Αποκάλυψη σοκ σε παγκόσμια πρώτη από τον Τερενς Κουϊκ και το Κόντρα

http://anti-ntp.blogspot.com
Eνα θέμα που θα ταράξει τα ήδη θολά νερά της Ελληνικής οικονομίας
Το ΚΟΝΤΡΑ Channel παρουσίασε χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με συντονιστή τον Τέρενς Κουϊκ και βασικό σχολιαστή τον… Τάσο Παπαδόπουλο την πλήρη επιστολή που έστειλε στο BLOOMBERG ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισε,με την οποία λέει ΟΧΙ στην αποκάλυψη δύο εγγράφων, σχετικά με το κουκούλωμα των χρεών της Ελλάδας όταν ο Κώστας Σημίτης βιαζόταν να βάλει την χώρα στο ευρώ.
Επικαλέσθηκε τον λόγο ότι αν βγουν τα έγγραφα θα τινάξει (θα υπονομεύσει) την αγορά στον αέρα.

Το Bloomberg την περασμένη Παρασκευή προχώρησε σε εκτεταμένο δημοσίευμα,το οποίο απέκρυψαν για ευνόητους λόγους όλα τα κανάλια που βάζουν πλάτες στη κυβέρνηση εν όψει εκλογών.Όπως και οι περισσότερες εφημερίδες.

Το ΚΟΝΤΡΑ ΤΣΑΝΝΕΛ το έβγαλε αμέσως στον αέρα χωρίς δισταγμό.

Χθες βράδυ ο Τέρενς Κουίκ κατάφερε να πάρει στα χέρια του αντίγραφο ολόκληρης της απαντητικής επιστολής του Τρισέ στο μαγαλύτερο Οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι του κόσμου.

Και διαπίστωσε ότι μέσα στην επιστολή ο Τρισέ αναφέρετε και στην Ελλάδα του σήμερα (γεγονός που δεν υπήρχε στο αρχικό δημοσίευμα).

Η διαπίστωση που έκανε ο τέως υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας,είναι ότι ο φοβισμένος Τρισέ με το να κρύβει τα έγγραφα από το Bloomberg,μέσα σ’όλα στην ουσία ομολογεί ότι η Ελλάδα είναι ήδη πτωχευμένη.


ΠΗΓΗ

Τι θα συμβεί στην περιοχή του Big Ben;

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ
ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:11/12/2010 - 11.11 πμ

Είδηση περί Big Ben: Αν δεν πήγατε στο Big Ben... ξεχάστε το!

Ο ANT1 Αφαίρεσε τον σταυρό από την Ελληνική σημαία!

Μήπως μας προετοιμάζουν για κάτι; Σήμερα σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 έλειπε από την Ελληνική σημαία ο…σταυρός! Η εκπομπή αφορούσε την ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων και όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην φωτογραφία, κάτω δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται μια Ελληνική σημαία χωρίς…σταυρό! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό, υπέπεσε στην αντίληψη των τηλεθεατών και το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας. Η απάντηση του σταθμού ήταν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος από το κομπιούτερ που βγάζει την εικόνα και θα το διορθώσουν. Η ώρα περνούσε και η διόρθωση είχε βγάλει…κόκαλα ώσπου μετά από 3 ώρες και τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των τηλεθεατών, αναγκάστηκαν να πούνε ότι αυτό που φαίνεται στο σήμα της εκπομπής δεν είναι σημαία αλλά καλλιτεχνικό… Ε !!!

Η εν λόγο εκπομπή, μέχρι και την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, συνεχίζει επίμονα να προβάλει το έκτρωμα αυτό χωρίς να υπολογίζει την αντίδραση των τηλεθεατών. Δείτε την εικόνα και τα συμπεράσματα δικά σας.Πάντα έτσι ξεκινάνε τα σχέδια τους: πρώτα μας το σερβίρουν δειλά-δειλά για να εξοικειωθούμε με την εικόνα και να δουν τις αντιδράσεις μας, μετά αρχίζουν και μας εθίζουν στην εικόνα αυτή και στο τέλος,όταν είναι σίγουροι ότι έχουμε βαρεθεί να αντιδράμε, περνάνε το σχέδιο τους. Όμως εδώ δεν θα τους περάσει.Εδώ είναι ζήτημα πίστης και δηλώνουμε ότι ο σταυρός θα παραμείνει στην Ελληνική σημαία για όσο υπάρχει και ένας τελευταίος Έλληνας στον πλανήτη. Εμείς θα προτείνουμε να διαγράψετε από το τηλεκοντρόλ σας τον συγκεκριμένο σταθμό και να μην τον παρακολουθήσετε ποτέ πια δίνοντας έτσι ένα μήνυμα σε όσους αντίχριστους και ανθέλληνες ότι δεν μπορούνε να παίζουν με τα εθνικά σύμβολα και την πίστη του Ελληνικού λαού. Διαγράψτε από την τηλεόραση σας την αντίχριστη και ανθελληνική προπαγάνδα.

ΠΗΓΗ