HΠΑ: "Είμαστε έτοιμοι να κτυπήσουμε το Ιράν"...


"Η στρατιωτική παράμετρος για να σταματήσει το Ιράν το πυρηνικό του πρόγραμμα έχει προετοιμασθεί" δήλωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ Νταν Σάπιρο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ισραηλινών εφημερίδων.
Η ισραηλινή εφημερίδα επικαλέσθηκε τις δηλώσεις του πρεσβευτή, ο οποίος είχε τονίσει σε κλειστή διάσκεψη στις αρχές της εβδομάδας στο Τελ Αβίβ πως η στρατιωτική περίπτωση δεν είναι μόνον διαθέσιμη, «αλλά ήδη έτοιμη. Ο απαραίτητος σχεδιασμός έχει πραγματωθεί ώστε να εξασφαλισθεί πως όλα είναι έτοιμα».

«Επειδή δεν γνωρίζουμε εάν θα ευοδώσει η διπλωματία, όλες οι εναλλακτικές λύσεις—περιλαμβανομένων και της στρατιωτικής—βρίσκονται επί τάπητος. Εμείς πιστεύουμε πως υπάρχει ένα μικρό χρονικό περιθώριο, όχι όμως άπειρο—κατ’ ουσίαν ένα μικρό παράθυρο—κατά το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη διπλωματία για να επιτύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Αμερικανός πρεσβευτής σύμφωνα με το ίδιο φύλλο.

Ο Σάπιρο δήλωσε πως σε μία δεδομένη φάση «θα κληθούμε να αποφασίσουμε εάν η διπλωματία αποδίδει. Θα πρέπει να της δώσουμε κάθε δυνατότητα, διότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ πιστεύουν πως είναι καλλίτερο να επιλύσουμε το πρόβλημα δια της διπλωματικής οδού και δια της χρήσεως πιέσεων, παρά με τη βία».

Από την πλευρά του ο απερχόμενος αρχηγός της ισραηλινής Αεροπορίας αντιπτέραρχος Ιντο Νεχουστάν τόνισε σε σημερινή του συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 2 πως οι εναέριες δυνάμεις της χώρας του είναι «εκπαιδευμένες και έτοιμες» για να κτυπήσουν το Ιράν "με όλη τους την δύναμη".
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αιγαίο-Ανατ. Μεσόγειος: Η μεγαλύτερη αντιπαράθεση Αεροπορικών δυνάμεων μετά τον Ηλιάκη



Ένα Αιγαίο που θύμιζε «μπαρούτι» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής ημέρας καθώς δεκάδες αεροσκάφη και από τις δύο Αεροπορίες ΠΑ και ΤΗΚ διεξήγαγαν ένα πρωτοφανή αγώνα εναέριας επικράτησης, με ασκήσεις από τουρκικής πλευράς και πακέτα COMAO από ελληνικής, ενώ φυσικά οι Τούρκοι δεν παρέλειψαν να προχωρήσουν σε μαζικές παραβάσεις και παραβιάσεις για μια ακόμη φορά.

Έτσι μετά την απογείωση –η οποία είχε ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά ενός scramble- της δύναμης ταχείας αντίδρασης της ΠΑ η ΤΗΚ αντέδρασε με την απογείωση μαζικών σχηματισμών όχι μόνο μαχητικών αλλά αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας και ελικοπτέρων.

Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ εκτιμούν πως οι σημερινές τουρκικές παραβιάσεις ήταν μέρος της αντίδρασής τους απέναντι στον τακτικό  αιφνιδιασμό που υπέστησαν ύστερα από την απογείωση τουλάχιστον 24 μαχητικών αλλά και αεροσκάφους EMB-145 Erieye της ΠΑ τα οποία διαμόρφωσαν δύο μικτά πακέτα COMAO –σε μια κινητοποίηση που να σημειωθεί δεν  ήταν προγραμματισμένη - και με κατεύθυνση το Ν.Α. Αιγαίο.

Εκτός όμως των ανωτέρω αεροσκαφών η ΠΑ όμως απογείωσε τουλάχιστον και δύο ζεύγη μαχητικών readiness προχωρώντας σε αναχαιτίσεις των τουρκικών αεροσκαφών. 

Οι Τούρκοι από την πλευρά τους και μετά τον πρωτοφανή αριθμό παραβάσεων και παραβιάσεων της 10ης Μαΐου που έφτασαν τις 45(!) σήμερα τουρκική Αεροπορία και Ναυτικό αντιδρώντας έδειξαν το ίδιο επιθετικό «πρόσωπο» πραγματοποιώντας συνδυασμένες επιχειρήσεις με τα τουρκικά μαχητικά να προστατεύουν τα ελικόπτερα και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, που μπαινόβγαιναν στο ελληνικό FIR και στον Εθνικό Εναέριο Χώρο (ΕΕΧ).

Πιο συγκεκριμένα οι τουρκικοί σχηματισμοί αποτελούνταν από 2 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, 3 ελικόπτερα, και τουλάχιστον 6 μαχητικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 2 έφεραν οπλισμό, ενώ ακόμη 6 τουρκικά μαχητικά βρίσκονταν στον αέρα σε τουρκικό εναέριο χώρο δια παν ενδεχόμενο. Οι σχηματισμοί της τΗΚ  προχώρησαν σε 9 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 19 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Η τουρκική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Eπίσκεψη Ερντογάν στη Βουλγαρία με θέμα συμπαραγωγή στρατιωτικού υλικού;


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιήσει  επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία στις 18 Μαΐου, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο τύπου του Τούρκου πρωθυπουργού.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση,  στη Σόφια θα παραμείνει μόνο λίγες ώρες λόγω φόρτου εργασιών και συνεδρίων.

Πριν από την επίσκεψη Ερντογάν στη Βουλγαρία τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης προβάλουν τις δηλώσεις του υπουργού της Βουλγαρίας, Νικολάι Μλαντένοφ που είχε πει τον Απρίλιο ότι η Βουλγαρία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την Τουρκία στο τομέα παραγωγής στρατιωτικού υλικού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ .....!!!!!

SOS
Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD)

από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης


Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:

 - Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
 - Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

 

http://www.kalokairistonoto.com/forum/index.php?topic=4665.0%3bwap2


Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.
Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας κα. θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Στα πλαίσια Ατυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους.
Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!
Για το λόγο αυτό προωθείστε το μήνυμα αυτό και σε άλλους για να συγκεντρώσουμε περισσότερες υπογραφές.

Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών

(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τοhttp://www.adressit.com/pedonkielto)

mailto:site@hamogelo.gr   subject=Psifos diamartirias kata toy kommatos paidofilon (PNVD)


 http://www.triklopodia.com/



ΠΗΓΗ

ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Η "ΝΕW YORK TIMES"


Την άποψη ότι η Ελλάδα θα βγει από την Ευρωζώνη, και μάλιστα τον επόμενο μήνα, σημειώνει ο Πολ Kρούγκμαν σε σχόλιό του στην εφημερίδα New York Times.
Όπως αναφέρει, «το τέλος του κόσμου θα έχει ως εξής:

1. Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ, πιθανόν τον επόμενο μήνα.

2 Τεράστιες καταθέσεις από τις Ισπανικές και Ιταλικές τράπεζες θα αποτραβηχτούν, με τους καταθέτες να στέλνουν τα χρήματά τους στη Γερμανία.

3. Έλεγχοι των τραπεζών για να συγκρατήσουν τις διαρροές ή τεράστια ποσά από την ΕΚΤ για να σώσουν το τραπεζικό σύστημα.

4. Η Γερμανία, σημειώνει τέλος ο Kρούγκμαν, θα προσπαθήσει να κάνει αλλαγές, ή... θα δούμε το τέλος του ευρώ».

Και αυτό αναμένεται να το δούμε τους επόμενους μήνες, όχι χρόνια, υποστηρίζει στο σχόλιό του ο Πολ Kρούγκμαν. newsbeast.gr

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Obama προειδοποιεί Putin για το τέλος του κόσμου!


Περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από τη συνάντηση της 5ης Μαΐου μεταξύ του επικεφαλής συμβούλου για θέματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Thomas Donilon και του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin στη Μόσχα.
Σύμφωνα με όσα γίνονται σταδιακά γνωστά, ο  Donilon – ο οποίος βρέθηκε στη Μόσχα κατ΄ εντολή του Barack Obama- φαινόταν ιδιαίτερα ταραγμένος μετά τις  ευθείες  απειλές του Ρώσου αρχηγού των ΕΔ στρατηγού Nikolai Makarov για ανάληψη προληπτικής δράσης εναντίον της αντι-πυραυλικής ασπίδας που ετοιμάζει το ΝΑΤΟ στα ανατολικά του σύνορα.
Ο Donilon αποδοκίμασε τις απειλές της Ρωσίας για προληπτικό πλήγμα, στις θέσεις Patriot του ΝΑΤΟ, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για την έλλειψη συνεργασίας εκ μέρους των Ρώσων απέναντι σε θέματα όπως αυτό της Συρίας, λέγοντας πως η στάση αυτή της Μόσχας μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό με αποτέλεσμα ο Barack Obama να οδηγηθεί σε εκλογική ήττα.
Μάλιστα ο Donilon υπενθύμισε στον πρόεδρο της Ρωσίας πως ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα Mitt Romney είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο CNN πως η «Ρωσία είναι ασφαλώς ο υπ΄αριθμόν ένα εχθρός για τις ΗΠΑ σήμερα».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Putin απάντησε στον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, πως για τη Ρωσία δεν έχει σημασία ποιος είναι ο Αμερικανός πρόεδρος καθώς από τη στιγμή που ο Barack Obama ανέλαβε το προεδρικό αξίωμα λίγα ήταν εκείνα που έκανε προς τη σωστή κατεύθυνση, συνεχίζοντας ουσιαστικά την πολίτική του προκατόχου του George W. Bush.
Μάλιστα ο Putin εξέφρασε τη δυσφορία του που ο Obama συνέχισε και επι προεδρίας του να προστατεύει τους «γκάνγκστερ» όπως είπε χαρακτηριστικά της wall Street (!) οι οποίοι προκάλεσαν την οικονομική κρίση του 2008.
Καθώς όμως η συνάντηση των δύο ανδρών έφτανε στο τέλος της ο Donilon φάνηκε ιδιαίτερα αποθαρρυμένος ενώ στο τέλος της συζήτησης είπε σε ένα αποσβολωμένο Putin: «Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά τέλος πάντων», για να ρίξει τη «βόμβα» του στη συνέχεια «Ο Νοστράδαμος είναι αυτός που έχει την εξουσία και κανείς από εμάς ίσως δεν θα έχει κανένα μέρος να ζήσει πριν το τέλος του χρόνου αυτού»!
Εάν οι πληροφορίες αυτές ευσταθούν τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή κάτι γνωρίζει ο Donilon ή κάτι δεν πάει καλά με τον ίδιο και ο Obama πρέπει να τον απαλλάξει επειγόντως από τα καθήκοντά του!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΒΛΑΧΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ... ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!






ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΘΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΉΤΑΝ Ο ΕΞΗΣ ΕΝΑΣ... ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ! ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ... ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...


ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΣΤΟ "ΜΕΓΚΑ" (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΒΔΑ ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ) ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

ΠΗΓΗ

Στις ΗΠΑ εμφυτεύουν RFID στους στρατιώτες για "ιατρικούς" λόγους - (vid)

Είναι γεγονός ότι το όνειρο κάθε εξουσίας ακόμα και δημοκρατικής είναι να μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο στα περιουσιακά στοιχεία, και στην προσωπική ζωή του κάθε πολίτη. Γιατί; Γιατί έτσι νιώθει ασφαλής ότι θα μπορεί να επιβάλλει πλήρως οτιδήποτε θεωρεί ως σωστό, και θα είναι σίγουρη ότι κανείς δεν θα προλάβει να της εναντιωθεί στα σχέδιά της, αφού πριν την εναντίωση θα πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός και μετά συντονισμός, πως θα επιτευχθεί αυτό αν όλοι είχαμε από ένα εμφυτευμένο μικροτσίπ (RFID);Το θέμα είναι σοβαρό γιατί σιγά-σιγά (η πολύ γρήγορα, τελικά) το RFID πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο σώμα μας με τη δικαιολογία της ασφάλειας, ευνομίας, και ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ. Κρατείστε το τελευταίο, ο καταναλωτής και όχι ο πολίτης παραδίδεται εύκολα στην ευκολία. Το άρθρο που θα διαβάσετε είναι από το 

http://endoftheamericandream.com/archives/after-the-government-microchips-our-soldiers-how-long-will-it-be-before-they-want-to-put-a-microchip-in-you για όποιον θέλει να το δει στα Αγγλικά αλλιώς ιδού στην ελληνική μετάφραση.


"Τι θα κάνατε αν κάποτε η κυβέρνηση έκανε υποχρεωτικό για όλους το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ ως ταυτότητα; Θα το βάζατε; Ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να μην είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε. Στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα, εκατομμύρια σκύλοι και γάτες έχουν μικροτσίπ, χιλιάδες ηλικιωμένοι Αμερικανοί με τη νόσο του Αλτσχάιμερ έχουν μικροτσίπ, και ο αμερικανικός στρατός αναπτύσσει «ιατροτεχνολογικά προϊόντα» που περιέχουν μικροτσίπ για την παρακολούθηση της υγείας των στρατιωτών. Μόλις η κυβέρνηση εμφυτεύσει μικροτσίπ σε όλους τους Αμερικάνους στρατιώτες, πόσος καιρός θα περάσει για να βάλει το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ σε όλους τους κρατικούς υπαλλήλους για το καλό της εθνικής ασφάλειας; Και μόλις η κυβέρνηση βάλει μικροτσίπ σε όλους τους κρατικούς υπαλλήλους πόσος καιρός θα χρειαστεί για να βάλει το μικροτσίπ στους Αμερικάνους πολίτες; Φυσικά αυτή η τεχνολογία δεν πρόκειται να "απαιτηθεί" για τον μέσο Αμερικάνο πολίτη σύντομα. Προς το παρόν, θα εισέρχεται στην ζωή μας σιγά σιγά. Αλλά μόλις αρκετά άτομα θα έχουν οικειοθελώς αποδεχθεί τα "οφέλη" των εμφυτεύσιμων μικροτσίπ, θα είναι μόνο θέμα χρόνου πριν τα μικροτσίπ γίνουν υποχρεωτικά. Είσαι έτοιμος για αυτό;

Το σχέδιο για εμφυτεύσιμα μικροτσίπ στους Αμερικάνους στρατιώτες αναφέρεται με λεπτομέρειες σε ένα πρόσφατο άρθρο της Kate Knibbs στο Mobiledia....

Ο στρατός των ΗΠΑ σχεδιάζει να εμφυτεύσει στους στρατιώτες ιατρικές συσκευές, που θα καθιστά πιο δύσκολη την προσβολή τους και τον θάνατό τους από ασθένειες.

Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Αμυντικών Έργων του στρατού, η γνωστή ως DARPA, ανακοίνωσε τα σχέδιά της να δημιουργήσει νανοαισθητήρες που θα καταγράφουν την υγεία των στρατιωτών στο πεδίο της μάχης και θα δίνουν την δυνατότητα στους γιατρούς να την παρακολουθούν συνεχώς σχετικά με πιθανά προβλήματα υγείας.

Αυτά τα τεχνολογικά "προτερήματα" συνήθως προωθούνται με τέτοιο τρόπο που κάνει δύσκολο το μέσο πολίτη να θυμώσει με αυτά. Μετά από όλα, ποιος θα μπορούσε να είναι εναντίον ενός σχεδίου που θα κρατάει τους στρατιώτες μας ζωντανούς και υγιείς;

Αλλά όπως λένε, «ο δρόμος προς την κόλαση ήταν στρωμένος με καλές προθέσεις». Αποδεικνύεται ότι οι έρευνες στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ κατευθύνονται επίσης προς την ανάπτυξη μιας παρόμοιας τεχνολογίας για το ευρύ κοινό ....

Η νανοτεχνολογία εξακολουθεί να ψάχνει να βρει μια θέση στον ιατρικό τομέα. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ αναπτύσσουν μικροσκοπικές ρομποτικές οθόνες που μπορούν να διαγνώσουν ασθένειες, να παρακολουθούν τα ζωτικά όργανα και ακόμα να μεταφέρουν το φάρμακο στο αίμα, παρόμοιες με τις συσκευές που ο στρατός σχεδιάζει να δημιουργήσει. Τα δύο έργα δεν έχουν ακόμη συνδεθεί μεταξύ τους, αλλά οι παρόμοιοι στόχοι τους, θα μπορούσαν να ωφελήσουν το στρατό από το συντονισμό των προσπαθειών από κορυφαίους πανεπιστημιακούς επιστήμονες.

Το ερώτημα είναι: Θα τους άφηνες να σου βάλουν μέσα σου ένα μικροτσίπ, εάν υποτίθεται ότι θα σε κρατούσε υγιή;

Δεδομένου ότι αυτό το είδος της τεχνολογίας γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο, οι άνθρωποι θα λένε ότι δεν θέλουν να "χάσουν" τα μεγάλα οφέλη που παρέχει.

Η εξάπλωση των εμφυτεύσιμων μικροτσίπ είναι ως επί το πλείστον εθελοντικής μορφής για την ώρα. Μεγάλος αριθμός Αμερικανών τα έχουν ήδη δεχτεί, και ο αριθμός πρόκειται να αυξηθεί σημαντικά κατά τα επόμενα έτη.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο τουWND η Katherine Albrecht εμπειρογνώμον σε θέματα ιδιωτικότητας και πολέμιος της εξάπλωσης των εμφυτεύσιμων μικροτσιπ, μεταξύ άλλων, λέει για το πώς η ευρεία υιοθέτηση των εμφυτεύσιμων μικροτσίπ θα είναι κατά κύριο λόγο μέσω εθελοντικών μεθόδων....

«Ποτέ δεν πρόκειται να δούμε την κυβέρνηση υπό την απειλή όπλου, να λέει «Θα ​​βάλετε ένα τσιπ εντοπισμού», δήλωσε η Katherine Albrecht, η οποία με την Liz McIntyre έγραψαν το "Spychips", ένα βιβλίο που προειδοποιεί για την απειλή κατά της προστασίας της ιδιωτικής ζωής από τα RFID τσιπ.

"Τα πάντα γίνονται βήμα προς βήμα. Αν μπορείς να βάλεις ένα μικροτσίπ σε κάποιον... ο καθένας θα λέει: «Έλα, τώρα.. Θα είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε που πάει».

Καθώς εξαπλώνει αυτή η τεχνολογία, θα γίνει πολύ ευκολότερο στα διάφορα θεσμικά όργανα να αρχίσουν να την καθιστούν υποχρεωτική.

Για παράδειγμα, τι συμβαίνει αν κάποια μέρα ο εργοδότης σας απαιτήσει από εσάς να βάλετε εμφυτεύσιμο μικροτσίπ για «λόγους ασφαλείας»;

Τι θα συμβεί κάποια μέρα, αν η τράπεζά σας απαιτήσει από εσάς να βάλετε εμφυτεύσιμο μικροτσίπ, για να χρησιμοποιείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό;

Μην νομίζετε ότι δεν μπορεί να συμβεί. Σε όλο τον κόσμο, υπάρχει μια εμμονή με το να κάνουμε την "ταυτότητα" πιο ασφαλή.

Απλά δείτε τι συμβαίνει στην Ινδία, σύμφωνα με την Electronic Frontier Foundation ....

Στην Ινδία, μια μαζική προσπάθεια είναι σε εξέλιξη για την συλλογή βιομετρικών στοιχείων ταυτότητας για κάθε έναν από τα 1,2 δισεκατομμύρια κατοίκους της χώρας. Το απίστευτο σχέδιο, που ονομάστηκε το «μητέρα όλων των προγραμμάτων  ηλεκτρονικής διακυβέρνηση» από τους Economic Times, έχει προκαλέσει διαμάχη στην Ινδία και έξω από αυτήν, προκαλώντας σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των ατόμων.

Το σχέδιο προχωράει υπό την αιγίδα του προγράμματος Εθνικού Μητρώου Πληθυσμού (NPR) και του προγράμματος Unique ID (UID) (‘Μοναδική Ταυτότητα’), ξεχωριστές πρωτοβουλίες που έχουν συνάψει συμφωνία για την ενσωμάτωση των δεδομένων που συλλέγουν για να χτίσουν την μεγαλύτερη βάση βιομετρικών δεδομένων στον κόσμο. Μετά την εγγραφή, στα άτομα θα δοθεί ένα 12-ψήφιος μοναδικός αριθμός ταυτότητας σε δελτία ταυτότητας που θα έχουν τσιπ. Για τους κατοίκους που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα για να κάνουν ορισμένα είδη εργασίας ή κρατικές υπηρεσίες, υπάρχει ισχυρό κίνητρο για να πάρουν την ταυτότητα. Ενώ το πρόγραμμα UID είναι εθελοντικό, η εγγραφή στο πρόγραμμα NPR είναι υποχρεωτική για όλους τους πολίτες.

Πόσο καιρό νομίζετε θα περάσει μέχρι όλες οι χώρες αναπτύξουν τα δικά τους προγράμματα "Unique ID";

Θα μας πουν ότι τα προγράμματα αυτά είναι αναγκαία για την πρόληψη της πλαστογραφίας της ταυτότητας, για τον εντοπισμό εγκληματιών και τρομοκρατών, για να πατάξει τους φοροφυγάδες και να ενισχυθεί η "εθνική ασφάλεια".

Το θέμα όμως με μια κάρτα είναι ότι μπορεί πάντα να χαθεί, να κλαπεί ή να είναι πλαστή.

Φαίνεται αναπόφευκτο ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα θελήσουν κάποια στιγμή, κάτι ακόμα πιο «ασφαλές» από μια κάρτα.

Έτσι, θα αφήσετε στην κυβέρνηση να εμφυτεύσει την "ταυτότητά" σας στο χέρι σας, όταν έρθει η ώρα;

Αλλά δεν θα είναι όλα αυτά τα προηγμένα μικροτσίπ εμφυτεύσιμα.

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, ορισμένοι επιστήμονες εργάζονται για την ανάπτυξη «βρώσιμων μικροτσίπ». Αυτά τα βρώσιμα μικροτσίπ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους γιατρούς για να παρακολουθούν την υγεία σας. Η ακόλουθη περιγραφή αυτών των βρώσιμων μικροτσίπ προέρχεται από ένα πρόσφατο άρθρο της Daily Mail ....

Ο αισθητήρας, που δεν περιέχει μπαταρία, κεραία ή ραδιόφωνο, δημιουργεί μια μοναδική ψηφιακή υπογραφή που μπορεί να διαβαστεί και να καταγράφεται από ένα έμπλαστρο που θα τοποθετείται στον ώμο του ασθενούς.

Το έμπλαστρο, που επίσης ελέγχει τις σωματικές λειτουργίες, όπως τον καρδιακό ρυθμό και τη θερμοκρασία, στέλνει κρυπτογραφημένες πληροφορίες σε ενεργοποιημένα blue-tooth smartphones ή υπολογιστές που ανήκουν στους ασθενείς και τους γιατρούς και τους φροντιστές τους.

Με τον τρόπο αυτό, οι ασθενείς και οι γιατροί τους θα μπορούν να βλέπουν μαζί ποια χάπια έχουν ληφθεί. Οι γιατροί μπορούν επίσης να ερμηνεύσουν κατά πόσο ο ασθενής κοιμάται καλά, ή ασκείται ικανοποιητικά χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που θα μεταδίδονται από το έμπλαστρο.


Θα βάζατε ένα «βρώσιμο μικροτσίπ», αν αυτό θα βοηθούσε τον γιατρό σας να σας φροντίζει καλύτερα;

Άλλοι άνθρωποι θα θελήσουν να πάρουν τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ, διότι θα τους επιτρέψουν να γίνουν πιο «συνδεδεμένοι» με το δίκτυο της τεχνολογίας.

Για παράδειγμα, αν ήταν δυνατόν θα συνδέατε το μυαλό σας κατευθείαν με το Internet;

Μπορεί να μην είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε. Ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του theScience Channel έκανε πρόσφατα την ακόλουθη ερώτηση ....

Πως θα βλέπατε τη δυνατότητα να συνδέσετε το μυαλό σας στο Internet, είτε ασύρματα ή μέσω καλωδίου, να λαμβάνατε ψηφιακές πληροφορίες με υψηλή ταχύτητα, και στη συνέχεια να τις μεταφράζατε αυτόματα σε μια χημική μορφή που θα μπορούσε να αποθηκευτεί από τα κύτταρα του εγκεφάλου σας, όπως η μνήμη;

Το ίδιο άρθρο εξηγεί ότι τα οφέλη από την απευθείας σύνδεση του μυαλό μας στο Internet θα μπορούσε να είναι απολύτως καταπληκτικά ....

Αν θα μπορούσατε να αντλήσετε δεδομένα απευθείας στην φαιά ουσία σας, ας πούμε, 50 Mbps - η μέγιστη ταχύτητα που προσφέρεται από έναν σημαντικό φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου των ΗΠΑ - θα ήσασταν σε θέση να διαβάσετε ένα 500-σελίδων βιβλίο σε λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου .

Αλλά το να συνδέσετε το μυαλό σας στο Internet δεν είναι επίσης εξαιρετικά επικίνδυνο;

Δεν θα μπορούσε κάποιος να κατεβάσει "ιούς" απευθείας στον εγκέφαλό σας;

Δεν θα μπορούσε κάποιος να βρει έναν τρόπο να "ελέγξει" το μυαλό σας από μακριά;

Οι νέες τεχνολογίες φέρνουν νέους κινδύνους μαζί τους.

Θα μας πουλήσουν τα "οφέλη" των εμφυτεύσιμων μικροτσίπ, αλλά σπάνια θα μιλήσουν στον κόσμο για τους πιθανούς κινδύνους.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν εκατομμύρια σκύλοι και γάτες σε όλη τη χώρα που έχουν εμβολιαστεί με μικροτσίπ. Στην πραγματικότητα, σε μερικές αμερικανικές πόλεις είναι υποχρεωτικό να βάλετε στα κατοικίδια ζώα σας μικροτσίπ. Μας λένε ότι αυτό κάνει πολύ ευκολότερο να επιστρέψουν τα χαμένα κατοικίδια ζώα στους ιδιοκτήτες τους.

Σε όλη την Αμερική, τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ εμφυτεύονται σε χιλιάδες ηλικιωμένους Αμερικάνους πουζουν με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Μας λένε ότι το γεγονός αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να τους βρούμε αν περιπλανηθούν μακριά και χαθούν.

Αλλά ποιοι είναι οι κίνδυνοι;

Τι θα συμβεί εάν μία ολοκληρωτικού τύπου κυβέρνηση αρχίσει να απαιτεί όλοι οι πολίτες στις "ταυτότητές" τους να υπάρχει ένα μικροτσίπ και να εμφυτευθεί σε αυτούς;

Σίγουρα θα γίνει ευκολότερο σε μία «Big Brother» κυβέρνηση να παρακολουθεί, να καταγράφει και να κατασκοπεύει τους πάντες.

Και έτσι θα γίνει σχεδόν αδύνατο να ζήσουμε μια «φυσιολογική ζωή» χωρίς να έχουμε ένα εμφύτευμα.

Τι θα κάνατε αν δεν θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό σας χωρίς μικροτσίπ;

Τι θα κάνετε αν δεν θα μπορούσατε να πάτε για ψώνια χωρίς μικροτσίπ;

Τι θα κάνατε αν δεν θα μπορούσατε να βρείτε μια δουλειά χωρίς μικροτσίπ;

Τι θα κάνατε αν δεν θα μπορούσατε να κάνετε μια απλή οικονομική συναλλαγή χωρίς μικροτσίπ;

Πώς θα ζούσατε;

Σίγουρα οι περισσότεροι άνθρωποι θα έμπαιναν στον πειρασμό να βάλουν το μικροτσίπ ώστε να μπορούν να φροντίσουν την οικογένειά τους και ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

Εκείνοι που θα επαναστατούσαν και δεν λάμβαναν το μικροτσίπ θα εξοστρακίζονταν και θα θεωρούνταν «εχθροί του κράτους». Θα τους κυνηγούσαν και θα τους έσερναν στη φυλακή.

Μην νομίζετε ότι ένα τέτοιο σενάριο είναι αδύνατο.

Σκεφτείτε μόνο το πώς η κοινωνία μας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότερο μοιάζει με μια γιγαντιαία φυλακή.

Κάποια στιγμή στο (άμεσο) μέλλον, η τεχνολογία των εμφυτεύσιμων μικροτσίπ θα χρησιμοποιηθεί για φαύλους σκοπούς.

Τι θα κάνεις όταν φτάσει εκείνη η μέρα;"

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει βίντεο που αναρτήσαμε παλιότερα ως προς το ότι η Αμερικανική Γερουσία έχει στα σχέδιά της τη νομοθέτηση επί του θέματος σας το δείχνουμε και πάλι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  

Νέο άγριο χαράτσι επιβάλλει η ΔΕΗ!



Νέο χαράτσι στους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος επιβάλλει η ΔΕΗ, μέσω αύξησης  των εγγυήσεων σύνδεσης, η οποία μπορεί να φθάσει μέχρι και σε εξαπλασιασμό της αξίας της μηνιαίας κατανάλωσης.
Η ΔΕΗ, μη μπορώντας να αντεπεξέλθει στην οικονομική επιβάρυνση από τους ανεξόφλητους λογαριασμούς, η αξία των οποίων ξεπέρασε το 1,2 δις. ευρώ, κυρίως μετά την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων, προχωρά σε νέα εισπρακτικά μέτρα, επί δικαίων και αδίκων, προκειμένου να μπαλώσει τις χαώδεις τρύπες στα οικονομικά της, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την πρόταση που απέστειλε η ΔΕΗ προς τη ΡΑΕ, ζητά την αύξηση του ποσού που καταβάλλουν οι καταναλωτές ως εγγύηση για την ηλεκτροδότησή τους, σε περιπτώσεις που διαπιστώνονται καθυστερήσεις στην εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών αλλά και, το κυριότερο, κάθε φορά που αναπροσαρμόζονται τα τιμολόγια.
Αυτό σημαίνει ότι όσοι καθυστερούν την εξόφληση των λογαριασμών ρεύματος, συμπεριλαμβανομένου και του ειδικού τέλους, πέραν του 80ήμερου που προβλέπεται πριν από τη διακοπή ηλεκτροδότησης, θα λαμβάνουν στον επόμενο λογαριασμό πρόσθετο χαράτσι που θα φθάνει μέχρι και έξι φορές την αξία της μηνιαίας κατανάλωσης!!!
Το ίδιο θα ισχύει και σε όσους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών και έχουν επανασυνδέσει αυθαίρετα τους μετρητές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Μάλλον οδεύουμε σε εκλογές" εκτιμά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Απαισιόδοξος για την έκβαση των συνομιλιών των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια με στόχο τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο. «Δεν διατηρώ μεγάλες ελπίδες για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας γιατί οι πολιτικές δυνάμεις έχουν διατυπώσει ήδη την άποψη τους για το σχηματισμό ή μη κυβέρνησης. Το πιθανότερο είναι ότι θα οδεύσουμε προς τις εκλογές».
Όσο για την πρόταση που έκανε για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης ο κ. Κουβέλης δήλωσε «Η πρόταση που έκανα είναι ένας χρονικός ορίζοντας μέχρι το 2014 με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων που θέλουν παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και αποδέσμευση από το μνημόνιο. Ζήτησα επίσης το κυβερνητικό αυτό σχήμα να πλαισιώνεται από φερέγγυα πρόσωπα ώστε να υπάρχει ένα χρήσιμο αποτέλεσμα για την κοινωνία. Δεν έχουμε καμία άλλη επιδίωξη τόσο η ΔΗΜΑΡ όσο και εγώ πέρα από το να συμβάλλουμε στην επίτευξη μιας λύσης για την πατρίδα». Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε επίσης την άποψη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι πρέπει να πάει σε εκλογές επειδή πιστεύει ότι έτσι θα αυξήσει τα ποσοστά του και γι’αυτό δεν βλέπω ότι θα υπάρξει λύση το μεσημέρι. Μια κυβέρνηση που δεν θα ενσωματώνει αυτό που αποφάσισε ο ελληνικός λαός, δεν θα μπορεί να σταθεί πολιτικά και κοινωνικά» δήλωσε ο κ. Κουβέλης. «Έχω την αίσθηση ότι η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες. Γι’αυτό έκανα την πρόταση για οικουμενική κυβέρνηση» κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ακυβέρνητη η Ελλάδα - Διορισμένος δικαστής θα λάβει κρίσιμες αποφάσεις για οικονομία - Σκόπια



- Βέβαιες οι επαναληπτικές εκλογές - Στις 13.00 παραδίδει την εντολή ο Βενιζέλος
- Πρέπει να παραιτηθεί ο Παπαδήμος και να οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση με πρωθυπουργό ανώτατο δικαστή
- Αυτός θα εκπροσωπήσει τη χώρα στις δυο καθοριστικές συνόδους κορυφής και στην κρίσιμη σύνοδο του ΝΑΤΟ που αποφασίζει για τα Σκόπια
- Παπαδήμος σε Παπούλια:"Η Ελλάδα κινδυνεύει με κατάρρευση"











Η ανικανότητα των κομμάτων να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας και η αναγκαστική διεξαγωγή νέων ελογών πιθανότατα στις 17 Ιουνίου δημιουργούν ένα κρισιμότατο κενό στη χώρα.


Σύμφωνα με το σύνταγμα ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του, αφού έχει εκλεγεί με τις ψήφους από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ της προηγούμενης βουλής, που δεν αντιστοιχούν με τη σημερινή κοινοβουλευτική δύναμη, όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να διορίσει ως πρωθυπουργό κάποιον από τους ανώτατους δικαστές, και αυτός θα πέπει να κυβερνήσει τη χώρα ως τις επόμενες εκλογές.


Το αμέσως επόμενο διάστημα υπάρχουν κρισιμότατες στιγμές για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας που θα πρέπει να τις διαχειριστεί κάποιος δικαστής, χωρίς πολιτική καθοδήγηση, χωρίς πολιτική εμπειρία και πολιτική ευθύνη.


Σε λίγες ημέρες θα γίνει η κρίσιμη σύνοδος κορυφής της ΕΕ για την ανάπτυξη, που η Ελλάδα προσδοκά βοήθεια. Θα διαπραγματευτεί για λογαριασμό μας ένας διορισμένος πρωθυπουργός.


Επίσης θα γίνει στις ΗΠΑ η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ που, μεταξύ άλλων, θα τεθεί το θέμα των Σκοπίων μετά την ευνοϊκή απόφαση που εξασφάλισαν πέρυσι από το ευρωπαικό δικαστήριο.


Επίσης η διορισμένη κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει για την πληρωμή ή όχι του ομολόγου αγγλικού δικαίου που λήγει την ερχόμενη εβδομάδα και ακόμη δεν έχει κουρευτεί. Αν πληρωθεί στο ακέραιο δημιουργεί προηγούμενο έναντι των διεκδικήσεων ξένων προς τη χώρα.


Παράλληλα, τα δημόσια έσοδα καταρρέουν και η δημόσια δίοικηση παραπάιει, όπως είπε χθες στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Παπαδήμος.


Η αποτυχία του πολιτικού προσωπικού είναι παταγώδης. Αδυνατεί να συνεργαστει και αφήνει τον τόπο έρμαιο των εξελίξεων για να εξασφαλίσει τα δικά του μικροπολιτικά οφέλη.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Θα ζητήσουν τα παπαγαλάκια από εκείνους να αποκηρύξουν το...ίνδαλμά τους;

Δεν μας έφταναν οι αμετανόητοι ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ του Κκε, έχουμε τώρα και θαυμαστές του μεγαλύτερου σφαγέα στην Ιστορία της Ανθρωπότητας, του Κινέζου κομμουνιστή δικτάτορα Μάο Τσε Τουνγκ στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Όπως γράφει το "Βήμα", "για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου εκλέγονται βουλευτές που προέρχονται από τον μαοϊκό και τον τροτσκιστικό χώρο. Η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος με πολυσυλλεκτική σύνθεση, σε δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη έφερε εντός της νέας Βουλής, που προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, τέσσερις εκπροσώπους δύο ιστορικών ρευμάτων του εργατικού κινήματος. Τρία μέλη της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ), οργάνωσης που προέρχεται από τον μαοϊκό χώρο, εξελέγησαν βουλευτές με τον συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Πρόκειται για τους κ.κ. Βασίλη Χατζηλάμπρου (Αχαΐα), Βασίλη Κυριακάκη (Φθιώτιδα) και Δημήτρη Κοδέλα (Αργολίδα)".

Αναρωτιόμαστε: Θα τολμήσει έστω ένας παπαγάλος των Μμε να ζητήσει...δήλωση μετανοίας από τους Μαοικούς, όπως κάνουν συνεχώς για τους Χρυσαυγίτες, ζητώντας τους να αποκηρύξουν τον Χίτλερ;

Εμπρός λοιπόν, "σύντρφοι" δημοσιογράφοι: Ιδού νέο πεδίον δόξης λαμπρό!  Εκτός αν θεωρείτε...λίγα ΤΑ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΜΑΟ!

Αυτά, για να μην μας παρουσιάζονται ως δήθεν "κοσμοπολίτες νεοαριστεροί" οι μπολσεβίκοι του Σύριζα: Ήταν, είναι και θα είναι - όπως και οι "σύντροφοί" τους στο Κκε και άλλες παραφυάδες - αμετανόητοι ανθέλληνες, προδότες και θαυμαστές κατά συρροήν δολοφόνων!