Το δολοφονικό προβοκατόρικο πινγκ πονγκ



Είναι τόσο καραμπινάτη, βοώσα, αλλά και χοντροκομμένη η δολοφονική προβοκάτσια στο Νέο Ηράκλειο που δεν θα βρεις Έλληνα που να μην την αντιλαμβάνεται: Εκτός από τα εγκάθετα «παπαγαλάκια» του καθεστώτος, τις μυστικές υπηρεσίες που την σκηνοθέτησαν και την εκτέλεσαν, καθώς και τους επιδοτούμενους «αντιφασιστές»…

Αυτοί θα μιλούν για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» των «δύο άκρων» (Δένδιας και «παπαγαλάκια») ή για «συνωμοσιολογίες»: Πάντα οι συνωμότες και προβοκάτορες κατηγορούν οτιδήποτε τους αποκαλύπτει συνωμοσιολογία…

Στο παιχνίδι αυτό συμμετέχουν ενεργά και τα «αριστερά», επαγγελματικά «κινήματα» (άλλες κατασκευές), «ενάντια στο ρατσισμό και φασισμό».


Αυτά τα "κινήματα" δίνουν διατεταγμένα άλλοθι σ’ αυτές τις προβοκάτσιες και κινούνται πάνω στην καθεστωτική θεωρία των «δύο άκρων», και μάλιστα στη νέα μορφή του «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών», ανεξάρτητα αν για το θεαθήναι τα κτυπούν.

Διαβάστε από την ανακοίνωση αυτών των «αντιφασιστών»:

«Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη.
Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του…».

ΕΔΩ:
http://www.zougla.gr/greece/article/anakinosi-kerfa-gia-tin-epi8esi-sto-n-iraklio

Αν αυτά τα λόγια δεν κινούνται πάνω στη «θεωρία των δύο άκρων» και στο νέο τέχνασμα του Δένδια του «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών», τότε οι έννοιες έχουν χάσει παντελώς τη σημασία τους.


Δεν ξεπλένουν μόνο το ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε (του 4ου ράιχ) ανάγοντας σε «φασισμό» τη Χρυσή Αυγή (ένα προβοκατόρικο γρανάζι), αλλά τροφοδοτούν και τη «θεωρία των δύο άκρων» («φασίστες»-αντιφασίστες), που αξιοποιεί προβοκατόρικα το καθεστώς για να τσουβαλιάσει στους «αντιαφσίστες» το ΣΥΝΟΛΟ και αυτής της «αριστεράς» και κυρίως κάθε αυθεντικό λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ…

Ταυτόχρονα ξεπλένουν και τις μυστικές υπηρεσίες που έχουν σκηνοθετήσει και εκτελούν αυτόν το νέο κύκλο των δολοφονικών προβοκατσιών.

Όταν λες «δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα» και ότι «το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω…», τι σηματοδοτείς ΑΝ ΟΧΙ ότι η δολοφονία των χρυσαυγιτών είναι έργο του «αντιφασιστικού κινήματος» (η «θεωρία του Δένδια περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών»);

Άξιος ο μισθός τους…


Από πολύ παλιά, πάνω από δεκαετία, έχουμε αναλύσει λεπτομερώς, τη στρατηγική των τρομοκρατικών, καθεστωτικών προβοκατσιών από τα δίκτυα των μυστικών υπηρεσιών: Διεθνών και εγχώριων.

Μερικά αποσπάσματα από κείμενά μας το 2008!


«…Όποιος έχει στοιχειώδεις πολιτικές εμπειρίες είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η προβοκάτσια είναι ένα από τα βασικά όπλα των διωκτικών και κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους εναντίον των λαϊκών κινημάτων και των οργανώσεών τους: μικρών και μεγάλων…».

«…Η προβοκάτσια και η στρατολόγηση προβοκατόρων έχει εδώ και πολλά χρόνια αναχθεί σε «επιστήμη» από τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες και τα πολύχρωμα παραρτήματά τους που δρουν, σαν ένα τεράστιο δίκτυο αράχνης, πάνω στην ελληνική κοινωνία.
Σήμερα αυτό το δίκτυο είναι βρόχος στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας. Είναι πολυπλόκαμο και πολυεδρικό. Λειτουργεί παντού. Από τις πολιτικές «γκρούπες» όλων των χρωμάτων της Ίριδας και στις μαζικές οργανώσεις μέχρι τις «κατασκευές» «εξτρεμιστικών», τρομοκρατικών ομάδων…».


«…Οι άνθρωποι που συνωμοτούν σχίζουν τα ιμάτιά τους εναντίον της συνωμοσιολογίας. Το ίδιο και οι προβοκάτορες: αναθεματίζουν την προβοκατορολογία. Εδώ ταιριάζει η παροιμία: «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης..."

"Έχουμε αναλύσει, βεβαίως, σε πλήθος άρθρων, ότι το κράτος ασκεί πολιτική μέσω των παρακρατικών και μυστικών του υπηρεσιών. Η «επιστήμη» της προβοκάτσιας είναι η «πολιτική» των μυστικών υπηρεσιών. Μια «πολιτική» εναντίον των λαϊκών κινημάτων και των πολιτικών οργανώσεων, μια «πολιτική» που επιδιώκει να προλάβει τις ριζοσπαστικές κοινωνικές διεργασίες, να τις χειραγωγήσει και εκφυλίσει, ακόμα και να τις ελέγξει όσο είναι δυνατόν…».

Σε ένα μικρό κείμενό μας, «Οι σχεδιασμοί» επισημαίναμε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που θα συμβούν. Αξίζει τον κόπο να παραθέσουμε ένα απόσπασμα και ας κρίνουν οι αναγνώστες την επαλήθευσή του από σημερινά γεγονότα:

«Έχουμε αναλύσει διεξοδικά τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Νέας Τάξης. Οι σχεδιασμοί αυτοί θα προκαλέσουν εκρηκτικές κοινωνικές καταστάσεις. Τα επιτελεία του κεφαλαίου και του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού έχουν την ικανότητα να προβλέπουν τις καταστάσεις και να σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα.
Για να αλώσουν την ελληνική κοινωνία πρέπει να επιτευχθούν δύο κεντρικοί στόχοι:
α). Να αλωθούν οι αγωνιστικές παραδόσεις και κατακτήσεις ενός λαού, συνακόλουθα οι ιστορικοί (πολιτικοί και οργανωτικοί) εκφραστές αυτών των παραδόσεων και κατακτήσεων: Η Αριστερά στο σύνολό της.
β). Να δημιουργηθούν διχαστικοί πολιτικοί πόλοι, «σκιάχτρα» και να αναζωπυρωθούν ψυχροπολεμικές, εμφυλιακές καταστάσεις: Αντικομουνισμός και «εθνικοφροσύνη»
Σε μια εποχή που οι ήττες και οι προδοσίες της «αριστεράς» έχουν ενσωματώσει στο καθεστώς το σύνολο σχεδόν των πολιτικών της υποκειμένων και ταυτόχρονα υπονομεύεται η εθνική υπόσταση των λαών, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις της «κατασκευής» διχαστικών πόλων και «εθνικοφροσύνης».
Πάνω σε αυτή τη στρατηγική κινούνται και τα νέα ιδεολογήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Τα εικονικά διχαστικά δίπολα: «Εθνικισμός»- «αντιεθνικισμός», «ρατσισμός-αντιρατσισμός» κ.λπ΄.
Πάνω σε αυτούς τους στόχους κινείται το πολυπλόκαμο και πολυεδρικό δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών και προβοκατόρων.
Από τη μια, δηλαδή, να αποσαθρωθούν οι αγωνιστικοί ιστοί, να διαβρωθεί η Αριστερά και να ισοπεδωθούν οι κατακτήσεις της (ιδεολογικές και πολιτικές) ΚΑΙ από την άλλη να κατασκευαστούν «ακροδεξιά» σκιάχτρα και να αναβιώσει η «εθνικοφροσύνη»: δυνάμεις πάντα υποταγμένες, εξαρτημένες και υποκινούμενες από το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες: Από το δεξιό παρακράτος παλιά, από το νεοταξικό, «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος σήμερα. Τόσο, βεβαίως, το παλιό παρακράτος, όσο και το σημερινό πάντα είχαν τον ίδιο «νταβά»: Τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες του διεθνούς κεφαλαίου.
Οι καθεστωτικές "εστίες" μόλυνσης της «αριστεράς» είναι οι διάφορες παραλλαγές και «οργανώσεις» της νεοταξικής «αριστεράς» και της «προοδευτικότητας».
Οι καθεστωτικές «εστίες» της «εθνικοφροσύνης» είναι όλος ο συρφετός των «ακροδεξιών» υπολειμμάτων που το παρακράτος τον διατηρούσε στην κατάψυξη: Ναζιστές, μεταξικοί, χουντικοί, βασιλικοί και δεν συμμαζεύεται.
Οι δύο αυτές καθεστωτικές «εστίες» λειτουργούν σαν δίδυμοι αδελφοί, σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Είναι το νεοταξικό προβοκατόρικο πινγκ-πονγκ.
Η μία εστία διαβρώνει την Αριστερά εκ των έσω ή άλλη εκ των Έξω: Με τις εθνικιστικές «αριστερές» μεταμφιέσεις της για τον εγκλωβισμό της απογοήτευσης και την αντικομουνιστική της χειραγώγηση
Είναι η νεοταξική «αριστερά» και τα προβοκατόρικα «κέντρα» της («Ιοί» και Σία) που ενίσχυσαν πολιτικά, κατασκεύασαν τους «εθνικόφρονες» μπαμπούλες και τους δίνουν «άλλοθι».
Και είναι αυτά τα παρωχημένα υπολείμματα που παρέχουν το «άλλοθι» στον καθεστωτικό «αντιεθνικισμό»
Τέλος είναι οι προπαγανδιστικοί καθεστωτικοί μηχανισμοί του συστήματος (ΜΜΕ) που τους προβάλλουν αχαλίνωτα και παίζουν πάνω στις τρομοκρατικές πράξεις των κουκουλοφόρων: συμμορίες που έχουν τον ίδιο «νονό» και τον ίδιο σκηνοθέτη.
Πάνω σε όλα αυτά έχει στηθεί ένα εφιαλτικό δίκτυο προβοκατόρων: από μέλη των ποικίλων και πολύχρωμων ομάδων μέχρι δημοσιογράφους παντός καιρού…».

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε μαζεμένα ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2552


Σήμερα τα βιώνουμε ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ…

Το γιατί; Το αναλύουμε στο προηγούμενο κείμενο:
«Νέο δολοφονικό επεισόδιο στη σκηνοθεσία των αιματηρών διχασμών»

 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7944
 

ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ - Δεν είναι δυνατόν Έλληνας να σκοτώνει Έλληνα! (vid)

Να μην χυθεί άλλο αίμα και η Ελλάδα να προχωρήσει ενωμένη ζήτησε η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, συγκλονίζοντας με το ήθος και την αξιοπρέπειά της.
«Ο Αλέξανδρος δίνει μεγάλη μάχη, το περιστατικό είναι εξαιρετικά βαρύ. Ο Θεός να τον προστατέψει και όλα τα παιδιά του κόσμου» σημείωσε. «Δεν έχει πειραχθεί η καρδιά του, παλεύουμε για τα ζωτικά όργανά του» διευκρίνισε.
«Εχω χάσει και άλλο ένα γιο στα 28 από μεσογειακή αναιμία» πρόσθεσε η μητέρα του. Ο Αλέξανδρος Γέροντας είναι και πατέρας ενός μικρού παιδιού.
Η μητέρα του τόνισε ότι ο 29χρονος δεν ήταν ένθερμος οπαδός της Χρυσής Αυγής, αλλά του άρεσαν οι «αντιλήψεις» της οργάνωσης.
Η Όλγα Βλάχου, κάτοικος Κηφισιάς και κοινοτική σύμβουλος, μίλησε με τρεμάμενη φωνή για την κατάσταση του γιου της. «Το παιδί μου είναι διασωληνωμένο. Θέλω να ξαναδώ το παιδί μου όρθιο».
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αφαιρέθη η σπλήνα, αλλά δίνεται μάχη να μην πάθει εσωτερική αιμορραγία. Είναι πολυτραυματίας ο Αλέξανδρος, δίνει μάχη για να ζήσει».
«Η Ελλάδα χρειάζεται ομοψυχία. Να μην χυθεί ξανά ελληνικό αίμα. Δεν είναι δυνατόν Έλληνας να σκοτώνει Έλληνα. Όλοι αγκαλιασμένοι να υπερπηδήσουμε ό,τι εμπόδιο υπάρχει, ώστε να έχουμε όλοι ευμάρεια. Ποτέ ξανά να μην χυθεί σταγόνα αίματος. Όλα είναι παιδιά μας» δήλωσε συγκινημένη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Για να καταπραΰνει ο Θεός τον αναστατωμένο λαό, να μην γίνει εμφύλιος πόλεμος"



Μετά τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα με τον θάνατο των δύο μελών της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" θεωρούμε ότι το πιο σημαντικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να παραθέσουμε τον 143ο ψαλμό, για όποιον επιθυμεί να τον χρησιμοποιήσει...
"Για να καταπραΰνει ο Θεός τον αναστατωμένο λαό, να μην γίνει εμφύλιος πόλεμος"
...όπως τον χρησιμοποιούσε ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης.

ΠΗΓΗ

Αθήνα προς Τρόικα: Κυβερνητική αστάθεια αν μας πιέσετε κι άλλο

Η κυβέρνηση «παίζει» το «χαρτί» της κυβερνητικής αστάθειας που μπορεί να προκληθεί στη χώρα μας, αν οι δανειστές επιμείνουν για νέα μέτρα.
Άμα τη αφίξει των επικεφαλής των ελεγκτών στο υπουργείο Οικονομικών στην Αθήνα (το ραντεβού με τον υπουργό έχει κλειστεί για την Τρίτη), ο Γιάννης Στουρνάρας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν έχει ακόμα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων, που έχει ήδη συνυπογράψει η Τρόικα.
Το ραντεβού με την Τρόικα στις αρχές της εβδομάδας επιβεβαίωσαν πηγές από τις Βρυξέλλες αργά το βράδυ της Παρασκευής, διευκρινίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε στείλει λίγες ώρες νωρίτερα πρόσθετες πληροφορίες στις Βρυξέλλες, οι οποίες βοηθούν στη συνέχιση των διαβουλεύσεων ανάμεσα στην Τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση.
Είχαν προηγηθεί άλλες δηλώσεις πηγών, που έλεγαν ότι υπήρχαν ακόμη εκκρεμότητες και ως εκ τούτου το ραντεβού δεν ήταν κλεισμένο.
Σε κάθε περίπτωση, ο υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάσει ουσιαστικά στους απεσταλμένους των δανειστών μια εντελώς νέα πραγματικότητα, σε σχέση με εκείνη που άφησαν φεύγοντας από την Αθήνα προ μηνός σχεδόν: το κύμα αμφισβήτησης που έχει ξεσπάσει, ακόμα και στους κυβερνητικούς βουλευτές, κατά των επιλογών του υπουργού για την νέου τύπου φορολόγηση των ακινήτων, δεν υπήρχε όταν έφευγαν οι ελεγκτές, ενώ πίστευαν και ότι, μετά από 18 μήνες διαβουλεύσεων, το νομοσχέδιο είχε πάρει το δρόμο του.
Θα πάρουν όμως άμεσα οι ίδιοι και μία «πρόγευση» για το τι μπορεί να επακολουθήσει, αν οι προϊστάμενοί τους σε Βρυξέλλες, Φραγκφούρτη και Ουάσιγκτον επιμείνουν στην σκληρή στάση τους, παραβλέποντας την πρόοδο που έχει επιτευχθεί και τις αξιώσεις της Αθήνας για ουσιαστική στήριξη από τους δανειστές της.
Οι προθέσεις των ελεγκτών πάντως θα αποκαλυφθούν «με το καλημέρα» που θα πουν στην Αθήνα, μόλις εκφράσουν την άποψή τους για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Αν φανεί πως τους καλύπτει -κατ' αρχήν τουλάχιστον- το σχέδιο Βρούτση, θα αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη πως δεν επιθυμούν να ανοίξουν άλλο ένα νέο μέτωπο με το Μαξίμου, την κυβερνητική πλειοψηφία και την κοινωνία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!


Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού,  ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ:Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ! 



ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ
*«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω». «Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.» ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!
«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν . Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος. ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, στο πλευρό του…)..Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, με ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ που έχει προβληθεί «μαχητής και ήρωας» σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξέσπασε στη κυριολεξία κατά των πρώην «συντρόφων» του, αποκαλύπτοντας ότι «προδόθηκε από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο».
«Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ», τόνισε ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ και συνέχισε καταπέλτης:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»
Στην ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, πως βλέπουν πλέον από δω και πέρα, «τα νέα του μάτια, τα νέα του ταξίδια και τι μήνυμα θέλει να δώσει στη νεολαία…», ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε με νόημα:-«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.»και συνέχισε: «Ξέρω ότι θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν. Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος!»
ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου αν στις δύσκολες στιγμές που περνάει, έχει κάποια συμπαράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε: «Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνω δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, θα συναντηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μας με τον Νίκο Κουνταρδά…)
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ ΣΤΟΝ LIFE 92.1 FM
Από την Ειδική Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Κουνταρδάς επέλεξε να μιλήσει αποκλειστικά στηνεκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τον Life 921 fm. O πρώην «μαχητής και ήρωας» του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις του, τονίζοντας τα παρακάτω: «Ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω αυτό και να μιλήσω στους αγαπημένους μου Ξανθιώτες, 6 μήνες μετά την παράδοσή μου. Κατάγομαι από το χωριό της Μάνδρας, όπου με ακούνε και θέλω να στείλω την αγάπη μου στο καφενείο της Μάνδρας. Εκεί μεγάλωσα….»
-Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου πως έτσι «ξαφνικά» αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια εξομολόγηση και τι ήταν αυτό που τον έκανε να παρέμβει ελεύθερα στην εκπομπή του, ο Νίκος Κουνταρδάς συνέχισε με έμφαση:
«κ. Παπαδόπουλε… Παραδόθηκα και πέθανα.
Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ. Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!»
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, τι δουλειά έχει αυτός, ένα φτωχόπαιδο από τη Μάνδρα, όταν οι περισσότεροι αναρχικοί στα Εξάρχεια είναι παιδιά βιομηχάνων ή οικονομημένων του Κολωνακίου…Τι δουλειά έχει με αυτό το σύστημα…», ο Νίκος Κουνταρδάς απαντά:«Τον αντιεξουσιαστικό χώρο όπως τον έζησα, αφού υποτίθεται είναι εναντίον όλων, έχουν κάνει επιθετικές ενέργειες ακόμα και στην εκκλησία. Εγώ έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα και ο Θεός με έχει σώσει .Έχω γλιτώσει πολλά σχέδια εξόντωσης . Ακούνε κάποιον τώρα που τον θεωρούνε νεκρό, αλλά χαμογελάω με αυτούς! Έξη μήνες από την παράδοσή μου στη Γάδα είμαι πιο δυνατός και συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσω πιο δυναμικά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.»
-Πάνος Παπαδόπουλος: Από πόσο χρονών κύριε Κουνταρδά μπήκατε στον αντιεξουσιαστικό χώρο;
«Από τα 14… Έχω περάσει από όλες τις μπάντες της κοινωνίας για να τις ζήσω και μπορώ να μιλήσω. Έχω περάσει από Κολωνάκι, από Εξάρχεια, από Ξάνθη και Μάνδρα, στη Μητρόπολη στην Αθήνα έχω ζήσει.

Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!! Τα είχα σκεφτεί όλα για αυτή την ενέργεια που θα αποκτούσε παγκόσμιο κύρος και θα σήκωνα όλο το βάρος μόνος μου, όλη την ευθύνη. Θέλω να μεταφέρω ότι με την αγνότητα του πολεμιστή και με ένα μίσος εναντίον όλων , θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Θα το βρούνε από τον Θεό και πίστεψε πως δεν υπήρξε κανένας πιο ΑΘΕΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

«Ο λόγος που παραδόθηκα ήταν να καταγγείλω το σχέδιο εξόντωσής μου. Μήνες έξω κατέστρωσαν πολλά σχέδια για να με εξοντώσουν αλλά τα αντιλήφθηκα όλα. Με τα χρόνια απέκτησα διορατικότητα, παρατηρητικότητα. Δεν είμαι υπερβολικός , Μπόρεσα και τους ξέφυγα.
ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ;
«14 χρονών στην Ξάνθη είχαμε φτιάξει μία δήθεν ομάδα παραβατικότητας με συμμαθητές στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Από τότε ξεκίνησα.
Το θέμα είναι να είσαι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους , δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα «αντί» σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας».
«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο…».
«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν .
-Φοβάστε για τη ζωή σας δηλαδή;
-Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος. Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές…

-Πάνος Παπαδόπουλος: Τι θα κάνετε από δω και πέρα δηλαδή…;
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: «ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ»
«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό προς όλους τους ξεφτίλες».
Σχόλιο..Μπράβο του, έστω και αργά κατάλαβε την αλήθεια. Είναι η αλήθεια που φωνάζουμε όλοι...αλλά κάποιοι προσπαθούν με έντεχνο τρόπο να τις διαβάλουν και να τις χλευάσουν...
 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ - ''Εκτέλεσαν το παιδί μου σαν να ήταν αρνί''

Στο Extra 3 μίλησε πριν από λίγο ο πατέρας του δολοφονημένου Γιώργου Φουντούλη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του παιδιού του έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηρακλειο. «Τον εκτέλεσαν σαν να ήταν αρνί», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του. 
 
Όπως έκανε γνωστό, ο γιος του είχε σπουδάσει φυσικοθεραπευτής.  
 
Απόψε μου είπε ότι πάει για καφέ και κάποιοι τον εκτέλεσαν σαν αρνί, δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου .
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ - Δολοφόνησαν εθνικιστές έξω από τα γραφεία της ΧΑ στην λεωφόρο Ηρακλείου

Δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κατά στελεχών του κόμματος στην λεωφόρο Ηρακλείου 426 σημειώθηκε πριν από λίγο.
Μία μοτοσυκλέτα Honda Varadero. έφτασε τους τρεις πολίτες που πήγαν να ανοίξουν τα γραφεία του κόμματος, ο συνοδηγός με εξαιρετική εκπαίδευση και ψυχραιμία, σήκωσε το όπλο (μάλλον με αυτόματο πιστόλι των 9 mm) και εν ψυχρώ σκότωσε δύο από αυτούς τραυματίζοντας έναν τρίτο.
Οι νεκροί είναι ηλικίας 20 και 26 ετών.
Ο τρίτος είναι τραυματισμένος βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς" (κατ'άλλες πηγές στο Αγία Όλγα).
Να σημειωθεί πως τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται κοντά στην Εφορία του Ν. Ηρακλείου (λεωφόρος Ηρακλείου 426)  ενώ δίπλα ακριβώς απο την Εφορία είναι το Αστυνομικό Τμήμα.
Πρόκειται για την πλέον αιματηρή τρομοκρατική επίθεση από την εποχή της "17 Νοέμβρη"
Τους πολιτικούς-ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας των δύο νέων και του τραυματισμού του τρίτου τους ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι.
Αλλά αυτές τις στιγμές απαιτείται πάνω απ'όλα ψυχραιμία.
Δεν θα πρέπει να παίξουμε, ως Έλληνες πολίτες, το παιχνίδι αυτών που θέλουν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα και να την κάνουν Συρία.
Η πατριωτική παράταξη πληρώνει για μία ακόμα φορά βαρύ φόρο αίματος μετά τις δολοφονίες της 17ης Νοέμβρη από το 1975 μέχρι και την διάλυσή της δέκα χρόνια πριν...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

NOMOΣΧΕΔΙΟ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - Όλες οι διατάξεις του ρατσιστικού -για τους Έλληνες - ν/σ

Στην τελική ευθεία προώθησης του εθνοκτόνου "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου για να ψηφιστεί από την Βουλή, έχουμε εισέλθει πλέον μετά την κατάθεση από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπος Αθανασίου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
 
Προβλέπεται η αναστολή της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων που συνδέονται με ρατσιστικές ενέργειες από έναν έως έξι μήνες και βαριά διοικητικά πρόστιμα που φθάνουν τα 100.000 ευρώ.
 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, η υποκίνηση κάθε μορφής ρατσιστικής βίας διώκεται αυτεπαγγέλτως και τιμωρείται με ποινές φυλάκισης τουλάχιστον έξι μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή από 15.000 έως 30.000 ευρώ, ενώ τα θύματα δεν είναι υποχρεωμένα να καταβάλλουν το σχετικό παράβολο για να καταγγείλουν τις εις βάρος τους ενέργειες.
 
 Το σχέδιο νόμου προβλέπει βαρύτερη ποινική μεταχείριση στις περιπτώσεις που οι πράξεις τελούνται από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο. Κυρώσεις μπορεί να επιβάλλει επίσης και το ΕΣΡ, εάν διαπιστωθεί ότι τα αδικήματα διαπράττονται μέσω ραδιοφωνικής ή τηλεοπτικής εκπομπής. 
 
Εισερχόμαστε έτσι σε μια προσπάθεια φίμωσης των πολιτικών κομμάτων εθνικού προσανατολισμού, αλλά και δημάρχων, βουλευτών, υπουργών με πατριωτική προδιάθεση, οι οποίοι ουσιαστικά δεν θα μπορούν πλέον να αναφέρονται σε ζητήματα όπως η λαθρομετανάστευση, εγκλήματα αλλοδαπών, υπεράσπιση εθνικών ιδεωδών, και της ορθοδοξίας ως βασικής θρησκευτικής συνιστώσας του ελληνικού Έθνους.
 
 
 
Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία του ν. 927/1979 περί «κολασμού πράξεων ή ενεργειών αποσκοπουσών εις φυλετικάς διακρίσεις», που κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπος Αθανασίου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και ο οποίος θα διαβιβαστεί στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, προκειμένου να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή, έχουν ως εξής: 
 
1. Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους
 
Με φυλάκιση τριών μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή 5.000 - 20.000 ευρώ τιμωρείται όποιος προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό και τη σωματική ακεραιότητα. Το ίδιο τιμωρείται όποιος με πρόθεση και με τα παραπάνω μέσα παροτρύνει σε διάπραξη φθοράς ή βλάβης πραγμάτων που χρησιμοποιεί από τις εν λόγω ομάδες, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη. 
 
Αν οι παραπάνω πράξεις είχαν ως αποτέλεσμα την τέλεση εγκλήματος, επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή 15.000 - 30.000 €. Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται και όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση ή ένωση προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των ανωτέρω πράξεων.
 
2. Δημόσιος εγκωμιασμός, άρνηση ή εκμηδένιση εγκλημάτων 
 
Επίσης, με τις ίδιες ποινές τιμωρείται και όποιος με πρόθεση δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. προφορικά, διά του Τύπου ή του διαδικτύου) εγκωμιάζει, επιδοκιμάζει, αρνείται κακόβουλα τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας ή κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, καθώς και του Ολοκαυτώματος και του ναζισμού, με τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή να ενέχει απειλητικό ή προσβλητικό χαρακτήρα κατά ομάδας προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό. 
 
* Η τέλεση των παραπάνω πράξεων από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο τιμωρείται με αυξημένη ποινή. 
 
3. Ευθύνη νομικών προσώπων ή ενώσεων προσώπων
 
Αν κάποια από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις τελέσθηκε προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων από νόμιμο εκπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ο υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να επιβάλει, με απόφασή του, σωρευτικά ή διαζευκτικά: α) διοικητικό πρόστιμο 10.000 - 100.000 €, β) αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, διαφημίσεις προμήθειες κ.ά. για διάστημα 1-6 μηνών. 
 
Αν οι πράξεις αυτές έχουν τελεστεί σε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή, οι κυρώσεις επιβάλλονται από το ΕΣΡ. 
 
4. Αυτεπάγγελτη δίωξη αδικημάτων ν. 927/1979
 
Οι πράξεις που περιγράφονται στο σχέδιο νόμου κατά των διακρίσεων καθώς και τα εγκλήματα που τελούνται συνεπεία αυτών διώκονται αυτεπαγγέλτως. Ο παθών, κατά την υποβολή της έγκλησης, όπως και όταν παρίσταται ως πολιτικών ενάγων, δεν καταβάλλει το σχετικό παράβολο υπέρ του Δημοσίου. 
 
Το εν λόγω νομοσχέδιο, όπως επισημαίνουν πηγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αποτελεί προϊόν -κατά το μεγαλύτερο μέρος- συγκερασμού των σχετικών προτάσεων που είχαν κατατεθεί στη Βουλή.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΕΙΛΕΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - «Αν δεν περάσει ο φόρος θα πέσει η κυβέρνηση»

«Ο φόρος θα περάσει γιατί αν δεν περάσει, θα πέσει η κυβέρνηση. Προφανώς, θα γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις και ο φόρος θα περάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτό το λέω γιατί δεν έχω καμία αντίρρηση, αν οι βουλευτές ρίξουν την κυβέρνηση. Και τότε θα αναθέσω στον Γιώργο Παπαδάκη το υπουργείο Οικονομικών. Τότε, θα δείτε ότι είναι αλλιώς στα παράθυρα και αλλιώς στην ηλεκτρική καρέκλα», είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Θα κάνω εκστρατεία για να γίνει ο Γιώργος Παπαδάκης, υπουργός Οικονομικών, εάν πέσει η κυβέρνηση», του ανέφερε ο υπουργός Υγείας προσθέτοντας ότι: «Θα ψηφίσω με τα δύο χέρια Γιώργο Παπαδάκη».
Αναφερόμενος στους αντιδρώντες του Κοινοβουλίου, είπε: «Οι βουλευτές είναι εκεί γι’ αυτό έχουν ψηφιστεί για να εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους του. Και η κοινή γνώμη θα πρέπει να καταλάβει ότι από εδώ και μπρος ζούμε με τα δικά μας λεφτά». Τόνισε δε ότι η χώρα έχει ανάγκη χρημάτων και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Και ξεκαθάρισε ότι οι βουλευτές έχουν ψηφίσει τα μέτρα για το ποσό των 3,5 δισ. ευρώ και το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην κατανομή του συγκεκριμένου ποσού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ; - Το πρώτο μεγάλο "ΟΧΙ" το είπε ο Ι.Μεταξάς στους δανειστές για να σωθεί ο λαός...

Τον Ιωάννη Μεταξά συνηθίζουμε να τον θυμόμαστε την 28η Οκτωβρίου με αφορμή το "ΟΧΙ" που είπε στο ιταλικό αίτημα για διέλευση των στρατευμάτων της και την παραχώρηση στρατηγικών σημείων στην χώρα, πρακτικά να τεθεί οικειοθελώς υπό εχθρική κατοχή.
Όμως ο μεγάλος Έλληνας πριν πει το "ΟΧΙ" στους επίδοξους κατακτητές, είχε πει το "ΟΧΙ" που αρνούνται να πουν οι νυν πολιτικοί: Στους δανειστές-τοκογλύφους που είχαν φέρει σε κατάσταση λιμοκτονίας τον ελληνικό λαό.
Ο Ι.Μεταξάς έγινε πρωθυπουργός στις 29 Απριλίου του ίδιου έτους. Οχι μέσα από κίνημα, αλλά μέσα από την ίδια τη Βουλή, η οποία του έδωσε μάλιστα πρωτοφανή πλειοψηφία 241 ψήφων, επικυρώνοντας τον διορισμό του ως πρωθυπουργού από τον βασιλέα Γεώργιο Β’ μετά τον ξαφνικό θάνατο του πρωθυπουργού Δεμερτζή.
Τον Απρίλιο του 1932, όταν η Ελλάδα κήρυττε ανεξέλεγκτη πτώχευση με την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Μαρή, για να περιδινηθεί έκτοτε στην εναλλαγή σειράς κυβερνήσεων, που, τελικά, δεν κατάφεραν να βρουν βιώσιμη λύση στο ζήτημα του χρέους.
Το 1932 το συνάλλαγμα από τις εξαγωγές της χώρας πήγαινε σε ποσοστό 81% για την εξυπηρέτηση του χρέους, τη στιγμή που στη Βουλγαρία το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 16% και στην Ουγγαρία, όπου ήταν και το μεγαλύτερο όλων των άλλων χωρών πλην της Ελλάδας, στο 48%.
Δύο εβδομάδες μετά την επικράτηση του Κινήματος της 4ης Αυγούστου, στις 20 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός επιβάλλει να καταβάλει η χώρα το 40% για το έτος '35-'36 και το 40% για το έτος '36-'37.
Ο Ι.Μεταξάς ανακοίνωσε τη συμφωνία στον Γεώργιο, παρόντος του βασιλιά της Αγγλίας Εδουάρδο H'. Λίγους μήνες αργότερα, όμως, την άνοιξη του 1937, το Συμβούλιο των Ομολογιούχων, μέσω της βρετανικής κυβέρνησης, ζητεί εκ νέου από την ελληνική το ποσοστό αυτό να ανέλθει στο 50% και ο Ι.Μεταξάς απλά "τους έστειλε στο διάολο".
Αυτό το "ΟΧΙ" το ξέρουν πολύ λίγοι, αλλά ήταν το ίδιο σημαντικό, ίσως και πιο σημαντικό από το "ΟΧΙ" που είπε τέσσερα χρόνια αργότερα στους επίδοξους κατακτητές.
Ο Ι. Μεταξάς δηλαδή ήταν ο πρωθυπουργός που αρνήθηκε να πληρώσει το δάνειο με τους επαχθείς όρους που είχαν επιβληθεί στην Ελλάδα από την βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique. Ετσι κατήγγειλε την δανειακή σύμβαση και κήρυξε χρεοστάσιο μέχρις ότου πειστούν να συζητήσουν τους όρους του.
Το βασικό επιχείρημα ήταν ότι "Δεν μπορεί να συνεχίσει η χώρα να πληρώνει το δάνειό της γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τεθεί εν κινδύνω η ύπαρξη και η κατάσταση της υγείας του ελληνικού λαού που κινδυνεύει με λιμοκτονία"!
Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι η Ελλάδα και η κυβέρνηση του Ι.Μεταξά δικαιώθηκαν από το Διεθνές Δικαστήριο δημιουργώντας νομικό προηγούμενο στο οποίο βασίστηκαν εν συνεχεία και άλλα κράτη για να κηρύξουν αδυναμία καταβολής πληρωμών!
Αυτό είναι μία απόδειξη μόνο αυτοί που λένε "ΟΧΙ" στην ειρήνη μπορούν να πουν "ΟΧΙ" και σε έναν πόλεμο.
Αυτή η πολιτική τάξη που κυβερνά την χώρα είπε να κατέβει η ελληνική σημαία από τα Ίμια.
Είναι δυνατόν να πει "ΟΧΙ" στους δανειστές;
Και πέρα από αυτά ας θυμήσουμε τι και ποια ευεργετικά μέτρα πήρε η κυβέρνηση του Ιωάννη Μεταξά σε μια Ελλάδα που είχε κηρύξει χρεοστάσιο, δηαδή είχε "πτωχεύσει" με τα σημερινά δεδομένα.
Αποδεικνύοντας ότι οι χώρες δεν πτωχεύουν. Πτωχεύουν οι πολιτικές και οι προδοτικές ηγεσίες:
Ιδού τι μέτρα ελήφθησαν υπέρ της Οικονομίας και των πολιτών:
1. Χαρίζονται τα αγροτικά δάνεια.
2. Ιδρύονται κρατικοί παιδικοί σταθμοί.
3. Η ανεργία μειώνεται από το 12% στο 2%. Πρακτικά, δηλαδή, εξαφανίζεται.
4. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους, ο προϋπολογισμός γίνεται πλεονασματικός.
5. Γίνεται ευρεία διανομή της γης, πλήθος αποξηράνσεων και αρδευτικών έργων, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της γεωργικής παραγωγής και του εισοδήματος των αγροτών.
6. Ξεκινούν, οι πρώτες γεωτρήσεις για άντληση πετρελαίου στο Κατάκολο Ηλείας.
7. Ιδρύεται το ΙΚΑ.
8. Ιδρύεται η Εργατική Εστία.
9. Καθιερώνεται η υποχρεωτική διαιτησία μεταξύ κεφαλαίου και εργαζομένων.
10. Καθιερώνεται το 8ωρο και η πληρωμή των υπερωριών.
11. Καθιερώνεται η υποχρεωτική αργία της Κυριακής.
12. Απαγορεύεται αυστηρά η παιδική εργασία.
13. Καθορίζονται κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων – το λεγόμενο «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και υπογράφονται οι πρώτες συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
14. Καθιερώνεται η Πρωτομαγιά ως επίσημη εθνική εργατική εορτή.
15. Καθιερώνεται η άδεια μετ’ αποδοχών.
16. Υλοποιείται το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα όλων των εποχών με τον επανεξοπλισμό, ουσιαστικά, των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Τα παραπάνω έγιναν από μία "δικτατορική-φασιστική", όπως λένε μέχρι σήμερα τα "παπαγαλάκια" του συστήματος, κυβέρνηση, εν μέσω μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και με μηδενική δυνατότητα δανειοληψίας λόγω του χρεοστασίου.
Και σήμερα ξηλώθηκαν από τους "δημοκράτες" ή μάλλον "δημοκρατιστές".
Οι συγκρίσεις με το σήμερα και τους Έλληνες πολιτικούς, απαγορεύνται γιατί μπορεί να χαρακτηριστείτε "ναζιστές"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η Τουρκία αποσταθεροποιείται και γίνεται απρόβλεπτη


131594g-erdogan-2
Του Βαγγέλη Αντωνιάδη

Είναι προφανές πως ο Ερντογάν επέλεξε να αντιπαρατεθεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ρωσία, αλλά, και με κράτη του περσικού κόλπου που στα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης του τον στήριξαν με μεγάλα επενδυτικά προγράμματα, οδηγώντας την Τουρκία στην θεαματική ανάπτυξη των τελευταίων ετών. Παράλληλα καταδικάζοντας την ανατροπή του Μοχάμεντ Μόρσι από τον αιγυπτιακό στρατό στέρησε από την Τουρκία την πιθανότητα διαπραγματεύσεων με την πολυπληθέστερη χώρα του αραβικού κόσμου. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως πρόσφατα το Αμπού Ντάμπι ακύρωσε την υλοποίηση επενδυτικού πλάνου αξίας δώδεκα δισεκατομμυρίων δολαρίων που προέβλεπε πως η εταιρεία εξόρυξης και εξαγωγής πετρελαίου θα κατασκεύαζε σειρά μεγάλων μονάδων σε ολόκληρη την γειτονική χώρα.

Ταυτόχρονα ο Ερντογάν είδε τις τουρκικές εξαγωγές στη μέση ανατολή να καταρρέουν και οριακά να αγγίζουν το 1/3 της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Παράλληλα ο Τούρκος ηγέτης αντιμετωπίζει πρόβλημα και στο εσωτερικό της χώρας του, καθώς στις αρχές του χρόνου ξεκίνησε πολιτικό διάλογο με τον φυλακισμένο αρχηγό του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Στο πλαίσιο του διαλόγου μέλη της τουρκικής κυβέρνησης και ηγετικά στελέχη του ΡΚΚ επισκέφθηκαν τον Οτσαλάν και κατέληξαν σε συμφωνία που προέβλεπε την καταρχήν αποχώρηση των ανταρτών από το τουρκικό έδαφος, με αντάλλαγμα την αναγνώριση δικαιωμάτων στην κουρδική μειονότητα και σταδιακή επιστροφή των ανταρτών στα σπίτια τους και σε ειρηνικά έργα.

Όμως στην διάρκεια ο Οτσαλάν διαφοροποίησε αισθητά την στάση του, αναβαθμίζοντας μονομερώς τον διάλογο στο επίπεδο της διαπραγμάτευσης, ζητώντας ταυτόχρονα να πραγματοποιήσει συναντήσεις με δημοσιογράφους και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση συνέχισης της ειρηνευτικής διαδικασίας την πλήρη ικανοποίηση των όρων του.

Πολλοί αναλυτές θεωρούν πως ο Οτσαλάν διαφοροποιούσε την στάση του ενθαρρυμένος από τις εξελίξεις στη Συρία όπου το κουρδικό στοιχείο έχει αυτονομηθεί πλήρως χαράσσοντας σαφείς διαχωριστικές γραμμές τόσο από την κυβέρνηση Ασαντ όσο και από τους αντικαθεστωτικούς ενώ παράλληλα πολιτικά στελέχη του ΡΚΚ εκμεταλλεύτηκαν τον τερματισμό των εχθροπραξιών και διεύρυναν θεαματικά την πολιτική τους επιρροή στην νοτιοανατολική Τουρκία.

Με το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και εκδημοκρατισμού που δημοσίευσε πρόσφατα ο Τούρκος πρωθυπουργός στόχος του ήταν να ικανοποιήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και να αποκτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων και το πολιτικό momentum στην διαπραγμάτευση με τον Κούρδο ηγέτη. Παρότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν αναφέρθηκε ευθέως στην κουρδική μειονότητα είναι προφανές πως οι προτάσεις του ήταν ένα σαφές και ταυτόχρονα θεαματικό άνοιγμα προς αυτή την πλευρά καθώς το πακέτο μεταρρυθμίσεων περιελάμβανε την μερική άρση απαγόρευσης της κουρδικής γλώσσας, την θεσμοθέτηση της διδασκαλίας της στα ιδιωτικά όχι όμως στα δημόσια σχολεία, την άδεια για μετονομασία των αμιγώς κουρδικών χωριών από τα Τουρκικά στη γλώσσα των Κούρδων και την ελεύθερη χρήση των φθόγγων Q,X,Y που δεν υπάρχουν στην τουρκική αλλά χρησιμοποιούνται ευθέως στην κουρδική γλώσσα. Όμως η κουρδική ηγεσία απέρριψε τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις του Τούρκου πρωθυπουργού χαρακτηρίζοντας της ανεπαρκείς για τον τερματισμό των εχθροπραξιών που μαίνονται στην περιοχή ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της επικεφαλής του κουρδικού κόμματος Ειρήνη και Δημοκρατία που διατηρεί στενές σχέσεις με το PKK Γκιουλντέν Κιζανάκ που δήλωσε το πακέτο μεταρρυθμίσεων δεν είναι επαρκές για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε η ειρηνευτική διαδικασία. Ενώ αναφέρθηκε και στις μεταρρυθμίσεις της τουρκικής κυβέρνησης που θα επιτρέψουν την διδασκαλία της κουρδικής γλώσσας σε ιδιωτικά αλλά όχι σε δημόσια σχολεία λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για προσβολή προς τον κουρδικό λαό καθώς η τουρκική κυβέρνηση επιτρέπει την διδασκαλία της μητρικής μας γλώσσας μόνο σε ιδιωτικά όχι που οι περισσότεροι νέοι αδυνατούν να έχουν πρόσβαση σαν να πρόκειται για ξένη γλώσσα.

Είναι γεγονός πως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν αποσκοπούν στην ενίσχυση του δημοκρατικού προφίλ του Ερντογάν που υπέστη ισχυρό πλήγμα εξ’ αιτίας της βίαιης καταστολής των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που συγκλόνισαν το περασμένο καλοκαίρι την χώρα και δεν αφορούσαν αποκλειστικά το κουρδικό στοιχείο καθώς ορισμένα από αυτά που αποσκοπούν στην επιστροφή περιουσιών χριστιανών που δημεύτηκαν στην ανατολική Τουρκία αλλά και στην ενίσχυση του Ισλαμικού χαρακτήρα της χώρας αφού ο Ερντογάν δήλωσε πως οι γυναίκες που απασχολούνται σε δημόσιες υπηρεσίες με εξαίρεση τις δυνάμεις ασφαλείας,τις ένοπλες δυνάμεις και το δικαστικό σώμα θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ισλαμική μαντίλα εξέλιξη που προκάλεσε την οργή των κεμαλιστών. Ενώ απογοήτευσε και η διατήρηση απαγόρευσης της θεολογικής σχολής της Χάλκης και η μη αναφορά στην πολυπληθή μειονότητα των Αλεβιτών Μουσουλμάνων Σούφηδων, κλάδου του Σιητικού Ισλάμ της οποίας τα τεμένη δεν αναγνωρίζονται επίσημα από το τουρκικό κράτος.

Προφανές είναι λοιπόν πως ο Τούρκος πρωθυπουργός αντιμετωπίζει ένα πραγματικά εχθρικό περιβάλλον τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του πολύχρωμου ψηφιδωτού που λέγεται Τουρκία. Γίνεται λοιπόν σαφές πως η γειτονική χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς η φιλοδοξία της αναδειχθεί σε ηγετική δύναμη της περιοχής ενέχει πλέον τον κίνδυνο εσωτερικής αποσταθεροποίησης αλλά και της διεθνούς απομόνωσης, που υπονομεύει τα θεμέλια των κεκτημένων των τελευταίων ετών.
http://www.elkeda.gr/ http://kostasxan.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7086.html

"ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ... - Οι εμφανίσεις της Θεοτόκου πλάϊ στους μαχητές μας

Στο μέτωπο, σ' όλη τη γραμμή, από τη γαλανή θάλασσα του Ιονίου μέχρι ψηλά τις παγωμένες Πρέσπες, ο Ελληνικός Στρατός άρχιζε να βλέπει παντού το ίδιο όραμα, γράφει σε ένα πολύ ενδιαφέρον σημείωμα το agioritikovima.gr:
"Έβλεπε τις νύχτες μια γυναικεία μορφή να προβαδίζει ψηλόλιγνη, αλαφροπερπάτητη, με την καλύπτρα της αναριγμένη από το κεφάλι στους ώμους.
Την αναγνώριζε, την ήξερε από παλιά, του την είχαν τραγουδήσει όταν ήταν μωρό κι ονειρευόταν στην κούνια. Ήταν η μάνα η μεγαλόψυχη στον πόνο και στην δόξα, η λαβωμένη της Τήνου, η υπέρμαχος Στρατηγός.
Γράμμα από τη Μόροβα
Ο Τάσος Ρηγόπουλος, στρατευμένος στην Αλβανία το 1940, έστειλε από το μέτωπο το παρακάτω γράμμα στον αδελφό του.
«Αδελφέ μου Νίκο.
Σου γράφω από μια αετοφωλιά, τετρακόσια μέτρα ψηλότερη από την κορυφή της Πάρνηθας. Η φύση τριγύρω είναι πάλλευκη. Σκοπός μου όμως δεν είναι να σου περιγράψω τα θέλγητρα μιας χιονισμένης Μόροβας με όλο το άγριο μεγαλείο της. Σκοπός μου είναι να σου μεταδώσω αυτό που έζησα, που το είδα με τα μάτια μου και που φοβάμαι μήπως, ακούγοντάς το από άλλους, δεν το πιστέψεις.
Λίγες στιγμές πριν ορμήσουμε για τα οχυρά της Μόροβας,  σε απόσταση καμμιά δεκαριά μέτρων μια ψηλή μαυροφόρα να στέκει ακίνητη.
- Τις ει; Μιλιά...
Ο σκοπός θυμωμένος ξαναφώναξε:
- Τις ει;
Τότε, σαν να μας πέρασε όλους ηλεκτρικό ρεύμα, ψιθυρίσαμε:Η ΠΑΝΑΓΙΑ!
Εκείνη όρμησε εμπρός σαν να είχε φτερά αετού. Ε­μείς από πίσω της. Συνεχώς την αισθανόμασταν να μας μεταγγίζει αντρειοσύνη. Ολόκληρη εβδομάδα παλαίψαμε σκληρά, για να καταλάβουμε τα οχυρά Ιβάν-Μόροβας.
Υπογραμμίζω πως η επίθεσή μας πέτυχε τους Ιτα­λούς στην αλλαγή των μονάδων τους. Τα παλιά τμήμα­τα είχαν τραβηχθεί πίσω και τα καινούργια... κοιμόνταν! Το τι έπαθαν δεν περιγράφεται. Εκείνη ορμούσε πάντα μπροστά. Κι όταν πια νικητές ροβολούσαμε προς την ανυπεράσπιστη Κορυτσά, τότε η Υπέρμαχος έγινε ατμός, νέφος απαλό και χάθηκε».

Θαύμα στο Μπούμπεση
Ένα ζωντανό θαύμα της Παναγίας έζησαν στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο οι στρατιώτες του 51ουανεξαρτήτου τάγματος, με διοικητή τον ταγματάρχη Πετράκη, στην κορυφογραμμήτου Ροντένη, δεξιά της θρυλικής Κλει­σούρας.
Κάθε βράδυ, από τις 22-1-41 και έπειτα, στις 9.20 ακριβώς, το Βαρύ Ιταλικό πυροβολικό άρχιζε βολή ε­ναντίον του τάγματος Πετράκη και του δρόμου, άπ' ό­που περνούσαν τα μεταγωγικά. Πέρασαν ημέρες και το κακό συνεχιζόταν, δημιουργώντας εκνευρισμό και α­πώλειες.
Τολμηροί ανιχνευτές των εμπροσθοφυλακών και αεροπόροι εξαπολύθηκαν μέχρι βαθιά στις Ιταλικές γραμμές, αλλά επέστρεψαν άπρακτοι. Δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα Ιταλικά πυροβόλα, ίσως γιατί οι Ιτα­λοί κάθε βράδυ τα μετακινούσαν.
Ήταν όμως απόλυτη ανάγκη να εντοπισθούν οι εχ­θρικές θέσεις. Ένα βράδυ του Φεβρουαρίου ακούστη­καν πάλι οι ομοβροντίες των Ιταλικών κανονιών.
—Παναγίαμου, φώναξε τότε ο ταγματάρχης εντε­λώς αυθόρμητα, βοήθησε μας!Σώσε μας άπ' αυτούς τους δαίμονες.
Αμέσως στο βάθος πρόβαλε ένα φωτεινό σύννεφο.
Σιγά-σιγάσχημάτισε κάτι σαν φωτοστέφανο. Και κάτω άπ' αυτό μερικά ασημένια συννεφάκια σχημάτισαν τημορφή της Παναγίας,η οποία άρχισε να γέρνει προς τη γη και στάθηκε σ' ένα φαράγγι, ανάμεσα σε δύο υ­ψώματα του Μπούμπεση. Το όραμα το είδαν όλοι στο τάγμα και ρίγησαν.
— Θαύμα! βροντοφώναξε ο ταγματάρχης.
— Θαύμα! Θαύμα! επανέλαβαν ον στρατιώτες και σταυροκοπήθηκαν.
Αμέσως έφυγε ένας σύνδεσμος με σημείωμα του Πετράκη για την πυροβολαρχία τού Τζήμα. Σε δέκα λε­πτά βρόντησαν τα ελληνικά κανόνια και σε είκοσι εσίγησαν τα ιταλικά. Οι οβίδες μας είχαν πετύχει απόλυτα τον στόχο.

Ο βλάσφημος ανθυπασπιστής
altΟ Χρήστος Βέργος, επιστρατευμένος στον πόλεμο της Κορέας, διηγείται:
«Ήμουν ανθυπασπιστής στο τάγμα της Κορέας. Δεν πίστευα πουθενά, παρά μόνο στη δύναμη των βαρέων όπλων που κατεύθυνα. Επί πλέον ήμουν αδιόρθωτα βλάσφημος. Όλες οι βλασφημίες μου συγκεντρώνον­ταν στην Παναγία. Όσοι με άκουγαν ανατρίχιαζαν. Οι φαντάροι μου έκαναν τον σταυρό τους, για να μην τους βρει κακό. Oι ανώτεροί μου διαρκώς με παρατηρού­σαν και με τιμωρούσαν. Ώσπου μια νύχτα έζησα ένα ολοφάνερο θαύμα. Ξημέρωνε η 7ηΑπριλίου 1951. Με τη διμοιρία μου είχα καταλάβει μια πλαγιά σε ύψωμα κοντά στον 38οπαράλληλο. Μέχρι τα ξημερώματα έμεινα άγρυπνος στο όρυγμα μου μαζί με τον στρατιώτη Σταύρο Αδαμάκο.
Όταν ρόδιζε η αυγή, οπότε δεν υπήρχε φόβος αιφνιδιασμού, αποκοιμήθηκα. Είδα τότε ένα όνειρο που με συνετάραξε:
Μία γυναίκα στα μαύρα ντυμένη, με αγνή ομορφιά και γλυκύτατη φωνή, με πλησιάζει και με ρωτά ακουμ­πώντας το χέρι στον ώμο μου:
-Θέλεις να βρίσκομαι κοντά σου Χρήστο;Ένοιωσα τότε μια βαθειά αγαλλίαση.
- Και ποια είσαι συ; τη ρώτησα.

Τότε εκείνη άλλαξε έκφραση και με παρατήρησε αυστηρά:
-Γιατί, Χρήστο, διαρκώς με βρίζεις;
- Πρώτη φορά σε βλέπω! διαμαρτυρήθηκα. Πως είναι δυνατό να βρίζω μια άγνωστή μου;
- Ναι, Χρήστο, επέμεινε εκείνη πιο αυστηρά. Με βρίζεις. Εγώ όμως είμαι πάντα κοντά σε σένα και σ' ό­λους τους στρατιώτες τού τάγματος. Γιατί δεν πηγαίνετε στο Πουσάν, ν' ανάψετε κεριά στ' αδέλφια σας που έ­χουν ταφεί εκεί;

Μ' αυτή τη φράση ξύπνησα τρομαγμένος. Ο Σταύ­ρος δίπλα μου με κοίταζε σαστισμένος.
- Κύριε ανθυπασπιστά, κάτι έχεις, μου είπε. Βογγούσες και παραμιλούσες στον ύπνο σου.
Τού διηγήθηκα το όνειρο μου και καταλήξαμε πως ήταν αποτέλεσμα κοπώσεως και συζητήσεων γύρω από τους νεκρούς τού Πουσάν.
Ενώ όμως λέγαμε αυτά. ξαναβλέπω τη γυναίκα τού ονείρου μου μπροστά μου.
-Αδαμάκο! βάζω μια φωνή. Η γυναίκα... Αυτή... Να... τη βλέπεις;
Εκείνος προσπαθούσε να με καθησυχάσει, αλλά που εγώ! Η μαυροφορεμένη γυναίκα με την αγνή ο­μορφιά και τη γλυκύτατη φωνή στάθηκε κοντά μου και μου είπε:
- Μη φοβάσαι... Μη φοβάσαι, παιδί μου. Είμαι η Παναγία. Σας προστατεύω όλους παντού και πάντοτε. Αλλά θέλω από σένα να μη με βρίσεις ούτε στις δυ­σκολότερες στιγμές της ζωής σου.

Πέφτω αμέσως ταραγμένος να φιλήσω τα πόδια της. Εκείνη όμως είχε γίνει άφαντη. Έκλαψα τότε άπ' τα βάθη της καρδιάς μου ένα κλάμα ανακουφίσεως και χαράς, εγώ που δεν είχα κλάψει ποτέ στη ζωή μου».
Ο  Ν. Ντραμουντανός διηγείται μία θαυμαστή εμπει­ρία του από τον πόλεμο του '40
«Ο λόχος μας πήρε διαταγή να καταλάβει ένα προ­χωρημένο ύψωμα για προγεφύρωμα. Στήσαμε ταμ­πούρι μέσα στα βράχια. Μόλις τακτοποιηθήκαμε, άρχι­σε να πέφτει πυκνό χιόνι. Έπεφτε αδιάκοπα δύο μερό­νυχτα κι έφτασε σε πολλά μέρη τα δύο μέτρα. Απο­κλειστήκαμε από την επιμελητεία. Καθένας είχε τροφές στο σακκίδιό του για μία ημέρα.
Από την πείνα και το κρύο δεν λάβαμε πρόνοια «δια την αύριον» και τις κα­ταβροχθίσαμε.
Από κεϊ και πέρα άρχισε το μαρτύριο. Τη δίψα μας τη σβήναμε με το χιόνι, αλλά η πείνα μας θέριζε. Πε­ράσαμε έτσι πέντε μερόνυχτα. Σκελετωθήκαμε. Το ηθι­κό μας το διατηρούσαμε ακμαίο, αλλά η φύση έχει και τα όριά της. Μερικοί υπέκυψαν. Το ίδιο τέλος περιμέ­ναμε όλοι «υπέρ πίστεως και πατρίδος».
Τότε μία έμπνευση τού λοχαγού μας έκανε το θαύ­μα!Έβγαλε άπ' τον κόρφο του μία χάρτινη εικόνα της Παναγίας, την έστησε στο ψήλωμακαι μας κάλεσε γύ­ρω του:
—Παλληκάρια μου! είπε. Στην κρίσιμη αυτή περί­σταση ένα θαύμα μόνο μπορεί να μας σώσει. Γονατίστε, παρακαλέστε την Παναγία, τη μητέρα του Θεαν­θρώπου, να μας βοηθήσει!
Πέσαμε στα γόνατα, υψώσαμε τα χέρια, παρακαλέ­σαμε θερμά.Δεν προλάβαμε να σηκωθούμε κι ακού­σαμε κουδούνια.Παραξενευτήκαμε και πιάσαμε τα ό­πλα. Πήραμε θέση «επί σκοπόν».
Δεν πέρασε ένα λεπτό και βλέπουμε ένα πελώριο μουλάρι να πλησιάζει κατάφορτο. Ανασκιρτήσαμε!Ζώο χωρίς οδηγό να περνά το βουνό, μ' ένα μέτρο χιόνι — το λιγώτερο — ήταν εντελώς αφύσικο. Καταλά­βαμε:Το οδηγούσε η Κυρία Θεοτόκος. Την ευχαρι­στήσαμε όλοι μαζί ψάλλοντας σιγανά, μα ολόκαρδα, το «Τη υπερμάχω» και άλλους ύμνους της.

Το ζώο είχε πάνω του μία ολόκληρη επιμελητεία από τρόφιμα: κου­ραμάνες, τυριά, κονσέρβες, κονιάκ και άλλα.
Πολλές κι απίστευτες κακουχίες πέρασα στον πόλε­μο. Αλλ' αυτή μου μένει αξέχαστη, γιατί δεν είχε διέ­ξοδο. Την έδωσε όμως η Παναγία».
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:
"ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ"-ΕΚΔΟΣΗ 33Η
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ-ΩΡΩΠΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  2011
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

H σχέση των δαιμόνων με τα ATIA












Απο το βιβλιο του Σεραφείμ Ροουζ Ορθοδοξία Η θρησκεία του μέλλοντος (μπορείτε να το βρείτε εδωhttp://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/gerontikon/seraphim_rose_orthodoxy_and_the_religion_of_the_future.htm#06)
Η Ορθόδοξη φιλολογία έχει πολλά παραδείγματα δαιμονικών εκδηλώσεων, οι οποίες ταιριάζουν ακριβώς με το φαινόμενο των UFO: εμφανίσεις «συμπαγών» όντων και αντικειμένων (είτε των ίδιων των δαιμόνων είτε των φανταστικών δημιουργιών τους), τα οποία ξαφνικά «υλοποιούνται» και «αποϋλοποιούνται», πάντα με σκοπό να προκαλέσουν τρόμο, δέος και σύγχυση σε ανθρώπους, οδηγώντας τους τελικά στην απώλεια. Οι βίοι των αγίων Αντωνίου του Μεγάλου, του 4ου αιώνα, και Κυπριανού του πρώην μάγου, του 3ου αιώνα, είναι γεμάτοι με τέτοια επεισόδια.




MMΟ βίος του αγίου Μαρτίνου της Tours (+397) από το μαθητή του Σουλπίτιο Σεβήρο, έχει ένα ενδιαφέρον παράδειγμα δαιμονικής ισχύος σε συνδυασμό με μια παράξενη «υλική» εκδήλωση που μοιάζει με τις σημερινές «στενές επαφές» με UFO: Ένας νέος ονόματι Ανατόλιος έγινε μοναχός κοντά στο μοναστήρι του αγίου Μαρτίνου, αλλά από ψεύτικη ταπείνωση έπεσε θύμα δαιμονικής πλάνης. Φανταζόταν ότι διαλεγόταν με «αγγέλους», και με σκοπό να πείσουν τους άλλους για την αγιότητά του, αυτοί οι «άγγελοι» συμφώνησαν να του δώσουν «ένα λαμπρό ένδυμα από τον ουρανό» ως σημείο της «δύναμης του Θεού» που κατοικούσε στο νεαρό. Μια βραδυά γύρω στα μεσάνυχτα ακούστηκε τρομερός υπόκωφος κρότος από πόδια που χόρευαν κι ένα βουητό σαν από πολλές φωνές στο ερημητήριο, και το κελλί του Ανατόλιου άστραψε από φως. Μετά έγινε σιωπή, και ο παραπλανημένος ξεπρόβαλε από το κελλί του με το «ουράνιο» ρούχο. «Έφεραν ένα φως και επιθεωρούσαν όλοι προσεκτικά το ένδυμα .Ήταν υπερβολικά απαλό, με ανυπέρβλητη ελκυστικότητα και με χρώμα λαμπερό κόκκινο, αλλά ήταν αδύνατον να προσδιορίσουν τη φύση του υλικού. Ταυτόχρονα, κάτω από τον πιο εξονυχιστικό έλεγχο από μάτια και δάχτυλα, έμοιαζε να είναι ένα ένδυμα και τίποτε άλλο».



Το επόμενο πρωί, ο πνευματικός πατέρας του Ανατόλιου τον πήρε από το χέρι με σκοπό να τον οδηγήσει στον άγιο Μαρτίνο, για να ανακαλύψει αν αυτό ήταν όντως κόλπο του διαβόλου. Φοβισμένος, ο παραπλανημένος αρνήθηκε να πάει, «και καθώς τον εξανάγκαζαν να πάει τη θέλησή του, το ένδυμα εξαφανίστηκε μέσα από τα χέρια εκείνων που τον τραβούσαν». Ο συγγραφέας της αφήγησης (ο οποίος είτε είδε το συμβάν ο ίδιος είτε το άκουσε από αυτόπτη μάρτυρα) συμπεραίνει ότι «ο διάβολος ήταν ανίκανος να συνεχίσει τις παραισθήσεις του ή να αποκρύψει τη φύση τους όταν θα υποβάλλονταν στα μάτια του Μαρτίνου». «Ήταν τόσο ολοκληρωτικά στην εξουσία του να βλέπει τον διάβολο, που τον αναγνώριζε κάτω από οποιαδήποτε μορφή, είτε διατηρούσε το δικό του χαρακτήρα είτε μεταμορφωνόταν σε κάποιο από τα ποικίλα σχήματα της ‘’πνευματικής ανομίας’’» - περιλαμβανομένων των μορφών των ειδωλολατρικών θεών και της εμφάνισης του ίδιου του Χριστού, με βασιλικά ενδύματα και στέμμα και περιβεβλημένου με λαμπρό κόκκινο φως».*

Είναι φανερό ότι οι εκδηλώσεις των σημερινών «ιπτάμενων δίσκων» είναι κατά πολύ εντός των ορίων της «τεχνολογίας» των δαιμόνων· πραγματικά, τίποτα άλλο δεν τις εξηγεί τόσο καλά. Οι πολυσχιδείς δαιμονικές απάτες της Ορθόδοξης φιλολογίας έχουν προσαρμοστεί στην μυθολογία του εξώτερου διαστήματος, τίποτα περισσότερο· ο προαναφερόμενος Ανατόλιος σήμερα θα ήταν απλώς γνωστός ως ένας «επικοινωνών». Και ο σκοπός των «αγνώστου ταυτότητας» αντικειμένων σε τέτοιες διηγήσεις είναι ξεκάθαρος: να προκαλέσουν δέος με μια αίσθηση του «μυστηριώδους» σ’ αυτούς που βλέπουν, και να παράγουν «αποδείξεις» για τις «ανώτερες διάνοιες» («αγγέλους», αν το θύμα πιστεύει σ’ αυτούς, ή «διαστημικούς επισκέπτες» για το σύγχρονο άνθρωπο), και μ’ αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν εμπιστοσύνη για το μήνυμα που θέλουν να μεταδώσουν. Θα δούμε αυτό το μήνυμα παρακάτω.

Μια δαιμονική «απαγωγή» πολύ κοντινή με τις «απαγωγές» από UFO περιγράφεται στο βίο του αγίου Νείλου της Σόρα, του ιδρυτή της μοναστικής ζωής στη Ρωσία το 15ο αιώνα. Λίγον καιρό μετά το θάνατο του αγίου ζούσε στο μοναστήρι του ένας ιερέας με το γιο του. Μια φορά, καθώς το παιδί είχε σταλεί για ένα θέλημα, «ξαφνικά ήρθε σ’ αυτόν ένας παράξενος άνθρωπος που τον άρπαξε και τον πήγε, πάνω στον άνεμο λες, σ’ ένα αδιαπέραστο δάσος, φέρνοντάς τον σ’ ένα μεγάλο δωμάτιο στην κατοικία του και βάζοντάς τον στη μέση αυτής της καλύβας, μπροστά στο παράθυρο». Όταν ο ιερέας και οι μοναχοί προσευχήθηκαν για τη βοήθεια του αγίου Νείλου στην ανεύρεση του παιδιού, ο άγιος «έσπευσε προς βοήθειαν του παιδιού και στάθηκε μπροστά στο δωμάτιο όπου στεκόταν το αγόρι, και όταν χτύπησε το πλαίσιο του παραθύρου με το ραβδί του το κτίριο σείστηκε και όλα τα ακάθαρτα πνεύματα έπεσαν στη γη». Ο άγιος είπε στο δαίμονα να επιστρέψει το παιδί στο μέρος απ’ όπου το είχε πάρει, και μετά εξαφανίστηκε. Τότε, μετά από κάποια ουρλιαχτά των δαιμόνων, «ο ίδιος παράξενος άρπαξε το παιδί και τον έφερε στη Σκήτη σαν τον άνεμο... και βάζοντάς το πάνω σε μια θημωνιά, έγινε άφαντος». Αφ’ ότου το είδαν οι μοναχοί, «το παιδί τους είπε όλα όσα του συνέβησαν, τι είχε δει και ακούσει. Κι από εκείνη τη στιγμή αυτό το αγόρι έγινε πολύ μαζεμένο, σαν να είχε αποχαυνωθεί. Ο ιερέας, έντρομος, εγκατέλειψε τη σκήτη μαζί με το γιο του». (Η Θηβαΐδα του Βορρά). Σε μια παρόμοια δαιμονική «απαγωγή» στη Ρωσία του 19ου αι., ένας νεαρός, αφ’ ότου τον καταράστηκε η μητέρα του, έγινε σκλάβος ενός «παππού» δαίμονα για δώδεκα χρόνια και ήταν ικανός να εμφανίζεται αοράτως μεταξύ των ανθρώπων με σκοπό να βοηθάει το δαίμονα να σπέρνει σύγχυση ανάμεσά τους.**

Ακούστε τον Ευαγ.Κουτρουμπέλη απο το 17ο λεπτό








ΠΗΓΗ

Η αλήθεια πίσω από το Ψέμα

Κουράκης: "O ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις όταν γίνει κυβέρνηση"

Ο «υπεύθυνος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία» Τάσος Κουράκης, σε σημερινές του δηλώσεις υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ όταν θα γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις ως έχουν αυτή τη στιγμή.
Τα παραπάνω δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Alpha 9.89".
Στο ίδιο κλίμα κινήθηκαν άλλωστε και οι δηλώσεις της Ελένης Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ η οποία χαρακτήρισε "απολίθωμα του παρελθόντος" τις παρελάσεις με τον τρόπο που γίνονται.
Θα καταργηθούν :
Δεν θα καταργηθούν – θα επιβληθούν :
 
 Και για άλλα τέτοια θέματα εδώ

Νέα μέτρα απαιτεί η Τρόικα

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ
«Κόψτε μισθούς, συντάξεις σε ΔΕΚΟ και αστυνομικούς - Κλείστε ΕΑΣ-ΕΛΒΟ»

Νέα μέτρα απαιτεί η Τρόικα, που θα περιλαμβάνουν, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις αστυνομικών,κλείσιμο ΕΑΣ και ΕΛΒΟ,κόψιμο στις παροχές υγείας (ουσιαστιά αντί για νοσοκομείο θα έχουμε αναρρωτήριο), κλέισιμο νοσοκομείων, κλείσιμο δομών του Δημοσίου ακόμα και υπουργείου!

Εάν αυτά τα μέτρα περάσουν τότε στη χώρα δεν θα έχει μείνει τίποτα πλέον όρθιο, και οποιαδήποτε συζήτηση περί ανάκαμψης θα είναι παντελώς αστεία.Η τρόικα επιμένει για μέτρα ύψους 2 δισ.ευρώ, και τα εγχώρια ΜΜΕ προσπαθούν να αλλάξουν την ονομασία τους και να τα "βαφτίσουν" "στοχευμένες παρεμβάσεις". Στοχευμένες θα είναι, απλά όλοι μας θα είμαστε μέσα στο "στόχο".

Υπόθεση εργασίας με έξι ουσιαστικά κενά είναι η ομαλή εκτέλεση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας με την κυβέρνηση να οφείλει, σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικας, να βάλει λουκέτο σε ΕΑΣ και ΕΛΒΟ αλλά και να βρει μέτρα ύψους 2 δισ. ευρώ για το 2014, ώστε να ξεκλειδώσουν οι υπόλοιπες συζητήσεις.  

«Η τρόικα θα είναι σε θέση να συνεχίσει τη συνεδρία αξιολόγησης στην Αθήνα μόνο όταν οι ελληνικές Αρχές μας αποστείλουν αρκετά στοιχεία ώστε να έχει νόημα να πραγματοποιηθούν ουσιαστικές συζητήσεις δια ζώσης», δηλώνει στην εφημερίδα Real News ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν  Σάιμον Ο' Κόνορ, καθώς η ημερομηνία επιστροφής των ελεγκτών στην Αθήνα παραμένει ανοιχτή.

Κύκλοι της Κομισιόν εξηγούν ότι «υπό αυτή την προϋπόθεση, επιστροφή στις αρχές Νοεμβρίου θα μπορούσε να είναι εφικτή». Πρώτα όμως, θα ανακοινωθούν το κλείσιμο των ΕΑΣ και ΕΛΒΟ, η κινητικότητα των 12.500 δημοσίων υπαλλήλων, η πληρωμή των χρεών σε ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ, ο νέος κώδικας των δικηγόρων και η πρόθεση της κυβέρνησης να συζητήσει επί της ουσίας για τα μέτρα ύψους 2 δισ. ευρώ του 2014.

Τα έξι κενά του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής έχουν προσδιοριστεί ήδη στο επίπεδο του Euro Working Group (EWG) και είναι τα εξής:

Το κενό του Ιουλίου, ήτοι τα τέσσερα ορόσημα για τη δόση του 1δισ.
Το δημοσιονομικό κενό του 2014 (του Προϋπολογισμού που παρουσιάζεται τώρα για το επόμενο έτος)
Το χρηματοδοτικό κενό που προκύπτει από τις ανάγκες κάλυψης ομολόγων που λήγουν το 2014 αγγίζει τα 6 δισ.
Το κενό ή αλλιώς απόκλιση από τον στόχο του δημοσίου χρέους που θα συζητηθεί το καλοκαίρι και θα λυθεί- μεταξύ άλλων- με αναδιάρθρωση
Το χρηματοδοτικό κενό για το 2015 και το 2016 ή τι θα συμβεί μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος
Το κενό «μπαλαντέρ», τα δημοσιονομικά μέτρα για το 2015 και το 2016, ύψους 4,2 δισ. ευρώ

Σύμφωνα με πηγή από το Συμβούλιο, οι εταίροι στο ευρώ δεν θα μετακινηθούν από την ανάγκη για πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% του ΑΕΠ το 2014 και δεν θα αναδιαρθρώσουν το χρέος πριν αυτά γίνουν πράξη.

Τα μέτρα είναι τα ακόλουθα:

Εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου με τις επακόλουθες μειώσεις, εκεί που σήμερα δεν εφαρμόζεται. Αφορά το 40% της μισθοδοσίας του δημοσίου. Ειδικότερα στο στόχαστρο αναμένεται να τεθούν οι μισθοί εργαζομένων στις ΔΕΚΟ
Μειώσεις στις αμοιβές και τις συντάξεις αστυνομικών
Μειώσεις στον κωδικό των αμυντικών συστημάτων
Παρέμβαση στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό του Δημοσίου με χρονοδιάγραμμα για πλήρη κατάργηση του εφάπαξ
Παρέμβαση στα επονομαζόμενα «ευγενή ταμεία» με επαναπροσδιορισμό των παροχών
Νέα μείωση των δαπανών με την υγεία, ακόμα και με κλείσιμο νοσοκομείων
Κατάργηση μη απαραίτητων δομών του Δημοσίου ακόμα και με κλείσιμο ενός υπουργείου, κάποιας γενικής γραμματείας κι ενός πακέτου ακόμα ζημιογόνων ΔΕΚΟ.
Επέκταση της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας και στο 20124 με ένταξη επιπλέον εργαζομένων
Επίσπευση των απολύσεων των 11.000 δημοσίων υπαλλήλων του 2014 στον πρώτο μήνα του έτους για να υπάρξει επίπτωση στη μισθολογική δαπάνη
Αύξηση φορολογικών συντελεστών και ειδικού φόρου κατανάλωσης σε αλκοόλ, καπνό και είδη πολυτελείας
Επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 23% (η περιβόητη πολυδιαφημησμένη "επιτυχία" της κυβέρνησης, δεν τους κάνουν την χάρη ούτε αυτό να κρατήσουν)
Νέο φορολογικό νομοσχέδιο και βαθύ εσωτερικό έλεγχο στα τελωνεία της χώρας

Κατά τα άλλα δεν θα υπάρξουν "νέα μέτρα".Προφανώς εάν μας ζητήσουν "μέτρα" θα εννοούν δημόσιους αποκεφαλισμούς μέρους του πληθυσμού, για να μην είναι βάρος στο κράτος.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ...!!! ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΤΥΟΥ»: "ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ…"


Ξεκίνησε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η δίκη των αστυνομικών που είχαν εισέλθει για έλεγχο στις 5 Μαΐου του 2010 (αμέσως μετά τον εμπρησμό της Μαρφίν…) στα γραφεία του γνωστού «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα», μετά από μήνυση που τους υπέβαλλαν οι αναρχοκομμουνιστές.
Ως μάρτυς, κατέθεσε και ο «συντονιστής του Δικτύου» (όπως δηλώνει ο ίδιος) Νίκος Γιαννόπουλος (επίσης, γνωστό στέλεχος της κομμουνιστικής συνιστώσας «Ρόζα» του ΣΥΡΙΖΑ και μόνιμος μάρτυρας υπερασπίσεως συλληφθέντων τρομοκρατών…), ο οποίος κατέθεσε ενόρκως τα εξής εκπληκτικά:

«Ακούμε ποδοβολητά από τη σκάλα, ένα μέλος μας τρέχει από την εσωτερική σκάλα και φωνάζει ότι μπήκε η Αστυνομία. Αμέσως παίρνω τηλέφωνο τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. εκείνη την εποχή, Λευτέρη Οικονόμου. Κλείσε να δω τι θα κάνω, μου λέει. Μετά από λίγο ακούω από τα μοτορόλα “Αποσυρθείτε αμέσως από το κτίριο της Τσαμαδού”».
Τ’ ακούσατε; Πήρε τηλέφωνο τον αρχηγό της ΕΛΑΣ! Ο οποίος όχι μόνο το σήκωσε, αλλά σε χρόνο-ρεκόρ ικανοποίησε το αίτημά του! Που τον ήξερε τον αρχηγό της ΕΛΑΣ; Είναι ένα ερώτημα. Πως γνώριζε το τηλέφωνό του; Είναι ένα δεύτερο ερώτημα. Πως είχε τόση οικειότητα, αυτός ένας… επαναστάτης με ολόκληρο αρχηγό της Αστυνομίας; Είναι ένα τρίτο ερώτημα. Οι απαντήσεις δικές σας!

"Ἦρθα ἀπὸ τὸ Θεαγένειο μὲ τὰ πόδια γιὰ τὸν Ἅγιο καὶ δὲν μὲ ἀφήνουν νὰ μπῶ στὸ ναὸ αὐτοὶ πού πολεμοῦν τὸν Ἅγιο"


Γιὰ μία ἀκόμη χρονιὰ ἐπαναλήφθηκε τὸ θλιβερὸ σκηνικὸ ἔξω ἀπὸ τὸν ναὸ τοῦ Ἁγίου Δημητρίου στὴ Θεσσαλονίκη ἀνήμερα τῆς ἑορτῆς Του. Χιλιάδες θεσσαλονικεῖς ἀποκλείστηκαν ἀπὸ τὴν ἀστυνομία κατὰ τὴν ὥρα τῆς θείας λειτουργίας ἔξω ἀπὸ τὸν ναὸ καὶ στριμωγμένοι πίσω ἀπὸ τὰ κάγκελα ἀνέμεναν νὰ ἀποχωρήσουν οἱ ἐπίσημοι γιὰ νὰ μπορέσουν νὰ ἀνάψουν ἕνα κερί. Σὲ κάποιες στιγμὲς προκλήθηκε μεγάλη ἔνταση μεταξύ του ἁπλοῦ κόσμου καὶ τῶν ἀστυνομικῶν καὶ γιὰ λίγο ἀποφεύχθηκαν τὰ χειρότερα ἐνῶ σημειώθηκαν καὶ κάποιες λιποθυμίες. Χαρακτηριστικὴ εἶναι ἡ περίπτωση ἑνὸς ἡλικιωμένου πού τὸν ἀκούσαμε νὰ ψιθυρίζει ὀργισμένος: "Ἦρθα ἀπὸ τὸ Θεαγένειο μὲ τὰ πόδια γιὰ τὸν Ἅγιο καὶ δὲν μὲ ἀφήνουν νὰ μπῶ στὸ ναὸ αὐτοὶ πού πολεμοῦν τὸν Ἅγιο".
Τέτοια περιστατικὰ πραγματικά μας θλίβουν καὶ ἀποδεικνύουν πόσο ξεκομμένη εἶναι ἡ ἐκκλησιαστικὴ καὶ πολιτικὴ ἡγεσία ἀπὸ τὸν πιστὸ λαό.  Γιὰ μία ἀκόμη φορᾶ δηλαδὴ οἱ "εὐσεβεῖς" πολιτικοὶ γιὰ νὰ μὴν διαταραχθεῖ ἡ "ἤρεμη χριστιανικὴ συνείδησή" τους ἀποφάσισαν νὰ ἀποκλείσουν μὲ κάγκελα ἔξω ἀπὸ τὸν ναὸ τὸν λαὸ τοῦ Θεοῦ πού ἦρθε στὸν ναὸ τοῦ Ἁγίου ὄχι γιὰ "τὸ θεαθῆναι", ἀλλὰ γιὰ νὰ ζητήσει τὴν βοήθειά Του καὶ νὰ προσευχηθεῖ σὲ Αὐτόν.
Καὶ κάτι τελευταῖο πού μᾶς εἶπε πρόσφατα κάποιος φίλος του ἰστολόγιου καὶ ταιριάζει στὴν συγκεκριμένη περίσταση: Ὅσο ἡ ἐκκλησιαστικὴ ἡγεσία ταυτίζεται καὶ συμπλέει μὲ τὴν ἐξουσία πού καταδυναστεύει τὸν λαό, θὰ τὸν ἔχει ἀπέναντί της...
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ...







ΠΗΓΗ