ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 300 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ!



Στο μάτι ιερόσυλων μπήκε η εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης, στην Έδεσσα. Άγνωστοι δράστες αφού διέρρηξαν τον Ναό αφαίρεσαν την εικόνα της Παναγίας την στιγμή που ο νεωκόρος έλειπε από το ναό.

Μαζί με την εικόνα, η οποία χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, οι δράστες πήραν και τα τάματα, που είχαν αφήσει πιστοί επάνω της. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

ΠΗΓΗ

ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Σήμερα στο ναυτοδικείο Πειραιά οι Έλληνες Πατριώτες έδωσαν δυναμικό παρόν στο πλευρό των ΟΥΚάδων μας.

Ήταν εκεί πάνω από 200 άτομα, ανεξάρτητοι, Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και από την Χρυσή Αυγή και τον "Στόχο".

Οι ξεφτιλισμένοι μάρτυρες κατηγορίας - μια αλβανίδα και ένας γυφτοσκοπιανός - έφτασαν με αστυνομική συνοδεία για να μην λυντσαριστούν, ενώ ο γνωστός Τάρτης δεν γλίτωσε και έφαγε μερικές φάπες.

Η δίκη ανεβλήθη για τις 20 του μηνός.

Έτσι γίνονται οι αγώνες, στους δρόμους και τα πεζοδρόμια με δυναμισμό και αποφασιστικότητα και όχι κρυβόμενοι σε κομματικά γραφεία!


Και σήμερα κατάλαβαν καλά κάποιοι ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ: Όχι με ξεφτιλοπατριώτες της καρπαζιάς και "λάιτ" ραγιάδες, αλλά με ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν πρόκειται να ανεχτούν τον διασυρμό των Ενόπλων Δυνάμεων από τα πρακτοράκια των πρεσβειών και ψευτοπροστάτες λαθρομεταναστών!

ΠΗΓΗ

Ηλεκτρονική Κάρτα Παρακολούθησης, στους εργαζομένους της «Τυποεκδοτικής» του Κ.Κ.Ε.!!!

Το Κ.Κ.Ε., το κόμμα του λαού, που "φωνάζει" εναντίον του κεφαλαίου, εναντίον των τραπεζιτών, εναντίον της δουλοποίησης και των κολίγων.., την ίδια στιγμή, μετατρέπει τους υπαλλήλους του σε δούλους της Νέας Τάξης...

Η “Τυποεκδοτική ΑΕ” του Κ.Κ.Ε. υποχρεώνει τους υπαλλήλους της εταιρίας, να φέρουν την τσιπαρισμένη κάρτα εισόδου, μετατρέποντας έτσι, τον "Κυρίαρχο Λαό", την "τιμημένη εργατιά", σε σκλαβωμένα ζώα, με τσιπαρισμένες καρτούλες δουλοπρέπειας.

Τελικά όπως φαίνεται η “Τυποεκδοτική ΑΕ” ΔΕΝ είναι η απάντηση ΣΤΗΝ «Καπιταλιστική Βαρβαρότητα»…


Είναι η απάντηση ΤΗΣ «Νεοταξίτικης βαρβαρότητας»…


Έλληνες Youtubers

asimpiestos

ΙΡΑΚ: Εκτέλεσαν ζευγάρι χριστιανών μπροστά στα μάτια των παιδιών τους καθώς πήγαιναν στο αυτοκίνητό τους

Ένοπλοι σκότωσαν ζευγάρι χριστιανών στη Μοσούλη. Κίνδυνος για ξέσπασμα αντιχριστιανικής βίας λόγω Χριστουγέννων (Ishtartv.com)

Μοσούλη – Ομάδα ένοπλων πυροβόλησε και σκότωσε ένα χριστιανικό ζευγάρι την ώρα που βάδιζαν για το αυτοκίνητό τους την Τρίτη το βράδυ στη ανήσυχη πόλη της Μοσούλης.

Ο 34χρονος Adnan Elia, ιδιοκτήτης καταστήματος κοσμημάτων, και η 25χρονη σύζυγός του, Raghad πήγαιναν με τα πόδια προς το αυτοκίνητό τους στη γειτονιά Tammuz 17, όταν οι δράστες πυροβόλησαν και τους δύο οι οποίοι πέθαναν αμέσως. Μαζί τους είχαν τα δύο παιδιά τους που τραυματίστηκαν, αλλά είναι ακόμα ζωντανά....

Το περιστατικό έρχεται την ώρα που ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας Νινευή είπε στους δημοσιογράφους αυτή την εβδομάδα ότι η υπηρεσία του έχει λάβει πληροφορίες για μια συνωμοσία εναντίον της χριστιανικής μειονότητας στην Μοσούλη κατά τις επικείμενες γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να ακολουθήσει τις βιαιότητες κατά χριστιανών καταστηματαρχών στη βόρεια περιοχή του Κουρδιστάν την περασμένη εβδομάδα, όπου όχλος μουσουλμάνων διαδηλωτών έκαψε μια σειρά από κάβες, σαλόνια ομορφιάς, ξενοδοχεία και χώρους μασάζ. (Πριν από τις επιθέσεις είχε προηγηθεί κήρυγμα του μουλά Mala Ismail Osman Sindi όπου κατηγορούσε την «ηθική διαφθορά» στην πόλη Zakho).

Οι χριστιανικές κοινότητες στην Μοσούλη έχουν αντιμετωπίσει πολλές επιθέσεις από το 2003 με αποτέλεσμα να έχει συρρικνωθεί ο πληθυσμός τους, από 120.000 πριν από τον πόλεμο στο Ιράκ στους 5.000, σύμφωνα με αξιωματούχους της Εκκλησίας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ: ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ:

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΑΛΛΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ"!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση - συναυλία που διοργάνωσε το Ινστιτούτο "Άγιος Μάξιμος ο Γραικός" στην "Αθηναίδα" στον Βοτανικό και συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία «Παραμυθία» του Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετς Ρωσίας, καθώς και Έλληνες μουσικοί/τραγουδιστές. Σε μια κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες άτομα, ο Ηγούμενος Εφραίμ Βατοπαιδινός έκλεισε την εκδήλωση με μια ομιλία σχετική με την ημέρα των Χριστουγέννων.

Αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά του στο πρόσφατο ταξίδι του στη Μόσχα για την Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου. Συγκεκριμένα, είπε:

"Όταν συναντήθηκα με τους άρχοντες εκεί (σ.σ. Πούτιν - Μενβέντεφ), τους είπα πως ο πραγματικός πλούτος της χώρας τους δεν είναι ούτε το φυσικό αέριο ούτε τα πετρέλαια, ΑΛΛΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! Εκείνοι, συμφώνησαν μαζί μου"!

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πτυχή των συναντήσεων του Ηγουμένου Εφραίμ με τους Ρώσους ηγέτες (υπενθυμίζουμε ότι οι ίδιοι δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς τους "Έλληνες πολιτικούς") και μια απόδειξη της στροφής της Ρωσίας στο ΦΩΣ της Ορθοδοξίας, μετά από δεκαετίες κομμουνιστικού σκότους!

Ένα Φως, που παρότι έχουμε άπλετο στη χώρα μας, δεν εκτιμούμε όπως πρέπει.

ΠΗΓΗ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Αφιερωμένο στους θιασώτες της "ελληνοεβραικής φιλίας"!



Δεν αντέχουν τα εβραιόσκυλα να βλέπουν την ελληνική σημαία και τον σταυρό υψωμένα στη χώρα τους!
Τραγικές στιγμές περνάει το πατριαρχείο Ιεροσολύμων τις τελευταίες ώρες. Από χθές το βράδυ 13 εξτρεμιστές εβραίοι μπήκαν στο μοναστήρι του Προδρόμου, στον Ιορδάνη ποταμό που βρίσκεται στην Ιεριχώ και κατέστρεψαν εικόνες και σταυρούς.

Βεβήλωναν ότι έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές και να μεταβούν στην περιοχή για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Στην περιοχή έφτασε αμέσως και ο πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μαζί με τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο και τη συνοδεία του. Αμέσως μετά έφτασε και ο έλληνας πρόξενος για να αντικρίσει καμμένη την ελληνική σημαία και κατεστραμμένες εικόνες και σταυρούς.

Η νέα ομάδα εβραίων εξτρεμιστών όπως ονομάζεται έχει συλληφθεί και ανακρίνεται αυτή την ώρα.

Η πραγματικότητα των γεγονότων αυτών κρύβεται καλά πίσω από συμφέροντα που σίγουρα δεν ευνοούν το ελληνορθόδοξο πατριαρχείο.

Για το συγκεκριμμένο μοναστήρι το οποίο χτυπήθηκε από τους εξτρεμιστές υπήρξαν πολλές εξελίξεις τον τελευταίο καιρό.

Μέχρι πρόσφατα η είσοδος απαγορευόταν για το μοναστήρι του Προδρόμου που βρίσκεται στον Ιορδάνη ποταμό δηλαδή εκεί που βαφτίστηκε ο Ιησούς . Οι προσκυνητές και οι επισκέπτες αλλά και η αγιοταφική αδελφότητα είχε δικαίωμα να μπει στην περιοχή μόνο μια φορά τον χρόνο στα Θεοφάνεια.

Τον τελευταίο καιρό οι Εβραίοι επέτρεψαν την καθημερινή είσοδο στην περιοχή από το πρωί ως το απόγευμα. Έτσι κατά χιλιάδες οι επισκέπτες κατέφθαναν από διάφορα μέρη του κόσμου να επισκεφθούν το σημείο όπου βαφτίστηκε ο Ιησούς σύμφωνα με τις γραφές.

Τώρα όμως εδώ και καιρό ζητούν να πληρώνει εισητήριο όποιος θέλει να επισκέπτεται το άγιο προσκύνημα. Την πρόταση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ο ηγούμενος του μοναστηριού του Αββά Γεράσιμου με την πολλή σωστή δικαιολογία ότι είναι προσκύνημα και όχι μουσείο.

Τις τελευταίες μέρες πολλά γεγονότα έχουν ανησυχήσει την αγιοταφική αδελφότητα η οποία προσπαθεί να προστατεύσει τα δικαιώματα του ορθόδοξου πατριαρχείου στην περιοχή.

Δυστυχώς όμως κατά τακτά χρονικά διαστήματα επεισόδια κυρίως σε μοναστήρια που βρίσκονται στις ερήμους και στα οποία υπάρχουν Έλληνες μοναχοί έχουν υποστεί ζημιές από φανατικούς αλλά και έχουν γίνει προσπάθειες να τους εξαφανίσουν. Πρόσφατα στο φρέαρ του Ιακώβου στην Σαμάρεια έπεσε θύμα ο ηγούμενος του μοναστηριού , οποίος ξυλοκοπήθηκε και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όμως και σε άλλα ελληνορθόδοξα μοναστήρια οι μοναχοί έχουν πέσει στο παρελθόν θύματα ληστών κακοποιών με αποτέλεσμα να ζουν τραγικές στιγμές.

Στην έρευνα που ακολουθεί τις επόμενες μέρες θα διαβάσετε την κατάσταση που επικρατεί στα μοναστήρια μας και στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και για τη μάχη που δίνουν οι αγιοταφίτες να κρατήσουν ζωντανά τα κληροδοτήματά μας.
ΠΗΓΗ.

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Καταστρέφουν ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, σπάνε σταυρούς και καίνε ελληνικές σηαμίες!

Μάλιστα, ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ στο μαρτυρικό Μοναστήρι που βρίσκεται στο φρέαρ του Ιακώβ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ!!!

Κατάλαβαν τώρα κάτι...μοσχάρια τι γίνεται εκεί κάτω;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά μας μιλάνε για "άριστες σχέσεις" των Ιουδαίων με τους Χριστιανούς και πως τάχα το Ισραήλ...προστατεύει το Πατριαρχείο!

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ;

Καλά, οι καταστροφές στους σταυρούς πιθανόν να μην σας ενοχλούν! Το κάψιμο της σημαλας ΜΑΣ όμως;

Πάρτε το χαμπάρι, εβραιολάγνοι εβραιόδουλοι: ΦΙΛΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!

Πρόκειται για λυσσασμένα σκυλιά που αφρίζουν όταν βλέπουν την ελληνική σημαία να κυματίζει ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ και τον Σταυρό του ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Υ.Γ. Αλήθεια, τι έχουν να μας πουν κάτι καραγκιοζάκια που κατηγορούν τους Μοναχούς και Ιερείς για "μπίζνες", όταν εκείνοι ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να μπει εισιτήριο στο Μοναστήρι ενώ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ το ζήτησαν;

Και για να μην ξενχιόμαστε:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΗΣ

Εβραίοι εξτρεμιστές επιτέθηκαν στον Πανάγιο Τάφο!!!

ΠΗΓΗ