαιότητα και το Μ. Αλέξανδρο (που θεωρείται επίκαιρος όσο και ο Μ. Ναπολέων).

Η μέχρι τώρα θέση των Πράσινων στο ευρωκοινοβούλιο απηχεί σε μεγάλο βαθμό την αρνητική διάθεση της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης απέναντι στα ελληνικά επιχειρήματα. Δεν είναι εύκολα κατανοητός ο φόβος μιας ευρωπαϊκής χώρας, που ανήκει στις 29 πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, με οικονομικούς παράγοντες που ελέγχουν πάνω από το 1/3 των δραστηριοτήτων της γειτονικής χώρας. Μπορεί να μετριαστεί μόνο με την εκλογή ευρωβουλευτή από τους Οικολόγους Πράσινους, που θα μπορεί να θέτει τις θεμιτές, όχι παράλογες, ελληνικές ευαισθησίες με όρους κατανοητούς από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Στο πρόγραμμα των Οικολόγων Πράσινων αναφέρεται ότι καμιά εθνότητα (στην ευρύτερη γεωγραφική Μακεδονία) δεν είναι πιο Μακεδόνες από τις υπόλοιπες και ότι το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού αφορά και τις περιφέρειες (άρα και την ελληνική Μακεδονία). Δίπλα στα 2,5 εκατομμύρια Έλληνες Μακεδόνες μπορούν να υπάρχουν και συμπολίτες μας με διαφορετική εθνοτική συνείδηση και ταυτότητα. Γιατί θα πρέπει να το φοβόμαστε αν δεν συνδέεται με αλλαγές συνόρων ή απειλές; Δεν είναι λογικό να γίνουν αποδεκτοί με τον αυτοπροσδιορισμό που χρησιμοποιούν στη γλώσσα τους, ως Μακεντόντσι, που δε θίγει σε τίποτα τους Έλληνες Μακεδόνες";

Παρασκευόπουλος-Τρεμόπουλος


Θέση υπέρ της αναγνώρισης της ΦΥΡΟΜ ως Μακεδονία, με βάση το “δικαίωμα” του αυτοπροσδιορισμού για το οποίο αγωνίζονται οι “πράσινοι”.”Για μας είναι δεδομένο ότι η ευρύτερη Μακεδονία έχει πολυεθνική ιστορία αιώνων και καμιά εθνότητα ή χώρα δεν είναι «πιο Μακεδόνες» από τις υπόλοιπες».

Πραγματικός Οικολόγος

Σχόλιο:Διαβάστε κι εδώ:







Eskije ονομάζει την Ξάνθη το Weather Channel της Yahoo.




Aπό xanthipress.gr

"Το γεγονός ότι σε ένα από τα πιο δημοφιλή site του πλανήτη, εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτά η λέξη Eskije (το τουρκικό τοπωνύμιο που ίσχυε στην Ξάνθη) όταν κάποιος αναζητεί την πρόγνωση καιρού για την Ξάνθη, επισημαίνει σε μήνυμα του αναγνώστης του XanthiPress.gr.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την κεντρική σελίδα του Yahoo.com και την επιλογή weather που διαθέτει για την πρόγνωση καιρού σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Μόλις λοιπόν κάποιος συμπληρώσει τη λέξη Xanthi για να δει την πρόγνωση της περιοχής, στο... ειδικό παράθυρο εμφανίζεται για λίγο η ένδειξη Eskije GR- Anatoliki makedonia.

Το γεγονός αυτό είναι πράγματι αξιοπερίεργο, καθώς, μόλις η σελίδα παρουσιάσει την πρόγνωση της Ξάνθης εμφανίζονται οι κανονικές ονομασίες της περιοχής.

Μάλιστα σε περίπτωση που κάποιος επαναλάβει τη διαδικασία η μηχανή έχει διατηρήσει ως τελευταία επίσκεψη την τοποθεσία Eskije (save). Άγνωστο παραμένει πώς σε ένα από τα μεγαλύτερα site του διαδικτύου παγκοσμίως, κάποιος έχει προσθέσει την τουρκική ονομασία για την Ξάνθη, στην πρόγνωση του καιρού.

Σίγουρα, όμως, η παρατηρητικότητα του αναγνώστη ήταν εντυπωσιακή.

Προφανώς κάποιοι χρήστες του διαδικτύου θα φροντίσουν να διαμαρτυρηθούν στην εταιρία για να διορθώσει τη σοβαρή αβλεψία.

Ας μα δώσουν οι blogers emails για να παραπονεθούμε άμεσα!

Πηγή:greece-salonika