ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΣΤΗΝ "ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ" ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ... - "Διακοπή για διάλειμμα... Τελείωσε το διάλειμμα!" (vid)


Τόσο πολύ βιάζονταν να ψηφίσουν "κατεπειγόντως" (κατ' εντολή τρόικας προφανώς) το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς, που ούτε για διάλειμμα δεν σταμάτησαν σήμερα το απόγευμα στη Βουλή.
Έτσι, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποφάσισε να επισπεύσει τη διαδικασία ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς.
Με το που διάβασε τα ονόματα των βουλευτών που κατέθεσαν αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία και πριν αρχίσει η ψηφοφορία, είπε:
"Διακόπτουμε για δέκα λεπτά σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής".
Τι έγινε μετά; Ανασηκώθηκε από τη θέση του για ένα (!) δευτερόλεπτο και ανακοίνωσε αμέσως μετά:
"Παρήλθαν τα 15 λεπτά" και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά. Όσοι ήθελαν να κάνουν διάλειμμα τα έχασαν.
Λίγο νωρίτερα, υπερψηφίστηκε με 152 "ναι" το νομοσχέδιο για τον ΕΝΦΙΑ.
Οι 153 παρόντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ υπερψήφισαν όλα τα άρθρα - με εξαίρεση τον Βύρωνα Πολύδωρα που τα καταψήφισε όλα, με συνέπεια και να διαγραφεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Τα άρθρα που αφορούσαν τον ΕΝΦΙΑ καθαυτόν, υπερψηφίστηκαν με πλειοψηφία 152 βουλευτών έναντι 143.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

O Erdoğan απειλεί με απέλαση τον Αμερικανό πρέσβη!

Ξένο δάκτυλο πίσω από τις αποκαλύψεις για το πρωτοφανές σκάνδαλο διαφθοράς και δωροδοκίας που συγκλονίζει την Τουρκία ανακάλυψε ο Tayyip Erdoğan ενώ τα τουρκικά social media κατακλύζονται από αντι-αμερικανικά και αντι-ισραηλινά μηνύματα. «Αυτές τις τελευταίες ημέρες, πολύ περιέργως, πρεσβευτές αναμιγνύνονται σε μερικές προκλητικές πράξεις. Τους απευθύνομαι από εδώ, κάντε τη δουλειά σας, αν ξεφύγετε από το εύρος των καθηκόντων σας, μπορεί να επεκταθείτε στην περιοχή της δικαιοδοσίας της κυβέρνησής μας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας κρατάμε στη χώρα μας», δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός μιλώντας σε οπαδούς του ΑΚΡ στη Σαμψούντα, τέσσερις μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Στο στόχαστρο του Erdoğan βρίσκεται ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα Francis J. Ricciardone, στον οποίο αποδίδονται δηλώσεις περί σαφούς ανάμιξης της Ουάσιγκτον στις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο διαφθοράς. Συγκεκριμένα, οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες Akşam, Star και Yeni Şafak υποστηρίζουν σε σημερινά, πανομοιότυπα δημοσιεύματά τους ότι ο Αμερικανός πρέσβης, απευθυνόμενος σε Ευρωπαίους ομολόγους του στις 17 Δεκεμβρίου (ημέρα κατά την οποία ξεκίνησαν οι πρώτες συλλήψεις) φέρεται να δήλωσε ότι «τους ζητήσαμε να σταματήσουν τις συναλλαγές της (κρατικής) Halkbank με το Ιράν. Δεν μας άκουσαν. Τώρα θα δείτε την πτώση της αυτοκρατορίας...».
Η οργή της ισλαμικής κυβέρνησης κορυφώθηκε όταν ο Francis Ricciardone κάλεσε δύο ημέρες αργότερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Kemal Kılıçdaroğlu και τον αντιπρόεδρο του CHP Faruk Loğoğlu στην αμερικανική πρεσβεία, μία επίσκεψη που χαρακτηρίστηκε ως έκπληξη από τα τουρκικά ΜΜΕ. Η πρεσβεία των ΗΠΑ έσπευσε πάντως να αρνηθεί μέσω Twitter πως έχει οποιονδήποτε ρόλο στην εν λόγω έρευνα ενώ χαρακτήρισε ψευδείς τις δηλώσεις που αποδίδονται στον Αμερικανό πρέσβη.


Συνέχεια εδώ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ;


1Του Μάνου Χατζηγιάννη 

Κατηγορηματικά αντίθετος εμφανίστηκε για πολλοστή φορά αναφορικά με το θέμα του τεμένους ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του KONTRA.

O κ.Σεραφείμ διευκρίνισε πάντως πως δεν είναι αντίθετος στο να δημιουργηθούν τεμένη γενικότερα, αλλά όχι με τη μορφή Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

Ζήτησε δημοψήφισμα για το σύμφωνο συμβίωσης, χαρακτήρισε αίρεση τον παπισμό, ενώ μίλησε και για το κοινωνικό έργο της εκκλησίας.

Αναλυτικότερα:




Τέμενος

Όπως είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς αυτή τη στιγμή στον Πειραια λειτουργούν:

40 άτυπα τεμένη, 15 μασωνικές στοές, 2 ρωμαιοκαθολικά σχολεία ενώ επίσης δραστηριοποιούνται μάρτυρες του Ιεχωβά, ευαγγελιστές κλπ.

“Άλλο πράγμα αυτό και άλλο να επιδιώξουμε την αλλαγή του πνευματικού μας status“ διευκρίνισε και συμπλήρωσε
“Το να θεσμοθετηθεί ως θεσμός της ελληνκής πολιτείας το τέμενος σημαίνει πως μεταβάλλεται το πολίτευμα και το επόμενο θα είναι η πολυπολιτισμικότητα κατόπιν η ουδετεροθρησκεία και η Ορθοδοξία θα γίνει μουσειακό παρελθόν. Είναι θέμα ζωής και θανάτου.”

Ο κ. Σεραφείμ σημείωσε πως το Ισλάμ στηρίζεται στη βία και δε δέχεται την αντίληψη περί κράτους,  επιβάλλει με τη βία τη Σαρία κλπ.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη με τη θεσμοθέτηση του τεμένους “ο ιμάμης εξισούται με τον Μητροπολίτη. Μεταβάλλεται το Σύνταγμα. Εδώ υπάρχει η αρχή της συναλληλίας μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας.  Ναι μεν ανεξιθρησκεία, αλλά υπάρχει αναγνωρισμένη θρησκεία. Βάσει αυτου΄υπάρχει και ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας που λέει ότι παρέχεται η δυνατότητα να συμπράττει με την Πολιτεία η Εκκλησία σε θέματα κοινου΄ενδιαφέροντος”

Και σε άλλες χώρες υπάρχει εθνικη΄εκκλησία, όπως οι Σουηδία, Νορβηγία και άλλες είπε ο κ. Σεραφείμ και τόνισε :
“Εμείς δεν έχουμε αντίρρηση να δημιουργηθούν τεμένη αλλα΄όχι σαν ΝΟΜΙΚΆ ΠΡΌΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΔΙΚΑΊΟΥ”

Πήγε μάλιστα κι ένα βήμα παραπέρα προφητεύοντας πως “Το επόμενο που θα πουν θα είναι “γιατί να υπάρχει ο Σταυρός στη σημαία”....

Χαρακτήρισε “αξιόλογο καθηγητή στη χώρα του” τον Νταβούτογλου,  αλλά διευκρίνισε πως “έχει το όραμα του νεοθωμανισμού.” Ανέφερε μάλιστα σχολιάζοντας τις αιτιάσεις του πως ..”Δεν μπορεί να είναι εκλεγμένος ο μουφτής γιατί έχει και δικαστικά καθήκοντα”

Σύμφωνο συμβίωσης

“Έχουμε τη θεσμοθέτηση ενός νέου τύπου ανθρώπου. Η πίστη μας γνωρίζει άνδρα και γυναίκα όχι αρρενοθήλυ....” σχολίασε για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφύλων ζευγαριών.
“Γίνεται θεσμός Δικαίου μια θανάσιμος αμαρτία,” επισήμανε ακόμη και συμπλήρωσε “ ο άνδρας κάνει τη γυναίκα και το αντίστροφο”...

Τόνισε πως “η Εκκλησία δεν είναι παρίας  και παρακεντές του συστήματος. Δεν μπορούν να γίνουν αυτά σε μια κοινωνία που τμήμα της είναι η Εκκλησία” και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας “Αν θέλουν να τα ανατρέψουν ας γίνει δημοψήφισμα” και προκάλεσε και τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να κάνει δημοψήφισμα. 

Είπε ακόμη πως “Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα η ομοφυλοφιλία, είναι θανάσιμη αμαρτία”, αλλά διευκρίνισε πως  “Δεν κρίνουμε τους ομοφυλόφιλους, τους καλούμε σε μετάνοια”

Μιλώντας για την κοινή πρωτοβουλία βουλευτών  από ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ  για το σύμφωνο συμβίωσης είπε πως είναι “θύρα για να ζητήσουν αυριο να υιοθετούν παιδιά”....

Είπε ακόμη πως τα κόμματα της Αριστεράς, πλην του ΚΚΕ, θέλουν να επιφέρουν αλλοίωση των αρχών και για αυτό χρησιμοποιούν το σύμφωνο συμβίωσης.

Για τον πιθανό αφορισμό βουλευτών είπε πως είναι μέτρο να προστατευθεί το ποίμνιο και χαρακτήρισε υποκρισία των βουλευτών πως ψηφίζουν τέτοια μέτρα και μετά έρχονται στην Εκκλησία για ψηφοθηρικούς λόγους....



Συσσίτια

“Δεν υπάρχει κανείς που να είναι ξένος ή δικός μας. Καμία διάκριση. Ολοι ίσοι” είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς με αφορμή τα συσσίτια και τους μετανάστες.

Αποκάλυψε πως προσφέρονται 4000 πιάτα φαγητό καθημερινά, ενώ όπως είπε “στα Καμίνια ταιζουμε σιίτες μουσουλμάνους”
Με θλίψη ενημέρωσε πως πριν 2 χρόνια ήταν οι μισοί και τόνισε “Ο νεοπτωχισμός  μάς κρούει την θύρα”

Παρόλα αυτά δήλωσε αισιόδοξος πως “Θα βρούμε την ψυχική δύναμη να βγούμε από την κρίση” τόνισε όμως πως ναι μεν η Εκκλησία είναι μητέρα του γένους, αλλά δεν μπορεί να είναι ένα άλλο υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Είπε ακόμη πως: “Η Μητρόπολη έχει προϋπολογισμό περίπου 450.000 ευρώ. Πολύ μικρό σε σχέση με το εύρος της. Καθε χρόνο φτάνουμε στα 5 εκατομμύρια από το Φιλόπτωχο, από εθελοντές, προσφορές, κάποια μπαζάρ”

Δήλωσε ακόμη πως “Οι άνθρωποι του πλούτου έχουν μετατραπεί σε homo economicus. Η αρχοντιά και η προσφορά των παλιών πλουσίων πέθανε μαζί τους. Τα παιδια΄τους είναι του Χάρβαρντ και του London school of economics“

Κράτος-Εκκλησία

Για το ενδεχόμενο διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας είπε :

“Οι διακριτοί ρόλοι υπάρχουν αλλά αυτό που λένε κάποιοι είναι ουσιαστικά διαχωρισμός Εκκλησίας-Έθνους για να γίνουμε ουδετερόθρησκη πολιτεία όπως είναι η Γαλλία και αυτό θα οδηγήσει σε μια κατρακύλα”

ΠΗΓΗ

«Βηθλεέμ ετοιμάζου»

"Merry MultiCulti-mas"... Πώς η "διαφορετικότητα" καταστρέφει το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι



Πώς να καταστρέψεις ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρτι - Κάπου στις ΗΠΑ της «διαφορετικότητας» και σύντομα στην χώρα μας…

ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
ΠΡΟΣ: Όλους του εργαζόμενους
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 1 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Δεξίωση Χριστουγεννιάτικου Πάρτι

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου, αρχίζοντας από το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Grill House.

Θα υπάρξει μπαρ και άφθονο ποτό ! Θα έχουμε μια μικρή μπάντα να παίζει παραδοσιακά κάλαντα ... νιώστε άνετα να τραγουδήστε κι εσείς! Και μην εκπλαγείτε αν ο διευθυντής μας εμφανιστεί ντυμένος ως Άγιος Βασίλης!

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ανάψει στις 13:00. Οι ανταλλαγές δώρων μεταξύ των εργαζομένων μπορούν να γίνουν εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, κανένα δώρο δεν θα πρέπει να είναι άνω των 10 δολαρίων για να γίνει η αγορά ενός δώρου εύκολη για τις τσέπες όλων μας.

Αυτή θα είναι συνάντηση μόνο για τους εργαζόμενους!

Ο Διευθύνων Σύμβουλός μας θα κάνει μια ειδική ανακοίνωση εκείνη τη στιγμή!

Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και την οικογένειά σας,

Patty
--------------------------

Υπόμνημα της εταιρείας
ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
ΠΡΟΣ: Όλους τους εργαζόμενους
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 2 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Δεξίωση Γιορτινού Πάρτι

Σε καμία περίπτωση το χθεσινό σημείωμα δεν θέλησε να αποκλείσει τους Εβραίους υπαλλήλους μας. Αναγνωρίζουμε ότι η Χανουκά είναι μια σημαντική εορτή, η οποία συχνά συμπίπτει με τα Χριστούγεννα, αν και δυστυχώς όχι φέτος.

Έτσι, από τώρα και στο εξής, θα το λέμε «Γιορτινό Πάρτι». Η ίδια τακτική ισχύει και για τυχόν άλλους υπαλλήλους που δεν είναι χριστιανοί ή είναι άθεοι.

Δεν θα υπάρξει χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν ακουστούν κάλαντα.

Θα έχουμε άλλα είδη μουσικής για την απόλαυσή σας.

Χαρήκατε τώρα;

Καλές γιορτές σε εσάς και την οικογένειά σας,

Patty
------------------------

Υπόμνημα της εταιρείας
ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
ΠΡΟΣ: Όλους τους εργαζόμενους
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 3 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Γιορτινό Πάρτι

Όσον αφορά το σημείωμα που έλαβα από ένα μέλος των Ανώνυμων Αλκοολικών (ΑΑ) που ζητάει έναν τραπέζι χωρίς ποτά, δεν έχετε υπογράψει το όνομά σας..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να δεχτώ αυτό το αίτημα, αλλά αν βάλω ένα σημάδι σε ένα τραπέζι που θα λέει "AA Only", δεν θα είστε ανώνυμος πια. Πώς υποτίθεται ότι πρέπει να το χειριστώ;

Κάποιος να βοηθήσει;

Και συγγνώμη , αλλά ξεχάστε την ανταλλαγή δώρων, τα δώρα δεν επιτρέπονται καθώς τα μέλη της ένωσης των υπαλλήλων αισθάνονται ότι 10 δολάρια είναι πάρα πολλά χρήματα και τα στελέχη  πιστεύουν ότι 10 δολάρια είναι λίγο φτηνιάρικα.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ : Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

Patty

-----------------------------

Υπόμνημα της εταιρείας
ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
Προς: Όλους τους εργαζομένους
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Γενικό Γιορτινό Πάρτι

Τι διαφορετική ομάδα που είμαστε ! Δεν είχα ιδέα ότι στις 20 του Δεκέμβρη ξεκινά ο μουσουλμανικός ιερός μήνας του Ραμαζανιού, που απαγορεύει το φαγητό και το ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πάει το πάρτι! Σοβαρά τώρα, μπορούμε να κατανοήσουμε ότι ένα γεύμα σε αυτή την εποχή του έτους δεν μπορεί να είναι σύμφωνο με τις πεποιθήσεις των μουσουλμάνων εργαζομένων μας. Ίσως το Grill House μπορεί να σας φυλάξει ένα γεύμα μέχρι το τέλος του πάρτι ή αλλιώς να σας το πακετάρει για να το πάρετε στο σπίτι. Κάνει αυτό;

Εν τω μεταξύ, έχω κανονίσει για τα μέλη που κάνουν δίαιτα να καθίσουν μακριά από τον μπουφέ με το επιδόρπιο, καθώς και έγκυες γυναίκες να κάτσουν σε τραπέζι που βρίσκεται πλησιέστερα προς τις τουαλέτες.

Οι ομοφυλόφιλοι επιτρέπεται να καθίσουν με τον σύντροφό τους. Οι λεσβίες δεν πρέπει να καθίσουν με τους gay, η κάθε ομάδα θα έχει το δικό της τραπέζι.

Ναι, θα κανονίσουμε να υπάρχουν λουλούδια στο τραπέζι των ομοφυλόφιλων.

Για τον υπάλληλο που ζητεί άδεια να φορέσει ρούχα γυναικεία, το Grill House ζητά να μην επιτραπεί το ‘cross – dressing’, προφανώς λόγω των ανησυχιών για σύγχυση στις τουαλέτες. Λυπάμαι.

Θα έχουμε καθίσματα για τους κοντούς.

Λυπάμαι να αναφέρω ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ποσότητα του αλατιού που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων. Το Grill House προτείνει τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση να δοκιμάσουν μια μπουκιά πρώτα.

Θα υπάρχει φρούτα ​«χαμηλά σε σάκχαρα» σαν επιδόρπιο για τους διαβητικούς , αλλά το εστιατόριο δεν μπορεί να παρέχει "no sugar" επιδόρπια. Συγγνώμη!

Μήπως παρέλειψα τίποτα! ; ! ;

Patty
-------------------------

Υπόμνημα της εταιρείας
ΑΠΟ: Patty Lewis, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού
ΠΡΟΣ: Όλους τους γ…..ους εργαζόμενους
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 5 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Το ******  Γιορτινό Πάρτι

Τα "έχω πάρει" με τους χορτοφάγους! Εμείς θα κάνουμε αυτό το πάρτι στο Grill House είτε σας αρέσει είτε όχι, έτσι να πάτε να καθίσετε ήσυχα στο τραπέζι που είναι περισσότερο μακριά από το «ψητοπωλείο του θανάτου», όπως το χαρακτηρίσατε και να πάτε να φάτε στο ****** salad bar σας, τις οργανικές σας τομάτες.

Αλλά να ξέρετε, ότι και οι ντομάτες έχουν συναισθήματα. Θα ουρλιάζουν όταν τις κόβετε σε φέτες. Τι έχω ακούσει να ουρλιάζουν. Τις ακούω να ουρλιάζουν αυτή τη στιγμή!

Οι υπόλοιπες ***** ψωνάρες  μπορείτε να μου φιλήσετε τον **** Ελπίζω όλοι να έχετε τις πιο χάλια γιορτές!
Οδηγήστε μεθυσμένοι και άντε σκοτωθείτε,

Η ***** του *****!
------------------------

Υπόμνημα της εταιρείας
ΑΠΟ: Joan Bishop, Αναπληρώτρια Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 6 Δεκεμβρίου 2013
ΘΕΜΑ: Η Patty Lewis και το γιορτινό της πάρτι

Είμαι σίγουρη ότι μιλώ εκ μέρους όλων μας στο να ευχηθούμε στην Patty Lewis ταχεία ανάρρωση από τον πρόσφατο νευρικό κλονισμό της και θα συνεχίσω να διαβιβάζω τις κάρτες σας στην ψυχιατρική κλινική.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση αποφάσισε να ακυρώσει το Γιορτινό μας Πάρτι και να δώσουμε σε όλους το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου άδεια με πλήρεις αποδοχές.

Χαρούμενο το ό, τι να’ ναι!

Joan

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / (Μετ. από τα αγγλικά που το είδα εδώ)

ΚΡΑΤΟΣ "ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ" Κυβέρνηση: “Φορολογική επιδρομή – Ή πληρώνεις ή σου κατάσχουμε ότι έχεις”

Την τελευταία στιγμή, περνάει διάταξη στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς, η οποία προβλέπει εφάπαξ τόκο 10% για το ποσό της οφειλής προς το Δημόσιο από την πρώτη ημέρα της καθυστέρησης της πληρωμής, ενώ αν η είσπραξη καθυστερήσει ένα χρόνο, ο εφάπαξ τόκος διπλασιάζεται και γίνεται 20%, ενώ αν μπεί σε τρίτο χρόνο καθυστέρησης προστίθεται τόκος 30% πέραν εκείνου που «τρέχει» κάθε μήνα.
Συγκεκριμένα για μια μέρα καθυστέρησης ο τόκος θα είναι 0,7%, για 1-2 μήνες ο τόκος θα φτάνει στο 1,4%, για 2 μήνες και 1 μέρα καθυστέρησης ο τόκος θα φτάνει στο 11,4%, για 12 μήνες καθυστέρησης ο τόκος θα φτάνει στο 18,5%. Σε περίπτωση που η καθυστέρηση ξεπερνά τους 12 μήνες ο τόκος θα φτάνει στο 29,2%, δηλαδή 100 μονάδες βάσης πάνω το επιτόκιο πιστωτικής κάρτας. Για 24 μήνες και πάνω ο τόκος θα φτάνει στο «ληστρικό» 39,2%.
Αποδεικνύει με την διάταξη αυτή πως το κράτος είναι ο μεγαλύτερος «τοκογλύφος», αφού επιβάλει επιτόκια χειρότερα απ’ αυτά που βάζουν οι τραπεζίτες στις πιστωτικές κάρτες.
Όταν όμως οι τόκοι αυτοί επιβάλλονται σε πολίτες οι οποίοι αποδεδειγμένα πλέον δεν μπορούν να πληρώσουν γιατί απλά δεν έχουν εισοδήματα από τα ληστρικά μέτρα των τελευταίων χρόνων, τότε φαίνεται πώς πρόκειται για μία πολιτική αλητεία σε βάρος των Ελλήνων.
Αυτή την πολιτική αλητεία συμπληρώνουν κάτι έρευνες σε στιλ «big brother», όπου οικονομικές υπηρεσίες παρακολουθούν και ελέγχουν τους λογαριασμούς που πληρώνουν οι πολίτες και στέλνουν ραβασάκια, του στιλ γιατί πλήρωσες τη ΔΕΗ και το κινητό και όχι τους φόρους στο κράτος.
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα που στόχο έχουν να ξετινάξουν τους πολίτες και να τους κατάσχουν ότι μπορούν. Κατά τα άλλα ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος «παλεύουν» για να μας σώσουν…
Κατά τα άλλα, εμφανίζουν ως «ευνοϊκό» το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς και επιχαίρουν στην κυβέρνηση γιατί νομοθετούν μόνοι τους, χωρίς συμφωνία με την τρόικα. Τι νομοθετούν; Πώς μπορούν να βγάλουν στο «σφυρί» μίας οικογένειας που έχει συνολικό εισόδημα 35.000 ευρώ το χρόνο και το ακίνητο είναι αξίας έως 200.000 ευρώ.
Κι αυτό με τις αντικειμενικές αξίες στα ύψη, χωρίς καμία σύγκριση με τις εμπορικές. Ο κ. Στουρνάρας αρνείται να ρίξει τις αντικειμενικές για να μπορεί να υπερφορολογεί τους πολίτες.
Αντ’ αυτού, και ενώ η αγορά ακινήτων έχει «πεθάνει» έρχεται να επιβάλλει πρόσθετο αναδρομικό φόρο 15% στις αγοραπωλησίες ακινήτων. Από αρχές του χρόνου λοιπόν η Εφορία θα ράβει κοστούμι στον πωλητή και θα τον φορολογεί για πλασματικές υπεραξίες από την πώληση του ακινήτου του, λογαριάζοντας σαν... κέρδος τη μεγάλη ψαλίδα ανάμεσα στη χαμηλή αντικειμενική τιμή που είχε δηλωθεί στα συμβόλαια και στην εξωπραγματικά υψηλή αντικειμενική αξία, η οποία ισχύει σήμερα και πλέον ξεπερνά την αγοραία.
Η κυβέρνηση του μνημονίου αποσκοπεί πλέον να πάρει τα κλειδιά των σπιτιών των Ελλήνων και κάθε άλλης κινητής και ακίνητης περιουσίας και να την παραδώσει στα funds τύπου Σόρος που περιμένουν να κάνουν επέλαση.
Σου λένε ή πληρώνεις τους φόρους που στου βάζουμε ή σου κατάσχουμε ότι έχεις. Όσο πληρώνονται οι φόροι τόσο  περισσότεροι θα μπαίνουν. Η εντολή είναι ρητή. Τσακίστε τους. Το θέμα είναι τι κάνουν οι Έλληνες πολίτες. Μέχρι στιγμής το μα… Κάθονται στους καναπέδες και περιμένουν πότε θα τους τους πάρουν και αυτούς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο ΓΚΙΟΥΛΕΝ ...ΡΑΒΕΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΣΑΒΑΝΟ...



Τι είχε πει νεαρός ασκητής πριν ενάμιση χρόνο
Ανέλπιστα καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Τουρκία :
«Όταν ξεκινούσαμε φορέσαμε το σάβανό μας» είχε πει παλιότερα ο Ερντογάν και τώρα που η αναπνοή του Γκιουλέν φτάνει μέχρι τον γιο του, του οποίου φημολογείται ότι επίκειται η σύλληψη, αντιλαμβάνεται ότι ήρθε η ώρα της απόσυρσης...
Μην ξεχνάτε το μήνυμα ασκητή που αναρτήσαμε και χρονολογείται στο καλοκαίρι του 2012 :
«Όταν θα φύγει ο Ερντογάν - είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει - πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες... Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα...» (περισσότερα ΕΔΩ).

Για να μην έχετε αυταπάτες ποιοι κρύβονται πίσω από τον Γκιουλέν να ενημερώσουμε ότι ο ισλαμιστής αυτός ηγέτης ζει απομονωμένος σε ένα αγρόκτημα στην Αμερική και από εκεί διευθύνει τις ομάδες του ανά τον κόσμο.
Ο εν λόγω κύριος, εκτός των άλλων, είχε στενές σχέσεις με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο...
Θυμηθείτε τα λόγια του γέροντα Παΐσιου για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα :
«Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα, του «μεγάλου χριστιανού». Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.»
(Γέροντας Παΐσιος)
Άρα καταλαβαίνει ο καθένας ποιοι αποφάσισαν την αποπομπή Ερντογάν...
ΠΗΓΗ

Διέθεσε μέσα σε μία διετία το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ και αποφυλάκισε κρατουμένους που έκτιαν ποινές για χρέη...



Η πρόσφατη εκδήλωση στο Βελλίδειο που διοργάνωσαν στις 11 Δεκεμβρίου οι επικεφαλής του διαδικτυακού περιοδικού
Πρωτοπορεί το Βατοπέδι και στις αποφυλακίσεις!
«Πεμπτουσία» σε συνεργασία με τη ρωσική παιδική χορωδία «Παραμυθία» έφερε στο φως μία μεγάλη αποκάλυψη.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου «Μάξιμος ο Γραικός» Νικόλαος Γκουράρος αναφέρθηκε και στην φιλανθρωπική προσφορά της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου αποκαλύπτοντας το μυστικό. Συγκεκριμένα και εν τη ρήμη του σύντομου λόγου του είπε ότι το ιστορικό αυτό μοναστήρι διέθεσε ποσό της τάξης των δύο εκατομμυρίων ευρώ για αποφυλακίσεις κρατουμένων, οι οποίοι είχαν φυλακιστεί για χρέη, τα περισσότερα μικροποσά!
....................
Την είδηση αυτή η πλειονότητα των ΜΜΕ είτε την προσπέρασαν είτε καν την ανέφεραν... Αυτή δυστυχώς την αντιμετώπιση έχουν σήμερα οι καλές και αισιόδοξες ειδήσεις που δείχνουν ότι η ανθρωπιά δεν εξέλιπε από την χώρα μας. Εάν υποθέσουμε όμως πως είχε γίνει υπεξαίρεση του ανωτέρω ποσού από το μοναστήρι τότε θα βούιζαν στην κυριολεξία όλα τα συστημικά κατευθυνόμενα και ελεγχόμενα ΜΜΕ της ευλογημένης πατρίδας μας.
Δεν αναρωτιέστε καλοί μου Χριστιανοί το γιατί δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι εκατοντάδες άνθρωποι ενίοτε και της διπλανής μας πόρτας θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους; Δεν αναρωτιέστε γιατί ότι αποτελεί καλό έργο υποβαθμίζεται ή και συκοφαντείται; Δεν αναρωτιέστε γιατί η Ορθοδοξία αποτελεί μόνιμο και βασικό στόχο των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας, οι οποίοι θέλουν να μας πείσουν με τις τεχνικές κρίσεις και τις κάθε λογής μεθοδεύσεις ότι ο Θεός έχει εγκαταλείψει τον κόσμο; Δεν αναρωτιέστε γιατί ετσιθελικά θέλουν να μας επιβάλλουν την κάθε λογής ανωμαλία και να καταστρέψουν τα χριστιανικά θεμέλια της κοινωνίας μας;
Όμως ο φιλεύσπλαχνος Θεός όχι μόνο δεν εγκατέλειψε τον κόσμο αλλά αντιθέτως τώρα νοιάζεται πολύ περισσότερο γι’ αυτόν. Έχει όμως τον τρόπο Του να διδάσκει, να γαλουχεί και να κατευθύνει τους ανθρώπους προς την οδό της σωτηρίας. 
Όλοι λοιπόν θα θυμάστε ότι πριν δύο χρόνια τέτοιο καιρό ο ηγούμενος και γέροντας της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου αρχιμανδρίτης Εφραίμ για πολιτικές κυρίως σκοπιμότητες είχε μπει στο στόχαστρο εγχωρίων και ξένων ΜΜΕ. Τα δημοσιεύματα τότε παραμονές των Χριστουγέννων έδιναν και έπαιρναν και οι συκοφαντίες είχαν παρασύρει πολλούς. Στόχος τους ήταν να χαλάσουν τη μεγάλη γιορτή των Χριστιανών. Με μεγάλη λοιπόν ευκολία σχεδόν όλοι άρχισαν να κατηγορούν τον ηγούμενο Εφραίμ ως δήθεν επιχειρηματία, ως δήθεν μοναχό που αποποιήθηκε τους όρκους του, ως δήθεν ρασοφόρο λίαν επικίνδυνο για την ελληνική κοινωνία. Ακόμη και η δικαιοσύνη που συχνά -πυκνά με τις αποφάσεις της έχει δείξει ότι αποτελεί τροχοφόρο και κάρο θα λέγαμε της πολιτικής και των πολιτικών, παρακινούμενη από τις έμμεσες η άμεσες πιέσεις που της ασκούνταν αποφάσισε αυτόν τον «επικίνδυνο κακοποιό» ρασοφόρο να τον προφυλακίσει, στερώντας του τη δυνατότητα να εορτάσει Χριστούγεννα με την αδελφότητα της Μονής, που αποτελεί ως γνωστόν και την οικογένειά του!/////////////////////
Η αδικία δεν άργησε να αποκαλυφθεί και να αποκατασταθεί το όνομα του μετά από αρκετά χρόνια συνεχούς λάσπης! Δεν αναρωτιέστε καλοί μου Χριστιανοί το γιατί ο Θεός επιτρέπει ενίοτε αδίκως να διασύρονται και να συκοφαντούνται αυτοί που αφιερώθηκαν ψυχή και σώματι να Τον υπηρετούν; Μα γιατί ο ίδιος ο Θεός βάδισε με το παράδειγμά Του την τεθλιμμένη στενή και ανηφορική οδό του λόφου του Γολγοθά, η οποία εμπεριέχει και τον άδικο εμπαιγμό, τη συκοφαντία, τα βασανιστήρια... Η οδός λοιπόν αυτή για κάθε μοναχό και για κάθε Χριστιανό που επιζητεί τη σωτηρία και την αιωνιότητα αποτελεί θα λέγαμε βασικό στόχο, σκοπό και μονόδρομο. Κανείς άλλωστε δεν αγίασε χωρίς να τη βαδίσει. Γιατί η οδός αυτή καταλήγει στη σταύρωση αλλά και στην ανάσταση.
Ο ηγούμενος Εφραίμ βάδισε την οδό αυτή με το χειρότερο δυνατό τρόπο, όταν παραμονές της Ενσάρκωσης του Κυρίου οδηγούνταν από πολιτικές σκοπιμότητες σιδηροδέσμιος στον Κορυδαλλό! «Μωρέ καλά του έκαναν. Καιρός ήταν να μπει και μία τάξη στην ασυδοσία του κλήρου. Ρασοφόρος ήταν αυτός η μπίζνεσμαν...» ήταν η αντίδραση των περισσότερων. Αντίδραση που έμοιαζε μ’ αυτή των Ιουδαίων που φωνασκούσαν κατά του Κυρίου μας, οπως συμβαίνει σ’ όλες τις περιπτώσεις συκοφαντιών. Ο ηγούμενος όμως, άντεξε στα βέλη της συκοφαντίας προβάλλοντας την προσευχή που διδάχθηκε από αγίους αγιορείτες γεροντάδες στο διάβα του στο Περιβόλι της Παναγίας μας.
Κατά την παραμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού, το διάστημα που τελείωνε το επισκεπτήριο και έμενε μόνος ξέκλεβε χρόνο για να μιλήσει με συγκρατούμενούς του και να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους, να βιώσει τον πόνο τους, όχι μόνο ως απόμακρος ενίοτε πνευματικός αλλά ως πάσχων και ο ίδιος. Όταν βιώσεις άλλωστε τον πόνο τότε μπορείς πολύ καλύτερα να νιώσεις τον πονεμένο, λέει ο σοφός λαός μας! Κι αυτό ακριβώς του ενεργοποίησε ακόμη περισσότερο τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής του. Και την ευαισθησία αυτή όταν μετά λίγες εβδομάδες αποφυλακίστηκε την πέρασε στη γεροντία αλλά και σ’ όλη την αδελφότητα της Μονής Βατοπεδίου. Έτσι, αυξήθηκε ακόμη περαιτέρω η συνδρομή της Μονής για αποφυλακίσεις.
Αποτέλεσμα λοιπόν της ευαισθησίας αυτής ήταν η διάθεση του ποσού των δύο εκατομμυρίων ευρώ για να ελευθερωθούν φυλακισμένοι που έκτιαν ποινές για λίγα χρέη... Μέσα σε λίγους μήνες το ιστορικό αυτό μοναστήρι κατάφερε να δώσει το καλύτερο δώρο στις οικογένειες πολλών φυλακισμένων, φτωχές και ανήμπορες να ανταπεξέλθουν στα προς του ζην. Και η προσφορά αυτή της Μονής δυστυχώς πέρασε απαρατήρητη... Η Ιερά Μονή Βατοπεδίου άλλωστε παραδοσιακά πρωτοστατούσε πάντοτε σε έργα φιλανθρωπίας.
Κάποιοι ωστόσο σκεπτόμενοι πονηρά και οδηγούμενοι εκ του πειρασμού ίσως αναρωτηθούν για το που βρίσκει το μοναστήρι αυτά τα μεγάλα ποσά και τα διαθέτει. Ας μάθουν,όπως λέγει πνευματικό παιδί του γέροντα ότι «τα περισσότερα εξ αυτών προέρχονται από δωρεές πιστών και τάματα προς την Παναγία μας την Παραμυθία και την Τιμία Ζώνη». Τα θαύματα προσθέτει, που ακολούθησαν της μετάβασης της Τιμίας Ζώνης στη Ρωσία, όπου πάνω από 1800 άκληρες οικογένειες Ρώσων απέκτησαν παιδιά μετέτρεψαν πολλούς εξ αυτών σε φίλους και προσκυνητές της Μονής.
Πολλοί εκ των ανωτέρω Ρώσων Ορθοδόξων αδελφών μας και κυρίως αυτοί που βίωσαν τα θαύματα της Παναγίας πρόσφεραν χρήματα. Ο γέροντας και η γεροντία αποφάσισαν τότε να διαθέσουν τα χρήματα αυτά εξ ολοκλήρου σε έργα φιλανθρωπίας. Άλλωστε καθημερινά κατέφθαναν στο μοναστήρι πάμπολλα αιτήματα φυλακισμένων και φτωχών οικογενειών μέσω των ενοριών, μοναστηριών και μητροπόλεων και λόγω της οικονομικής κρίσης είχαν γεωμετρικώς αυξηθεί. Κι οι Ρώσοι χριστιανοί μάλιστα πρόσφεραν τις περισσότερες φορές όχι εκ του περισσεύματος αλλά και του υστερήματός τους. Με τον τρόπο αυτό, όπως μας είπε φίλος και πνευματικό τέκνο του ηγουμένου, η δοκιμασία του γέροντα συνέβαλε ούτως ώστε η Ιερά Μονή Βατοπεδίου όχι μόνο να αυξήσει το έργο φιλανθρωπίας στο οποίο πάντοτε πρωτοπορούσε αλλά και να αναδειχθεί εν μέσω οικονομικής κρίσης σε ένα αδιάλειπτο χώρο φιλανθρωπίας και προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Ίσως αυτό το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μονής επεδίωκαν και επιδιώκουν σήμερα να εμποδίσουν αυτοί που εμμένουν να διατηρούν δεσμευμένους τους λογαριασμούς της ιστορικής Μονής επιστρατεύοντας φθηνές δικαιολογίες.

ΠΗΓΗ

ΠΟΡΙΣΜΑ-"ΒΟΜΒΑ" ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ - Ευρωκοινοβούλιο: “Η Ελλάδα δεν διέφυγε τη χρεοκοπία – Πιθανή η έξοδος από το ευρώ”

Μετά από τέσσερα χρόνια μνημονίου και τους Έλληνες να βιώνουν συνθήκες Κατοχής, το Ευρωκοινοβούλιο παραδέχεται πώς η τρόικα απέτυχε παταγωδώς στην Ελλάδα και επισημαίνει πώς ο κίνδυνος της χρεοκοπίας είναι ακόμη ορατός για τη χώρα μας, όπως και η έξοδος από το ευρώ. Οι «βόμβες» αυτές έρχονται από το προσχέδιο του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης που εντάχθηκαν στο μνημόνιο.
Το πόρισμα-καταπέλτης αυτό διαψεύδει κατηγορηματικά την κυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου που λένε πώς οι «κόποι των Ελλήνων πιάνουν τόπο» και «… έρχεται η ανάπτυξη». Αφού όχι μόνο το χρέος της χώρας παραμένει στα ύψη, αλλά είναι ορατές και άλλες «μεταρρυθμίσεις» σε βάρος των Ελλήνων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.
Σύμφωνα με το προσχέδιο του πορίσματος που υπογράφουν ο Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης Οτμαρ Κάρας και ο Γάλλος Σοσιαλδημοκράτης Λιέμ Οάνγκ Νγκοκ το έργο της τρόικας όσον αφορά στην Ελλάδα, αλλά και στις άλλες χώρες του μνημονίου, είναι σκέτη αποτυχία.
Διαπιστώνουν προβλήματα στη διαμόρφωση της πολιτικής, αστοχίες στην εφαρμογή τους και αποκλίνουσες στρατηγικές και προτεραιότητες μεταξύ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί η Ελλάδα σε μεγάλη ύφεση, έκρηξη της ανεργίας, και τελικά σε αύξηση του χρέους.
Συγκεκριμένα για την Ελλάδα διαπιστώνουν πώς «μετά από πέντε αναθεωρήσεις του Μνημονίου και εξαιτίας των ανεπαρκών αποτελεσμάτων χρειάστηκε και δεύτερο πρόγραμμα, το οποίο επίσης δεν είχε αποτέλεσμα παρά τον άνευ προηγουμένου όγκο μεταρρυθμίσεων που τέθηκαν σε εφαρμογή».
Ενώ δηλαδή εξόντωσαν τον ελληνικό λαό και τον οδήγησαν να ψάχνει στα σκουπίδια να βρει να φάει, το χρέος παραμένει στα ύψη.
Το βασικότερο στοιχείο του προσχεδίου του πορίσματος όμως είναι το εξής : «Αν και ο στόχος των προγραμμάτων ήταν να αποτραπεί η χρεοκοπία, αυτό δεν επιτεύχθηκε στην περίπτωση της Ελλάδας. Επίσης, η οικονομική βοήθεια δεν εξασφάλισε ότι μακροπρόθεσμα δεν θα υπάρξει έξοδος κάποιας χώρας (βλέπε Ελλάδα) από το ευρώ».
Με λίγα λόγια οι συντάκτες του πορίσματος καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης, ότι με τα μέτρα και τα μνημόνια «μας έσωσαν», αφού τελικά μετά από τέσσερα χρόνια μνημονίου, η Ελλάδα μπορεί τελικώς να οδηγηθεί σε χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ.
Η διαφορά αν συμβεί αυτό σήμερα, απ’ ότι αν συνέβαινε το 2010 είναι πώς η χώρα είναι υποθηκευμένη και οι Έλληνες έχουν χάσει τις περιουσίες τους. Τόσο απλά.
Τα στελέχη σύνταξης του προσχεδίου πορίσματος αναγνωρίζουν πώς έγιναν τραγικά λάθη σου «κασίδι» του κεφάλι και τώρα έρχονται να προτείνουν να επανεξετασθούν οι πολιτικές λιτότητας στη βάση των επιπτώσεων που έχουν στην ελληνική οικονομία (ύφεση, ανεργία κ.λπ.).
Λες και δεν ήξεραν οι εκπρόσωποι των δανειστών τις επιπτώσεις που θα είχε η συνεχή λιτότητα και τώρα που έχουν «αποτελειώσει» τους Έλληνες, δεν έχουν τίποτε άλλο να τους πάρουν, ζητούν τη… χαλάρωση.
Από εδώ και στο εξής δηλαδή μπορεί να μην κόψουν άλλο μισθούς και συντάξεις, αφού σε λίγο δεν θα υπάρχουν ούτε μισθωτοί αλλά ούτε και συνταξιούχοι, αλλά θα παίρνουν μόνο σπίτια και ότι ακίνητο και κινητό υπάρχει στο όνομα του κάθε οφειλέτη.
Και όταν τελειώσουν με αυτά, τότε θα βάλουν χέρι στους υδρογονάνθρακες και γενικά στις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ -ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ- ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΝΕΛΗ...


Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει...

29.567 € δηλ. περίπου 2,500 το μήνα από το Ταμείο των δημοσιογράφων




αλλά η τρελή σύνταξη της Αλέκας από το ΙΚΑ που ξεπερνά τα 26.000 €!! Σύνταξη ΙΚΑ 26.000 €! Το διανοείστε; Από το νηπιαγωγείο της κόλλαγε ένσημα το ΚΚΕ;

Φυσικά η Αλέκα Παπαρήγα εισπράττει και 15.000 χιλιαρικάκια σύνταξη από το Ταμείο των δημοσιογράφων γιατί το ΚΚΕ προφανώς την είχε δηλώσει και της πλήρωνε ασφάλεια σαν δημοσιογράφο...

Μ' αυτά και μ' αυτά το Αλεκάκι (ή το ΚΚΕ δεν έχει σημασία) καθαρίζει την τρελή σύνταξη των 42.305 €!!

Είπατε τίποτα για τους οικοδόμους που πάνε και πλακώνονται με τα ΜΑΤ; Όχι μωρέ δεν είναι μαλάκ@ς... ζώα είναι απλώς
http://dexiextrem.blogspot.gr

Η Γαλλία σκέφτεται να τιμωρεί τους δημοσιογράφους που θα λένε τους αλλοδαπούς «αλλοδαπούς»!

Τυπικοί Γάλλοι..
ΚΟ: Το σχέδιο «ένταξης» (των μεταναστών) -  γενοκτονίας των ιθαγενών - που παρουσιάστηκε στη γαλλική κυβέρνηση πρόσφατα, στοχεύει, μεταξύ άλλων, και στον τρόπο που οι δημοσιογράφοι επιτρέπεται να ονομάζουν τους παράνομους μετανάστες, κάτι που συνιστά περιορισμούς στο δικαίωμα ενημέρωσης των Γάλλων πολιτών σχετικά με την ταυτότητα των μεταναστών και συνεπώς των συνεπειών της μαζικής μετανάστευσης, εισβολής.
   Αρχή 1.1
Η αναγνώριση έρχεται μέσω του "μη χαρακτηρισμού", επειδή αυτός οδηγεί σε "ταξινόμηση και στιγματισμό".
Επειδή υπάρχει ανησυχία για τον καθορισμό ενός παραδείγματος, να αναθεωρηθούν όλα τα λεξιλογικά μητρώα που χρησιμοποιούνται από δημόσια ιδρύματα, καθώς και από τα μέσα ενημέρωσης και τα πολιτικά κόμματα.
……
Οι συστάσεις προς τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους για το τι να χρησιμοποιούν στην περιγραφή τους, βασίζονται στο ‘μοντέλο’ του Βελγίου.
Το 1994, η AGJPB [Ένωση Δημοσιογράφων του Βελγίου] και το Κέντρο για την Ισότητα των Ευκαιριών και την Καταπολέμηση του Ρατσισμού δημοσίευσε έναν οδηγό με τίτλο «Συστάσεις για πληροφορίες όσον αφορά τους μη αυτόχθονες», που βασιζόταν σε μια μελέτη σχετικά με τον τρόπο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιλούν για τη μετανάστευση και τους ανθρώπους ξένης προέλευσης. Έτσι, η πρώτη σύσταση ήταν «να μην αναφέρεται η ιθαγένεια, η καταγωγή, η εθνικότητα, το χρώμα του δέρματος, η θρησκεία ή ο πολιτισμός, εκτός εάν οι πληροφορίες είναι σχετικές».
Επιβάλλεται δηλαδή ένας «μη χαρακτηρισμός». Σε αυτή τη λογική στηρίχθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς, έχοντας ως στόχο να οριστεί ως έγκλημα η «φυλετική παρενόχληση». Η ενδιαφέρουσα πτυχή αυτής της λογικής είναι το γεγονός ότι όχι μόνο εξετάζονται ρατσιστικές δηλώσεις ή πράξεις, αλλά αι η περίπτωση που κάποιος ταπεινώθηκε άδικα λόγω της καταγωγής του.
Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές, που είναι αντίστοιχες των “NUJ κατευθυντήριων γραμμών για την Αναφορά στη Φυλή στη Βρετανία”, είναι σαφές ότι ακολουθούνται ήδη από τους Γάλους δημοσιογράφους, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις. Αλλά τώρα αυτό το σχέδιο προβλέπει τη θέσπιση ποινικών κυρώσεων για την τιμωρία εκείνων των σπάνιων περιπτώσεων που δεν κρύβουν την αλήθεια!
Αυτό που είναι προσβλητικό εδώ είναι ότι ο δημοσιογράφος θα αποφασίσει τι είναι "σημαντικό" και τι δεν είναι. Αν κάποιοι άνθρωποι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά εμπλέκονται σε ορισμένα είδη εγκληματικών δραστηριοτήτων, η πληροφορία αυτή αξίζει να γίνει γνωστή, έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργήσει ένα προβληματισμό στον κόσμο σχετικά με την κυβερνητική πολιτική. Για παράδειγμα, αν οι νεοαφιχθέντες μετανάστες δυσανάλογα εμπλέκονται στο έγκλημα, αυτός είναι ένας παράγοντας που αξίζει να ληφθεί υπόψη κατά την εξέταση της μεταναστευτικής πολιτικής της χώρας. Αλλά οι δημοσιογράφοι στη Γαλλία και σε όλη την Ευρώπη, συστηματικά αρνούνται να δώσουν στους ανθρώπους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να αξιολογήσουν την κυβερνητική πολιτική.
Εν μέρει, αυτό προέρχεται από το αμερικανικό παράδειγμα, όπου τέτοιες πρακτικές επικρατούν σε σχέση με τους Αφροαμερικάνους, που όταν εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις δεν αναφέρεται πουθενά το χρώμα τους. Αλλά εδώ υπάρχει μία διαφορά. Οι μαύροι δεν θεωρούνται μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεδομένου ότι ήταν παρόντες όταν έγινε η διακήρυξη της αμερικάνικης ανεξαρτησίας και δεν ήρθαν μαζικά μετά, εξ αιτίας κάποιας κυβερνητικής πολιτικής. Ακόμα και έτσι, η δυσανάλογη συμμετοχή των μαύρων στο έγκλημα αξίζει να εξετασθεί σε σχέση με πολλές άλλες κυβερνητικές πολιτικές και δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτή τη δημοσιογραφική απάτη. Αλλά είναι λιγότερο συγγνωστή αυτή η απάτη στην Ευρώπη, όπου οι μη Ευρωπαίοι είναι παρόντες σε σημαντικούς αριθμούς μόνο λόγω των πολιτικών μετανάστευσης. Οι Ευρωπαίοι αξίζουν τις πληροφορίες που απαιτούνται για την εκτίμηση των αποτελεσμάτων αυτών των πολιτικών, όμως οι πληροφορίες συστηματικά αποκρύβονται από τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης.
Για να καταλάβετε τη "λογική" τέτοιων μέτρων αλλά και το ύπουλο σχέδιο που κρύβεται από πίσω, πριν δύο χρόνια, στην Γαλλία ένας δημοσιογράφος, ο Éric Zemmour, καταδικάστηκε για «υποκίνηση φυλετικού μίσους», επειδή είπε σε τηλεοπτικό show ότι οι έμποροι ναρκωτικών είναι κυρίως «μαύροι και Άραβες». Δηλαδή, είπε την αλήθεια! 
Πριν λίγες ημέρες, πέντε αστυνομικοί της γερμανικής αστυνομίας (Polizei) τρεις εκ των οποίων ήταν βαθμοφόροι, μπήκαν στην ορθόδοξη εκκλησία των Αγίων Πάντων στην Ούνκαρε Στράσε, του Μονάχου, που ήταν κατάμεστη από Έλληνες πιστούς που παρακολουθούσαν την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, και τους ζήτησαν να ενταχθούν στην αστυνομία της Βαυαρίας, η οποία έχει ανάγκη ενίσχυσης σε έμψυχο υλικό. Ο λόγος που στράφηκαν στους Έλληνες είναι γιατί τους έχουν «μεγάλη εμπιστοσύνη» και τους θεωρούν «πρότυπο ενσωμάτωσης», αφού με βάση τα στοιχεία της αστυνομίας το ελληνικό στοιχείο εμφανίζει «μηδενική εγκληματικότητα»!
Το παραπάνω περιστατικό σαφώς χαλάει το παραμύθι που μας πλασάρουν οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», που θέλουν να χειραγωγήσουν τη κοινή γνώμη και να περάσουν το μήνυμα να μη μιλάει κανένας για τους λαθρομετανάστες (ειδικά τριτοκοσμικούς) που έχουν εκτινάξει τα ποσοστά εγκληματικότητας και έχουν σφίξει την θηλιά στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας, γιατί «ήσουν κι εσύ μετανάστης». Τώρα, το γιατί δεν πήγαν οι Γερμανοί σε κανένα τζαμί ουαχαμπιτών να τους ζητήσουν να ενταχθούν στην Polizei, δεν θα σας το απαντήσουν οι «αντιρατσιστές». Όπως επίσης θα ήθελαν (και κάποια στιγμή θα το πετύχουν), να βιάζονται και να δολοφονούνται Έλληνιδες και Έλληνες και να μην γίνεται καμία αναφορά στην εθνικότητα του εγκληματία. (Άλλωστε, αν θυμάμαι καλά, μια βουλευτίνα της ΡΗΜΑΔ το έχει ήδη ζητήσει). Έτσι, π.χ. δεν θα μαθαίναμε ποτέ ποιος εγκλημάτισε στην 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο. Θα ήταν απλώς ο «νεαρός δράστης».
 

Επίσης, τα άτομα αυτής της ιδεοληψίας, επειδή δεν θέλουν να υπάρχει το χαρακτηριστικό αποτύπωμα κάθε λαού, (και στον πολιτισμό και στα αξιακά πρότυπα και - ΝΑΙ! - και στους δείκτες εγκληματικότητας και στο ποσοστό «ενσωμάτωσης») γιατί αυτό οδηγεί στον «φυλετισμό/ρατσισμό», αγωνίζονται να περάσουν τέτοια μέτρα, καθώς σύμφωνα με τα μυαλά τους «δεν υπάρχουν φυλές, παρά μία φυλή, η ανθρώπινη»..
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

«Παρακαλώ να με θάψουν ως Χριστιανό»



Τα λόγια του αυτόχειρα συγκλονίζουν...
Οφείλουμε όμως να μείνουμε όρθιοι γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν και είναι κρίμα να χάσουμε την θεϊκή λαικάδα για ένα παρένθετο διάστημα απογοήτευσης ...



ΗΠΑ: Δικαστήριο διατάζει να κατέβει σταυρός – μνημείο, ύστερα από αγωγή Εβραίων

Σχ. ΚΟ: Πριν λίγες ημέρες είδαμε «χριστιανούς» να κάνουν αγώνα και να δαπανώνται για να τοποθετηθεί μια menorah (επτάφωτη λυχνία), ένα σύμβολο του Ιουδαϊσμού, στην Ολλανδία. Τώρα, βλέπουμε Εβραίους να κάνουν αγώνα και να δαπανώνται για να γκρεμισθεί ο Σταυρός, που τοποθέτησαν χριστιανοί στις ΗΠΑ…

Ο μεγάλος σταυρός στην κορυφή του όρους Soledad στην Καλιφόρνια είναι «αντισυνταγματικός» και πρέπει να κατέβει, αποφάσισε ο ομοσπονδιακός δικαστής του Σαν Ντιέγκο την Πέμπτη.

Ο δικαστής Larry Burns διέταξε εντός 90 ημερών να αφαιρεθεί ο σταυρός, ο οποίος στήθηκε το 1956 ως φόρος τιμής για τους βετεράνους του πολέμου - μια απόφαση που θα μπορούσε να οδηγηθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Η αρχική αγωγή κατατέθηκε το 2006 από την Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) για χάρη των Εβραίων Βετεράνων των ΗΠΑ (Jewish War Veterans) και πολλών άλλων κατοίκων της Νότιας Καλιφόρνιας.
"Υποστηρίζουμε την κυβέρνηση να αποτίει φόρο τιμής σε εκείνους που υπηρέτησαν με θάρρος στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας", είπε ο Daniel Mach για λογαριασμό της ACLU, στην εφημερίδα Union-Tribune του San Diego, αλλά πρέπει να τιμήσουμε όλους τους ήρωες μας κάτω από μία σημαία, όχι μόνο ένα συγκεκριμένο θρησκευτικό σύμβολο".
Ο Bruce Bailey, πρόεδρος της Ένωσης για το Μνημείο του όρους Soledad, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση.
"Είναι ατυχές το γεγονός ότι ο δικαστής διέταξε την κατεδάφιση του Σταυρού", είπε ο Bailey στο Fox News, "ωστόσο, έχουμε την δυνατότητα να αγωνιστούμε κατά αυτής της απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο."
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή