ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΑΠΛΩΧΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ!


ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ...

Καθώς το καθεστώς της Βόρειας Κορέας οργανώνει τη μεταβίβαση της εξουσίας μετά το θάνατο του Κιμ Γιονγκ-Ιλ, την περασμένη εβδομάδα, οι αρχές της Βόρειας Κορέας μοίρασαν φρέσκα ψάρια στους κατοίκους της Πιονγκγιάνγκ, ένα σπάνιο έδεσμα για την πάμφτωχη χώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Κόμματος των Εργατών, την Ροντόνγκ Σινμούν, η διανομή των ψαριών είχε διαταχθεί από τον ίδιο τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ, μία ημέρα πριν από το θάνατό του, το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τη διανομή επέβλεψε ο γιος και διάδοχός του, Κιμ Γιονγκ-Ουν.

«Έμποροι και πολίτες ξέσπασαν σε λυγμούς μέσα στα καταστήματα της πρωτεύουσας την Παρασκευή», σημειώνει η εφημερίδα η οποία δημοσιεύει και φωτογραφίες με νοικοκυρές να κλαίνε από χαρά μπροστά σε λεκάνες γεμάτες με ψάρια.

Έμποροι που μίλησαν στην εφημερίδα φέρονται να είπαν ότι αυτό το δώρο της οικογένειας Κιμ δείχνει «τη στοργική αφοσίωσή τους στο λαό» και ότι κανένα άλλο έθνος στον κόσμο δεν έχει τόσο καλούς και γενναιόδωρους ηγέτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θεωρούνται προνομιούχοι σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα. Στην Πιονγιάνγκ ζουν στελέχη του κόμματος και του στρατού, κρατικοί υπάλληλοι και άλλοι πολίτες επιλεγμένοι από το καθεστώς. Ο εφοδιασμός τους με τρόφιμα είναι συνήθως πιο τακτικός ενώ τους παρέχονται σπίτια και καλύτερη εκπαίδευση.

ΠΗΓΗ

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΜΕΣΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ!!!



WSJ: "Τράπεζες των ΗΠΑ αλλάζουν σε δραχμές την ισοτιμία με το δολάριο"!


"Καλή χρονιά με το νέο σας νόμισμα, την ... δραχμή", εύχονται τουλάχιστον δύο αμερικανικές μεγάλες τράπεζες ("παγκόσμιας εμβέλειας" χαρακτηρίζονται), οι οποίες ωστόσο δεν κατονομάζονται, από δημοσίευμα της Wall Street Journal, καθώς αποφάσισαν να εγκαταστήσουν εφεδρικά τεχνολογικά συστήματα, που θα τους επιτρέψουν να πραγματοποιούν συναλλαγές και σε παλαιά νομίσματα -όπως η δραχμή, το εσκούδο και η λίρα-, τα οποία έχουν καταργηθεί, αλλά πρόκειται να επανέλθουν με την κατάρρευση της ευρωζώνης!

Υψηλόβαθμα στελέχη των τραπεζών επικοινώνησαν με τη βελγική εταιρεία Swift, η οποία «ελέγχει» το δίκτυο για τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, με το αίτημα παροχής τεχνολογικής στήριξης, αλλά και των κωδικών των παλαιών νομισμάτων.

Ωστόσο, η βελγική εταιρεία δεν παρείχε τις πληροφορίες που ζητήθηκαν, ούτε ενημέρωσε αν οι παλαιοί κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα νέα συστήματα, σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό δημοσιεύμα.

Eκπρόσωπος της Swift διευκρίνισε πως η παροχή τέτοιων πληροφοριών σε αυτήν τη χρονική περίοδο ίσως ενίσχυε περαιτέρω την αβεβαιότητα που επικρατεί στην ευρωζώνη.

Στα εν Ελλάδα, το πρόγραμμα του PSI, όπως μόνο πρώτο έχει γράψει το defencenet.gr, όταν πολλά άλλα Μέσα προτιμούσαν να φλομώνουν στο ψέμα τους αναγνώστες τους, λέγοντας και γράφοντας ότι "Προχωρά το PSI", απλά έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιαο ότι πάμε σε υποχρεωτικό κούρεμα για το ποσοστό των ξένων πιστωτών που δεν θέλουν να συμμετάσχουν (είναι περίπου οι μισοί).

Δηλαδή αν εξαιρέσουμε το 35% που αφορά τους "εγχώριους" ιδιοκτήτες ομολόγων (τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία), από το υπόλοιπο 65% περί τους μισούς το δέχονται και οι άλλοι το απορρίπτουν. Πάμε λοιπόν σε υποχρεωτικό "κούρεμα" το οποίο αναπόφευκτα θα θεωρηθεί "πιστωτικό γεγονός" με την αποχώρηση από την ευρωζώνη να αποτελεί θέμα εβδομάδων ή και ημερών... (defencenet.gr)

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ... ΒΙΒΛΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ


Απουσία παίρνει από το μάθημα των Θρησκευτικών στο νέο βιβλίο που θα διδάσκεται από την επόμενη χρονιά στη β' γυμνασίου η Θεοτόκος Μαρία. Προφανώς οι συγγραφείς του εγχειριδίου Γιώργος Τσανανάς και Απόστολος Μπάρλος δεν έκριναν απαραίτητο να αναφέρουν πουθενά την Παναγία ή μάλλον δεν τους ταίριαζε να την αναφέρουν, αφού άλλαξαν άρδην το περιεχόμενο του βιβλίου. Με την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και του υπουργείου Παιδείας, απάλειψαν τη διδασκαλία της Καινής Διαθήκης, η οποία καταλαμβάνει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο κομμάτι του υπάρχοντος εγχειριδίου, και άφησαν μερικές μόνο αναφορές, μετατρέποντας το βιβλίο των
Θρησκευτικών σε μια φιλολογική ανάλυση των ομοιοτήτων ανάμεσα στις διάφορες θρησκείες.
Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα ο Ιωάννης Τάτσης, θεολόγος, που διδάσκει σε λύκειο της
Θεσπρωτίας, ο οποίος παρέλαβε τα νέα προγράμματα σπουδών που -εκτός απροόπτου- θα
εφαρμοστούν από την επόμενη χρονιά στα σχολεία. Εκπληκτος διαπίστωσε ότι στο νέο διδακτικό εγχειρίδιο η Καινή Διαθήκη, όχι μόνο δεν αποτελεί τον κεντρικό άξονα του μαθήματος, αλλά εξετάζεται επιδερμικά, ως ένα βιβλίο που δίνει κάποιες πληροφορίες για τον Χριστό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κοράνι μιλάει για τον Αλλάχ. Μιλώντας στη «δημοκρατία», ο κ. Τάτσης εκφράζει τη λύπη του γιατί, όπως εξηγεί, «επιχειρούν να πείσουν τους μαθητές ότι όλες οι θρησκείες είναι ίδιες, με διαφορετικές εκδοχές» σχολιάζοντας ακόμη ότι το μάθημα «χάνει τη χριστιανική του μορφή και γίνεται θρησκειολογικό».

Προκαλώντας το κοινό αίσθημα, οι συγγραφείς του βιβλίου, αφού αποφάσισαν ότι είναι περιττό για τους μαθητές του γυμνασίου να διδαχθούν για την Παναγία, τα Πάθη, τη Σταύρωση και την Ανάσταση του Κυρίου (γεγονότα στα οποία γίνεται εκτεταμένη αναφορά στο τωρινό βιβλίο), περιέλαβαν ενότητες όπως «Ο Ιησούς Χριστός στο κοράνι και στη λογοτεχνία του Ισλάμ». Αφιερώνονται δε περισσότερες από 10 ώρες διδασκαλίας στο κεφάλαιο «Διάσπαση και αντιπαλότητα στις θρησκείες», όπου τα παιδιά καλούνται να μελετήσουν ως βασικό θέμα τους «Χριστιανούς που διώκουν χριστιανούς».

Εύη Πανταζοπούλου
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

ΠΗΓΗ

Αμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ: "Είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το Ιράν"!

Με μια δήλωσή του που ενδέχεται να αποτελέσει την απαρχή τραγικών -όπως ανέφερε ο ίδιος- εξελίξεων στη Μέση Ανατολή ο Αμερικανός αρχηγός του μικτού επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Martin Dempsey ξεκαθάρισε σήμερα πως οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν φτάσει σε ένα σημείο από άποψη προετοιμασίας ώστε είναι έτοιμες να διεξάγουν επιχειρήσεις εναντίον του Ιράν, εάν απαιτηθεί.

Την παραπάνω δήλωση την έκανε ο αμερικανός στρατηγός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε αμερικανικά μέσα από το Αφγανιστάν όπου βρίσκεται, συμπληρώνοντας:

«Εξετάζουμε μια δέσμη επιλογών που έχουμε στη διάθεσή μας. Είμαι ικανοποιημένος ότι με τις εναλλακτικές επιλογές που έχουμε αναπτύξει έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι άμεσα εκτελέσιμες εάν υπάρξει ανάγκη».

Ο στρατηγός Dempsey είπε ακόμη πως αθόρυβα όλο το προηγούμενο διάστημα ηγείται των πολεμικών προετοιμασιών για μια επίθεση εναντίον της Τεχεράνης πρόσθεσε όμως ότι ένας πόλεμος με το Ιράν μπορεί να αποβεί σε μια «τραγωδία».

«Η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι ότι μπορεί να παρερμηνεύσουν (οι Ιρανοί) την αποφασιστικότητά μας. Μια τέτοια στάση εκ μέρους τους μπορεί να μας παρασύρει σε μια πολεμική αναμέτρηση που μπορεί να καταλήξει σε μια τραγωδία για την περιοχή αλλά και όλο τον κόσμο»!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν οι ΗΠΑ συλλέγουν πληροφορίες για το Ιράν μέσω πτήσεων UAV ο Αμερικανός στρατηγός απάντησε:

«Εάν με ρωτάτε εάν συλλέγουμε πληροφορίες για το Ιράν με μια σειρά μέσων η απάντηση είναι ναι φυσικά. Θα ήταν απερισκεψία εκ μέρους μας να μην προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς κάνει ένα έθνος που έχει ξεκάθαρα δηλώσει ότι είναι εχθρός των ΗΠΑ».

Μιλώντας για το Ισραήλ και τη συνεργασία μαζί του ο στρατηγός Dempsey δήλωσε πως οι ΗΠΑ συνεργάζονται μαζί με το συγκεκριμένο κράτος στην ανταλλαγή πληροφοριών, αλλά απάντησε πως δεν έχουν εγγυήσεις ότι το Τελ Αβίβ θα τους προειδοποιήσει στην περίπτωση που εξαπολύσει κάποια επίθεση εναντίον του Ιράν!

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Leon Panetta ο οποίος με τηυ σειρά του έκανε σαφές πως η κόκκινη γραμμή για τη χώρα του και το Ισραήλ είναι μην αποκτήσει πυρηνικά όπλα το Ιράν:

«Οι ΗΠΑ δεν θέλουν το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή για εμάς αλλά και για το Ισραήλ. Εάν πρέπει αυτό να το αποτρέψουμε θα το αποτρέψουμε. Εάν προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο και πάρουμε πληροφορίες ότι ετοιμάζουν ένα πυρηνικό όπλο θα κάνουμε ότι ε΄9ιναι απαραίτητο για να τους σταματήσουμε. Δεν έχουν μείνει άλλες επιλογές στο τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός υπουργός.

Παράλληλα οι ετοιμασίες συνεχίζονται μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ για ένα κτύπημα εναντίον του Ιράν.
Σύμφωνα με την Jerusalem Post πρόκειται να διεξαχθεί κοινή αμερικανο-ισραηλινή αντιπυραυλική άσκηση με την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων.

Οι ΗΠΑ θα αναπτύξουν τα συστήματα Terminal High Altitude Defense (THAAD) και AEGIS για ασκήσεις προσομοίωσης αντιμετώπισης πυραυλικής επίθεσης από το Ιράν. Τα συστήματα των ΗΠΑ θα λειτουργούν σε συνδυασμό με τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ, Arrow, Patriot και Iron Dome.

defencenet.gr

Τι έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος για τις κάρτες...ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ!


Μείωση του ΦΠΑ με αγορές μέσω πιστωτικής
"Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ' αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα,διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα,να μην το πάρετε".


Η είδηση :
Μείωση του ΦΠΑ με αγορές μέσω πιστωτικής
Διαολεμένο σχέδιο βρίσκεται σε εφαρμογή. Αφού εξόντωσαν τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, τώρα προωθούν την χρήση των πιστωτικών καρτών «για να μην χάνεται ΦΠΑ» και καλά, ώστε σταδιακά όλες οι συναλλαγές να γίνονται με αυτόν τον τρόπο και κάποια στιγμή να υπάρχει μόνο πλαστικό χρήμα και ο κάθε πολίτης σε μία κάρτα να έχει συγκεντρωμένα τα πάντα.
Δεν θα προλάβουν όμως γιατί εκβιάζουν να εφαρμόσουν σχέδια για τα οποία δεν ήρθε ακόμη η ώρα…

trikalagr

ΠΗΓΗ

MYA Ναυτοδικείο...η Απόφαση...!!!

2 ΕΝΟΧΟΥΣ ΧΑΤΖΗΕΜΑΝΟΥΗΛ Δ. και ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ Κ 15 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Κ 37 ΑΘΩΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ Κ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..!!!
ΟΙ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΦΕΣΗ...!!!


ΑΓΑΠΗΣΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΝΙΚΩ
ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑ
ΤΟΥΣ ΟΥΚ -- ΟΥΚ
ΧΤΥΠΟΥΝ ΛΑΛΟΥΝ , ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΚΥΡΑ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΘΑ ΡΘΕΙ ΞΑΝΑ , ΘΑ ΡΘΕΙ ΞΑΝΑ

ΟΥΚ -- ΟΥΚ -- ΟΥΚ
.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ







TIMH KAI ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΟΥΚ...!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ

- ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ!

Όπως βλέπουμε στο απόσπασμα από τη γνωστή χαφιεδοσελίδα τους, οι ανθέλληνες"αναρχικοί" ετοιμάζονται να...συμπαρασταθούν στους κατηγόρους των Βατραχανθρώπων, που ως γνωστόν δικάζονται από γραικύλους τύπου Δημητρά, Τάρτη και άλλους!

Όλοι οι Έλληνες πατριώτες, έχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε στα παλικάρια μας και να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση στα ενεργούμενα ξένων συμφερόντων, που εν ονόματι του "ρατσισμού" και της "ξενοφοβίας" δικάζουν ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ ΣΤΡΑΤΟ!

Στην πραγματικότητα ο μεγαλύτερος φασισμός και μισαλλοδοξία - που τάχα...πολεμούν οι "αναρχικοί" - είναι εναντίον των Ελλήνων και μόνο!

Η Εξαπάτηση Ομπάμα (The Obama Deception) - Βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους

Η Εξαπάτηση Ομπάμα (‘The Obama Deception: The Mask Comes Off’) είναι ένα πολιτικό ντοκιμαντέρ σε σενάριο και σκηνοθεσία του γνωστού ραδιοφωνικού παρουσιαστή talk show Alex Jones. Η ταινία κυκλοφόρησε στις 12 Μαρτίου του 2009 και διανέμεται από την Alex Jones Productions. Έχει διάρκεια 111 λεπτάΣύνδεσμος

Σύμφωνα με την ταινία, ο Ομπάμα είναι ο άνθρωπος που έντεχνα παρουσιάστηκε και προβλήθηκε από τα media ως «Μεσσίας» και ως «η αλλαγή» στην οποία πίστευσε ο αμερικάνικος λαός κουρασμένος από την κυβέρνηση Μπους. Γρήγορα όμως φάνηκε ότι ο Ομπάμα δεν ήταν τίποτα «νέο» και «ανατρεπτικό», αλλά μία ‘μαριονέτα’ που προσεκτικά εγκαταστάθηκε από τις ισχυρές ελίτ οικογένειες και τα πολυεθνικά ιδρύματα που τον χρησιμοποιούν για να δεχτεί ο αμερικανικός λαός την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης.

Η ταινία ξεφεύγει από το δίπολο δεξιά - αριστερά ή Ρεπουμπλικάνοι – Δημοκρατικοί (ο Jones έχει εκθέσει σε άλλες ταινίες την διακυβέρνηση Μπους) καθώς ισχυρίζεται ότι οι Αμερικανοί πρόεδροι από το 1960 είναι στην ουσία, οι ‘άνθρωποι - βιτρίνες’ για άλλες οντότητες, όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Bilderberg, οι τράπεζες της Wall Street, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα και άλλους, με το επιχείρημα ότι πολυεθνικές εταιρείες και ισχυρές ελίτ οικογένειες, όπως η οικογένεια Ρότσιλντ και η οικογένεια Ροκφέλερ κατέχουν την πραγματική «δύναμη πίσω από το θρόνο». Το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι το βασικό κίνητρο αυτών των ομάδων είναι η δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμια Τάξης, όπου υπεράκτιες τράπεζες ασχολούνται με τη λεηλασία του πλούτου του αμερικανικού λαού. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει κυρίως στον τωρινό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και στις ενέργειές του κατά τη διάρκεια της προεδρίας του. Ωστόσο, αναφέρεται επίσης στους John F. Kennedy, George HW Bush, και Τζορτζ Μπους.

Τον Ιούλιο του 2010, το ‘The Obama Deception’ λογοκρίθηκε καθώς μια μεγάλου μήκους εκδοχή της ταινίας είχε απομακρυνθεί από το YouTube, όπου είχε λάβει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το!



Από : http://www.youtube.com/user/aggelos4329

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τὰ Ἑλληνικὰ τοῦ Νεύτωνος!

Κύττα κάτι πράγματα. Κι ὁ Νεύτων σὲ Ἑλληνικὰ κρατοῦσε τὶς σημειώσεις του ὅταν μελετοῦσε Ἀριστοτέλη!

Νὰ τὸ πεῖτε αὐτὸ στὴν ὐπουργὸ ἀπαιδείας.

Βλέπετε, ὁ Νεύτων ἦταν ὁ Νεύτων ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ἄριστα τὴν Ἑλληνική!

Κάτι ποὺ φυσικὰ ἡ ὑπουργὸς ἀπαιδείας ἀρνεῖται νὰ προσφέρῃ στὰ Ἑλληνόπουλα!

Σιγὰ μὴν τὴν ἀφήσουν οἱ σύνεδροί της στὴν λέσχη νὰ μᾶς δείξῃ τὸ δρόμο γιὰ τὸν ἐπανελληνισμό μας!

Πρὸς τοῦτο τὴν ἔχουν ἐκεῖ! Σκοταδισμὸς σὲ ὅλο του τὸ μεγαλεῖον! Καὶ μπροστάρης ἡ ἀπαίδευτη καὶ ἀμόρφωτη ὑπουργός!

Στὸ μεταξύ, ἐμεῖς ξέρουμε!

Μελέτη, μελέτη, μελέτη!

Αὐτὴ εἶναι ἡ μεγαλυτέρα ἀντίστασις! Ἡ πραγματικὴ ἐπανάστασις ποὺ θὰ τοὺς ἀνατρέψῃ διὰ παντός!

Φιλονόη.

Υ.Γ.1. Ξέρω, ξέρω… Ὁ Νεύτων δὲν ἤξερε! Ἡ χἌνα ξέρει!

Υ.Γ. Αὐτὸ τὸ βρῆκα στὸν τοῖχο τῆς Σοφίας. Ἡ φωτογραφία εἶναι ἀπὸ τὴν σελίδα τοῦ Cambridge .