WikiLeaks: Η Ιαπωνία γνώριζε από το 2008 τον κίνδυνο

Η Ιαπωνική κυβέρνηση είχε ενημερωθεί το 2008 από την Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (IAEA) ότι τα πυρηνικά της εργοστάσια δεν ήταν σε θέση να αντέξουν ισχυρούς σεισμούς, σύμφωνα με διπλωματικά τηλεγραφήματα των ΗΠΑ που περιήλθαν στην κατοχή του WikiLeaks και στα οποία αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα The Daily Telegraph σήμερα. Τα τηλεγραφήματα αποκαλύπτουν ότι η Ιαπωνική κυβέρνηση αντιτάχθηκε σε δικαστική εντολή να κλείσει άλλο πυρηνικό εργοστάσιο στην δυτική Ιαπωνία λόγω των ανησυχιών ότι δε θα άντεχε ισχυρούς σεισμούς, σύμφωνα με την Daily Telegraph. Τηλεγράφημα εμφανίζει αξιωματούχο της IAEA να προειδοποιεί τον Δεκέμβριο ότι οι κανονισμοί ασφαλείας των εργοστασίων είναι ξεπερασμένοι και ότι ενδεχόμενοι ισχυροί σεισμοί θα δημιουργούσαν “σοβαρό πρόβλημα” στους πυρηνικούς ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς, γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Οι ανησυχίες αυτές είχαν εκφραστεί στην διάρκεια συνάντησης της Ομάδας Πυρηνικής Ασφάλειας του Ομίλου των 8 (G8) στο Τόκιο το 2008. Το τηλεγράφημα αναφέρει: “Αυτός [ο αξιωματούχος της IAEA] εξήγησε ότι οι κανονισμοί σεισμικής ασφάλειας έχουν αναθεωρηθεί μόλις τρεις φορές τα τελευταία 35 χρόνια και ότι η IAEA τώρα τους επανεξετάζει”. “Επίσης, ο άνθρωπος που έκανε την παρουσίαση σημείωσε ότι οι πρόσφατοι σεισμοί σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν υπερβεί τη σχεδιαστική βάση ορισμένων πυρηνικών εργοστασίων και ότι αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που πλέον δίνει τις κατευθύνσεις στον τομέα της (αντι)σεισμικής ασφάλειας”.


ΠΗΓΗ

Περί Ιαπωνίας και Νεοταξικών Καρτών

Κρατηθείτε τώρα
Η κάρτα των ιλλουμινάτοι του 1982




Αυτό που όλοι νόμιζαν ότι δείχνει, δηλαδή το big ben στην Αγγλία είναι στην πραγματικότητα το ρολόι στην περιοχή του Τόκιο που λέγεται Ginza



Ταιριάzει απόλυτα μέχρι και τα κολονάκια στην κορυφή του.

Οι άνθρωποι στην κάρτα είναι ασιάτες.
Το κείμενο της κάρτας γράφει "Συνδιασμός δύο καταστροφών στον ίδιο τόπο", όπως και έγινε, σεισμός και πυρηνική καταστροφή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΛΑΥΣΗ:Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΡΙΨΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΗΚΕ ΤΗ...ΒΡΟΧΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΑΓΚΑΛΟΣ:


ΑΠΟΡΙΑ:ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤ,ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΕΤΣΙ;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ;
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ!


ΠΗΓΗ

Η Κύπρος μετακόμισε στην Ασία, σύμφωνα με την Google


Η Google, υπέπεσε σε ένα ακόμα τραγικό λάθος μεταφέροντας στην Κύπρο στην ασιατική ήπειρο. Η "τουρκική" πλευρά του νησιού προφανώς υπερίσχυσε.

Άλλο ένα ολίσθημα από την Google, που περνάει την Κύπρο στην πλευρά της Ασίας στο πεδίο των Google Analytics. Τα δεδομένα των Google Analytics που αφορούν το Νησί της Αφροδίτης, σε οδηγούν αυτόματα στην επιλογή Western Asia.

H Κύπρος, αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από το 2004.

Ευχαριστούμε τη Google,

για τον σαφή προσανατολισμό της.

news.youropia.gr

ΠΗΓΗ

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ;;


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ «Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών»


ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ:

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) συμμετείχε στις 30 Οκτωβρίου «2010» ως θρησκευτικός φορέας στην «Ημέρα Διαφορετικότητας» που διοργανώθηκε στην Αθήνα στα πλαίσια της εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά των διακρίσεων.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

  • ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ(ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ)
  • ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

http://www.ysee.gr/index.php?type=d&f=diakriseis2010


ΠΗΓΗ: http://kryfo-sxolio.blogspot.com/2011/02/7.html