ΑΜΑΛΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!



Δεν ήταν απλά ένα αναρχικό στέκι, αλλά πολλά παραπάνω...
κείμενο Γ.Θ :  Ένα εργαστήρι βίας, πρακτόρων και μίσους για οτιδήποτε το Ελληνικό επιτέλους τελείωσε.
Δυστυχώς το κακό είναι οργανωμένο, ενωμένο και χρηματοδοτούμενο από το εξωτερικό...
Αν πραγματικά το ψευτορωμαίικο κρατίδιο ήθελε, όλα αυτά τα δίκτυα πρακτόρων της νέας τάξης θα κλείνανε σε 24 ώρες πολύ εύκολα και πολύ απλά.

Είναι πάντως αξιοθαύμαστο, πώς αυτοί όλοι -ψευτοαναρχικοί, αναρχικοί, χούλιγκανς, μετανάστες, ελληνόφωνοι του ψευτορωμαίικου, πράκτορες κλπ.- καταφέρνουν να οργανώνονται τόσο τέλεια, που να έχουν μέχρι και τυπογραφείο στις γιάφκες τους, να συμφωνούν και να συντάσσονται χωρίς εμφύλιες διαμάχες, να έχουν τόσο δυναμισμό, θάρρος, ενότητα και αποτελεσματική δομή στις τάξεις τους.

Η αλήθεια είναι ότι είχαν μεγάλη βοήθεια.

Οι κεφαλές τους χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και κάποιοι από αυτούς είναι πράκτορες. Το ψευτορωμαίικο κρατίδιο τούς φέρθηκε τόσο απαλά, λες και ήταν θύματα του ολοκαυτώματος.
Βρήκαν απέναντί τους μία από τις πιο αλλοτριωμένες γενιές Ελλήνων στην ιστορία του Γένους... όμως αυτό το τελευταίο σύντομα θα αλλάξει και θα βοηθήσετε και εσείς γι' αυτό.

Το κλείσιμο του αναρχικού κάστρου "βίλα Αμαλία" μην ξεγελαστείτε και το θεωρήσετε μια μικρή νίκη. Υπάρχουν ακόμα πολλά τέτοια κάστρα και πράκτορες, που θα συνεχίσουν να σκορπάνε μίσος. Το κλείσιμο του εγκληματικού αυτού κέντρου ας μας διδάξει δύο πράγματα...

1ον. Αν ήθελε το κράτος, όλα αυτά τα κέντρα του αναρχικού φασισμού θα έκλειναν σε 24 ώρες.
2ον. Αν είχαμε ενότητα, αλληλεγγύη και αγάπη μεταξύ μας, αυτά τα κέντρα θα είχαν κλείσει νωρίτερα ή δεν θα είχαν ανοίξει ποτέ.

Ας του μοιάσουμε ως προς την ενότητα και την οργάνωση και αλλάζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα.


Το Αναρχικό κάστρο Αλώθηκε!

φωτογραφίες από τα ευρήματα στη βίλα Αμαλίας
Αστυνομικές δυνάμεις, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, ενήργησαν το πρωί της Πέμπτης έρευνα στο υπό κατάληψη κτήριο (βίλα Αμαλίας), ιδιοκτησίας Δήμου Αθηναίων, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέυδεν.





Κατά την έρευνα, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 1.247 κενές φιάλες μπίρας
- ένα πλαστικό δοχείο χωρητικότητας τεσσάρων λίτρων, με ποσότητα εύφλεκτου υγρού
- 14 κροτίδες
- τέσσερα σπρέι εκτόξευσης πιπεριού
- μία ναυτική φωτοβολίδα
- ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλομπ
- ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 17 εκατοστών
- μία χειροβομβίδα χημικών
- μία διαρρηγμένη χειροβομβίδα κρότου λάμψης
- ένα πυροτέχνημα
- 19 καψύλλια για πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων
- τέσσερις σφεντόνες
- 62 μεταλλικά σφαιρίδια
- 51 μεταλλικά παξιμάδια
- 11 αντιασφυξιογόνες μάσκες με φίλτρο
- δύο μάσκες χειρουργείου
- 20 ξύλινα κοντάρια
- μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,2 γραμμαρίων και
- εννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές.





Επίσης, εντός του χώρου υπήρχαν οκτώ άτομα, έξι Έλληνες και δύο αλλοδαποί, τα οποία συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η δικογραφία αφορούσε σε παραβάσεις των νόμων περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, εκρηκτικών υλών, ναρκωτικών, καθώς και διατάραξη οικιακής ειρήνης.





Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα εις βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Σε λίγο θα ανακηρυχθεί η Ελληνική ΑΟΖ


Του Μιχάλη Ιγνατίου
Την προηγούμενη Κυριακή (16 Δεκεμβρίου 2012) γράφτηκαν εφτά άρθρα για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).Φαίνεται ξεκάθαρα ότι, χωρίς καμία αιτία, έχει αρχίσει ένας «εμφύλιος πόλεμος» για το θέμα αυτό και είναι απορίας άξιο γιατί κανείς δεν διάβασε σωστά τον καθηγητή Θεόδωρο Καρυώτη, που ήταν ο πρώτος αλλά και ο μοναδικός που άρχισε να γράφει για το μείζον αυτό ζήτημα ήδη από το 1982. Επί πολλά χρόνια τον χαρακτήριζαν γραφικό, αν και τώρα όλοι τον αντιγράφουν – χωρίς, δυστυχώς, να τον αναφέρουν. Είναι, ωστόσο, πιο σημαντικό το ότι δεν γράφουν τι ακριβώς είπε περί ΑΟΖ, με αποτέλεσμα να δημοσιεύονται βλακείες από καθηγητές (με ή χωρίς εισαγωγικά) που δεν έχουν ιδέα για το αντικείμενο.
Ο κ. Καρυώτης, ο οποίος ήταν μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας, κατάλαβε την αξία της ΑΟΖ από την ώρα που ψηφίστηκε το Σύνταγμα των Θαλασσών και των Ωκεανών του πλανήτη Γη και άρχισε να γράφει για το θέμα πριν από τριάντα χρόνια. Μερικοί τον ανακάλυψαν μόλις... χθες.

Πριν από μερικά χρόνια, ο υποφαινόμενος δημοσίευσε τις ιδέες του στο Έθνος και στον Φιλελεύθερο της Κύπρου και από τότε όλοι ασχολούνται με την ΑΟΖ. Εκείνο, βέβαια, που ελάχιστοι θυμούνται είναι ότι ο κ. Καρυώτης δεν αναφέρθηκε ποτέ στον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι γνώριζε από τότε τις μυστικές εκθέσεις των Αμερικανών για τον ορυκτό πλούτο της Ανατολικής Μεσογείου. Και οι εκθέσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές και υποβοηθητικές για
την Ελλάδα.

Από την αρχή περιέγραψε ότι ο θαλάσσιος χώρος της Ελλάδας είναι ιερός όσο κι αυτός της ηπειρωτικής χώρας και των νησιών. Δημοσίευσε και τον χάρτη που παραθέτω, που όλοι τώρα αντιγράφουν, αναφέροντας ότι αυτή η περιοχή είναι μεγαλύτερης έκτασης από την έκταση της χώρας.
Σήμερα 134 κράτη έχουν ανακηρύξει ΑΟΖ, αν και στην πλειονότητά τους δεν διαθέτουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Αποφάσισαν, όμως, να προασπίσουν το θαλάσσιο χώρο που τους ανήκει όχι μόνο για πιθανές ποσότητες ορυκτού πλούτου, αλλά και για την προστασία της αλιείας τους και του περιβάλλοντός τους, κάτι που δεν υπάρχει στην υφαλοκρηπίδα. «Μερικοί, μιλώντας
μόνο για υφαλοκρηπίδα, προσπαθούν να παίξουν το παιχνίδι της Τουρκίας», πιστεύει ο κ. Καρυώτης και προσθέτει: «Ξεχνούν ότι ο κύριος λόγος που οι Τούρκοι δεν υπέγραψαν το Δίκαιο της Θάλασσας και αρνούνται μέχρι σήμερα να προσχωρήσουν στη Συνθήκη δεν είναι κανένας άλλος παρά η δημιουργία της ΑΟΖ».


 Επί τριάντα χρόνια, οι Τούρκοι αρνούνται να συζητήσουν το θέμα της ΑΟΖ και, δυστυχώς, η Ελλάδα συνεχίζει να ικανοποιεί το αίτημά τους. Με λύπη παρατήρησα ότι κάποιοι που ανήκουν στο λεγόμενο «εκσυγχρονιστικό χώρο» προσπαθούν να πείσουν ότι, εάν η χώρα μας δεν έχει ορυκτό πλούτο, δεν χρειάζεται να κάνει ΑΟΖ. «Όλοι μας λένε ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει ένα μεγάλο μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Δηλαδή πρέπει να απεμπολήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και στις θάλασσές μας, εάν δεν είναι πλούσιες;» ρωτά ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής.
 

Οι 134 χώρες –μεταξύ αυτών και η Κύπρος– έκαναν μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ και κανένα κράτος που είχε διαφορές μαζί τους δεν τους κήρυξε τον πόλεμο. Ο λόγος, φυσικά, ήταν πολύ απλός. Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο κ. Καρυώτης, ανακήρυξη και οριοθέτηση δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η ανακήρυξη δεν παρουσιάζει τα θαλάσσια σύνορα ενός κράτους εφόσον δεν απέχει περισσότερο από 400 ν.μ. από ένα άλλο παράκτιο κράτος. Ο αείμνηστος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, με την ανακήρυξη της ΑΟΖ το 2004 δεν προσδιόρισε τα θαλάσσια σύνορα της Κύπρου. Αυτό έγινε μόνο όταν η Κύπρος έκανε οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Αίγυπτο, το Λίβανο και το Ισραήλ. Ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν «ειδικοί» που δεν γνωρίζουν αυτή την τεράστια διαφορά. Οι περισσότεροι που παρουσιάζονται σαν υπέρμαχοι ή σαν αντίπαλοι της ΑΟΖ σίγουρα δεν έχουν διαβάσει τα 320 Άρθρα της Σύμβασης του 1982 και τα 11 Παραρτήματά της, που είναι πάνω από 200 σελίδες. Έφτασε η στιγμή να το πράξουν... 

Η κατάσταση έχει αλλάξει ριζικά τον τελευταίο καιρό. Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, φαίνεται ότι έχει διαβάσει τα άρθρα του καθηγητή και έχει πειστεί για την αναγκαιότητα της ΑΟΖ. Επίσης, φαίνεται ότι σύντομα θα φέρει στη Βουλή νομοσχέδιο που θα ανακηρύσσει την ελληνική ΑΟΖ.Γνωρίζει, ασφαλώς, ότι αυτό είναι το πρώτο αλλά καθοριστικό βήμα, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορεί να υπάρξει οριοθέτηση, οικοπεδοποίηση, εξόρυξη και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων. Εύκολα ξεχνούν μερικοί πως απέτυχαν οι Τούρκοι όταν πρόσφεραν παράνομα οικόπεδα κοντά στο Καστελόριζο –που πρώτος ο καθηγητής ανέδειξε την αξία του– σε πετρελαϊκές εταιρείες κι αυτές αρνήθηκαν να τα παραλάβουν.
 
Ο χρόνος θα δείξει εάν η Ελλάδα διαθέτει τερά- στιες ποσότητες υδρογονανθράκων, αλλά μέχρι τότε πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί στα σχό- λια και στις αναλύσεις μας και να αφήσουμε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει στην οριοθέτηση της ΑΟΖ. Κι όταν γίνει αυτό, να μην αρχίσουμε να πανηγυρίζουμε για κάτι το αυτονόητο

Aλβανοί κακοποιοί αλλάζουν ονόματα και έρχονται στην Ελλάδα!


  Αλβανοί κακοποιοί, που απελαύνονται από την Ελλάδα, αλλάζουν… ονόματα στις κρατικές υπηρεσίες της χώρας τους και επιστρέφουν για να συνεχίσουν ανενόχλητοι την εγκληματική δράση τους.
  Μόλις φτάνουν στην Αλβανία ετοιμάζουν  πιστοποιητικά προκειμένου να αλλάξουν -από τις αλβανικές υπηρεσίες- το όνομά τους και να εκδώσουν διαβατήριο με τα νέα του, ψεύτικα, στοιχεία. Έτσι δεν κινούν τις υποψίες στο συνοριακό έλεγχο, όπως διαβάζουμε στην «Κάτοψη»

  Να αναφερθεί ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που διαθέτουν τα τμήματα ελέγχου διαβατηρίων στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία,  έχουν τη δυνατότητα διενέργειας αναζήτησης των στοιχείων ενός προσώπου με βάση το όνομα και το επώνυμο.

  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διοικητικά ή άλλα μέτρα (καταχωρημένοι στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών/ΕΚΑΝΑ ή στο Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν/SIS) από τη χώρα μας ή από άλλο κράτος μέλος της ζώνης Σένγκεν, να προβαίνουν σκοπίμως στην αλλαγή του ονόματος ή του επωνύμου τους (τηρώντας τις σχετικές νόμιμες διαδικασίες στη χώρα τους) και να εφοδιάζονται με αλβανικά διαβατήρια νέου τύπου (βιομετρικά).

  Εν συνεχεία, με τη χρήση των νέων διαβατηρίων που περιέχουν το αλλαγμένο όνομα, εισέρχονται στη χώρα μας από τα νομοθετημένα συνοριακά μας σημεία, αφού κατά την πληκτρολόγησή τους, στην «ειδική εφαρμογή» προκύπτει αρνητική καταχώρηση και έτσι πλέον διασφαλίζεται ελεύθερα και δίχως προβλήματα η είσοδος στη χώρα μας, όσο και σε άλλα κράτη μέλη του χώρου Σένγκεν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΒΙΝΤΕΟ: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΑΪΤΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΕΞΟΡΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ...




Την έντονη αντίδραση του Νίκου Ευαγγελάτου προκάλεσε η απόφαση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννας Γαϊτάνη να περιοριστεί μόνο στην ανάγνωση της δήλωσης της σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει επειδή αποκάλεσε σε συνέντευξή της τα Σκόπια, Μακεδονία και να μην απαντήσει στις ερωτήσεις του. enikos.gr

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ


ΗΠΑ: Διαθρησκευτικές προσευχές και λειτουργίες με αφορμή το μακελειό στο σχολείο του Κονέκτικατ



Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μίλησε σε διαθρησκευτική προσευχή - «αγρυπνία» (Interfaith Vigil) στο Newtown του Connecticut.


Το πρόγραμμα εκτός της ομιλίας - "κηρύγματος" Ομπάμα (βλέπε βίντεο στο τέλος) περιείχε:


Υποδοχή από τον προτεστάντη πάστορα Matthew Crebbin, της Congregational Church του Newtown


Ανάγνωση από τις Γραφές (Ψαλμός 46) από τον Ραβίνο Σαούλ Praver, της Συναγωγής Adath Israel.


Προσευχή «Για Εκείνους που Χάσαμε» από τον Μel Kawakami, κληρικό της εκκλησίας των Μεθοδιστών (United Methodist) του Newtown.


Ανάγνωση από τις Γραφές (Ψαλμός 23), από την Kathleen E. Adams-Shepard, προτεστάντισσα κληρικό της Τριαδικής Επισκοπικής Εκκλησίας.


Προσευχή «Για τα παιδιά» από τον προτεστάντη πάστορα Jim Solomon, της εκκλησίας New Hope.


Ανάγνωση του Κορανίου και Προσευχή από τους μουσουλμάνους Jason Graves και Muadh Bhavnagarwala, του Ισλαμικού Κέντρου Al Hedaya.


Προσευχή από την αιδ. Jane Sibley, μεθοδίστριας κληρικού της United Methodist Church του Newtown.


Ανάγνωση / Προσευχή από την παράδοση Μπαχάι, από τον Δρ John Woodall, ηγέτη της Πίστης Μπαχάι.


Προσευχή από τον προτεστάντη κληρικό Leo McIlrath, Οικουμενικό Εφημέριο της Λουθηρανικής κοινότητας του Southbury.


Ανάγνωση από τις Γραφές (Ρωμαίους 8) από τον προτεστάντη πάστορα Jack Tanner, της Πρεσβυτεριανής εκκλησίας του Newtown.

Στην Εβραϊκή Συναγωγή Beth Jacob στο Norwich πραγματοποιήθηκε επίσης, διαθρησκευτική λειτουργία. 
 Στην προσευχή μίλησε ο αιδ. Gregory Perry, προτεστάντης πάστορας της Congregational Church του Greeneville και πρόεδρος της ένωσης κληρικών του Νόργουιτς, που οργάνωσε την λειτουργία, όπου είπε "έχουμε έρθει εδώ απόψε για να παρηγορήσουμε ο ένας στον άλλο και να παρηγορηθούμε."


Εκπρόσωποι πολλών θρησκειών, από την Καθολική εκκλησία και άλλες χριστιανικές ομολογίες, εκπρόσωποι των Σιχ και της Ιουδαϊκής θρησκείας παρακολούθησαν την λειτουργία. Η λειτουργία περιλάμβανε προσευχές, ποιήματα και άλλα μηνύματα, ένα μελαγχολικό μουσικό κομμάτι με ντραμς και τον 23ο Ψαλμό – «Ο Κύριος είναι ο ποιμένας μου» - που τραγούδησε στα εβραϊκά ο ραβίνος Julius Rabinowicz του Μπεθ Jacob.

Επίσης, φοιτητές του πανεπιστημίου Nevada στο Reno, θα πραγματοποιήσουν διαθρησκευτική επιμνημόσυνη δέηση για τα αθώα θύματα του σχολείου.



Η λειτουργία διοργανώθηκε από τον Διαθρησκειακό Σύλλογο Φοιτητών του πανεπιστημίου. Η εκδήλωση περιείχε προσευχές και λόγια παρηγοριάς από χριστιανούς, μουσουλμάνους, ινδουιστές, βουδιστές, Εβραίους και Μπαχάι.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ, εδώ και εδώ