Στάση πληρωμών ανά πάσα στιγμή - Τα χρήματα του νέου πακέτου προορίζονται αποκλειστικά για το χρέος!

Image

Από τούδε και στο εξής η Ελλάδα θα βρίσκεται συνεχώς υπό την απειλή εσωτερικής στάσης πληρωμών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ημερησία", στο πλαίσιο των όρων για την έγκριση του ελληνικού προγράμματος απο το Eurogroup, η κάλυψη των ελλειμμάτων θα είναι αποκλειστική ευθύνη των κυβερνήσεων, καθώς δεν επιτρέπονται άμεσα εσωτερικές ανακατανομές της βοήθειας που παίρνει η χώρα για την κάλυψη πρόσθετων αναγκών, που τυχόν προκύψουν, ακόμη κι αν αυτές αφορούν στην πληρωμή μισθών και συντάξεων!

Αυτό σημαίνει ότι είναι αναγκαστική η επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων, ωστε το δημόσιο να καλύπτει τις χρηματοδοτικές ανάγκες του.

Σύμφωνα επίσης με το δημοσίευμα, "κλειδί" για την αίσια έκβαση στο Εurogroup της Δευτέρας είναι η έγκριση της σύστασης ειδικού λογαριασμού, τον οποίο όπως όλα δείχνουν αποδέχεται η ελληνική πλευρά, όπου θα δεσμευθούν τα κεφάλαια του νέου πακέτου εκτός ελληνικής δικαιοδοσίας.

Η ΕΕ θα επιβάλλει να εκταμιεύονται κατ' απόλυτη προτεραιότητα τα χρήματα που προορίζονται για αποπληρωμή των εξωτερικών υποχρεώσεων της χώρας, ενώ για την κάλυψη τυχόν αποκλίσεων δεν θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης εκταμίευσης χωρίς την έγκριση της τρόικας, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης το ενδεχόμενο εσωτερική στάσης πληρωμών, αναπάσα στιγμή ώστε είτε να λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα ή να "τρέχουν" αυτά που έχουν ήδη συμφωνηθεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Έντονες φήμες για ύπαρξη εγγράφου με σαφές χρονοδιάγραμμα για την ελληνική χρεωκοπία

ImageΤα κυριότερα σημεία ενός εγγράφου το οποίο φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους κορυφαίοι τραπεζίτες των ΗΠΑ ήδη από τα μέσα Ιανουαρίου έκαναν γνωστά αμερικανικά ιστολόγια και blogs. Σύμφωνα πάντα με αυτές τις πληροφορίες τουλάχιστον δύο κορυφαία στελέχη των τραπεζών Barclays και JP Morgan ενώ και άλλα στελέχη άλλων τραπεζών θεωρείται πως κατέχουν το ίδιο έγγραφο.

Στο έγγραφο αναφέρεται ρητά πως η Ελλάδα πρόκειται να κηρύξει και επίσημα πτώχευση αμέσως μετά το τέλος της εργάσιμης ημέρας την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα παγώσουν συμπεριλαμβανομένων και εκτάκτων μέτρων ώστε να προλάβουν την άτακτη εκροή κεφαλαίων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Μάλιστα στο έγγραφο αυτό διευκρινίζονται και λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα οι ελάχιστες εξαιρέσεις που θα ισχύσουν για να αναλήψεις λογαριασμών.

Όλες οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες θα λάβουν σαφείς οδηγίες για την μη πραγματοποίηση συναλλαγών με ευρώ καθ΄όλη της διάρκεια της Δευτέρας 26 Μαρτίου ενώ όλα τα καταστήματα θα είναι κλειστά για τουλάχιστ6ον μια ημέρα.

Αν και ο/οι συντάκτης/συντακτες του εγγράφου δεν έχει γίνει κατορθωτό να εξακριβωθούν –και κατά συνέπεια ούτε και η ακρίβεια των πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτό- εντούτοις ορισμένα γεγονότα που αναφέρονται θέλουν να επιβεβαιώνουν τα αναγραφόμενα. Κύριος άξονας αυτών η απροθυμία των ΗΠΑ να χρηματοδοτήσουν περαιτέρω το IMF αλλά και η ενεργοποίηση του «μπλοκ» “EU-Nord” για εκδίωξη της Ελλάδας από το ευρώ.

Να σημειωθεί πάντως πως ούτε το περίφημο αυτό έγγραφο έχει παρουσιαστεί αλλά ούτε βέβαια -όπως προαναφέρθηκε- και οι συντάκτες του να έχουν γνωστοποιηθεί.

Είναι επομένως πολύ πιθανή η εκδοχή να πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι των κερδοσκόπων -κάθε είδους- παιχνίδι που επιδιώκουν να στήσουν μέσω της διασποράς ψευδών ειδήσεων έχοντας ως "βατήρα" την ελληνική οικονομική κρίση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ



ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ

«Το μισό ψωμί» πάει...

"Ένα ψωμί θα χαθεί το μισό, και ένα ολόκληρο"

όπου ψωμί = σοδειά...

- Τελικά πάτερ τα σιτάρια πάθανε ζημιά;

- Πάθανε - πάθανε!

- Άρα πάει το «μισό ψωμί» (= σοδειά)...

- ...Και το «ολόκληρο» θα πάει γιατί δεν θα υπάρξει σπορά λόγω εμπόλεμων καταστάσεων γενικώς...

- Προλαβαίνουν να σπείρουν ξανά;

- Όχι. δεν προλαβαίνουν...

ΠΗΓΗ

Λέω ΝΑΙ στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Λέω ΟΧΙ στην "ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ"

- Η καλλιέργεια φορολογικής συνείδησης είναι ζητούμενο από όλους τους Έλληνες πολίτες.
- Η φοροκλοπή, η φοροδιαφυγή, η φοροαποφυγή συνιστούν οικονομικό έγκλημα με σοβαρές επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο.
- Συνέπεια της παράνομης πρακτικής της μη έκδοσης ή/και μη λήψης αποδείξεων, είναι να αδυνατεί το κράτος να εισπράξει τα έσοδα που έχει ανάγκη προκειμένου να ασκήσει δίκαιη κοινωνική και φορολογική πολιτική.

Συνεπώς στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ λέμε ΝΑΙ.

- Η ηλεκτρονική όμως καταγραφή των αποδείξεων που γίνεται με την "Κάρτα Αποδείξεων" στις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Οικονομικών, συνιστά ηλεκτρονικό φακέλωμα υπό την εποπτεία του κράτους (αρχικά, γιατί αργότερα μπορεί να εκχωρηθεί σε ιδιώτες).
- Πιο συγκεκριμένα καταγράφεται η καταναλωτική συμπεριφορά του κατόχου της Κάρτας σε βάσεις δεδομένων που ελέγχουν και διαχειρίζονται δημόσιοι υπάλληλοι (αύριο ιδιωτικοί υπάλληλοι;).
- Οι πληροφορίες που συλλέγονται αφορούν κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής:

  • πόσες φορές και από που αγόρασες φάρμακα,
  • πόσες φορές και σε ποιο ιατρικό κέντρο έκανες εξετάσεις υγείας,
  • σε ποιο Super Market και ποιο ποσό έδωσες κάθε φορά για να κάνεις τις αγορές σου,
  • από ποιο κρεοπωλείο και πόσες φορές την εβδομάδα αγοράζεις κρέας,
  • πόσες φορές, σε ποιο εστιατόριο και τι ποσό πλήρωσες κατά τις εξόδους σου,
  • πότε, με ποιόν και σε ποιο σινεμά είδες ταινία της αρεσκείας σου,
  • πόσα χρήματα ξόδεψες και που πήγες διακοπές,
  • από ποιο κατάστημα και πόσες φορές αγόρασες ρούχα,
  • σε ποιο βενζινάδικο βάζεις βενζίνη,
  • από ποιο βιβλιοπωλείο αγοράζεις τα βιβλία που σε ενδιαφέρουν,
  • πότε πήγες στο γήπεδο για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα,
  • σε ποιόν φιλανθρωπικό σύλλογο και τι ποσό κάνεις δωρεές,
  • σε ποιο πολιτικό κόμμα δίνεις την συνδρομή σου,
και δεκάδες άλλες πληροφορίες που προκύπτουν από την καθημερινή χρήση της Κάρτας Αποδείξεων συνεπεία των οικονομικών συναλλαγών των πολιτών.

- Η δικαιολογία ότι δεν δημιουργείται καταναλωτικό προφίλ, καθότι η καταγραφή αφορά συνολικά ποσά και όχι για αναλυτικές αγορές, καταρρίπτεται εξαιτίας των δύο κατωτέρω στοιχείων:

α) και με συνολικά ποσά, μόνο και μόνο από το είδος του καταστήματος, αποκαλύπτονται πολλές πληροφορίες για την καταναλωτική συμπεριφορά του κατόχου της κάρτας (αποκαλύπτονται ακόμη και τα θρησκευτικά του πιστεύω) και

β) τα αναλυτικά στοιχεία φυλάσσονται σε άλλες παράλληλα λειτουργούσες - δημόσιες ή ιδιωτικές - βάσεις δεδομένων:

- τα συγκεκριμένα φάρμακα που αγοράζονται, οι συγκεκριμένες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται ο πολίτης, οι ιαθείσες και μη ασθένειες των πολιτών, τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά του προβλήματα, καταγράφονται μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης τόσο στις ιδιωτικές βάσεις δεδομένων των φαρμακοποιών και των ιατρικών κέντρων, όσο πλέον και στις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Υγείας.

- οι αναλυτικές αγορές των πολιτών καταγράφονται ήδη; (σίγουρα πάντως δύνανται να καταγράφονται) στις βάσεις δεδομένων των Super Markets μέσω των γνωστών σε όλους μας εκπτωτικών καρτών: "Καλημέρα σας, έχετε κάρτα;" ρωτάει ευγενικά η ταμίας του Super Market κάθε φορά που φτάνουμε στο ταμείο.

Συνδυαζόμενες όλες αυτές οι πληροφορίες που οδηγούν; Αποτελούν ή όχι την υλοποίηση των πιο εφιαλτικών σεναρίων του George Orwell; Δημιουργείται ή όχι, σιγά-σιγά, το Κράτος-Παντεπότης της ζωής των πολιτών; Σε ποιόν χρησιμεύουν όλες αυτές οι πληροφορίες; Πως μπορούν να αξιοποιηθούν εις βάρος των πολιτών στο μέλλον; Η αποκάλυψη των διατροφικών συνηθειών δεκαετιών, του ιατρικού ιστορικού, των θρησκευτικών πεποιθήσεων, μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για ρατσιστική συμπεριφορά; Άρνηση πρόσληψης, άρνηση ασφάλισης, κοινωνικός στιγματισμός, ακόμη και κοινωνικός διωγμός;

Ο κόπος και ο χρόνος που απαιτείται για την άθροιση των αποδείξεων μια φορά το χρόνο, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον εφιάλτη, την οδύνη της απώλειας της ηλεκτρονικά καταγεγραμμένης προσωπικής ζωής των πολιτών.

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) με την απόφασή της 4/13-12-2010 γνωμοδότησε αρνητικά ως προς την Κάρτα Αποδείξεων. Το Υπουργείο Οικονομικών όμως προχώρησε στην έκδοση της Κάρτας Αποδείξεων. Έχει λάβει υπόψη του τις ενστάσεις της ΑΠΔΠΧ; Εάν όχι, τι έχει να σχολιάσει επ'αυτού η ΑΠΔΠΧ;

Τέλος η Κάρτα Αποδείξεων θα ενσωματωθεί στην Κάρτα του Πολίτη όταν η δεύτερη κυκλοφορήσει. Άρα η Κάρτα Αποδείξεων αποτελεί τμήμα της Κάρτας του Πολίτη.

Ήρθε η ώρα να βάλουμε τις δικές μας κόκκινες γραμμές σε αυτά τα σχέδια.

Πείτε ΟΧΙ στην Κάρτα Αποδείξεων.
Πείτε ΟΧΙ στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Πετάξτε τις εκπτωτικές κάρτες των Super Markets.

Κλειδώστε τον Big Brother έξω από τα σπίτια σας.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ! "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ", ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ "ANONYMOUS"!


Αφιερωμένο σε όσους νόμισαν ότι ήρθαν οι...επαναστάτες με τις μάσκες να μας "σώσουν":

Το κατάπτυστο κείμενο είναι σαφέστατο και δεν επιδέχεται παρερμηνειών: Μας θυμίζει τα γνωστά...ροζουλί κηρύγματα των θερινών "αγανακτισμένων", που δυστυχώς παρέσυραν και τίμιους πατριώτες!

ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ...ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ!

ΠΗΓΗ

Επιστολή φίλου του blog (ΗΓΓΙΚΕΝ)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisqR34Bz6liFzJ-WbiN22qZlKBJarHCwhC-dAtQbT30KftISnux_y1tP_sgsEbi_QNLYmmM7PH2G2OX1bKIn3KlBW0vFMzcuepcC01cGt2akJNwSxJxPALIt0DjckQVD8NFJ6HT7mHB4o/s1600/envelope.png

Ζητώ συγνώμη για το λόγο του ότι στέλνω αυτές τις σκέψεις μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά οι γνώσεις μου πάνω σε κοινωνικές ιστοσελίδες δεν είναι αρκετές και επιπλέον δεν γνωρίζω εάν κάνετε δεκτή την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Δεν είσαστε υποχρεωμένοι να διαβάσετε τα παρακάτω, ούτε ζητώ να δημοσιευτούν , ούτε και να απαντήσετε. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε κάποιες ιδέες εάν τις κρίνεται σωστές.
.............................................................................

Διαβάζω συνεχώς την ιστοσελίδα σας και μου αρέσει. Ένιωσα την ανάγκη να σας στείλω κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς μου. Μπορεί σε κάποια από τα παρακάτω να μη συμφωνείτε, αλλά η δύναμη που έχετε μέσω μιας σοβαρής ιστοσελίδας μπορεί να δρομολογήσει αξιόλογα πράγματα.
Την επομένη της ψήφισης του μνημονίου διάβασα σε κάποιον ιστότοπο ότι, βγαίνοντας από τη βουλή η κα Βάσω Παπανδρέου έπεσε επάνω στον κύριο Παπαδήμο και αφού του ζήτησε συγνώμη διότι ψήφισε όχι , του είπε: Πρόεδρε τώρα έχω ήσυχη την συνείδησή μου. Ο κος Παπαδήμος τότε της απάντησε : Άχ Βάσω μου, εάν γνώριζες αυτά που γνωρίζω εγώ τότε σίγουρα δεν θα είχες ήσυχη τη συνείδησή σου ...;
Προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοούσε ο ποιητής.
Το φτωχό μου μυαλό τότε έκανε κάποιες σκέψεις τις οποίες σας παραθέτω:
Η Ελλάδα εάν πτωχεύσει θα πρέπει να πληρωθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου ( πολλά χρήματα ) εις βάρος της οικονομίας των Η.Π.Α.
Κάποιος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού παίρνει στο τηλέφωνο τον κο Παπαδήμα, Σαμαρά , όχι τον Καρατζαφέρη διότι είναι λαλίστατος ( δεν είναι πολιτικός ) και τους ενημερώνει: Εγώ ασφάλιστρα κινδύνου δεν πληρώνω. Πως θα γίνει αυτό; Τα εν λόγω ασφάλιστρα δεν πληρώνονται εάν η πτώχευση έλθει λόγω πολέμου. Αφήνω τους απέναντι , κάνουν το πραξικόπημα που ετοιμάζουν και την άλλη μέρα θα ανεμίζει η τούρκικη σημαία σε 3-4 ελληνικά νησιά-νησάκια. Έχεις ήδη πόλεμο και στο μήνα επάνω πτωχεύεις.
Κανονίστε λοιπόν σήμερα το βράδυ να περάσει το μνημόνιο.
Ο ευσεβής γέροντας Παϊσιος έλεγε : να έχετε καλούς λογισμούς ακόμη και για τους πολιτικούς μας που θα έπρεπε να είναι στην εξορία ( όχι κρέμασμα ) διότι και αυτούς τους παραπλάνησαν και τους έριξαν σε παγίδα. ( προς ΘΕΟΎ δεν δικαιολογώ κανέναν από αυτούς - αναφορά στα λόγια του αγίου γέροντα κάνω)
Εάν παρατηρήσατε τον κο Παπαδήμο κατά την ώρα της τελικής του ομιλίας , το αριστερό του χέρι έτρεμε συνεχώς. Πίστευα ότι θα καταρρεύσει και ότι η ψηφοφορία θα πήγαινε προς αναβολή. Τελικά επέζησε.
Επίσης ο γέροντας μιλά για πείσμα και εξέγερση των Ρωμιών Ελλήνων αλλά πιστεύω ότι θα γίνει και αυτό αλλά όχι ακόμη. Θα πρέπει πρώτα να ανέβει η Ελλάδα όλο τον Γολγοθά και να πεθάνει. Και τότε θα την αναστήσει ο Θεός.
Πιστεύω ότι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι δε θα αφήσουν τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει σύντομα, γιατί γνωρίζουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ...; ...;. Με διάφορες προφάσεις θα εξαναγκάζουν κάθε φορά Σαμαρά και Παπαδήμο να παραμένουν ως κυβέρνηση. Τον Γιωργάκη δεν τον υπολογίζουν καθόλου. Θα λένε τώρα πρέπει να γίνει αυτό, ύστερα θα πρέπει να γίνει εκείνο, τώρα το άλλο και θα το πάνε έτσι όσο πάει. Έως ότου θα νομίσουν ότι σώθηκαν. Από εκεί και πέρα στην Ελλάδα μας η πείνα , η ανεργία ,η εξαθλίωση η ανέχεια θα αυξηθούν με δραματικό ρυθμό. Ο κόσμος θα φωνάζει και τότε πιθανόν να γίνει κάποια εξέγερση ή κάποια ανταρσία στη βουλή. Δε γνωρίζω από αυτά , δεν ασχολήθηκα ποτέ με την πολιτική. Τα νέο μνημόνιο δεν μπορεί να περάσει από το λαό , κυρίως τα φορολογικά που προβλέπουν και ειδικές κάρτες, και εκπτώσεις κτλ . Το «ΟΧΙ» του Ελληνικού λαού είναι προ των πυλών. Είτε σαν συνδικαλιστής , είτε σαν αριστερός , είτε σαν απλός πολίτης , είτε σαν χριστιανός ορθόδοξος.
Οι μεγάλοι αποφασίζουν τελικά την πτώχευσή μας . Οι τουρκαλάδες μαθαίνουν σκοπίμως τρεις μέρες νωρίτερα το μυστικό , προετοιμάζονται καταλλήλως και μας ανοίγουν πόλεμο. Πρόκληση σε 3-4 νησιά μας . Εμείς πολιτικά δεν είμαστε για πόλεμο, κάνουμε διαβήματα και παρακαλάμε τους ευρωπαίους που ούτε που τους νοιάζει. Άλλο οι πολιτικοί και άλλο το ηρωικό στράτευμα μας.
Μας πτωχεύουν , τα ασφάλιστρα δεν πληρώνονται , αλλά όλοι λογαριάζουν χωρίς το νέο ξενοδόχο της περιοχής , διότι πλέον αναλαμβάνει κατά το σχέδιο του Θεού η αναγεννημένη Ρωσία. Όχι γιατί αγαπά τους Έλληνες , αλλά με πρόσχημα την κοινή ορθόδοξη πίστη και τη σωτηρία των ευσεβών ρώσων καλογήρων του Αγίου Όρους, καθαρίζει την περιοχή και δεν αφήνει τα πετρέλαια Ελλάδας και Κύπρου σε Αμερική και Ευρώπη. Και η Ρωσία τζάμπα θέλει να τα πάρει. Από το φιλότιμό μας ...; ...;.. ( μετά βοηθά και τον Άσσαντ που δεν έχει πετρέλαια -αλλά έχει μόνο χριστιανούς )
Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν είναι λίγο πολύ σε όλους μας γνωστά από κείμενα αγίων προφητών και σεβάσμιων γερόντων μοναχών και οδηγούν στο να γυρίσει η πόλη εκεί που ανήκει. Στα χέρια των Ελλήνων και ο ναός της Σοφίας του Θεού στα χέρια της Παναγίας μας που θα τον παραδώσει να τον προσέχει ο ευσεβής ορθοδόξος Βασιλιάς Ι ...; ...; ...;ς.
( Μπορεί να είναι Ιωάννης ο Βατάτζης, μπορεί να είναι ο Ιωάννης Παλαιολόγος αδελφός του Κωνσταντίνου που παραπλανήθηκε και προδόθηκε από τον πάπα ελπίζοντας σε βοήθεια , μόνο ο θεός γνωρίζει ποιος θα είναι αυτός ο ευσεβής που αυτή τη στιγμή κοιμάται)
Είτε πάμε σε εκλογές , είτε δεν προλάβουμε και εξεγερθεί ο λαός , η Ελλάδα πτωχεύει υλικά διότι πρέπει να καθαρισθεί πνευματικά, ώστε με ευσέβεια να επιστρέψει ο λαός στις βάσεις του.
Όλα τα παραπάνω θα γίνουν , αλλά το θέμα για το οποίο σας έβαλα σε κόπο να διαβάσετε πράγματα που ήδη τα γνωρίζατε ή τα υποπτευόσαστε είναι το εξής:
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, να βοηθήστε τον Έλληνα μέσα από την ιστοσελίδα σας. Έχετε μεγάλη δύναμη στα χέρια σας, είστε μορφωμένοι, πιστεύετε στην ορθοδοξία μας , επικοινωνείτε με άλλες ιστοσελίδες, είστε πολλοί. Εάν θέλετε μπορούμε να γίνουμε χιλιάδες. Πρέπει ο ΈΛΛΗΝΑΣ να μη χάσει το κουράγιο του, να σταθεί δυνατός , να ετοιμασθεί πνευματικά για το μαρτύριο και έπειτα για την Ανάσταση.
Βοηθείστε να οργανωθούμε γρήγορα. Η εκκλησία οργανώνει συσσίτια αλλά εκείνες τις στιγμές όλοι θα περιμένουν από το κράτος. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Μπορείτε να προτείνετε τρόπους αντιμετώπισης τέτοιων γεγονότων ώστε να οργανώσουμε τη γειτονιά μας ( όσους θέλουν ) . Δεν πρέπει να αφήσουμε οικογενειάρχες που χάσανε τη δουλειά τους ή το σπίτι τους να αυτοκτονούν και να αφήνουν πίσω τους ορφανά ελληνόπουλα . Μπορούμε ας πούμε να χορηγήσουμε τα δεύτερα σπίτια μας που τα έχουμε κλειστά ( όσοι έχουν ) σε τέτοιες οικογένειες ώστε να μην πληρώνουν ενοίκιο παρά μόνο το ρεύμα τους και το νερό έως ότου ορθοποδήσουν. Να γίνουμε κίνημα αλληλεγγύης κοντά στα άλλα ήδη υπάρχοντα, προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας. Μπορούμε να κάνουμε πολλά ενωμένοι , αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι γινόμαστε ένα μόνο σε ανάγκη. Όπως τώρα ας πούμε ...;. Οι κουκουλοφόροι προχθές ήταν οργανωμένοι και δείτε τι κακό έκαναν. Εμείς δεν μπορούμε να οργανωθούμε για να κάνουμε καλό;
To διεθνές κεφάλαιο , οι επώνυμοι πλέον Εβραίοι διακινούν τα κεφάλαια και παράλληλα έχουν στοιχηματίσει στην πτώχευση της Ευρώπης , Αμερικής ,Ασίας ώστε να ιδρύσουν επιτέλους την αυτοκρατορία τους στο νέο Ισραήλ ( πολιτική, οικονομική ,θρησκευτική ).
Ο θεός όμως έχει άλλα σχέδια. Αυτοί που αδίκησαν την Βυζαντινή του Θεού Αυτοκρατορία , θα τιμωρηθούν κατά παραχώρησή του, σύμφωνα με τα γραπτά και τα λόγια Αγίων . Και εμείς όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να αγαπήσουμε τον συνάνθρωπό μας ώστε να τα χαρούμε περισσότερο αυτά που έρχονται.
Μπορεί να σας κούρασα , έγινα και λίγο παρορμητικός μα αν βρίσκεται ενδιαφέρον σε κάποιες από τις σκέψεις μου και ξεκινήστε οποιαδήποτε ενέργεια θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω. Η ηλεκτρονική μου διεύθυνση είναι στη διάθεσή σας. Συγχωρείστε με για το συντακτικό μου και παρακαλώ πολύ εάν θελήσετε να δημοσιεύσετε κάποιο κομμάτι του κειμένου ή κάποια ιδέα από αυτές που πρότεινα , μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα μόνο σας παρακαλώ να μη δημοσιευτεί το όνομά μου.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας,
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.

ΠΗΓΗ

ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ...


ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

-9- υπήκοοι Αλβανίας,

-4- υπήκοοι Αλγερίας,

-1- υπήκοος Τυνησίας

-1- υπήκοος Μαυριτανίας

-2- υπήκοοι Ρουμανίας

-2- υπήκοοι Πολωνίας

-1- υπήκοος Αφγανιστάν

-1- υπήκοος Μολδαβίας

-4- Παλαιστίνιοι

-1- υπήκοος Ιράκ

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κατά περίπτωση, τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, απόπειρας βαρειάς σωματικής βλάβης, απρόκλητες σωματικές βλάβες, κλοπής, διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, αντίστασης, εξύβρισης καθώς επίσης και αδικήματα που αφορούν παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και σχετικά με εκρηκτικές ύλες.

ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ...

-2- υπήκοοι Αρμενίας

-3- υπήκοοι Αλβανίας

-1- υπήκοος Πολωνίας

-1- υπήκοος Ρωσίας

-7- υπήκοοι Αφγανιστάν

-5- υπήκοοι Ιράν

-1- υπήκοος Ιράκ

-1- υπήκοος Πακιστάν

-1- υπήκοος Αλγερίας

-1- υπήκοος Καζακστάν

-1- Παλαιστίνιος.

ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΜΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ!

Επειδή όπως πάντα ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του., άλλοι ανακαλύπτουν "ασφαλίτες κουκουλοφόρους" (ε, καλά τώρα!), άλλοι μιλάνε για επίθεση "αναρχικών" στα ΜΑΤ κλπ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ βρίσκεται σε αυτό το βίντεο:





Όπως μας είπαν πολλοί συμπολίτες που βρίσκονταν χθες στον Σύνταγμα κι επιβεβαιώνεται κι από το παραπάνω βίντεο, εντελώς απρόκλητα ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, την ώρα που ξεκίνησε να μιλάει ο Θεοδωράκης: Οι παρακρατικοί "αναρχικοί" εφόρμησαν ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, στα πλαίσια του καλοστημένου κυβερνητικού σχεδίου να αδειάσει γρήγορα η πλατεία από τον κόσμο που πύκνωνε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι αδύνατη η κυκλοφορία μέχρι τις παρυφές της Ερμού προς το Μοναστηράκι!

Υπήρξε λοιπόν ξεκάθαρη εντολή ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ: Επίσης, η ίδια εντολή απαγόρευε στους αστυνομικούς να ακουμπήσουν έστω τους "αναρχικούς" που καίγανε ανενόχλητοι!

Ο στόχος, διπλός: Αφενός να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που διέπρατταν εκείνη την ώρα μέσα στη Βουλή κι αφετέρου να παρουσιαστούν μετά οι προδότες του "ΝΑΙ" ως...σωτήρες που ψηφίζουν τα νέα μέτρα για να μας...σώσουν από την αναρχία και το κάψιμο!

ΠΗΓΗ

Εκλογές τον Απρίλιο

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_23059.jpg

Η είδηση :

Εκλογές τον Απρίλιο

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

- «Μετά τις εκλογές του Απριλίου να δεις τι έχει να γίνει...» (εδώ)

- «Τώρα, μόλις δουν τον λαό να ξεσηκώνεται θα προκηρύξουν εκλογές για να τον κατευνάσουν...» (εδώ)


Ελπίζω αύριο να μεταφέρω νέες «πληροφορίες» από τον ασκητή...

ΠΗΓΗ

ΠΡΟΒΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΑΔΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΜ!


Πρόβα χρεοκοπίας κάνουν οι τράπεζες σήμερα προφανώς με την εντολή των διοικήσεών τους αφού έχουν εφοδιάσει με τα ελάχιστα δυνατά ποσά τις Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές (Α.Τ.Μ) των καταστημάτων τους... Κεντρικές τράπεζες στον Πειραιά , στο κέντρο της Αθήνας, στη Νέα Ιωνία, στο Χαλάνδρι και στα Μελίσσια εμφανίζουν μηνύματα που δεν επιτρέπουν αναλήψεις από τους καταθέτες.
Εκεί οδηγεί η ανευθυνότητα της κυβέρνησης Παπαδήμου στην πλήρη ασυδοσία από πλευρά των τραπεζών και την καλλιέργεια κλίματος αβεβαιότητας στο καταθετικό κοινό.
Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε τα λέει όλα.
Περιμένουμε απάντηση από το γραφείο του Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος.
Πρωτίστως αν έχει δοθεί τέτοια εντολή και φυσικά αναμένουμε από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών να μας εξηγήσει αν πρόκειται για ανευθυνότητα ή για σύμπτωση που ερεθίζει τη λαϊκή οργή.

newsbomb.gr

To κείμενο "Συνέπειες της χρεοκοπίας" και η γελοιότητά του

Η γελοιότητα στο αποκορύφωμά της. Και μόνο ότι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους καραγκιοζίστικες μεθόδους προπαγάνδας, όπως το αξιοθρήνητο "κείμενο του πρωθυπουργικού γραφείου για τις συνέπειες της πτώχευσης", δείχνει την αγωνία τους για να γλιτώσουν οι ίδιοι τις καρέκλες τους, αφού αν δεν τα καταφέρουν οι ξένοι πάτρωνες θα τους αποδομήσουν άμεσα.

Ας δούμε λοιπόν τι λέει, αλλά και γιατί δεν στέκεται πουθενά η η τρομοκρατική εκτίμηση:

-"Πρώτες 72 ώρες: Οι πολίτες πολιορκούν τις τράπεζες. Η Ε.Ε. στέλνει το χρονοδιάγραμμα για έξοδο από το ευρώ".

Για ποιο λόγο να πολιορκηθούν οι τράπεζες; Τα λεφτά είναι δικά μας και δεν μπορεί κανένας να μας τα πάρει. Όποια τράπεζα επιχειρήσει να μπλοκάρει τα χρήματα αμέσως το ΔΣ καθίζεται στο εδώλιο για υπαιξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Η ΕΕ δεν μπορεί να στείλει κανένα "χρονοδιάγραμμα εξόδου από το ευρώ" γιατί απλούστατα το ευρώ δεν είναι το νόμισμα της ΕΕ, αλλά της ευρωζώνης. Πολλές χώρες (Βρετανία, Σουηδία κλπ) είναι εκτός ευρώ και εκεί σκοπεύουν να παραμείνουν.

-"Δύο εβδομάδες μετά: ελλείψεις σε πετρέλαιο".

Ελλείψεις σε πετρέλαιο θα έχουμε αν το Ιράν σταματήσει να μας δίνει με ανοικτή πίστωση, είτε είμαστε στο ευρώ, είτε όχι. Ήδη για τις διεθενίς αγορές είμαστε χρεοκοπημένοι και κανένας δεν μας δίνει με ανοικτή ίστωση εκτός Ιράν. Τώρα που το Ιράν έχει καταργήσει τις συναλλαγές του με δολάρια, δέχεται και ανταλλαγές προϊόντων. εκτός αυτού υπάρχει και η Ρωσία και άλλες χώρες.

-"1 μήνας μετά: αναστολή πληρωμών σε δημοσίους υπαλλήλους. Κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία".

Για ποιο λόγο θα γίνει αυτό; Αν εξαιρεθούν οι τόκοι και οι δόσεις των δανείων ΠΕΡΙΣΣΕΟΥΝ χρήματα για την εσωτερική αγορά

-"3 μήνες μετά: συνεχή μπλακ άουτ της ΔΕΗ"

Για ποιο λόγο; Δεν θα έχουμε καύσιμα ή θα πάψουν τα παράγουν λιγνίτη τα λιγνιτορυχεία της χώρας; Ή θα σταματήσει η Ρωσία να μας εφοδιάζει με φυσικό αέριο;

-"6 μήνες μετά: εκτοξεύεται η εγκληματικότητα, έρχεται ανθρωπιστική βοήθεια από το εξωτερικό".

Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα τώρα λόγω των ξένων. Μία συνεπής πολιτική κατά της λαθρομετανάστευσης σε έξι μήνες έχει "καθαρίσει" την χώρα. Ανθρωπιστική βοήθεια, γιατί; Πόροι, υπάρχουν και σε περίπτωση ανάγκης, υπάρχουν πολλά κράτη έτοιμα να βοηθήσουν, όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα κλπ

-"1 χρόνος μετά: η ανεργία στο 35%, καταρρέει η άμυνα της χώρας".

Μα, η ανεργία θα πάει στο 35% είτε χρεοκοπήσουμε είτε μείνουμε στο Μνημόνιο. Τώρα υπάρχει η περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη και να εμιωθεί η ανεργία από την στιγμή που θα κηρυχθεί χρεοστάσιο. Η άμυνα της χώρας θα καταρρεύσει αν οι ΗΠΑ, κυρίως και κατά δεύτερον η Ρωσία, σταματήσουν να εφοδιάζουν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με υλικό, έστω δωρεάν. Πως και πως περιμένουν να απεξαρτηθούμε από την ευρωζ΄΄ωνη. Το ελληνικό οικόπεδο είναι "γωνιακό" και το πετρέλαιο, αλλά το φυσικό αέριο που κρύβει, το κάνουν "χρυσό". Ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσει η άμυνα της χώρας. Αντίθετα, τώρα κινδυνεύει να καταρρεύσει η άμυνα της χώρας με τις συνεχείς περικοπές.


- "5 χρόνια μετά: κατασχέσεις κατοικιών δανειοληπτών, επιστροφή του πληθυσμού στην επαρχία, κίνδυνος για τη Δημοκρατία".

Εδώ πλέον αρχίζουν τα ανέκδοτα: Τον πρώτο χρόνο θα έχουμε τις πληγές του Φαραώ και θα περάσουν τέσσερα χρόνια για τις κατασχέσεις σπιτιών; Και όσο για τον "κίνδυνο για την Δημοκρατία" δεν καταλλαβαίνουμε τι θέλουν να πουν οι συντάκτες του κειμένου. Μήπως μπορούν νας μας εξηγήσουν;

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr